Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Keramika
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
dziugintele
Nmante, tu teisi. Pasirodo mano pecius irgi prasesi vienfazio laido. Tik, kai pajunge paciu, jo laidai vizualiai atrodo taip pat, kaip trifazio. blush2.gif
mama_gulbe
irankis
biggrin.gif

kazi kaip situ naudotis g.gif

dziugintele
Cia gal toks, i kuri pilamas dazas ir taip rasoma?
mama_gulbe
vietos ipilti yra super mazai, kokie 2-3 laseliai, susigundziau nes buvo parasyta kad galima rasyti poglazuriniais dazais unsure.gif

ko gero reikes grazinti sia preke, nes ji visai netinkama mano nuomone keramikai verysad.gif
nmante
QUOTE(mama_gulbe @ 2011 02 24, 15:35)
vietos ipilti yra super mazai, kokie 2-3 laseliai, susigundziau nes buvo parasyta kad galima rasyti poglazuriniais dazais  unsure.gif

ko gero reikes grazinti sia preke, nes ji visai netinkama mano nuomone keramikai  verysad.gif
*

O tai gal ten labai po mazai susinaudoja,kai rasai-kad tik keli lasai pilami.
mama_gulbe
QUOTE(nmante @ 2011 02 24, 18:11)
O tai gal ten labai po mazai susinaudoja,kai rasai-kad tik keli lasai pilami.
*

as maniau kad ten daugiau, ipili ir gali rasyt storiau, visokiom linijom piesti maniau naudosiu, nareikes ko gero imti ir isbandyti

mama_gulbe
gal kuri bandet/mokat pagaminti svilpuka is molio bigsmile.gif
labai uzsigeidziau isbandyti , bet praktiskai nerandu jokios info kai preiktu pagalminti kad svilpukas svilptu g.gif
nmante
QUOTE(mama_gulbe @ 2011 02 24, 18:58)
gal kuri bandet/mokat pagaminti svilpuka is molio  bigsmile.gif
labai uzsigeidziau isbandyti , bet praktiskai nerandu jokios info kai preiktu pagalminti kad svilpukas svilptu  g.gif
*

as tai nemoku...bet man pasakojo,kad ten kazkoki ,,liezuveli,,labai reik moket padaryt-jo pasvirimo kampa,nuo kurio priklauso,svilps ar ne...,tipo,ne visiems gaunasi...
mama_gulbe
aisku, manau svilpukas tikrai yra sunki uzduotis g.gif
dziugintele
Gal kas zinot ar menine glazura gali deformuoti degimo metu gamini? na, ar gali itakoti vienoki ar kitoki daikto iskrypima?
nmante
QUOTE(dziugintele @ 2011 03 02, 14:49)
Gal kas zinot ar menine glazura gali deformuoti degimo metu gamini? na, ar gali itakoti vienoki ar kitoki daikto iskrypima?
*

Su tom meninem atsargiai-jos-grazios,bet labai labai teka,todel butina degti ant kojelių-adateliu.(is nichromines vielos)Del deformavimo-nepastebejau.
Nostalgie
tekancias glazuras reikia tepti virsuje storiau, o i apacia vis plonesniu sluoksniu ir nelabai jos tada varva smile.gif
dziugintele
Su varvejimu tai jau kazkaip issiaiskinau. mirksiukas.gif
Bet va, pasidariau lekste. Tokia visiskai tiesia (lygiagrecia stalo pavirsiui). Isdegus biskvita, ji liko tokia, kokia ir buvo sugalvota. Bet nuglazuravus ir isdegus, visi krastai nulinko i kojyciu puse. Va, tokia deformacija ir uzmine man misle. Pirma karta man taip. blush2.gif
Dabar lekste tik ant sienos kabinti. lotuliukas.gif
darbelis
kas galėtu išdegti keramikos gaminius? 868497558
nmante
QUOTE(dziugintele @ 2011 03 03, 15:10)
Bet va, pasidariau lekste. Tokia visiskai tiesia (lygiagrecia stalo pavirsiui). Isdegus biskvita, ji liko tokia, kokia ir buvo sugalvota. Bet nuglazuravus ir isdegus, visi krastai nulinko i kojyciu puse. Va, tokia deformacija ir uzmine man misle. Pirma karta man taip. blush2.gif
*

na,idomu idomu... g.gif kad per biskvita nesideformavo...nors buna,kad glazuriniam degime irgi pasideformuoja,tik dazniausiai,jei ji,lipdant buvo tokiu budu,kokiu deformavosi,deformuota.Net idomu pasidare-gal nuotr.turi?
Papildyta:
QUOTE(darbelis @ 2011 03 03, 17:26)
kas galėtu išdegti keramikos gaminius?  868497558
*

