Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Statomes namus Klaipedos krastuose!
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai > Statome namą nuo A iki Z
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
'RK'
SMAGIAI BENDRAUJAM, DALINAMES PATIRTIMI , PATARIMAIS , PADEDAM VIENA KITAI, SUSITINKAM KAVOS PUODELIUI, VYNO TAUREI APTARTI GYVENIMISKUS DZIAUGSMUS IR VARGUS thumbup.gif smile.gif ax.gif

user posted image

MUSU KOMPANIJA:

TRUŠELIAI
RYTINE KAVA- daro pakalimus
ILONUX- jau gyvena
RENAMAMBU- projektas
EDITUKE- jau gyvena
RENATA C- jau gyvena
RENNA - jau gyvena
DANGA - darbai viduj
SUPERTEVAI - pamatai
HELLGA -pamatai
NASTANKA - projektas
MAZURISKIAI
LALIQUE- laukia vidus
DIGI- projektas
RASAJ- daro projektą
LUNACKAKLP1981 - dezute
SIMBARELLA - ruosiasi kraustymuisi
DIER - stogas jau baigtas
KLIPSČIAI
UOGUTE- vidaus darbai
JURCIK- jau gyvena
WESTA- jau gyvena
JELENA 28- jau gyvena
LAURA K - irengineja vidu
GINDULIAI
RAPOLIUTE- popierizmas
DANGUOLE- jau gyvena
ANGELUX - daro pamatus
PORTISHEAD- projektas
SEVILIJA -darbu pradzia
SUDMANTAI
YNGRYDA- statosi
MAMELUKE- įsirenginėja
INERGA - dezute
S/B GULBĖ
PERLIUKAS- (netoli siu sodu) jau gyvena
SVETLANA- pati pradžia
RACKIENE- tvarko vidų
D.LELIAI
TISINA- beveik gyvena
RAMASKELEB- Leliai, pamatai
ZUIKULIS- bando baigti dėžutę
JOT.KA - Leliai, kyla sienos
MILIRINA
SARA77 - dezute
RADAILIAI
AGNELEV- netoli Eketes
DARIJETA - įsirenginėja vidų
A&T - dezute
KLEMIŠKĖ
TRIVO- laukia popierių pabaigos
PAKALNUTE
INDRUCIUKAS
ANTIGONE333- kraustosi
JAKAI
AVEVA - deda stoga
EVANSMUM- (uz Jaku, Budrikiai)
MEDUZA370- Gruzeikiu sodai, netoli Jaku, irengineja vidu
TASKELIS - sklypas
DAUPARAI
BOMBA- prie Dauparų, jau gyvena
GRUODA- prie Dauparų, jau gyvena
VITAMAX- prie Dauparų
RENISS- Dauparai, Eglynu km., jau gyvena
COMMA- Dauparai, renovuoja namą
PIJA - irengineja
ILONA 24 - projektas
BMX
S/B DITUVA
VIZIJA- laukia apdaila
LAPERIK- jau gyvena
GABBY27- kraustosi
MAMY5- projektas
RAGANIUKETUKE - gyvena
PADUSKELE- tuoj gyvens
MNR - irengineja vidu
NOVILA- jau gyvena
ORINTUXX
GARGŽDAI
AMOUR- netoli Gargždų, jau gyvena
JURGUGUTE - prie Gargždų, Aisės sodai
MESYTE - tarp Gargždu ir Dauparų
SANIA - jau gyvena
VIKSVAITE - jau gyvena (tarp Gargzdu ir Vezaiciu)
IEWIKE- 20 km. nuo Klaipėdos, važiuojant nuo Gargždų link Kretingos, 5 km. nuo autostrados...... - popierizmas
LILIUX4 (tarp Gargzdu ir Dauparu, Slapsiles km.) - projektas
MAMULIUX CHA CHA (netoli Dauparu, Slapsiles km.) - popierizmas
VANESA3 - (prie Gargzdu, Zilvicio SB)- jau gyvena
JRINGIENE- statybos leidimas
DZESIKA- (soduose)
ZVALUTE- (6km. link Kretingos)
RAJA28- jau gyvena
VIRGUTEJ - vidus
BALTIKE- jau gyvena
RAIMONDA-GEMA - sienos ir stogas yra
MAREZAGARE- ieško sklypo Kretingos ribose
XINGAX- pati pradžia darbų
PLAZMA
MEDUVE+ARGENTAS - Kretingos raj., Darbenai - stogas.......
NANA - Darbenai, renovuoja nama
VYDMANTAI
MILANIJA - gyvena jau
ELIVOD- pati pradzia
PALANGA
PALANG-MAMYTE - irengineja vidu
SINDEA- pamatai
EGILE
NYLIUKE - prie Girkaliu, Grandusiai
KLAIPEDA
LEAONA- Klemiskes g-ve, pamatai
ROBLETA (mokyklos rajonas) - pradzia
KYSKE- Kalote, irengineja vidu...
SONATA B - irengineja vidu - (butas per 2 aukstus)
AGLUONENAI...
RUTULYTE- kyla sienos
SKUBANTI- Kojeliu km.
LUKSE- uz Agluonenu, link Priekules, Grieziuose. Kyla stogas.

GIEDREGIE- prie Dovilu, svajoja apie pamatus
DEVYNDARBE- Normantai, pamatai
LIMBO- Tauro sodai
LORA++ -Rimkai, pati pradzia
MOONTE- prie Vezaiciu miestelio, 22km. nuo Klaipedos
ONCE- Plikiu km., projektas yra, greit des pamatus
AUSTULIS, Sventoji, Butinges sodai, tvarko leidimus
INGULE- Peskojuose pirks sklypa
GRIFE - prie Kalotes, SB "Pakrante"
KLIUKVA777 - Klaipedos SB "Tolupis", vidaus darbai
BURUZE - Veivizenai, stogas
LOTAA – Priekule
GAZELE - dezute
WINGA - , prie Kalotes, Purmaliu km., prie "Pakrantes" sodu- popierizmas
REDAUTA

-------------------------------------------------------------------------------------------

MUSU ALBUMAS: http://login.fotki.com/
Prisijungimo duomenys duodami: pabendravus, susipazinus ir kai temoje 2 dienas niekas nepriestarauja tam. Taip pat su salyga, kad susikurs savo albuma ir kazka parodys.
Nuotraukos sudetos private, o ne public.

REKOMENDUOJAM:
Bobcatas su priedais - stumdimo, lyginimo zemes darbai, poliu grezimas, tvorai stulpu isgrezimas, krovos darbai su sakem, blokeliu iskrovimas. Vibroplokste (tankina grunta).
867-882-600 (rekomenduoja Rytine Kava)
-------------------------------------
Vidaus apdailos, remonto darbai: gipso plokščių tvirtinimas, sienų, lubų dažymas, glaistymas, plytelių klijavimas, laminato dėjimas, elektros instaliacija, santechnikos ir kt. darbai.
Ričardas 861456123 (rekomenduoja Liliux4)
--------------------------------------
Laiptininkai- 865205404
Murija, skardina, deda trinkeles- 8683-57924 (rekomenduoja Simbarela)
-------------------------------------------
Pamatai- 865615722 Vytas. (rekomenduoja A&T)
----------------------------------------------------------
Stogdengiai - 862172110 Laimonas (rekomenduoja Dier)

