Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: ●●●●●_Panevėžio darželiai_●●●●●
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kiti miestai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Vilusa
QUOTE(Breila @ 2010 02 03, 17:49)
O, ar į šį darželį reikia užsirašyti iš anksto?
*

Kiek žinau - išanksto nereikia, nebent norite pakliūti į kokią konkrečią grupę, kuri yra pilnai užpildyta...
Geriausiai - nueikite pas direktorę - pasikalbėsite...
Shater
Labas vakaras,norėčiau susirasti nors vieną mamą,kuri leido savo vaikelį
į "Ąžuoliuką", konkrečiau - "Drambliukų" grupę pas auklėtojas Meilutę ir Rimą.Esu daugiau nei nusivylusi,norisi susžinoti,ar aš keliu per didelius reikalavims,ar būta ir kitų panašių atvejų,kai vaikas primušamas kitų ir į tai nekreipiama dėmesio,vaikšto su skirtingom šlepetėm ant skirtingų kojų ir niekam tai nerūpi,pradeda nei iš šio nei iš to šlapintis į lovą,naktimis rėkti, o rytais isterikuoti,kad neis į darželį ir dar amžinai skųstis,kad ją muša ir vardinčiau aš čia ilgai..
Vilusa
QUOTE(Shater @ 2010 02 06, 18:18)
...ar aš keliu per didelius reikalavims,ar būta ir kitų panašių atvejų,kai vaikas primušamas kitų ir į tai nekreipiama dėmesio,vaikšto su skirtingom šlepetėm ant skirtingų kojų ir niekam tai nerūpi,

čia labai normalūs atvejai - vaikai tarpusavyje bet kur ir bet kada gali susimušti (mūsų grupės auklėtojų pozicija tėvų atžvilgiu, kad nereikia akcentuoti vaikų pasistumdymų, išskyrus atvejus, kai iš tikro atsiranda problemų. Teko stebėti, kaip jos sprendžia vaikų konfliktus, likau patenkinta). Šlepetės - iš viso nekreiptinas atvejis - kad tik "tokie" nutikimai būtų, tai būtų idealu...

QUOTE(Shater @ 2010 02 06, 18:18)
pradeda nei iš šio nei iš to šlapintis į lovą,naktimis rėkti, o rytais isterikuoti,kad neis į darželį ir  dar amžinai skųstis,kad ją muša ir vardinčiau aš čia ilgai..
*

ČIA - jau daug sudėtingesni dalykai - kokio amžiaus jūsų vaikutis? Gali būti problematiškas bendravimas tiek iš auklėtojų pusės, tiek ir vaiko amžiaus krizės... BET - šito taip paprastai palikti nereikėtų - bandykite kalbėtis su auklėtojomis, aiškintis, kaip vaikas bendrauja grupėje, ką daro, ko nedaro, paaiškinkite dėl rėkimo naktį, dėl šlapinimosi... T.Y. - su auklėtojomis APTARKITE vaiko elgesį... Tik - tą darykite ramiai, konkrečiai, korektiškai...
o94mama
Sveikutės,mamytės,gal yra mamyčių,kurios savo aukselius veda į Bernatonių darželį.Norėčiau informacijos, nes savo mažajam reikia nuo rudens parinkti ugdymo įstaigą ax.gif
oveja
QUOTE(Shater @ 2010 02 06, 19:18)
Labas vakaras,norėčiau susirasti nors vieną mamą,kuri leido savo vaikelį
į "Ąžuoliuką", konkrečiau - "Drambliukų" grupę pas auklėtojas Meilutę ir Rimą.Esu daugiau nei nusivylusi,norisi susžinoti,ar aš keliu per didelius reikalavims,ar būta ir kitų panašių atvejų,kai vaikas primušamas kitų ir į tai nekreipiama dėmesio,vaikšto su skirtingom šlepetėm ant skirtingų kojų ir niekam tai nerūpi,pradeda nei iš šio nei iš to šlapintis į lovą,naktimis rėkti, o rytais isterikuoti,kad neis į darželį ir  dar amžinai skųstis,kad ją muša ir vardinčiau aš čia ilgai..
*

mes jeinam i ta darzeli ir grupe tai tikrai tokiu dalyku nera buve o aukletoja MEILUTE pati geriausia retai tokiu buna atsidavusiu aukletoju.negaliu pasakyti neivieno blogo zodzio tik vien gerus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Shater
Taip,nes visas jos dėmesys yra skiriamas tam,kad sutramdyti Jūsų vaiką.Kiti-ramesni vaikai-yra numesti bet kur,nes jie - be pretenzijų ir kitų nepuola.
Papildyta:
QUOTE(Vilusa @ 2010 02 06, 22:21)
ČIA - jau daug sudėtingesni dalykai - kokio amžiaus jūsų vaikutis? Gali būti problematiškas bendravimas tiek iš auklėtojų pusės, tiek ir vaiko amžiaus krizės... BET - šito taip paprastai palikti nereikėtų - bandykite kalbėtis su auklėtojomis, aiškintis, kaip vaikas bendrauja grupėje, ką daro, ko nedaro, paaiškinkite dėl rėkimo naktį, dėl šlapinimosi... T.Y. - su auklėtojomis APTARKITE vaiko elgesį... Tik - tą darykite ramiai, konkrečiai, korektiškai...
*

