Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: BT matavimas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
bum
QUOTE(Chenelle @ 2010 01 08, 14:38)
Bum gerai uzkilai  thumbup.gif
*

Jo, prisiminė kad reik užkilti hihihi.gif Galvojau jau visai atšalau hihihi.gif
ALRENA
Pasaskykit man glusai, o paprasta temperatura t.p. buna uzkilus, jei jau nestuke.gif ? g.gif
Chenelle
QUOTE(bum @ 2010 01 08, 15:56)
Jo, prisiminė kad reik užkilti hihihi.gif Galvojau jau visai atšalau hihihi.gif
*

man i III faze panasu sokiai.gif
Papildyta:
QUOTE(ALRENA @ 2010 01 08, 16:16)
Pasaskykit man glusai, o paprasta temperatura t.p. buna uzkilus, jei jau nestuke.gif ? g.gif
*

gali buti, bet nebutinai 4u.gif
RenataJ.
QUOTE(bum @ 2010 01 08, 15:32)
Sveikos,
*

grazus pakilimas pas tave ax.gif
Delena
Sveikos.

Prisiduodu ir as. Nezinau ko laukti, kiek laukti tu mm... Bijau, kad tik mm... butu... baime, kad nebutu menopauzes. verysad.gif

http://www.babyplan.ru/profile/31260

bum
QUOTE(ALRENA @ 2010 01 08, 15:16)
*

Būna ir nenėščiai užkilus, geriau NT pasidaryk mirksiukas.gif

QUOTE(Chenelle @ 2010 01 08, 15:18)
man i III faze panasu  sokiai.gif
*

Gerai kad bent kitus pralinksmina hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Delena @ 2010 01 08, 15:42)
Sveikos.

Prisiduodu ir as. Nezinau ko laukti, kiek laukti tu mm... Bijau, kad tik mm... butu... baime, kad nebutu menopauzes. verysad.gif

*

Gal pas ginę nueik unsure.gif Pažėtų ar yra geltonkūnis, o jei ne gal kokio duphastono išrašytų kad greičiau naujas ciklas ateitų unsure.gif Nu gal ne menopauzė dar unsure.gif
Delena
QUOTE(bum @ 2010 01 08, 16:44)

Gal pas ginę nueik unsure.gif Pažėtų ar yra geltonkūnis, o jei ne gal kokio duphastono išrašytų kad greičiau naujas ciklas ateitų unsure.gif Nu gal ne menopauzė dar unsure.gif
*

tai kad Dufastona geriu. verysad.gif tik nezinau, ag rerti toliau ar nustoti. NT neigiamas.
bum
QUOTE(Delena @ 2010 01 08, 15:48)
tai kad Dufastona geriu.  verysad.gif tik nezinau, ag rerti toliau ar nustoti. NT neigiamas.
*

O ginė nesakė kaip daryti? Manau kaip ji sakė taip ir daryk 4u.gif
BARDAU
Sveikutes 4u.gif

bum, kada NT?????? bigsmile.gif

bum
QUOTE(gosiukas @ 2010 01 08, 16:37)
bum, kada NT?????? bigsmile.gif
*

Vasario 9 lotuliukas.gif
BARDAU
QUOTE(bum @ 2010 01 08, 17:41)
Vasario 9 lotuliukas.gif
*

bigsmile.gif tai jau nekantriai lauksiu....taip noretrus, kad ir tamsta imtum "storet", o tai cia tokiu fainu temu prikurei. Labai nusipelnei priziuko. thumbup.gif
^Vakarė^
Sveikutes 4u.gif
Ziuriu geros nuotaikos. puiku smile.gif
As vakar pasikirpau plaukus, baigiu dantukus tvarkytis, tai irgi kaip jau ir pasiruosusi priimti nuomininka i savo pilvuka biggrin.gif
Rastika
^Vakarė^, linkiu kad šį ciklą ir pavyktų wub.gif
Ingutevi
Kuri čia?

As pas E.T. registravausi, kazkodel mano dabartine gine butent pas ja kreipe, man rodos jos asmeniskai pazystamos g.gif nenusivyliau, pati gydytoja labai patiko, o ar teks rezultatais dziaugtis, matysis ateityje...

