Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Keramika
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
mama_gulbe
QUOTE(www.keramikams.lt @ 2010 01 29, 10:23)
Manau, kad glazuros naudojamos skystokos. O sia raudona reikia tepti storokai, labai kaprizinga spalva, mums taip ir nepavyko normaliai dirbti su ja.
*

bet kai nusistovi tai labai mazai vandens matosi, vos pora mm
g.gif nes pacios ten tos pardavejos sake, jei per skysta, tai nupilk vanden kai nusistoves g.gif
vadinas bloga raudona nusipirkau doh.gif
nmante
Kai glazuruoji,nutepusi darbeli issdziuvusios glazuros sluoksnis turi buti mazdaug apie

1mm,na perbrauk paprasciausiai su adatele per glazurą-turi pasibraukus tooks

normalus padengimo sluoksnis nusibraukti.Cia dazniausiai toms iprastoms glazuroms

taikoma.Bent mus taip pirmame kurse moke,jei nezinai,koks sluoksnis turi buti.

O raudona-ta keramikos centro-joo g.gif -zinau,kad su ja bedos,tai as tik baltaxijoj

perku,ten gera.
mama_gulbe
QUOTE(nmante @ 2010 01 29, 12:47)
Kai glazuruoji,nutepusi darbeli issdziuvusios glazuros sluoksnis turi buti mazdaug apie 1 mm

O raudona-ta keramikos centro-joo g.gif -zinau,kad su ja bedos,tai as tik baltaxijoj

perku,ten gera.
*

aciuks 4u.gif
as ten ir tokio tipo oranzine nusipirkau doh.gif
namatysim

bandysiu toliau thumbup.gif
rara
Labai ieškome keramikos krosnelės... Gal kas galite padėti surasti už protingą kainą... 4u.gif

Štai ir mano darbelis:

user posted image
Crassula
Sita raudona nudega-- jai reik 600 -700, o kitos gl. prie vaukstesnes dega.
O Baltaxia tikrai geros glazuros.
Papildyta:
QUOTE(mama_gulbe @ 2010 01 29, 10:20)
bigsmile.gif

aciu uz komentara  bigsmile.gif

del formos - tai as labai glostau kol nuglostau  lotuliukas.gif  tai todel ir atrodo toks kaip ziestas ..nu su kreivumais bet toks isglostytas  thumbup.gif

del glazuros - minty supratau, nes dabar ir pati taip galvoju,  nesiau tik kelis darbelius isdegti, tai likusius kelis dar sykius paglazuruosiu  bigsmile.gif

duevo -tai raudona glazura, ji parduodama sausa  rolleyes.gif pati atsiskiedziau su vandeniu , dar oranzine tokia ir alyvine vakar nuspirkau  rolleyes.gif
eisiu bandyt dar ka "riebiai" paglazuruot ir senuosius darbus dar uztept jei atsiminsiu kur kokia spalva tepiau  doh.gif  lotuliukas.gif

va dar vienas darbelis  blush2.gif  cia ir ta pati beda del glazuravimo  blush2.gif

user posted image
*

O sitas - zalias ir zydra tai manyciau reiktu purksti--- ju toks snarglinis budas. Ypac nuo teptuku... Lipdymas keramikoj nulis, o vat glazuruoti... Vienas reik gl. storiau, kitas ploniau. Vienos purskimui labiau tinka, kitos ne.
Teptuku graziausiai dengiasi cekiskos glazuros.
Shusha
QUOTE(mama_gulbe @ 2010 01 29, 09:20)
va dar vienas darbelis  blush2.gif  cia ir ta pati beda del glazuravimo  blush2.gif

Būtent šitam darbely man tas "nedaglazūravimas" ne taip į akis krenta, galima pagalvot, kad taip reikia, visai gražu biggrin.gif
QUOTE(Crassula @ 2010 01 29, 19:58)
Sita raudona nudega-- jai reik 600 -700,  o kitos gl. prie vaukstesnes dega.
O Baltaxia tikrai geros glazuros.
Papildyta:

Teptuku graziausiai dengiasi cekiskos glazuros.
*

Čia Duevo raudona taip nudega blink.gif ? Bet tai kaip ją tokią su kitom derint- juk kitos nedakeps tokioj temperatūroj blink.gif ?

