Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Avižine košytė kūdikiui
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio iki 1 metų meniu
Pages: 1, 2
kristalcik25
Sveikos mamytes! 4u.gif parasykit prasau,kaip galima skaniau paruosti avizine kosyte? 5menesiu kudikiui? 4u.gif bandziau ir su MP ir be jo..,vis tiek nevalgo. Gal galima kokios vaisiu tyreles idet? g.gif banano? viduriukai kieti vaikiuko,tai ir bandau isiulyt avizines..,idomu ka dar galima duot? unsure.gif rasylit mamytes,ka zinot 4u.gif
Luttuke
QUOTE(kristalcik25 @ 2010 01 08, 13:59)
Sveikos mamytes! 4u.gif parasykit prasau,kaip galima skaniau paruosti avizine kosyte? 5menesiu kudikiui?  4u.gif bandziau ir su MP ir be jo..,vis tiek nevalgo. Gal galima kokios vaisiu tyreles idet? g.gif banano? viduriukai kieti vaikiuko,tai ir bandau isiulyt avizines..,idomu ka dar galima duot?  unsure.gif rasylit mamytes,ka zinot 4u.gif
*

Siaip grudines koses vaikasm rekomenduoja tik nuo 8 men.... O ne geriau kokio obuoliuko butu duoti, slyvu tyreles, sulciu..?
floridija
QUOTE(kristalcik25 @ 2010 01 08, 14:59)
Sveikos mamytes! 4u.gif parasykit prasau,kaip galima skaniau paruosti avizine kosyte? 5menesiu kudikiui?  4u.gif bandziau ir su MP ir be jo..,vis tiek nevalgo. Gal galima kokios vaisiu tyreles idet? g.gif banano? viduriukai kieti vaikiuko,tai ir bandau isiulyt avizines..,idomu ka dar galima duot?  unsure.gif rasylit mamytes,ka zinot 4u.gif
*

Avizines kosytes tik nuo 6 men, o nuo 4 men jei su viduriukais blogai galima grikiu kosytes duoti, bet jeigu nevalgo vadinasi jam dar ne laikas. Bandykit slyvu, obuoliu tyreliu pasiulyti.
kristalcik25
siaip jau pati gydytoja sake duot. Sake,jei viduriukai kieti-tada avizines duot,jei laisvi-ryziu,jei normalus tada grikiu. unsure.gif
Luttuke
Nesuprantu as ... kiek gydytoju, tiek nuomoniu...
O siaip tai grudines koses skaninamos tyrelemis, jei vaikai vienu nevalgo.
Abraome
As savo mazyle primaitinu avizine kose, nes MP jau nepakanka. Pediatre sake, kad dabar vel rekomenduojama primaitinima pradeti ne nuo darzovieniu, bet nuo grudiniu kosiu. Mazoji irgi nenorejo valgyti mano virtos avizu koses schmoll.gif gal as ne taip kazkaip virdavau blush2.gif todel dabar perku ir duodu Milupa ekologisku avizu kose, kuria ruosiu su misinuku ir ji kuo puikiausiai valgo ir dazniausiai dar praso smile.gif
o viduriukams nelabai avizos ka ir padejo, kaip buvo kieti taip ir liko g.gif
elabela
Aš maišydavau su bananu, arba vaikiškom tyrelėm skanindavau rolleyes.gif bet gal ilgesnį laiką reikia pratinti, iš pradžių jokių košių ir maniškiai nevalgė g.gif
Vijoka
QUOTE(kristalcik25 @ 2010 01 08, 12:59)
*