QUOTE(bum @ 2010 01 08, 17:41)
Vasario 9 lotuliukas.gif

Ka spesi nuveikti iki tada? mirksiukas.gif
bum
QUOTE(Ingutevi @ 2010 01 08, 17:12)
As pas E.T. registravausi, kazkodel mano dabartine gine butent pas ja kreipe, man rodos jos asmeniskai pazystamos  g.gif  nenusivyliau, pati gydytoja labai patiko, o ar teks rezultatais dziaugtis, matysis ateityje...
Ka spesi nuveikti iki tada?  mirksiukas.gif
*

Ah, neteko pas ją lankytis ax.gif Aš savo ginei nė nerodau grafikų, bet šiaip nuogąstavimus išreiškiu pasiremdama BT - kad per anksti ar per vėlai ovuliavo biggrin.gif
Tikiuosi IUI rolleyes.gif
Rastika
Ingutevi, na ir pas tave zigzagu zigzagai lotuliukas.gif
Delena
QUOTE(bum @ 2010 01 08, 17:19)
O ginė nesakė kaip daryti? Manau kaip ji sakė taip ir daryk 4u.gif
*

kai buvau pas giniu, tai jis pasake gerti Dufastona iki mm..o jei NT +( uz 8 dienu t.y.siandien NT) tada Dufastona testi... O NT - , tai tada ka daryti... Bet nezinau ar man buvo O, nes kiek skaiciau, kad Dufastonas kelia BT...

bum
QUOTE(Delena @ 2010 01 08, 17:30)
kai buvau pas giniu, tai jis pasake gerti Dufastona iki mm..o jei NT +( uz 8 dienu t.y.siandien NT) tada Dufastona testi... O NT - , tai tada ka daryti... Bet nezinau ar man buvo O, nes kiek skaiciau, kad Dufastonas kelia BT...

*

O ginius nežiūrėjo kai buvai nuėjus su echo ar buvo ovuliacija? g.gif
O jautrų NT darei?
Ingutevi
QUOTE(bum @ 2010 01 08, 18:27)
Ah, neteko pas ją lankytis ax.gif Aš savo ginei nė nerodau grafikų, bet šiaip nuogąstavimus išreiškiu pasiremdama BT - kad per anksti ar per vėlai ovuliavo biggrin.gif
Tikiuosi IUI

As nerodziau, ji sake, nereikia, turejau, bet tik tiek paskojau kaip buna man duphastona geriant, zinai pirmas vizitas, tai ispasakojau viska kas gali buti svarbu, o gal tik man rodes, kad svarbu hihihi.gif
Viena kas aisku, kazkokios O vyko, tiek, kad jos gal kokios nepilnavertes. Nes per tuos 9 ciklus, kai jau vaistai i trasa eina buvo, kad sugerus duphastona ciklas 28-29 dienos, baigiau gerti - pora dienu ir mm. Taciau didziuma ciklu budavo - bebaigiant gerti duphastona - pakyla BT ir po 14 dienu ateina mm. Todel vistiek kazkas vyko g.gif
Labai linkiu, kad sis IUI butu vaisingas ir atnestu 2.gif o gal net ir 2.gif 2.gif
QUOTE(Rastika @ 2010 01 08, 18:29)
Ingutevi, na ir pas tave zigzagu zigzagai

O jo lotuliukas.gif vingiuoti ir suoliuoti as moku lotuliukas.gif
Saujora
Sveikos,
Bet nusileidai, tai gal dabar jau ateis O bigsmile.gif
*

Gal. Nors jei pagal įprastą ciklą, tai po savaitės mmm turėtų ateit.

