Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vonios kambario dizainas ir santechnika
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Žm@nytė
QUOTE(Interdiz @ 2010 01 24, 18:22)
Į skardinę vonią gulantis jaučiamas diskomfortas, kai nugara atsiremi i tą vietą, kur dar nepribėgo vanduo, nes šalta, tačiau ji ilgaamžė.

nu kiek jau ten toj vonioj guli... doh.gif jau parašėt. npykit, bet neįtikinot.
mes irgi ieškom vonios, BET skardinių nesirinkčiau nė uždyką dabar schmoll.gif

pirma, jau dabar kai gali sau leist vonioj pagulėt, tainorisi nešalto ir malonaus paviršiaus.
o ne - greitai atšalančio ir nemalonaus kaip skardinėse.

priedo, nebemazgojam jau sseniai skalbinių voniose, neraugian kopūstų ir pan.
manau nereikia "večnos" technikos kaip prie ruso.

Mari, o kur renkiesi? kokios kainos? parodyk nuorodas jei gali. ačiū
Interdiz
QUOTE(mrs Shirley @ 2010 01 24, 21:06)
nu kiek jau ten toj vonioj guli...  doh.gif  jau parašėt. npykit, bet neįtikinot.

Neturiu ketinimų jūsų įtikinėti, čia jūsų reikalas kas jums geriau. Aš pirkčiau skardinę, tuo labiau jeigu turi šunį.
Akrilas akrilui nelygus, nors tai yra gana pigi medžiaga, bet skirtingi gamintojai moka tą patį akrilą įvairiai išdirbti. Pas vienus vonios minkštas kaip muilas, pas kitus tvirtas, todėl ir kaina atitinkama, o išdirbimo technologijos yra laikomos paslaptyje. Aš tik draugiškai patariu nepirkti "Ravak". Žinau, kad atrodo kaina labai patraukli, tačiau kokybė labai prasta 4u.gif
Mari
QUOTE(mrs Shirley @ 2010 01 24, 18:06)

Mari, o kur renkiesi? kokios kainos? parodyk nuorodas jei gali. ačiū
*

na, ziurejau cia RAVAK, ir cia QueCalor, ir cia VISPOOL, bet planuoju LT tik modeli issirinkti, o nusipirksiu Lenkuose. blush2.gif
neinzy
QUOTE(mrs Shirley @ 2010 01 24, 21:06)
nu kiek jau ten toj vonioj guli...  doh.gif  jau parašėt. npykit, bet neįtikinot.
mes irgi ieškom vonios, BET skardinių nesirinkčiau nė uždyką dabar schmoll.gif

pirma, jau dabar kai gali sau leist vonioj pagulėt, tainorisi nešalto ir malonaus paviršiaus.
o ne - greitai atšalančio ir nemalonaus kaip skardinėse.

