Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vonios kambario dizainas ir santechnika
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Lotari
QUOTE(jitute @ 2010 04 13, 21:31)
o kas geriau- ketaus vonios ar akmens mases g.gif
*

šiaip nuo senų tarybinių laikų man kažkodėl ketau vonios asocijuojasi su šalčiu
akmens masės gali ne tik skilti bet ir keičia spalvą jei nekokybiška ax.gif bet aš turiu tokią kriauklę ir labai patenkinta, tad manau jei butų tokia vonia irgi būtų neblogai, bet aišku jos kaina jau ne 1500 ax.gif

Papildyta:
QUOTE(AiNi @ 2010 04 12, 13:30)
Mes dėsim tiesiog berėmes stiklo duris plytelėmis išklotame vonios kambario kampe be jokio padėklo ir t.t.
*

mano seneliai jau prieš 15 metų taip pasidarė ir žinokit tikrai labai gerai, geriau nei šimtas kampų ant šiuolaikinės dušinės plastiko, taigi dar iki šiol nenusivyliau thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(linosska @ 2010 04 12, 21:25)
Labas, apziurejome voniu atnaujinima "vonia vonioje"  g.gif  Ar neteko ka apie tai girdeti?Ar patikimas sis budas?

http://www.google.lt/url?sa=t&source=w...aClK4TbBj383hCQ
*

draugė pasidariusi yra ir nė kiek nesigaili, nes naujo negalėjo įpirkti, o čia kaina labai prieinama pasitaikė.
Lotari

QUOTE(jitute @ 2010 04 13, 19:20)
Termostatiniai maišytuvai- kas tai?
*

Kuo pranašesnis termostatinis maišytuvas nuo paprasto?

Termostatas automatiškai palaiko vienodą (nustatytą) temperatūrą ir slėgį. Tai ypatingai paranku naudojant boilerius ar dujinius katilus, taip pat gera apsauga vaikams nuo nusiplikinimo.
jitute
lotari aciu 4u.gif nu jau buvau nusprendusi prikti vispool vonia marea, bet snd uzejau i viena santechnikos parduotuve ir ten darbuotojas patare, kad geriausios yra ravak, bet as nenoiru tu akriliniu g.gif
Temidė
Jitute, aš irgi ilgai ir nuobodžiai rinkausi ir galiausiai nusipirkau Ravako Rosa II, nors buvau kategoriškai prieš visus ravakus ir akrilines vonias lotuliukas.gif
Lotari
QUOTE(jitute @ 2010 04 15, 18:25)
lotari aciu  4u.gif nu jau buvau nusprendusi prikti vispool vonia marea, bet snd uzejau i viena santechnikos parduotuve ir ten darbuotojas patare, kad geriausios yra ravak, bet as nenoiru tu akriliniu g.gif
*

žinok akrilinės gerai kol gerai, pati tokią turiu bet jaučiu bus lenkiška nes papigiai buvo vos už 700 lt ir po beveik metų ėmė ir dugnas atšoko doh.gif tai sau prisiekiau pigių nebepirkti arba man tiesiog nesiseka g.gif
pagyvenus
QUOTE(jitute @ 2010 04 14, 12:13)
jau beveik issirinkau vonia, turetu buti vispool marea ka manot?
*

Mes tokia nusipirkom, bet pastatyta bus tik po kokių 3 mėn. Tai nelabai galiu ivertinti. Seniai buvom nusižiūrėję - vos ne vienintelis pirkinys kur abiejų - mano ir vyro - nuomonės sutapo biggrin.gif O "įsimylėjom" dėl stabilumo, švelnumo, formos gražumo. Buvo kažkur atsiliepimų, kad šios firmos vonių kraštai nutrupėję būna - saviškę apžiūrėjau, tai bent jau kol nauja visi kraštai gražūs ir lygūs.
Lotari
QUOTE(jitute @ 2010 04 15, 18:50)
aaciu merginos 4u.gif  jetau galva sukasi doh.gif
*

stenkis kuo dažnaiu eiti į svečius ir žiūrėk kaip pas kitus, iškart pamatai kokios bėdos su plytelėm, vonios, maišytuvais ir kt. tada pasistengi tokių klaidų vengti, tik būna kad iškart nekokybiška nusiperki - tada tik gražinti arba save kaltinti doh.gif

as savo vonią kol padariau doh.gif ech dabar matau trūkumus doh.gif
jitute
QUOTE(Temidė @ 2010 04 15, 19:56)
Labai tave suprantu. Bet koks, net ir menkiausias, remontas yra baisinis galvos skausmas. Aš net pražilau  biggrin.gif
*

oi, tai kad musu ne remontai, o naujai irenginejam nama, tai norisi idealiausio varianto seimai ax.gif