Tavo viršutinis taškas bigsmile.gif thumbup.gif
Emanuela
Jau nebezinau ka galvoti.. mmm veluoja jau savaite, o siandien pasidarius NT rodo neigiama.Bet temp. nekrenta. Gal dar yra galimybiu, kad gal dar per mazas nestumas???
Grafikiukas http://www.fertilityfriend.com/home/2a8c39
Rastika
Emanuela,
sunku ką spręsti gal užsitėsi mmm, o gal jutai kada O įvyko?
Selva
QUOTE(Emanuela @ 2010 01 08, 19:05)
Jau nebezinau ka galvoti.. mmm veluoja jau savaite, o siandien pasidarius NT rodo neigiama.Bet temp. nekrenta. Gal dar yra galimybiu, kad gal dar per mazas nestumas???
Grafikiukas http://www.fertilityfriend.com/home/2a8c39
*

GAli, nes neaisku, kada O buvo rolleyes.gif Jei O buvo nuo kada pradejai matuoti, tai juk tik 7DPO dar, tikrai nerodytu NT.

Jau antra cikla velokai pradedi matuoti mirksiukas.gif

Jokiu kitokiu O simptomu nejautei? g.gif
Emanuela
Mano O buvo kai nematavu apie kokai 14 CD ar 15Cd, nes jautesi pilvo maudimas ir isskyros.Tik as nematavau visa cikla, tik pradejau matuoti ciklo gale. Cia visas mano 1 ciklas, kur mates grafike.
Nu gal ir uzsitese mmm, o taip noretusi ju nesulaukt ax.gif
Selva
QUOTE(Emanuela @ 2010 01 08, 19:42)
Mano O buvo kai nematavu apie kokai 14 CD ar 15Cd, nes jautesi pilvo maudimas ir isskyros.Tik as nematavau visa cikla, tik pradejau matuoti ciklo gale. Cia visas mano 1 ciklas, kur mates grafike.
Nu gal ir uzsitese mmm, o taip noretusi ju nesulaukt  ax.gif
*

Tai kad grafike pazymetos isskyros C- creamy, jos nevaisingos schmoll.gif Turetu buti skaidrios, tasios... C- tai neskaidzios, drumstos, netasios... Gal maude siaip del ko kito?.. Gal veliau buvo O?..

Matau apacioj ir dar viena tavo cikla- ilgi jie pas tave, nerealu, kad 2faze tokia ilga...

Manau butu tikslinga pamatuoti BT saziningai nuo mm pabaigos, kad isitikintum, ar teisingai jauti O.
Emanuela
Kad visa cikla labai sunku sumatuot, nes tenka dirbti skirtingom pamainos ir keltis skirtingu laiku. Bandysiu stebeti, kaip cia baigsis.Nes toks uzsiteses ciklas man visai neaiskus. Dekui uz nuomone smile.gif
Selva
QUOTE(Emanuela @ 2010 01 08, 20:41)
Kad visa cikla labai sunku sumatuot, nes tenka dirbti skirtingom pamainos ir keltis skirtingu laiku. Bandysiu stebeti, kaip cia baigsis.Nes toks uzsiteses ciklas man visai neaiskus. Dekui uz nuomone  smile.gif
*

Tada patarciau zymeti, kiek pavyksta, pazymint, kuri BT bus netiksli. Taip pat pabandyti sysioti ant OT- irgi pagalbinis budas pagauti O. (O mazu ir nebeprireiks, jei mm nebepasirodys!) Sekmes 4u.gif
daivutyte
QUOTE(Delena @ 2010 01 08, 08:42)
Sveikos.

*

siaip tai pagal grafika pasakyciau kad tu laukiesi, bet kaip ten is tikruju yra tai jau ponas dievas turbut tezino...
Emanuela
Sekmes visoms laukiant ciklo galo ir tik pacios laimingiausios pabaigos nestuke.gif
^Vakarė^
QUOTE(Rastika @ 2010 01 08, 18:12)
^Vakarė^, linkiu kad šį ciklą ir pavyktų wub.gif
*

