QUOTE(Chenelle @ 2010 01 08, 14:38)
Jo, prisiminė kad reik užkilti
Pasaskykit man glusai, o paprasta temperatura t.p. buna uzkilus, jei jau
Sveikos.
Prisiduodu ir as. Nezinau ko laukti, kiek laukti tu mm... Bijau, kad tik mm... butu... baime, kad nebutu menopauzes. http://www.babyplan.ru/profile/31260 QUOTE(ALRENA @ 2010 01 08, 15:16) Būna ir nenėščiai užkilus, geriau NT pasidaryk QUOTE(Chenelle @ 2010 01 08, 15:18) Gerai kad bent kitus pralinksmina Papildyta: QUOTE(Delena @ 2010 01 08, 15:42) Sveikos. Prisiduodu ir as. Nezinau ko laukti, kiek laukti tu mm... Bijau, kad tik mm... butu... baime, kad nebutu menopauzes. http://www.babyplan.ru/profile/31260 Gal pas ginę nueik
Sveikutes
bum, kada NT??????
Sveikutes
Ziuriu geros nuotaikos. puiku As vakar pasikirpau plaukus, baigiu dantukus tvarkytis, tai irgi kaip jau ir pasiruosusi priimti nuomininka i savo pilvuka
^Vakarė^, linkiu kad šį ciklą ir pavyktų
QUOTE(bum @ 2010 01 08, 15:32) Kuri čia? As pas E.T. registravausi, kazkodel mano dabartine gine butent pas ja kreipe, man rodos jos asmeniskai pazystamos QUOTE(bum @ 2010 01 08, 17:41) Vasario 9 Ka spesi nuveikti iki tada? QUOTE(Ingutevi @ 2010 01 08, 17:12) As pas E.T. registravausi, kazkodel mano dabartine gine butent pas ja kreipe, man rodos jos asmeniskai pazystamos Ka spesi nuveikti iki tada? Ah, neteko pas ją lankytis Tikiuosi IUI
Ingutevi, na ir pas tave zigzagu zigzagai
QUOTE(bum @ 2010 01 08, 17:19) kai buvau pas giniu, tai jis pasake gerti Dufastona iki mm..o jei NT +( uz 8 dienu t.y.siandien NT) tada Dufastona testi... O NT - , tai tada ka daryti... Bet nezinau ar man buvo O, nes kiek skaiciau, kad Dufastonas kelia BT... http://www.babyplan.ru/profile/31260 QUOTE(Delena @ 2010 01 08, 17:30) kai buvau pas giniu, tai jis pasake gerti Dufastona iki mm..o jei NT +( uz 8 dienu t.y.siandien NT) tada Dufastona testi... O NT - , tai tada ka daryti... Bet nezinau ar man buvo O, nes kiek skaiciau, kad Dufastonas kelia BT... http://www.babyplan.ru/profile/31260 O ginius nežiūrėjo kai buvai nuėjus su echo ar buvo ovuliacija? O jautrų NT darei? QUOTE(bum @ 2010 01 08, 18:27) Ah, neteko pas ją lankytis Tikiuosi IUI As nerodziau, ji sake, nereikia, turejau, bet tik tiek paskojau kaip buna man duphastona geriant, zinai pirmas vizitas, tai ispasakojau viska kas gali buti svarbu, o gal tik man rodes, kad svarbu Viena kas aisku, kazkokios O vyko, tiek, kad jos gal kokios nepilnavertes. Nes per tuos 9 ciklus, kai jau vaistai i trasa eina buvo, kad sugerus duphastona ciklas 28-29 dienos, baigiau gerti - pora dienu ir mm. Taciau didziuma ciklu budavo - bebaigiant gerti duphastona - pakyla BT ir po 14 dienu ateina mm. Todel vistiek kazkas vyko Labai linkiu, kad sis IUI butu vaisingas ir atnestu QUOTE(Rastika @ 2010 01 08, 18:29) Ingutevi, na ir pas tave zigzagu zigzagai O jo
Jau nebezinau ka galvoti.. mmm veluoja jau savaite, o siandien pasidarius NT rodo neigiama.Bet temp. nekrenta. Gal dar yra galimybiu, kad gal dar per mazas nestumas???
Grafikiukas http://www.fertilityfriend.com/home/2a8c39
Emanuela,
sunku ką spręsti gal užsitėsi mmm, o gal jutai kada O įvyko? QUOTE(Emanuela @ 2010 01 08, 19:05) Jau nebezinau ka galvoti.. mmm veluoja jau savaite, o siandien pasidarius NT rodo neigiama.Bet temp. nekrenta. Gal dar yra galimybiu, kad gal dar per mazas nestumas??? Grafikiukas http://www.fertilityfriend.com/home/2a8c39 GAli, nes neaisku, kada O buvo Jau antra cikla velokai pradedi matuoti Jokiu kitokiu O simptomu nejautei?
Mano O buvo kai nematavu apie kokai 14 CD ar 15Cd, nes jautesi pilvo maudimas ir isskyros.Tik as nematavau visa cikla, tik pradejau matuoti ciklo gale. Cia visas mano 1 ciklas, kur mates grafike.
Nu gal ir uzsitese mmm, o taip noretusi ju nesulaukt QUOTE(Emanuela @ 2010 01 08, 19:42) Mano O buvo kai nematavu apie kokai 14 CD ar 15Cd, nes jautesi pilvo maudimas ir isskyros.Tik as nematavau visa cikla, tik pradejau matuoti ciklo gale. Cia visas mano 1 ciklas, kur mates grafike. Nu gal ir uzsitese mmm, o taip noretusi ju nesulaukt Tai kad grafike pazymetos isskyros C- creamy, jos nevaisingos Matau apacioj ir dar viena tavo cikla- ilgi jie pas tave, nerealu, kad 2faze tokia ilga... Manau butu tikslinga pamatuoti BT saziningai nuo mm pabaigos, kad isitikintum, ar teisingai jauti O.