QUOTE(pagyvenus @ 2010 04 15, 20:02)
Mes tokia nusipirkom, bet pastatyta bus tik po kokių 3 mėn. Tai nelabai galiu ivertinti. Seniai buvom nusižiūrėję - vos ne vienintelis pirkinys kur abiejų - mano ir vyro - nuomonės sutapo  biggrin.gif O "įsimylėjom" dėl stabilumo, švelnumo, formos gražumo. Buvo kažkur atsiliepimų, kad šios firmos vonių kraštai nutrupėję būna - saviškę apžiūrėjau, tai bent jau kol nauja visi kraštai gražūs ir lygūs.
*

oi aciu, vat ir mums su vyru sita labai patiko drinks_cheers.gif
Rutele_S
Sveikutes, matau pas kai kurias pats ikarstis dar tik vonios remonto, kantrybes 4u.gif
Noriu pasiteirauti kur galima rasti nzn kaip vadinasi bet ta "vamzdi" - laikikli ant kurio kabinasi vonios uzuolaida? Ieskau kad butu igreziamas o maciau tik su lipuckemis arba toks issistumiamas, kurie nk nelaiko doh.gif
andos
QUOTE(Rutele_S @ 2010 04 15, 20:43)
..Noriu pasiteirauti kur galima rasti nzn kaip vadinasi bet ta "vamzdi" - laikikli ant kurio kabinasi vonios uzuolaida? Ieskau kad butu igreziamas o maciau tik su lipuckemis arba toks issistumiamas, kurie nk nelaiko doh.gif
*

Pas mus išstumiamas, bet tikrai normaliai laiko 4u.gif Tik reikia tinkamai pakabinti - horizontaliai tiksliai ir ištraukti tiek, kiek reikia 4u.gif Ir užuolaidą, ir džinsus pakabintus atlaiko biggrin.gif
jitute
QUOTE(andos @ 2010 04 15, 21:54)
Pas mus išstumiamas, bet tikrai normaliai laiko  4u.gif Tik reikia tinkamai pakabinti - horizontaliai tiksliai ir ištraukti tiek, kiek reikia  4u.gif Ir užuolaidą, ir džinsus pakabintus atlaiko  biggrin.gif
*

ir pas mus jis paprastas pigus, bet tikrai gerai laiko, dar nei karto nebuvo nukrites cool.gif
*Kristal*

as savo vonią kol padariau doh.gif ech dabar matau trūkumus doh.gif
*

[/quote]

gal pasidalinsit info apie trūkumus ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Lotari @ 2010 04 15, 21:21)

as savo vonią kol padariau  doh.gif  ech dabar matau trūkumus doh.gif
*

ups blush2.gif per daug nutryniau

čia klausimelis Lotari
AiNi
QUOTE(Lotari @ 2010 04 15, 18:36)
vos už 700 lt ir po beveik metų ėmė ir dugnas atšoko  doh.gif  tai sau prisiekiau pigių nebepirkti arba man tiesiog nesiseka  g.gif
*

blink.gif blink.gif oho...
Na, bet ir kaina tokia nieko gero nežada ax.gif
Ką išsirinkot dabar naujai ir kodėl?
Aš laikausi IDO įsikabinus, bet renku informaciją ir atsiliepimus ir apie kitas. Pasilieku sau bent menką procentą pakeisti nuomonę kol dar galiu biggrin.gif
jitute
mergikes ar kas esat uzsisake kokiu pirkiniu is b-a.lt kainos mazesnes negu visur sakau kad nebutu kokio broko poto g.gif
*Kristal*

Gal kam teko susidurti su italų firmos Esedra santechnine keramika? norėtusi išgirsti atsiliepimų, gal kas turit įsigiję? ypač domina pakabinamas WC
Lotari
QUOTE(Simonne @ 2010 04 16, 08:34)
gal pasidalinsit info apie trūkumus  ax.gif
*

1.jei plytelės su rašrais dėčiau jau dabar vieno tono, o ne kaip dabar - apačia tamsesnė, dekoro juostelė ir tada šviesesnės plytelės.