KELI PATARIMAI, gal kam pravers...
1) Perkant sklypa, issiaiskinti, kokie atstumai leidziami namui iki tvoros. Mes galvojom, kad 3 metrai palei viena tvora, o buvo 8m.......
2) Darant projekta, tiksliai apsispresti del namo vietos sklype, kiek metru bus iki kiekvieno krasto sklypo. Esu ne karta girdejusi, kad daug kas namo noretu truputi gyliau i sklypa, kad butu daugiau vietos paciam prieky.....
3) Darant projekta, mano asmeninis patarimas: vaikams atskira vonia ir kad uz miegamojo sienos nebutu iskart vaiku kambariu. Cia kiekvienam asmeniskai, bet teke girdet, kad kiti to noretu, bet apie tai nebuvo pagalvoje.
4) Gyvatukas geriausia, kad veiktu ir vasara.....
5)Ventiliacija butina kiekvienoj patalpoj.
6) Pries dedant parketa patikrint dregnuma patalpoj.
7) Garaze, skalbykloj nubegimai (trapai), gal net voniose.....
8)Jei po virtuviniu langu bus spinteles, tai lango auksti issiaikint, kad langas nepalystu po spintele....
9) Projekte atkreipt demesi, kiek vietos palikta laiptam. Laiptu plotis, aukstis pakopos, gylis pakopos.... kad nesigautu per status ar panasiai...
10) Mano asmeninis patarimas, jei jau yra garazas, tebunie is jo iejimas iskart i nama.
11) Jei norite dumtraukio koto ne iki pat lubu, o kad baigtusi sulyg spinteliu virsum, ta apgalvokit vesdami dumtraukiui ventiliacija.
12) Jei saldytuvas gamina ledukus, jam reiks ateinancio vandens.
13) Labai issiaiskinkit zidinio diametra, nes didesnem kapsulem reikia didesnio kamino diametro...
14) Kai laiptams darysit tureklus, apmastykit, kad tarpai butu ne per dideli, kad vaikai netilptu islyst.
15) Paradinem durim nepridekit per daug stiklo, jei nera tamburo ir nakti uzdegus sviesas matysis visas holas, o gal net ir daugiau.
16) Pasto dezute siulyciau daryt imontuojama i kolona, jei darant tvora, tokios bus sonuose ivaziavimo vartu ar iejimo varteliu.....
17) Stogo danga ir plyteles namo vidui stengtis pirkti is vienos pamainos darymo, nes gali skirtis atspalviai.
18) Per daug neissikelt namo, nes gali buti per aukstas bardiuras ivaziuot i garaza!
19) Lubu auksti labai issiaiskinti, skaciuot kiek kelsisi grindys ir kiek leisis lubos, o jei dar ileidziamos lempos ar koks rekuperacinis vedinimas.... zodziu kad nebutu finale per zemos lubos....
20) Elektra: dumtraukiui, orkaitei, saldytuvui, gyvatukams voniose (jei jungsisi i rozetes), skalbenkei, dziovyklei, paciam duse pasidaryt lempa atskira, numatyt kur lyginsim - lygintuvui, terasos lempos ir jungiklis viduj, rozete terasoj, prie iejimo lempos, gal virs garazo lempa nuo judesio, vonioj fenui, bardaskutei, gal palepej kazkur lempa, garaze rozete kazkam (mes ten saldikli laikysim tarkim), eglutei rozete, kazkur lemputems kaledinems viduj ar lauke, nuvest kabeli iki ivaziavimo vartu nes jie su automatika bus ar kokiam dar domofonui reiks. Pagalvok i kuria puse darysis durys, kad nesigautu jungikliai uz duru...
Dar lemputes po virtuvinem spintelem apgalvokit, jei reiks tokiu.
ilonux
QUOTE(westa @ 2010 01 11, 19:30)
ilonux neperyživai dėl to svorio.. va pasigimdei antrą, praeis šiek tiek laiko ir susiimsi.. dar tikrai anksti  smile.gif .. aš irgi visada apvali buvau, ale va tik keli metai nuo antrojo kaip susiėmiau ir dabar jau gerai jaučiuos, sveriu kaip prieš abu gimdymus, o gal dar net mažiau  smile.gif .. taip kad dar laiko turi  smile.gif

*

Kaip sakoma, is tavo lupu i Dievo ausi..tikiu, kad susiimsiu, visada susiimdavau ir po metu kitu turetu pavykt...O siaip tikrai turiu zalinga iproti daznai kazka krimst blush2.gif Mano svoris apskritai daznai kaitaliojasi nuo vaikystes, tai sustoreju, tai suploneju, turiu rimtu problemu su skydliaukes hormonu, kai ju sumazeja labai auga svoris man. Taip mazdaug nuo 12 metu man... Musu giminej is mamos puses visom moterim ta pati problema, mano mociutei net tris operacijas dare, ir tetos operuotos... Man per si nestuma buvo sumazejes hormonu kiekis, bet kol maitinu vaistu negalima gert...bijau, kad ir dukrom to nebutu, nes didzioji ko tai pradejo stambet, reikia uzrasyt pas endokrinologa... doh.gif

Nu ir pavariau offtopic doh.gif Taip sakant, kas ant dusios tongue.gif
westa
QUOTE(ilonux @ 2010 01 11, 19:32)
reikia uzrasyt pas endokrinologa... doh.gif

Nu ir pavariau offtopic  doh.gif  Taip sakant, kas ant dusios tongue.gif
*

aš trečiadienį einu jau su padarytais tyrimais dukrai.. žiesim ką sakys.. smile.gif o šiaip manau kad visgi reik daugiau valios turėt smile.gif
Samta0204
Mes vis del to pasirinkom AV interjerai dizineriu paslaugas, ryt sutartele pasirasysim, aciu merginom uz ju nurodele 4u.gif Pasirodo jie irenginejo kaimynu toki pat nama, kurio irengimas mums labai su vyru patiko, norejom kontaktu dizaineriu prasyti. Aisku noreciau pati su vyru viskom rupinti, ideju netruksta, bet laiko trukumasmas labai stabdytu darbus, manau dizaineru deka greiciau isikelsim i nama thumbup.gif

QUOTE(ilonux @ 2010 01 11, 20:32)
Kaip sakoma, is tavo lupu i Dievo ausi..tikiu, kad susiimsiu, visada susiimdavau ir po metu kitu turetu pavykt...O siaip tikrai turiu zalinga iproti daznai kazka krimst  blush2.gif  Mano svoris apskritai daznai kaitaliojasi nuo vaikystes, tai sustoreju, tai suploneju, turiu rimtu problemu su skydliaukes hormonu, kai ju sumazeja labai auga svoris man. Taip mazdaug nuo 12 metu man... Musu giminej is mamos puses visom moterim ta pati problema, mano mociutei net tris operacijas dare, ir tetos operuotos... Man per si nestuma buvo sumazejes hormonu kiekis, bet kol maitinu vaistu negalima gert...bijau, kad ir dukrom to nebutu, nes didzioji ko tai pradejo stambet, reikia uzrasyt pas endokrinologa... doh.gif

Nu ir pavariau offtopic  doh.gif  Taip sakant, kas ant dusios tongue.gif
*

As bijau pagalvuoti, kas su manim po 3 bus, o tiek jegu po 2 buvau idejusi atsatyti figura ir buvau jau savimi patenkinta, ir vel viskas is naujo laukia, masazai, akvaaarebokia, pilatesas, ivyniojimai doh.gif doh.gif doh.gif jau su 3 tiek laik sau neturesiu verysad.gif
sania
QUOTE(Samta0204 @ 2010 01 11, 22:01)
Mes vis del to pasirinkom AV interjerai dizineriu paslaugas, ryt sutartele pasirasysim, aciu merginom uz ju nurodele 4u.gif Pasirodo jie irenginejo kaimynu toki pat nama, kurio irengimas mums labai su vyru patiko, norejom kontaktu dizaineriu prasyti. Aisku noreciau pati su vyru viskom rupinti, ideju netruksta, bet laiko trukumasmas labai stabdytu darbus, manau dizaineru deka greiciau isikelsim i nama thumbup.gif
*