Aš jau esu viską išmėginusi, kai mano akyse kita mergaitė išrėžė gabalą odos iš mano vaikės veido,auklė tuo metu kažką skaitė,dukra nuo ryto iki vakaro KARTOJA,kad ją muša, o kai paklausiu,ką daryti,auklės nusiima bet kokią atsakomybę,nes KĄ TIK prisisisiojo(vaikas,kuris jau metai kaip NIEKADA nesisioja į kelnes ),ką tik gavo per veidą (ir dar sako,ko,mama,čia sielojatės,ji gera mergaitė,ji JUK kitų nemuša-lyg tai būtų auklių nuopelnas,kad ji kitų nemuša),visai neseniai vaikšto su spaudžiančiomis šlepetėmis( jau kokį 5 kartą matau),be to šitoj grupėj per 5 mėnesius neišmoko anei vieno eilėraštuko,išskyrus vieną ketureilį naujiems metams - kur čia ugdymas aš net nekalbu.Tame pačiame darželyje lankėm kitą grupę-dukra net namo nenorėjo eiti,taip jai patiko,o dabar matau,kaip ji pati pamažu virsta į užguitą žvėriuką,kuris jau nevalingai trankosi. Rytoj aš kalbėsiuos su direktore ir labai rimtai spręsiu šią bėdą.
Vilusa
QUOTE(Shater @ 2010 02 07, 11:57)
Taip,nes visas jos dėmesys yra skiriamas tam,kad sutramdyti Jūsų vaiką.Kiti-ramesni vaikai-yra numesti bet kur,nes jie  - be pretenzijų ir kitų nepuola.

Nesupratau? blink.gif
Shater
Aš iš ponios profilio supratau, kurios mergaitės mama rašo komentarą.
Vilusa
QUOTE(Shater @ 2010 02 07, 13:12)
Aš iš ponios profilio supratau, kurios mergaitės mama rašo komentarą.
*

Na, jums - paranoja biggrin.gif
Jei jau tokia protinga - galėjote pažiūrėti porą postų atgal - butumėte supratusi, kad mano mergaitė lanko kitą darželį nei jūsų.
BET - ir iš paskutinių postų jau matyt tikrai JŪS turite psichologinių bendravimo problemų, o ne auklėtojos...
4u.gif
Shater
Ponia,čia jums paranoja,mano postas apie vaiką buvo skirtas mamai su nicku Oveja. 4u.gif Likusi dalis - atsakymas Jums. 4u.gif
oveja
QUOTE(Vilusa @ 2010 02 07, 14:51)
Na, jums - paranoja biggrin.gif
Jei jau tokia protinga - galėjote pažiūrėti porą postų atgal - butumėte supratusi, kad mano mergaitė lanko kitą darželį nei jūsų.
BET - ir iš paskutinių postų jau matyt tikrai JŪS turite psichologinių bendravimo problemų, o ne auklėtojos...
4u.gif
*

drinks_cheers.gif sutinku paciai mamytei reikia pagalbos,kiek matau pats vaikas nenori eiti namo aisku geriausia kaltinti kitus
Papildyta:
[quote=Shater,2010 02 07, 12:57]
Taip,nes visas jos dėmesys yra skiriamas tam,kad sutramdyti Jūsų vaiką.Kiti-ramesni vaikai-yra numesti bet kur,nes jie - be pretenzijų ir kitų nepuola.
Papildyta:

nesupratau kokia jus teisia turit taip kalbeti,koks visas demesis o ka jusu vaikui demesio nera?jums mamyte turite problemu manau o puolata tik visus kitus .vieni vaikai letesni kiti smarkesni,o jei jusu letesne tai ka man daryti?
Shater
A Jūs skaityti mokate?Man rodos,aš sakiau,kad mano vaikas nenorėjo eiti namo,nes jai labai patikdavo senesnėje grupėje.Tai pirma, o antra yra tai,kad net ir lėtesnių vaikų niekas neturi teisės mušti ir daužyti,kaip tai daro Jūsų dukra,kažkodėl kiti vaikai grupėje jos nepuola.
oveja
[quote=Shater,2010 02 07, 19:35]
A Jūs skaityti mokate?Man rodos,aš sakiau,kad mano vaikas nenorėjo eiti namo,nes jai labai patikdavo senesnėje grupėje.Tai pirma, o antra yra tai,kad net ir lėtesnių vaikų niekas neturi teisės mušti ir daužyti,kaip tai daro Jūsų dukra,kažkodėl kiti vaikai grupėje jos nepuola.
*