2.dėčiau platesnę vonią, šiuo metu 170x70, per maža!!! MB ūgis 198 tai netelpa doh.gif

3.dėčiau ne akrilinę vonią, galvočiau apie akmens masės, žemesnę ir sukombinuota su dušo kabina ax.gif na o jei tektų visdėlto su akriline bendrauti, pirkčiau tik brangią ir gal net masažinę g.gif bet dėl to dar mastau ar reikia...

4.panas A buvo: vonias su ant krašto sumontuotais maišytuvais, deja ifėja nepasiteisino, kokybė prasta ir dabar kaip lėktuvo kabina su dviem maišytuvais, atėjusiam svečiui reikės pravesti valandos kursus, kad žinotų kuris kranas dušo ir kuris nedušinis kranas doh.gif

5.kitome vonios kambaryje būtinai dėsiu šildomas grindis!!!!!patogul, šilta ir gerai išdžiovina jei liepa šlapumai išlipus iš vonios.

6.nesirinksiu plastmasinės vonios sienelės, tarpuose pastoviai renkasi purvas, pasilenkus nėra kur kojų kišti doh.gif

7.kitoje vonioje atsarginis vandens nutekėjimas turės būti ne gale o šone, kad jei maudantis dviese netrukdytų ir nebadytų nugaros rolleyes.gif

8.bandyčiau vonioje įsirengti radiją, nes kai pati megėja pagulėti vonioje tai tyliai gulėti labai nuobodu ax.gif

na lyg šiam kartui tiek minčių, kai dar jų prisikaups ar ką gero/negero patirsiu-parašysiu 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(AiNi @ 2010 04 17, 14:46)
blink.gif  blink.gif  oho...
Na, bet ir kaina tokia nieko gero nežada  ax.gif
Ką išsirinkot dabar naujai ir kodėl?
Aš laikausi IDO įsikabinus, bet renku informaciją ir atsiliepimus ir apie kitas. Pasilieku sau bent menką procentą pakeisti nuomonę kol dar galiu  biggrin.gif
*

čia su 50% nuolaida buvo doh.gif , reali kaina buvo 1399 doh.gif
naujai bandau rinkti info apie akmens masės vonią, bet kolkas nelabai daug info yra, ką plepa pardavėjai nelabai tikiu, noriu gyvai pamatyti, pačiupinėti, išbandyti ax.gif
*Kristal*
QUOTE(Lotari @ 2010 04 22, 23:45)

7.kitoje vonioje atsarginis vandens nutekėjimas turės būti ne gale o šone, kad jei maudantis dviese netrukdytų ir nebadytų nugaros  rolleyes.gif

Tai jau tikrai reik didesnės vonios, kad kartu tilptumėt lotuliukas.gif Aš su MB prie didelio noro ir 150x70 cm vonioj išsitenku, bet jis pas mane žyyymiai mažesnis lotuliukas.gif

Labai ačiū už info 4u.gif
AiNi
QUOTE(Lotari @ 2010 04 22, 21:45)
6.nesirinksiu plastmasinės vonios sienelės, tarpuose pastoviai renkasi purvas, pasilenkus nėra kur kojų kišti  doh.gif
*

ką turite galvoje? Kuo uždengtumėte kraštą? g.gif
Plastmasinės nesirinksiu ir aš, vien dėl to, kad man negražu ax.gif bet planuoju dėti plytelėmis, galbūt mozaika... Tokiu atveju taip pat nebus kur kišti kojų g.gif

Labai dėkui už visas išvardintas pastabas, manau, pravers visiems 4u.gif
jitute
QUOTE(Lotari @ 2010 04 22, 22:45)
1.jei plytelės  su rašrais dėčiau jau dabar vieno tono, o ne kaip dabar - apačia tamsesnė, dekoro juostelė ir tada šviesesnės plytelės.

