Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Klaipėdos mokyklos 2
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
banguze
Bet vat kodėl visoms dėl žodžio "pastūmė" taip įsibėgėja vaizduotė, kad atrodo vos įžengei į mokyklą ir dičkiai sustoja eilėmis ir einantį tave stumdo lyg kėglis būtum doh.gif Vat sprendžiant pagal šią situaciją galima daryti išvadas, kokios neobjektyvios nuomonės gali sulaukti šioje temoje apie tą pačią mokyklą smile.gif
ČIČI
QUOTE(banguze @ 2011 01 14, 12:57)
Bet vat kodėl visoms dėl žodžio "pastūmė" taip įsibėgėja vaizduotė, kad atrodo vos įžengei į mokyklą ir dičkiai sustoja eilėmis ir einantį tave stumdo lyg kėglis būtum  doh.gif Vat sprendžiant pagal šią situaciją galima daryti išvadas, kokios neobjektyvios nuomonės gali sulaukti šioje temoje apie tą pačią mokyklą smile.gif
*

drinks_cheers.gif
Pacankė
QUOTE(banguze @ 2011 01 14, 13:57)
Bet vat kodėl visoms dėl žodžio "pastūmė" taip įsibėgėja vaizduotė, kad atrodo vos įžengei į mokyklą ir dičkiai sustoja eilėmis ir einantį tave stumdo lyg kėglis būtum  doh.gif Vat sprendžiant pagal šią situaciją galima daryti išvadas, kokios neobjektyvios nuomonės gali sulaukti šioje temoje apie tą pačią mokyklą smile.gif
*

O kodėl Jūs galvojat kad pas mus įsibegėjo vaizduotė cool.gif ir niekas nesako kad stomdo kaip kėglius...
banguze
QUOTE(Pacankė @ 2011 01 14, 13:05)
O kodėl Jūs galvojat kad pas mus įsibegėjo vaizduotė  cool.gif  ir niekas nesako kad stomdo kaip kėglius...
*

Paskaitykit mano pimąją žinutę ir po jos sekančią audringą mamų rekaciją, tada bus aišku cool.gif
jėga
QUOTE(banguze @ 2011 01 14, 11:43)
Mano irgi nesiskundžia, ir aš tėvams nesiskundžiau, kad pastūmė, kažkaip pavadino ir t.t., pati sprendžiau savo problemas.

O dėl savo vaikų pasidomėkit, ar tikrai niekas nepastumia ir pan., o gal jie patys stumdytojų vaidmenį užima? 

Mama, nusiimkit rožinius akinius

Daugiau šia tema nediskutuoju, nes kiek teko skaityti, jėgos ir nuomonė, ir vaikai, ir aplinka kurioje jie auga - ypatingai teisingi. Bijau, kad šiuo požiūriu negalėsiu su ja konkuruot.
*

Manęs niekas nestumdė. Ir aš niekada nestumdžiau mažesnių už save. Man atrodė tai - žema. O jums kaip? Gal nuo to ir pradėkim?

Mano vaikai nėra iš tų,, kurie būtų stumdomi ir tylėtų. Per daug jautrūs ir atviri, kad sugebėtų slėpt emocijas. Visokias, beje, ne tik neigiamas. Jie taip pat niekada nepastumtų kito, svetimo vaiko. Net ir būdami patys pastumti. Kas kita yra šeimoj, namie. Čia jau visko pasitaiko, bet ir tai minėjau, taigi, kartojuos.
Ir aš kiekvieną dieną domiuosi, kaip jiems sekasi mokykloje. Dar daugiau, aš pati beveik kasdien toj mokykloj, ar bent šalia jos būnu ir matau situaciją. Mokykla - viena didelė šeima. Aš labai tuo patenkinta wub.gif

Aš seniai nenešioju rožinių akinių. Amžius ne tas ir patirtis kita cool.gif

O už nuomonę Ačiū 4u.gif Kiek netikėta, bet pripažinsiu - miela wub.gif ax.gif
~MILENA~
QUOTE(Vendetta @ 2011 01 13, 20:33)
Merginos, gal kas turit info apie 2011 Verdenės padinukų mokytojas? Ezra, Jūs kažką žadėjos sužinoti ( čia iš skaitytų postų praeitų metų), gal ką žinot apie šiųmetinius?
Beje, mamytes,kurios išleido į Verdenę 2010 rudenį - nieko neberašo. Kaži kaip vaikiukams sekasi ten? g.gif
*

Sveiki, mes pirmokai, labai patinka dukrai lankyti sia mokykla, mokytoja thumbup.gif
clasica
Rugsėjį būsim pirmokės, tik nežinau dar kur... Arčiausiai namų I.Simonaitytės m-kla,bet ten nelabai norim. Netoli būtų Gilija, bet mano jautruolei ir sunkiai adapuojančiai psichologė rekomendavo nekeisti mokyklos iki gimnazijos. Smeltė netoli mano ir MB darbo, bet apie ją girdėjau ne pačių geriausių atsiliepimų. Dar yra variantas Versmė, tada reikės vaiką vežioti, pati nenueis ir nepareis ilgai ilgai...
Laukiu mamyčių nuomonių ax.gif

