Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Klaipėdos mokyklos 2
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
ČIČI
biggrin.gif siais laikais galima visus dalykus integruoti, pvz. vieni vaikai skaiciuoja obuolius, o kiti angeliukus... na, cia tik juokas biggrin.gif P.S. pas mus mokykloje tik viena tikybos mokytoja (kiek zinau), o paziurejus i mokytoju sarasa randu tik dorinio ugdymo mokytoja.
Papildyta:
QUOTE(krika @ 2011 01 20, 13:54)
šiais laikais, tėvai daug ką gali  4u.gif
*

ne tiek daug, kiek noretusi, deja 4u.gif
Pacankė
QUOTE(Dilma @ 2011 01 20, 14:22)
Mes pirkom iš vidutiniškai brangių (nes brangiosios pagal mane tos, kur apie 500 lt kainuoja doh.gif ), tai mokėjom mažiau, nei prieš rugsėjį tongue.gif
*

kiek per pusę? cool.gif . Nes nu tada reik žūrėt....o jos sunkios? kaip atrodo? 4u.gif
mama2004
Masiote matematika, biologija ir panasios pamokos tokios pat BUVO kaip ir kitose mokyklose. Ta katalikiska pakraipa budavo tokia, kad pirmadieniais susirinkdavom pries pamokas i aktu sale "ale maldai". Buvo kaip ir privaloma, bet aisku, mes dickiai, stengdavomes nusimuilinti. Juk zymiai maloniau rytais pamiegoti. Renginiai budavo visokie su tikejimu susije. Ta katalikiska pakraipa neigiamo atspalvio mokyklai neduodavo.
Dilma
QUOTE(Pacankė @ 2011 01 20, 14:49)
kiek per pusę? cool.gif . Nes nu tada reik žūrėt....o jos sunkios? kaip atrodo? 4u.gif
*

Nu ne per pusę... Bet keliasdešimt litų sutaupėm smile.gif . Bent jau mūsų tai lengva, Herlitz 4u.gif
ezra
QUOTE(ČIČI @ 2011 01 20, 09:44)
Nesidomejau ar ta pati... Na, daug istoriju girdejau ir tiek... nenoreciau cia pletku skleisti...
*

Tikrai ta pati direktorė.

QUOTE(mama2004 @ 2011 01 20, 10:40)
Savo dicki jau uzrasiau i Mazvyda, pas mokytoja Dalia  tongue.gif  tikiuosi viskas bus neblogai  drinks_cheers.gif
*

Tada mūsų vaikai bus klasiokai. biggrin.gif
QUOTE(Vendetta @ 2011 01 20, 11:43)
5 klasėj nebepriprašysi kartu važiuoti...

Ir dar kaip priprašys. Ir patys prašysis nuvežami. biggrin.gif Va, parvežti gal ir nebereikės. biggrin.gif

QUOTE(ČIČI @ 2011 01 20, 14:02)
dorinio ugdymo mokytoja.

Dorinis mokymas - etika arba tikyba.
limma
QUOTE(Dilma @ 2011 01 20, 13:22)
Mes pirkom iš vidutiniškai brangių (nes brangiosios pagal mane tos, kur apie 500 lt kainuoja doh.gif ), tai mokėjom mažiau, nei prieš rugsėjį tongue.gif
*

na tada ir mes is vidutiniskai brangiu tongue.gif ...nu bet musu tada tiek kainavo, ir dabar tiek pat kainuoja...aisku jei turi nuolaida tai tada gaunasi pigiau, bet mes kai jos neturejom, tai ir kaina nesiskiria...

