QUOTE(neziniuxe @ 2010 01 15, 15:13)
jau pramuse mmm
QUOTE(Selva @ 2010 01 15, 14:13) Sveikos, neskaiciau dar ka priraset, skuu prisiduoti: http://www.fertilityfriend.com/home/2a41fb FF keldinejo O data is 13CD i 14VD, kol apsistojo ties 16CD. Kaip ir visada, mano D iki O nekinta- O visada 16CD, kinta DPO- 11-13d... Svarbus ND buvo 13CD, 14CD, 15CD ir 17CD. Esu nusivylusi, nes panasu, kad strateguoti su ND nepavyko si karta. Susilaikem kelias dienas ir as sutrizniavau, kad jau praleisim O, nes ilgokai man eggwhite jau rodesi ir isleidom sirpintus spermiukus 13CD, nors planavom anksciausiai 14CD (turint omeny, kad man O visada buna 16CD). TAigi, manau, kad strategija nepavyko, ziuresim, ar isvis kazkas pavyko paziuresim, kas cia pas jus gausis, bet jei 13 CD isleidot ir jie buvo kokybiski, tai turejo dagyventi gal QUOTE(pepilota @ 2010 01 15, 14:34)
Sveikos
QUOTE(RenataJ. @ 2010 01 15, 11:03) Labas rytas, priduodu savo laiptelius Man gine kas met nemokamai daro ta tyrima. viena karta buvo taip kad, pamane, kad reikia antra karta i metus padaryti, nes turejau siokiu tokiu nusiskundimu, tai pasiule ir pasake, kadangi antra karta i metus tai bus mokamas. pernai dariau nemokamai ir siemet padare nemokamai. As stengiuos nuo taves neatsilikti Jei buna kazkas neaisku su atsakymais, ar jie mato kokia priezasti del ko reikia kartoti anksciau tada nereik moket. o pas mane buvo ats puikus, todel sake tik po 3 metu galima kartot nemokamai. cia poliklinikoj. o as pas savo gine einu privaciai, tai pas ja darykis nors kasdien, apie 80lt kainuoja. QUOTE(RenataJ. @ 2010 01 15, 11:40) Aj nusibreziau, kad smagiau butu i grafika ziureti Manau kad sekančią buvo. Kai bus daugiau matavimų galėsi nuimti savo pažymėjimą ir pažėt kada bp siūlys QUOTE(Selva @ 2010 01 15, 13:13) Sveikos, neskaiciau dar ka priraset, skuu prisiduoti: http://www.fertilityfriend.com/home/2a41fb FF keldinejo O data is 13CD i 14VD, kol apsistojo ties 16CD. Kaip ir visada, mano D iki O nekinta- O visada 16CD, kinta DPO- 11-13d... Svarbus ND buvo 13CD, 14CD, 15CD ir 17CD. Esu nusivylusi, nes panasu, kad strateguoti su ND nepavyko si karta. Susilaikem kelias dienas ir as sutrizniavau, kad jau praleisim O, nes ilgokai man eggwhite jau rodesi ir isleidom sirpintus spermiukus 13CD, nors planavom anksciausiai 14CD (turint omeny, kad man O visada buna 16CD). TAigi, manau, kad strategija nepavyko, ziuresim, ar isvis kazkas pavyko Panašu kad 16 cd vyko. Tai jei sirpinat tai kas antrą dieną darykit, kam kasdien? QUOTE(pepilota @ 2010 01 15, 13:34) QUOTE(Selva @ 2010 01 15, 13:13) Sveikos, neskaiciau dar ka priraset, skuu prisiduoti: http://www.fertilityfriend.com/home/2a41fb FF keldinejo O data is 13CD i 14VD, kol apsistojo ties 16CD. Kaip ir visada, mano D iki O nekinta- O visada 16CD, kinta DPO- 11-13d... Svarbus ND buvo 13CD, 14CD, 15CD ir 17CD. Esu nusivylusi, nes panasu, kad strateguoti su ND nepavyko si karta. Susilaikem kelias dienas ir as sutrizniavau, kad jau praleisim O, nes ilgokai man eggwhite jau rodesi ir isleidom sirpintus spermiukus 13CD, nors planavom anksciausiai 14CD (turint omeny, kad man O visada buna 16CD). TAigi, manau, kad strategija nepavyko, ziuresim, ar isvis kazkas pavyko ND atlikti belieka laukti QUOTE(pepilota @ 2010 01 15, 13:34) QUOTE(^Vakarė^ @ 2010 01 15, 14:56) Sveikos As stengiuos nuo taves neatsilikti Jei buna kazkas neaisku su atsakymais, ar jie mato kokia priezasti del ko reikia kartoti anksciau tada nereik moket. o pas mane buvo ats puikus, todel sake tik po 3 metu galima