*

Na nera taip blogai tos skardines- pas mane jau 9metai stovi, tai jau pradeda atsirasti subraizymai... aciu meistreliui kuris patare ja mikrofleksu apipurksti- ir siluma sulaiko ir garsa thumbup.gif
Dabar jau pradedu mastyti apie vonia naujam bustui, tai ir mastau kazi kokia pasirinkti doh.gif
Interdiz
Dar paskutinį kartą įkišiu savo trigraštį. Atsižvelgiant į tai, kaip retai (vos ne kas +-15 ar daugiau metų) lietuviai atnaujina savo namus, tai virtuves ir vonias reikia įrengti kaip įmanoma kuo geriau-tvirta furnitūra, kokybiškos medžiagos, pasirinkti auksarankius meistrus ir baldų gamintojus. Vonios ir virtuvės kambariai yra daugiausiai kainuojantis dalykas. Argi keisite akrilinę vonią kas 5 metus? Tikrai ne, jūs bandysite su ja visa subraižyta "susigyventi". Žinoma, man čia kas nors gali prieštarauti, bet atsižvelgiant į statistinio lietuvio kišenę tampa aišku, kad kartą įsirengęs ir pramynęs namų įsirengimo džiaugsmus ir vargus, neaišku ar imsite keisti vonią kai ji stovės visa "šiukšlinė". Aš mačiau kaip atrodo po 5 metų "Ravak"- baisiau nebūna, tačiau jeigu kam šitas gamintojas patinka, aš gerbiu to žmogaus nuomonę.
Temidė
Kažkaip niekada į tokias diskusijas nesiveldavau, bet šį kartą įkišiu savo ''trigrašį''. Na pas mane Ravako vonia jau daugiau nei penkeri metai ir jokių nusiskundimų ja aš neturiu. Niekas ten nesusibraižę ir nenusidėvėję. Tikrai niekuo ne prastesnė nei kitos vonios. Dabar į naujus namus rinkausi ką vis tik statyti .Apžiūrėjusi daugybę vonių ir palyginus kainas ,taip pat pasirinkau Ravako vonią su PU Plus ir tikrai nemanau, kad ji bus blogiau už kitas.
Mari
Temide - apsvieskit, prasau, kas yra tas PU Plus. Kazkaip dar neissiaiskinau blush2.gif
linnn
na, pas mane Ravak'o irgi penkti metai - neapsibraižius per niekur. Bet aš neturiu šuns, kurį reiktų madyt vonioj, neturiu visokių metalinių bliūdų ir kibirų. Bet voniai joks papildomas didesnis dėmesys dėl priežiūros neskiriamas, nenaudoju jokių apec. akrilinėm voniom skirtų valiklių, ilgą laiką naudojau cif;ą ir pakolkas nieko
Temidė
QUOTE(Mari @ 2010 01 24, 21:02)
Temide - apsvieskit, prasau, kas yra tas PU Plus. Kazkaip dar neissiaiskinau  blush2.gif
*

Nukopijuoju iš Ravak puslapio.
„PU-PLUS“ technologijos principą sudaro stiklo pluošto sluoksnio, kuris sutvirtina akrilo vonią, pakeitimas į kietą poliuretano putą. Vonios sutvirtinimas poliuretano puta yra patvaresnis konstrukcijos atžvilgiu ir turi puikių šilumos ir garso izoliavimo savybių.„PU-PLUS“ tipo technologija – unikalus gamybos metodas, išrastas bendradarbiaujant kartu su vokiečių koncernu Bayer. Metodas leidžia visiškai automatizuoti gamybą, tai padeda išvengti galimų klaidų, susijusių su žmogaus faktoriumi.

Žm@nytė
QUOTE(Temidė @ 2010 01 24, 20:58)
Na pas mane Ravako vonia jau daugiau nei penkeri metai ir jokių nusiskundimų ja aš neturiu. Niekas ten nesusibraižę ir nenusidėvėję. Tikrai niekuo ne prastesnė nei kitos vonios.

QUOTE(linnn @ 2010 01 24, 22:01)
na, pas mane Ravak'o irgi penkti metai - neapsibraižius per niekur. Bet aš neturiu šuns, kurį reiktų madyt vonioj, neturiu visokių metalinių bliūdų ir kibirų. Bet voniai joks papildomas didesnis dėmesys dėl priežiūros neskiriamas, nenaudoju jokių apec. akrilinėm voniom skirtų valiklių, ilgą laiką naudojau cif;ą ir pakolkas nieko
*

ačiū už nuomones tikras 4u.gif 4u.gif
jurda
pas mus irgi Ravak vonia jau daugiau kaip 5 metai. Tikrai nėra jokių subraižymų, net įdomu pasidarė, ką ten žmonės darė, kad taip subraižė, kad jau vaizdas baisus doh.gif
www.rrr
O kokias kriaukles i vonios kambari dedate? ax.gif
+333+
QUOTE(jurda @ 2010 01 25, 14:58)
pas mus irgi Ravak vonia jau daugiau kaip 5 metai. Tikrai nėra jokių subraižymų, net įdomu pasidarė, ką ten žmonės darė, kad taip subraižė, kad jau vaizdas baisus doh.gif
*