QUOTE(Pacankė @ 2011 01 20, 14:49)
o jos sunkios? kaip atrodo? 4u.gif
*

nu maniskio tai ner labai sunki, bet ir nelengva...svoris vistiek jauciasi...galetu but ir lengvesnes, bet tos paprastos visai nenorejom, o tos tvirtos biksi sveria 4u.gif
krika
QUOTE(mama2004 @ 2011 01 20, 15:50)
Masiote matematika, biologija ir panasios pamokos tokios pat BUVO kaip ir kitose mokyklose. Ta katalikiska pakraipa budavo tokia, kad pirmadieniais susirinkdavom pries pamokas i aktu sale "ale maldai". Buvo  kaip ir privaloma, bet aisku, mes dickiai, stengdavomes nusimuilinti. Juk zymiai maloniau rytais pamiegoti. Renginiai budavo visokie su tikejimu susije. Ta katalikiska pakraipa neigiamo atspalvio mokyklai neduodavo.
*

ačiū
Dilma
QUOTE(ezra @ 2011 01 20, 16:29)

Tada mūsų vaikai bus klasiokai. biggrin.gif

*

Matai, jūs abi turit vieną bendrą pažįstamą rolleyes.gif biggrin.gif
Ugniavilte
Sveikos, Mamytės,

turiu M.Mažvydo mokyklos mokytojų sąrašiuką, kurie šiais metais išleidžia ketvirtokus.
Ruošiuosi užrašyti dukrytę i šią mokykla, tik niekaip neapsisprendžiu dėl mokytojo.
Turiu gerų atsiliepimų apie mokytoją Tomą Raibį. Jo klasėje nė vienas vaikas nėra išskirtas ar kažkuo ypatingesnis už kkitus. Klasėje vyrauja lygybė, o ir kaip pedagogas - stiprus.
Gal kas turite daugiau informacijos? Mačiau pora mamyčių užsirašė pas mokytoją Dalę, įdomu, kodėl būtent ją rinkotės? smile.gif
ezra
QUOTE(Dilma @ 2011 01 20, 21:11)
Matai, jūs abi turit vieną bendrą pažįstamą rolleyes.gif  biggrin.gif
*

Ane? bigsmile.gif biggrin.gif
QUOTE(Ugniavilte @ 2011 01 21, 16:02)
Sveikos, Mamytės,

turiu M.Mažvydo mokyklos mokytojų sąrašiuką, kurie šiais metais išleidžia ketvirtokus.
Ruošiuosi užrašyti dukrytę i šią mokykla, tik niekaip neapsisprendžiu dėl mokytojo.
Turiu gerų atsiliepimų apie mokytoją Tomą Raibį. Jo klasėje nė vienas vaikas nėra išskirtas ar kažkuo ypatingesnis už kkitus. Klasėje vyrauja lygybė, o ir kaip pedagogas - stiprus.
Gal kas turite daugiau informacijos? Mačiau pora mamyčių užsirašė pas mokytoją Dalę, įdomu, kodėl būtent ją rinkotės? smile.gif
*

Ne Dalę rinkomės, o Dalią (yra ir tokia, ir tokia). Dalė kitąmet antrokus turės. 4u.gif

Aš rinkausi, nes ši mokytoja myli vaikus, vaikai ją irgi labai myli. Visada besišypsanti, moka ir pajuokauti, ir rimtai dirbti. Gerai paruošia vaikus. Aktyvi, nuoširdi, komunikabili.
Aš dukrą leisiu, tai manau, kad su moterimi jai bus lengviau ir geriau.
Apie Tomą taip pat girdėjau daug teigiamų atsiliepimų. Šiemet tai pirmoji jo ketvirtokų laida Mažvyde. Kaip paruošti vaikai pasimatys tik tada, kai jie pabus penktokais gerą pusmetį ir ne anksčiau. smile.gif
Ugniavilte
Ačiū, Ezra, už informaciją. Mažai žinau apie šių metų pradinukų mokytojus smile.gif blush2.gif
Gal turi kokios informacijos ir apie kitus, t.y. Vida Bartkienė, Danutė Kiškionienė ir Sigita Drugilienė? blush2.gif
ezra
QUOTE(Ugniavilte @ 2011 01 21, 16:25)
Ačiū, Ezra, už informaciją. Mažai žinau apie šių metų pradinukų mokytojus smile.gif blush2.gif
Gal turi kokios informacijos ir apie kitus, t.y. Vida Bartkienė, Danutė Kiškionienė ir Sigita Drugilienė?  blush2.gif
*

