Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: MAXI COSI MURA vežimėliai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikiška "technika" > Vežimėliai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
šarlotė
TĘSIAM TEMĄ APIE MAXI COSI MURA VEŽIMĖLIUS thumbup.gif

SENA TEMA

filmukas apie sportinuką bigsmile.gif thumbup.gif

jei skaitai angliškai - puslapis su vežimėlių apžvalgomis 4u.gif Čia apie Mura 4. http://strollersandprams.com/strollers/464...tml&redir=1

2010 MURA 4 wub.gif
user posted image

2009 metų keli modeliai

user posted image

2008 metų modeliai
user posted image

PUCA
Aciū už naują temutę 4u.gif

man šitie vežimėliai kol kas beveik be minusų biggrin.gif

su pirmu vaiku pakeičiau šešis vežimėlius doh.gif ir supratau, kad už kokybę ir komfortą pinigų gailėti neverta, nes rezultate viskas kainuoja žymiai brangiau ir aišku vargo daugiau.

Mergaitės, kur pirkot ar ruošiatės pirkti savo vežimėlius. Gal būtų verta atsisiųsti iš Anglijos?

Taip pat mielai nupirktumėm jei turit jau išaugtą Maxi Cosi Mura 4 3in1 ax.gif
šarlotė
QUOTE(PUCA @ 2010 01 11, 09:37)
su pirmu vaiku pakeičiau šešis vežimėlius  doh.gif ir supratau, kad už kokybę ir komfortą pinigų gailėti neverta, nes rezultate viskas kainuoja žymiai brangiau ir aišku vargo daugiau.

Mergaitės, kur pirkot ar ruošiatės pirkti savo vežimėlius. Gal būtų verta atsisiųsti iš Anglijos?
*

su pirmu sunum pakeiciau siek tiek maziau nei jus - 3 vezimus biggrin.gif
Sikar nesiruosiu keist, nes puikus vezimukas thumbup.gif
As pirkau vokietijos ebay mirksiukas.gif Geros kainos laukiau pusmeti, kasdien kainas sekiau lotuliukas.gif
kuzyte
norejau paklaust ar sportinuke yra gulima padetis? Ar ne bus salta vaikeli ziema veziot, kiek suprantu ten jokio vokelio nera?
PUCA
QUOTE(šarlotė @ 2010 01 11, 12:11)
As pirkau vokietijos ebay mirksiukas.gif Geros kainos laukiau pusmeti, kasdien kainas sekiau lotuliukas.gif
*

doh.gif man kantrybes neuztektu, bet jei uz gera kaina nusipirkai tai verta smile.gif

O is Anglijos ne pigiau? Ir kiek siuntimas kainavo? Taip as noriu to vezimelio.... lotuliukas.gif

QUOTE(kuzyte @ 2010 01 11, 17:16)
norejau paklaust ar sportinuke yra gulima padetis? Ar ne bus salta vaikeli ziema veziot, kiek suprantu ten jokio vokelio nera?
*

sportinuke gulima padetis tikrai yra. O ziemai yra tokie originalus kombinezoniukai,
user posted image
bet apie juos nieko negaliu papasakoti. Kitos mamytes kiek zinau pirkosi paprastus vokelius.
šarlotė
QUOTE(kuzyte @ 2010 01 11, 17:16)
*

taip, yra pilnai gulima padetis.
Nera vokelio, bet tinka kailinis vokas mirksiukas.gif Tikrai nesusals

QUOTE(PUCA @ 2010 01 11, 18:52)
O is Anglijos ne pigiau? Ir kiek siuntimas kainavo?  Taip as noriu to vezimelio....  lotuliukas.gif
sportinuke gulima padetis tikrai yra. O ziemai yra tokie originalus kombinezoniukai,
user posted image
bet apie juos nieko negaliu papasakoti. Kitos mamytes kiek zinau pirkosi paprastus vokelius.
*

as pirkausi atskirom dalim biggrin.gif Lopsi gavau kova, o sportinuka radau tik rugpjuti thumbup.gif Sportinukas per DPD parsiust kainavo 36 berods eurus g.gif Lopsi drauge is Vokietijos per mikriuka persiunte. Man isejo netgi pigiau nei is Anglijos blush2.gif