pas mane Ravak vonia 6metus - subraizyta kaip reikalas doh.gif ir kibiru metaliniu ten nestaciau ir "kazko" nedariau, valau Ravak valikliu... tiesiog vaikai maudosi prisikrove plastikiniu zaislu, kuriais ir subraize vonia. Jei vonia nenaudojama, tai tikiu, kad grazi ir 5 ir 10m bus...
Jovitiene
QUOTE(Interdiz @ 2010 01 24, 21:39)
Dar paskutinį kartą įkišiu savo trigraštį. Atsižvelgiant į tai, kaip retai (vos ne kas +-15 ar daugiau metų) lietuviai atnaujina savo namus, tai virtuves ir vonias reikia įrengti kaip įmanoma kuo geriau-tvirta furnitūra, kokybiškos medžiagos, pasirinkti auksarankius meistrus ir baldų gamintojus. Vonios ir virtuvės kambariai yra daugiausiai kainuojantis dalykas. Argi keisite akrilinę vonią kas 5 metus? Tikrai ne, jūs bandysite su ja visa subraižyta "susigyventi". Žinoma, man čia kas nors gali prieštarauti, bet atsižvelgiant į statistinio lietuvio kišenę tampa aišku, kad kartą įsirengęs ir pramynęs namų įsirengimo džiaugsmus ir vargus, neaišku ar imsite keisti vonią kai ji stovės visa "šiukšlinė". Aš mačiau kaip atrodo po 5 metų "Ravak"- baisiau nebūna, tačiau jeigu kam šitas gamintojas patinka, aš gerbiu to žmogaus nuomonę.
*

QUOTE(Temidė @ 2010 01 24, 21:58)
Kažkaip niekada į tokias diskusijas nesiveldavau, bet šį kartą įkišiu savo ''trigrašį''. Na pas mane Ravako vonia jau daugiau nei penkeri metai ir jokių nusiskundimų ja aš neturiu. Niekas ten nesusibraižę ir nenusidėvėję. Tikrai niekuo ne prastesnė nei kitos vonios. Dabar į naujus namus rinkausi ką vis tik statyti .Apžiūrėjusi daugybę vonių ir palyginus kainas ,taip pat pasirinkau Ravako vonią su PU Plus ir tikrai nemanau, kad ji bus blogiau už kitas.
*

Pas mus Ravak beveik 4 metai, ir tikrai jokių subraižymų nėra, atrodo kaip nauja smile.gif Ir vaikai žaidžia prisikrovę plastikinių žaislų bigsmile.gif Valau tik su specialiu Ravak valikliu, o jei kažką nedaug reikia pavalyti, labai lengvai ir su skystu muilu pasivalo tongue.gif
Žm@nytė
tai dabar gal pasakysite kur pirkote tas vonias ir kaip jos vadinasi?
gal jos ne ten pat pagamintos? g.gif dėl to ir skirtumas? g.gif
Temidė
QUOTE(+333+ @ 2010 01 25, 14:44)
Jei vonia nenaudojama, tai tikiu, kad grazi ir 5 ir 10m bus...
*

Tikrai naudojama. Kasdien ir kelių žmonių. Be to, aš joje ir skardas orkaitines išplaunu po kepsnių ar kitų kepinių kepimo, tikrai kažkaip ypatingai neprižiūriu ir voniai ''netarnauju''. Valau Cifu, Cilitu ar bet kokia kita priemone, kurią tuo metu naudoju. Viskas su ja tikrai gerai.
Dabar taip pat prkom ROsa II, bet dar stovi nepajungta, taigi ir neišbandyta. Tačiau nemanau, kad kuo nors nustebintų, nors, žinoma, broko visur pasitaiko.
giedre.v
QUOTE(Marcela* @ 2010 01 25, 12:31)
O kokias kriaukles i vonios kambari dedate?  ax.gif
*

as dabar irgi rinkimosi stadijoj. tai issirinkau IDO firmos Wave modeliuka (120x50).

o kokias vonias renkates? noriu masazines vonios, idealiausia dvivietes smile.gif
saulė_virė
sveiki, galbūt kuri nors naudojatės dubens tipo kriaukle, kuri pastatoma ant stalviršio, ar jos patogios?