kartot nemokamai. cia poliklinikoj. o as pas savo gine einu privaciai, tai pas ja darykis nors kasdien, apie 80lt kainuoja. Man viskas su sio tyrimo atsakymais irgi tvarkoj, bet gine kasmet juos man daro. QUOTE(bum @ 2010 01 15, 15:39) Manau kad sekančią buvo. Kai bus daugiau matavimų galėsi nuimti savo pažymėjimą ir pažėt kada bp siūlys Butent taip ir darysiu QUOTE(pepilota @ 2010 01 15, 14:34) Man siandien baisiai sunki diena, ar cia tie hormonai ar man siaip stogas vaziuoja bet issiblaskius lyg iskritus is vaziuojancios masinos QUOTE(RenataJ. @ 2010 01 15, 16:16) Nu idomiai cia QUOTE(Prrreciouss @ 2010 01 15, 16:17) Man siandien baisiai sunki diena, ar cia tie hormonai ar man siaip stogas vaziuoja bet issiblaskius lyg iskritus is vaziuojancios masinos Siandien buvo ryte saules uztemimas. tai sake si visa savaite bus sunki QUOTE(Prrreciouss @ 2010 01 15, 16:17) Man siandien baisiai sunki diena, ar cia tie hormonai ar man siaip stogas vaziuoja bet issiblaskius lyg iskritus is vaziuojancios masinos tai gal prie kasos jau nelisk man miego visada truksta, nors ir puse paros miegociau man kolkas mm ne zenklo, bet siaip dar ir ryt gali nepasirodyt, nes siandien 11 DPO, o man 11-12 DPO siaip buna.. pilvas irgi ramus Papildyta: [/quote] O kaip paaiskinti kas veikia beproto dideli nora sokoladui, daug sokolado!! [/quote] tai kai miego norisi, energijos trukumas - sokoladas suteikia daug energy
duria kairy sona
QUOTE(Prrreciouss @ 2010 01 15, 16:22) siandien yra trecia Aij jei trečia tai tikrai psichologinis QUOTE(pepilota @ 2010 01 15, 06:34) pepilota palaikau kompanija , pramuse ir man, tik vat BT 37.0 jau 6 dienos ir nekrenta, ar tai nereiskia kad pregesterono kiekis vis dar didelis. ziuresiu kaip cia viskas vyks kita savaite, jauciu pradesiu medetkas gert, profilaktiskai! QUOTE(bum @ 2010 01 15, 11:53) Tai va kad kai trumpam pakyla tai suprantu kad nuo duph, bet jei visai 2 fazei tai įdomiai skamba kad nebuvo O Imetu kelis grafikus, kur su duphastonu buvo ilgas pakilimas ir kur po 2 dienu po duphastono atejo mm. Galvoti galima bet ka, bet kazkas vistiek vyko.... ![]() ![]() ![]() ![]() Sorry pakeliau cia tokios vaizdines medziagos
Sveikos mergaites , noriu prisijungti prie jusu , ne tik del to , kad norime jau leliuko , bet ir del to , kad noriu stebeti savo kuna ir menesines . Istikruju dabar butu gerai kokius pora menesiu nepastoti , nes geriu daug vaistu . Prie to pacio noriu jusu nuomones ir atsakymu , dabar geriu hormonus nuo skydliaukes ir Reductila nuo antsvorio , dar vienus nuo virskinimo ir dar vienus vaistukus nuo cistos ir sureguliavimo menesiniu , nes pas mane jos nereguliarios . Si menesi buvo mmm , bet labai keistos , galima sakyti kad tik tepliojo labai negausios , ar gali taip buti , kad tai dave itakos vaistai ir tuo paciu idesiu savo bt grafika , ar gali buti del to pacio bt tokia ?
![]() QUOTE(bum @ 2010 01 15, 13:39) Tai jei sirpinat tai kas antrą dieną darykit, kam kasdien? Kas antra diena jau bandyta- snipstas gavosi eilinis Belieka laukti. QUOTE(Prrreciouss @ 2010 01 15, 16:52) QUOTE(Prrreciouss @ 2010 01 15, 17:22) siandien yra trecia Tai apsispresk, kairi ar desini sona tau visdelto skauda? O man nera dienos kad neskaudetu kurio nors sono QUOTE(^Vakarė^ @ 2010 01 16, 00:08) Tai apsispresk, kairi ar desini sona tau visdelto skauda? O man nera dienos kad neskaudetu kurio nors sono Ti vat ir yra mielos damutes kad abu pamaudzia ir nesuprasi Labas rytas visoms http://s004.radikal.ru/i205/1001/fc/961d0ccc1eb7.jpg ![]()
Labas rytas.