Aciu uz linkejimus. man tai kaip man, cia jau trecias babys butu, bet toms kurios pirmo laukia, tai tikrai dideli linkejimai 4u.gif . sergu kartu su jumis, uz kiekviena, kad tik pagaliau tas gandras pas jus atskristu mirksiukas.gif
Alvyda
laikausi su visa savo tempa (vakare buvo 37,6) ir duriančiais (.)
Esu įsikalbėjimo meistrė - gal į kokius talentus eit lotuliukas.gif
http://www.fertilityfriend.com/home/2aa736
valiusiuke
Labas rytas 4u.gif Aš po truputį šį ciklą kylu, užtenka man jau šokinėt į dausas kaip išprotėjusiai doh.gif lotuliukas.gif
Fiorella
Labas rytas 4u.gif , pas mane šėlionės prasideda, kalneliais einu, bet jaučiu, kad jau ryt mm sulauksiu verysad.gif
Alvyda
Fiorella, o tai pas tave tik tiek mažai DPO būna? Lyg praeitam cikle daugiau buvo g.gif Ar šokinėja skaičius?
Fiorella
QUOTE(Alvyda @ 2010 01 09, 10:12)
Fiorella, o tai pas tave tik tiek mažai DPO būna? Lyg praeitam cikle daugiau buvo  g.gif Ar šokinėja skaičius?
*

Užpraeitame cikle buvo 10, praeitame 13, tai imu viduriuką, nes gali skirtis 1-2 dienom, tai antra fazė, pagal mane ir FF turėtų būti 12d. g.gif
Astulyte:)
Sveikutes,
Ar galima fertilityje nubrest paciai O bruksni? Jei taip tai kaip,nes nesutinku su ta diena kuria jis brezia ax.gif
Alvyda
Pas mane užpraeitam buvo 15, praeitam 12, tai kiek šiam imt? lotuliukas.gif Jaučiu, geriau maksimumą smile.gif
gretusiu
Labas rytas, mergytes 4u.gif

O as vakar vakare isgyvenau tuos pacius pacius tikriausius mm skausmus - visa laika gulejau, glosciau pilvuka ir kalbinau zirniuka (nors net nezinau ar jam viskas gerai), kad liktu pas mamyte, kad as ji labai myliu.... Pries miega ikalem Magvito tablete - miegojom kaip uzmusti thumbup.gif

Radau buda nuraminti savo nerima - sugalvojau, kad kol netepa, dziaugsiuos ir tikesiu. Pas gine leksiu - tikrai leksiu anksciau - ne butinai apziurai, ale pasidziaugti, padekoti, papasakoti apie skausmelius ir paklausti kada ateiti.... Juk ji ikvepe tiek tikejimo, tiek dziaugsmo wub.gif

Ir dar sianakt pamaniau - koki kovotoja zirniuka turiu pilvely... ax.gif
Fiorella
QUOTE(Astulyte28 @ 2010 01 09, 10:22)
Sveikutes,
Ar galima fertilityje nubrest paciai O bruksni? Jei taip tai kaip,nes nesutinku su ta diena kuria jis brezia ax.gif
*

Galima, eini į Analysis ir tada į Tunig/Override, o ten jau įrašai kelintą CD tau buvo O 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Alvyda @ 2010 01 09, 10:24)
Pas mane užpraeitam buvo 15, praeitam 12, tai kiek šiam imt?  lotuliukas.gif Jaučiu, geriau maksimumą smile.gif
*

Imk 14d. Reikia, kad nesiskirtų daugiau nei 2d. Tau taip pat kaip ir man-neaišku doh.gif
Papildyta:
QUOTE(gretusiu @ 2010 01 09, 10:26)
Labas rytas, mergytes  4u.gif
Ir dar sianakt pamaniau - koki kovotoja zirniuka turiu pilvely...  ax.gif
*

4u.gif 4u.gif 4u.gif Lėk pas ginę kuo greičiau, manau tikrai patars tau ką daryti, kai tokie skausmukai užeina 4u.gif
^Vakarė^
QUOTE(Fiorella @ 2010 01 09, 11:33)

*

Sveikos.
O ka reiskia kai grafike pazymi toki tusciaviduri rutuliuka, o ne melyna pilnaviduri kaip kitus? ziuriu pas tave irgi toks yra.
Fiorella
QUOTE(^Vakarė^ @ 2010 01 09, 10:40)
Sveikos.
O ka reiskia kai grafike pazymi toki tusciaviduri rutuliuka, o ne melyna pilnaviduri kaip kitus? ziuriu pas tave irgi toks yra.
*