*

o kodel, butent taip ir galvoju blink.gif tik plyteles butu mano be rastu tik ta juosta pamarginta
+333+
QUOTE(AiNi @ 2010 04 23, 14:16)
ką turite galvoje? Kuo uždengtumėte kraštą?  g.gif
Plastmasinės nesirinksiu ir aš, vien dėl to, kad man negražu  ax.gif  bet planuoju dėti plytelėmis, galbūt mozaika... Tokiu atveju taip pat nebus kur kišti kojų  g.gif
*

klijuojant plytelemis nebutina klijuoti iki pat grindu - is gipso kartono galima suformuoti karkasa, kur patogiai telpa kojos ir apklijuoti plytelemis.

neradau nuotraukos su plytelemis, bet tokiu paciu principu cia padaryta. Gal reiketu giliau, kad patogiau pasikistu pedos.
user posted image
Caca*
QUOTE(AiNi @ 2010 04 23, 14:16)
Plastmasinės nesirinksiu ir aš, vien dėl to, kad man negražu  ax.gif  bet planuoju dėti plytelėmis, galbūt mozaika... Tokiu atveju taip pat nebus kur kišti kojų  g.gif

Labai dėkui už visas išvardintas pastabas, manau, pravers visiems  4u.gif
*

Mes turim akriline vonia, jos krasto apsiuti gipsu negalima, teko muryti sienele, koju taip pat nera kur pakisti, bet nedarau is to problemos. ax.gif

Vonia dar nebaigta. cool.gif
user posted image

user posted image
Laukinė orchidėja
Mes tokią dėjom sienelę, pirkom senukuose 150cm ilgio 139lt.
user posted image
ausriniuks
Sveikos visoms,
gal galit patarti, kaip geriau ir patogiau isirengti vonios kambari, jos ilgis 2,9 m , o plotis 1,4 m Durys i koridoriu yra ilgojoje sienoje kraste. Gal kas turit ideju, kas kur turi stoveti. Buciau labai dekinga mirksiukas.gif
AiNi
QUOTE(+333+ @ 2010 04 23, 16:36)
klijuojant plytelemis nebutina klijuoti iki pat grindu - is gipso kartono galima suformuoti karkasa, kur patogiai telpa kojos ir apklijuoti plytelemis.

neradau nuotraukos su plytelemis, bet tokiu paciu principu cia padaryta. Gal reiketu giliau, kad patogiau pasikistu pedos.
*

Liuks. Ačiū.

caca , gražiai atrodo su mozaika. Tik tos durelės (ar tikrai durelės ten? ax.gif ) labai matosi.. ax.gif
*Ciau ciau*
Planavau parodyti musu vonia kai bus durys ir baldai, bet jei jau uzvire diskusija apie mozaikos dejima ant apatines dalies... Nesuprantu kodel negalima deti gipskartonio, o reikia muryti? g.gif Musu meistrai be problemu uzdejo gipskartoni, va paziurekite. Beje ten kur matosi dureles baltos ant apatines vonios sieneles, ju nesimatys, nes toje vietoje bus spintute. 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
AiNi
Invincible, liuks bigsmile.gif

Dėl gipso kartono paaiškinkit, kas kalbėjot... nes mes irgi planavom iš jo daryti ir plytelėm apklijuot g.gif
Caca*
QUOTE(AiNi @ 2010 04 27, 09:41)
Tik tos durelės (ar tikrai durelės ten?  ax.gif ) labai matosi..  ax.gif
*

Jei man jos labai trukdys, galesiu dar silikono i tarpus uztepti, bet, kad visai nesimatytu tai niekaip nebus. schmoll.gif Bet mano akimis,tai geriau negu baltos dureles. ax.gif
QUOTE(Invincible @ 2010 04 27, 10:34)
Planavau parodyti musu vonia kai bus durys ir baldai, bet jei jau uzvire diskusija apie mozaikos dejima ant apatines dalies... Nesuprantu kodel negalima deti gipskartonio, o reikia muryti?  g.gif  Musu meistrai be problemu uzdejo gipskartoni, va paziurekite. Beje ten kur matosi dureles baltos ant apatines vonios sieneles, ju nesimatys, nes toje vietoje bus spintute.  4u.gif
user posted image
*

Jauki vonia thumbup.gif
Akriline?
QUOTE(AiNi @ 2010 04 27, 13:09)