Ir man jau kazka paiso, bet BP nebreze linijos, o ir as manau kad truputi per anksti.
Labas rytas
Labas rytas
Pakilau ir aš, bereikalo vakar taip trydaliojau, manydama, kad anovuliacinis ciklas
[quote=Brunetė,2010 01 15, 20:30]
Sveikos mergaites , noriu prisijungti prie jusu , ne tik del to , kad norime jau leliuko , bet ir del to , kad noriu stebeti savo kuna ir menesines . Istikruju dabar butu gerai kokius pora menesiu nepastoti , nes geriu daug vaistu . Prie to pacio noriu jusu nuomones ir atsakymu , dabar geriu hormonus nuo skydliaukes ir Reductila nuo antsvorio , dar vienus nuo virskinimo ir dar vienus vaistukus nuo cistos ir sureguliavimo menesiniu , nes pas mane jos nereguliarios . Si menesi buvo mmm , bet labai keistos , galima sakyti kad tik tepliojo labai negausios , ar gali taip buti , kad tai dave itakos vaistai ir tuo paciu idesiu savo bt grafika , ar gali buti del to pacio bt tokia ? ![]() ne jau nei viena negalit pakomentuoti
[quote=Brunetė,2010 01 16, 10:09]
[quote=Brunetė,2010 01 15, 20:30] Sveikos mergaites [/quote] Pakentėk truputėlį pagrindinės komentatorės dar miega
aciu
QUOTE(Brunetė @ 2010 01 16, 11:09) [ne jau nei viena negalit pakomentuoti Komentuoti is siu keliu parodymu tikrai neina Papildyta: Net ne tai, kad nelabai, o visiskai nesuderinamas. Skydliaukei geriami vaistai labai gali itakoti BT. Kiausides ir skydliauke labai susije QUOTE(Prrreciouss @ 2010 01 16, 10:30) Kad man kasdien skauda, ne viena, tai kita sona, ir pilvo apacia. ir kol kas niekas nesikeicia QUOTE(valiusiuke @ 2010 01 16, 10:39) Grazus grafikelis pas tave, manau daug zadantis QUOTE(Saule danguje @ 2010 01 16, 10:44) Labas rytas Pakilau ir aš, bereikalo vakar taip trydaliojau, manydama, kad anovuliacinis ciklas Gal nereiketu taip stipriai tais grafikeliais pasikliauti, bent mano nuomone tokia. ci vistik tik programa ir taiko visoms vienoda principa, o organizmas kiekvienos individualus. Bet ir pati uzsikreciau ta liga jau QUOTE(Ingutevi @ 2010 01 16, 11:40) Komentuoti is siu keliu parodymu tikrai neina Papildyta: Net ne tai, kad nelabai, o visiskai nesuderinamas. Skydliaukei geriami vaistai labai gali itakoti BT. Kiausides ir skydliauke labai susije zinau , kad negalima vartojant reductila planuoti vaiku , man endokriniloge viskas issaiskino , taciau jei sake kartais pastotum nustoto vartoti reductila ir viskas , o bt matuoju tik todel , kad noriu sekti savo cikla aciu uz komentarus QUOTE(^Vakarė^ @ 2010 01 16, 07:56) Na manau, kad FF visai turi racijos taip brezdamas. Beje, tavo liniuote neatitinka grafikelio, kas liecia DPO skaiciu QUOTE(valiusiuke @ 2010 01 16, 08:39) Kaip visada, pavyzdingas grafikas QUOTE(Saule danguje @ 2010 01 16, 08:44) Labas rytas Pakilau ir aš, bereikalo vakar taip trydaliojau, manydama, kad anovuliacinis ciklas Aha, man irgi panasu, kad sulaukei O QUOTE(Brunetė @ 2010 01 16, 09:09) Sveikos mergaites , Sveika prisijungus! Kas liecia vaistus, tai man sunku komentuoti, nes paprasciausiai neturiu ziniu.. Kai tiek daug vaistuku vartojama, galbut gydytojai geriausi patarejai... O kas liecia grafika- dar labai anksti kazka spresti. Kaip 1fazei, tai BT gal kiek aukstoka, bet tai gal tu tiesiog "karstakrauje", arba, kaip merginos sako, vaistai itakoja BT P.S. Mano grafikas parase.