[/quot
kad ir is sios grupes nenori eiti mergaite,atsiprasau kad tik neprimustu ir dar dauzo jus pone nebenusisnekekit kaip mes namo einam jusu dukra visada ateina ir islidi mus.jusm mamyte tikrai reikia psichologo pagalvos nes jusu tokie pasisakymai net kraupu darosi doh.gif mano dukrai 2 metukai o jusu 3 metai ir jusu visa galva aukstesne uz manaje tai kaip gali dauzyti?o kas del uzsiemimu tai tikrai uzsiema ir daineliu moka ir paiso libdo nereikia cia pilti pamazgu ant aukletoju thumbup.gif jei jus nesusikalbat su savo dukra tai jusu seimos problemos manau.o jei norit kad jusu vieman vaikui butu demesis pasisamdykit aukle nes darzelis ir yra darzelis kur eina 10-13 vaiku tai kaip aukletojei persiplesti.ir nematau problemos kaip vaikai pasipesa nes neivienas neuzaugo nepasipese tarp pusavi.o ka jus atejus i darzeli nemokat kalbeti visu pirma jei jau mano panele sudauze jusu prinsese tai nematau problemos isklausiti,tai galima suprasti kad taip nera ir nebepuskyte muilo burbulo
Shater
1.Mano dukrė ne NENORI EITI NAMO,o nemėgsta greitai rengtis ir kaprizinasi,taip būna ir rytais.
2.Tai yra grupė vaikučiu nuo 3 metų,jei neklystų,o mano vaiko ūgis apskritai nėra reikšmingas,nes norint apstumdyti,įžnybti,pastumti ir panašiai,tai nieko nelemia.
3.Aš tikrai nematau vaiko ugdymo,nes ji dainuoja visas namuose išmoktas arba papildomame būrelyje išmoktas dainas,
4.Taip, darželyje yra daug vaikų,o auklėtojos darbas -sukurti tokią atmosferą,kad vaikučiai išmoktų draugauti,o ne muštis,labai ilgai laukiau,kol situacija pasikeis,deja,ji nesikeičia.
5.Mano dukra nuo ryto iki vakaro skundžiasi,kad ją mušą,man į tai nereaguoti?Ir kas už tai atsakingas?
6.Bet kuriuo atveju,ta problema bus išspręsta rytoj.
oveja
QUOTE(Shater @ 2010 02 07, 21:32)
1.Mano dukrė ne NENORI EITI NAMO,o nemėgsta greitai rengtis ir kaprizinasi,taip būna ir rytais.
2.Tai yra grupė vaikučiu nuo 3 metų,jei neklystų,o mano vaiko ūgis apskritai nėra reikšmingas,nes norint apstumdyti,įžnybti,pastumti ir panašiai,tai nieko nelemia.
3.Aš tikrai nematau vaiko ugdymo,nes ji dainuoja visas namuose išmoktas arba papildomame būrelyje išmoktas dainas,
4.Taip, darželyje yra daug vaikų,o auklėtojos darbas -sukurti tokią atmosferą,kad vaikučiai išmoktų draugauti,o ne muštis,labai ilgai laukiau,kol situacija pasikeis,deja,ji nesikeičia.
5.Mano dukra  nuo ryto iki vakaro skundžiasi,kad ją mušą,man į tai nereaguoti?Ir kas už tai atsakingas?
6.Bet kuriuo atveju,ta problema bus išspręsta rytoj.
*

sekmes jums tik nereikia pilti pamazgu ant aukletoju jei jums netinka dieve gi eikit i kita grupe,mes is kito darzelio atejom ir pasilikom po vasaros nes mums tikrai patinka ir viskas gerai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
ruta67
QUOTE(Shater @ 2010 02 07, 11:57)
Taip,nes visas jos dėmesys yra skiriamas tam,kad sutramdyti Jūsų vaiką.Kiti-ramesni vaikai-yra numesti bet kur,nes jie  - be pretenzijų ir kitų nepuola.
Papildyta:

