Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: BT matavimas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
pepilota
QUOTE(neziniuxe @ 2010 01 15, 15:13)
Pakritimas, bet ne kritimas, dar neprarask vilties  mirksiukas.gif
*

jau pramuse mmm doh.gif Pradedu nauja cikla smile.gif
RenataJ.
QUOTE(Selva @ 2010 01 15, 14:13)
Sveikos, neskaiciau dar ka priraset, skuu prisiduoti:

http://www.fertilityfriend.com/home/2a41fb

FF keldinejo O data is 13CD i 14VD, kol apsistojo ties 16CD. Kaip ir visada, mano D iki O nekinta- O visada 16CD, kinta DPO- 11-13d...

Svarbus ND buvo 13CD, 14CD, 15CD ir 17CD.

Esu nusivylusi, nes panasu, kad strateguoti su ND nepavyko si karta. Susilaikem kelias dienas ir as sutrizniavau, kad jau praleisim O, nes ilgokai man eggwhite jau rodesi ir isleidom sirpintus spermiukus 13CD, nors planavom anksciausiai 14CD (turint omeny, kad man O visada buna 16CD). TAigi, manau, kad strategija nepavyko, ziuresim, ar isvis kazkas pavyko  unsure.gif
*

paziuresim, kas cia pas jus gausis, bet jei 13 CD isleidot ir jie buvo kokybiski, tai turejo dagyventi gal g.gif siaip ar taip 17 CD juk ND buvo. linkiu grazios pabaigos ax.gif

QUOTE(pepilota @ 2010 01 15, 14:34)
jau pramuse mmm doh.gif  Pradedu nauja cikla smile.gif
*

4u.gif priklauso
neziniuxe
QUOTE(pepilota @ 2010 01 15, 13:34)
*

Nu joptararai doh.gif 4u.gif
^Vakarė^
Sveikos 4u.gif
QUOTE(RenataJ. @ 2010 01 15, 11:03)
Labas rytas, priduodu savo laiptelius  g.gif 
Man gine kas met nemokamai daro ta tyrima. viena karta buvo taip kad, pamane, kad reikia antra karta i metus padaryti, nes turejau siokiu tokiu nusiskundimu, tai pasiule ir pasake, kadangi antra karta i metus tai bus mokamas. pernai dariau nemokamai ir siemet padare nemokamai.  g.gif
*

As stengiuos nuo taves neatsilikti biggrin.gif

Jei buna kazkas neaisku su atsakymais, ar jie mato kokia priezasti del ko reikia kartoti anksciau tada nereik moket. o pas mane buvo ats puikus, todel sake tik po 3 metu galima kartot nemokamai. cia poliklinikoj. o as pas savo gine einu privaciai, tai pas ja darykis nors kasdien, apie 80lt kainuoja.
bum
QUOTE(RenataJ. @ 2010 01 15, 11:40)
Aj nusibreziau, kad smagiau butu i grafika ziureti  blush2.gif , o siaip tai kai O pas mane ivyksta, tai nustoja sona mausti, kurioj kiausidej brendo folikulas ir krutine sujautreja staigiai. tai va, bet o galejo buti ir ta diena kai pazymejau ir sekancia. tai dabar as jau antra diena sedziu su jautria krutine  ax.gif
*

Manau kad sekančią buvo. Kai bus daugiau matavimų galėsi nuimti savo pažymėjimą ir pažėt kada bp siūlys mirksiukas.gif

QUOTE(Selva @ 2010 01 15, 13:13)

FF keldinejo O data is 13CD i 14VD, kol apsistojo ties 16CD. Kaip ir visada, mano D iki O nekinta- O visada 16CD, kinta DPO- 11-13d...

Esu nusivylusi, nes panasu, kad strateguoti su ND nepavyko si karta. Susilaikem kelias dienas ir as sutrizniavau, kad jau praleisim O, nes ilgokai man eggwhite jau rodesi ir isleidom sirpintus spermiukus 13CD, nors planavom anksciausiai 14CD (turint omeny, kad man O visada buna 16CD). TAigi, manau, kad strategija nepavyko, ziuresim, ar isvis kazkas pavyko  unsure.gif
*

Panašu kad 16 cd vyko.
Tai jei sirpinat tai kas antrą dieną darykit, kam kasdien? biggrin.gif