Turiu toki kombinezona, bet ziema as jo nenaudosiu - tik rudeni ir pavasari, o ziemai bus kailinis vokas
kuzyte
QUOTE(PUCA @ 2010 01 11, 18:52)

user posted image
*

QUOTE(šarlotė @ 2010 01 11, 19:20)
taip, yra pilnai gulima padetis.
Nera vokelio, bet tinka kailinis vokas mirksiukas.gif  Tikrai nesusals

Turiu toki kombinezona, bet ziema as jo nenaudosiu - tik rudeni ir pavasari, o ziemai bus kailinis vokas
*

o kaip ta voka idet? ar neiskrenta? kiek suprantu ten yra dirziukai vaika prisegt ir tas plasmasinis daiktas tarp koju g.gif
šarlotė
QUOTE(kuzyte @ 2010 01 12, 10:33)
o kaip ta voka idet? ar neiskrenta? kiek suprantu ten yra dirziukai vaika prisegt ir tas plasmasinis daiktas tarp koju g.gif
*

dirzai yra penkiu tasku, kaip ir daugumos vokeliu. Vokely yra skyles pervert dirzams. O ta vairalazde tarp koju issiima jei trukdo mirksiukas.gif

Anoj temoj i pabaiga paieskokit nuotraukos - viena mamyte buvo idejus nuotrauka, kaip atrodo vaikiukas sportinuke, kailiniam voke rolleyes.gif
Sinuhas
Koks dailus 2010 modeliukas wub.gif Ale įtariu nelabai praktiška toks šviesus ax.gif
PUCA
QUOTE(šarlotė @ 2010 01 11, 19:20)
as pirkausi atskirom dalim biggrin.gif Lopsi gavau kova, o sportinuka radau tik rugpjuti thumbup.gif Sportinukas per DPD parsiust kainavo 36 berods eurus g.gif Lopsi drauge is Vokietijos per mikriuka persiunte. Man isejo netgi pigiau nei is Anglijos blush2.gif
*

na tu saunuole thumbup.gif as pradejau dairytis vezimelio per ebay, bet... tamsus miskas man ten. Reikes ieskoti zmogaus kas jau su tokiais pirkimais susidures.

Sinuhas, man atrodo spalvyte nebloga. Labiausiai nepraktiska is mano turetu buvo juoda ir pilka, ant jos visi plemukai matosi, ypac jei vaikas kokia baronka valgo ar pienu aplaisto.
šarlotė
QUOTE(PUCA @ 2010 01 13, 15:16)
na tu saunuole  thumbup.gif as pradejau dairytis vezimelio per ebay, bet... tamsus miskas man ten. Reikes ieskoti zmogaus kas jau su tokiais pirkimais susidures.