Galiu as isdegti-paskambinkite,jei domina
867099896
darbelis
kas galėtų išdeginti keramikos gaminius Kaune
BalaNematė
QUOTE(darbelis @ 2011 03 03, 17:26)
kas galėtu išdegti keramikos gaminius?  868497558
*

Aš galiu išdegti keramiką Kaune. mano tel nr 867929511
Papildyta:
QUOTE(dziugintele @ 2011 03 03, 15:10)
*

gal antrą kartą degant buvo per aukšta temperatūra. gal jau pasiekė molio lydymąsi.
mama_gulbe
mano pirmoji sviestine bigsmile.gif

user posted image

gal kas gali pasakyt kodel kartais glazura burbuliuoja? nes issipute tikrai nemazas burbulas ant vieno darbelio, gal net 1 cm skersmens, savotiskai grazu cool.gif dengta tolygiai, nemakaluota, glazura ismaisyta, pirma karta va toks burbulas, keliose vietose unsure.gif
nmante
Gali buti,kad truko temperaturos.
keramikas
QUOTE(mama_gulbe @ 2011 03 16, 16:01)
mano pirmoji sviestine  bigsmile.gif

user posted image
gal kas gali pasakyt kodel kartais glazura burbuliuoja? nes issipute tikrai nemazas burbulas ant vieno darbelio, gal net 1 cm skersmens, savotiskai grazu  cool.gif dengta tolygiai, nemakaluota, glazura ismaisyta, pirma karta va toks burbulas, keliose vietose  unsure.gif
*

Nuotraukoje nematau burbuliuku, o gal neiziuriu.
Jeigu truktu temperaturos burbulu butu daug, o ne vienas kitas.
Cia greiciausiai del nedakepto biskvito, arba riebalu ant biskvito. Kokioje temperaturoje kepete biskvita?
mama_gulbe
QUOTE(keramikas @ 2011 03 16, 22:22)
Nuotraukoje nematau burbuliuku, o gal neiziuriu.
Jeigu truktu temperaturos burbulu butu daug, o ne vienas kitas.
Cia greiciausiai del nedakepto biskvito, arba riebalu ant biskvito. Kokioje temperaturoje kepete biskvita?
*

ne , cia ne sitas daiktas

ryt nufotografuosiu tuos burbulus, nes ten tokie ne burbuliukai, o jau visi burbulai doh.gif

biskvita kepe kartu su glazura KMC, tai agal apie 1000, antra karta irgi tikrai sake 1000 laipsniu... bet ten pecius senas, tai gal ne visur temperatura pasiskirsto vienodai g.gif
bet taip isburbulavo tik geltona spalva, ir tik ant vieno darbelio, kiti tai ne , nors ta pati glazura naudota lotuliukas.gif mistika burbuline
dziugintele
gal antrą kartą degant buvo per aukšta temperatūra. gal jau pasiekė molio lydymąsi.
*

[/quote]

Siaip visa glazura degu 1020 laipsniu temp. Ar gali ji buti per auksta? Nes butent tai naudotai glazurai tokia temp. ir buvo rekomenduojama.
Nmante, negaliu ideti nuotraukos. Kazkaip sugebejau ta lekste parduoti. blush2.gif Turiu dar kita su tokia pacia deformacija, tik ji siaip raizgyta tai nuotraukoj nelabai matyt. Galvoju dar karta pabandyt panasia padaryt ir padeti peciuje ant paties dugno. Paziuresiu kaip tada kas iseis.
mama_gulbe
taigi burbulai biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

vienus nudauziau, galvoju su svitriniu popierium pasveisti ir bus galima naudoti pagal paskirti, tiesiog kad nebutu astriu kampu