Ir dar klausimukas. Kada nešti praymą? Gargžduose pusseserė jau rytoj nuneš... ax.gif
Vendetta
QUOTE(clasica @ 2011 01 16, 13:42)
Rugsėjį būsim pirmokės, tik nežinau dar kur... Arčiausiai namų I.Simonaitytės m-kla,bet ten nelabai norim. Netoli būtų Gilija, bet mano jautruolei ir sunkiai adapuojančiai psichologė rekomendavo nekeisti mokyklos iki gimnazijos. Smeltė netoli mano ir MB darbo, bet apie ją girdėjau ne pačių geriausių atsiliepimų. Dar yra variantas Versmė, tada reikės vaiką vežioti, pati nenueis ir nepareis ilgai ilgai...
Laukiu mamyčių nuomonių  ax.gif

Ir dar klausimukas. Kada nešti praymą? Gargžduose pusseserė jau rytoj nuneš... ax.gif
*

Rinkčiausi Versmę. Gal kaip tik savarankiškumą truputį išsisugdysite. Pradžioj vistiek reikės vežioti ar vedžioti į bet kokią mokyklą. Juk pirmokėliai.
Versmėj pati esu dirbusi ir visada sakiau, kad jeigu dar dirbsiu ten savo vaikus ten vesiu. Beveikis visos pradinukų mokytojos fainos, Jeigu kas nors nepasikeitė,juk jau 6 metai praėjo kaip nebedirbu ten.
ezra
QUOTE(Pacankė @ 2011 01 14, 12:43)
Nei aš, nei manęs niekas nestumdė.....o mokiaus tikrai ne "teisingoj" tais laikais mokykloj....
*

Na, ir aš nieko nestumdžiau, ir manęs manęs nestumdė.
O vat klasiokams kliūdavo, ypač berniukams. Todėl žinau, kad tokie dalykai vyko ir vyksta. gal ne su mumis pačiais, bet tikrai aplinkoje tai yra, nors galėtų nebūt. doh.gif

*

Aš jau užpildžiau, nors dar labai anksti, bet ir tai jau ne pirmos buvom.
krika
Laukiu mamyčių nuomonių  ax.gif
*

kokie tie atsiliepimai?

galvojau ar per gatvę į Smeltę, ar vežioti į Versmę? g.gif
Pacankė
QUOTE(ezra @ 2011 01 16, 23:37)

Aš jau užpildžiau, nors dar labai anksti, bet ir tai jau ne pirmos buvom.
*

Aš ir užpildžiau.....
ezra
QUOTE(Pacankė @ 2011 01 17, 11:00)
Aš ir užpildžiau.....
*

biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(krika @ 2011 01 17, 09:42)
galvojau ar per gatvę į Smeltę, ar vežioti į Versmę? g.gif
*

Versmė gali nepriimti, jei pagal gyvenamąją vietą nepriklausot ir vietų nebebus.
krika
QUOTE(ezra @ 2011 01 17, 11:18)
Versmė gali nepriimti, jei pagal gyvenamąją vietą nepriklausot ir vietų nebebus.
*

ten turim protekciją. va dėl to ir klausiu ar versmė, ar smeltė. o kuri jau priims kitas klausimas biggrin.gif
ezra
QUOTE(krika @ 2011 01 17, 11:26)
ten turim protekciją. va dėl to ir klausiu ar versmė, ar smeltė. o kuri jau priims kitas klausimas biggrin.gif
*

Tai tada gali ramiai svrastyti. biggrin.gif
krika
bet tai ir svarstau, kuri geresnė? jei smeltė, tai kam man ta versmė? arba atvirškčiai g.gif
Čiunčia
QUOTE(krika @ 2011 01 17, 11:30)
bet tai ir svarstau, kuri geresnė? jei smeltė, tai kam man ta versmė? arba atvirškčiai g.gif
*

Na, paskaičius temas apie "Versmę" radau gerų atsiliepimų, kaip apie stiprią mokyklą 4u.gif
Paslaptingoji
QUOTE(krika @ 2011 01 17, 12:30)
*