http://images.google.lt/imgres?imgurl=http...7LT206%26um%3D1

kažkas panašaus
el_teide
QUOTE(Jovitiene @ 2010 01 25, 17:19)
Pas mus Ravak beveik 4 metai, ir tikrai jokių subraižymų nėra, atrodo kaip nauja  smile.gif Ir vaikai žaidžia prisikrovę plastikinių žaislų  bigsmile.gif  Valau tik su specialiu Ravak valikliu, o jei kažką nedaug reikia pavalyti, labai lengvai ir su skystu muilu pasivalo  tongue.gif
*

naudoju ravak jau 5 metus ir prieziurai demesio visai neskiriu,o ji atrodo tikrai gerai. dabar pirkau roltechnik, vien del grazios formos ir dydzio.
zydroji
Sveikos, mamytės,

Bijau, kad apšauksite reklama, bet pati labai džiaugiuosi atradusi, todėl negaliu nepasidalinti. Jei kam reikia įvairių vonios kranų, vonių, baldelių ir pan, yra nereali firmelė, kuri dirba su didmenininkais: jie užsako iš katalogų, užsideda nedidelį antkainį ir galutinė kaina labai gera gaunas (palyginimui: pirkau Raguvos baldų spintelę - Ermitaže apie 480 kainavo, pas juos - 320 Lt thumbup.gif, veidrodis su spintele - vietoj 180, 140Lt). Prieš tai pirkau vonią (ketaus Kaldawei - tai 200Lt pigiau gavosi)...

žodžiu, mergaitės, jei ką domina - uab anaga. Vilniuje
giedre.v
QUOTE(saulė_virė @ 2010 01 26, 09:26)
sveiki, galbūt kuri nors naudojatės dubens tipo kriaukle, kuri pastatoma ant stalviršio, ar jos patogios?

http://images.google.lt/imgres?imgurl=http...7LT206%26um%3D1

kažkas panašaus
*

manau kad mazoka, jei zadat naudotis ja kaip pagrindine kriaukle... jei tik rankytes plaut tai liuks.
Papildyta:
QUOTE(zydroji @ 2010 01 26, 13:48)

*

jau ne is pirmo zmogaus girdziu, kad pas juos geros kainos.
axa
QUOTE(zydroji @ 2010 01 26, 16:48)
*

žinom, žinom, perkam wink.gif

jei kokiam Ermitaže 40% nuolaida taikoma (pvz, visiems maišytuvams ar kriauklėms, ar dušo kabinoms) - tai jokia firma 'neperspjauna', net Anaga . O jei lyginti kainas be akcijų - tai jo, Anaga geromis siūlo!

jie ne tik Viniuje parduoda, bet ir Klaipėdoje berods, ir Kaune
jurda
QUOTE(+333+ @ 2010 01 25, 14:44)
pas mane Ravak vonia 6metus - subraizyta kaip reikalas  doh.gif  ir kibiru metaliniu ten nestaciau ir "kazko" nedariau, valau Ravak valikliu... tiesiog vaikai maudosi prisikrove plastikiniu zaislu, kuriais ir subraize vonia. Jei vonia nenaudojama, tai tikiu, kad grazi ir 5 ir 10m bus...
*

Pas mus šeima didesnė ir joje kasdien prausiasi 5 žmonės po 2 kartus. Ir vaikai žaislų prisikrauna. Gal tikrai gamintojai skiriasi?
Net išsigandau, pradėsiu ją saugot blush2.gif , nes nenorėčiau dabar jos greitai keist. O valiau visokiais plovikliais, kokius tik turiu. Kartais ir lietuvišku ERA, kuris yra nuo rūdžių,o turbūt, tikrai negalima juo valyt blush2.gif
www.rrr
O kokie metaliniu minusai ? Susispainiojau, nezinau ar akriline ar metaline ar dar kokia pirkt doh.gif Akmenines girejau iskyla, bet gal kaip kam doh.gif
*AMRI*
QUOTE(Mari @ 2010 01 24, 18:02)
Mergaites,

gal kas dejotes RAVAK vonia LoveStory? Ar patenkinti? Renkuosi tarp sitos ir RosaII...
Gal kuri dar ka pasiulytumet?
Man ji siaip atrodo grazi ir ne per daug "raityta". Nenoriu paskui visu uzkaboriuku valyt schmoll.gif Rosa II jau daugiau visokiu vingiu turi.
Pasidalinkite patirtimi, kas kokia vonia turit, pliz  blush2.gif
*