o visi burbulai ne siaip maziukai (yra ir mini tokiu, bet jie nesiskaito), o dideli unsure.gif
nmante
Jėtau-kaip tikra kiausiniene:)smile.gifsmile.gifsmile.gif
keramikas
Perdidele temperatura negali buti.
Sunku pasakyti kodel cia tai yra, gal del padengimo. Kiek matau tai kur yra burbulai labai storas sluoksnis glazuros.
O kokia cia glazura? Spalva tai tikrai grazi.
mama_gulbe
dengiau tai kaip visad - ipyliau is isteliuskavau biggrin.gif , na o kitur tai po 3 sluoksnius
bet ir praeita syki taip dariau

tik si kart pecius buvo kitas g.gif gal del to, o gal siaip smile.gif

o glazura tai is kermaikams.lt smile.gif realiai ji sviesi geltona, cia tik be blico fotografuota smile.gif

bigsmile.gif
BalaNematė
sveiki:) galit pasidairyt ir į mano galeriją smile.gif
http://www.facebook.com/#!/album.php?f...&aid=150609

Jei kam reikia galiu išdegti darbelius Kaune, turiu nemažą krosnį, tai dabar reik atidirbti, kad atsipirktųsmile.gif)))
nmante
Grazus darbai,bala:)
mama_gulbe
QUOTE(BalaNematė @ 2011 03 18, 23:15)

Jei kam reikia galiu išdegti darbelius Kaune, turiu nemažą krosnį, tai dabar reik atidirbti, kad atsipirktųsmile.gif)))
*

bigsmile.gif labai liuks darbai wub.gif

o cia rimtai tuos rutuliukus islydei g.gif

rutuliukai

nes labai graziai atrodo biggrin.gif

ko gero tiktu ir paprastas stiklas - sudauzius isbarstyti ir turetu graziai issilydyti, kokios temperaturos reikia?

BalaNematė
QUOTE(mama_gulbe @ 2011 03 19, 15:08)
bigsmile.gif labai liuks darbai  wub.gif

o cia rimtai tuos rutuliukus islydei  g.gif

rutuliukai

nes labai graziai atrodo  biggrin.gif

ko gero tiktu ir paprastas stiklas - sudauzius isbarstyti ir turetu graziai issilydyti, kokios temperaturos reikia?
*

ačiū ačiūsmile.gif

taip, kosminiai maximos rutuliukai:) čia aš autorinių technikų paskaitai dariau:) temperatūra +-1000. bandžiau butelio mėlyną stiklą, gelsvą tokį iš atliekų senukuose lydyt, bet prastai gaunasi, matyt labai aukštos temp. reikia, nes degiau prie 1020 ir vis tiek neišsilydo iki galo.
Papildyta:
QUOTE(mama_gulbe @ 2011 01 18, 12:07)
bigsmile.gif
kaip grazu
o tie balti tikriausiai porcelianas ? -puodeliai su dugniuku tokiu "stikliniu"  wub.gif
labai patiko

o ten tokia glazura speciali ?
dar labai patiko kur ornamentai tarsi iskile  wub.gif  kaip tik masciau apie toki darbeli su iskilusiu ornamentu  wub.gif
Papildyta:

o cia glazuruota ar dazais dazyta ?
*

tie balti porcelianiniai ir viduje kosminiai maximos rutuliukai:)
mama_gulbe
QUOTE(BalaNematė @ 2011 03 21, 00:59)
ačiū ačiūsmile.gif

taip, kosminiai maximos rutuliukai:) čia aš autorinių technikų paskaitai dariau:)

thumbup.gif na superine ideja, vat galvojau padauzyti alaus buteliu ir imesti kartu kepti, bet ko gero nesigaus

skaiciau apie kristaline glazura wub.gif labai faini efektai wub.gif
BalaNematė
QUOTE(mama_gulbe @ 2011 03 21, 17:40)
thumbup.gif  na superine ideja, vat galvojau padauzyti alaus buteliu ir imesti kartu kepti, bet ko gero nesigaus
skaiciau apie kristaline glazura  wub.gif  labai faini efektai  wub.gif
*

na, šiaip ir buteliai skirtingos stiklo sudėties. kažkada sudužusę stiklinę vazą išlydžiau ir geri gavosi:)
Shusha
QUOTE(BalaNematė @ 2011 03 18, 23:15)
*