Lauksim ziniu, kaip seksis su jais, nes as ateity ir noreciau su jais pabendraut...zinoma, jei nerasiu ko geresnio lotuliukas.gif
Papildyta:
- Del svorio.... Tai aciu savo genams lotuliukas.gif Po dvieju vaiku sveriu net pora kg maziau nei mokyklos laikais. Maisto neriboju:valgau beleka, belekiek ir bet kada lotuliukas.gif Tik jauciu , kad reiktu koki treniruokli jau prajuokinti, ar koki kilometriuka prabekt doh.gif nes ko tai energijos paskutiniu laiku pritruksta. poster_offtopic.gif
'RK'
QUOTE(westa @ 2010 01 11, 18:47)
o prie ko čia mano dukra?  g.gif
*

QUOTE(westa @ 2010 01 11, 19:35)
aš trečiadienį einu jau su padarytais tyrimais dukrai.. žiesim ką sakys.. smile.gif  o šiaip manau kad visgi reik daugiau valios turėt  smile.gif
*

Nu prie to pacio tavo dukra, kad apkunesne yra ir nera cia ko gedintis, o tik saunu kad rupinies tuo 4u.gif

QUOTE(sania @ 2010 01 11, 20:45)
- Del svorio.... Tai aciu savo genams lotuliukas.gif Po dvieju vaiku sveriu net pora kg maziau nei mokyklos laikais. Maisto neriboju:valgau beleka, belekiek ir bet kada lotuliukas.gif Tik jauciu , kad reiktu koki treniruokli jau prajuokinti, ar koki kilometriuka prabekt doh.gif nes ko tai energijos paskutiniu laiku pritruksta. poster_offtopic.gif
*

Nu zinok as mokykloj kelis kg daugiau turejau nei dabar, nors dabar valgau ka noriu ir kada noriu, tai nezinau ar cia genai ar tiesiog, kad palyginus mazom porcijom valgau g.gif .
O ant begimo takelio lipsiu, del bendros savijautos, energijos daugiau ax.gif
westa
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 11, 20:59)
Nu prie to pacio tavo dukra, kad apkunesne yra ir nera cia ko gedintis, o tik saunu kad rupinies tuo 4u.gif

*

vis tiek nesuprantu.. aš net neužsiminiau apie savo dukrą, ir juolab nesakiau kad jos gėdinuos? doh.gif kalbėjau apie save o ne apie savo vaikus.
ilonux
QUOTE(westa @ 2010 01 11, 20:35)
aš trečiadienį einu jau su padarytais tyrimais dukrai.. žiesim ką sakys.. smile.gif  o šiaip manau kad visgi reik daugiau valios turėt  smile.gif
*

Kai kalbama apie vaiku problema valia nelabai itakoja verysad.gif

QUOTE(Samta0204 @ 2010 01 11, 21:01)
As bijau pagalvuoti, kas su manim po 3 bus, o tiek jegu po 2 buvau idejusi atsatyti figura ir buvau jau savimi patenkinta, ir vel viskas is naujo laukia, masazai, akvaaarebokia, pilatesas, ivyniojimai doh.gif  doh.gif  doh.gif  jau su 3 tiek laik sau neturesiu verysad.gif
*

As ir su dviem jau nieko nespeju doh.gif

QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 11, 21:59)

*

QUOTE(westa @ 2010 01 11, 22:02)
vis tiek nesuprantu.. aš net neužsiminiau apie savo dukrą, ir juolab nesakiau kad jos gėdinuos?  doh.gif kalbėjau apie save o ne apie savo vaikus.
*

RK, nesupyk, bet nereiketu apie vaika taip...neetiska visu pirma, visu antra nesinori, kad tokios problemos butu viesai sakomos, kai pati mama apie tai neuzsimena...juk jai gali but paprasciausia skaudu, bent jau man tai taip butu kaip per sirdi su peiliu..apie mane gali sakyt, kad stora as kaip kiaule, o apie vaika - ne...gal tas vaikas uzaugs ir bus liekna, gal manekene bus...vaikas juk nekaltas ir mama dazniausiai ne... sorry...
westa
QUOTE(ilonux @ 2010 01 11, 21:12)

RK, nesupyk, bet nereiketu apie vaika taip...neetiska visu pirma, visu antra nesinori, kad tokios problemos butu viesai sakomos, kai pati mama apie tai neuzsimena...juk jai gali but paprasciausia skaudu, bent jau man tai taip..gal tas vaikas uzaugs ir bus liekna, gal manekene bus...vaikas juk nekaltas ir mama dazniausiai ne... sorry...
*

ai, kad man nėr ko skaudintis smile.gif .. viskas su ja ok, tik neįvažiavau ko iš viso apie mano vaikus prakalbom smile.gif

kaip ten sakoma -pravažiuojam smile.gif
ilonux
QUOTE(westa @ 2010 01 11, 22:15)
ai, kad man nėr ko skaudintis  smile.gif .. viskas su ja ok, tik neįvažiavau ko iš viso apie mano vaikus prakalbom smile.gif

kaip ten sakoma -pravažiuojam  smile.gif
*

aisku, kad viskas ok, as jos net macius nesu...baigiam sita tema ir griztam prie dizaineriu, plytu ir viniu tongue.gif
Sonata_B
QUOTE(Samta0204 @ 2010 01 11, 22:01)
As bijau pagalvuoti, kas su manim po 3 bus, o tiek jegu po 2 buvau idejusi atsatyti figura ir buvau jau savimi patenkinta, ir vel viskas is naujo laukia, masazai, akvaaarebokia, pilatesas, ivyniojimai doh.gif  doh.gif  doh.gif  jau su 3 tiek laik sau neturesiu verysad.gif
*

drinks_cheers.gif Sveikinu uz puiku pasirinkima, linkiu kad pdarytu jums namus graziau nei kad patys tikesites thumbup.gif
Samta0204
QUOTE(Sonata_B @ 2010 01 11, 22:26)
drinks_cheers.gif Sveikinu uz puiku pasirinkima, linkiu kad pdarytu jums namus graziau nei kad patys tikesites  thumbup.gif
*

ACIU, ACIU, tikiuos nenusivylsiu 4u.gif ryt vaziuoja ismatuoti viska 4u.gif po savaites jau santechnikos brezinukus duos thumbup.gif

Gal galima slaptazodi blush2.gif jau pora dienu praejo blush2.gif
neinzy
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 11, 17:42)
Gi namie sedi, a atau interneto platybese ideju mazai  biggrin.gif ???
*

Gi sakau, kad neapsisprendziu lotuliukas.gif Ar geriau kai viskas bus padaryta sakyti kokia as kvaila, kad tu keliu tukstanciu pagailejau, ar sakyti kokia as kvaila , kad tam dizaineriui kelis tukstancius sukisau, o jis,begedis, ir ta ne taip padare ir ana , geriau kailinius naujus buciau nusipirkus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Jei is tikro,noreciau,kad visa tai ka as sugalvojau atskirose patalpose dizaineris suvestu i viena bendra visuma, kad holas, svetaine ir virtuve su valgomuoju deretu tarpusavyje, kad sienu, grindu baldu spalvos "nesipyktu". Dar viena sunkiai ikandama uzduotis man- kaip dailiai "pereiti" is pirmo auksto holo i antro auksto hola. Visu tu breziniu man nereikia (na jei reiks, tai manau uz papildoma mokesti neatsisakys padaryti mirksiukas.gif )
Zodziu,jau vakar Sonatai B sakiau,kad man reikia tokiu 3D
user posted image
QUOTE(westa @ 2010 01 11, 17:51)
jo Bytautas tėvams.. Tik jis nesiims dalimis - arba viską arba nieko. man darė Aušra Motūzienė, ji Hauze sėdi arba sedėjo kažkada .. galbūt su ja sutartum.. Nors aš dabar jei imčiau tai labiau Bytautą  smile.gif
*

Nesiima dalimis g.gif keista g.gif butent pas ji puslapy radau,kad galima rinktis ko tu is jo nori, net planeliai kaip kokiame omnitely surasyti: midi, mini .. biggrin.gif biggrin.gif o labiausiai patiko citata jo puslapyje.... <<.... yra sumuštinis, yra pietūs, bet yra ir „balius“. Visi skirtingai kainuoja ir ne visiems to paties reikia. Kiekvienas renkasi pagal galimybes ir poreikius.>> (P.Vaišvila)

QUOTE(westa @ 2010 01 11, 17:53)
itin retas ją turi sakyčiau.. itin retas  smile.gif ir tai tie kurie turi, greičiausiai dizaineriais ir dirba  smile.gif
*

na jei snekam apie rimtus dizainerius tai gal taip, bet paskutiniu metu tiek interjero petruskeviciu atsirado....