Gali būti, kad Danutė nabedirbs kitais metais, nes ji jau pensijinio ar beveik pensijinio amžiaus. Ji buvo dar mano pradinių klasių mokytoja. smile.gif
Nei apie Vidą, nei apie Sigitą negaliu nieko blogo pasakyt.
Aš rinkausi tarp Tomo ir Dalios.
~MILENA~
QUOTE(limma @ 2011 01 20, 13:54)
na mes pirkom is tu brangiu kupriniu, tai ju kainos nei atpigo, nei pabrango, kokios buvo rugsejo pradzioj ir pries ja, tai liko ir dabar...

mes tikrai patenkinti 4u.gif
*

Mes turime kuprine "Step by Step" 5 in 1, svoris 0,900 gr, bet kada prikrauni nera lengvas. Ar man taip atrodo ax.gif . Bet labai patogus, dukryte labai patenkinta. Pirkome is Vokietijos ir pigiau kanavo ant 140 lt, niegu cia LT Office1.
margutis79
sveikos, mamytes. dukra siemet bus pirmoke, pagal rajona priklausome SMELTES mokyklai, galvojau ten ir leisti. Bet atsiliepimai nekokie ir ne is vieno zmogaus. Dabar nezinau, kur leisti. Keik supratau, ne visos mokyklos gali priimti, t.y. jei tik laisvos vietos butu verysad.gif Dabar apsistojau ties VERSME ir GEDMINU. Versmeje kiek suprantu klases buna perpildytos. Bet atsiliepimai geri. Gal kas gali patarti del Gedminu mokyklos? O gal kas zino kokios mokytojos tures siemt pirmokus? Prasau, pagelbekit, kiekviena nuomone yra svarbi ax.gif
ČIČI
QUOTE(Marija79 @ 2011 01 28, 08:58)
sveikos, mamytes. dukra siemet bus pirmoke, pagal rajona priklausome SMELTES mokyklai, galvojau ten ir leisti. Bet atsiliepimai nekokie ir ne is vieno zmogaus. Dabar nezinau, kur leisti. Keik supratau, ne visos mokyklos gali priimti, t.y. jei tik laisvos vietos butu  verysad.gif  Dabar apsistojau ties VERSME ir GEDMINU. Versmeje kiek suprantu klases buna perpildytos. Bet atsiliepimai geri. Gal kas gali patarti del Gedminu mokyklos? O gal kas zino kokios mokytojos tures siemt pirmokus? Prasau, pagelbekit, kiekviena nuomone yra svarbi  ax.gif
*

o kuom Jums bloga Smeltes? Mano koleges anukas eina, viskas jam ten gerai...
margutis79
QUOTE(ČIČI @ 2011 01 28, 12:18)
o kuom Jums bloga Smeltes? Mano koleges anukas eina, viskas jam ten gerai...
*

man asmeniskai kol kas niekom, tik dabar susirupinau, i kuria mokykla geriau vesti. o apie smelte girdejau ne is vieno, kad prasta g.gif aisku, daug priklauso nuo mokytojos, ypac jei kalba eina apie pradinukus 4u.gif
tai gal yra tokiu mamyciu,kurios veda i SMELTE, ypac siu metu ketvirtokelius. mirksiukas.gif
krika
nežinau, aprimau dėl mokyklos. kol kas leidžiu info susigulėti, nes pasirodo kad renkant mokyklą galima ir susipykti su sutuoktiniu lotuliukas.gif
o jei rimtai, sąraše atsirado Mašioto mokykla, kuri netgi pirmauja už smeltę ar versmę g.gif
ezra
QUOTE(Marija79 @ 2011 01 28, 08:58)
sveikos, mamytes. dukra siemet bus pirmoke, pagal rajona priklausome SMELTES mokyklai, galvojau ten ir leisti. Bet atsiliepimai nekokie ir ne is vieno zmogaus. Dabar nezinau, kur leisti. Keik supratau, ne visos mokyklos gali priimti, t.y. jei tik laisvos vietos butu  verysad.gif  Dabar apsistojau ties VERSME ir GEDMINU. Versmeje kiek suprantu klases buna perpildytos. Bet atsiliepimai geri. Gal kas gali patarti del Gedminu mokyklos? O gal kas zino kokios mokytojos tures siemt pirmokus? Prasau, pagelbekit, kiekviena nuomone yra svarbi  ax.gif
*

