Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Keramika
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
dziugintele
As irgi parasiau. hihihi.gif
mama_gulbe
bigsmile.gif mano naujausias darbas wub.gif

user posted image
dziugintele
QUOTE(mama_gulbe @ 2011 08 05, 09:43)
bigsmile.gif  mano naujausias darbas  wub.gif

user posted image
*

Superinis! bigsmile.gif
mama_gulbe
QUOTE(dziugintele @ 2011 08 05, 10:06)
Superinis!  bigsmile.gif
*

aciu !!

o cia tokias taupyklytes dariau wub.gif
user posted image
žostautė
Sveikos 4u.gif

Mergaitės, nepavyksta man į keramikos meno centrą prisiskambint niekaip, jie gal nedirba vasarą ar kaip? g.gif Gal kas galit pasufleruoti, kur dar Vilniuje molio galima įsigyti? Iš anksto dėkoju 4u.gif
dziugintele
QUOTE(žostautė @ 2011 08 08, 15:28)
Sveikos  4u.gif

Mergaitės, nepavyksta man į keramikos meno centrą prisiskambint niekaip, jie gal nedirba vasarą ar kaip?  g.gif  Gal kas galit pasufleruoti, kur dar Vilniuje molio galima įsigyti? Iš anksto dėkoju  4u.gif
*

Net nezinau. Kad gal nelabai kur. Bet gal as ir klystu.
Siuo metu labai daug kas parduoda moli internetu ir atveza i Vilniu. Jei nerasit, brukstelkit man i AZ.
žostautė
QUOTE(dziugintele @ 2011 08 08, 16:12)
Net nezinau. Kad gal nelabai kur. Bet gal as ir klystu.
Siuo metu labai daug kas parduoda moli internetu ir atveza i Vilniu. Jei nerasit, brukstelkit man i AZ.
*

Atveža, bet kad vežimo kaina didesnė nei molio, o kai to molio noris visai nedaug... Tiesiog užsimaniau lipdyt kaip... nu kaip žinot ko, kai palaukt negali biggrin.gif Draugė šalia kmc gyvena, sakė, patikrins, bet jei nedirba, tai reiks prašyt, gal kuri jūsų kokį kilogramą kitą parduot turėsit... 4u.gif
dziugintele
QUOTE(žostautė @ 2011 08 08, 16:23)
Atveža, bet kad vežimo kaina didesnė nei molio, o kai to molio noris visai nedaug... Tiesiog užsimaniau lipdyt kaip... nu kaip žinot ko, kai palaukt negali biggrin.gif Draugė šalia kmc gyvena, sakė, patikrins, bet jei nedirba, tai reiks prašyt, gal kuri jūsų kokį kilogramą kitą parduot turėsit...  4u.gif
*

lotuliukas.gif

Siaip, jei siandien uzsakytumet, treciadieni jau turetumet. lotuliukas.gif
Bet manau, kad KMC dirba. tik gal telefona tingi kelti. lotuliukas.gif Menininkai vis gi. lotuliukas.gif
žostautė
QUOTE(dziugintele @ 2011 08 08, 16:26)
lotuliukas.gif

Siaip, jei siandien uzsakytumet, treciadieni jau turetumet. lotuliukas.gif
Bet manau, kad KMC dirba. tik gal telefona tingi kelti. lotuliukas.gif Menininkai vis gi. lotuliukas.gif
*

Na aš irgi tikiuos, kad gal rankos molinuotos, tai ir ragelio nekelia biggrin.gif Jei dirba tai jau ir ryt molio turėsiu, nereiks nei trečiadienio laukt biggrin.gif
uogytee
QUOTE(žostautė @ 2011 08 08, 15:58)
Na aš irgi tikiuos, kad gal rankos molinuotos, tai ir ragelio nekelia biggrin.gif Jei dirba tai jau ir ryt molio turėsiu, nereiks nei trečiadienio laukt biggrin.gif
*

BET GI PERNAI TAI PUSE VASAROS ATOSTOGAVO smile.gif
žostautė
QUOTE(uogytee @ 2011 08 08, 18:20)
BET GI PERNAI TAI PUSE VASAROS ATOSTOGAVO smile.gif
*