Vaikas dar nesusidomėjęs maistu, dėl to ir nevalgo 4u.gif Aš primaitinti pradėjau nuo daržovių, po to kruopos
Lolita2
O mums pediatrė sakė, kad jeigu vaiką pradedam primatinti rudenį, tai reikia pradėt nuo daržovių tyrės (nes kaip tik tada jos buna šviežios), o jei pradedam primaitint žiemą, tuomet geriau pradet nuo grudinių kultūrų.
PAvyzdžiui, mano sūnui irgi buvo neskanios jokių kruopų košės, įsiūliau tik priktines košeles. O dabar jau ir paprastas kruopas pradėjo valgyti.
kristalcik25
daviau siandien avizines koses su bananu smile.gif valge! thumbup.gif !
varlius
QUOTE(kristalcik25 @ 2010 01 09, 00:53)
daviau siandien avizines koses su bananu smile.gif  valge! thumbup.gif !
*

Sakete, kad turite problemu del kietu viduriu. Bananai vidurius kietina... Geriau neduokite...
Musu maziukui irgi jau kiek daugiau nei nuo 5 men. rekomendavo avizine kosyte gastroenterologas, nes turejome labai dideliu problemu su viduriais... Pradzioje daviau tik su MP, veliau emiau skaninti tyrelemis (vidurius normalizuoja persikai, slyvos, abrikosai. Vengti - bananu, kriausiu.) Lapnoja, net ausytes klapsi tongue.gif I kose taip pat dedu selenu (jas galima su kavamale pries tai sumalt, tada ne taip jauciasi grudeliai kosyteje). Selenos kosei jokio skonio nedadeda, bet viduriams laaaaaaabai padeda biggrin.gif Dar maziui labai patinka, kai pries verdant kosyte i vandeni imetu keleta riekeliu obuolio, o po kokios minutes ir kruopas suberiu. Tada pagardinu zirniuku sviesto ir MP. Super eina toks patiekalas smile.gif Beje, ir i grikiu kose dedu tuos pacius priedus.
kristalcik25
QUOTE(varlius @ 2010 01 09, 22:21)
Sakete, kad turite problemu del kietu viduriu. Bananai vidurius kietina... Geriau neduokite...
Musu maziukui irgi jau kiek daugiau nei nuo 5 men. rekomendavo avizine kosyte gastroenterologas, nes turejome labai dideliu problemu su viduriais... Pradzioje daviau tik su MP, veliau emiau skaninti tyrelemis (vidurius normalizuoja persikai, slyvos, abrikosai. Vengti - bananu, kriausiu.) Lapnoja, net ausytes klapsi  tongue.gif  I kose taip pat dedu selenu (jas galima su kavamale pries tai sumalt, tada ne taip jauciasi grudeliai kosyteje). Selenos kosei jokio skonio nedadeda, bet viduriams laaaaaaabai padeda  biggrin.gif  Dar maziui labai patinka, kai pries verdant kosyte i vandeni imetu keleta riekeliu obuolio, o po kokios minutes ir kruopas suberiu. Tada pagardinu zirniuku sviesto ir MP. Super eina toks patiekalas smile.gif Beje, ir i grikiu kose dedu tuos pacius priedus.
*

aciu uz patarima 4u.gif nezinojau,kad bananai kietina ax.gif as kaip tik duodavau vaisiu,ir bananu,kad nekietintu.. unsure.gif tik nemanau,kad ir kriauses kietina g.gif isbandysim dar su selenom smile.gif
Jurmila
QUOTE(varlius @ 2010 01 09, 21:21)
*

Na va, kaip visada - kiek gydytojų, tiek nuomonių tongue.gif Mūsiškė sakė, kad bananas gerai, sunormalizuoja vidurius - jei kieti, tai skystina, o jei skysti, tai kietina ax.gif Tiesa, bananas mums padėjo labai trumpam, buvo atlaisvėję viduriukai. O paskui vėl užkietėjo ir niekas nepadėjo - nei slyvų tyrelės, nei sultys schmoll.gif Tiesa, sėlenų nebandėm. Neseniai pradėjome gerti rūgpienį ir dabar su viduriukais viskas thumbup.gif Kartais net nepastebiu, kada vaikas pasituština. O iki tol taip smarkiai stenėdavo, net iki raudonumo, net gaila būdavo verysad.gif Tiesa, 5 mėnesių rūgpienis turbūt dar ankstokai, gal sėlenos padės mirksiukas.gif
gegne2
Aš verdu su mišinuku Tuttelis. Dar kartais paskaninu kokia tyrele. O del viduriukų geriausiai padeda Gerber džiovintų slyvų tyrelė. Keli šaukšteliai už puse valandos rezulatas smile.gif Jei nevalgo avižų pabandykite kitokių kruopų, mano tai labiausiai mėgsta grikių
Ramunija81
QUOTE(kristalcik25 @ 2010 01 08, 13:59)
*