Gedminai šiaip gan griežtai žiūri dėl ne savo rajono vaikų. Paprastai nepriima, nes klasės perpildytos būna.
margutis79
aciu, EZRA, net negalvojau, kad taip gali buti blush2.gif
o kaip del VERSMES/ as labiau linkusi i versme leisti, bet pagal si foruma, vietu taip pat nelabai yra verysad.gif
O kaip yra su uzrasymu i mokykla- ar galima i kelias uzrasyti vaika ar tik viena reikia pasirinkti/
lelijabalta1
QUOTE(Marija79 @ 2011 01 28, 23:06)
aciu, EZRA, net negalvojau, kad taip gali buti  blush2.gif
o kaip del VERSMES/ as labiau linkusi i versme leisti, bet pagal si foruma, vietu taip pat nelabai yra  verysad.gif
O kaip yra su uzrasymu i mokykla- ar galima i kelias uzrasyti vaika ar tik viena reikia pasirinkti/
*

Manyčiau reiktų atsižvelgti, kaip vaikas pasieks mokyklą, kiek laiko tai užtruks, vis dėlto yra skirtumas ar kelionė užtruks 10 min ar 30 min., ko gero vaikas lankys būrelius, gal net tuos, kurie vyksta po pietų, tai ar jūs turėsit visada pakankamai laiko vežti/vesti į/iš mokyklos. Gal net pasiimkit kartu savo vaiką ir padarykit ekskursiją po mokyklas - tegu vaikas taip pat išreiškia savo nuomonę. Taip pat įvertinkit ir uniformą, jos būtinumą, modelį.
ezra
QUOTE(Marija79 @ 2011 01 28, 22:06)
*

Šiaip, tikrai galima, tik nešdami medicininę pažymą turėsit jau galutinai apsispręsti, nes ją reikia originalią nešti, ne kopiją. Bet pradžioje galit užsirašyti į kelias. 4u.gif

QUOTE(lelijabalta1 @ 2011 01 29, 11:55)
Manyčiau reiktų atsižvelgti, kaip vaikas pasieks mokyklą, kiek laiko tai užtruks, vis dėlto yra skirtumas ar kelionė užtruks 10 min ar 30 min., ko gero vaikas lankys būrelius, gal net tuos, kurie vyksta po pietų, tai ar jūs turėsit visada pakankamai laiko vežti/vesti į/iš mokyklos. Gal net pasiimkit kartu savo vaiką ir padarykit ekskursiją po mokyklas - tegu vaikas taip pat išreiškia savo nuomonę. Taip pat įvertinkit ir uniformą, jos būtinumą, modelį.
*

drinks_cheers.gif Superiniai patarimai.
margutis79
aciu, mergaites, uz patarimus! pradesim ekskursijas po mokyklas ax.gif
IR dar-kokia jusu nuomone apie SMELTE? si mokykla arciausiai musu, ir, aisku, butu patogiausiai vaikui nueiti iki jos. Lauksiu ivairiu nuomoniu mirksiukas.gif
ČIČI
QUOTE(lelijabalta1 @ 2011 01 29, 11:55)
*

drinks_cheers.gif

Be to, mane pasiekė tokia info: Gedminų mokykloje jau baigia sukomplektuoti pirmas klases - liko vos kelios vietos...
Ramunėlė*
ČIČi - g.gif ..suintrigavai.... g.gif ryt tik dAR vasaro 1d., g.gif
margutis79
QUOTE(Ramunėlė* @ 2011 01 31, 22:22)
ČIČi -  g.gif ..suintrigavai.... g.gif  ryt tik dAR vasaro 1d., g.gif
*