Na, kad tavo BT galėjo įtakoti koks nors veiksnys, aš pvz. labai prastai naktį miegojau, daug kartų prabudinėjau. 4u.gif
evelinute
labukas 4u.gif

jau kai dribau žemyn... doh.gif

http://www.fertilityfriend.com/home/23e354
zylute81
sveikos mergaites rolleyes.gif

na o pas mane si cikla kazkaip nesutampa niekas iskyros ir skausmai buvo pries kelias dienas o BT visai kitaip rodo ir OT buvo neigemi kazkaip netaip viskas turbut antibiotikai gal sumaise kazka g.gif
Zemil
QUOTE(evelinute @ 2010 01 09, 11:06)
labukas 4u.gif

jau kai dribau žemyn...  doh.gif

http://www.fertilityfriend.com/home/23e354
*

Implantacija smile.gif

o as zigzaguoju g.gif gal bus velyva O, arba is viso nebus... Taip nesinori vel tuos vaistus ryt blush2.gif
evelinute
QUOTE(Garbane26 @ 2010 01 09, 12:30)
Implantacija smile.gif

*

ne pirmas kartas irnesakyk.gif - o rezultato kaip nėr taip nėra.. doh.gif laukiam rytojaus cool.gif
gretusiu
MV nupirko man siandien toki pusryciu staliuka i lova, ant jo pasidejau laptopa thumbup.gif
Ikaliau Magnesium Diasporal, pasisnekam su maziuku ir nurimsta thumbup.gif Magni geriu visa laika, ale paskaiciau, kad sitas tirpinamas geriausias variantas dabar thumbup.gif

Na ir paskutini karta, kad neerzinciau liudinciu, bet jei kam reikia vilties.... wub.gif
user posted image
Fiorella
QUOTE(gretusiu @ 2010 01 09, 13:06)

wub.gif wub.gif
Kokį testuką naudojai, kad tai anksti parodė vaiduokliuką blush2.gif

Aš vis dar turiu vilties, kad dar užkilsiu, vis dar esu aukščiau pirmos fazės, na, lauksiu rytojaus unsure.gif
evelinute
QUOTE(gretusiu @ 2010 01 09, 13:06)
MV nupirko man siandien toki pusryciu staliuka i lova, ant jo pasidejau laptopa  thumbup.gif
Ikaliau Magnesium Diasporal, pasisnekam su maziuku ir nurimsta  thumbup.gif Magni geriu visa laika, ale paskaiciau, kad sitas tirpinamas geriausias variantas dabar  thumbup.gif

Na ir paskutini karta, kad neerzinciau liudinciu, bet jei kam reikia vilties.... wub.gif
user posted image
*

wub.gif nerealu..
^Vakarė^
QUOTE(Fiorella @ 2010 01 09, 11:47)
Na, kad tavo BT galėjo įtakoti koks nors veiksnys, aš pvz. labai prastai naktį miegojau, daug kartų prabudinėjau.  4u.gif
*

Aaaa, aisku dabar. aciu smile.gif

QUOTE(zylute81 @ 2010 01 09, 12:11)
kazkaip netaip viskas turbut antibiotikai gal sumaise kazka g.gif
*

Antibiotikai galejo itakoti ir tavo tempa ir isskyras. ta tai tikrai zinau ax.gif
QUOTE(gretusiu @ 2010 01 09, 14:06)
user posted image
*

Oooo po kiek laiko tau isryskejo ta antra juostele kuri matosi pirmame teste? As tokia irgi maciau kai dariausi, tik man po keliu valandu tokia atsirado blink.gif blink.gif blink.gif
gretusiu
QUOTE(^Vakarė^ @ 2010 01 09, 13:33)
Oooo po kiek laiko tau isryskejo ta antra juostele kuri matosi pirmame teste? As tokia irgi maciau kai dariausi, tik man po keliu valandu tokia atsirado blink.gif  blink.gif  blink.gif
*

Oi ne, sikart is karto man - sulasinau lasiukus ir stebejau kaip atsiranda.... Minuciu reikalas g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.