mums poryt 5 menesiukai, taigi papildomai valgom jau beveik menesiuka smile.gif gydytoja patare pradeti nuo darzovienes ir pasirinkti ta maitinima, kurio vaikutis labiausiai laukia smile.gif taigi pradejau Bulve-MOrka, veliau pradejau dadeti kazko plius (zalioji cukinija, moliugas, brokolis) kazko vieno dar galima ir zirniu, kopustu ir tt jeigu tik pilvelio nebepucia smile.gif sviestelio truputi ir kose paruosta, na jeigu pertirsta tai MP galima, jeigu nera to pacio vandenelio kurriame vire darzoves.va tai tiek apie darzoviu kosyte.
taigi gydytoja sake, kad pradejus valgyti darzoviene po poros savaiciu ivesti antra kosyte kruopine smile.gif pasitariau su draugem , patare Milupos. taigi ten visokiu yra mums visai nieko ryziu pieniska, nereikia papildomai misinuko daryti, nes man gydytoja sake, kad visos kruopines geriau duoti su misinuku nei, kad su MP (NORS JO JAU IR TAIP NETURIU) bandziu ir avizine Milupos, bet ten atskirai reikia dar misinuka pasidaryti,vienaip ar kitaip nepatinka maziukui jinai, tai as ja sumaisau su ryziu oieniska pora saukstu idedu avizines ir sueina smile.gif siandien nusipirkau pieniska ryziusu kukuruzais superrrr patiko maziukui, tik va slogele kankina sunku valgyti.

mamytes kas verdat pacios kruopines kosytes gal galit parasyti kiek ko dedat pabandyciau, nes po truputi reiks pratinti prie naminiu kruopiniu, nes veliau, kai valgys daugiau, tai brangiai atsieis smile.gif
@lina
gal klausimas ir skambes kvailai bet niekur nerandu atsakymo... as dar tik pradedu primaitinti savo mazyle, kol kas tik pirktais misinukais ir siandien bandem pieniska ryziu kosyte thumbup.gif
kada verdat darzovienes arba pacios ruosiate kosytes koki kieki jus verdate, juk pradedama nuo keliu saukstuku, tai juk tuos kelis saukstukus kas kart svieziai virt net neiseitu, ar galima isvirta maituka laikyt saldytuve ar saldyti? kaip jus darote????
Luttuke
QUOTE(@lina @ 2010 01 11, 22:50)
gal klausimas ir skambes kvailai bet niekur nerandu atsakymo... as dar tik pradedu primaitinti savo mazyle, kol kas tik pirktais misinukais ir siandien bandem pieniska ryziu kosyte  thumbup.gif
kada verdat darzovienes arba pacios ruosiate kosytes koki kieki jus verdate, juk pradedama nuo keliu saukstuku, tai juk tuos kelis saukstukus kas kart svieziai virt net neiseitu, ar galima isvirta maituka laikyt saldytuve ar saldyti? kaip jus darote????
*