O čekiškos tai čia ne Kuršėnų? Kas jomis prekiauja?
Merginos, o iš Baltaxios jūs parsisiuntinėjat ar pačios į Kauną važiuojat?
mama_gulbe
va dabar tikrai pagalvojau, kad per plonai glazura tepiau :S

ir teisingai Crassula sako - nulipdyti tai dar tikrai ne puse darbo verysad.gif glazuravimas svarbiausia rolleyes.gif

ir jei tikrai ta raudona tokioj zemoj temperaturoj dega g.gif tada man ir kitos spalvos nudegs is tos pacios "serijos" g.gif doh.gif

gal kas nors noretu pirktis Baltaxijos glazuras kartu? as tik siaip pabandymam noreciau, galima butu keliese blush2.gif nes man kaip megejai visai nedaug reikia lotuliukas.gif
ju puslapiuke prisiziurejau yra BOTZ glazuros, kurios gerai dengiasi ir dar PRISMA kurios kaip jie raso kad gali glazuruoti kiekvienas g.gif o kiek dar visokiu efektu wub.gif wub.gif

va cia ja umanau neblogai pasidenge glazuros g.gif
tik ta raudona vistiek nelabai
cia vasara darytas
user posted image
nmante
Su Baltaxija galima,tartis,jie daznai i Vilniu vaziuoja,tai atveza,tik susitari,kur privaziuot. biggrin.gif
Shusha
QUOTE(mama_gulbe @ 2010 01 29, 22:11)
gal kas nors noretu pirktis Baltaxijos glazuras kartu?

Aš mielai raudoną, tą populiariąją pirkčiau. Kokį puslitrį mirksiukas.gif O gal dar ir geltoną ( ar ji oranžine vadinasi g.gif ) O tų visų "mandrųjų" prisibijau kažkodėl.
mama_gulbe
QUOTE(Shusha @ 2010 01 30, 00:43)
Aš mielai raudoną, tą populiariąją pirkčiau. Kokį puslitrį  mirksiukas.gif O gal dar ir geltoną ( ar ji oranžine vadinasi  g.gif ) O tų visų "mandrųjų" prisibijau kažkodėl.
*

thumbup.gif
oki smagu
tada galesim pirktis per pus
gal dar kuri molio myletoja prisijungs rolleyes.gif
tik ta populiarioji be svino g.gif nes as noriu tik besviniu blush2.gif
aliete
mama gulbe, puodeliai fainuoliai rolleyes.gif ,man gražus toks 'puodeliškas' jų supipdymas

pati aš tai nesu per daug didelė glazūrų gerbėja,man daugiau patinka pačio molio sulipdymo įvairios faktūros ,o gai dengi glazūra tai tos faktūros užsidengia ,užsiblizgina ,be to man graži pačio degto molio plytų spalva, na ir ,aišku, patinka pats lipdymo procesas biggrin.gif

o, dėl lygesnio ir storesnio glazūros padengimo tai purkšt raikėtu-yra ir paprasti purškikliai dažams,aišku taip kokybiškai kaip purškimo kamerose,nenupurkši,bet vis gi...,dar galima glazūra kempine tamponuoti-tikrai riebiai dgaunasi ir teptuko dryžių nesimato smile.gif
o dar žinau toki vaikišką būda biggrin.gif -kai jau užtepi teptuku,paimi smulkias šukas ir pamirkius kietą teptuką į glazūrą braukai per šukas-tykšta smulkūs glazūros lašiukai-būdas juokingas,bet kartais pagelbėja nedideliuose plotuose išlyginti teptuko sluoksnius,o jei naudoji kitos spalvos glazūrą tai pasidarai smulkius taškelius biggrin.gif
citrinutea
Laba diena,
Šaunūs nauji nameliai thumbup.gif thumbup.gif