Kaip gražu! bigsmile.gif
Kadangi pas vaikus dar mėtosi kosminių rutuliukų, tai neprižadu jog nenukosėsiu šitos idėjos, bet tikrai prižadu, kad komerciniais tikslais nenaudosiu rolleyes.gif
O šiaip tai atėjau keramikių patarimo klausti 4u.gif
Gal galit patarti kuo geriausia klijuoti ar paslėpti klijavimo pėdsakus ant molio? Reikalas tame, kad man reikia padaryti diiiiidelį daiktą iš balto molio ( apie 1,5 m doh.gif ), taigi teks klijuoti iš gabalų, ir ne vieno. Bijau kad iškepę tos atskiros detalės vis vien bus truputį pasiklaipę, nesusidės taip milimetro dalies tikslumu, taigi ir klijai , kokiais beklijuočiau, bjauriai matysis... Gal yra kokių gudrybių?
Cioperiuke
QUOTE(Shusha @ 2011 03 27, 16:41)
Gal galit patarti kuo geriausia klijuoti ar paslėpti klijavimo pėdsakus ant molio? Reikalas tame, kad man reikia padaryti diiiiidelį daiktą iš balto molio ( apie 1,5 m  doh.gif ), taigi teks klijuoti iš gabalų, ir ne vieno. Bijau kad iškepę tos atskiros detalės vis vien bus truputį pasiklaipę, nesusidės taip milimetro dalies tikslumu, taigi ir klijai , kokiais beklijuočiau, bjauriai matysis... Gal yra kokių gudrybių?
*

Senai cia buvau ilindus, bet pasirodziau vel smile.gif

Pasiklausiau MB, tai sake geriausia jei didelis daiktas is gabalu daryt sienelej skylutes ir sumaust virbu pagalba, paskui nelygumus prisveist. bet siaip sake jei ka tiksliau pasakyt, tai klausimai tokie:
1. Kas tai per gaminys? Skulptura, vaza ar kas nors dar?
2. Dazoma bus ar glazuruojama?
3. O nera kas netoli turi didele krosni, kad tiesiog imtu ir isdegtu?
Tada kazka daugiau patart butu galima
Bet siaip kaip sake tai reikia labai tiksliai ir labai daug tokio vulgaraus zodzio biggrin.gif

As bandysiu uzsiimt su engoba. Buvom uzsuke i Baltaxia tai tris spalvas nusigriebiau, gaila, kad baltos nebuvo. Reiks dabar vis isterorizuot is MB kokia puodyne ar asoti ir bandyt pazaist su engoba smile.gif
Shusha
QUOTE(Cioperiuke @ 2011 03 27, 20:04)
Senai cia buvau ilindus, bet pasirodziau vel smile.gif

Pasiklausiau MB, tai sake geriausia jei didelis daiktas is gabalu daryt sienelej skylutes ir sumaust virbu pagalba, paskui nelygumus prisveist. bet siaip sake jei ka tiksliau pasakyt, tai klausimai tokie:
1. Kas tai per gaminys? Skulptura, vaza ar kas nors dar?
2. Dazoma bus ar glazuruojama?
3. O nera kas netoli turi didele krosni, kad tiesiog imtu ir isdegtu?
Tada kazka daugiau patart butu galima
Bet siaip kaip sake tai reikia labai tiksliai ir labai daug tokio vulgaraus zodzio biggrin.gif

As bandysiu uzsiimt su engoba. Buvom uzsuke i Baltaxia tai tris spalvas nusigriebiau, gaila, kad baltos nebuvo. Reiks dabar vis isterorizuot is MB kokia puodyne ar asoti ir bandyt pazaist su engoba smile.gif
*