Jei isverdu daugiau, as duodu ir kita diena. Laikau saldytuve.
Jeigu pirktines galima laikyti atidarius 48 val., nemanau, kad kazkas nutiks namie virtai darzovienei.
@lina
QUOTE(Luttuke @ 2010 01 11, 23:04)
Jei isverdu daugiau, as duodu ir kita diena. Laikau saldytuve.
Jeigu pirktines galima laikyti atidarius 48 val., nemanau, kad kazkas nutiks namie virtai darzovienei.
*

aciu labai , tikrai man palengvejo bigsmile.gif dabar bent zinosiu ka daryti
Diinna
QUOTE(@lina @ 2010 01 11, 21:50)
gal klausimas ir skambes kvailai bet niekur nerandu atsakymo... as dar tik pradedu primaitinti savo mazyle, kol kas tik pirktais misinukais ir siandien bandem pieniska ryziu kosyte  thumbup.gif
*

Na mazyliui as visada duodavau svieziai virtas kosytes. Pradziai pabandymui ir pripratimui prie kosiu ruosdavau is pakeliu Bebi avizine ir hipp'o. O po to jau virdavau pati, bet kiekviena diena sviezias. Todel, kad sildytas maistas praranda didziaja dali vitaminu, o ypac mikrobangeje.
Maniskis iki siol labai megsta avizine kosyte, nors jam jau 1.9m. O ja verdu taip: i vandenuka idedu siek tiek druskytes kai uzverda idedu avizu dribzniu, tada ant labai silpnos ugnies verdu apie 15 min. uzdengus dangti (taip pataria virti dietologai, kad daugiau isliktu vertingu medziagu), tada vandenuko pertekliu nupilu ir uzpilu pieneliu idedu sauksteli cukraus paverdu 2 min ant stipresnes ugnies ir isvirus su blenderiu ja sutrinu thumbup.gif na zinokit ir pati valgau - avizu labai vertinga kose, daug vitaminu. Nestukems rekomenduojama valgyti kiekviena diena smile.gif
daivune
QUOTE(@lina @ 2010 01 11, 22:50)
*

kai pradėjome ragauti daržovienę virdavau viena nedidelė bulvė ir trečia dalis morkos, sutrindavau su sviestuku arba trupučiu alyvuogių aliejaus tai būdavo viena pietų porcija virdavau kasdien smile.gif o su dribsniais maniškis nevalgė pirktinių košių geriausia mums patiko "Nordic" avižiniai dribsniai virdavau pienukyje maždaug 2 valgomus šaukštus dribsnių dar įdėdavau teuputį cukraus, nes maniškis valgė tik saldžią, o pagardindavau bananų ar kitokių vaisių tyrele.
@lina
QUOTE(daivune @ 2010 01 13, 11:51)
kai pradėjome ragauti daržovienę virdavau viena nedidelė bulvė ir trečia dalis morkos, sutrindavau su sviestuku arba trupučiu alyvuogių aliejaus tai būdavo viena pietų porcija virdavau kasdien  smile.gif o su dribsniais maniškis nevalgė pirktinių košių geriausia mums patiko "Nordic" avižiniai dribsniai virdavau pienukyje maždaug 2 valgomus šaukštus dribsnių dar įdėdavau teuputį cukraus, nes maniškis valgė tik saldžią, o pagardindavau bananų ar kitokių vaisių tyrele.
*

o pienuka koki naudodavai??? kiek esu girdejusi kad artimiausias mamytes pieneliui yra ozkos pienas, tai gal su ozkos bandyt virt?
floridija
QUOTE(kristalcik25 @ 2010 01 10, 15:03)
aciu uz patarima 4u.gif  nezinojau,kad bananai kietina ax.gif  as kaip tik duodavau  vaisiu,ir bananu,kad nekietintu.. unsure.gif tik nemanau,kad ir kriauses kietina g.gif  isbandysim dar su selenom smile.gif
*