O darbelių gražumas šaunuolės!
Duzgas
Laba diena.. norejau gauti informacijos gal kas iš Šialiu esat? reikia informacijos iš kur moli perkat, zinau viena vietele bet ten po 20 kg parduoda, baisiai daug doh.gif
mama_gulbe
aliete wub.gif aciu uz visus patarimus
reiks visus budus isbandyti
man taip pat patinka pats lipdymo procesas, bet taip pat ir spalvoti darbeliai patinka lotuliukas.gif
aliete
QUOTE(Duzgas @ 2010 01 31, 15:46)
Laba diena.. norejau gauti informacijos gal kas iš Šialiu esat? reikia informacijos iš kur moli perkat, zinau viena vietele bet ten po 20 kg parduoda, baisiai daug  doh.gif
*

aš ne iš Šiaulių biggrin.gif , bet kartą kai buvom pritrūkę molio ir skubiai reikėjo,tai nusipirkau Dvarčionių keramikos molio miltelius,jie parduodami dauguma statybinių medžiagų parduotuvėse,pvz. Senukuose,vadinasi molio milteliai krosnims ,ar židiniams,maišas ne mažas,bet ir kaina nebrangi apie 20 lt.,patogu tai ,kad tai milteliai,kokio reikia kiekio toki susiminkai smile.gif ,o kitas stovi,neidžiusta,nei ką...,nepatogu tai,kad tai gan liesas molis,didelių darbų neišlipdysi,linkias trūkti,bet mažiems tikrai tiks biggrin.gif

mama_gulge,sekmės pabandymuose mirksiukas.gif
mama_gulbe
oi zinau tuos molio "miltelius"
vasara peciu tarpukus su juo apglaistom

kazkaip gal nelabai jis g.gif

Duzgas - jei labai nori - as tau galiu atpjaut gabala molio nuo savo gabalo ir tau atsiust - jei nori parasyk i AZ mirksiukas.gif

o mano bandymai gal jau kita sav bus smile.gif jau pora darbuku padariau, dar pabaigsiu keleta dalykeliu ir ryt poryt nesiu isdegimui rolleyes.gif
aliete
mama gulbe, tai aš ir nesakau,kad tas Dvarčionių molis-labai biggrin.gif ,iš bėdos biggrin.gif,bet lipgyti tikrai galima smile.gif,nesakyčiau,jai nebučiau išbandžiusi
gali ir pati pabandyk,jį ne skysta,o susiminkyti normalai mirksiukas.gif
mama_gulbe
QUOTE(aliete @ 2010 02 02, 21:30)
mama gulbe, tai aš ir nesakau,kad tas Dvarčionių molis-labai biggrin.gif ,iš bėdos  biggrin.gif,bet lipgyti tikrai galima smile.gif,nesakyčiau,jai nebučiau išbandžiusi
gali ir pati pabandyk,jį ne skysta,o susiminkyti normalai  mirksiukas.gif
*

rolleyes.gif
nu tikiu tikiu biggrin.gif
as nebandziau iki tokio kietesnio issiminkyt rolleyes.gif
keramikas
Molio milteliai g.gif nezinau, kiek darbo kol permynkai, o kas jei isdegus gamini pamatysi, kad jis issprodinejo del molyje likusio oro? Neverta rizikuoti savo darbu, darbas brangiau kainuoja nei molis cool.gif
Shusha
QUOTE(mama_gulbe @ 2010 01 30, 11:26)
tik ta populiarioji be svino  g.gif  nes as noriu tik besviniu  blush2.gif
*

Neįsivaizduoju g.gif , jei organizuojamės, galiu mėgint pasiteiraut mirksiukas.gif O Tu tik raudonos nori?

QUOTE(aliete @ 2010 01 30, 13:00)
o dar žinau toki vaikišką būda  biggrin.gif -kai jau užtepi teptuku,paimi smulkias šukas ir pamirkius kietą teptuką į glazūrą braukai per šukas-tykšta smulkūs glazūros lašiukai-būdas juokingas,bet kartais pagelbėja nedideliuose plotuose išlyginti teptuko sluoksnius,o jei naudoji kitos spalvos glazūrą tai pasidarai smulkius taškelius biggrin.gif
*

Teoriškai supratau, praktiškai- niekaip lotuliukas.gif Juk taip taškant daug dažų "vėjais" nusitaško pro šalį g.gif Man bent taip vaikystėj su guašu būdavo smile.gif Ir jei glazūruoji ne viena spalva, tai gretimus plotus sunku nusaugot g.gif Ar iš esmės kažkaip ne taip tą priocesą įsivaizduoju?