Aš mokiausi ir ten ir ten.Ir niekur man nepatiko biggrin.gif bet čia problema aišku ne tik mokykloje,bet ir manyje kogero biggrin.gif
Na apie versmę atsiliepia kaip apie "stipresnę"mokyklą.Aš visgi nusprendžiau leisti versmėn,tikrai neblogų mokytojų yra kurios turės pirmokus.O pradinukai yra atskira respublika mokykloje,o ten tvarka atrodo nebloga smile.gif
beje prisimenu tave iš darželio temų kaip pasakojomės kaip lieja ašaras mažieji,o dabar ėh jau į mokyklą...... 4u.gif
Čiunčia
Aš prie mažesnių stumdymosi dar norėčiau grįžti... žinoma, kad tai bėda, kai tyčiojamasi iš silpnesnių už save, čia jau nuo auklėjimo šeimoje reikia pradėti, bet aš, va su tokia ką tik iškepta informacija apie vyresniukų patyčias vieni iš kitų, kaip jums tokie dalykai, kaip mergaičių ar berniukų kelnių numovimai prieš kūno kultūros pamokas, ar kaip skambučio laukimas ir starto griebimas į šalia esančią "Maximą" ne ledų nusipirkti, bet sveriamų saldainių "draugui" įdėti į kišenę ar į kapišoną blink.gif arba dar besirengiant kūno kultūros pamokai klasioko drabužį įmurkdyti į klozetą.... man paklausius apie tokius dalykus, vykstančius mokykloj (pilnai tikiu, kad daugumoj mokyklų tokie dalykai vyksta), plaukai pasišiaušė, žinoma, kad visais laikais buvo patyčių, bet čia jau viršūnė, "tobulėja" jaunoji karta , "tobulėja"... verysad.gif

krika
QUOTE(Paslaptingoji @ 2011 01 18, 15:25)
beje prisimenu tave iš darželio temų kaip pasakojomės kaip lieja ašaras mažieji,o dabar ėh  jau į mokyklą...... 4u.gif
*

ačiū už atsiliepimus. bandysim dar ir ten ir ten kaip sakoma, šiai dienai, nes ir ten ir ten, neteikia tikslios info doh.gif

oi, nesakyk ir neprimink unsure.gif aš tik sekmadienį atsitokėjau, kad jau šie metai, ne kiti blush2.gif lotuliukas.gif
Paslaptingoji
QUOTE(Čiunčia @ 2011 01 18, 16:31)
Aš prie mažesnių stumdymosi dar norėčiau grįžti... žinoma, kad tai bėda, kai tyčiojamasi iš silpnesnių už save, čia jau nuo auklėjimo šeimoje reikia pradėti, bet aš, va su tokia ką tik iškepta informacija apie vyresniukų patyčias vieni iš kitų, kaip jums tokie dalykai, kaip mergaičių ar berniukų kelnių numovimai prieš kūno kultūros pamokas, ar kaip skambučio laukimas ir starto griebimas į šalia esančią "Maximą" ne ledų nusipirkti, bet sveriamų saldainių "draugui" įdėti į kišenę ar į kapišoną  blink.gif arba dar besirengiant kūno kultūros pamokai klasioko drabužį įmurkdyti į klozetą.... man paklausius apie tokius dalykus, vykstančius mokykloj (pilnai tikiu, kad daugumoj mokyklų tokie dalykai vyksta), plaukai pasišiaušė, žinoma, kad visais laikais buvo patyčių, bet čia jau viršūnė, "tobulėja" jaunoji karta , "tobulėja"...  verysad.gif
*

bet tokie bajeriai visais laikais būdavo.O dėl to auklėjimo šeimoje...negaliu nesutikt,kad tai svarbu,bet aš va normalioj šeimoj augau ir šeip dabar atrodo normali,bet ėh bajerių darydavom vieni kitiems,ir kelnes nutraukdavom,ar dar kokių nesąmonių doh.gif Tiesa žiaurūs nebuvom,durniuodavom,kartais persistengdavom.
Aš va ketvirtokė būdama nuo dičkio į akį gavau,net mėlynę turėjau.Liūdna,bet vyksta tokie dalykai visur kur vaikai,paaugliai ir pan.Nežinau stengsiuos dalyvaut vaiko gyvenime,asmeniniam,mokykliniam kuo daugiau bendraut,tikiuos išvengsim bėdų,spręsim jas.Žodžiu įjungsiu trečią akį biggrin.gif ir stebėsiu kaip tam mano vaikui einasi,tikiuos nieko svarbaus nepražiopsosiu rolleyes.gif
Pacankė
Man jau daba vidurius suka, dėl mokyklos wacko.gif , o dar mažoji pradės eit tais metais į daržą...panika bus......MAN doh.gif
Paslaptingoji
QUOTE(Pacankė @ 2011 01 18, 17:11)
Man jau daba vidurius suka, dėl mokyklos  wacko.gif , o dar mažoji pradės eit tais metais į daržą...panika bus......MAN doh.gif
*

man ir sukteli kai pagalvoju biggrin.gif o labiausia suka vidurius,galvą kai galvoju kur tą pirmoką dėt kai pamokos baigiasi 12val doh.gif kaip jis pareis,kaip bus,eina sau unsure.gif Jaučiu jau rugpjūtį pradėsiu braukt ašarą cool.gif
viskas bus gerai pacanke 4u.gif naujas įdomus etapas bus mirksiukas.gif
man tai kyla noras bėgti jau šiandien ir pirkt sąsiuvinius..žinau kad nesąmonė biggrin.gif
Pacankė
QUOTE(Paslaptingoji @ 2011 01 18, 17:16)

viskas bus gerai pacanke 4u.gif naujas įdomus etapas bus mirksiukas.gif
man tai kyla noras bėgti jau šiandien ir pirkt sąsiuvinius..žinau kad nesąmonė biggrin.gif
*