Mano manymu, geriausias dizaineris tas ,kuris neturi savo stiliaus... o sugeba isiklausyti ir isgirsti kliento norus, juos apdoroti pagal visas dizaino (na ergonomija, medziagu spalvu derinimo principai ir t.t )taisykles, pasiulyti toki galutini varianta, kuris patiktu abiem- ir uzsakovui ir paciam dizaineriui be islygu. O juk buna taip,kad arba klientas kazkur atsisako savo svajones, arba dizaineriui neuztenka kantrybes aiskinti kodel tas geriau nei anas ir del sventos ramybes padaro kaip klientas nori...
Sonata_B
QUOTE(indruciukas @ 2010 01 12, 00:06)
Gi sakau, kad neapsisprendziu  lotuliukas.gif  Ar geriau kai viskas bus padaryta sakyti kokia as kvaila, kad tu keliu tukstanciu pagailejau, ar sakyti kokia as kvaila , kad tam dizaineriui kelis tukstancius sukisau, o jis,begedis, ir ta ne taip padare ir ana , geriau kailinius naujus buciau nusipirkus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Jei is tikro,noreciau,kad visa tai ka as sugalvojau atskirose patalpose dizaineris suvestu i viena bendra visuma, kad holas, svetaine  ir virtuve su valgomuoju deretu tarpusavyje, kad sienu, grindu baldu spalvos "nesipyktu". Dar viena sunkiai ikandama uzduotis man- kaip dailiai "pereiti" is pirmo auksto holo i antro auksto hola. Visu tu breziniu man nereikia (na jei reiks, tai manau uz papildoma mokesti neatsisakys padaryti mirksiukas.gif )
Zodziu,jau vakar Sonatai B sakiau,kad man reikia tokiu 3D
user posted image

Nesiima dalimis  g.gif  keista g.gif  butent pas ji puslapy radau,kad galima rinktis ko tu is jo nori, net planeliai kaip kokiame omnitely surasyti: midi, mini ..  biggrin.gif  biggrin.gif o labiausiai patiko citata jo puslapyje....  <<.... yra sumuštinis, yra pietūs, bet yra ir „balius“. Visi skirtingai kainuoja ir ne visiems to paties reikia. Kiekvienas renkasi pagal galimybes ir poreikius.>> (P.Vaišvila)
na jei snekam apie rimtus dizainerius tai gal taip, bet paskutiniu metu tiek interjero petruskeviciu atsirado....

Mano manymu, geriausias dizaineris tas ,kuris neturi savo stiliaus... o sugeba isiklausyti ir isgirsti kliento norus, juos  apdoroti pagal visas dizaino (na ergonomija, medziagu spalvu derinimo principai ir t.t )taisykles, pasiulyti toki galutini varianta, kuris patiktu abiem- ir uzsakovui ir paciam dizaineriui be islygu. O juk buna taip,kad arba klientas kazkur atsisako savo svajones, arba dizaineriui neuztenka kantrybes aiskinti kodel tas geriau nei anas ir del sventos ramybes padaro kaip klientas nori...
*

Maziau kalbau - daugiau darbu!

Siulau vis del to tau kreiptis i dizainerius ir manau kad 97 proc. jog nenusivilsi ir busi be tu kailiniu, lotuliukas.gif bet su isbaigta savo namu erdve! drinks_cheers.gif
sania
QUOTE(indruciukas @ 2010 01 12, 00:06)
Mano manymu, geriausias dizaineris tas ,kuris neturi savo stiliaus... o sugeba isiklausyti ir isgirsti kliento norus, juos  apdoroti pagal visas dizaino (na ergonomija, medziagu spalvu derinimo principai ir t.t )taisykles,
*

drinks_cheers.gif va pritariu siai idejai...nes yra tokiu dizainu, kur paziurejus galima pasakyt, kas prie jo prikiso rankas...
neinzy
QUOTE(Sonata_B @ 2010 01 11, 23:14)
Maziau kalbau - daugiau darbu!

Siulau vis del to tau kreiptis i dizainerius ir manau kad 97 proc. jog nenusivilsi ir busi be tu kailiniu,  lotuliukas.gif  bet su isbaigta savo namu erdve!  drinks_cheers.gif
*

Tiesa, siandien gavau e-mailu atsakyma is vieno dizainerio apie tas 3D.... cituoju:
.....Su vizualizacijomis yra begalo daug terliones ir finale jos visai neatitinka realaus vaizdo, patikekite jus manim.... citatos pabaiga.. blink.gif lotuliukas.gif
Nu nera LT krizes,nera biggrin.gif
Sonata_B
QUOTE(indruciukas @ 2010 01 12, 00:19)
Tiesa, siandien gavau e-mailu atsakyma is vieno dizainerio apie tas 3D.... cituoju:
.....Su vizualizacijomis yra begalo daug terliones ir finale jos visai neatitinka realaus vaizdo, patikekite jus manim.... citatos pabaiga.. blink.gif  lotuliukas.gif
Nu nera LT krizes,nera  biggrin.gif
*

Taigi tu ta vizualizacija turi, paprasyk kad padetu igyvendinti ja smile.gif Minimaliai jei reikes kur ka pakoreguot ir tiek mirksiukas.gif
'RK'
QUOTE(westa @ 2010 01 11, 21:02)
vis tiek nesuprantu.. aš net neužsiminiau apie savo dukrą, ir juolab nesakiau kad jos gėdinuos?  doh.gif kalbėjau apie save o ne apie savo vaikus.
*

Kazkada seniau buvai uzsiminusi, bet sorry jei sumaisiau foruma ir realybe, nes nepamenu ar apie tai buvai uzsiminusi forume ar kai realiai buvom susitike 4u.gif ...
Tiesiog pagalvojau, kad gedinies (skamba kvailai...), kai pareiskei, kad, KA AS KAZKA APIE DUKROS SVORI SAKIAU??? blink.gif

QUOTE(ilonux @ 2010 01 11, 21:12)
RK, nesupyk, bet nereiketu apie vaika taip...neetiska visu pirma, visu antra nesinori, kad tokios problemos butu viesai sakomos, kai pati mama apie tai neuzsimena...juk jai gali but paprasciausia skaudu, bent jau man tai taip butu kaip per sirdi su peiliu..apie mane gali sakyt, kad stora as kaip kiaule, o apie vaika - ne...gal tas vaikas uzaugs ir bus liekna, gal manekene bus...vaikas juk nekaltas ir mama dazniausiai ne... sorry...
*

O as manau, tik dziaugtis reikia, kad kazkas nori apie tai diskutuoti, o ne slepti vaiko virssvori, kaip koki baisu dalyka.
Vat mano drauges vaikas 12 metu buvo labai burbuliukas, mego saldumynus beproto, o ji tiesiog DRAUDE, KATEGORISKAI. dDabar jam 16 ir atrodo super, jokio antsvorio ir atprato nuo saldumynu ir nebereikia mamai slept saldumynu, jam jau dzin. ..
skubanti
g.gif nauja tema svoris ir kailiniai biggrin.gif. Prabangiu kailiniu neturiu, na o antsvorio tai turiu keleta kg ax.gif