drinks_cheers.gif pritariu..mane taip pat nustebino. g.gif
ČIČI
Man irgi keista, bet taip sake... ( ta, kuri uzrase savo atzala i ta mokykla)
Naktibalda
o kas čia keisto smile.gif , mes pernai irgi užsirašėm sausio 12 dieną ir jau buvo tik keletą vietų likę į norimą klasę g.gif
krika
nu jooooo. man sausio mėnesį pasakė, kad jokios informacijos nėra, norit - taip, užrašykit. bet kodėl aš turiu aklai užrašyti prieš tai neišgirdus nieko apie mokyklą.
man pasakė informacija bus žinoma vsario vidury g.gif
Naktibalda
QUOTE(krika @ 2011 02 01, 10:39)
nu jooooo. man sausio mėnesį pasakė, kad jokios informacijos nėra, norit - taip, užrašykit. bet kodėl aš turiu aklai užrašyti prieš tai neišgirdus nieko apie mokyklą.
man pasakė informacija bus žinoma vsario vidury  g.gif
*

neturi gi žinoma 4u.gif ,

mes ėjom pagal sūnaus grupioko mamos rekomendaciją, todėl net nereikėjo labai galvoti, na o jei būčiau galvojus būtume į mokyklą tilpę, bet jau pas ką tai laimės dalykas 4u.gif

dar šovė mintis geriausias lakmusas jei nežinai ką rinktis , ateini rašai prašymą ir klausi , arba net paprašai sąrašų kur į kokią klasę rašytis , ir į kurią klasę daugiausiai užsirašiusių ir vsio, jei žmonės rašėsi matyt žino pas ką biggrin.gif
ezra
QUOTE(ČIČI @ 2011 02 01, 08:35)
Man irgi keista, bet taip sake... ( ta, kuri uzrase savo atzala i ta mokykla)
*

Tai gal čia pas konkrečią mokytoją?

QUOTE(krika @ 2011 02 01, 10:39)
man pasakė informacija bus žinoma vsario vidury  g.gif
*

na, jei tau mokytoja nesvarbi, tik mokykla, tada gali neskubėti. Bet jei nori konkrečios mokytojos, patariu labai nedelsti. 4u.gif

QUOTE(Naktibalda @ 2011 02 01, 11:07)
dar šovė mintis geriausias lakmusas jei nežinai ką rinktis , ateini rašai prašymą ir klausi , arba net paprašai sąrašų kur į kokią klasę rašytis , ir į kurią klasę daugiausiai užsirašiusių ir vsio, jei žmonės rašėsi matyt žino pas ką  biggrin.gif
*

drinks_cheers.gif
ČIČI
QUOTE(ezra @ 2011 02 01, 22:52)
Tai gal čia pas konkrečią mokytoją?
*

schmoll.gif
Lindra
Labas dienas 4u.gif

štai, kur jūs apie mokyklas diskutuojat bigsmile.gif
o aš vis į vieną temą įsikandus doh.gif blush2.gif

gal yra mamyčių, kurių vaikučiai dabar ketvirtokai SENDVARIO mokykloj? ar yra kokių nors atsiliepimų apie pradinių klasių mokytojas? doh.gif

Pacanke, kokią alternatyvą imat?
*Jura*
O gal kuri apie Dacho mokytojas gali pasakyt?
Ar apie pačią m-klos atmosferą?
Lindra
QUOTE(*Jura* @ 2011 02 03, 09:35)
Ar apie pačią m-klos atmosferą?
*

mano kolegės vaikai mokosi: vienas kaip tik 4 klasę baiginėja. tai nesiskundžia, tik sako bėda su choreografijos mokytoja - labai muštravoja tuos pradinukus, streso įvaro. o visa kita tai džiaugiasi.
jos vaikas į teatrinę klasę eina, tai gaila, kad papildomos teatro pamokos yra užsienio kalbos pamokų sąskaita.
ir Dache pati mokiausi - mokykla, kaip mokykla smile.gif
Lindra
o kas girdėt apie Šaltinėlio pradinę mokyklą/darželį?
ČIČI
QUOTE(Lindra @ 2011 02 03, 22:38)
o kas girdėt apie Šaltinėlio pradinę mokyklą/darželį?
*