*

4u.gif
Zemil
QUOTE(Selva @ 2010 01 15, 13:13)

*

ND atlikti belieka laukti smile.gif visai neblogai cia tie ND mirksiukas.gif

*

4u.gif
RenataJ.
QUOTE(^Vakarė^ @ 2010 01 15, 14:56)
Sveikos  4u.gif
As stengiuos nuo taves neatsilikti  biggrin.gif

Jei buna kazkas neaisku su atsakymais, ar jie mato kokia priezasti del ko reikia kartoti anksciau tada nereik moket. o pas mane buvo ats puikus, todel sake tik po 3 metu galima kartot nemokamai. cia poliklinikoj. o as pas savo gine einu privaciai, tai pas ja darykis nors kasdien, apie 80lt kainuoja.
*

Man viskas su sio tyrimo atsakymais irgi tvarkoj, bet gine kasmet juos man daro.

QUOTE(bum @ 2010 01 15, 15:39)
Manau kad sekančią buvo. Kai bus daugiau matavimų galėsi nuimti savo pažymėjimą ir pažėt kada bp siūlys mirksiukas.gif
*

Butent taip ir darysiu ax.gif pasitikrinsiu savo zinias smile.gif
Prrreciouss
QUOTE(pepilota @ 2010 01 15, 14:34)
*

4u.gif linkiu nenusiminti, ir dideles sekmes sekanti nestuke.gif

Man siandien baisiai sunki diena, ar cia tie hormonai ar man siaip stogas vaziuoja bet issiblaskius lyg iskritus is vaziuojancios masinos blink.gif galvoju viena rasau antra i kasa musu trecia, jau spejau prisidirbt taisau klaidas o miego noriu nesveikai nors ismiegu puikiausiai 8 valandas unsure.gif

^Vakarė^
QUOTE(RenataJ. @ 2010 01 15, 16:16)
Man viskas su sio tyrimo atsakymais irgi tvarkoj, bet gine kasmet juos man daro.
*

Nu idomiai cia g.gif

QUOTE(Prrreciouss @ 2010 01 15, 16:17)

Man siandien baisiai sunki diena, ar cia tie hormonai ar man siaip stogas vaziuoja bet issiblaskius lyg iskritus is vaziuojancios masinos  blink.gif  galvoju viena rasau antra i kasa musu trecia, jau spejau prisidirbt taisau klaidas o miego noriu nesveikai nors ismiegu puikiausiai 8 valandas  unsure.gif
*

Siandien buvo ryte saules uztemimas. tai sake si visa savaite bus sunki
Prrreciouss

Siandien buvo ryte saules uztemimas. tai sake si visa savaite bus sunki
*

[/quote]

Nu va kaip o as nezinojau ax.gif reiskia jis mane veikia. O kaip paaiskinti kas veikia beproto dideli nora sokoladui, daug sokolado!! lotuliukas.gif lotuliukas.gif
vaidalina
QUOTE(Prrreciouss @ 2010 01 15, 16:17)
4u.gif  linkiu nenusiminti, ir dideles sekmes sekanti  nestuke.gif

Man siandien baisiai sunki diena, ar cia tie hormonai ar man siaip stogas vaziuoja bet issiblaskius lyg iskritus is vaziuojancios masinos  blink.gif  galvoju viena rasau antra i kasa musu trecia, jau spejau prisidirbt taisau klaidas o miego noriu nesveikai nors ismiegu puikiausiai 8 valandas  unsure.gif
*

tai gal prie kasos jau nelisk rolleyes.gif
man miego visada truksta, nors ir puse paros miegociau doh.gif

man kolkas mm ne zenklo, bet siaip dar ir ryt gali nepasirodyt, nes siandien 11 DPO, o man 11-12 DPO siaip buna.. pilvas irgi ramus unsure.gif
Papildyta:
[/quote]
O kaip paaiskinti kas veikia beproto dideli nora sokoladui, daug sokolado!! lotuliukas.gif lotuliukas.gif
*

[/quote]

tai kai miego norisi, energijos trukumas - sokoladas suteikia daug energy bigsmile.gif
Prrreciouss
duria kairy sona lotuliukas.gif man psichologinis nestumas garantuoju, pati is saves juokiuosi blush2.gif

bum
QUOTE(Prrreciouss @ 2010 01 15, 15:52)
duria kairy sona  lotuliukas.gif  man psichologinis nestumas garantuoju, pati is saves juokiuosi  blush2.gif
*