Interjera bandysiu kurti pati, mazdaug isivaizduoju kaip viskas bus. Tik del apsvietimo tai reiktu kazkur ieskotis kas pagelbetu, nes tikrai pati neapskaiciuosiu kiek sviestuvu turi buti tam tikrose zonose. O spalvos, baldai,uzuolaidos laukiu to momento. Kai buta remontavome tai labai puikiai su viskuo susitvarkiau, niekas neispeike (o gal buvo tiesiog mandagus visi biggrin.gif)
Sonata_B
Beje kas galetu patarti kokius gerus ir nebrangininkus virtuves gamintojus? rolleyes.gif
neinzy
QUOTE(Sonata_B @ 2010 01 11, 23:26)
Taigi tu ta vizualizacija turi, paprasyk kad padetu igyvendinti ja smile.gif Minimaliai jei reikes kur ka pakoreguot ir tiek  mirksiukas.gif
*

Tai kad ta vizualizacija visiskai nepasnai i tai ko as noriu...na tik isplanavimas... Ir dar siule konsultacija... tai kas gi iena i "konsultacijos" savoka g.gif
Nu reiks laukti kada MB gris...

QUOTE(skubanti @ 2010 01 12, 00:00)
g.gif nauja tema svoris ir kailiniai biggrin.gif. Prabangiu kailiniu neturiu, na o antsvorio tai turiu keleta kg ax.gif

Interjera bandysiu kurti pati, mazdaug isivaizduoju kaip viskas bus. Tik del apsvietimo tai reiktu kazkur ieskotis kas pagelbetu, nes tikrai pati neapskaiciuosiu kiek sviestuvu turi buti tam tikrose zonose. O spalvos, baldai,uzuolaidos laukiu to momento. Kai buta remontavome tai labai puikiai su viskuo susitvarkiau, niekas neispeike (o gal buvo tiesiog mandagus visi biggrin.gif)
*

Kailiniai turejo buti metafora blush2.gif
Man kaip tik apsvietimas ne toks didelis galvos skausmas, gal del to, kad noriu kuo paprasciau, be jokiu bangu, remu ir kuo maziau halogenu..
O buto isirenginejima as prisimenu su didziausiu malonumu ax.gif rolleyes.gif Gal todel,kad jauna buvau, gal kad laiko stoka- nebuvo kada gilintis i smulkmenas, gal kad ideju ir saltiniu is kur ju pasisemti nebuvo tiek daug... Ir dar be galo esu dekinga savo meistriukui thumbup.gif Jei jis ir dabar darbuotusi su manim, tai dizainerio tikrai neprireiktu...
uogute
QUOTE(indruciukas @ 2010 01 11, 23:01)
i klinkerio fasada  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

drinks_cheers.gif
'RK'
QUOTE(indruciukas @ 2010 01 12, 00:01)
i klinkerio fasada  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kai as zinau, ka turesim vietoj viso klinkerio - viduj, apsiraminu ir jis man visai dzin tongue.gif . Na, bet buna zmoniu, mirk gyvenk issides klinkeri, o viduj ner i ka paziuret doh.gif
sania
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 12, 09:12)
Kai as zinau, ka turesim vietoj viso klinkerio - viduj, apsiraminu ir jis man visai dzin tongue.gif . Na, bet buna zmoniu, mirk gyvenk issides klinkeri, o viduj ner i ka paziuret doh.gif
*

bet vidu gali pasikeist kada tik nori mirksiukas.gif o namo eksterjero nepakeisi taip daznai smile.gif Na cia mano nuomone yra tokia, kad apsimurijai klinkerio plytom ir uzmirsai simtmeciui biggrin.gif
'RK'
QUOTE(sania @ 2010 01 12, 07:57)
bet vidu gali pasikeist kada tik nori  mirksiukas.gif o namo eksterjero nepakeisi taip daznai smile.gif Na cia mano nuomone yra tokia, kad apsimurijai klinkerio plytom ir uzmirsai simtmeciui biggrin.gif
*

Nu nezinau ar labai jau daznai keistum laiptu tureklus, zidinio apdaila, virtuvinio spinteles, pacia vonia ar klozeta ir t.t. Realiai gali perdazyti sienas, tapetus pakeisti.
Jei yra uz ka, zinoma galima ir klinkeriu visa nama isvaryt, bet as jei tureciau pinigu tai gal kazka idomesnio sugalvociau. Man tai labai apdailinis akmuo kazkodel patinka ax.gif , bet juo irgi viso namo neisdeciau biggrin.gif
Vat ko noriu nerealiai, tai pasisodint didesniu medziu. Kai kas nors ideda nama prie kokio miskelio, tai man net silpna kaip grazu prie gamtos.
Papildyta:
QUOTE(indruciukas @ 2010 01 11, 22:06)
Jei is tikro,noreciau,kad visa tai ka as sugalvojau atskirose patalpose dizaineris suvestu i viena bendra visuma, kad holas, svetaine  ir virtuve su valgomuoju deretu tarpusavyje, kad sienu, grindu baldu spalvos "nesipyktu". Dar viena sunkiai ikandama uzduotis man- kaip dailiai "pereiti" is pirmo auksto holo i antro auksto hola.

Kad deretu, tai panasias spalvas daryk, kaip kad man patarinejei biggrin.gif
O kaip tu nori pereiti is 1-o auksto i 2-a? Geriausia, kad ta pacia spalva dazyti ir viskas.

QUOTE(skubanti @ 2010 01 11, 23:00)
Tik del apsvietimo tai reiktu kazkur ieskotis kas pagelbetu, nes tikrai pati neapskaiciuosiu kiek sviestuvu turi buti tam tikrose zonose.

Buvau idejus kazkokia lentele senoj temoj, kur kiek turi buti apsvietimo, bet jauciu nieks ten jos neatidarinejo (nuorodos i lentele).
O ka zadi i pagalba kviestis del apsvietimo? As isivaizdavau, kad pati sugalvosiu kiek kur lempu bus g.gif
sania
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 12, 12:18)
Nu nezinau ar labai jau daznai keistum laiptu tureklus, zidinio apdaila, virtuvinio spinteles, pacia vonia ar klozeta ir t.t. Realiai gali perdazyti sienas, tapetus pakeisti.
Jei yra uz ka, zinoma galima ir klinkeriu visa nama isvaryt, bet as jei tureciau pinigu tai gal kazka idomesnio sugalvociau. Man tai labai apdailinis akmuo kazkodel patinka ax.gif , bet juo irgi viso namo neisdeciau biggrin.gif
Vat ko noriu nerealiai, tai pasisodint didesniu medziu. Kai kas nors ideda nama prie kokio miskelio, tai man net silpna kaip grazu prie gamtos.

Norejau pasakyt, namo viduje apie smulku remonta. Nes laikausi nuomones, kad laiptai, duryss, santechnika turi buti kokybiski..Zidinys-nebutinas dalykas, jei pinigine riboja, tai jo galima atsisakyt. Virtuvini galima pasikeist be problemu.
Na cia laikosi kekvienas prie savo nuomones...Ir kaip visada viskas atsiremia i pinigelius smile.gif
'RK'
Sania, labai abejoju, kad keliu metu senumo virtuvini keistum i nauja jei tau jis nelabai patiktu g.gif ...