Zinau tik tiek, kad kazkada buvo laikoma super gera, bet kaip man pasakojo - ispustas tas gerumas...
Pacankė
QUOTE(Lindra @ 2011 02 02, 12:25)

gal yra mamyčių, kurių vaikučiai dabar ketvirtokai SENDVARIO mokykloj? ar yra kokių nors atsiliepimų apie pradinių klasių mokytojas?  doh.gif

Pacanke, kokią alternatyvą imat?
*

Pagal rajoną man Sendvario nepriklauso, man prikauso buvusi 9 vidurinė

Jokios neimu.....

QUOTE(*Jura* @ 2011 02 03, 10:35)

*

Vakar šnekėjau su viena mama, kuri skambinos į Dacho mokyklą ir šnekėjo su dir, tai sakė kad nenori priimti, jei vaikas nepriklauso pagal rajoną.....

jėga
QUOTE(Pacankė @ 2011 02 04, 13:49)
*

Neįtikėtina blink.gif Juk tau 10-ta arčiau g.gif Žymiai arčiau. Kaip taip gali būt g.gif
Pacankė
QUOTE(jėga @ 2011 02 04, 14:51)
Neįtikėtina blink.gif Juk tau 10-ta arčiau g.gif Žymiai arčiau. Kaip taip gali būt g.gif
*

Nu jo, bet kadangi ten skaito gatves ir lyginius/nelyginius skaičius... ir dar mano draugė gyvena Tomo g. tai jai irgi priklauso 9 vidurinė doh.gif
Lindra
QUOTE(Pacankė @ 2011 02 04, 13:49)

Jokios neimu.....
Vakar šnekėjau su viena mama, kuri skambinos į Dacho mokyklą ir šnekėjo su dir, tai sakė kad nenori priimti, jei vaikas  nepriklauso pagal rajoną.....
*

mūsų atveju 9 (Saulėtekio) tai dar blogiau nei 10 (Sendvario) doh.gif
koks lygis nežinau, bet mums eit per trinyčių parką į mokyklą .. ypač kai tamsu schmoll.gif

QUOTE(jėga @ 2011 02 04, 13:51)
*

Pacankei tiek 10 (Sendvario) , tiek 9 (Saulėtekio) lygiai toks pat atstumas. per maps.lt žiūrėjau smile.gif tik kryptis apie 90 laipsnių skiriasi.
Pacankė
QUOTE(Lindra @ 2011 02 04, 15:05)
mūsų atveju 9 (Saulėtekio) tai dar blogiau nei 10 (Sendvario)  doh.gif
koks lygis nežinau, bet mums eit per trinyčių parką į mokyklą .. ypač kai tamsu  schmoll.gif
Pacankei tiek 10 (Sendvario) , tiek 9 (Saulėtekio) lygiai toks pat atstumas. per maps.lt žiūrėjau smile.gif tik kryptis apie 90 laipsnių skiriasi.
*

Man abi baisios mokyklos ir jų atstumai ir "viduj"
ezra
QUOTE(ČIČI @ 2011 02 04, 08:38)
Zinau tik tiek, kad kazkada buvo laikoma super gera, bet kaip man pasakojo - ispustas tas gerumas...
*

