Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nauja grupė Žveryne
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Vilnius
tutti fruti
Viena pažįstama pradėjo vesti vaiką į naujai atsidariusį darželį Žveryne. Privačiame name, Valdorfo pakraipos. Jos vaikas prieš tai ėjo į valstybinį darželį. Tai buvo prasidėjusios isterijos ir t.t. O nuvedus ten, po truputi priprato ir dabar, kaip sakoma, į daržą eina su džiaugsmu.

Gal kas girdėjote apie šį darželį? Tiesiog norėtusi daugiau nuomonių, nes pati ieškau darželio Žveryne.
Perliukai
Kreipkitės į Vėžliuką mirksiukas.gif
www.vezliukas.lt
tutti fruti
QUOTE(Perliukai @ 2010 01 08, 16:05)
Kreipkitės į Vėžliuką  mirksiukas.gif
www.vezliukas.lt
*

Apie Vezliuka jau prisiskaiciau smile.gif Bet mane domina kitas
tutti fruti
Viskas aisku.... Teks paciai ten kulniuoti ir viska issiaiskinti
tutti fruti
Tai va, pagaliau prisiruosiau aplankyti sia grupe
Nepatingesiu aprasyti savo ispudziu is sio darzelio, gal ir kitiems bus aktualu smile.gif
Aplinka is tiesu labai labai jauki. Didelis erdvus kambarys su zidiniu. Man atejus, kaip tik kurenosi ugnele, vaikai (ju buvo 4, nors paciame darzelyje siuo metu yra 6) sedejo ant kilimo ir varte knygas. Vaizdelis toks idiliskas, kad net sunku patiketi jog patenki i darzeli...
Aukletojos labai malonios. Matosi, kad vaikams jos patinka. Maistas gaminamas vietoje. Zodziu, likau labai patenkinta. Net ir kaina 800 lt, kuri is pradziu, pasirode per didele, pasidare normali smile.gif

Beje, apie darzeli daugiau galite pasiskaityti http://bitelingo.lt/?page_id=14
1cesna1
QUOTE(tutti fruti @ 2010 01 21, 14:33)
Tai va, pagaliau prisiruosiau aplankyti sia grupe
Nepatingesiu aprasyti savo ispudziu is sio darzelio, gal ir kitiems bus aktualu smile.gif
Aplinka is tiesu labai labai jauki. Didelis erdvus kambarys su zidiniu. Man atejus, kaip tik kurenosi ugnele, vaikai (ju buvo 4, nors paciame darzelyje siuo metu yra 6) sedejo ant kilimo ir varte knygas. Vaizdelis toks idiliskas, kad net sunku patiketi jog patenki i darzeli...
Aukletojos labai malonios. Matosi, kad vaikams jos patinka. Maistas gaminamas vietoje. Zodziu, likau labai patenkinta. Net ir kaina 800 lt, kuri is pradziu, pasirode per didele, pasidare normali smile.gif

Beje, apie darzeli daugiau galite pasiskaityti http://bitelingo.lt/?page_id=14
*

O nuo kokio amžiaus priima? O miega toje pačioje erdvėje?
Čia prie Eslaudos kažkur panašiai... g.gif
tutti fruti
QUOTE(1cesna1 @ 2010 01 22, 22:33)
O nuo kokio amžiaus priima? O miega toje pačioje erdvėje?
Čia prie Eslaudos kažkur panašiai...  g.gif
*

Ne, vaikai miega kitame kambarely
Nezinau kur Eslauda, bet Mickeviciaus g. yra Gedimino prospekto tesinys uz seno Zveryno tilto. Neprivaziavus Kestucio g., ir rastum pilka dvieju aukstu nama
kati
ir as buvau nuejus smile.gif
bet mano pirmas ispudis buvo kitoks, tikrai ne kaip is pasakos smile.gif
vietos daug, bet man pasirode labai nejauku, visai beveik nera zaislu, tik mediniai, sunkus, su kuriais pvz mano vaikas neprates visai zaist. Nera jokio kilimo, todel butinai reikia su batukais buti, kad nepersalt, nekaba piesiniai ir t.t. vienu zodziu, visai ne vaikiskas kambarys.
Miega ant ciuzinuku...kazkaip irgi noretusi, kad vaikas 2 metuku turetu lovele...

antras ispudis, pabuvus kokia 20 min:
nezinau kaip, bet man pradejo patikt. Atmosfera be galo miela, aukletojos profesionalios, ramios, puikiai ismano savo darba. Vaikai kuo puikiausiai susikuria zaidimu is to, kas yra. Tokia ramuma. Ciuzinukai irgi pradejo patikt lotuliukas.gif
tiesiog matosi, kad i vaika kreipiamas individualus demesys. Gera atmosfera.

tai va, kaip keistai gavosi biggrin.gif planuoju leisti savaji biggrin.gif
Uksi
QUOTE(kati @ 2010 02 02, 13:27)
ir as buvau nuejus smile.gif
bet mano pirmas ispudis buvo kitoks, tikrai ne kaip is pasakos smile.gif
vietos daug, bet man pasirode labai nejauku, visai beveik nera zaislu, tik mediniai, sunkus, su kuriais pvz mano vaikas neprates visai zaist. Nera jokio kilimo, todel butinai reikia su batukais buti, kad nepersalt, nekaba piesiniai ir t.t. vienu zodziu, visai ne vaikiskas kambarys.
Miega ant ciuzinuku...kazkaip irgi noretusi, kad vaikas 2 metuku turetu lovele...

antras ispudis, pabuvus kokia 20 min:
nezinau kaip, bet man pradejo patikt. Atmosfera be galo miela, aukletojos profesionalios, ramios, puikiai ismano savo darba. Vaikai kuo puikiausiai susikuria zaidimu is to, kas yra. Tokia ramuma. Ciuzinukai irgi pradejo patikt lotuliukas.gif
tiesiog matosi, kad i vaika kreipiamas individualus demesys. Gera atmosfera.

tai va, kaip keistai gavosi biggrin.gif planuoju leisti savaji biggrin.gif
*

Kaip suprantu cia juk Valdorfo grupe. O ten juk nera nei pliusiniu nei plastmasiniu zaislu. Lavinama vaiko kuryba, kur paprastas pagaliukas gali buti ir tiltu ir masina ir lektuvu... Cia, kaip labai gerai pastebejai, yra akcentuojamas vaiko vidus, jo vidinis gyvenimas ir isore atitinkamai pritaikoma, kad susidarytu kuo maziau bloku, kad augtu laisva, kuribinga asmenybe.

O del aplinkos, as nesistebiu kad vienam zmogui ji - jauki ir silta, kitam- atvirksciai. Kazkada ieskojau buto, tai teko prisiuziureti tiek "graziu ir siltu" apstatymu, nuo kuriu man is karto bloga darydavosi blink.gif Bet paskui supratau, kad tam zmogui isties tai atrodo jauku ir grazu. Galu gale jaukuma sukuria zmones, tad nenuostabu, kad truputi pabuvus gali pagauti ta energetika
Rhianna
as maniau, kad jau nebera sio darzelio, bet jis egzistuoja, nes kazkada internete neberadau info, o dabar jau vel matau 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.