Dar apie vaiku virsvori. MB pussesere stora, bet turbut tevai kalti, nes sake, kad nuo mazu dienu leido jai valgyti be nuovokos, tai turbut istampe skrandi g.gif , nu speceliste as tam reiklae. Ir dar didziausia nesamone, kai vaikams liepiama suvalgyt viska, kas yra lekstej, jei kazkas lieka, tai buna mamos: nu suvalgyk, nugi nedaug liko, na dar 2 kasneliai doh.gif .
sania
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 12, 12:35)
Sania, labai abejoju, kad keliu metu senumo virtuvini keistum i nauja jei tau jis nelabai patiktu g.gif ...

Dar apie vaiku virsvori. MB pussesere stora, bet turbut tevai kalti, nes sake, kad nuo mazu dienu leido jai valgyti be nuovokos, tai turbut istampe skrandi g.gif , nu speceliste as tam reiklae. Ir dar didziausia nesamone, kai vaikams liepiama suvalgyt viska, kas yra lekstej, jei kazkas lieka, tai buna mamos: nu suvalgyk, nugi nedaug liko, na dar 2 kasneliai doh.gif .
*

-Pirmiausiai niekada ir nedeciua tokio koks man nepatinka smile.gif Va dabar turiu toki koks man grazus, nors jis paprastas ir pigus. Zinoma buciua turejus pinigeliu daugiua buciau dejusi kitoki.

- Del svorio....viska rreikia su saiku ir protingai. Mano vyresnelis turi problemu su valgymu, nes labai jau nemegsta sio proceso. Ir tikrai su pykciais baigiasi valgymas prie stalo, nes jei neziuretum, tai pakastu pora kasniu i vsio, o jis pas mane plonas kaip siaudas. Ir nemanau, kad nesamano, kai tevai liepia viska suvalgyti, kas guli leksteje...
Baltike
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 12, 10:35)
Dar apie vaiku virsvori. MB pussesere stora, bet turbut tevai kalti, nes sake, kad nuo mazu dienu leido jai valgyti be nuovokos, tai turbut istampe skrandi g.gif , nu speceliste as tam reiklae.

Oi, ne visada (ir netgi ne dažniausiai turbūt) suvalgomas maisto kiekis lemia svorį... Labai gerai pagalvok prieš tokius žodžius rašydama. Aš net savo berniukams niekada neleidžiu apvalesnių vaikų erzinti klabomis apie valgymo įpročius. O šiaip man apvalūs vaikai (ir netgi sveikai apvalūs suaugę žmonės) yra gražūs. Gal dėl to, kad man tai visada buvo nepasiekiama svajonė... Mūsų Martynukas nėra storuliukas, bet tarp mūsų šeimos vaikučių išsiskiria putlumu. Reikia pamatyti su kokiu pasididžiavimu jis taria: "Aš storas ir minkštas". O juk tai mano neišsipildžiusi svajonė, įdėta į jo lūpas glamonėjant nuo kūdikystės biggrin.gif ...

O dėl baldų keitimo, tai aš prisirišu prie mėgstamų daiktų, bet man nepatikusius tiek baldą, tiek kitą interjero detalę, tiek ir patį būstą be sąžinės graužimo keisčiau, tik pinigų reiktų tam susitaupyti biggrin.gif . Ir namo nestatėme "visam gyvenimui". Žinau, kad vaikams užaugus tikrai nenorėsiu gyventi mieste, net ir tokiame kaip Kretinga (Klaipėdoje ar jos priemiesčiuose tuo labiau smile.gif ).
'RK'
QUOTE(sania @ 2010 01 12, 10:46)
Va dabar turiu toki koks man grazus, nors jis paprastas ir pigus. Zinoma buciua turejus pinigeliu daugiua buciau dejusi kitoki.

Ir nemanau, kad nesamano, kai tevai liepia viska suvalgyti, kas guli leksteje...
*

O jei reiktu rinktis arba klinkeri arba namo vidui tuos pinigus, ka pasirinktum?..

Kai vaikas nevalgo isvis, tada jo, sunku... mano seses vaikas isvis nevalgo, tai sake, jei dar dvynukai nevalgys, tai isprotes unsure.gif ...

Gal kas zinot ar daugiavaikei seimai (3 vaikai) yra kazkokios nuolaidos mokesciams buto rolleyes.gif ? (cia mano sese kazkada manes klause)
rutulyte
QUOTE(sania @ 2010 01 12, 10:46)
- Del svorio....viska rreikia su saiku ir protingai. Mano vyresnelis turi problemu su valgymu, nes labai jau nemegsta sio proceso. Ir tikrai su pykciais baigiasi valgymas prie stalo, nes jei neziuretum, tai pakastu pora kasniu i vsio, o jis pas mane plonas kaip siaudas. Ir nemanau, kad nesamano, kai tevai liepia viska suvalgyti, kas guli leksteje...
*

100 % sutinku drinks_cheers.gif Jei aš neliepčiau ištisai pykdamasi liepti valgyt savo merginai, ji turbūt galėtų ištisai būt nevalgiusi doh.gif Darželyje auklėtojos tiesiai šviesiai yra pasakiusio, kad už maistą ms mokam be reikalo doh.gif

QUOTE(Baltike @ 2010 01 12, 11:07)
Oi, ne visada (ir netgi ne dažniausiai turbūt) suvalgomas maisto kiekis lemia svorį... Labai gerai pagalvok prieš tokius žodžius rašydama.
*

drinks_cheers.gif Kitas ir nedaug valgydamas bei labai save ribodamas storėja labiau ir daug greičiau, negu tas kuris valgo kiek nori ir ką nori smile.gif
sania
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 12, 13:09)
O jei reiktu rinktis arba klinkeri arba namo vidui  tuos pinigus, ka pasirinktum?..

Kai vaikas nevalgo isvis, tada jo, sunku... mano seses vaikas isvis nevalgo, tai sake, jei dar dvynukai nevalgys, tai isprotes unsure.gif ...

Gal kas zinot ar daugiavaikei seimai (3 vaikai) yra kazkokios nuolaidos mokesciams buto rolleyes.gif ? (cia mano sese kazkada manes klause)
*

-as nesakau, kad as deciau tik klinkeri, o viduj ir plikom sienom gyvent butu gerai. Paprasciausiai man klinkerines plytos yra geriausias-graziausias variantas. O ar klinkeris ar vidus, tai jau skaiciuociau ar imanoma kazkam pataupyt viduje, kad isgalet klinkerio plytas sumuryt. Pvz.sutaupyt galima ant tapetu. Buvau as vienus nerealius nuziurejusi ruli po 300, bet isigijau ruli po 50-ir nesigailiu -grazu. GAlima ir ant plyteliu pataupyt, nebutinai is aparici ...

- Del nuolaidu daugiavaikei g.gif MAnau viskas priklauso nuo gaunamu tevu pajamu g.gif
pra
oho koks platus temu spektras: nuo svorio iki klinkerio.... bigsmile.gif as vis uzbegu , paskaitau, bet taip nieko ir neturiu ka pasakyti... ax.gif
Supratau tik viena, kad viska ka atrode puikiai zinojau, ko noresiu, kokio namo noresiu ir pan. kazkur dingo...siandien as nieko nebezinau...metausi nuo iki...itariu, viskas turi susiguleti... na kaip jus, merginos, apsisprendet, KOKIO namo norit... g.gif blush2.gif
sania
QUOTE(pra @ 2010 01 12, 13:20)
oho koks platus temu spektras: nuo svorio iki klinkerio....  bigsmile.gif as vis uzbegu , paskaitau, bet taip nieko ir neturiu ka pasakyti...  ax.gif
Supratau tik viena, kad viska ka atrode puikiai zinojau, ko noresiu, kokio namo noresiu ir pan. kazkur dingo...siandien as nieko nebezinau...metausi nuo iki...itariu, viskas turi susiguleti... na kaip jus, merginos, apsisprendet, KOKIO namo norit... g.gif  blush2.gif
*

