SENA TEMA
filmukas apie sportinuką
jei skaitai angliškai - puslapis su vežimėlių apžvalgomis
2010 MURA 4
2009 metų keli modeliai

2009 metų keli modeliai

2008 metų modeliai

TĘSIAM TEMĄ APIE MAXI COSI MURA VEŽIMĖLIUS
SENA TEMA filmukas apie sportinuką jei skaitai angliškai - puslapis su vežimėlių apžvalgomis 2010 MURA 4 2009 metų keli modeliai ![]() 2008 metų modeliai ![]()
Aciū už naują temutę
man šitie vežimėliai kol kas beveik be minusų su pirmu vaiku pakeičiau šešis vežimėlius Mergaitės, kur pirkot ar ruošiatės pirkti savo vežimėlius. Gal būtų verta atsisiųsti iš Anglijos? Taip pat mielai nupirktumėm jei turit jau išaugtą Maxi Cosi Mura 4 3in1 QUOTE(PUCA @ 2010 01 11, 09:37) su pirmu vaiku pakeičiau šešis vežimėlius Mergaitės, kur pirkot ar ruošiatės pirkti savo vežimėlius. Gal būtų verta atsisiųsti iš Anglijos? su pirmu sunum pakeiciau siek tiek maziau nei jus - 3 vezimus Sikar nesiruosiu keist, nes puikus vezimukas As pirkau vokietijos ebay
norejau paklaust ar sportinuke yra gulima padetis? Ar ne bus salta vaikeli ziema veziot, kiek suprantu ten jokio vokelio nera?
QUOTE(šarlotė @ 2010 01 11, 12:11) O is Anglijos ne pigiau? Ir kiek siuntimas kainavo? Taip as noriu to vezimelio.... QUOTE(kuzyte @ 2010 01 11, 17:16) norejau paklaust ar sportinuke yra gulima padetis? Ar ne bus salta vaikeli ziema veziot, kiek suprantu ten jokio vokelio nera? sportinuke gulima padetis tikrai yra. O ziemai yra tokie originalus kombinezoniukai, ![]() bet apie juos nieko negaliu papasakoti. Kitos mamytes kiek zinau pirkosi paprastus vokelius. QUOTE(kuzyte @ 2010 01 11, 17:16) norejau paklaust ar sportinuke yra gulima padetis? Ar ne bus salta vaikeli ziema veziot, kiek suprantu ten jokio vokelio nera? taip, yra pilnai gulima padetis. Nera vokelio, bet tinka kailinis vokas QUOTE(PUCA @ 2010 01 11, 18:52) O is Anglijos ne pigiau? Ir kiek siuntimas kainavo? Taip as noriu to vezimelio.... sportinuke gulima padetis tikrai yra. O ziemai yra tokie originalus kombinezoniukai, ![]() bet apie juos nieko negaliu papasakoti. Kitos mamytes kiek zinau pirkosi paprastus vokelius. as pirkausi atskirom dalim Turiu toki kombinezona, bet ziema as jo nenaudosiu - tik rudeni ir pavasari, o ziemai bus kailinis vokas QUOTE(PUCA @ 2010 01 11, 18:52) sportinuke gulima padetis tikrai yra. O ziemai yra tokie originalus kombinezoniukai, ![]() bet apie juos nieko negaliu papasakoti. Kitos mamytes kiek zinau pirkosi paprastus vokelius. QUOTE(šarlotė @ 2010 01 11, 19:20) taip, yra pilnai gulima padetis. Nera vokelio, bet tinka kailinis vokas Turiu toki kombinezona, bet ziema as jo nenaudosiu - tik rudeni ir pavasari, o ziemai bus kailinis vokas o kaip ta voka idet? ar neiskrenta? kiek suprantu ten yra dirziukai vaika prisegt ir tas plasmasinis daiktas tarp koju QUOTE(kuzyte @ 2010 01 12, 10:33) o kaip ta voka idet? ar neiskrenta? kiek suprantu ten yra dirziukai vaika prisegt ir tas plasmasinis daiktas tarp koju dirzai yra penkiu tasku, kaip ir daugumos vokeliu. Vokely yra skyles pervert dirzams. O ta vairalazde tarp koju issiima jei trukdo Anoj temoj i pabaiga paieskokit nuotraukos - viena mamyte buvo idejus nuotrauka, kaip atrodo vaikiukas sportinuke, kailiniam voke
Koks dailus 2010 modeliukas