*

irnesakyk.gif kai nori - visko ismokstama. Susiradau internete ebay pradziamoksli - pagal jo instrukcija registravausi ebay bei pirkau biggrin.gif Nenorejau tarpininkem procentu atiduot, tad teko ismokt. Vezimas mano pimas pirkinys tongue.gif
justaita
sveikos, turim ir mes mura4 sportinuka smile.gif puikus jis thumbup.gif irgi labai norejau uzklotuko kojom, bet ziemai pritaikiau paprasciausia kailini vokeli womar berods thumbup.gif jokiu problemu thumbup.gif bet kas ruosiasi pirkti, katik uzbegau i maxicosi.com ir radau prie naujos muros priedu kolekcijos vokeli kojom! tai manau gal greitu metu atsiras ir lietuvoje g.gif blush2.gif thumbup.gif
o beto ar bandet kuri naudot prie maxo cosi mura vaziuokles bebeconfort windoo lopsi? ( mastau i ateiti) nes muros lopselis man ne prie sirdies smile.gif pries tai turejau nuostabu lopsini vezimeli ir ieskau kuo panasesniu privalumu lopsio ax.gif
@mamyčiukas@
jus man paaiskinkite prasau,kaip metinuka migdyti sportinuke g.gif ?juk kojytes nuo keliuku jau nebetelpa i sportinuka doh.gif arba sis vezimukas neskirtas miegojimui g.gif
Magnifique
QUOTE(justaita @ 2010 01 16, 19:58)
sveikos, turim ir mes mura4 sportinuka smile.gif puikus jis  thumbup.gif  irgi labai norejau uzklotuko kojom, bet ziemai pritaikiau  paprasciausia kailini vokeli womar berods  thumbup.gif  jokiu problemu  thumbup.gif  bet kas ruosiasi pirkti, katik uzbegau i maxicosi.com ir radau prie naujos muros priedu kolekcijos  vokeli kojom! tai manau gal greitu metu atsiras ir lietuvoje  g.gif  blush2.gif  thumbup.gif
o beto ar bandet kuri naudot prie maxo cosi mura vaziuokles bebeconfort windoo lopsi? ( mastau i ateiti) nes muros lopselis man ne prie sirdies smile.gif pries tai turejau nuostabu lopsini vezimeli ir ieskau kuo panasesniu privalumu lopsio  ax.gif
*

Šiaip Bebe confort geresnis tik dizainu.Jis man gražesnis,bet minusas-jo dydis.Jis gerokai mažesnis,siauresnis už Mura ir į tą grožį nerealų vaikutis labai neilgai telpa,nebent gerokai smulkus ir trumputis būna
Sinuhas
Aš labai džiaugiuosi, kad pirkom Murą thumbup.gif Tokiais tempais panelė į ūgį stiebiasi, kad žiemą su kombinezonu ir kailiniu voku į kitą lopšį vargu ar sutilptume unsure.gif
zirzia
QUOTE(Sinuhas @ 2010 01 17, 10:06)
Aš labai džiaugiuosi, kad pirkom Murą thumbup.gif Tokiais tempais panelė į ūgį stiebiasi, kad žiemą su kombinezonu ir kailiniu voku į kitą lopšį vargu ar sutilptume unsure.gif
*

visiškai pritariu - mes ir dabar telpam tik tik - jei mažesnis lopšys, tektų mažių perkėlinėt į sportinuką - nesąmonė butū schmoll.gif
o dabar komfortas garantuotas smile.gif ir važiuojam per sniegus kaip su visureigiu thumbup.gif
alita.
parduodu mura 3 ar 4 vezimaicius ax.gif

o siaip tai patys turime ir labai labai patenkinti juo, kasdien mazasis miega lauke sportinuke, nors jam jau beveik 11 men ir yra 85 cm ugio ax.gif
Duniu
Labas vakaras mamytes 4u.gif
Gal jusu leliukai isaugo ir jau norite parduoti Maxi Cosi Mura 4 ( 2009 metu)... Mielai isigyciau tokia nuostabia karieta savo mazam stebuklui wub.gif
X-iuke
O gal kuri uzhmatet kur pigiausiai lietuvoje pardavineja shiuos vezhimelius? ax.gif
jordan
sveikos,mes su vyru taip pat nusiziurejom butent si vezimuka,man jis labai patinka thumbup.gif Beveik atitiko mano keliamus reikalavimus vezimui smile.gif
tik va ,norejau paklausti,gal kuri gyvenat name su liftu,nes galvoju ar tilps????
nors jauciu,jei ir netilps vis tiek ji pirksim blush2.gif
Duniu
QUOTE(X-iuke @ 2010 01 22, 16:42)
O gal kuri uzhmatet kur pigiausiai lietuvoje pardavineja shiuos vezhimelius?  ax.gif
*