dar siandien neapsisprendus esu...nors jau namo projektas guli ant stalo...tai viena diena tas gerai , o kt jau blogai.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai jauc po keleta metu is vis tas projektas man paliks berysio lotuliukas.gif
Baltike
QUOTE(sania @ 2010 01 12, 11:17)
- Del nuolaidu daugiavaikei g.gif MAnau viskas priklauso nuo gaunamu tevu pajamu g.gif
*

drinks_cheers.gif
Mums vienintelės nuolaidos, kur į pajamas neatsižvelgiama, yra lengvata mokant už darželį (už maitinimą mokam 50%) ir kai kurios nemokamos medicininės paslaugos vaikams (pvz. echoskopijos). O kadangi bendros šeimos pajamos nemažos, tai daugiau jokių lengvatų nėra. (Slenkstis, nuo kurio daug lengvatų - 525Lt žmogui, bet dar yra ir kitas virš 700Lt, berods, nuo kurio kažkokios lengvatos irgi priklauso.)
skubanti
QUOTE(pra @ 2010 01 12, 12:20)
oho koks platus temu spektras: nuo svorio iki klinkerio....  bigsmile.gif as vis uzbegu , paskaitau, bet taip nieko ir neturiu ka pasakyti...  ax.gif
Supratau tik viena, kad viska ka atrode puikiai zinojau, ko noresiu, kokio namo noresiu ir pan. kazkur dingo...siandien as nieko nebezinau...metausi nuo iki...itariu, viskas turi susiguleti... na kaip jus, merginos, apsisprendet, KOKIO namo norit... g.gif  blush2.gif
*

Oi labai daug ivairiu projektu perziurejau, kol viena diena pamaciau viena ir stop: cia mano namas biggrin.gif. O paskui dar daug ivairiu pakeitimu padarem, tame projekte, po truputi tobulinom ir turim rezultata. Dabar kitas etapas vidus
ilonux
QUOTE(Baltike @ 2010 01 12, 12:07)
Žinau, kad vaikams užaugus tikrai nenorėsiu gyventi mieste, net ir tokiame kaip Kretinga (Klaipėdoje ar jos priemiesčiuose tuo labiau smile.gif ).
*

O kur noretum gyvent? bigsmile.gif

*

O tai sklypas kaip - jusu jau bigsmile.gif ? O del namo projekto tai juk daug laiko ieskojimams turesit rolleyes.gif Mes kazkai per keleta menesiu susikurem, ko norim, greit labai...yra kai kurie dalykai, kuriuos daryciau kitaip, bet is esmes gyvent galima...as bent jau buiciai nesu labai reikli, kaip yra taip ir gerai, prie visko prisitaikau tongue.gif
'RK'
QUOTE(Baltike @ 2010 01 12, 11:07)
Oi, ne visada (ir netgi ne dažniausiai turbūt) suvalgomas maisto kiekis lemia svorį...

Zinoma ne visada, dar yra genai.

QUOTE(pra @ 2010 01 12, 11:20)
na kaip jus, merginos, apsisprendet, KOKIO namo norit... g.gif  blush2.gif
*

Pradzioj apsispresk ar 1 ar 2 aukstu norit. Tada kiek voniu ar savo atskira turesit ar vaikai savo atskira tures. Kiek miegamuju ir kokio dydzio. Ar salionas kartu su virtuve ar nea. Ar reikia tamburo ar nea. I kuria puse mazdaug visi langai bus ir terasa. Ar reikia garazo. Ar reikia skalbyklos atskiros ar reikia katilines. O tada jau pabandyk ant lapo pasipiesti planeli, na cia jei darysit individualu, o jei ne, tai tik ziuret i projektus reikia kol kazkas uzklius turbut ax.gif

QUOTE(ilonux @ 2010 01 12, 12:21)
yra kai kurie dalykai, kuriuos daryciau kitaip, bet is esmes gyvent galima.
*

O ka kitaip darytum rolleyes.gif ?
Baltike
QUOTE(ilonux @ 2010 01 12, 12:21)
O kur noretum gyvent? bigsmile.gif
O tai sklypas kaip - jusu jau bigsmile.gif ? O del namo projekto tai juk daug laiko ieskojimams turesit rolleyes.gif  Mes kazkai per keleta menesiu susikurem, ko norim, greit labai...yra kai kurie dalykai, kuriuos daryciau kitaip, bet is esmes gyvent galima...as bent jau buiciai nesu labai reikli, kaip yra taip ir gerai, prie visko prisitaikau tongue.gif
*

Aš pati užaugau pamiškėje ant upelio kranto, keliasdešimt metrų nuo tvenkinio, tik su vienais kaimynais už tvoros - va kaip suprantu idealią vietą gyventi. Tiesa, dabar mūsų gyvenvietė didelė (apie 3000 gyventojų), prestižine patapus, bet mūsų sodybos artimiausia aplinka pasikeitė nedaug... Norėčiau ten kažkada apsigyventi, bet MB nė už ką nepasirašys taip toli nuo jūros kraustytis verysad.gif . Viliuosi rasti kada nors tėviškės analogą arčiau.

QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 12, 13:13)
Zinoma ne visada, dar yra genai.

Hormonai, ligos, vaistai su jų šalutiniu poveikiu ir dar daug daug kas.
neinzy
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 12, 08:12)
*

Buna zmoniu kurie masina naujausia uz skolintus pinigus nusiperka, o su visa seima tevu poros kambariuku bute gyvena...Kokiu tik nebuna... Man tai kas... kad tik jiems gerai thumbup.gif

QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 12, 11:18)
Kad deretu, tai panasias spalvas daryk, kaip kad man patarinejei biggrin.gif
O kaip tu nori pereiti is 1-o auksto i 2-a? Geriausia, kad ta pacia spalva dazyti ir viskas.
*

Pas tave jau yra baldai, daug visokiu detaliu,aksesuaru, tai tau jau reikia derinti mirksiukas.gif o pas mane plikos sienos ir begale nesuderinamu minciu ir ideju... dar yra kur pafantazuoti biggrin.gif
hole kur laiptai viena siena yra per du aukstus, ir matosi ji isabieju aukstu, tai nezinau ar ja tapetu klijuoti,ar ta anga, ar gal koki piesini paisyti, o dar norisi ir "tambure" koki tapeta paklijuoti... nenoriu abieju holu vienodos spalvos...

oho koks platus temu spektras: nuo svorio iki klinkerio....  bigsmile.gif as vis uzbegu , paskaitau, bet taip nieko ir neturiu ka pasakyti...  ax.gif Supratau tik viena, kad viska ka atrode puikiai zinojau, ko noresiu, kokio namo noresiu ir pan. kazkur dingo...siandien as nieko nebezinau...metausi nuo iki...itariu, viskas turi susiguleti... na kaip jus, merginos, apsisprendet, KOKIO namo norit... g.gif  blush2.gif
*

Gal ir gerai,kad mums reikejo staigiai apsispresti ko norim, o tai jei butu buve daugiau laiko paieskoms, tai ir dabar dar tebesirinktume lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Mano paieskos kriterijai tada buvo minimalus - dvislaitis, kad butu vitrininiu langu, svetaine su virtuve- L formos, 2vaiku kambariai , miegamasis, vonia abiejuose aukstuoe, darbuzine,pageidautina, kad butu 2 aukstu, o ne mansardinis... Ir kad butu grazus lotuliukas.gif lotuliukas.gif del sio projekto padejo apsispresti apsilankymas tokio statomo namo viduje ir to namo fasadas ir... vaizdas per langa lotuliukas.gif
Papildyta:
o pats paciausias man tada ir dabar yra "ilona" is achipelago projektu wub.gif wub.gif wub.gif ...
ilonux
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 12, 14:13)