QUOTE(šarlotė @ 2010 01 11, 19:20) as pirkausi atskirom dalim na tu saunuole Sinuhas, man atrodo spalvyte nebloga. Labiausiai nepraktiska is mano turetu buvo juoda ir pilka, ant jos visi plemukai matosi, ypac jei vaikas kokia baronka valgo ar pienu aplaisto. QUOTE(PUCA @ 2010 01 13, 15:16) na tu saunuole
sveikos, turim ir mes mura4 sportinuka
o beto ar bandet kuri naudot prie maxo cosi mura vaziuokles bebeconfort windoo lopsi? ( mastau i ateiti) nes muros lopselis man ne prie sirdies
jus man paaiskinkite prasau,kaip metinuka migdyti sportinuke
QUOTE(justaita @ 2010 01 16, 19:58) sveikos, turim ir mes mura4 sportinuka o beto ar bandet kuri naudot prie maxo cosi mura vaziuokles bebeconfort windoo lopsi? ( mastau i ateiti) nes muros lopselis man ne prie sirdies Šiaip Bebe confort geresnis tik dizainu.Jis man gražesnis,bet minusas-jo dydis.Jis gerokai mažesnis,siauresnis už Mura ir į tą grožį nerealų vaikutis labai neilgai telpa,nebent gerokai smulkus ir trumputis būna
Aš labai džiaugiuosi, kad pirkom Murą
QUOTE(Sinuhas @ 2010 01 17, 10:06) Aš labai džiaugiuosi, kad pirkom Murą visiškai pritariu - mes ir dabar telpam tik tik - jei mažesnis lopšys, tektų mažių perkėlinėt į sportinuką - nesąmonė butū o dabar komfortas garantuotas
parduodu mura 3 ar 4 vezimaicius
o siaip tai patys turime ir labai labai patenkinti juo, kasdien mazasis miega lauke sportinuke, nors jam jau beveik 11 men ir yra 85 cm ugio
Labas vakaras mamytes
Gal jusu leliukai isaugo ir jau norite parduoti Maxi Cosi Mura 4 ( 2009 metu)... Mielai isigyciau tokia nuostabia karieta savo mazam stebuklui
O gal kuri uzhmatet kur pigiausiai lietuvoje pardavineja shiuos vezhimelius?
sveikos,mes su vyru taip pat nusiziurejom butent si vezimuka,man jis labai patinka
tik va ,norejau paklausti,gal kuri gyvenat name su liftu,nes galvoju ar tilps???? nors jauciu,jei ir netilps vis tiek ji pirksim QUOTE(X-iuke @ 2010 01 22, 16:42) pigiausia man pasiule nauja (2009 m) 3*1 is UK po 2000 Lt ( na gal dar kokiu 100 lt nuleistu) Papildyta: QUOTE(jordan @ 2010 01 25, 14:57) sveikos,mes su vyru taip pat nusiziurejom butent si vezimuka,man jis labai patinka tik va ,norejau paklausti,gal kuri gyvenat name su liftu,nes galvoju ar tilps???? nors jauciu,jei ir netilps vis tiek ji pirksim kazkur skaiciau, kad telpa i bet koki lifta QUOTE(jordan @ 2010 01 25, 14:57) sveikos,mes su vyru taip pat nusiziurejom butent si vezimuka,man jis labai patinka tik va ,norejau paklausti,gal kuri gyvenat name su liftu,nes galvoju ar tilps???? nors jauciu,jei ir netilps vis tiek ji pirksim aš gyvenu su liftu, bet pas mus jis didelis - tai problemų nėra jei kalbant apie tarybinius liftus, tai kalniečių poliklinikoj truputį paskėtus duris telpam - o ten tarybinis liftas jokiam kitam daugiaaukštyje nebandžiau QUOTE(Duniu @ 2010 01 25, 15:08) pigiausia man pasiule nauja (2009 m) 3*1 is UK po 2000 Lt ( na gal dar kokiu 100 lt nuleistu) Papildyta: kazkur skaiciau, kad telpa i bet koki lifta tai va,kad vezimelio plotis 64,o lifto 65,bet tiesa,kad lifto durys truputeli prasiplecia QUOTE(Duniu @ 2010 01 25, 17:08) kazkaip galvoju problemu jums neturetu buti pas pus lifto nera ... reikes i penkta auksta nesti... bus neblogas sportas Tenka i antra auksta kasdien nesiot, tai vyras jau keikia, nes rupuzke sunkus
gal galite pasakyti, kiek svertu vezimukas kartu su lopsiuku, nes atrodo labai dailiai ir kokybiskai ir ratai geri, bet as ieskau lengvesnio varianto - iki 13 kg.