Tai vava, tas ir neramina. Nieko, draugė nuėjo, bet po 17 val., sakė, paveiksliukai sukabinti, prekės sudėtos, jokių raštelių apie ilgas atostogas nėr, nurašė du numerius, skambinsiu ryte ir eisiu thumbup.gif
uogytee
QUOTE(žostautė @ 2011 08 08, 17:48)
Tai vava, tas ir neramina. Nieko, draugė nuėjo, bet po 17 val., sakė, paveiksliukai sukabinti, prekės sudėtos, jokių raštelių apie ilgas atostogas nėr, nurašė du numerius, skambinsiu ryte ir eisiu  thumbup.gif
*

jei ten nedirbs, tai uzeikite salimais, ten kur i dideli pastata iejimas, ant pacio kampo, keramikos darbu ten parduotuve, tai ten irgi moli pardavineja, bet tik po 5kg. bet jei pradesite lipdyti, tai uzsivesite smile.gif
žostautė
QUOTE(uogytee @ 2011 08 08, 21:38)
jei ten nedirbs, tai uzeikite salimais, ten kur i dideli pastata iejimas, ant pacio kampo, keramikos darbu ten parduotuve, tai ten irgi moli pardavineja, bet tik po 5kg. bet jei pradesite lipdyti, tai uzsivesite smile.gif
*

Oooo, dėkui, man 5 kg kaip tik biggrin.gif Čia dar draugei vienai kitai užsiminiau, tai atrodo bus su kuom pasidalinti. Uf, ryt į kmc cool.gif
žostautė
Žiūriu temelė nebaisiai gyvybinga biggrin.gif Tai aš čia pazysiu dėmesio ir patarimų tada ax.gif 4u.gif
Žodžiu, ten parduotuvėlėj ant kampo gavau nusipirkt pilko molio, pardavėja sakė, kad nėra tikra ar KMC dabar dirba, bet sakė skambint rytais, gal pavyks ką pagauti. Apėjom pastatą iš visų pusių, ten lyg ir studijėlių visokių, ale paties KMC - nėr schmoll.gif biggrin.gif Slepiasi biggrin.gif Dailės parduotuvėj glazūros litrais, nu kam man litras glazūros už beveik 100 litų? ax.gif
Mergaičiai, klausimas - kur vis dėl to paprastai perkat glazūras? Užsisakot internetu iš keramikams.lt ar jie kartais vežioja jas? Kokiais kiekiais? g.gif Brač, aš tai šiaulietė, tik kad Vilniuj 10 metų, gal geriausia būtų aplankyt mamą ir tuo pačiu į Kuršėnus palėkt? Glazūravus esu kartelį, prieš... 15 metų, tai labai jau knieti vėl pabandyt, tik normaliai, su norimom, o ne esamom spalvom.

Ir dar - gal pas ką nors galėčiau pasiprašyt degt darbelių, jei KMC ir toliau nuo manęs slėpsis?... Vilniuje? blush2.gif

Tuo pačiu mano pora darbiukų, tokių naujesnių, kelių metų senumo, ne iš vaikystės (nebaisiai matos, kad ne iš vaikystės, nu bet tongue.gif ) blush2.gif
Švilpukas. Turėjo pagal užmanymą čiulbėt vandens įpylus, bet sako, kad tik išdegus pasimato, ar čiulbės. Man nečiulba verysad.gif , bet švilpia vis tiek biggrin.gif Beje, gal kas galit pasakyt, ar tie patamsinimai čia nuo bespalvės glazūros? Nes lipdžiau aš, o prieš degimą kažkuo nutepė motera, kurios dabar pasiklaust nebelabai galiu... unsure.gif
user posted image

O čia indas medui biggrin.gif Juodoji keramika yra grožis neišpasakytas...
user posted image