O ka kitaip darytum rolleyes.gif ?
*

Daugiausia keisciau tai, kas nesusije su vidaus isplanavimu-stumciau nama toliau nuo gatves, daryciau papildoma terasa is pietines puses. o viduj siek tiek didinciau miegamaji, seniau nenorejau II auksto, o vat dabar ilgiau pagyvenus suvokiau jo privalumus rolleyes.gif
neinzy
QUOTE(ilonux @ 2010 01 12, 16:10)
Daugiausia keisciau tai, kas nesusije su vidaus isplanavimu-stumciau nama toliau nuo gatves, daryciau papildoma terasa is pietines puses. o viduj siek tiek didinciau miegamaji, seniau nenorejau II auksto, o vat dabar ilgiau pagyvenus suvokiau jo privalumus rolleyes.gif
*

O kodel noretum stumti nama kuo toliau nuo gatves? mes tai kaip tik norejom stumti kuo arciau ivaziavimo..., bet sklypo duomenys neleido.. Manes pavasari dar vienas galvos skausma laukia- kaip ta aplinka graziai lauke padaryti, kai namas sklypa dalina i dvi dalis, o ir pats sklypas trikampis doh.gif
'RK'
QUOTE(Baltike @ 2010 01 12, 13:27)

Hormonai, ligos, vaistai su jų šalutiniu poveikiu ir dar daug daug kas.
*

Tada jau visai nejuokas unsure.gif .

QUOTE(indruciukas @ 2010 01 12, 14:40)
hole kur laiptai viena siena yra per du aukstus, ir matosi ji isabieju aukstu, tai nezinau ar ja tapetu klijuoti,ar ta anga, ar gal koki piesini paisyti, o dar norisi ir "tambure" koki tapeta paklijuoti... nenoriu abieju holu vienodos spalvos...
kad butu vitrininiu langu,
*

Tai ta siena per 2 aukstus klijuok tapetu, ir abiejuose aukstuose dazyk skirtingom spalvom, tinkanciom prie to tapeto ax.gif...
O koki piesini ten nori?
As noreciau salione su virtuve didesniu langu, bet MB nepatinka labai dideli cool.gif
sania
Siandien uzsisakem vartus kiemui thumbup.gif Ryt atvaziuja matuot, sake pagamintu per pora sav, bet negali montuot, kol taip salta ir tiek sniego doh.gif

- indruciukas, aha sis projektas ir man liuks, tik gaila, kad mum netiko, nes virtuve su svetaine reiktu keisti vietomis. Siandien mes gyvenam ir is archipelago amanda. Isplanavimas sio namuko man priimtinas, tik niekaip iki siandien dar nepriprantu prie to garazo vaizdo, man tai is kart "suns buda" prilipdyta prie namo lotuliukas.gif
Sonata_B
Sveikos merginos,

Mes kaip irgi svajojam apie savo nama tai butume projekta rinkesi tik is Archipelago. Mums ten projektai patys paciausi thumbup.gif
'RK'
QUOTE(Sonata_B @ 2010 01 12, 17:55)
Sveikos merginos,

Mes kaip irgi svajojam apie savo nama tai butume projekta rinkesi tik is Archipelago. Mums ten projektai patys paciausi  thumbup.gif
*

O kodel persigalvojot del namo ir nusprendet buta isigyti ax.gif

O mes signalizacija pasijungem pagaliau, 4Q (kazkaip taip), tai suderino, kad uz pajungima nereikejo moket (butu apie 150lt.) ir davikli kazkoki geresni idejo, kad kai suveikia pas juos, jie iskart mato, ar gaisrines ar langai ar dar kas.
Sonata_B
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 12, 20:30)
O kodel persigalvojot del namo ir nusprendet buta isigyti ax.gif

O mes signalizacija pasijungem pagaliau, 4Q (kazkaip taip), tai suderino, kad uz pajungima nereikejo moket (butu apie 150lt.) ir davikli kazkoki geresni idejo, kad kai suveikia pas juos, jie iskart mato, ar gaisrines ar langai ar dar kas.
*

Kazkaip maziau rupesciu bute nei name smile.gif Net nezinau kas pakeite apsisprendima. Matomai menulis apsviete proteli taip kad pirktume buteli. thumbup.gif
'RK'
QUOTE(Sonata_B @ 2010 01 12, 18:55)
Kazkaip maziau rupesciu bute nei name smile.gif Net nezinau kas pakeite apsisprendima. Matomai menulis apsviete proteli taip kad pirktume buteli.  thumbup.gif
*

Kai labai norisi namo tai ir tie rupesciai buna malonus ax.gif
O kokianors terasa yra pas jus?
Mano sese turi buta, tai pas ja terasa 50 kvadratu yra super, vasara smagu, ir pasedet ir pakept ir baseina pasistate buvo.
neinzy
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 12, 18:02)
Tai ta siena per 2 aukstus klijuok tapetu, ir abiejuose aukstuose dazyk skirtingom spalvom, tinkanciom prie to tapeto ax.gif...
O koki piesini ten nori?
*

Ir taip galvojau, bet noriu ir tambure kazko daugiau nei paprasta dazyta siena, o tada jau gali gautis "pjautynes" su holo tapetuota siena..
noreciau, kad nupiestu koki tapeto, kuris bus tambure, ornamento fragmenta isdidinta,ar kad tas fragmentas butu kitomis spalvomis piestas... ax.gif

QUOTE(sania @ 2010 01 12, 18:02)
Siandien uzsisakem vartus kiemui thumbup.gif Ryt atvaziuja matuot, sake pagamintu per pora sav, bet negali montuot, kol taip salta ir tiek sniego doh.gif

- indruciukas, aha sis projektas ir man liuks, tik gaila, kad mum netiko, nes virtuve su svetaine reiktu keisti vietomis. Siandien mes gyvenam ir is archipelago amanda. Isplanavimas sio namuko man priimtinas, tik niekaip iki siandien dar nepriprantu prie to garazo vaizdo, man tai is kart "suns buda" prilipdyta prie namo lotuliukas.gif
*

sveikinu 4u.gif o dabar placiau prasom... kokie,kokio plocio, ar su vartukais, is kur, po kiek?.. bigsmile.gif ax.gif blush2.gif 4u.gif
mums irgi butu reikeje keisti svetaine su virtuve vietom, bet cia nesunku, lygiai taip pat butu keite ir darbo kambari su iejimu ir viskas thumbup.gif na mes dar ir garaza norejom dviviecio...bet verysad.gif ....o as dar vistiek galvoju, kad mes ji kadanors statysimes rolleyes.gif bigsmile.gif
Dzesika
Laba vakara,
QUOTE(pra @ 2010 01 12, 11:20)
na kaip jus, merginos, apsisprendet, KOKIO namo norit... g.gif  blush2.gif
*

Mes labai greitai apsisprendem kokio namuko norim ax.gif viena karta vaziuodai pamatem nama kuris mums labai patiko,po kurio laiko suzinojom kad vieni pazystami toki statosi,tai nuvaziavome apsiziureti koks viduj isplanavimas,mums patiko,patiko,kad nera bereikalingu erdviu,kad jos visos isnaudojamos,tai nusprendem ir mes toki statyti,aisku biski kai ka pakoregavom pagal save smile.gif
Papildyta:
As irgi suku galva kaip reikes graziai,protingai,skoningai viska viduje pasidaryti doh.gif dizaineriams tikrai nebus atliekamu pinigu,o pati nelabai draugauju su geru skoniu,bijau,kad neprisidaryciau kaimietiskai hihihi.gif na bet kaip nors irnesakyk.gif dabar va galvoju kaip sienas visur daryti , gal visur tapetuoti su dazomais tapetais mastau.gif o vaiko kambari butinai noriu,kad butu koks nors grazus piesinys su kokio multfilmo personazais rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.