Aciu
vien lopsys 6 kg, o vaziuokle net nezinau, bet laaaaabai sunki. Priekinis ratas turbut visa svori duoda
QUOTE(calykusu @ 2010 01 25, 16:42) tikrai nepatariu, jei reikės nešiot...aš į pirmą vos užvelku Papildyta: o į liftą dvylikaukštyje mums netelpa, nuimam ratą jau pasirinkau:) mano drauge penktam gyvena, vaziuokle palieka auto tik lopsi i 5 auksta nesa...tai sake viskas ciki...nesiskundzia beje ir lopsi jau turiu, ebay aukcione gera kaina laimejau praeita savaite... o sportinuka pirksiu atskirai... siap apsimoka... jei kuri norit, galiu nuoroda atsiusti, maciau dar viena gera varianta - 2009 metu lopsys mazai naudotas rudos spalvos( raso kaip naujas) , dar laiko yra,bet jau i pabaiga...liko 3 val ...as per viena mergina uzsakiau, kuri tuom uzsiima...jei idomu rasykit i AZ duosiu koordinates... QUOTE(ssaule @ 2010 01 25, 17:15) gal galite pasakyti, kiek svertu vezimukas kartu su lopsiuku, nes atrodo labai dailiai ir kokybiskai ir ratai geri, bet as ieskau lengvesnio varianto - iki 13 kg. Aciu Sportinukas sveria 17 kg., tokį vežimą galima turėti tik name su liftu. Kasdien jo nepritampysi
pasveriau
QUOTE(zirzia @ 2010 01 25, 21:07) bus matyt...kiek skaiciau archyve tu kurios tysiojo...vargo jos didelio lyg ir nemate... na jei bus nasta - parduosiu QUOTE(Duniu @ 2010 01 25, 21:17) bus matyt...kiek skaiciau archyve tu kurios tysiojo...vargo jos didelio lyg ir nemate... na jei bus nasta - parduosiu aaa, jei tik lopšį, tai dar pusė bėdos nes jei ir ratus - tada būt problema QUOTE(Duniu @ 2010 01 25, 16:08) kazkaip galvoju problemu jums neturetu buti pas pus lifto nera ... reikes i penkta auksta nesti... bus neblogas sportas tikrai bus sportas,uztat ir svoris greit nukris Papildyta: QUOTE(calykusu @ 2010 01 25, 16:42) tikrai nepatariu, jei reikės nešiot...aš į pirmą vos užvelku Papildyta: o į liftą dvylikaukštyje mums netelpa, nuimam ratą o pas jus mura 3 ar mura 4?? Papildyta: QUOTE(ssaule @ 2010 01 25, 17:15) gal galite pasakyti, kiek svertu vezimukas kartu su lopsiuku, nes atrodo labai dailiai ir kokybiskai ir ratai geri, bet as ieskau lengvesnio varianto - iki 13 kg. Aciu pats vezimas 12kg +lopsiukas QUOTE(jordan @ 2010 01 26, 08:55) tikiuosi kita vertus, arba perki lengva , bet barskuti...arba stabilu ,bet sunkesni... QUOTE(jordan @ 2010 01 26, 08:55) o pas jus mura 3 ar mura 4?? mura 3
Duniu, aš tai gerai pagalvočiau dėl Muros pirkimo kai gyveni 5 aukšte be lifto
QUOTE(X-iuke @ 2010 01 22, 17:42) lietuvoje pigiausiai berods internetu cia internetinej parduotuvej pigiau nebent deveta pirkt (na bent pigiausia buvo kai mes iekojom) na kurios ryztis nesiot tai tikrai medalis.. visdelto sportinukas 17kg.. as drauges vezima kai prireikia pakelt (ten eilinis gariuninis triratis) kai kilstelnu is iprocio tai net pasoka, net keista kad buna taip lengva.. na muros cia minusas.. jo tikrai neimanoma nesioti QUOTE(justaita @ 2010 01 26, 12:50) lietuvoje pigiausiai berods internetu cia internetinej parduotuvej pigiau nebent deveta pirkt (na bent pigiausia buvo kai mes iekojom) na kurios ryztis nesiot tai tikrai medalis.. visdelto sportinukas 17kg.. as drauges vezima kai prireikia