Dėl gipso kartono paaiškinkit, kas kalbėjot... nes mes irgi planavom iš jo daryti ir plytelėm apklijuot  g.gif
*

Galima sienele daryti ir is gipso, bet yra galimybe, kad ji skils(del akriliniu voniu paslankumo).Apdailininkas pas mumi rimtas vyras, koki 130kg sveria, tai sake, kad jam paciam taip yra atsitike.O siaip iki tol drasiai darydavo sieneles is gipso ir jokiu problemu nebuvo.
Tai as nerizikavau ir sienele ismurijo. 4u.gif
Rutele_S
Sveikos, issprendem klausima del to "karnizo" vonios uzuolaidai. Ogi nupirkom strypa ar kaip ji pavadinti, metalini, ir igreziamus tokius laikiklius. Ir susikomplektavo labai saunus laikiklis thumbup.gif Ir atrodo labai gerai ir B juokauja jog net prisitraukimus daryt galima, atlaikys biggrin.gif Cia aisku bajeris....

Kur rasti pigiau kopeteles - radiatoriu? Ieskau baltos spalvos, kad butu tinkami ne bute o name... Pas mus Marijamp kiek maciau tai arba per siauros arba per ilgos doh.gif Gal sakau internetinej kokioj pardoj?
Blond
Invincible thumbup.gif
o kokios cia plyteles? Tos baltos?
*Ciau ciau*
QUOTE(Blond @ 2010 04 28, 09:58)
Invincible thumbup.gif
o kokios cia plyteles? Tos baltos?
*

Aciu merginos uz pagyras 4u.gif Baltos plyteles ir mozaika pirktos Vilniuje, Akropolyje yra tokia parduotuve "Stilingi namai", ji kazkaip susieta su Ermitazu. Tas baltas plyteles pamateme Ermitaze, bet uzsakineti jas reikia Stilingi namai parduotuveje. Tai is jos ir uzsakinejom visas plyteles, ne del kainos, o todel, kad patiko rastos plyteles. 4u.gif Nusivyleme mozaika, gavome kai kur apdauzyta, bet ka jau padarysi, nera ko noreti kai kaina 170Lt/kv.m., kur originalios apie 800Lt/kv.m. ... doh.gif
Braita
sveikos smile.gif

Del mozaikos ar isiap plyteliu aplijavimo aplink vonia - patariu pasidaryti toki grioveli apcioje kojom uzkisti, na toje veitoje kur kranas. Priesingu atveju kaip ciaplinai stovesit biggrin.gif
ir man meistras nedare baltu dureliu, o irgi apklijavo jas mozaika (gal ne apciais dureles, neiznau, gal gipskartoni) - jei kas atsitiktu vamdziams, tai reiktu isipajuti ta vieta mums. bet cia aisku netiks sis variantas, jei tos dureles reikalngos naudojimui (nzinau, kokia ju paskirtis tieisog ax.gif )

o as turiu klausima - pas mane puskampe vonia. noriu pakabinamu uzuolaideliu. kokie karnizai kabinai? kampu? ar tiesus? kkzaip realiai neteko matyt, tai nezinau, kaip cia graziau atrodo g.gif

andos
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2010 04 24, 20:03)
Mes tokią dėjom sienelę, pirkom senukuose 150cm ilgio 139lt.
user posted image
*

O ji metalinė g.gif
MAn atrodo, tokia - labai liauna/barškanti ax.gif
Laukinė orchidėja
QUOTE(andos @ 2010 04 28, 18:25)
O ji metalinė  g.gif
MAn atrodo, tokia - labai liauna/barškanti  ax.gif
*

Jo metalinė, nu nelabai liauna biggrin.gif , bet patogu- atsidaro iš abiejų pusių, nėra iki pat žemės, esant reikalui galima išimti, nesunkiai statosi.
andos
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2010 04 29, 12:13)
Jo metalinė, nu nelabai liauna biggrin.gif , bet patogu- atsidaro iš abiejų pusių, nėra iki pat žemės, esant reikalui galima išimti, nesunkiai statosi.
*

Mes matėm plastmasines tokias Senukuose Kaune.
Metalinių kaip ir ne g.gif
*Ciau ciau*
QUOTE(Caca* @ 2010 04 27, 21:58)
Akriline?
*