Kelinta tau dpo?
Prrreciouss
QUOTE(bum @ 2010 01 15, 17:18)
Kelinta tau dpo?
*

siandien yra trecia smile.gif as perdedu cia truputi, tempimas yra sioks toks desinio sono smile.gif bum tu rupestingoji nekreipk demesio i mano skraidymus kosmose smile.gif labai laukiu kada galesiu daryt testa ax.gif
bum
QUOTE(Prrreciouss @ 2010 01 15, 16:22)
siandien yra trecia smile.gif as perdedu cia truputi, tempimas yra sioks toks desinio sono  smile.gif  bum tu rupestingoji nekreipk demesio i mano skraidymus kosmose smile.gif labai laukiu kada galesiu daryt testa  ax.gif
*

Aij jei trečia tai tikrai psichologinis hihihi.gif Palauk bent kol implantacijos laikas praeis tada gali jau trizniot laugh.gif
daivutyte
QUOTE(pepilota @ 2010 01 15, 06:34)
*

pepilota palaikau kompanija , pramuse ir man, tik vat BT 37.0 jau 6 dienos ir nekrenta, ar tai nereiskia kad pregesterono kiekis vis dar didelis. ziuresiu kaip cia viskas vyks kita savaite, jauciu pradesiu medetkas gert, profilaktiskai!
Ingutevi
QUOTE(bum @ 2010 01 15, 11:53)
Tai va kad kai trumpam pakyla tai suprantu kad nuo duph, bet jei visai 2 fazei tai įdomiai skamba kad nebuvo O  g.gif Nebent būna specifika kad taip organizmas į duph reaguoja. Chanelle, matuok BT - padėsi išspręsti dilemą biggrin.gif

Imetu kelis grafikus, kur su duphastonu buvo ilgas pakilimas ir kur po 2 dienu po duphastono atejo mm. Galvoti galima bet ka, bet kazkas vistiek vyko....
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Sorry pakeliau cia tokios vaizdines medziagos hihihi.gif
Zemil
QUOTE(daivutyte @ 2010 01 15, 17:21)
pepilota palaikau kompanija , pramuse ir man, tik vat BT 37.0 jau 6 dienos ir nekrenta, ar tai nereiskia kad pregesterono kiekis vis dar didelis. ziuresiu kaip cia viskas vyks kita savaite, jauciu pradesiu medetkas gert, profilaktiskai!
*

4u.gif
Brunetė
Sveikos mergaites , noriu prisijungti prie jusu , ne tik del to , kad norime jau leliuko , bet ir del to , kad noriu stebeti savo kuna ir menesines . Istikruju dabar butu gerai kokius pora menesiu nepastoti , nes geriu daug vaistu . Prie to pacio noriu jusu nuomones ir atsakymu , dabar geriu hormonus nuo skydliaukes ir Reductila nuo antsvorio , dar vienus nuo virskinimo ir dar vienus vaistukus nuo cistos ir sureguliavimo menesiniu , nes pas mane jos nereguliarios . Si menesi buvo mmm , bet labai keistos , galima sakyti kad tik tepliojo labai negausios , ar gali taip buti , kad tai dave itakos vaistai ir tuo paciu idesiu savo bt grafika , ar gali buti del to pacio bt tokia ?
user posted image
Selva
QUOTE(bum @ 2010 01 15, 13:39)
Tai jei sirpinat tai kas antrą dieną darykit, kam kasdien? biggrin.gif

Kas antra diena jau bandyta- snipstas gavosi eilinis irnesakyk.gif Tad si karta planas buvo pasirpinti 2-3dienas ir isleisti 2d iki O, ne anksciau. Tai tokie buvo norai, o gavosi kaip visada schmoll.gif

Belieka laukti.
^Vakarė^
QUOTE(Prrreciouss @ 2010 01 15, 16:52)
duria kairy sona  lotuliukas.gif  man psichologinis nestumas garantuoju, pati is saves juokiuosi  blush2.gif
*

QUOTE(Prrreciouss @ 2010 01 15, 17:22)
siandien yra trecia smile.gif as perdedu cia truputi, tempimas yra sioks toks desinio sono  smile.gif  bum tu rupestingoji nekreipk demesio i mano skraidymus kosmose smile.gif labai laukiu kada galesiu daryt testa  ax.gif
*