pigiausia man pasiule nauja (2009 m) 3*1 is UK po 2000 Lt ( na gal dar kokiu 100 lt nuleistu)
Papildyta:
QUOTE(jordan @ 2010 01 25, 14:57)
sveikos,mes su vyru taip pat nusiziurejom butent si vezimuka,man jis labai patinka  thumbup.gif Beveik atitiko mano keliamus reikalavimus vezimui  smile.gif
tik va ,norejau paklausti,gal kuri gyvenat name su liftu,nes galvoju ar tilps????
nors jauciu,jei ir netilps vis tiek ji pirksim  blush2.gif
*

kazkur skaiciau, kad telpa i bet koki lifta 4u.gif siaip, vaziuokles plotis lyg 61 cm...tai lieka ismatuoti lifta biggrin.gif
zirzia
QUOTE(jordan @ 2010 01 25, 14:57)
sveikos,mes su vyru taip pat nusiziurejom butent si vezimuka,man jis labai patinka  thumbup.gif Beveik atitiko mano keliamus reikalavimus vezimui  smile.gif
nors jauciu,jei ir netilps vis tiek ji pirksim  blush2.gif
*

aš gyvenu su liftu, bet pas mus jis didelis - tai problemų nėra schmoll.gif
jei kalbant apie tarybinius liftus, tai kalniečių poliklinikoj truputį paskėtus duris telpam - o ten tarybinis liftas biggrin.gif
jokiam kitam daugiaaukštyje nebandžiau ax.gif
jordan
QUOTE(Duniu @ 2010 01 25, 15:08)
pigiausia man pasiule nauja (2009 m) 3*1 is UK po 2000 Lt ( na gal dar kokiu 100 lt nuleistu)
Papildyta:

kazkur skaiciau, kad telpa i bet koki lifta 4u.gif siaip, vaziuokles plotis lyg 61 cm...tai lieka ismatuoti lifta biggrin.gif
*

tai va,kad vezimelio plotis 64,o lifto 65,bet tiesa,kad lifto durys truputeli prasiplecia smile.gif
Duniu
QUOTE(jordan @ 2010 01 25, 16:03)
tai va,kad vezimelio plotis 64,o lifto 65,bet tiesa,kad lifto durys truputeli prasiplecia  smile.gif
*

kazkaip galvoju problemu jums neturetu buti 4u.gif
pas pus lifto nera ... reikes i penkta auksta nesti... bus neblogas sportas biggrin.gif
Sinuhas
QUOTE(Duniu @ 2010 01 25, 16:08)

pas pus lifto nera ... reikes i penkta auksta nesti... bus neblogas sportas biggrin.gif
*

tai jau tikrai bus sportas doh.gif sunkus rupūžė tas vežimas ax.gif
šarlotė
QUOTE(Duniu @ 2010 01 25, 17:08)
*

blink.gif i 5 auksta tikrai nesiryzciau nesiot schmoll.gif Greit varikliukas perdegs lotuliukas.gif Gyvenu nuosavam name - todel butent Mura rinkausi. Jei buciau bute gyvenus - rinkciausi lengvesni verysad.gif
Tenka i antra auksta kasdien nesiot, tai vyras jau keikia, nes rupuzke sunkus doh.gif Pirma lopsi uzsinesam, o tik paskui vaziuokle. I lauka tik 2 laipteliai - vezimo nenesu, o nuvaziuoju galiniais ratais ax.gif
kaisa
*

tikrai nepatariu, jei reikės nešiot...aš į pirmą vos užvelku ax.gif
Papildyta:
o į liftą dvylikaukštyje mums netelpa, nuimam ratą smile.gif
ssaule
gal galite pasakyti, kiek svertu vezimukas kartu su lopsiuku, nes atrodo labai dailiai ir kokybiskai ir ratai geri, bet as ieskau lengvesnio varianto - iki 13 kg.
Aciu smile.gif
šarlotė
vien lopsys 6 kg, o vaziuokle net nezinau, bet laaaaabai sunki. Priekinis ratas turbut visa svori duoda biggrin.gif
Duniu
QUOTE(calykusu @ 2010 01 25, 16:42)
Papildyta:
*