Ačiū už atsakymą!
1. Gaminys- pilis doh.gif , t.y. jos maketas. Taigi, jungti teks daugiausia sieną- tvorą, t.y. vertikaliai. Gal dar pastato aukštus tarpusavy- horizontaliai.
2. Nei dažoma nei glazūruojama nebus, taip ir liks baltas molis. Kai kur reikės nedaug ornamentų, tai tikiuosi apsieiti su engobu.
3. Hm... o kažin kokio dydžio būna tos didelės krosnys? Reiks pasidomėti. bigsmile.gif Aš kai anksčiau su keramika nieko bendro neturėjusi, tai net neįsivaizduoju.
Bet kad įklimpau ir reiks gerokai pasi........ ( čia tas vulgarus žodis doh.gif ), tai jau nujaučiu.
Cioperiuke
QUOTE(Shusha @ 2011 03 27, 20:42)
Ačiū už atsakymą!
1. Gaminys- pilis  doh.gif , t.y. jos maketas. Taigi, jungti teks daugiausia sieną- tvorą, t.y. vertikaliai. Gal dar pastato aukštus tarpusavy- horizontaliai.
2. Nei dažoma nei glazūruojama nebus, taip ir liks baltas molis. Kai kur reikės nedaug ornamentų, tai tikiuosi apsieiti su engobu.
3. Hm... o kažin kokio dydžio būna tos didelės krosnys? Reiks pasidomėti.  bigsmile.gif Aš kai anksčiau su keramika nieko bendro neturėjusi, tai net neįsivaizduoju.
Bet kad įklimpau ir reiks gerokai pasi........ ( čia tas vulgarus žodis  doh.gif  ), tai jau nujaučiu.
*

Gal turi brezinuka ar eskiza ant lapo kaip mazdaug turi tai atoryti? MB galetu pazymet linijas kur butu geriausia skelt, bet sake taip, kad siuliu nesimatytu kazin ar iseis. Jis dares pili, bet is samoto.
O krosniu buna tai ir tokio dydzio kur zmogus atsistojes ieit gali. Tik kazin ar Lietuvoj tokiu butru realiai... Pvz pas MB stovi 200 litru peciu. Tik tiek, kad aukstis pas ji 60 cm. Bet buna ir siauresniu bet aukstesniu. Zodziu jei turi brezinuka, tai parasyk, tada emaila pasakysiu smile.gif
mama_gulbe
o KMC neklausei? ten gi jie tokius daiktus dega kad ojojoi, tai manau pilis 1,5 m turetu pas juos tilpti, tik nugabeniimo klausimas islieka rolleyes.gif
Shusha
Ačiū ,merginos, už patarimus 4u.gif Skambinau į KMC. Taigi, kad ojojoi kaip jie dega lotuliukas.gif - sakė virš 1000 lt toks darbelis kainuotų mega_shok.gif Kažin kiek jie čia sau virš savikainos užsimeta? Jei moliui 100 %, tai čia gal jau visi 500?
Cioperiuke
QUOTE(Shusha @ 2011 03 28, 15:22)
Ačiū ,merginos, už patarimus  4u.gif Skambinau į KMC. Taigi, kad ojojoi kaip jie dega  lotuliukas.gif - sakė virš 1000 lt toks darbelis kainuotų  mega_shok.gif Kažin kiek jie čia sau virš savikainos užsimeta? Jei moliui 100 %, tai čia gal jau visi 500?
*

Molis pigiausia gautusi Kursenuose, jie plytom po 20 kg pardavineja. kaina pamirsau, nes MB pamirso kainorasti is ju pasiimt. pasieiskok Vilniuj kokiu keramiku. Butum arciau tai Mb galetu uz elektros kaina isdegt. Bert dabar tolokai vaziuot.
Shusha
QUOTE(Cioperiuke @ 2011 03 28, 17:32)
Molis pigiausia gautusi Kursenuose, jie plytom po 20 kg pardavineja. kaina pamirsau, nes MB pamirso kainorasti is ju pasiimt. pasieiskok Vilniuj kokiu keramiku. Butum arciau tai Mb galetu uz elektros kaina isdegt. Bert dabar tolokai vaziuot.
*

Aha, molį Kuršėnuose užsisakiau. Dėkui už gerus norus! 4u.gif
nmante
QUOTE(Shusha @ 2011 03 28, 15:22)
Ačiū ,merginos, už patarimus  4u.gif Skambinau į KMC. Taigi, kad ojojoi kaip jie dega  lotuliukas.gif - sakė virš 1000 lt toks darbelis kainuotų  mega_shok.gif Kažin kiek jie čia sau virš savikainos užsimeta? Jei moliui 100 %, tai čia gal jau visi 500?
*