Tikrai išpūstas.
limma
QUOTE(Lindra @ 2011 02 04, 14:05)
mūsų atveju 9 (Saulėtekio) tai dar blogiau nei 10 (Sendvario)  doh.gif
koks lygis nežinau, bet mums eit per trinyčių parką į mokyklą .. ypač kai tamsu  schmoll.gif
*

mums irgi jos priklause...bet jau man tai tragedija buvo...tai uzsirasem siaip ne taip i verdene...o dachas is kart pasake, kad nepriima, jei ne tam rajone, svetimu vaiku nepriima, nes netelpa net ju paciu rajono vaika unsure.gif
Lindra
QUOTE(limma @ 2011 02 06, 16:44)
mums irgi jos priklause...bet jau man tai tragedija buvo...tai uzsirasem siaip ne taip i verdene...o dachas is kart pasake, kad nepriima, jei ne tam rajone, svetimu vaiku nepriima, nes netelpa net ju paciu rajono vaika unsure.gif
*

o taviškis jau yra pirmokas? į kurią mokyklą einat? Verdenę? jei taip - tai pasakok biggrin.gif man pagal darbovietę gali būt, kad priklauso mastau.gif
limma
QUOTE(Lindra @ 2011 02 06, 18:35)
o taviškis jau yra pirmokas? į kurią mokyklą einat? Verdenę? jei taip - tai pasakok biggrin.gif man pagal darbovietę gali būt, kad priklauso mastau.gif
*

aga, mes pirmokai verdenei...esam visi patenkinti, aisku priklauso nuo mkytojos, bet mes patenkinti.mes rinkomes mokytoja, aisku nelabai as jos zinojau tik is grupes teveliu kai kuriu, tai rinkausi...nes nezinojau apie mokytoja nieko...bet esu patenkinta, griesta, reikli, bet teisinga...vaikais mokosi noriai, nereikia per prievarta versti i mokykla...sudomina vaikus, informacijos parsinesa sociai...kas domina klausk...
*Jura*
QUOTE(Lindra @ 2011 02 06, 18:35)
*

Verdenėj dokumentus priima nuo balandžio 1 d.
Reikia turėti sveikatos paž., gimimo liudijimą ir nuotraukytę smile.gif

Mes galim į Dacho m-klą pretenduot pagal darbovietę smile.gif
Lindra
QUOTE(*Jura* @ 2011 02 07, 15:46)
Verdenėj dokumentus priima nuo balandžio 1 d.
Reikia turėti sveikatos paž., gimimo liudijimą ir nuotraukytę  smile.gif
Mes galim į Dacho m-klą pretenduot pagal darbovietę  smile.gif
*

o prašymo iš anksto nepriima? nes jei dokumentų originalus, tai jau turi būt garantuotas, kad ten mokysis.
*Jura*
QUOTE(Lindra @ 2011 02 07, 15:51)
o prašymo iš anksto nepriima? nes jei dokumentų originalus, tai jau turi būt garantuotas, kad ten mokysis.
*

Bent jau man sakė, kad nepriima jokių prašymų, atvykti tik nuo balandžio 1 d. su dokumentais. Gal ten nuvykus iš karto pasakys, priims ar ne g.gif

Tarkim, Saulėtekio m-kloj sakė, atvykus iškart pasakys priims ar ne smile.gif
margustas
pernai man irgi buvo garbe rinktis mokykla pirmokiukam.labai norejau i ''saulute'',bet ten pasake kad jokiu sansu,tada ''dahas''na per pazystamus atsidurem jos sarasuose,del visa ko buvau uzrasius ir i sendvari<ten be problemu patekom kaip ir i ''mazvyda''.o pasitelkus pazystama visdelto gavom vieta''saulutej'' labai dziaugiausi<nes dar vienas vaikas darzelinukas>visus vienoj vietoj palikau.direktore''saulutes''super,vieta susisiekima irgi labai tiko<na mes is rajono>..deja mokytoja ne....va nuo siandien pabegom is tos mokyklos ir pasirinkom arciau namu ''jaku pradine mokykla''.apie ja nieko negaliu dar pasakyt tik tike kad tai maza pirmoku dabar yra 6.o visoj mokykloj tik 16 vaiku.dirba 2 mokytojos.na kaip seksis parasysiu veliau.o tos kurios renkates mokykla labiau pasidomekit ir apie mokytojas.
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.