jau pasirinkau:) mano drauge penktam gyvena, vaziuokle palieka auto tik lopsi i 5 auksta nesa...tai sake viskas ciki...nesiskundzia 4u.gif
beje ir lopsi jau turiu, ebay aukcione gera kaina laimejau praeita savaite... o sportinuka pirksiu atskirai...
siap apsimoka... jei kuri norit, galiu nuoroda atsiusti, maciau dar viena gera varianta - 2009 metu lopsys mazai naudotas rudos spalvos( raso kaip naujas) , dar laiko yra,bet jau i pabaiga...liko 3 val ...as per viena mergina uzsakiau, kuri tuom uzsiima...jei idomu rasykit i AZ duosiu koordinates...
pelyte mazyte
QUOTE(ssaule @ 2010 01 25, 17:15)
gal galite pasakyti, kiek svertu vezimukas kartu su lopsiuku, nes atrodo labai dailiai ir kokybiskai ir ratai geri, bet as ieskau lengvesnio varianto - iki 13 kg.
Aciu smile.gif
*

Sportinukas sveria 17 kg., tokį vežimą galima turėti tik name su liftu. Kasdien jo nepritampysi biggrin.gif Vat man jo vienintelis trukumas biggrin.gif
šarlotė
pasveriau 4u.gif : vaziuokle mazdaug 11,4 kg, lopsys 6 kg
zirzia
*

sunku bus tysioti
ypač lopšį su vaiku ax.gif
Duniu
QUOTE(zirzia @ 2010 01 25, 21:07)
sunku bus tysioti
ypač lopšį su vaiku  ax.gif
*

bus matyt...kiek skaiciau archyve tu kurios tysiojo...vargo jos didelio lyg ir nemate...
na jei bus nasta - parduosiu 4u.gif siaip, planuoju ratus laikyti masinoj... o nesiuoti tik lopsi ( 6 kg) + mazyli smile.gif bet kokiu atveju, parasysiu ar labai vargstu... biggrin.gif
zirzia
QUOTE(Duniu @ 2010 01 25, 21:17)
bus matyt...kiek skaiciau archyve tu kurios tysiojo...vargo jos didelio lyg ir nemate...
na jei bus nasta - parduosiu 4u.gif siaip, planuoju ratus laikyti masinoj... o nesiuoti tik lopsi ( 6 kg) + mazyli smile.gif bet kokiu atveju, parasysiu ar labai vargstu... biggrin.gif
*

aaa, jei tik lopšį, tai dar pusė bėdos mirksiukas.gif
nes jei ir ratus - tada būt problema mirksiukas.gif
jordan
*

tikrai bus sportas,uztat ir svoris greit nukris thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(calykusu @ 2010 01 25, 16:42)
Papildyta:
*

o pas jus mura 3 ar mura 4??
Papildyta:
QUOTE(ssaule @ 2010 01 25, 17:15)
Aciu smile.gif
*

pats vezimas 12kg +lopsiukas smile.gif
Duniu
QUOTE(jordan @ 2010 01 26, 08:55)
tikrai bus sportas,uztat ir svoris greit nukris  thumbup.gif
*

tikiuosi biggrin.gif 4u.gif siaip, aisku susirupinau del jo svorio...bet jau taip ta mura prie sirdies , kad greiciau atsisakysiu buto 5 aukste, nei pirksiu kita vezimeli ( geras sukis gavosi smile.gif )
kita vertus, arba perki lengva , bet barskuti...arba stabilu ,bet sunkesni...
kaisa
QUOTE(jordan @ 2010 01 26, 08:55)
o pas jus mura 3 ar mura 4??