Mes RAVAK vonia ROZA II,jau 3 metus naudojames.Nusiskundimu jokiu neturiu,o ir valymas nepasakyciau kad sudetingas.O kas liecia susibraizyma,tai jei nevalysite su svitriniu popieriu,priziuresite,tai ir nesibraizys ir tarnaus ilgai.
kristik
Pas mus Kaldewei plieninė ir jos nekeisčiau į jokią akrilinę schmoll.gif Gal kai vaikai užaugs pagalvosiu apie kitokią rolleyes.gif O toms, kurios turi mažų vaikų ir svarsto ką pasirinkti - užeikit į bet kurį saloną ir brukštelkit su nagu per akrilinės vonios dangą - tikriausiai dvejonių neliks biggrin.gif
Jovita 35
QUOTE(Interdiz @ 2010 01 24, 21:13)
Neturiu ketinimų jūsų įtikinėti, čia jūsų reikalas kas jums geriau. Aš pirkčiau skardinę, tuo labiau jeigu turi šunį.
Akrilas akrilui nelygus, nors tai yra gana pigi medžiaga, bet skirtingi gamintojai moka tą patį akrilą įvairiai išdirbti. Pas vienus vonios minkštas kaip muilas, pas kitus tvirtas, todėl ir kaina atitinkama, o išdirbimo technologijos yra laikomos paslaptyje. Aš tik draugiškai patariu nepirkti "Ravak". Žinau, kad atrodo kaina labai patraukli, tačiau kokybė labai prasta  4u.gif
*

Žinau firmą kuri Kaune gamina akrilines vonias thumbup.gif .Pasakoju apie juos todėl,kad pati turėjau jų vonią kurią naudojau 5m,ir dabar ruošiuosi vėl pirkti į naują butą.Pliusas tame,kad jai netyčia jums atsitiktų taip,kaip atsitiko mums(nukrito veidrodis kuris svėrė apie 10kg,ir įrėžė mums vonią net keliose vietose) jūs patys be jokių problemų ją galėtumėte susitvarkyti namuose thumbup.gif .Kokybė thumbup.gif ,kaina panaši kaip Ravak.

Papildyta:
QUOTE(kristik @ 2010 01 27, 18:50)
Pas mus Kaldewei plieninė ir jos nekeisčiau į jokią akrilinę  schmoll.gif Gal kai vaikai užaugs pagalvosiu apie kitokią  rolleyes.gif O toms, kurios turi mažų vaikų ir svarsto ką pasirinkti - užeikit į bet kurį saloną ir brukštelkit su nagu per akrilinės vonios dangą - tikriausiai dvejonių neliks  biggrin.gif
*

Tikrai drįstu jums prieštarauti,mūsų vonia po 5m naudojimo kaip nauja,nebijo jokių įbrėžimų.Užaugo du berniukai ax.gif
kristik
QUOTE(Jovita 35 @ 2010 01 27, 18:01)

Tikrai drįstu jums prieštarauti,mūsų vonia po 5m naudojimo kaip nauja,nebijo jokių įbrėžimų.Užaugo du berniukai ax.gif
*

Prašom, prašom, tam ir yra šis forumas biggrin.gif
Lietuviško stebuko nemačiau ir nečiupinau, tai negaliu pasakyti kaip jos naudojasi - gal kažkas ypatyngo ir išskirtinio, kažkas daug atsparesnio už Europoje žinomų prekės ženklų vonias rolleyes.gif
el_teide
QUOTE(Marcela* @ 2010 01 27, 14:58)
O kokie metaliniu minusai ? Susispainiojau, nezinau ar akriline ar metaline ar dar kokia pirkt  doh.gif  Akmenines girejau iskyla, bet gal kaip kam  doh.gif
*

as metalines nesirinkciau del to, kad ji salta ir barska. o akriline braizosi. bet as rinkausi akriline ir sprendimo nekeisciau. nors atsparumo atzvilgiu tikrai geriau plienine. cia reikia rinktis pagal gyvenimo buda.
Bufeto vedėja
Pas mus Kaldewei plieninė ir jos nekeisčiau į jokią akrilinę  schmoll.gif Gal kai vaikai užaugs pagalvosiu apie kitokią  rolleyes.gif O toms, kurios turi mažų vaikų ir svarsto ką pasirinkti - užeikit į bet kurį saloną ir brukštelkit su nagu per akrilinės vonios dangą - tikriausiai dvejonių neliks  biggrin.gif
*