Klausykit, merginos, o kodėl man Kuršėnų bespalvė glazūra trūkinėja? Temperatūrų kaita atkrinta- iškepti darbeliai gulėjo krosny 2 paras po iškepimo neliesti. Gal per plonai užtepta buvo, negali taip būti? Tie įtrūkimai tokie vos įžiūrimi, bet labai gerai girdimi blink.gif - kartais girdžiu kaip ji net ir po kelių dienų tebecaksi doh.gif
svirplele
Shusha, o ant kokio molio dengei ( LA, Kuršėnų perpardavinėjamą baltą...)? Nes gali ir tai įtakoti , įtampos visokios, jų koficientai, bet apie tai tau jau tikrosios keramikės pasakys.
nmante
Caksi-vadinasi,puodai šneka wub.gif
aliete
QUOTE(Shusha @ 2010 02 10, 00:31)

Teoriškai supratau, praktiškai- niekaip  lotuliukas.gif Juk taip taškant daug dažų "vėjais" nusitaško pro šalį  g.gif Man bent taip vaikystėj su guašu būdavo  smile.gif Ir jei glazūruoji ne viena spalva, tai gretimus plotus sunku nusaugot  g.gif Ar iš esmės kažkaip ne taip tą priocesą įsivaizduoju?

*

ne tiek ir daug tos glazūros nusitaško pro šalį,juk ji sunkesnė,negu guašas biggrin.gif ,o procesą suptanti,tai teisingai,kaip vaikystėj su guašu lotuliukas.gif ,o kad apsaugotum kitus plotus,taip pat reikia daryti ,kaip vaikystėj- paprasčiausiai pridengti lotuliukas.gif
bet visą tai tik pasižaidimui mirksiukas.gif
mama_gulbe
QUOTE(nmante @ 2010 02 10, 09:55)
*

wub.gif kaip smau kai darbeliai gali ir pasikalbeti, nereik vadians ju po viena palikti wub.gif hihihi.gif

Shusha as noresiu visokiu spalvu, ne tik raudonos doh.gif lotuliukas.gif gi namie ir mazasis keramikas yra lotuliukas.gif lotuliukas.gif
net galvoju kai atsils - i kauna palekti, tuo paciu ir sese aplankyciau
o gal ir dar kuriai kokios glazuros prigriebciau - taip skant kai kruvele noru tada smagiau ir pasidalintume kokia grazia spalvyte thumbup.gif
nmante
va gal kam reikia....

Parduociau savo nenauja tokia krosni,pirkau Uternoj pries 4 metus,randasi Vilniuje.

http://www.lab-tex.ru/index.php?m=104001&a...153.154.155.156.

Pas maniske dureles jau rūdyt pradejo,žinau,kad Uterna jas keicia,bet dabartiniame stovyje tas nemaišo,dega gerai,temp.irgi gerai kyla,žodžiu,as naują turiu,tai šita kažkaip be darbo stovi.Termopora kątik pakeista nauja.

Pirkau ja uz 3500 plius lentynos 4 po 40lt.
vyssnia
Sveikos,

Zadu rimtai jungtis prie jusu, dirbu su moliu, megstu eksperimentuot, atrast kazka naujo ir is viso jauciu neapsakoma ramybe kazka kurdama is molio, zodziu tai laaabai mane traukia. imesiu kokiu darbeliu veliau.

nmante, labai domina uz kiek parduotum krosni? Ieskaus kazkokio pigesnio varianto pradziai.
mama_gulbe
QUOTE(vyssnia @ 2010 02 10, 15:31)
Sveikos,

Zadu rimtai jungtis prie jusu, dirbu su moliu, megstu eksperimentuot, atrast kazka naujo ir is viso jauciu neapsakoma ramybe kazka kurdama is molio, zodziu tai laaabai mane traukia. imesiu kokiu darbeliu veliau.

bigsmile.gif
laba
butinai imesk pasirodyt ka minkai wub.gif

as sian baigiau glazuruot savo puodelius, tepiau gal 5 kartus blink.gif tikiuosi si karta viskas gausis graziai thumbup.gif ryt jau nesiu degimui thumbup.gif
Shusha
QUOTE(svirplele @ 2010 02 10, 01:54)
Shusha, o ant kokio molio dengei ( LA, Kuršėnų  perpardavinėjamą baltą...)? Nes gali ir tai įtakoti , įtampos visokios, jų koficientai, bet apie tai tau jau tikrosios keramikės pasakys.
*

blush2.gif O kas yra LA?
Trūkinėja tik bespalvė, visos kitos ( t.p. pirktos Kuršėnuose )- ne. O molis ne Kuršėnų. Net nežinau kaip jis teisingai vadinasi blush2.gif . Tikrai ne rudas riebusis. Jis liesas, šiaip pilkos spalvos, o iškepęs- kaip rausvas paršelis lotuliukas.gif Pardavėjai teigia, kad jis sunkiau formuojamas nei riebusis, bet užtat kepamas nebekrečia staigmenų. Na, gal įminei mįslę biggrin.gif ?