Joooo blink.gif blink.gif blink.gif as irgi buvau gerai nustebinta,kai paklausiau,kiek kainuotu isdegt tam tikru matmenu peciu-tai jie sako-,,300 ar 400 lt,dabar nepamenu,,-normaliai paklaida,ane smile.gif blink.gif
BalaNematė
QUOTE(Shusha @ 2011 03 27, 16:41)
Kaip gražu!  bigsmile.gif
Kadangi pas vaikus dar mėtosi kosminių rutuliukų, tai neprižadu jog nenukosėsiu šitos idėjos, bet tikrai prižadu, kad komerciniais tikslais nenaudosiu  rolleyes.gif

tai ką čia jau... tam ir dalinuosi, kad išbandytumėt, kitaip tai slėpčiau bigsmile.gif
manrods ant tūkstančio laipsnių degiau...smile.gif
rasavln
sveikos,turiu toki prasyma-labai uzsinorejau saviskiui padaryti hand made molini pouodeli,taciau kadangi tuo neuzsiimu tai neturiu nei molio,nei glazuravimo priemoniu nei juolab krosnies,o kadangi tuo uzsiimti neketinu,ir noriu tik puodeli apsigaminti,tai neapsimoka man ir pirkti.gal kuri nors is jusu Vilniete arba Kauniete turinti sias medziagas ir galimybes padaryti puodeliui galetu pagelbeti?smile.gif aisku,sumokeciau,prasau padekit kas nors!nes labai norisi padovanoti ka nors originalaus,o puodelis pasirode puiki ideja,pati noriu nupiesti ka nors smile.gif
Bamboskinas
Gal kas darote keramikines plyteles? Virtuveje norisi salia orkaites 60cmx 200cm ilgio plota isklijuoti graziomis ryskiomis plytelemis, tai pamaniau gal kas pagamintu tokias (tik aisku reiktu aukstos kokybes, ne tik grozio blush2.gif)? ax.gif 4u.gif
mimka
Sveikos keramikės smile.gif
gal jau ir buvo minėta temoje, tačiau norėčiau pasiklausti dviejų dalykų:
1. Kur galima nusipirkti molio Vilniuje? Gerai butu ne 20 kg smile.gif, nes noriu pirkti vaikui- smulkiems darbeliams.
2. Kur nulipdytus gaminius galima būtų išdegti? ax.gif
Ačiū jei kas pagelbėsit 4u.gif
mama_gulbe
QUOTE(mimka @ 2011 04 05, 09:25)
Sveikos keramikės smile.gif
gal jau ir buvo minėta temoje, tačiau norėčiau pasiklausti dviejų dalykų:
1. Kur galima nusipirkti molio Vilniuje? Gerai butu ne 20 kg smile.gif, nes noriu pirkti vaikui- smulkiems darbeliams.
2. Kur nulipdytus gaminius galima būtų išdegti?  ax.gif
Ačiū jei kas pagelbėsit  4u.gif
*

tai gali nupirkt molio ir isdegt
keramikos meno centre, ten ant kampo kauno g

mimka
QUOTE(mama_gulbe @ 2011 04 05, 11:00)
tai gali nupirkt molio ir isdegt
keramikos meno centre, ten ant kampo kauno g
*

Aha žinau, kur ta įstaiga yra biggrin.gif ačiū 4u.gif
O kaip molio kainos? degimo kainos? smile.gif
Jų psl matau neveikia, bet reiks užsukt šiom dienom jei dirba ne iki 17 val smile.gif
uogytee
QUOTE(mimka @ 2011 04 05, 10:05)
Aha žinau, kur ta įstaiga yra  biggrin.gif  ačiū  4u.gif
O kaip molio kainos? degimo kainos? smile.gif
Jų psl matau neveikia, bet reiks užsukt šiom dienom jei dirba ne iki 17 val smile.gif
*

Molio kainos nuo 2-3,5Lt
O degimo kainos 2,2Lt/dm3
O dirba iki 16,30 na kartais būna ir iki 17h

mimka
QUOTE(uogytee @ 2011 04 05, 11:11)
Molio kainos nuo 2-3,5Lt
O degimo kainos 2,2Lt/dm3
O dirba iki 16,30 na kartais būna ir iki 17h
*

kainos normalios, laikas nelabai lotuliukas.gif bet kadangi netoli darbo reiks per pietus pašokt biggrin.gif ačiū labai 4u.gif
rara
Štai mano Velykomis kvepiantis darbelis smile.gif Zuikis pagamintas iš balto molio 4u.gif

user posted image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.