Sprendžiant pagal tuos etapus, aš žiūriu į save ir galvoju, va motin, senyn eini...o per tuos vaikus ir žilt pradėsi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ČIČI
Baisiausia yra, kai pirma vaika i mokykla leidi... bet nesukau as sau taip stipriai galvos - leidau i mokykla, kuri arciausiai namu (ir per gatve nereikia eiti) mokytojos nesirinkau (ir nesigailiu), po to i prailginta grupe. Pareidavo namo vienas ir dar apie valanda pabudavo. Su mazaja turejau daug problemu pirma menesi (net nenoriu prisiminti), dabar lyg tai viskas gerai (tfu, tfu, tfu biggrin.gif ) Siuo atveju mokytoja rinkausi, o dabar kartais galvoju, kad gal be reikalo...
Čiunčia
QUOTE(Paslaptingoji @ 2011 01 18, 15:52)
bet tokie bajeriai visais laikais būdavo.O dėl to auklėjimo šeimoje...negaliu nesutikt,kad tai svarbu,bet aš va normalioj šeimoj augau ir šeip dabar atrodo normali,bet ėh bajerių darydavom vieni kitiems,ir kelnes nutraukdavom,ar dar kokių nesąmonių doh.gif Tiesa žiaurūs nebuvom,durniuodavom,kartais persistengdavom.
Aš va ketvirtokė būdama nuo dičkio į akį gavau,net mėlynę turėjau.Liūdna,bet vyksta tokie dalykai visur kur vaikai,paaugliai ir pan.Nežinau stengsiuos dalyvaut vaiko gyvenime,asmeniniam,mokykliniam kuo daugiau bendraut,tikiuos išvengsim bėdų,spręsim jas.Žodžiu įjungsiu trečią akį  biggrin.gif ir stebėsiu kaip tam mano vaikui einasi,tikiuos nieko svarbaus nepražiopsosiu rolleyes.gif
*

Sutinku, kad visais laikais tie bajeriai būdavo, bet kažkaip šiuo metu žiauriau atrodyti pradėjo doh.gif Na, bet norit sutikit, norit ne, man tos mini "nekaltos" vagystės iš "Maximos" ir apsauginių sulaikymai, policijos kvietimai nelabai normaliais bajeriais atrodo schmoll.gif Atrodo ką čia paaugliai šposija, bet taip ir prišposint gali, kad ateitį susigadins per tuos menkaverčius bajerius... Kuo arčiau ta mokykla, tuo labiau gilintis imi, nors nereiktų dar taip toli žvelgt rolleyes.gif
krika
girdėjau tokį dalyką, kad tik kelios mokyklos turės prailgintas klases. visos kitos tik socialiai remtiniems vaikams.
tai ką dabar daryti? norėjau kad būtų prailginta grupė. ir iš vis.... arčiau namų, bet pamokos baigiasi 12-13 val ir eina per centrinę gatvę namo?
ar kažin kur, bet su prailginta grupe g.gif
jėga
QUOTE(krika @ 2011 01 18, 22:27)
ir iš vis.... arčiau namų, bet pamokos baigiasi 12-13 val ir eina per centrinę gatvę namo?
ar kažin kur, bet su prailginta grupe  g.gif
*

Jei yra galimybių, tai vežiot, arba samdyt žmogų, kuris bent jau iki namų parvestų.
Ar tu būsi rami, žinodama, kad tavo pradinukė išėjo 12 valandą iš mokyklos į nežinia kur? Ypač, po paskutinių įvykių Lietuvoj. Aišku, yra ir tokių savarankiškų vaikų ir jais pasitikinčių tėvų. Turbūt labai stiprius nervus turi...
ČIČI
Aš neturiu stiprių nervų, bet mano vaikai ir į lauką eina vieni, ir nuo pirmos klasės vieni namo pareina...