Tai apsispresk, kairi ar desini sona tau visdelto skauda? hihihi.gif
O man nera dienos kad neskaudetu kurio nors sono verysad.gif
Prrreciouss
QUOTE(^Vakarė^ @ 2010 01 16, 00:08)
Tai apsispresk, kairi ar desini sona tau visdelto skauda?  hihihi.gif
O man nera dienos kad neskaudetu kurio nors sono  verysad.gif
*

Ti vat ir yra mielos damutes kad abu pamaudzia ir nesuprasi g.gif

Labas rytas visoms 4u.gif skubu rengtis i darba, nupiesiu dar viena burbuliuka savo grafikelyje, jis toks pats kaip ir vakar rolleyes.gif nezinau ar cia gerai ar blogai anksti daryt isvadas bandau kantriai laukti blush2.gif

http://s004.radikal.ru/i205/1001/fc/961d0ccc1eb7.jpg

user posted image

^Vakarė^
Labas rytas.
Ir man jau kazka paiso, bet BP nebreze linijos, o ir as manau kad truputi per anksti.
Prrreciouss
QUOTE(^Vakarė^ @ 2010 01 16, 09:56)
Labas rytas.
Ir man jau kazka paiso, bet BP nebreze linijos, o ir as manau kad truputi per anksti.
*

Visai smagu kad va taip pakilo graziai 4u.gif Kaip savijauta ? Ar jauciasi kokie pokyciai? ax.gif

valiusiuke
Labas rytas 4u.gif O aš vienu laipsniuku pakilau thumbup.gif Visoms kurios sulaukė mm priklauso 4u.gif 4u.gif
Prrreciouss
[quote=valiusiuke,2010 01 16, 10:39]
Labas rytas 4u.gif O aš vienu laipsniuku pakilau thumbup.gif Visoms kurios sulaukė mm priklauso 4u.gif 4u.gif
*

[/quote

Sveikinu thumbup.gif man jis visas nestukes grafikas mano i toki net nepanasus doh.gif
Saule danguje
Labas rytas smile.gif
Pakilau ir aš, bereikalo vakar taip trydaliojau, manydama, kad anovuliacinis ciklas bigsmile.gif Grafikas
valiusiuke
QUOTE(Prrreciouss @ 2010 01 16, 09:44)
Sveikinu  thumbup.gif  man jis visas nestukes grafikas mano i toki net nepanasus  doh.gif
*

Pirmas kringeliuotas mano grafikiukas thumbup.gif
Saule daguje sveikinu su šoktelėjusia empa, dabar tik nebesileisk 4u.gif
Prrreciouss
QUOTE(valiusiuke @ 2010 01 16, 10:45)
Pirmas kringeliuotas mano grafikiukas  thumbup.gif
Saule daguje sveikinu su šoktelėjusia empa, dabar tik nebesileisk  4u.gif
*

Pas tave net implantacinis kaip graziai matosi thumbup.gif
Saule danguje
QUOTE(valiusiuke @ 2010 01 16, 09:45)
*Pirmas kringeliuotas mano grafikiukas  thumbup.gif
**Saule daguje sveikinu su šoktelėjusia empa, dabar tik nebesileisk  4u.gif
*

*Linkiu, kad būtų pirmas ir paskutinis laimingasis kringeliuotas grafikiukas 4u.gif
**Ačiū, bus matyt, kaip seksis nesileist - pradžia tai laaaabai nepastovi doh.gif
Brunetė
[quote=Brunetė,2010 01 15, 20:30]
Sveikos mergaites , noriu prisijungti prie jusu , ne tik del to , kad norime jau leliuko , bet ir del to , kad noriu stebeti savo kuna ir menesines . Istikruju dabar butu gerai kokius pora menesiu nepastoti , nes geriu daug vaistu . Prie to pacio noriu jusu nuomones ir atsakymu , dabar geriu hormonus nuo skydliaukes ir Reductila nuo antsvorio , dar vienus nuo virskinimo ir dar vienus vaistukus nuo cistos ir sureguliavimo menesiniu , nes pas mane jos nereguliarios . Si menesi buvo mmm , bet labai keistos , galima sakyti kad tik tepliojo labai negausios , ar gali taip buti , kad tai dave itakos vaistai ir tuo paciu idesiu savo bt grafika , ar gali buti del to pacio bt tokia ?
user posted image
ne jau nei viena negalit pakomentuoti g.gif
Saule danguje
QUOTE(Brunetė @ 2010 01 16, 10:09)
ne jau nei viena negalit pakomentuoti  g.gif
*