bet tai ji saltaaaa unsure.gif

dabar mes turim kazkokia plienine ar tai kokia, nu salta, barska kaip metalas pastuksenus ir t.t. Tai brrrr kaip man joje salta, net siaip prisiliest nemalonu schmoll.gif unsure.gif
*AMRI*
Is visu tai geriausia yra spizine,bet siais laikais kazin ar jas dar begamina
kristik
QUOTE(el_teide @ 2010 01 27, 20:06)
as metalines nesirinkciau del to, kad ji salta ir barska. o akriline braizosi. bet as rinkausi akriline ir sprendimo nekeisciau. nors atsparumo atzvilgiu tikrai geriau plienine. cia reikia rinktis pagal gyvenimo buda.
*

QUOTE(Bufeto vedėja @ 2010 01 28, 09:05)
bet tai ji saltaaaa  unsure.gif

dabar mes turim kazkokia plienine ar tai kokia, nu salta, barska kaip metalas pastuksenus ir t.t. Tai brrrr kaip man joje salta, net siaip prisiliest nemalonu  schmoll.gif  unsure.gif
*

Mergaitės, jei plieninę vonią apipurkšite makrofleksu, ji nei barškės,nei bus šalta mirksiukas.gif Na, gal prisilietus ji bus vėsesnė nei akrilinė, tačiau prisileidus vonią vandens, ji nebus šalta, o ir šilumą laikys gerai smile.gif
Aš ir temoje kažkada rašiau, ir dienoraštyje, kad visada maniau, jog dabartiniame bute pas mus akrilinė vonia (todėl buvau nusiteikusi pirkti būtent akrilinę - nei barška, nei šalta, nei braižosi), tačiau kai vaikai maudėsi ir vienas magnetinis žaisliukas prilipo prie vonios krašto, supratau, kad nė velnio ta vonia ne akrilinė lotuliukas.gif Paaiškėjo, kad vonia plieninė ir, kad nesibraižo ji tik dėl to biggrin.gif Savo pastebėjimus apie visų tipų vonias jau rašiau, tad nesikartosiu, tiesiog aš esu už plienines vonias, jei jomis naudosis ir vaikai ax.gif (nors kas ten žino, gal ir gyvenant be vaikų rinkčiausi tą patį rolleyes.gif )
Papildyta:
QUOTE(*AMRI* @ 2010 01 28, 10:15)
*

Gamina, tik pasirinkimas labai jau mažas... Aš žiūrinėjau Roca gamintojo, bet buvo tik vienas modelis, kuris man nepatiko ax.gif
aulina
QUOTE(*AMRI* @ 2010 01 28, 11:15)
*

gamina, yra naujoviškesnių modelių pasirinkimas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Marcela* @ 2010 01 27, 13:58)
Akmenines girejau iskyla, bet gal kaip kam  doh.gif
*

kaip suprasti? g.gif
kristik
QUOTE(aulina @ 2010 01 28, 10:47)
kaip suprasti?  g.gif
*

Ta prasme, kad, jei stuktelsi netyčia kuo nors, tai gali nuskilti gabaliukas ar tiesiog vonia įskilti
aulina
QUOTE(kristik @ 2010 01 28, 12:59)
Ta prasme, kad, jei stuktelsi netyčia kuo nors, tai gali nuskilti gabaliukas ar tiesiog vonia įskilti
*

aaa lotuliukas.gif o aš perskaičiau truputį kitaip"iškyla" o ne "įskyla" hihihi.gif
www.rrr
*

O tu plieniniu nereikia apipurskt is isores kazkuo, kad siluma geriau laikytusi? ar as cia ka maisau? Ar galima ja tik i ta rema balta grazu idet ir psio? nes nelabai noriu vonia plytelem apklijinet blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(*AMRI* @ 2010 01 28, 11:15)
*