O kodėl nebebus praiilgintos grupės? Juk ji mokama....
Paslaptingoji
QUOTE(krika @ 2011 01 18, 23:27)
girdėjau tokį dalyką, kad tik kelios mokyklos turės prailgintas klases. visos kitos tik socialiai remtiniems vaikams.
tai ką dabar daryti? norėjau kad būtų prailginta grupė. ir iš vis.... arčiau namų, bet pamokos baigiasi 12-13 val ir eina per centrinę gatvę namo?
ar kažin kur, bet su prailginta grupe  g.gif
*

kurią gatvę tektų pereit vaikui?tą didžiąją link bigo?tada bijočiau schmoll.gif kaka ta gatvė.Dėl prailgintų nieko tiksliai nežinau dar,man tik pavaduotoja sakė,kad jei nieks nepasikeis(?) bus grupė nemokama iki 15val,sakė visiems g.gif
QUOTE(ČIČI @ 2011 01 19, 09:35)
Aš neturiu stiprių nervų, bet mano vaikai ir į lauką eina vieni, ir nuo pirmos klasės vieni namo pareina...

*

o mano nebeina,bandžiau leist(į lauką)bet po kai kurių įvykių nusprendžiau neberizikuot.Mano nervai silpni ir nors namai šalia ir gatvė nedidukė,bijau aš jį vieną paleist ir vsio.Vaiks vaikui dar nelygus..maniškis svajoklis,kai nugrybaus į lankas vietoj namų g.gif Vienas pareis,vienas pusę dienos namie sėdės,man dar toks variantas nepriimtinas.Reiks parsivežt,ar tėtis į darbą nusiveš,nežinau g.gif arba aš dirbsiu pusę etato.
Papildyta:
QUOTE(Čiunčia @ 2011 01 18, 19:13)
Sutinku, kad visais laikais tie bajeriai būdavo, bet kažkaip šiuo metu žiauriau atrodyti pradėjo  doh.gif Na, bet norit sutikit, norit ne, man tos mini "nekaltos" vagystės iš "Maximos" ir apsauginių sulaikymai, policijos kvietimai nelabai normaliais bajeriais atrodo  schmoll.gif Atrodo ką čia paaugliai šposija, bet taip ir prišposint gali, kad ateitį susigadins per tuos menkaverčius bajerius... Kuo arčiau ta mokykla, tuo labiau gilintis imi, nors nereiktų dar taip toli žvelgt  rolleyes.gif
*

normalus tavo nerimas čiunčia,bet reik žiūrėt pozityviai ir tikėtis,kad tu ir tavo vaikai nesusidurs su tokiais įvykiais,kas belieka smile.gif
krika
QUOTE(ČIČI @ 2011 01 19, 08:35)

*

mano vaikas dar lauke vienas nebūna. bandžiau save nugalėti ir leidau vienai pabūti, kol mes su maže wc pareisim ir išeisim. tai kol pakilom į 5 aukštą, nespėjom apsisukti, kai dičkė parlekė - išsigando viena būti lauke....

nežinau apie prailgintas grupes. bijau kad bus sugedęs telefonas ir kol man į akis nepasakys (o ne sakė pasakė persakė - aš tam "telefone" trečia buvau) tol nesuprasiu. bet taip sakė, vienos mokyklos ar vedėja ar pavaduotoja. bet gal būt ji kalbėjo būtent apie nemokas prailgintas grupes, kurios bus remtiniems vaikams.

Paslaptingoji, reikėtų pereiti Smiltelės gatvę. bet ten juk sankryža su šviesoforu. truputį toliau nuo šviesoforo yra pėščiųjų perėja su sulėtintojais kalneliais.....

svarbiausia, kad vienas šeimoj ieško mokyklos TIK su prailginta grupe, o kitas - šalia namų unsure.gif
Pacankė
Vienos lauke nesu palikus....bijau, dar kai tokia vieta....visur didelis "judėjimas", nežinau kaip čia bus....

Prašymas priduotas, dabar lauksim stojimo ir tada rezultatų.....daba kolkas rami, bet va už poros men pradės kinkos drebėt.....
ČIČI
Tik neparodykit vaikams, kad bijot mirksiukas.gif

Toks jausmas, kad as viena nieko nebijau doh.gif cool.gif Bijau ir as, bet manieji atsargus, o musu kiemas visada pilnas vaiku...
jėga
QUOTE(ČIČI @ 2011 01 19, 08:35)
*

Vienas dalykas, jei ta mokykla beveik kieme, kitas - jei kiek toliau ir reik judrią gatvę pereit.

