Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Plaučių fluorograma po gimdymo
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Pages: 1, 2
muminukas
QUOTE(kalipso82 @ 2010 12 21, 22:42)
Pagimdziusi gavau ta siuntima, bet nesidariau kol nenuejau pas savo ginekologe po 6 savaiciu. Ji pasake kad cia nesamone ir geriau nesidaryti, o gauna visi tuos siuntimus del to, kad yra toks ministreijos isakymas, isleistas caro maro laikais kai buvo padaugeje tuberkuliozes atveju, ir niekaip jo nepakeicia. Taip kad ir nesidariau. Be to - kam rentgenas maitinanciai, visai nesamone.
*

ania? gera ginekologė - daugina darbo ftiziatrams. tuberkuliozės situacija ir dabar yra gana rimta, My Webpage
ir jei galvojate, kad jus tikrai aplenks, labai klystate - užsikrėsti galite bet kokkioje viešoje uždaroje patalpoje.

patys ftiziatrai ką sako - nebesiunčia pagimdžiusių moterų šviestis, o paskui važiuoja gultis, kūdikius namie palikdamos.
Luttuke
QUOTE(muminukas @ 2011 01 28, 12:16)
ania? gera ginekologė - daugina darbo ftiziatrams. tuberkuliozės situacija ir dabar yra gana rimta, My Webpage
ir jei galvojate, kad jus tikrai aplenks, labai klystate - užsikrėsti galite bet kokkioje viešoje uždaroje patalpoje.
*

As po menesiuko planuoju baigti maitinti ir eisiu sviestis plauciu, nes po to vel planuosim kita leliuka, kurio noreciau neskiepyti nuo tuberkuliozes, nes skiepai nera veiksmingi nuo Lt esanciu ligos formu.

O kazin nebutu sveikiau ir efektyviau darytis mantuox testa..?
muminukas
QUOTE(Luttuke @ 2011 01 28, 14:35)

O kazin nebutu sveikiau ir efektyviau darytis mantuox testa..?
*

geriausia gydytojas pakonsultuotų. bet apšvitos dozė tikrai nėra per didelė, pavojinga ir mirtina, juolab nemaitinant ir nesilaukiant. plaučius suaugusiems rekomenduojama šviestis gal kas pora metų.
Cansado
Bet tai aš nesuprantu, kodėl vienoms duoda tuos siuntimus, kitoms - ne.. g.gif Nuo ko čia priklauso.. g.gif
muminukas
QUOTE(Cansado @ 2011 01 28, 18:13)
Bet tai aš nesuprantu, kodėl vienoms duoda tuos siuntimus, kitoms - ne..  g.gif  Nuo ko čia priklauso..  g.gif
*

šito ir aš nežinau - abu kartus KMUK nedavė siuntimo.
anoli86
dave,sake profilaktiskai pasitikrint smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.