del vaistu tai ir as bijau nes gydziausi sausio pradzioj nuo pusles uzdegimo. aisku buvo protingiau palaukti ir tik po to planuoti, bet pora kart pamirsom pasisaugot ir ka jau surizikavom
Vakar siandien kaip minejau jauciu ta tempima apacioj, toks idomus jausmas tikrai tokio neesu anksciau jautusi, su mm skausmais nesulyginama QUOTE(Selva @ 2010 01 16, 12:59) Na manau, kad FF visai turi racijos taip brezdamas. Beje, tavo liniuote neatitinka grafikelio, kas liecia DPO skaiciu Kaip visada, pavyzdingas grafikas Ir as ta matau. bet ka as jam galiu padaryt? Matyt raso vienaip, galvoja kitaip. Papildyta: QUOTE(Brunetė @ 2010 01 16, 11:48) O svori tu pati uzsibrezusi numesti, ar cia irgi gydytoju paliepimu?
Dievuleliau, mane kelinta diena pykina. o siandien ir galva buvo apsisukusi. jei ne tas neigiamas nestumo testas.....
labai daug nestumo pozymiu mano organizme QUOTE(Prrreciouss @ 2010 01 16, 11:01) del vaistu tai ir as bijau nes gydziausi sausio pradzioj nuo pusles uzdegimo. aisku buvo protingiau palaukti ir tik po to planuoti, bet pora kart pamirsom pasisaugot ir ka jau surizikavom As irgi geriau vaistuku cia kazkada, tai man seimos daktare sake, kad tokiam nestumui, kurio NT nerodo vaistai nekenkia QUOTE(^Vakarė^ @ 2010 01 16, 11:05) Ir as ta matau. bet ka as jam galiu padaryt? Matyt raso vienaip, galvoja kitaip. Pasitikrink visus nustatymus FF, paziurek, ar teisinga data kalendoriukyje virs grafikelio. QUOTE(Prrreciouss @ 2010 01 16, 11:06) Taip, zinoma, kad galima tiketis, ne visoms uzkyla, juo labiau, kuriu organizmas is saves zemesnes tem yra. Perziurek pastojusiu grafikelius, pamatysi, kad toli grazu ne visos kyla iki 37 ir virs. P.S. nepavyko i paraseli isikelt liniuotes. Reikia nukopijuoti ta nuoroda, kuri ura bbc laukelyje, atsidaryti pas sabe kompe notepad ir ten ikelti nuoroda, padaryti, kad viskas butu vienoje linijoje, tada nukopinti ir ikelti cia i paraso laukeli
Nu va gavosi manio parasas
QUOTE(Saule danguje @ 2010 01 16, 13:18) Dar labai anksti nėštumo požymiams reikštis AS cia apie praeita men galvoju... QUOTE(Prrreciouss @ 2010 01 16, 13:29) Man neatsidaro tavo grafikas. tik www.radikal.ru atsidaro QUOTE(Selva @ 2010 01 16, 13:20) Nu lyg viskas ir tvarkoj. ir raso: Cycle 01/02/2010 - CD 15 - 3 DPO Ir lenteleje zymi teisingai: Cycle: Jan 02, 2010 Cycle Day: 15 Ovulation Day: 12 DPO: 3 # Cycles: 1 Ooo, pats persigalvojo Papildyta: QUOTE(Prrreciouss @ 2010 01 16, 13:45) Visaip bandau ir nesigauna As irgi kaip ir tu cia naujoke, tai dariau viska pagal mergaiciu nurodymus. bandyk ir tu: "Reikia nukopijuoti ta nuoroda, kuri ura bbc laukelyje, atsidaryti pas sabe kompe notepad ir ten ikelti nuoroda, padaryti, kad viskas butu vienoje linijoje, tada nukopinti ir ikelti cia i paraso laukeli" Papildyta: As irgi kaip ir tu cia naujoke, tai dariau viska pagal mergaiciu nurodymus. bandyk ir tu: "Reikia nukopijuoti ta nuoroda, kuri ura bbc laukelyje, atsidaryti pas sabe kompe notepad ir ten ikelti nuoroda, padaryti, kad viskas butu vienoje linijoje, tada nukopinti ir ikelti cia i paraso laukeli" [/quote] o kur tas bbc langelis, kuriame puslapyje, sorry kad taip pasimetus esu |