Gamina,gamybos kinieciu maciau interneto pardes. Sakot geriausia ji g.gif
Kokia man VOnia pirkt?? doh.gif
kristik
QUOTE(Marcela* @ 2010 01 28, 14:07)
O tu plieniniu nereikia apipurskt is isores kazkuo, kad siluma geriau laikytusi? ar as cia ka maisau?  Ar galima ja tik i ta rema balta grazu idet ir psio? nes nelabai noriu vonia plytelem apklijinet  blush2.gif
Papildyta:

Gamina,gamybos  kinieciu maciau interneto pardes. Sakot geriausia ji  g.gif
Kokia man VOnia pirkt??  doh.gif
*

Vat po tavo posto pasigedau apipurkštos savo vonios foto smile.gif Reiks būtinai nufotografuoti kol nepastatė ax.gif
Ką tik neseniai rašiau - tam, kad vonia nebarškėtų ir laikytų šilumą, ją reikia apipurkšti makrofleksu. Tą reikalą atlikau pati, rezultatą parodysiu vėliau mirksiukas.gif Apipurškiama visa vonios apačia ir jos šonai, paskui jau gali dėti tiek panelį, tiek gipso kartoną, ant kurio klijuojasi plytelės smile.gif

Nuomones tu jau perskaitei, tau telieka atsirinkti kas tau priimtiniau 4u.gif
Dar galiu paskayti, kad jei nori asimetrinės ar kampinės vonios, tada gal reiktų žiūrinėtis akrilinis, kadangi plieninių tokio tipo vonių kainos didelės... Jei vonios nori sąlyginai standartinės, tada rinkčiausi plieninę smile.gif Beje, akrilines vonias dėl jų lengvumo patariama statyti ne paprastai ant kojų (nors žinoma, daroma ir taip), o ant rėmo, kuris išdidina kainą.. Tačiau, jei prie pleininės nori statyti panelę, tai iš anksto pasidomėk kiek ji kainuoja - visko gali būti, kad ji gali būti brangi (šito aš nežinau, tiesiog verta pasidomėti, kad paskui nebūtų siurprizas) 4u.gif
Bufeto vedėja
mes savo akriline irgi purksem su makrofleksu, nes ji barskutis irgi neblogas buvo ax.gif dabar dar nenaudojam tai nezinau ar pasiteisino tas purskimas.
kristik
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2010 01 28, 15:47)
mes savo akriline irgi purksem su makrofleksu, nes ji barskutis irgi neblogas buvo  ax.gif  dabar dar nenaudojam tai nezinau ar pasiteisino tas purskimas.
*

Va kaip įdomiai g.gif
O purškimas tur pasiteisint mirksiukas.gif Jei jau pas mus bute plieninė nebarška, tai akrilinė tuo labiau neturėtų barškėti 4u.gif
kicius
QUOTE(Marcela* @ 2010 01 28, 14:07)
Gamina,gamybos  kinieciu maciau interneto pardes. Sakot geriausia ji  g.gif
Kokia man VOnia pirkt??  doh.gif
*

Špižinės yra ne tik kinietiškos, bet ir ispaniškos ( Roca ), tik aišku ir kaina atitinkama, bet man jau vistiek geriau jau už tokią sumokėt, tai nors aišku už ką, ir tvirta, ir pakelt yra ką biggrin.gif pastatei ir stovi, tai ne plastiko gabalas smile.gif Akmens masės šiaip irgi geros vonios.
olyte
Laba diena,
Norejau pasiklausti ar kas nors statotes bidė? Mes nusipirkome buta su vonios kambariu is karto irengtu, ten pastatytas bidė, visa gyvenima naudojausi vonia, tai ir galvoju gal ji visai man nebus reikalinga.

Pusbroli nusiveziau parodyti nauja pirkini, tai pamates bidė pasake, kad cia neestetiskai atrodys sveciams ir t.t. Tipo turku isradimas, kurie buna visada purviai ir t.t.
Tai ir dabar suglumau isvis smile.gif
Temidė
QUOTE(olyte @ 2010 01 29, 14:47)
Pusbroli nusiveziau parodyti nauja pirkini, tai pamates bidė pasake, kad cia neestetiskai atrodys sveciams ir t.t. Tipo turku isradimas, kurie buna visada purviai ir t.t.
*