QUOTE(Paslaptingoji @ 2011 01 19, 09:09)
Vaiks vaikui dar nelygus..maniškis svajoklis,kai nugrybaus į lankas vietoj namų
*

Būtent drinks_cheers.gif
Pasakojau pernykštę savo pirmoko situaciją. Savo vaiką į mokyklą vežu/parsivežu, bet vienąsyk užteko 5-10 min pavėluot atvažiuot ir vaiko neberadau... Klasiokus sutikau, klasės mokytoją, bet saviškio schmoll.gif Po 4 val atrado svetimi žmonės prie Jakų žiedo... Gerai, kad viskas laimingai...
krika
QUOTE(jėga @ 2011 01 19, 10:49)
Pasakojau pernykštę savo pirmoko situaciją. Savo vaiką į mokyklą vežu/parsivežu, bet vienąsyk užteko 5-10 min pavėluot atvažiuot ir vaiko neberadau... Klasiokus sutikau, klasės mokytoją, bet saviškio schmoll.gif Po 4 val atrado svetimi žmonės prie Jakų žiedo... Gerai, kad viskas laimingai...
*

vakar šitą istoriją kaip tik prisiminiau unsure.gif
limma
QUOTE(Vendetta @ 2011 01 13, 19:33)
Beje, mamytes,kurios išleido į Verdenę 2010 rudenį - nieko neberašo. Kaži kaip vaikiukams sekasi ten? g.gif
*

QUOTE(banguze @ 2011 01 13, 21:01)
Mano pirmokas pradėjo eit į šią mokyklą, blogo negaliu nieko pasakyt, mokymosi rezultatai mane tenkina.

QUOTE(~MILENA~ @ 2011 01 14, 19:03)
Sveiki, mes pirmokai,  labai  patinka dukrai lankyti sia mokykla, mokytoja  thumbup.gif
*

mes irgi einam i ta pacia mokykla...ir prisidedu pri mamu atsiliepimu, kad esu patenkinta viskuo thumbup.gif toks jausmas kad is vienos klases butume...viskas tenkina ri viskas thumbup.gif
Naktibalda
dėl prailgintos grupės taip, šiaip ji soc remtiniems vaikams, o mūsų mokykloje rinko prailgintą dar ir kitiems vaikams, tai kaina būtų buvus pagal vaikų skaičių susirinko tiek, kad už tas kelias valandas būtų reikėję mokėti 250lt atrodo, na ir žinoma jau tokių piniguočių neatsirado 4u.gif Manau visos mokyklos renka ir tas mokamas prailgintas grupes, bet kaip susidaro nedaug vaikų, ir paskaičiuoja kainą tai daugeliui atšoka fantazija , pvz man tai yra per brangu už tas kelias valandas mokėti, aš geriau jau kokį būrelį dar apsiimčiau lankyti ax.gif

na mūsų mokykla mums beveik kieme, pats nueina, pats pareina, ten taip pat ir treniruotės, kažkaip džiaugiuosi visgi šiai dienai ,kad nepasirinkome toli mokyklos dėl mūsiškės "ale blogumo" , kadangi mokytoja esam labai patenkinti tai nesiskundžiu, o paskui matysim kaip sakoma neforsuoju pagyvensim pamatysim rolleyes.gif
marmari
QUOTE(Naktibalda @ 2011 01 19, 14:46)
dėl prailgintos grupės taip, šiaip ji soc remtiniems vaikams, o mūsų mokykloje rinko prailgintą dar ir kitiems vaikams, tai kaina būtų buvus pagal vaikų skaičių susirinko tiek, kad už tas kelias valandas būtų reikėję mokėti 250lt atrodo, na ir žinoma jau tokių piniguočių neatsirado  4u.gif Manau visos mokyklos renka ir tas mokamas prailgintas grupes, bet kaip susidaro nedaug vaikų, ir paskaičiuoja kainą tai daugeliui atšoka fantazija , pvz man tai yra per brangu už tas kelias valandas mokėti, aš geriau jau kokį būrelį dar apsiimčiau lankyti  ax.gif

na mūsų mokykla mums beveik kieme, pats nueina, pats pareina, ten taip pat ir treniruotės, kažkaip džiaugiuosi visgi šiai dienai ,kad nepasirinkome toli mokyklos dėl mūsiškės "ale blogumo" , kadangi mokytoja esam labai patenkinti tai nesiskundžiu, o paskui matysim kaip sakoma neforsuoju pagyvensim pamatysim  rolleyes.gif
*

Ačiū, ir vėl nemiegosiu naktim swoon.gif
Jau buvau rami, kad ta prailginta bus, o čia va kokia politika doh.gif Tai kur jis dėsis nuo pietų iki vėlyvo vakaro vienas blink.gif
ir niekaip neapsisprendžiu ar rinktis Stulpino, kuris žymiai arčiau namų, ar Vyturio, kur tektų pakeliauti g.gif
ČIČI
Nieko nesuprantu del grupiu, nejaugi mokykla pati sprendzia... g.gif Pas mus taip - jei butu susirinke mazai vaiku kaina butu buvusi 120 lt, jei daugiau - 80 lt. Soc. remtiniems nemokamai, bet jei jie eina - prisiskaiciuoja, kaip lankantys... tokiu atveju gaunasi mazesnis mokestis tiems kitiems. Taigi, mes mokame 80 lt ir vaikas buna iki 16 val. Grupe lankome todel, kad nelabai nori viena buti namie, o be to, kad neprasedetu visa diena prie televizoriaus.