Sunku ką komentuoti, nematant ankstesnių grafikėlių. O kaip vaistai įtakoja BT, galbūt, gydytoja paaiškintų. Nesu susidūrus, todėl negaliu nieko pasakyti...
valiusiuke
[quote=Brunetė,2010 01 16, 10:09]
[quote=Brunetė,2010 01 15, 20:30]
Sveikos mergaites
[/quote]
Pakentėk truputėlį pagrindinės komentatorės dar miega mirksiukas.gif
Brunetė
aciu 4u.gif
Ingutevi
QUOTE(Brunetė @ 2010 01 16, 11:09)
[ne jau nei viena negalit pakomentuoti 

Komentuoti is siu keliu parodymu tikrai neina schmoll.gif Kol kas nesimato jokio kitimo nei I bei II faziu schmoll.gif O dabar patarimas - jei naudoji Reduktili - SAUGOKIS nestumo, o ne tai, kad planuok. Sitas preparatas su nestumu nelabai suderinamas.
Papildyta:
Net ne tai, kad nelabai, o visiskai nesuderinamas.
Skydliaukei geriami vaistai labai gali itakoti BT. Kiausides ir skydliauke labai susije 4u.gif
^Vakarė^
QUOTE(Prrreciouss @ 2010 01 16, 10:30)
Visai smagu kad va taip pakilo graziai  4u.gif  Kaip savijauta ? Ar jauciasi kokie pokyciai? ax.gif
*

Kad man kasdien skauda, ne viena, tai kita sona, ir pilvo apacia. ir kol kas niekas nesikeicia verysad.gif
QUOTE(valiusiuke @ 2010 01 16, 10:39)
Labas rytas 4u.gif  O aš vienu laipsniuku pakilau  thumbup.gif 
*

Grazus grafikelis pas tave, manau daug zadantis mirksiukas.gif
QUOTE(Saule danguje @ 2010 01 16, 10:44)
Labas rytas smile.gif
Pakilau ir aš, bereikalo vakar taip trydaliojau, manydama, kad anovuliacinis ciklas  bigsmile.gif Grafikas
*

Gal nereiketu taip stipriai tais grafikeliais pasikliauti, bent mano nuomone tokia. ci vistik tik programa ir taiko visoms vienoda principa, o organizmas kiekvienos individualus.
Bet ir pati uzsikreciau ta liga jau lotuliukas.gif
Brunetė
QUOTE(Ingutevi @ 2010 01 16, 11:40)
Komentuoti is siu keliu parodymu tikrai neina  schmoll.gif  Kol kas nesimato jokio kitimo nei I bei II faziu  schmoll.gif  O dabar patarimas - jei naudoji Reduktili - SAUGOKIS nestumo, o ne tai, kad planuok. Sitas preparatas su nestumu nelabai suderinamas.
Papildyta:
Net ne tai, kad nelabai, o visiskai nesuderinamas.
Skydliaukei geriami vaistai labai gali itakoti BT. Kiausides ir skydliauke labai susije  4u.gif
*

zinau , kad negalima vartojant reductila planuoti vaiku , man endokriniloge viskas issaiskino , taciau jei sake kartais pastotum nustoto vartoti reductila ir viskas , o bt matuoju tik todel , kad noriu sekti savo cikla 4u.gif
aciu uz komentarus mirksiukas.gif
Selva
QUOTE(^Vakarė^ @ 2010 01 16, 07:56)
Labas rytas.
*

Na manau, kad FF visai turi racijos taip brezdamas.

Beje, tavo liniuote neatitinka grafikelio, kas liecia DPO skaiciu ax.gif

QUOTE(valiusiuke @ 2010 01 16, 08:39)
Labas rytas 4u.gif  O aš vienu laipsniuku pakilau  thumbup.gif  Visoms kurios sulaukė mm priklauso  4u.gif  4u.gif
*

Kaip visada, pavyzdingas grafikas 4u.gif

QUOTE(Saule danguje @ 2010 01 16, 08:44)
Labas rytas smile.gif
Pakilau ir aš, bereikalo vakar taip trydaliojau, manydama, kad anovuliacinis ciklas  bigsmile.gif Grafikas
*

Aha, man irgi panasu, kad sulaukei O bigsmile.gif
QUOTE(Brunetė @ 2010 01 16, 09:09)

Sveikos mergaites ,

Sveika prisijungus!