mura 3 smile.gif
Sinuhas
Duniu, aš tai gerai pagalvočiau dėl Muros pirkimo kai gyveni 5 aukšte be lifto ax.gif Man asmeniškai ir vien lopšį su vaiku panešti yra ką veikt unsure.gif Paskui vargas bus į kiemą susiruošt, kai pagalvosi, kad tokią sunkybę reikia nešt ax.gif Čia tik mano tokia nuomonė 4u.gif
justaita
QUOTE(X-iuke @ 2010 01 22, 17:42)
O gal kuri uzhmatet kur pigiausiai lietuvoje pardavineja shiuos vezhimelius?  ax.gif
*

lietuvoje pigiausiai berods internetu cia internetinej parduotuvej pigiau nebent deveta pirkt (na bent pigiausia buvo kai mes iekojom)

na kurios ryztis nesiot tai tikrai medalis.. visdelto sportinukas 17kg.. as drauges vezima kai prireikia pakelt (ten eilinis gariuninis triratis) kai kilstelnu is iprocio tai net pasoka, net keista kad buna taip lengva.. na muros cia minusas.. jo tikrai neimanoma nesioti blush2.gif biggrin.gif
jordan
QUOTE(justaita @ 2010 01 26, 12:50)
lietuvoje pigiausiai berods internetu cia internetinej parduotuvej pigiau nebent deveta pirkt (na bent pigiausia buvo kai mes iekojom)

na kurios ryztis nesiot tai tikrai medalis.. visdelto sportinukas 17kg.. as drauges vezima kai prireikia pakelt (ten eilinis gariuninis triratis) kai kilstelnu is iprocio tai net pasoka, net keista kad buna taip lengva.. na muros cia minusas.. jo tikrai neimanoma nesioti  blush2.gif  biggrin.gif
*

babymarket brangu yra ir pigesniu tinklapiu,aisku nedaug gal 100 litu verysad.gif
kazkas minejo,kad skelbiu.lt buna
Duniu
QUOTE(Sinuhas @ 2010 01 26, 10:02)
Duniu, aš tai gerai pagalvočiau dėl Muros pirkimo kai gyveni 5 aukšte be lifto ax.gif Man asmeniškai ir vien lopšį su vaiku panešti yra ką veikt unsure.gif Paskui vargas bus į kiemą susiruošt, kai pagalvosi, kad tokią sunkybę reikia nešt ax.gif Čia tik mano tokia nuomonė 4u.gif
*

Aisku, sunerimau del to svorio dabar g.gif bet tai kur detis... lopsi tai jau turiu biggrin.gif
ir nelabai matau alternatyvu...ka kita pasirinkti...anksciau, galvojau apie chicco tuor 4 arba chicco for mi... bet tai sako-barskutis g.gif jau man smegeneles visai sukasi...
justaita
QUOTE(jordan @ 2010 01 26, 13:53)
babymarket brangu yra ir pigesniu tinklapiu,aisku nedaug gal 100 litu  verysad.gif
*

sako buna kas is uzsienio perka ir perparduoda..
na as pirkau pries pusmeti (nors ne pas juos) bet ten buvo pigiausia ( pardej garantija duoda ).. aisku parduotuveje galiuma ir pasideret dazniausiai..

QUOTE(Duniu @ 2010 01 26, 13:58)
Aisku, sunerimau del to svorio dabar g.gif  bet tai kur detis... lopsi tai jau turiu biggrin.gif
ir nelabai matau alternatyvu...ka kita pasirinkti...anksciau, galvojau apie chicco tuor 4 arba chicco for mi... bet tai sako-barskutis g.gif jau man smegeneles visai  sukasi...
*

na gali bandyt gal is Quinny ka (pvz Speedi lengvas ir dideliais ratais) , ant Quinny kiek girdejau tvirtinasi mura lopsys.. galima kur pabandyt parduotuvej smile.gif mirksiukas.gif
X-iuke
QUOTE(justaita @ 2010 01 26, 12:50)

na kurios ryztis nesiot tai tikrai medalis.. visdelto sportinukas 17kg.. as drauges vezima kai prireikia pakelt (ten eilinis gariuninis triratis) kai kilstelnu is iprocio tai net pasoka, net keista kad buna taip lengva.. na muros cia minusas.. jo tikrai neimanoma nesioti  blush2.gif  biggrin.gif
*