QUOTE(aliete @ 2010 02 10, 13:20)
ne tiek ir daug tos glazūros nusitaško pro šalį,juk ji sunkesnė,negu guašas biggrin.gif ,o procesą suptanti,tai teisingai,kaip vaikystėj su guašu lotuliukas.gif ,o kad apsaugotum kitus plotus,taip pat reikia daryti ,kaip vaikystėj- paprasčiausiai pridengti lotuliukas.gif
bet visą tai tik pasižaidimui mirksiukas.gif
*

Reiks pamėginti mirksiukas.gif
QUOTE(nmante @ 2010 02 10, 09:55)
*

bigsmile.gif Oho, kaip įdomiai. Reikės vaikams pasakyti, kad girdėjau kaip jų katiniukai ir visokie kitokie gyviai šnekasi biggrin.gif Ar tai reiškia, kad čia normalus procesas, jie ir turi caksėti?
QUOTE(mama_gulbe @ 2010 02 10, 13:43)
Shusha as noresiu visokiu spalvu, ne tik raudonos  doh.gif  lotuliukas.gif  gi namie ir mazasis keramikas yra  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
net galvoju kai atsils - i kauna palekti, tuo paciu ir sese aplankyciau
o gal ir dar kuriai kokios glazuros prigriebciau - taip skant kai kruvele noru tada smagiau ir pasidalintume kokia grazia spalvyte  thumbup.gif
*

O bigsmile.gif tai , kaip suprantu, Tu beveik apsiėmi organizuoti tą reikalą? thumbup.gif 4u.gif
Beje, gal kuri žinot, kaip vadinasi, iš kokios serijos yra ta "gražioji populiarioji" Baltaxios raudona ir ornažiškai geltona, kurias ir KMC pardavinėja?
mama_gulbe
QUOTE(Shusha @ 2010 02 10, 16:37)

bigsmile.gif  tai , kaip suprantu, Tu beveik apsiėmi organizuoti tą reikalą?  thumbup.gif  4u.gif
Beje, gal kuri žinot, kaip vadinasi, iš kokios serijos yra ta "gražioji populiarioji" Baltaxios raudona ir ornažiškai geltona, kurias ir KMC pardavinėja?
*

bigsmile.gif
galiu drasiai organizuot
o kaip vadinasi nezinau
gal kuri zino tikslu koda? na bet jai vietoj ten busiu toj parduotuvelej, tai manau apziuresiu pavyzdukus gyvai rolleyes.gif ir bus aisku thumbup.gif
o tu pati is kokio miesto?
nmante
bigsmile.gif Oho, kaip įdomiai. Reikės vaikams pasakyti, kad girdėjau kaip jų katiniukai ir visokie kitokie gyviai šnekasi biggrin.gif Ar tai reiškia, kad čia normalus procesas, jie ir turi caksėti?

,,PABAZARINT,, TURI biggrin.gif-TAI ĮPRASTA.
Papildyta:

*

[/quote]

Kad ,man rodod,KMC ne šitą pardavinėja. g.gif g.gif g.gif na...nezinau tiksliai. g.gif blush2.gif

O Baltaxios vadinasi Kgg 112(oranzine) Kgg 114(raudona).
svirplele
user posted image

Atsiprašau, įdedu raudonos glazūros, kuri ne pačiam pirmam fone( neturiu kitos foto), visgi, manau kalbama apie ją 1219 nr, tik ji , kai išsiglazūruoja baltus taškelius vietomis, todėl, sumaišius dar sausą su vandeniu patarčiau per smulkų sėtelį prapilt, mažos kietos granulytės liks...padengta plokštuma gražiau, vientisiau atrodys . Dengt labai storai, ji nėra taki, bet, jei glazūros pagailėsit, matysis balti lopiniai...Kitos numeris gali buti 112, bet neesu garantuta, ar apie ją kalbat... g.gif
nmante
Vyssnia-prasyciau 1800lt.