Kas liecia vaistus, tai man sunku komentuoti, nes paprasciausiai neturiu ziniu.. Kai tiek daug vaistuku vartojama, galbut gydytojai geriausi patarejai...

O kas liecia grafika- dar labai anksti kazka spresti. Kaip 1fazei, tai BT gal kiek aukstoka, bet tai gal tu tiesiog "karstakrauje", arba, kaip merginos sako, vaistai itakoja BT mirksiukas.gif

P.S. Mano grafikas parase.
Prrreciouss
del vaistu tai ir as bijau nes gydziausi sausio pradzioj nuo pusles uzdegimo. aisku buvo protingiau palaukti ir tik po to planuoti, bet pora kart pamirsom pasisaugot ir ka jau surizikavom ax.gif skaiciau daug nervavausi, bet radau kad pirmas kelias savaites leliukas krupyte dar nieko is mamos negauna todel griebiausi visaip valyti organizma, melionai, spanguoles trintos, arbatu kibirai ir manau kad viskas bus ok blush2.gif

Vakar siandien kaip minejau jauciu ta tempima apacioj, toks idomus jausmas tikrai tokio neesu anksciau jautusi, su mm skausmais nesulyginama blink.gif uzsikreciau ta matavimo ir tikejimo liga, aisku bus liudna jei nusivilsiu bet uztai kiek tai dziaugsmo suteikia, tad nesigailiu kad taip skrajoju padebesiais bigsmile.gif
^Vakarė^
QUOTE(Selva @ 2010 01 16, 12:59)
Na manau, kad FF visai turi racijos taip brezdamas.

Beje, tavo liniuote neatitinka grafikelio, kas liecia DPO skaiciu  ax.gif
Kaip visada, pavyzdingas grafikas  4u.gif
*

Ir as ta matau. bet ka as jam galiu padaryt? unsure.gif
Matyt raso vienaip, galvoja kitaip.
Papildyta:
QUOTE(Brunetė @ 2010 01 16, 11:48)
*

O svori tu pati uzsibrezusi numesti, ar cia irgi gydytoju paliepimu?
Prrreciouss
P.S. Mano grafikas parase.
*

[/quote]

Galima klausimeli? ax.gif pas tave matau labai graziai kyla temp grazu ziuret, o kaip manai jei temp ir neuzkils iki 37 o svyruos 36.8 kazkur tikimybe yra ? blush2.gif
^Vakarė^
Dievuleliau, mane kelinta diena pykina. o siandien ir galva buvo apsisukusi. jei ne tas neigiamas nestumo testas.....
labai daug nestumo pozymiu mano organizme doh.gif
Saule danguje
QUOTE(^Vakarė^ @ 2010 01 16, 12:16)
Dievuleliau, mane kelinta diena pykina. o siandien ir galva buvo apsisukusi. jei ne tas neigiamas nestumo testas.....
labai daug nestumo pozymiu mano organizme  doh.gif
*

Dar labai anksti nėštumo požymiams reikštis biggrin.gif Bet iš to begalinio noro tapti nestuke.gif , daugelis iš mūsų juos jaučia wub.gif
Selva
QUOTE(Prrreciouss @ 2010 01 16, 11:01)
del vaistu tai ir as bijau nes gydziausi sausio pradzioj nuo pusles uzdegimo. aisku buvo protingiau palaukti ir tik po to planuoti, bet pora kart pamirsom pasisaugot ir ka jau surizikavom  ax.gif  skaiciau daug nervavausi, bet radau kad pirmas kelias savaites leliukas krupyte dar nieko is mamos negauna todel griebiausi visaip valyti organizma, melionai, spanguoles trintos, arbatu kibirai ir manau kad viskas bus ok  blush2.gif

As irgi geriau vaistuku cia kazkada, tai man seimos daktare sake, kad tokiam nestumui, kurio NT nerodo vaistai nekenkia rolleyes.gif (na nebent jau ten koks itin agresyvus vaistas g.gif )
QUOTE(^Vakarė^ @ 2010 01 16, 11:05)
Ir as ta matau. bet ka as jam galiu padaryt?  unsure.gif

Pasitikrink visus nustatymus FF, paziurek, ar teisinga data kalendoriukyje virs grafikelio.