Taip, vonia akriline 4u.gif Na mes su vyru nesame stambus, tai nebijome, kad ilus bigsmile.gif
Žm@nytė
QUOTE(Invincible @ 2010 04 27, 09:34)
Musu meistrai be problemu uzdejo gipskartoni, va paziurekite.
user posted image

nu jau grožis gražumas bigsmile.gif
mes irgi panašią vonią planuojam, ir čia kaip suprantu į 150 ji ane? nedidelis išlnkimas.
mes liesučiai irgi visi, ir mums su vyru labai nepatinka kantai, kaip pvz gaunasi kai mūriji sienelę schmoll.gif kojoms nusidaužyti.
o čia puikiai padaryta - tiesiai ir gražiai.

man ydomu kiek kainavo tarkim jums su darbu tokios sienelės montavimas ir mozaikos kaina. (nes MB mane atkalbinėja, sako labai sunku padaryti ir brangios medžiagos)
Žm@nytė
ar kasnors bandėte vonioje dėti tokio tipo plyteles?
na jos grublėtos, kaip akmenukai, nelygios
kažin kaip valymas jų g.gif
user posted image
Laukinė orchidėja
QUOTE(andos @ 2010 04 29, 18:18)
Mes matėm plastmasines tokias Senukuose Kaune.
Metalinių kaip ir ne  g.gif
*

Nu nežinau, plastmasinė nebarškėtų manau g.gif , o šita barška pastuksenus kaip metalinė.
rutulyte
QUOTE(Žm@nytė @ 2010 04 29, 20:46)
ar kasnors bandėte vonioje dėti tokio tipo plyteles?
na jos grublėtos, kaip akmenukai, nelygios
kažin kaip valymas jų  g.gif
*

kiek teko girdėti sunkiai valosi visos tos grublėtos plytelės g.gif
*Ciau ciau*
QUOTE(Žm@nytė @ 2010 04 29, 20:17)
nu jau grožis gražumas  bigsmile.gif
mes irgi panašią vonią planuojam, ir čia kaip suprantu į 150 ji ane? nedidelis išlnkimas.
mes liesučiai irgi visi, ir mums su vyru labai nepatinka kantai, kaip pvz gaunasi kai mūriji sienelę  schmoll.gif  kojoms nusidaužyti.
o čia puikiai padaryta - tiesiai ir gražiai.

man ydomu kiek kainavo tarkim jums su darbu tokios sienelės montavimas ir mozaikos kaina. (nes MB mane atkalbinėja, sako labai sunku padaryti ir brangios medžiagos)
*

wub.gif Dekoju uz pagyras. Kai galesiu paklausiu vyro kiek kainavo ir kaip viskas vyko. Zinau tik kad kaina gavosi panasiai nei deti ta standartine balta sienele.

Del grubletu plyteliu rase kazkas-jos tikrai apsinesa ir labai. Pas mano tevus ir WC ir vonioje tokios panasios sudetos, apsinese bandem sveisti su sepeciu, valeme su Karcher karstais garais siurbliu-neatsiplove.. unsure.gif
Lotari
QUOTE(AiNi @ 2010 04 23, 13:16)

Labai dėkui už visas išvardintas pastabas, manau, pravers visiems  4u.gif
*

rinkčiausi vonią be jokių kraštų, t.y matytūsi gražios kojelės, na bet jei tektų rinktis akrilinę tada kraštas gal mūryčiau g.gif
Papildyta:
QUOTE(jitute @ 2010 04 23, 14:00)
o kodel, butent taip ir galvoju  blink.gif tik plyteles butu mano be rastu tik ta juosta pamarginta
*

pas mane tarkim kaip šis variantas....user posted image virsus šviesiai geltonas su raštu, tada marga juostelė ir vėl to pačio rašto bet tik tamsesnio geltonumo plytelės... kai pasižiūriu gražu tačiau jau dabar daryčiau kiek kitaip arba viena sieną tamsių o kitas šviesių arba vien šviesios su juostele perskyrimui...
kolkas mane traukia varinatas kai tik tarkim šis....
user posted image

vidurys sienos kitos spalvos plytelių, tarkim kaip šiame paveikslėlyje baltos ir per viduriuką su raštu, tarkim taip pat daryčiau tik gal geltonos su per viduriuką tamsesnėm geltonom....