Papildyta:
QUOTE(marmari @ 2011 01 19, 12:58)
Jau buvau rami, kad ta prailginta bus, o čia va kokia politika doh.gif Tai kur jis dėsis nuo pietų iki vėlyvo vakaro vienas blink.gif
ir niekaip neapsisprendžiu ar rinktis Stulpino, kuris žymiai arčiau namų, ar Vyturio, kur tektų pakeliauti g.gif
*

tada rinkites Vyturi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(jėga @ 2011 01 19, 10:49)
*

Prisimenu ir zinoma, gerai, kad viskas gerai... bet as darau isvada, kad nera gerai, kai vaikas nezino, kaip namo pareiti...
Naktibalda
QUOTE(marmari @ 2011 01 19, 12:58)
*

mes lankom Stulpino kol kas esu patenkinta 4u.gif , nes mažiams nieko nėra geriau kaip mokykla ranka pasiekiama, na nebent turite galimybę vežioti ir jį prižiūrėti, šiaip nors maniškis pakankamai savarankiškas, bet mums saugiau, kuomet mokykla beveik kieme biggrin.gif
pasikartosiu kol kas jokių blogumų toje "baisioje" mokykloje nematau 4u.gif
QUOTE(ČIČI @ 2011 01 19, 13:04)
Nieko nesuprantu del grupiu, nejaugi mokykla pati sprendzia...  g.gif  Pas mus taip - jei butu susirinke mazai vaiku kaina butu buvusi 120 lt, jei daugiau - 80 lt. Soc. remtiniems nemokamai, bet jei jie eina - prisiskaiciuoja, kaip lankantys... tokiu atveju gaunasi mazesnis mokestis tiems kitiems. Taigi, mes mokame 80 lt ir vaikas buna iki 16 val. Grupe lankome todel, kad nelabai nori viena buti namie, o be to, kad neprasedetu visa diena prie televizoriaus.

*

aš kaip supratau iš vis norėjo daryti atskiras tas grupes g.gif
manau kiekviena mokykla sprendžia kas kaip, mūsų mokykloje kaina išaugo nemaža, pagal norinčiųjų skaičių, todėl nebežinau ar tebėra ji ta mokam prailginta ar jos iš vis nesurinko unsure.gif
marmari
Naktibalda kur galėčiau ppasiskaityti daugiau nuomonių appie tą "blogąją" mokyklą mirksiukas.gif
jėga
QUOTE(ČIČI @ 2011 01 19, 13:04)
Prisimenu ir zinoma, gerai, kad viskas gerai... bet as darau isvada, kad nera gerai, kai vaikas nezino, kaip namo pareiti...
*

Nu, septynmečiui pareiti 7 km namo, kaži, ar įmanoma lotuliukas.gif Nors, būna turbūt ir tokių.
Žinau, dabar sakysit, o jei mokykla būtų kieme... Bet šiuo atveju ir tai ne išeitis. Jis lydėjo mergaitę, klasės draugę namo. Jos namai galėjo būti BET KUR.
Imkit bet kokią mokyklą, kad ir tą pačią "Versmę". Į ją taip pat susirenka vaikai iš beveik viso miesto. Ir nežinosi, kur, kokį draugą sugalvos palydėt tavo vaikas.
Nereikia tikėtis iš septynmečio atsakomybės, kaip iš suaugusio žmogaus. smile.gif
Arba taip pat pernykštis atvejis, kai pirmoką kažkokie puspročiai uždarę laikė... Baisu nu. Ne mano nervams... schmoll.gif tongue.gif Vaikai iki tam tikro amžiaus turi būt prižiūrimi suaugusiųjų. smile.gif
Naktibalda
QUOTE(marmari @ 2011 01 19, 13:42)
Naktibalda kur galėčiau ppasiskaityti daugiau nuomonių appie tą "blogąją" mokyklą mirksiukas.gif
*

na aš tai skaitinėjau čia SM, bet ten tokia sena info ...prisipažinsiu labai bijojau, bet artumas mokyklos nulėmė visus svarsčius , šiaip va keletą postų atgal sakė jau dalykinėj sistemoj mokytojai lyg ne kokie, matysim visgi matysim, juk jei jau bus labai blogai nelauksim kažko, nedarau skubotų sprendimų, o gal visgi MITAS bus paneigtas lotuliukas.gif paskui mūsų tikslas taip pat prie namų Varpo gimnazija unsure.gif , prestižinė mokykla pagal reitingus ir komentarus tai dar ne viskas, ten taip pat vaikas gali mokytis labai blogai arba nepritapti, geriausiai turbūt privačioje biggrin.gif , kaip šiltnamyje turbūt jie ten gyvena ax.gif

beje kaip pagalvoji, kad vaikas vos ne 7 iš namų turėtų išeiti jei toliau važiuoti kažkur tai mane purto vien pagalvojus, šalta, tamsu, nu man kažkaip niekaip nesiriša prestižinė mokykla ir toks "komfortas" , dabar vaikas keliasi 7.30 nusiprausia, pavalgo, apsirengia ir išeina be 10 ar be 15 min 8. Man čia yra gėris wub.gif
ČIČI
As ne ta turiu omeny, sakydama, kad 7 ar 1 km pareiti namo...