jo shita tinklalapi zhinau wink.gif

QUOTE(jordan @ 2010 01 26, 12:53)
babymarket brangu yra ir pigesniu tinklapiu,aisku nedaug gal 100 litu  verysad.gif
*

o gal galima tu pigesniu tinklalapiu linkus? mirksiukas.gif
šarlotė
QUOTE(justaita @ 2010 01 26, 13:50)
na kurios ryztis nesiot tai tikrai medalis.. visdelto sportinukas 17kg..
*

pats sportinukas su sportine dalim man regis ne 17 kg schmoll.gif Reiktu pasvert mastau.gif Nes kiek pasirode lopsys uz sedyne sunkesnis g.gif Su lopsiu taip - pagal mano svarstykles 17,4 kg biggrin.gif
Kol lelius miega einu sedimos dalies svert - bus aiskiau biggrin.gif
Papildyta:
aha, ne ka lengvesne unsure.gif Sedyne sveria 5,4 kg, tai su vaziuokle butu 11,4+5,4= 16,8 kg, su lopsiu 11,4+6 =17,4 kg blink.gif Yra ka mamom panesiot unsure.gif
justaita
pries tai turejau lopsini vezima kurio losys svere irgi 6 kg.. tai net su menesio mazyliu iki masinos nunesdavau vos vos.. ka jau kalbet apie pusmetinuka.. iskeli lopsi ant vaziuokles ir man jau sociai svorio buvo.. jau nekalbu apie jei reiktu nest doh.gif maniau muros lopsys lengvesnis blush2.gif
Papildyta:
isivaizduokit su naujagimiu vien lopsys beveik 10kg blink.gif
dbr net paciai kraupiai skamba .. biggrin.gif niekad nepamasciau kiek visa tai sveria blush2.gif schmoll.gif o jei dar ratai 11 kg blink.gif blink.gif
kaisa
paprastai žemyn su MURA patogu iš lėto laiptais nuvažiuot, bet va aukštyn tai tikrai tempt reikia ax.gif geri ratai - daug sveria smile.gif
Duniu
QUOTE(justaita @ 2010 01 26, 13:31)
na gali bandyt gal  is Quinny ka (pvz Speedi lengvas ir dideliais ratais) , ant Quinny  kiek girdejau tvirtinasi mura lopsys.. galima kur pabandyt parduotuvej smile.gif  mirksiukas.gif
*

Dekui 4u.gif reikes pasidometi apie Quinny, nelabai jis man zinomas...
Duniu
QUOTE(X-iuke @ 2010 01 26, 13:38)
jo shita tinklalapi zhinau wink.gif
o gal galima tu pigesniu tinklalapiu linkus?  mirksiukas.gif
*

http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores...-1__10001?N=329

cia maciau didziausias nuolaidas murai (2008 m), tik dabar jau nelabai daug jauciu asortimento liko... o man po 2000 Lt is UK pasiule (3*1) 2009 metu modeli... skaitau, visai normal kaina..
Radmile
QUOTE(Sinuhas @ 2010 01 26, 10:02)
*

Mes gyvenam 5 aukste be lifto ir vazinejam su Mura mirksiukas.gif Viskas normaliai user posted image kol vazinejom su lopsiu, vaziuokle laikiau masinoj, o lopsi pasiimdavau namo. O davar sportinuka visa laikau bagazinej mirksiukas.gif Lopsi nesioti i penkta auksta budavo daug lengviau kai nesdavau ne uz virsutines rankenos, o uz 2 soniniu plasmasiniu. Taip kad nematau problemos mirksiukas.gif Aplamai bet koki vezima su visais ratais tempti i 5 auksta butu per sunku, o lopsiai panasiai sveria, tai tada koks skirtumas koki pirkti g.gif Gal geriau sunkesni , bet ne barskala 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.