Papildyta:
va toks vienos sienos akcentas šį vakarą man atrodo patraukliausias ax.gif
user posted image..

QUOTE(ausriniuks @ 2010 04 25, 10:20)
Sveikos visoms,
gal galit patarti, kaip geriau ir patogiau isirengti vonios kambari, jos ilgis 2,9 m  , o plotis 1,4 m  Durys i koridoriu yra ilgojoje sienoje kraste. Gal kas turit ideju, kas kur turi stoveti. Buciau labai dekinga mirksiukas.gif
*

pirma turite nuspręsti kas labaiu jums tinka ar vonia ar dušas, ar abu?nes jei norite tiek dušo tiek vonios, galima vienoje pusėje dušą su tualetu user posted image ar
user posted image, o kitoje pusėje vonią su praustuvu.
......................................................
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
rašo, kad tokius gamina vostok gamykla bey man jie tokie ateiviški user posted image
Jovita 35
Sveikos mergaitės,kaip reikia jūsų patarimo 4u.gif

Pasimečiau beieškodama voniai keraminės santechnikos doh.gif .Pasirinkimas didelis,visi pardavėjai giria savo pardavinėjamą produkciją,kainos svyruoja doh.gif .
Bet kaip protingai pasirinkti g.gif
pvz neturiu supratimo,kokios firmos klozetai,plautuvės yra geresni g.gif ,man jie skiriasi tik modeliais ir kainomis.
+333+
QUOTE(Jovita 35 @ 2010 05 03, 01:48)
pvz neturiu supratimo,kokios firmos klozetai,plautuvės yra geresni g.gif ,man jie skiriasi tik modeliais ir kainomis.
*

esminis dalykas yra pati keramika ir jos glazura - i nauja gamini ziurint - visi panasus, bet po metu ar dvieju naudojimo ant nekokybiskai islietu gaminiu atsiranda mikro itrukimai (dazniausiai nuo valikliu), pradeda kauptis nesvarumai, ji sunkiai valosi, atrodo negraziai ir "nesvariai". Jei kalbet apie pastatomus unitazus - labai svarbu gera vandens nuleidimo sistema - ar vanduo tiesiog nubega, ar nubega maximaliai nuplaudamas santechnini prietaisa.
Kainos iki tam tikros sumos yra kokybes atspindys, po to dizainerio darbo ivertinimas smile.gif Jei rinksites cekiska gamini (pvz Jika) - nesirinkite pigiausio. Jei ziureti i vokiskus, svediskus, ispaniskus (Duravit, Laufen, Roca, Gustavsberg ir kt.) - atrodo brangu, bet visi gamintojai siulo ekonominius variantus, kuriu kokybe tikrai gera 4u.gif
Jovita 35
QUOTE(+333+ @ 2010 05 03, 13:05)
esminis dalykas yra pati keramika ir jos glazura - i nauja gamini ziurint - visi panasus, bet po metu ar dvieju naudojimo ant nekokybiskai islietu gaminiu atsiranda mikro itrukimai (dazniausiai nuo valikliu), pradeda kauptis nesvarumai, ji sunkiai valosi, atrodo negraziai ir "nesvariai". Jei kalbet apie pastatomus unitazus - labai svarbu gera vandens nuleidimo sistema - ar vanduo tiesiog nubega, ar nubega maximaliai nuplaudamas  santechnini prietaisa.
Kainos iki tam tikros sumos yra kokybes atspindys, po to dizainerio darbo ivertinimas  smile.gif Jei rinksites cekiska gamini (pvz Jika) - nesirinkite pigiausio. Jei ziureti i vokiskus, svediskus, ispaniskus (Duravit, Laufen, Roca, Gustavsberg ir kt.) - atrodo brangu, bet visi gamintojai siulo ekonominius variantus, kuriu kokybe tikrai gera  4u.gif
*

aciuks.gif aciuks.gif

Bet iš kur žinoti,kaip tas vandenukas nubėga,juk parduotuvėje neišbandysi ax.gif
Už dizainą mokėti nesinori blush2.gif ax.gif ,svarbiausia kokybė smile.gif .
Ar įmanoma už 800-900 nusipirki,geros kokybės unitazą blush2.gif ax.gif
+333+
QUOTE(Jovita 35 @ 2010 05 04, 00:15)
aciuks.gif  aciuks.gif