1219-tai su švinu.O tos Kgg serijos-bešvinės. 4u.gif
Shusha
QUOTE(mama_gulbe @ 2010 02 10, 17:00)
bigsmile.gif
galiu drasiai organizuot
o kaip vadinasi nezinau
gal kuri zino tikslu koda? na bet jai vietoj ten busiu toj parduotuvelej, tai manau apziuresiu pavyzdukus gyvai  rolleyes.gif  ir bus aisku  thumbup.gif
o tu pati is kokio miesto?
*

Tai smagu! 4u.gif Aš irgi iš Vilniaus 4u.gif
QUOTE(nmante @ 2010 02 10, 17:10)
Kad ,man rodod,KMC ne šitą pardavinėja. g.gif  g.gif  g.gif na...nezinau tiksliai. g.gif  blush2.gif
O Baltaxios vadinasi Kgg 112(oranzine) Kgg 114(raudona).
*

Na, man KMC pardavinėjamos ( vienintelės 2 Baltaxios glazūros)labai panašios į tas, kokių aš noriu biggrin.gif O vat Baltaxios puslapį patyrinėjus aš negebu jų atpažinti doh.gif

QUOTE(svirplele @ 2010 02 10, 17:12)
Atsiprašau, įdedu raudonos glazūros, kuri ne pačiam pirmam fone( neturiu kitos foto), visgi, manau kalbama apie ją 1219 nr, tik ji , kai išsiglazūruoja baltus taškelius vietomis, todėl, sumaišius dar sausą su vandeniu patarčiau per smulkų sėtelį prapilt, mažos kietos granulytės liks...padengta plokštuma gražiau, vientisiau  atrodys . Dengt labai storai, ji nėra taki, bet, jei glazūros pagailėsit, matysis balti lopiniai...Kitos numeris gali buti 112, bet neesu garantuta, ar apie ją kalbat... g.gif
*

Ė, ne, bent jau "iš toli" šita per ryški, per raudona atrodo g.gif Vakare pamėginsiu nufotografuoti savo lėkštę, gal tuomet išsiaiškinsim 4u.gif
Bet kuriuo atveju- Nmante, Svirplele, dėkui už pagalbą 4u.gif
nmante
Susha-su glazuromis iš panašumo nereik pasikliauti-geriausia numeriukus zinoti,nes būna jų skirtingų,bet iš išvaizdos labai panašių. 4u.gif
vyssnia

Idedu savo darbiuka. tik vienas kol kas.

Vazoniukas
Shusha
QUOTE(vyssnia @ 2010 02 10, 20:16)
Idedu savo darbiuka. tik vienas kol kas.
*

wub.gif Fantastiškas darbelis! Man labai gražūs tokie be ypatingų "prikvarkaliojimų", bet įdomios faktūros. 4u.gif O pati nemoku ir net nesuprantu kaip išgauti kažkokius panašius efektus doh.gif
vyssnia
Man labiausiai patinka tas fakturas isgavinet, vaikstau po namus ir ieskau ka cia galeciau ispaust i moli smile.gif, o kas gausis dazniausiai net nezinau blush2.gif
mama_gulbe
QUOTE(vyssnia @ 2010 02 10, 21:11)
Man labiausiai patinka tas fakturas isgavinet, vaikstau po namus ir ieskau ka cia galeciau ispaust i moli  smile.gif, o kas gausis dazniausiai net nezinau  blush2.gif
*

wub.gif labai fainas darbukas
o cia tie patamsinimai su glazura ar su kuom kitu isgauti g.gif bigsmile.gif

as tai pasidariau keleta visokiu atspauduku, visokiu formeliu -sian bandysiu wub.gif
o dariau jas laabai paprastai - is modelino thumbup.gif thumbup.gif
vyssnia
QUOTE(mama_gulbe @ 2010 02 11, 11:43)
wub.gif  labai fainas darbukas
o cia tie patamsinimai su glazura ar su kuom kitu isgauti  g.gif  bigsmile.gif

as tai pasidariau keleta visokiu atspauduku, visokiu formeliu -sian bandysiu  wub.gif
o dariau jas laabai paprastai - is modelino  thumbup.gif  thumbup.gif
*

Ne su glazura cia, su kai kuom kitu biggrin.gif , reikejo greit pasibaigt darbus ir nebebuvo laiko antram degimui, tai tam kartui belekaip padariau, paskui sako reikia det vel i peciu ir nusiima visas tas reikalas, tada jau glazuruosiu. Turiu daugiau darbu tokiu principu bet ne namie jie dabar.

