Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Šiaulių m. l/d "Žirniukas"
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kiti miestai
neiste
Sveiki mamukai ir tetukai 4u.gif
Vis pavartau temas apie Siauliu darzelius, taciau ziuriu, kad Apie "Zirniuka" atskiros temos kaip ir nera sukurta blush2.gif
..simutea..

Man taip pat būtu įdomu sužinoti, nes nuo rugsėjo jei bus laisvų vietų tai jau žygiuosime smile.gif
neiste
QUOTE(..simutea.. @ 2010 01 12, 14:17)
Man taip pat būtu įdomu sužinoti, nes nuo rugsėjo jei bus laisvų vietų tai jau žygiuosime  smile.gif
*

as asmeniskai labai patenkinta biggrin.gif vedziau vaika pries tai prisiklausius butu ir nebutu istoriju apie siauliu darzelius, bet siuo nenusivyliau ax.gif aukletojos labai thumbup.gif Laimai ir Juratei 4u.gif 4u.gif rupinasi vaikais be galo..maitinimas irgi geras, nes is pradziu vedziau vaika pusei dienos, tai nueidavau ant pietu ir pati pamaitindavau..porcijos tikrai dideles. grupese daug zaislu, tad vaikai nenuobodziauja.
..simutea..
Kiek laiko buvo kai pradėjot eiti?
neiste
1m 9men mirksiukas.gif
gudre755
QUOTE(deisse @ 2010 01 12, 15:13)
as asmeniskai labai patenkinta biggrin.gif vedziau vaika pries tai prisiklausius butu ir nebutu istoriju apie siauliu darzelius, bet siuo nenusivyliau ax.gif aukletojos labai thumbup.gif Laimai ir Juratei 4u.gif  4u.gif  rupinasi vaikais be galo..maitinimas irgi geras, nes is pradziu vedziau vaika pusei dienos, tai nueidavau ant pietu ir pati pamaitindavau..porcijos tikrai dideles. grupese daug zaislu, tad vaikai nenuobodziauja.
*

PRITARIU, NES MANO MAZASIS LANKO TA PACIA GRUPE biggrin.gif PAS AUKLETOJAS LAIMA IR JURATE.LABAI DZIAUGIUOSI, KAD BUTENT SI DARZELI PASIRINKAU, NES SALIA NAMU YRA KITAS, O "ZIRNIUKAS" KIEK TOLIAU, BET VISI GERAI ATSILIEPE APIE SI DARZELI, YPAC DEL UGDYMO KOKYBES, TAI GERIAU 5 MIN. ILGIAU EISIU, BET VAIKA VESIU I SI DARZELI 4u.gif AUKLETOJOS SUPERINES mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.