Del prieziuros - kiekviena seima issirenka sau priimtiniausia varianta.
Papildyta:
QUOTE(Naktibalda @ 2011 01 19, 13:57)
beje kaip pagalvoji, kad vaikas vos ne 7 iš namų turėtų išeiti jei toliau važiuoti kažkur tai mane purto vien pagalvojus, šalta, tamsu, nu man kažkaip niekaip nesiriša prestižinė mokykla ir toks "komfortas" , dabar vaikas keliasi 7.30 nusiprausia, pavalgo, apsirengia ir išeina be 10 ar be 15 min 8. Man čia yra gėris  wub.gif
*

drinks_cheers.gif
krika
gerai. išsiaiškinau jūsų pagalba apie prailgintas grupes. o jei apsižiūrėdama mokyklas man "guldys galvą" kad, taip, prailginta grupė bus, o paskui žiūrėk realiai nesurenka vaikų arba mokėk kaip už darželį mėnesinį mokestį - kas kaltas? g.gif ar aš, kad patikli, ar mokykla kad melavo g.gif ne mokykla, nemeluoja, ane, ji gali tiesos nesakyti smile.gif g.gif
limma
pas mus per pirmaji susirinkima, tai kur buvo berods birzelio pradzioj, iskart pasake, bus prailginta jei vaiku susirinks, ir ji bus mokama...gali but ir mazai vaiku jei tevai labai pageidaus, bet tada gausis apie 200lt menesiui...ir per susirinkima buvo kaip ir daug norinciu, bet paliko rugsejo menesi realiai nelabai daug, ir moka berods apie 150lt menesiu uz 3 valandas...
jėga
QUOTE(Naktibalda @ 2011 01 19, 13:57)
dabar vaikas keliasi 7.30 nusiprausia, pavalgo, apsirengia ir išeina be 10 ar be 15 min 8. Man čia yra gėris  wub.gif
*

Per 15 min susisukat? bigsmile.gif Mums mažiausiai 45 reik, nuo atsikėlimo iki išėjimo pro duris doh.gif Ir iki mokyklos per 15-20 min nuvažiuojam. Šiltai, patogiai, nuo durų iki durų ax.gif
Naktibalda
QUOTE(jėga @ 2011 01 19, 14:20)
Per 15 min susisukat? bigsmile.gif Mums mažiausiai 45 reik, nuo atsikėlimo iki išėjimo pro duris doh.gif Ir iki mokyklos per 15-20 min nuvažiuojam. Šiltai, patogiai, nuo durų iki durų ax.gif
*

aha , tiksliau aš net nesisuku vyras su dičkiu sukasi, jis atsikelia anksčiau padaro pusrytukus, tam belieka tik atsikelti į vonią ir prie stalo biggrin.gif , kartais girdžiu,kad paskubėtų, bet nieko čia blogiausiu atveju prieš 5 min galima išeiti hihihi.gif , šiaip kaip suprantu turi galimybę vežioti nuo durų iki durų, pasiimti kada reikia, tai tamsta visuomet kaip suprantu esi budėjimo padėtyje tai toks modelis yra idealus, bet ne visi turi tokias galimybes, mirksiukas.gif
jėga
Aš ir nesiūlau visiems vaikus vežiot, juolab, jei ta mokykla visai kieme. Bet ne kiekvieno namo kieme mokykla yra, ane. Su mūsų tempais ir iki artimiausios reikėtų 15-20 minučių pėsčiomis nueit. Taip kad laike nėr skirtumo smile.gif
krika
vyresnėse klasėse aš iš namų išeidavau, kai išgirsdavau skambutį į pamokas lotuliukas.gif
Naktibalda
QUOTE(jėga @ 2011 01 19, 14:30)
Aš ir nesiūlau visiems vaikus vežiot, juolab, jei ta mokykla visai kieme. Bet ne kiekvieno namo kieme mokykla yra, ane. Su mūsų tempais ir iki artimiausios reikėtų 15-20 minučių pėsčiomis nueit. Taip kad laike nėr skirtumo smile.gif
*

teisybė, bet sakykim mano manymu taip, jei negalėsi vežioti visuomet ir pasiimti vaiko, tai tada reikia rinktis mokyklą artimiausią nuo namų, nes , net ir pati geriausia mokykla toli nuo namų gali apkarsti doh.gif , dažnai rytais pasidžiaugiu,kad nesudurniavau ir visgi leidau arti namų, o ar ilgai džiaugsiuosi tai pagyvensim pamatysim ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.