Bananai tikrai kietina, mes duodam obuoliu, slyvu tyreliu del viduriuku. Ir darzoviu kosytes su cukinija, moliugu taip pat viduriukams padeda thumbup.gif
Asterija
Maniskis tai labai megsta BEBE avizine kose su obuolias thumbup.gif Valgo net apsilaizydamas, ir paruosimas labai lengvas, rekomenduoju visoms, o beto skani beprotiskai. Tai mano lialiui dabar beveik 6 men. Tai rezimas toks: ryte kai atsikelia misinukas, po 2-3 val darzoviu kose (bulve, morka, kopustas, brokolis), po dar 1 val misinukas ir pietu miegas. Kai atsikelia, apie 16 val misinukas, po 2 val avizine kose, ir pries miega, apie 20 val vel misinukas. Svoris auga kaip pagal knyga ax.gif smile.gif
daivune
QUOTE(@lina @ 2010 01 13, 12:03)
o pienuka koki naudodavai??? kiek esu girdejusi kad artimiausias mamytes pieneliui yra ozkos pienas, tai gal su ozkos bandyt virt?
*

mums tiko karvės pienukas 1%riebumo, rebesnis kažkaip jam nepatiko, daug rašo, kad ožkos pienuką gerti labai sveika, bet kasdieniniam naudojimui aš rinkausi karvės pienuką. mirksiukas.gif
neone
QUOTE(daivune @ 2010 01 14, 12:48)
mums tiko karvės pienukas 1%riebumo, rebesnis kažkaip jam nepatiko, daug rašo, kad ožkos pienuką gerti labai sveika, bet kasdieniniam naudojimui aš rinkausi karvės  pienuką. mirksiukas.gif
*

as ir su tokio riebumo pienuku verdu koses. thumbup.gif
kristalcik25
mamytes,kokiu dar kosyciu verdat savo kudikiams?kokias labiau megsta? 4u.gif maniske labiausiai megsta grikiu ax.gif avizine dar megsta,o ryziu neduodu,nes viduriukai kieti verysad.gif
l-aura
sako grikiai viduriukus laisvina. Aš saviškei jei košė nelabai sumaišau su trintais vaisiais. kerta super thumbup.gif
Luttuke
Parasysiu labai skanios avizines kosytes recepta: Namines obuoliu sultys (pakankamai saldzios) santykiu su vandenuku 1/1 arba 2/1, o isvirus dar imesti gabaliuka banano, sublenderinti ir ideti sviestuko. Super skanu!
milimuke22
norejau paklausti o kaip jusu vaikuciai valgo namines kosytes.maniskiai yra jau 5men,bet nevalgo spiauna lauk.gal netaip verdu blush2.gif
kristalcik25
QUOTE(milimuke22 @ 2010 01 29, 22:32)
norejau paklausti o kaip jusu vaikuciai valgo namines kosytes.maniskiai yra jau 5men,bet nevalgo spiauna lauk.gal netaip verdu  blush2.gif
*

mano irgi viska spjaudydavo lauk. 2 savaites bandziau duot naminiu kosiu,bet nevalge. tai daviau pirktiniu,negalejau patiket,bet valge!! thumbup.gif ir dabar jau 2 menesiukus valgo kosytes,tik dabar jau ir namines,ir pirktines. smile.gif
Niviuke
o mums nuo nuotaikos priklauso - valgys ar ne lotuliukas.gif Viena diena kosytes neikisi, o kita diena laaabai skaniai suvalgo ir net truksta doh.gif
gal galit daugiau receptuku parasyti bigsmile.gif
orchid39
as duodu savo mazei aptamil bio avizine kose. ji be pieno, tai idedu hipp tyreles biski, kelis saukstelius, tai valgo thumbup.gif . Bandziau su pieno misiniu, tai nevalge verysad.gif
angelu kalva
QUOTE(Diinna @ 2010 01 13, 09:07)
kai uzverda idedu avizu dribzniu, tada ant labai silpnos ugnies verdu apie 15 min. uzdengus dangti (taip pataria virti dietologai, kad daugiau isliktu vertingu medziagu), tada vandenuko pertekliu nupilu ir uzpilu pieneliu idedu sauksteli cukraus paverdu 2 min ant stipresnes ugnies ir isvirus su blenderiu ja sutrinu  thumbup.gif  na zinokit ir pati valgau - avizu labai vertinga kose, daug vitaminu. Nestukems rekomenduojama valgyti kiekviena diena smile.gif
*