As atradau superine forma antspaudam, tai ta kulnam trint toki seniau kur budavo toks su didesnem skylutem, kaip jis ten vadinas..., tai tokie smulkus burbuliukiai gaunas.
tesulka
Vyssnia: nu gražus tavo vazoniukas. Puiku.
mama_gulbe
QUOTE(vyssnia @ 2010 02 11, 11:53)

As atradau superine forma antspaudam, tai ta kulnam trint toki seniau kur budavo toks su didesnem skylutem, kaip jis ten vadinas..., tai tokie smulkus burbuliukiai gaunas.
*

pemzos akmuo bigsmile.gif
vyssnia
QUOTE(mama_gulbe @ 2010 02 11, 15:53)
pemzos akmuo  bigsmile.gif
*

Aga, tas pats smile.gif

O tu mama_gulbe - tai tikra devyndarbe, kiek reikia lako sitiek visko pridaryt, gal koki fabrika turi su 100 darbininkiu? bigsmile.gif
mama_gulbe
QUOTE(vyssnia @ 2010 02 11, 15:56)
Aga, tas pats  smile.gif
O tu mama_gulbe - tai tikra devyndarbe, kiek reikia lako sitiek visko pridaryt, gal koki fabrika turi su 100 darbininkiu?  bigsmile.gif
*

blush2.gif tai cia per ilga laika visko prisikaupe lotuliukas.gif
dabar ant molio "pasinesiau" doh.gif lotuliukas.gif
ir fabriko dar neturiu lotuliukas.gif
vyssnia
QUOTE(mama_gulbe @ 2010 02 11, 16:27)
blush2.gif  tai cia per ilga laika visko prisikaupe  lotuliukas.gif
dabar ant molio "pasinesiau"  doh.gif  lotuliukas.gif
ir fabriko dar neturiu  lotuliukas.gif
*

Saunuole, kad viska bandai 4u.gif
mama_gulbe
QUOTE(vyssnia @ 2010 02 11, 16:40)
Saunuole, kad viska bandai  4u.gif
*

keramikos pradziamoksli dar daile mokykloj gavau
dabar belieka prisiminti ir mokytis daug ka naujai rolleyes.gif
vyssnia
QUOTE(mama_gulbe @ 2010 02 11, 17:13)
keramikos pradziamoksli dar daile mokykloj gavau
dabar belieka prisiminti ir mokytis daug ka naujai  rolleyes.gif
*

As kol mokiaus mokykloj irgi visa laik pralankiau keramikos bureli, nuo pirmos klases. Paskui netycia nuklydau i visai su menais nesusijusia sriti, bet galu gale nusprendziau daryt tai kas patinka, kaip seksis nzn blush2.gif
mama_gulbe
QUOTE(vyssnia @ 2010 02 11, 17:38)
As kol mokiaus mokykloj irgi visa laik pralankiau keramikos bureli, nuo pirmos klases. Paskui netycia nuklydau i visai su menais nesusijusia sriti, bet galu gale nusprendziau daryt tai kas patinka, kaip seksis nzn  blush2.gif
*

thumbup.gif nu vadinas ir turi supratima
dabar reik pasiraityt rankoves ir minkyt thumbup.gif
as sian savus pabandymus nunesiau isdegimui wub.gif jau kaip laukiu....
vyssnia
QUOTE(mama_gulbe @ 2010 02 11, 17:59)
thumbup.gif  nu vadinas ir turi supratima
dabar reik pasiraityt rankoves ir minkyt  thumbup.gif
as sian savus pabandymus nunesiau isdegimui  wub.gif  jau kaip laukiu....
*

Pasirodyk paskui, kas ten gavos smile.gif
vyssnia
Sveikos,

Norejau paklaust, gal kas daret kada gipsines formas savo darbam, as kazkiek info susirinkau ir zadu bandyt kazka pasidaryt. Gal kas galit pasidalint patirtim...
nmante
QUOTE(vyssnia @ 2010 02 12, 20:54)
Sveikos,

Norejau paklaust, gal kas daret kada gipsines formas savo darbam, as kazkiek info susirinkau ir zadu bandyt kazka pasidaryt. Gal kas galit pasidalint patirtim...
*

as esu dariusi,o kokia forma domintų. 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.