Aš jau esu viską išmėginusi, kai mano akyse kita mergaitė išrėžė gabalą odos iš mano vaikės veido,auklė tuo metu kažką skaitė,dukra nuo ryto iki vakaro KARTOJA,kad ją muša, o kai paklausiu,ką daryti,auklės nusiima bet kokią atsakomybę,nes KĄ TIK prisisisiojo(vaikas,kuris jau metai kaip NIEKADA nesisioja į kelnes ),ką tik gavo per veidą (ir dar sako,ko,mama,čia sielojatės,ji gera mergaitė,ji  JUK kitų nemuša-lyg tai būtų auklių nuopelnas,kad ji kitų nemuša),visai neseniai vaikšto su spaudžiančiomis šlepetėmis( jau kokį 5 kartą matau),be to šitoj grupėj per 5 mėnesius neišmoko anei vieno eilėraštuko,išskyrus vieną ketureilį naujiems metams - kur čia ugdymas aš  net nekalbu.Tame pačiame darželyje lankėm kitą grupę-dukra net namo nenorėjo eiti,taip jai patiko,o dabar matau,kaip ji pati pamažu virsta į  užguitą žvėriuką,kuris jau nevalingai trankosi. Rytoj aš kalbėsiuos su direktore ir labai rimtai spręsiu šią bėdą.
*

Jei dukra nenorejo eiti is darzelio i namus vadinasi namuose yra problemu nes vaikai pamate mamas ar tetcius ,nors ir kaip gerai darzelyje butu lekia namo...
Karusia
QUOTE(ruta67 @ 2010 02 07, 21:23)
Jei dukra nenorejo eiti is darzelio i namus vadinasi namuose yra problemu  nes vaikai pamate mamas ar tetcius ,nors ir kaip gerai darzelyje butu lekia namo...
*

nebūtinai. jeigu vaikas lėčiau persiorientuoja nuo vienos veiklos į kitą, iš darželio išsikrapšto lėčiau. kaip ir į darželį. tai nervinės veiklos tipas, nebūtinai santykių rodiklis
Vilusa
QUOTE(Karusia @ 2010 02 08, 09:05)
nebūtinai. jeigu vaikas lėčiau persiorientuoja nuo vienos veiklos į kitą, iš darželio išsikrapšto lėčiau. kaip ir į darželį. tai nervinės veiklos tipas, nebūtinai santykių rodiklis
*

Pritariu drinks_cheers.gif
Nes labai dažnai tenka ir pačiai stebėti - pribėga apsikabina (arba tik galvą pakelia nuo užsiėmimo - "mama, palauk, aš dar nepabaigiau žaisti... nepabaigiau piešti"...
Jei vaikas jaučiasi komfortiškai darželyje (t.y. įsitempęs nelaukia kol ateis jo pasiiimti), ramiai užsiima mėgstamais darbais - jam nepatiks, kad reikia nutraukti žaidimą, jis norės žaidimą pabaigti...
oveja
QUOTE(Vilusa @ 2010 02 08, 11:13)
Nes labai dažnai tenka ir pačiai stebėti - pribėga apsikabina (arba tik galvą pakelia nuo užsiėmimo - "mama, palauk, aš dar nepabaigiau žaisti... nepabaigiau piešti"...
Jei vaikas jaučiasi komfortiškai darželyje (t.y. įsitempęs nelaukia kol ateis jo pasiiimti), ramiai užsiima mėgstamais darbais - jam nepatiks, kad reikia nutraukti žaidimą, jis norės žaidimą pabaigti...
*

thumbup.gif
krissp
QUOTE(ruta67 @ 2010 02 07, 22:23)
Jei dukra nenorejo eiti is darzelio i namus vadinasi namuose yra problemu  nes vaikai pamate mamas ar tetcius ,nors ir kaip gerai darzelyje butu lekia namo...
*

Nebutinai! Maniskis irgi ne taip greit iseina is darzelio. Jam dar reikia pasimaivyti. Dar ka nors padaryti. Ir i darzeli labai noriai eina. Ir ne todel, kad jam namuose blogai, jam reikia vaiku!

Papildyta:
O jums mamytes, patarciau susitikti ir pasikalbeti, o ne forume aiskintis! 4u.gif
oveja
QUOTE(krissp @ 2010 02 08, 15:18)
Nebutinai! Maniskis irgi ne taip greit iseina is darzelio. Jam dar reikia pasimaivyti. Dar ka nors padaryti. Ir i darzeli labai noriai eina. Ir ne todel, kad jam namuose blogai, jam reikia vaiku!