pakelt (ten eilinis gariuninis triratis) kai kilstelnu is iprocio tai net pasoka, net keista kad buna taip lengva.. na muros cia minusas.. jo tikrai neimanoma nesioti babymarket brangu yra ir pigesniu tinklapiu,aisku nedaug gal 100 litu kazkas minejo,kad skelbiu.lt buna QUOTE(Sinuhas @ 2010 01 26, 10:02) Duniu, aš tai gerai pagalvočiau dėl Muros pirkimo kai gyveni 5 aukšte be lifto Aisku, sunerimau del to svorio dabar ir nelabai matau alternatyvu...ka kita pasirinkti...anksciau, galvojau apie chicco tuor 4 arba chicco for mi... bet tai sako-barskutis QUOTE(jordan @ 2010 01 26, 13:53) babymarket brangu yra ir pigesniu tinklapiu,aisku nedaug gal 100 litu kazkas minejo,kad skelbiu.lt buna sako buna kas is uzsienio perka ir perparduoda.. na as pirkau pries pusmeti (nors ne pas juos) bet ten buvo pigiausia ( pardej garantija duoda ).. aisku parduotuveje galiuma ir pasideret dazniausiai.. QUOTE(Duniu @ 2010 01 26, 13:58) Aisku, sunerimau del to svorio dabar ir nelabai matau alternatyvu...ka kita pasirinkti...anksciau, galvojau apie chicco tuor 4 arba chicco for mi... bet tai sako-barskutis na gali bandyt gal is Quinny ka (pvz Speedi lengvas ir dideliais ratais) , ant Quinny kiek girdejau tvirtinasi mura lopsys.. galima kur pabandyt parduotuvej QUOTE(justaita @ 2010 01 26, 12:50) lietuvoje pigiausiai berods internetu cia internetinej parduotuvej pigiau nebent deveta pirkt (na bent pigiausia buvo kai mes iekojom) na kurios ryztis nesiot tai tikrai medalis.. visdelto sportinukas 17kg.. as drauges vezima kai prireikia pakelt (ten eilinis gariuninis triratis) kai kilstelnu is iprocio tai net pasoka, net keista kad buna taip lengva.. na muros cia minusas.. jo tikrai neimanoma nesioti jo shita tinklalapi zhinau QUOTE(jordan @ 2010 01 26, 12:53) babymarket brangu yra ir pigesniu tinklapiu,aisku nedaug gal 100 litu kazkas minejo,kad skelbiu.lt buna o gal galima tu pigesniu tinklalapiu linkus? QUOTE(justaita @ 2010 01 26, 13:50) pats sportinukas su sportine dalim man regis ne 17 kg Kol lelius miega einu sedimos dalies svert - bus aiskiau Papildyta: aha, ne ka lengvesne
pries tai turejau lopsini vezima kurio losys svere irgi 6 kg.. tai net su menesio mazyliu iki masinos nunesdavau vos vos.. ka jau kalbet apie pusmetinuka.. iskeli lopsi ant vaziuokles ir man jau sociai svorio buvo.. jau nekalbu apie jei reiktu nest
Papildyta: isivaizduokit su naujagimiu vien lopsys beveik 10kg dbr net paciai kraupiai skamba ..
paprastai žemyn su MURA patogu iš lėto laiptais nuvažiuot, bet va aukštyn tai tikrai tempt reikia
QUOTE(X-iuke @ 2010 01 26, 13:38) http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores...-1__10001?N=329 cia maciau didziausias nuolaidas murai (2008 m), tik dabar jau nelabai daug jauciu asortimento liko... o man po 2000 Lt is UK pasiule (3*1) 2009 metu modeli... skaitau, visai normal kaina.. QUOTE(Sinuhas @ 2010 01 26, 10:02) Duniu, aš tai gerai pagalvočiau dėl Muros pirkimo kai gyveni 5 aukšte be lifto Mes gyvenam 5 aukste be lifto ir vazinejam su Mura kol vazinejom su lopsiu, vaziuokle laikiau masinoj, o lopsi pasiimdavau namo. O davar sportinuka visa laikau bagazinej |