Avizinei kosei isvirti tereikia 3 minuciu, abejoju, ar po 15 min virimo ten islieka tiek daug vitaminu ir vertingu medziagu. Per tiek laiko mesa isverda, jei yra supjaustyta gabaliukais... Nestukems rekomenduojama valgyti dar ir de to, kad avizos laisvina vidurius, daugelis jau turbut patyre ta paskutiniu menesiu "malonuma" einant i tualeta.
Man po 3 min. nelieka jokio vandens, nereikia nieko nupylineti. Tiesiog reikia pusei stiklines aviziniu dribsniu imti dvigubai tiek vandens (ar sulciu), t.y pilna stikline. Po 3 minuciu kose liuksusine. thumbup.gif

QUOTE(Luttuke @ 2010 01 19, 15:28)
Parasysiu labai skanios avizines kosytes recepta: Namines obuoliu sultys (pakankamai saldzios) santykiu su vandenuku 1/1 arba 2/1, o isvirus dar imesti gabaliuka banano, sublenderinti ir ideti sviestuko. Super skanu!
*

Aciu, Luttuke, uz tikrai labai skanios koses recepta. Siandien isbandem, tik sultys pasitaike rugstokos, bet nieko, bananas atsveria savo saldumu ir labai skani kose iseina! 4u.gif
kristynka*
mamytes, man daktare ir patare kad jau galiu duoti po sauktelį kosytes paragaut, pratinti mazį.. tai noriu suzinoti, kiek reikia vandens 1valg,saukstui ryziu ? (neatsimenu ar 0,5l ar 1l. vandenuko.
ir moniukams koks santykis turi but kad gauusi grazi nepertirsta kosyte ?
ir dar noriu paklaust, ar galima duoti viena diena darzovienes tai kazkokios kita kosytes? ar pratinti tol kol pripras prie pavz ryziu tada duoti kita maistuko kokia bulvyte kol pripras ir taip toliau..?
vilke_ziema
Koses virimo laikas priklauso nuo to, kokie dribsniai, yra ir tokiu, kur uztenka 1 min virti, as pirma dribsnius sumaldavau su kavamale, o tada virdavau.
Geriausia ivedinet po viena produkta i savaite, jei davet jau ryziu, tai darzoves ivedinekit po viena veliau, kad jei sualergizuos, zinotumet nuo ko..
kristynka*
o kokes kruopu kosytes ir darzoviu galima duoti nuo 4men ? pavz: bulve, monai,ryziai.......
mettta
As avizine kose paskaninu arba kokia tyrele, arba i kosyte, pries baigiant virti, idedu po banano ir obuolio gabaliuka ir truputeli paverdu, paskui surtinunu viska!
Ingrida114
QUOTE(kristalcik25 @ 2010 02 01, 11:26)
mano irgi viska spjaudydavo lauk. 2 savaites bandziau duot naminiu kosiu,bet nevalge. tai daviau pirktiniu,negalejau patiket,bet valge!! thumbup.gif ir dabar jau 2 menesiukus valgo kosytes,tik dabar jau ir namines,ir pirktines. smile.gif
*

as tai kai verdu namie kosytes ant vandens, tai paskui dar idedu tyreles kokios nors vaisines, kad skaniau butu. tai nespeju saukstu kabint koses thumbup.gif
kristynka*
mamytės man reikia kad ryziai butu tyrele-kosyte, bet nepavyksta man taip padaryt kad butu be gabaliuku, kaip man juos paruosti kad butu grazi kosyte ?
Ingrida114
QUOTE(kristynka* @ 2010 02 25, 16:07)
mamytės man reikia kad ryziai butu tyrele-kosyte, bet nepavyksta man taip padaryt kad butu be gabaliuku, kaip man juos paruosti kad butu grazi kosyte ?
*