Papildyta:
O jums mamytes, patarciau susitikti ir pasikalbeti, o ne forume aiskintis! 4u.gif
*

as ja matau kiekviena diena beveik bet ner ne zodzio pasakius.tikriausei neturi ka veikti mamyte tai ir puola forume nes drasiau negu akis i aki.dar ketvirtadieni maisiuka as jai davau kad vaiko kelnes parsinestu pridirbtas ir aukletoja jau buvo praskalavus jas.o tokias pamazgas pila nors gerbtu aukletoja kuri uz ja vos ne perpus viresnia ir visiems vaikams sirdi atiduoda,bet mat ponei kazko neitiko doh.gif
ruta67
QUOTE(Vilusa @ 2010 02 08, 10:13)
*

Matot JŪs pati sakote ,kad pribėga ir apsikabina ,o tada pasako kad nebaigė piešti -mamyte palauk. O būna taip -pamato mamą ar tėtį ir isteriškai spiegia, apsikabina auklėtojas , arba slepiasi ir tai ne ,,ožiuko" , o prarasto ryšio tarp mamytės ir vaiko sindromas. Nes labai dažnėja toks mamyčių požiūris ,kad aš pailsėsiu , o mano vaiką lai prižiūri pedagogas. Labai graudu , kai mamos po savaitgalio, kurios priedo ir niekur nedirba,atveda savo pypliuką ir įgrūda į darželį visai dienai ,kol dirba darželis, ir dar pasako ,, KAIP AŠ SU JUO PAVARGAU". Tai apie ką kalbėti, ar tai normalu?
burbulliukas
Oi kokios diskusijos uzvire. Mielos mamos, vaikai santykius issiaiskins patys, o Jus forume nesipykit 4u.gif

Mes uzrasem savo aukseli i Krekzdute. Pradedam eiti nuo Kovo 1 dienos. Girdejom nemazai geru atsiliepimu, nuejom,pakalbejom su direktore ir nusprendem uzsirasyti. Gal esu kiek keistoko poziurio,bet mes su vyru labai jau "neatsakingai" ememes sito reikalo blush2.gif Neieskojom nieko konkrtetaus, tiesiog pasiskaitinejau ir nuojauta pakuzdejo kad mums ten patiks blush2.gif Nei konkrecios grupes,nei aukletojos neissirinkom...Nesiu sia savaite pazyma,tai reikes pabendrauti...Gal dar kas zada pradeti panasiu metu lankyti si darzeli...Beje, pupai dar nera dvieju. Taciau yra labai judri, guvi, vietoj nenustygstanti mergaiciuke. Vaiku reikia kaip nzn ko. Ir kiek yra teke palikti ( nors tai budavo retai ir su savais) kelioms valandoms,ar parai,tai mamos ir tecio net nepasigenda,todel naiviai tikiu,kad susidraugausim su nauju rezimu ir nebus jokiu nesklandumu ax.gif
Shater
QUOTE(oveja @ 2010 02 08, 16:01)
as ja matau kiekviena diena beveik bet ner ne zodzio pasakius.tikriausei neturi ka veikti mamyte tai ir puola forume nes drasiau negu akis i aki.dar ketvirtadieni maisiuka as jai davau kad vaiko kelnes parsinestu pridirbtas ir aukletoja jau buvo praskalavus jas.o tokias pamazgas pila nors gerbtu aukletoja kuri uz ja vos ne perpus viresnia ir visiems vaikams sirdi atiduoda,bet mat ponei kazko neitiko doh.gif
*

Taigi,jaučiu,kad reikia pasipasakoti,kuo ta istorija baigėsi,bet prieš tai atsakysiu mamai:ačiū už maišiuką ir kelnes,eilinį kartą auklėtoja man nesugebėjo pasakyti,kaip sveikas 3,5 metų vaikas spėjo prisidaryti 2 kartus į kelnes,bet tiek to.Miela mama,aš auklėtojas gerbiu tik už vieną dalyką-profesionalumą,kurio čia dėl anksčiau išvardintų dalykų nematau,o jų amžius,stažas ar garbės raštai man nedaro absoliučiai jokio išpūdžio.
Šiandien nuėjau pas direktorę,išsakiau visas pastabas ir žinote,ji sutiko,kad aš esu teisi,maža to,esu ne pirma mama ,kuri ateina spręsti panašių problemų, buvo ir tokių,kurių vaikai pabėgo,nes viena iš auklių atsipūtusi kažką kitą veikė blink.gif
Mes tiesiog perėjom į kitą grupę,kurioje nėra agresyvių hiperaktyvių vaikų,o mamoms ,remdamasi savo patirtimi,noriu pasakyti,kad jei ketinate leisti savo vaikutį į Ąžuoliuko darželio "drambliukų" grupę,labai rimtai tai apsvarstykite,nes rizikuojate savo vaiko gerove.Toks būtų mano pastebėjimas 4u.gif
Karusia
QUOTE(Shater @ 2010 02 10, 10:38)
eilinį kartą auklėtoja man nesugebėjo pasakyti,kaip sveikas 3,5 metų vaikas spėjo prisidaryti 2 kartus į kelnes,bet tiek to.
*

šitoje vietoje reiktų jau mamai susirūpinti ar iš tikro vaikas sveikas? g.gif

Mes tiesiog perėjom į kitą grupę, kurioje nėra agresyvių hiperaktyvių vaikų
*

jūs tuo tikra? ir kai išeis į mokyklą irgi ieškosite, ar tarp vaikų nėra - iš 25 nei vieno - hiperaktyvaus? unsure.gif
Šindila