Na nors prajuokinot, o tai jau tokia niūri diena buvo lotuliukas.gif
Italai eilinį kartą kalė ragą su maišytuvais, tai pikta kaip širšė. Nenoriu jau nei to dizaino aš. Per gerklę lenda tas laukimas doh.gif
O pusbrolio logika man patiko - jei prausiesi, reiškiasi esi purvinas kaip turkas biggrin.gif Nu negaliu.
Lotari
QUOTE(olyte @ 2010 01 29, 14:47)
Tipo turku isradimas, kurie buna visada purviai ir t.t.
Tai ir dabar suglumau isvis smile.gif
*

turkijoje jeigu ką ne bidė stovi, o šalia kranukas rolleyes.gif
O jūs kaip moteris negi nežinojote kas yra bidė blink.gif
giedre.v
http://gyvenimas.delfi.lt/naujos_formos/ma...u.d?id=28383919

straipsnis apie vonias. gal kam pades apsispresti mirksiukas.gif

ir dar, jei tema apie bide... as pvz jos nenoriu, noriu isirengti bidete (na ta dusiuka prie wc). idomu, ar ji galima isirengti, jei wc planuojamas ant visai kitos sienos nei kriaukle... nes kiek esu macius, tai bidete veikia atsukant kriauklej vandeni... ar nebutinai pajungiama nuo kriaukles? padekit susigaudyt smile.gif
Temidė
Giedre.V, galima tikrai. Pas mane irgi taip padaryta WC kambaryje.
giedre.v
QUOTE(Temidė @ 2010 02 01, 15:00)
Giedre.V, galima tikrai. Pas mane irgi taip padaryta WC kambaryje.
*

aciu didelis mirksiukas.gif
kristik
QUOTE(giedre.v @ 2010 02 01, 16:38)

straipsnis apie vonias. gal kam pades apsispresti  mirksiukas.gif
ir dar, jei tema apie bide... as pvz jos nenoriu, noriu isirengti bidete (na ta dusiuka prie wc). idomu, ar ji galima isirengti, jei wc planuojamas ant visai kitos sienos nei kriaukle... nes kiek esu macius, tai bidete veikia atsukant kriauklej vandeni... ar nebutinai pajungiama nuo kriaukles? padekit susigaudyt  smile.gif
*

Svarbiausia nepamiršti atsivesti šilto vandens mirksiukas.gif biggrin.gif
Lotari
QUOTE(giedre.v @ 2010 02 01, 16:38)

straipsnis apie vonias. gal kam pades apsispresti  mirksiukas.gif
ir dar, jei tema apie bide... as pvz jos nenoriu, noriu isirengti bidete (na ta dusiuka prie wc). idomu, ar ji galima isirengti, jei wc planuojamas ant visai kitos sienos nei kriaukle... nes kiek esu macius, tai bidete veikia atsukant kriauklej vandeni... ar nebutinai pajungiama nuo kriaukles? padekit susigaudyt  smile.gif
*

galima jei yra galimybė atsivesti papildomus vandens latakus, aišku sudėtingiau jei jau plytelės yra, tada latakai matysis arba gudrus santechnikas ras kitą variantą g.gif
Bufeto vedėja
QUOTE(giedre.v @ 2010 02 01, 17:38)
*

pas mus tikrai ant atskiru sienu stovi tulikas ir kriaukle su kraniuku biggrin.gif svarbu kaip sake, kad siltas vanduo butu, bet kaip kitaip ji pajungti, jei ne nuo kriaukles tai neisivaizduoju unsure.gif

tiesa, as jau minusa matau sito reikalo - pabandziau kazkada papurskalioti su tuo duseliu ir paskui norejau pakabinti, o jis man varva, nu zinot kaip dusas buna, isjungi, bet jis dar ten lasa doh.gif tai jau matau, kaip bus visos grindys tulike aplasejusios su vandenais unsure.gif sakiau isitaisiau sau dar viena varga biggrin.gif
giedre.v
aciu mergaiciukes 4u.gif pas mus dar nera nei plyteliu, nei sienu tinkuotu... viskas tada imanoma. bide nenoriu, nes ten dar daugiau prieziuros, o ir vietos papildomos reikia. o ta pavarvejusi vandeni tai galima iskart ir pavalyti su kokiu popierium.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.