Bet iš kur žinoti,kaip tas vandenukas nubėga,juk parduotuvėje neišbandysi ax.gif
Už dizainą mokėti nesinori blush2.gif  ax.gif ,svarbiausia kokybė smile.gif .
Ar įmanoma  už 800-900 nusipirki,geros kokybės unitazą blush2.gif ax.gif
*

Tiktai imanoma uz tiek nusipirkti mirksiukas.gif tokiuose jau vandenukas nebega bet kaip smile.gif
jitute
sakykit o jei vonia daryti tarkim apacioj plyteles viena spalva, per viduri kita, virsuj vel ta kur apacioj, spalvos ruda ir pieno, nu kazkas panasaus, tai ar geriau i viduri deti ruda ar tas sviesias g.gif
moniuxx
user posted image
merginos ,gal kuri zinot ant ko reiketu klijuoti plyteles apie vonios krasta ? ar buna kokia tai spec panele ar ant faneros kokios lenktos ? man zymiai graziau kai apklijuota buna plytelemis, o ne plastmasinis panelis uzdetas .... kai klijuoja tom mozaikinem plitelem ,tai graziai apsigaubia ir kampuotai nesigauna ,o kazi kaip grindinem ar sieninem plytelem gautusi ? jauciu reik siauriau pjaustyti ,kad tokie kampai dideli nesigautu ...
na zodziu laukiu patarimu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Tribeca
QUOTE(Jovita 35 @ 2010 05 03, 00:48)
Sveikos mergaitės,kaip reikia jūsų patarimo 4u.gif 
Pasimečiau beieškodama voniai keraminės santechnikos doh.gif .Pasirinkimas didelis,visi pardavėjai giria savo pardavinėjamą produkciją,kainos svyruoja doh.gif .
*

QUOTE(Jovita 35 @ 2010 05 03, 23:15)
aciuks.gif  aciuks.gif
Už dizainą mokėti nesinori blush2.gif  ax.gif ,svarbiausia kokybė smile.gif .
Ar įmanoma  už 800-900 nusipirki,geros kokybės unitazą blush2.gif ax.gif
*

Mano tevai jau beveik desimt metu naudoja JIKA firmos toletus, ciaupus, plautuve.
Bet as kai rinkausi pas save i namus emiau GUSTAVBERG smile.gif
Nes kai pilna nekokybisku dabar prekiu visur, tai labai ziurejau i garantija. O jiem buvo garantija 10 metu. Ir aisku dar kaip tik gera kaina suderejau ax.gif
Uz tiek tikrai imanoma, jei dar neisigijai tai pamegink paskambint i www.boileriai.lt
Bent jau as ten rekomenduoju ne tik del kainu bet ir del nerealaus aptarnavimo. 4u.gif
Rutele_S
QUOTE(moniuxx @ 2010 05 06, 13:41)
gal kuri zinot ant ko reiketu klijuoti plyteles apie vonios krasta ? ar buna kokia tai spec panele ar ant faneros kokios lenktos ? man zymiai graziau kai apklijuota buna plytelemis, o ne plastmasinis panelis uzdetas .... kai klijuoja tom mozaikinem plitelem ,tai graziai apsigaubia ir kampuotai nesigauna ,o kazi kaip grindinem ar sieninem plytelem gautusi ? jauciu reik siauriau pjaustyti ,kad tokie kampai dideli nesigautu ...

Padaroma sienele is gipskartonio, tada padengiama hidroizoliacija, ir tada klijuojamos plyteles 4u.gif
lucky_star
QUOTE(Rutele_S @ 2010 05 13, 12:49)
Padaroma sienele is gipskartonio, tada padengiama hidroizoliacija, ir tada klijuojamos plyteles 4u.gif
*

Sveikos 4u.gif o gal kas daret ar siaip matet kokiu pavyzdziu, kai vonia isklijuojama ne visa plytelemis, o tik kur reikia - vonios, kriaukles zonose- o kitur pvz. dazytos sienos? Ar nesusigadins to dazytos sienos nuo dregmes g.gif ?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.