Mes tiesiog perėjom į kitą grupę,kurioje nėra agresyvių hiperaktyvių vaikų,
o mamoms ,remdamasi savo patirtimi,noriu pasakyti,kad jei ketinate leisti savo vaikutį į Ąžuoliuko darželio "drambliukų" grupę,labai rimtai tai apsvarstykite,nes rizikuojate savo vaiko gerove.Toks būtų mano pastebėjimas 4u.gif
*

tokiu vaiku visur yra, savo vaiko kiekvienoje istaigoje nuo to neapsaugosite, toks yra gyvenimas, vaikas turi moketi apsiginti pats, darzelis, tai tik juokas pagal tai, kas vyksta mokykloje..
tai taip ir nesupratau ar cia aukletoja kalta, ar agresyvus vaikai? g.gif
Shater
Auklėtojos,kurios nekreipia dėmesio į tai,kad tokie vaikai skriaudžia kitus.Ką reiškia turi mokėti apsiginti?Jei mano vaikas nesimuša ir netrenkia atgal,tai jis jau blogas,nes kažko nemoka?Aš savo vaiką mokau nesimušti,o darželyje jis turi vožti atgal ir gintis?Apskritai,darželyje vaikai turi būti ugdomi,o ne mokomi GINTIS.Nuo kada agresoriai diktuoja kitiems?Auklėtojų darbas kartu su visa grupe juos nugesinti ir išmokyti elgtis plius minus civilizuotai,kodėl kiti vaikai turi kentėti? blink.gif
burbulliukas
QUOTE(Shater @ 2010 02 10, 13:01)
Auklėtojos,kurios nekreipia dėmesio į tai,kad tokie vaikai skriaudžia kitus.
*

O jums nebutu paprasciau vaika pervesti i kita darzeli,nei kovoti, nervintis ir vaika traumuoti?Juk ji jau viska supranta.Ir kuo daugiau Jus kovojat, aiskinates, namie aptarinejat,sirstat ir t.t, tuo labiau vaikui tai kenkia. Kad ir kaip bebutu gaila,siais laikais,labai mazai beliko tokiu aukletoju,kurios dirba is idejos. Kai pasiklausau pazystamu aukletoju,tai jos taip kalba. Algos mazos,vaiku per daug, visu nesuziuresi. Daznai ateina tokios,kurios is viso net nemegsta vaikuciu...gaila,bet tokia tiesa.
As labai tikiuosi,kad maniske pastoves uz save,jei aukletojos nesuziures ax.gif Kol kas mano charakteris. blush2.gif
Shater
Tai aš nesinervinu,aš tą bėdą išsprendžiau pakeisdama grupę,o šitame forume dalinuosi savo patirtimi,nes jis tam ir sukurtas.
Karusia
QUOTE(Shater @ 2010 02 10, 12:01)
Ką reiškia turi mokėti apsiginti? Jei mano vaikas nesimuša ir netrenkia atgal,tai jis jau blogas,nes kažko nemoka? Aš savo vaiką mokau nesimušti,o darželyje jis turi vožti atgal ir gintis?

Auklėtojų darbas kartu su visa grupe juos nugesinti ir išmokyti elgtis plius minus civilizuotai,kodėl kiti vaikai turi kentėti? blink.gif
*

mokėti apsiginti tai reiškia išmokti nekreipti dėmesio į tai kas nepatinka ir drauge tarstelti kokį žodelį, kad neliptų bet kas ant galvos.

o gal auklėtoja kartu su tavo vaiku, kuris priklauso grupei, kaip suprantu, ir moko visus sugyventi taikiai? rolleyes.gif
Shater
QUOTE(Karusia @ 2010 02 10, 11:46)
*

Žinokite,nesirūpinu,nes namuose taip NIEKADA nebūna, svečiuose taip NIEKADA nebūna, ankstesnėje grupėje irgi taip NIEKADA nebuvo,nors mergaitė buvo daug mažesnė,gydytojai urologinių sutrikimų irgi neranda.
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Karusia @ 2010 02 10, 13:23)
mokėti apsiginti tai reiškia išmokti nekreipti dėmesio į tai kas nepatinka ir drauge tarstelti kokį žodelį, kad neliptų bet kas ant galvos.

o gal auklėtoja kartu su tavo vaiku, kuris priklauso grupei, kaip suprantu, ir moko visus sugyventi taikiai?  rolleyes.gif
*

greičiausiai moko...tik nesiseka labai baisiai... g.gif
Karusia
vienok 2 per dieną. ypač tokio amžiaus?