su blenderiu suplakit ir gaunasi labai grazi tyrele, tokia kaip piure ax.gif . as visas koses taip sutrinu thumbup.gif doh.gif
kristynka*
QUOTE(Ingrida114 @ 2010 02 25, 16:09)
su blendeliu suplakit ir gaunasi labai grazi tyrele, tokia kaip piure  ax.gif . as visas koses taip sutrinu  thumbup.gif  doh.gif
*

tai bandziau ir tuo bet man kazkaip nesigauna, gal sakau pergilu inda pasiimu arba permazai plaku laiko.
angelu kalva
Tai gal jus mikseri naudojat, o ne blenderi/trintuva? Su pastaruoju nepaplaksi labai... Ne tam ir skirtas.
kristynka*
QUOTE(angelu kalva @ 2010 02 25, 17:06)
Tai gal jus mikseri naudojat, o ne blenderi/trintuva?  Su pastaruoju nepaplaksi labai... Ne  tam ir skirtas.
*

blenderį naudoju, sakau gal nedasiekio kuru ryziuku
Magnifique
QUOTE(kristynka* @ 2010 02 25, 15:11)
tai bandziau ir tuo bet man kazkaip nesigauna, gal sakau pergilu inda pasiimu arba permazai plaku laiko.
*

Su kavamale sumalkit dar sausus ryžius ir turėsit miltus.Iš tų miltų virkit košę.Tikrai nebus jokių gabaliukų.
kristynka*
QUOTE(Ruta1992 @ 2010 02 25, 19:11)
Su kavamale sumalkit dar sausus ryžius ir turėsit miltus.Iš tų miltų virkit košę.Tikrai nebus jokių gabaliukų.
*

tokio dalyko pas mus nerasta verysad.gif
Ingrida114
QUOTE(kristynka* @ 2010 02 25, 19:22)
tokio dalyko pas mus nerasta verysad.gif
*

O jus ryzius naudojat ar ryziu dribsnius? Nes as tai dribsnius perku ir labai gerai sutrina g.gif
kristynka*
QUOTE(Ingrida114 @ 2010 02 25, 19:58)
O jus ryzius naudojat ar ryziu dribsnius? Nes as tai dribsnius perku ir labai gerai sutrina  g.gif
*

ryziu kruopas smile.gif o ryziu dripsniai tokia pacia verte turi, skonis taspats kaip ir kruopu ? (visai nepamasciau apie dripsnius)
Edit_a
mano berniukas pirktiniu nevalgo kosyciu, dedu tyreles HIPP, neapgausi niekaip - purtsoi...tad manau pabandysiu, kaip ir daugelis jusu isvirti ir sutrinti su blenderiu.
o kiek grikius verdate? - juk siaip juos iprastai reikia virti iki 20 minuciu.
Jurmila
QUOTE(Edit_a @ 2010 02 25, 19:29)
mano berniukas pirktiniu nevalgo kosyciu, dedu tyreles HIPP, neapgausi niekaip - purtsoi...tad manau pabandysiu, kaip ir daugelis jusu isvirti ir sutrinti su blenderiu.
o kiek grikius verdate? - juk siaip juos iprastai reikia virti iki 20 minuciu.
*

Aš verdu NORDEA grikių dribsnius smile.gif 3 min. reikia pavirti ir dar 2 min. palaikyti, kad išbrinktų. Galima ir nevirti - užpilti verdančiu vandeniu ir berods 10 min. palaikyti. Labai geras jų skonis, svarbiausia be priedų jokių thumbup.gif Dar jei kokio tarkuoto obuoliuko įdedu, tai maniškis kerta tik spėk duot biggrin.gif
Luttuke
As perku visokiu kruou dribsnius - zymiai patogiau, nes greit isverda. Dabar jau nebeblenderinu, nes vaikuciui taip skaniu matyt smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.