QUOTE(Prrreciouss @ 2010 01 16, 11:06)
o kaip manai jei temp ir neuzkils iki 37 o svyruos 36.8 kazkur tikimybe yra ?  blush2.gif
*

Taip, zinoma, kad galima tiketis, ne visoms uzkyla, juo labiau, kuriu organizmas is saves zemesnes tem yra. Perziurek pastojusiu grafikelius, pamatysi, kad toli grazu ne visos kyla iki 37 ir virs.

P.S. nepavyko i paraseli isikelt liniuotes. Reikia nukopijuoti ta nuoroda, kuri ura bbc laukelyje, atsidaryti pas sabe kompe notepad ir ten ikelti nuoroda, padaryti, kad viskas butu vienoje linijoje, tada nukopinti ir ikelti cia i paraso laukeli mirksiukas.gif
Prrreciouss
Nu va gavosi manio parasas 4u.gif zygiuojam kartu su kai kuriom damom kaip dziugu bigsmile.gif
^Vakarė^
QUOTE(Saule danguje @ 2010 01 16, 13:18)
Dar labai anksti nėštumo požymiams reikštis  biggrin.gif Bet iš to begalinio noro tapti  nestuke.gif , daugelis iš mūsų juos jaučia  wub.gif
*

AS cia apie praeita men galvoju...
QUOTE(Prrreciouss @ 2010 01 16, 13:29)
Nu va gavosi manio parasas  4u.gif  zygiuojam kartu su kai kuriom damom kaip dziugu  bigsmile.gif
*

Man neatsidaro tavo grafikas. tik www.radikal.ru atsidaro
Brunetė
QUOTE(^Vakarė^ @ 2010 01 16, 13:05)
Ir as ta matau. bet ka as jam galiu padaryt?  unsure.gif
Papildyta:
O svori tu pati uzsibrezusi numesti, ar cia irgi gydytoju paliepimu?
*

gydytojos paliepimu , kad menstruacijos butu reguliarios 4u.gif
Prrreciouss
QUOTE(^Vakarė^ @ 2010 01 16, 13:38)
AS cia apie praeita men galvoju...
Man neatsidaro tavo grafikas. tik www.radikal.ru atsidaro
*

Visaip bandau ir nesigauna ax.gif gal galetum pagelbeti ir pasakyt kaip padaryti kad rodytu FF paspaudus ant liniuotes? blush2.gif
^Vakarė^
QUOTE(Selva @ 2010 01 16, 13:20)

Pasitikrink visus nustatymus FF, paziurek, ar teisinga data kalendoriukyje virs grafikelio.
*

Nu lyg viskas ir tvarkoj. ir raso: Cycle 01/02/2010 - CD 15 - 3 DPO
Ir lenteleje zymi teisingai:

Cycle: Jan 02, 2010
Cycle Day: 15
Ovulation Day: 12
DPO: 3
# Cycles: 1

Ooo, pats persigalvojo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Prrreciouss @ 2010 01 16, 13:45)
Visaip bandau ir nesigauna  ax.gif  gal galetum pagelbeti ir pasakyt kaip padaryti kad rodytu FF paspaudus ant liniuotes?  blush2.gif
*

As irgi kaip ir tu cia naujoke, tai dariau viska pagal mergaiciu nurodymus. bandyk ir tu: "Reikia nukopijuoti ta nuoroda, kuri ura bbc laukelyje, atsidaryti pas sabe kompe notepad ir ten ikelti nuoroda, padaryti, kad viskas butu vienoje linijoje, tada nukopinti ir ikelti cia i paraso laukeli"
Prrreciouss

Papildyta:
As irgi kaip ir tu cia naujoke, tai dariau viska pagal mergaiciu nurodymus. bandyk ir tu: "Reikia nukopijuoti ta nuoroda, kuri ura bbc laukelyje, atsidaryti pas sabe kompe notepad ir ten ikelti nuoroda, padaryti, kad viskas butu vienoje linijoje, tada nukopinti ir ikelti cia i paraso laukeli"
*

[/quote]

o kur tas bbc langelis, kuriame puslapyje, sorry kad taip pasimetus esu blush2.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.