o mokymas - procesas ilgas.....
Shater
Mat kaip?O ką jūs darytumėte mano vietoje?
Karusia
QUOTE(Shater @ 2010 02 10, 12:29)
O..jei tai padėtų!!!! Manote,tai niekas nieko niekam nėra sakęs?Mane užtikrino,kad vyksta darbas ir su tėveliais,ir grupėje,bet situacija nesikeičia nė per milimetrą,todėl aš netikiu geromis auklėmis.
*

o jūs savo vaikui patarėte pačiam atsikirsti į nepatinkamą repliką? aš neperauklėsiu vaikino, kuris apstumdo mano vaiką, bet patariu dukrai kad - arba pasitrauktų arba informuotų auklėtoją arba pati atsikirstų. kol anas išsiaiškino kas yra "neraliuotas paršelis" savaitę buvo ramu. lotuliukas.gif o mano vaikas pajuto kad gali pati. paveikti aplinką.
burbulliukas
QUOTE(Karusia @ 2010 02 10, 13:32)
o jūs savo vaikui patarėte pačiam atsikirsti į nepatinkamą repliką? aš neperauklėsiu vaikino, kuris apstumdo mano vaiką, bet patariu dukrai kad - arba pasitrauktų arba informuotų auklėtoją arba pati atsikirstų. kol anas išsiaiškino kas yra "neraliuotas paršelis" savaitę buvo ramu.  lotuliukas.gif o mano vaikas pajuto kad gali pati. paveikti aplinką.
*

drinks_cheers.gif As labai suprantu Jus mamyte, taciau tokiu situaciju gyvenime bus galo daug.Tiek darzelyje,tiek mokykloje,tiek dar veliau. Reikia vaika mokinti taip,kad nebijotu pastoveti pats uz save. Vaikai ziaurus,ypac kai jau buna mokyklinio amziaus. Juk kaskart taip nutikus nebegsit i mokykla koneveikti mokytoju ir aukleti svetimu vaiku, tikrai bus atvirkstyne reakcija ir nieko gero nebus. Bet kaip jau supratau, grupe pakeitet,vadinasi viskas susitvarkys. Linkiu stiprybes 4u.gif
Shater
Be abejo,aš patariu pasakyti auklėtojai,patariu atsikirsti,bet tai negelbsti,teko netgi keisti vieną miegelio draugę,nes ji pešiodavo plaukus ,žnaibydavo ir neleisdavo užmigti,mano vaikė nesupranta,kodėl ją skriaudžia,jei ji gerai elgiasi -kaip šitai paaiškinti?Užtat mano dukra ir pradėdavo nevalingai trankytis vos tik ją kad netyčia paliečia ir pamažu pati perima blogą elgesio modelį,truputį kas-tuoj cypia,nes tikisi,kad kas išgirs ir atlėks gelbėti,naktimis atsibunda ir verkia ir dar pusiau miegodama daužosi rankelėmis aplinkui...
P.S.Žinoma,gyvenimo as neparedaguosiu pagal savo norus,bet skriausti vaiko irgi neleisiu.Visgi labai tikiuosi,kad tai praeis,nes pati ėjau į šį darželį ir tokių bėdų tikrai nebuvo 4u.gif
zbara
QUOTE(Karusia @ 2010 02 10, 10:46)
*

ka jus sakot bigsmile.gif
sisiuku buna visai netycia, arba susinervavus ar užsižaidus tiesiog. 4u.gif

QUOTE(Shater @ 2010 02 10, 12:54)
*

dziaugiuos kad išsprendete problema. 4u.gif yra ir pas mus toks berniukas, musasi, spardosi, o zodynas ir agresyvumas....
aukletoja sake kalbejosi su mama (itariu kad ne) bet niekas nesikeicia. unsure.gif mama labai mandra, i kalbas su nieko nesileidzia. kazkuri mama bande kalbet, apsauke ir apkaltino ja pacia doh.gif
oveja
[quote=Shater,2010 02 10, 11:38]
vaikai ir yra vaikai kad gali netycia ir i kelnes prisidaryti cia nematau nieko baisaus.o darzelis tik pirmas vaiko gyvenimo etapas ir mokykla ir manau turi moketi uz save pastoveti nes cia tik pradzia o jei to nemokes paciam vaikui bus sunku ir mokykloje ir toliau gyvenime.Si mama nesupranta kad vaiki visi pasimusa tiek ir namuose sese su sese nes kiekvieno vaiko skirtingi charakteriai ir norai tai ir kovoja kiekvienas uz save,nes augina tik viena dukra.manau visos sutiks mamos auginancios du ir daugiau vaiku 4u.gif
***Meskute***
QUOTE(bukara @ 2010 02 02, 12:30)
Sveika Vilusa,
O i kuri darzeli Jus einate?Tok poziuris gal tik Jusu vienam darzely,nes kiek girdejau tai visur taktika- atvedi ir palieki,- man tai ziauru.As planuoju savo sunuti pradet vest, tai noriu susirinkt info, kad kuo maziau traumuot vaika.
*