Kad visa cikla labai sunku sumatuot, nes tenka dirbti skirtingom pamainos ir keltis skirtingu laiku. Bandysiu stebeti, kaip cia baigsis.Nes toks uzsiteses ciklas man visai neaiskus. Dekui uz nuomone
QUOTE(Emanuela @ 2010 01 08, 20:41) Kad visa cikla labai sunku sumatuot, nes tenka dirbti skirtingom pamainos ir keltis skirtingu laiku. Bandysiu stebeti, kaip cia baigsis.Nes toks uzsiteses ciklas man visai neaiskus. Dekui uz nuomone Tada patarciau zymeti, kiek pavyksta, pazymint, kuri BT bus netiksli. Taip pat pabandyti sysioti ant OT- irgi pagalbinis budas pagauti O. (O mazu ir nebeprireiks, jei mm nebepasirodys!) Sekmes QUOTE(Delena @ 2010 01 08, 08:42) Sveikos. Prisiduodu ir as. Nezinau ko laukti, kiek laukti tu mm... Bijau, kad tik mm... butu... baime, kad nebutu menopauzes. http://www.babyplan.ru/profile/31260 siaip tai pagal grafika pasakyciau kad tu laukiesi, bet kaip ten is tikruju yra tai jau ponas dievas turbut tezino...
Sekmes visoms laukiant ciklo galo ir tik pacios laimingiausios pabaigos
laikausi su visa savo tempa (vakare buvo 37,6) ir duriančiais (.)
Esu įsikalbėjimo meistrė - gal į kokius talentus eit http://www.fertilityfriend.com/home/2aa736
Labas rytas
Labas rytas
Fiorella, o tai pas tave tik tiek mažai DPO būna? Lyg praeitam cikle daugiau buvo
Sveikutes,
Ar galima fertilityje nubrest paciai O bruksni? Jei taip tai kaip,nes nesutinku su ta diena kuria jis brezia
Pas mane užpraeitam buvo 15, praeitam 12, tai kiek šiam imt?
Labas rytas, mergytes
O as vakar vakare isgyvenau tuos pacius pacius tikriausius mm skausmus - visa laika gulejau, glosciau pilvuka ir kalbinau zirniuka (nors net nezinau ar jam viskas gerai), kad liktu pas mamyte, kad as ji labai myliu.... Pries miega ikalem Magvito tablete - miegojom kaip uzmusti Radau buda nuraminti savo nerima - sugalvojau, kad kol netepa, dziaugsiuos ir tikesiu. Pas gine leksiu - tikrai leksiu anksciau - ne butinai apziurai, ale pasidziaugti, padekoti, papasakoti apie skausmelius ir paklausti kada ateiti.... Juk ji ikvepe tiek tikejimo, tiek dziaugsmo Ir dar sianakt pamaniau - koki kovotoja zirniuka turiu pilvely... QUOTE(Astulyte28 @ 2010 01 09, 10:22) Sveikutes, Ar galima fertilityje nubrest paciai O bruksni? Jei taip tai kaip,nes nesutinku su ta diena kuria jis brezia Galima, eini į Analysis ir tada į Tunig/Override, o ten jau įrašai kelintą CD tau buvo O QUOTE(Alvyda @ 2010 01 09, 10:24) Imk 14d. Reikia, kad nesiskirtų daugiau nei 2d. Tau taip pat kaip ir man-neaišku Papildyta: QUOTE(gretusiu @ 2010 01 09, 10:26)
sveikos mergaites
na o pas mane si cikla kazkaip nesutampa niekas iskyros ir skausmai buvo pries kelias dienas o BT visai kitaip rodo ir OT buvo neigemi kazkaip netaip viskas turbut antibiotikai gal sumaise kazka QUOTE(evelinute @ 2010 01 09, 11:06) Implantacija o as zigzaguoju
MV nupirko man siandien toki pusryciu staliuka i lova, ant jo pasidejau laptopa
Ikaliau Magnesium Diasporal, pasisnekam su maziuku ir nurimsta Na ir paskutini karta, kad neerzinciau liudinciu, bet jei kam reikia vilties....
QUOTE(gretusiu @ 2010 01 09, 13:06) Kokį testuką naudojai, kad tai anksti parodė vaiduokliuką Aš vis dar turiu vilties, kad dar užkilsiu, vis dar esu aukščiau pirmos fazės, na, lauksiu rytojaus QUOTE(gretusiu @ 2010 01 09, 13:06) MV nupirko man siandien toki pusryciu staliuka i lova, ant jo pasidejau laptopa Ikaliau Magnesium Diasporal, pasisnekam su maziuku ir nurimsta Na ir paskutini karta, kad neerzinciau liudinciu, bet jei kam reikia vilties.... ![]() QUOTE(Fiorella @ 2010 01 09, 11:47) Na, kad tavo BT galėjo įtakoti koks nors veiksnys, aš pvz. labai prastai naktį miegojau, daug kartų prabudinėjau. Aaaa, aisku dabar. aciu QUOTE(zylute81 @ 2010 01 09, 12:11) Antibiotikai galejo itakoti ir tavo tempa ir isskyras. ta tai tikrai zinau QUOTE(gretusiu @ 2010 01 09, 14:06) Oooo po kiek laiko tau isryskejo ta antra juostele kuri matosi pirmame teste? As tokia irgi maciau kai dariausi, tik man po keliu valandu tokia atsirado |