Bent jau buves Ziburelis ,tikrai dirba tokiu principu ,mamytes net savaite ir daugiau laiko buna su vaikais kol jie ipranta smile.gif ,beje mes lankom si darzeli Zirniuku grupe,nu tiek aukletoja tiek seimininkute nerealios wub.gif
oveja
2008 10 01, 20:12
Labas,Mamos,noriu paklausti,gal kuri nors veda savo vaikiuka i lopseli - darzeli "Azuoliuka"? Mes ten einam tik 5 dienos,bet mane stebina,kad jau tris kartus paciai teko keisti mazes kelnes...O einam tik puse dienos,bet kai ateinu pasiimti,tai surandu vargse viena ir prisisikojusia,o seimininkute su auklyte savo reikalus tvarko...

tos pacios mamytes pasisakimas o tiek sake kad niekada niekados taip nedare g.gif vienoje grupeje ejo blogai kitoje ir vel blogai doh.gif
VIP
QUOTE(o94mama @ 2010 02 07, 09:07)
Sveikutės,mamytės,gal yra mamyčių,kurios savo aukselius veda į Bernatonių darželį.Norėčiau informacijos, nes savo mažajam reikia nuo rudens parinkti ugdymo įstaigą ax.gif
*

Aš vežiojau savąją i Bernatonius. Kadangi jis nedirba vasarą, teko išeiti į miestą. Labai gerus prisiminimus paliko, aplinka tokia naminė. Vaikų nedaug, vieni kitus gerai žino, kiekvieną vaiką auklėtojos gali pamatyti, ko jam reikia, ko trūksta...
bimkutele
Sveikos,
užrašiau savo dukrytę(2m.) į "Žvaigždutę"direktorė paliko gerą įspūdį.
kaip šis darželis?kokios auklėtojos? 4u.gif
Mikėtukas
http://www.15min.lt/naujiena/aktualu/nusik...arnyba-59-86158

idomi info smile.gif siaip imetu, as ne paneveziete...
Vygta
QUOTE(tiana @ 2010 02 25, 13:30)

idomi info smile.gif  siaip imetu, as ne paneveziete...
*

jau niekas nebestebina doh.gif
Vilusa
QUOTE(TyliMergaitė @ 2010 02 25, 22:58)
jau niekas nebestebina  doh.gif
*

šito seniai reikėjo laukti, šis įvykis tęsiasi jau antri metai... Tik klausimas - direktorei uždraudė dirbti VALSTRYBĖS TARNYBOJE, o jos statusas darželyje NĖRA valstybės tarnautoja. Tai, kiek suprantu, ji dirba ir dirbs darželyje direktore?
e.meskine
Labutis visoms mamytėms,
mane domintų informacija apie darželį Vaivorykštė. Ar ten sunku pakliūti? Galvoju gal jau reikia užrašyti, nes norėčiau nuo kokio rugsėjo pradėti vesti savo mažąją. Ir kaip ten? Girdėjau, kad tas darželis yra Paltaroko gimnazijos, iš šio darželio pirmenybė į tą mokyklą.
meduolytee
Mes lankome "Vaivorykstes " lopseli darzeli. Tikrai nesigailiu, jog pasirinkome butent ji, nors ir tolokai nuo namu.Aukletojos labai geros thumbup.gif thumbup.gif , seimininkute thumbup.gif . Darzelis tvarkingas, organizuojamos labai daznai idomios sventes.

Daugiau info

http://www.vaivorykste.puikiai.lt/index.ph...6&Itemid=29

Pasiskambinkite direktorei- ji Jums viska nuosekliai paaiskins 4u.gif
gerdi
Gal yra mamyčių vedančių savo mažylį i Velžio darželį? Planuoju nuo rugsėjo pradeti vesti saųvo sūnelį. Įdomu būtų sužinoti, kokos auklėtojos dirba, ar leidžia vaikiuką pratinti prie darželio (mamai pasilikti kartu).
diana34
[quote=tiana,2010 02 25, 14:30]

idomi info smile.gif siaip imetu, as ne paneveziete...
*

[/quote
darzelis tas katalikiskas..o darbuotojos tai neduok D... schmoll.gif direktore aferiste buvo, ukvede prasigerus, nuo tolo trenkia alkoholiu doh.gif o
kai uzgeria kelias savaites pravaikstas dangto biuleteniais. neblogas katalikiskas? nail.gif
jurga/
sakykit mamytes gal vedat vaikiukus i darzeli zibureli i anciuku grupe, mes pora dienu buvom pasirode lig tai aukletojos ir geros.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.