Vyras bando mane išsivest žmonių pažiūrėt, pavakarieniaut šiandien, bet turiu negerą jausmą, kad šiandien tas gabalas molio virtuvėje mane už nuosavą vyrą labiau domina blush2.gif wub.gif
dziugintele
Na, ka... As tai ne profas, bet jei jau profes tyli...
Greiciausiai svilpukas yra itrintas tamsia glazura ir nuvalytas. del to gavosi tokie liuks patamsejimai.
Kas dar? A! Glazura! Internetu is keramikams.lt-atveza kiekviena treciadieni i Vilniu, Tie patys Kursenai-veza, kai prirenka uzsakyma. atsiimti reikia is kiemo KMC, Baltaxia-Kaunas, pristato mazdaug kas antra savaite, o kartais ir kas savaite, ornamentai-Kaunas, pristato kurjeriu tiesiai i namus.
Dazniausiai glazuros parduodamos litrais arba kilogramais. Taip tikrai pigiau. Baltaxijoj ir ornamentuose yra nedideliu kiekiu jau paruostos firmines glazuros. Tik jau kainos didesnes uz mazesni kieki.
Kas dar? A pecius. Yra galimybe...
Jei dar kuo galiu padet-klausk.
mikuotuke
LABUKAS ax.gif
Ar į tą temą papuoliau? Noriu vyrui staigmeną padaryti gimtadienio proga ir nusivesti į keramikos pamoką, bet Kaune. Gal kas esate susidūrę su tokiomis pamokėlėmis iš kauniečių? blush2.gif ax.gif
mama_gulbe
oi su svilpukais tai mistika, cia neuztenka daryt visko pagal instrukcija,
esu padarius pora, svilpia, bet ne taip stipriai kaip norisi, reikia gerai padirbet ties tom skylutem visokiom

o KMC glazuru ir moliu kainos yra trigubai didesnes nei kad jie gauan is tu paciu Kursenu doh.gif

bimbaM
Gal kuri bandziusi ar tiesiog zino ka nors apie naturaliai dziustanti moli? Ar jis turi trukumu, blogu kokiu savybiu, o gal pradziai kaip tik butu su tokiu pazaisti pirmiems bandymams? va toks
rara
QUOTE(bimbaM @ 2011 08 24, 10:30)
Gal kuri bandziusi ar tiesiog zino ka nors apie naturaliai dziustanti moli? Ar jis turi trukumu, blogu kokiu savybiu, o gal pradziai kaip tik butu su tokiu pazaisti pirmiems bandymams? va toks
*

Jis greičiausiai bus jautrus drėgmei ir vandeniui, kaip ir modelinas.

Štai keletas mano naujesnių darbelių. Pirmosios avelės ir angeliukas iš krosnies.

user posted image
mama_gulbe
kokios mielos avytes wub.gif ir angeliukais koks fainulkas wub.gif

pilkoji avele labai idomiai nuglazuruota bigsmile.gif

mano naujausias darbelis, man labai patinkantis wub.gif

user posted image
nmante
labai grazu
agniren_&
QUOTE(mama_gulbe @ 2011 08 28, 22:41)
mano naujausias darbelis, man labai patinkantis  wub.gif

super darbelis, labai gražu. 4u.gif 4u.gif O kaip čia taip smulkiai tie paukštukai išdekoruoti?
mama_gulbe
QUOTE(agniren_& @ 2011 08 29, 09:04)
super darbelis, labai gražu. 4u.gif  4u.gif  O kaip čia taip smulkiai tie paukštukai išdekoruoti?
*

cia angobo technika

aciu uz pagyrima wub.gif
rara
QUOTE(mama_gulbe @ 2011 08 28, 23:41)
kokios mielos avytes  wub.gif  ir angeliukais koks fainulkas  wub.gif

pilkoji avele labai idomiai nuglazuruota  bigsmile.gif

mano naujausias darbelis, man labai patinkantis  wub.gif
*

Tikrai gražus Jūsų darbelis wink.gif

Pagaminau puodelį krepšinio čempionato proga smile.gif tai bus atminimas keliems mano draugams smile.gif

user posted image
rara
Indelių komplektas Karlsonas smile.gif indeliai susideda į skulptūrėlę smile.gif

user posted image
mama_gulbe
bigsmile.gif OHO
koks fainas karsonas thumbup.gif thumbup.gif
rara
QUOTE(mama_gulbe @ 2011 09 04, 22:57)
bigsmile.gif  OHO
koks fainas karsonas  thumbup.gif  thumbup.gif
*

Ačiū 4u.gif
Rudojilape
Sveikos merginos,
as jau keleta metu svajoju lipdyti...ale taip ir nepradedu. Man reikia paveikslui molinio padeklo(tokio kaip po geliu puodais )kokio 40cm skersmens ir niekur negaunu. Tai gal sakau paciai pasidaryti, ale nuo ko man pradeti, padekit merginos.
Papildyta:
cia tipo kazka tokio darau, tik va..paveikslams jau trims medziagos turiu, o va pagrindu-ne, uztai ir sugalvojau, kad gal paciai reik nulipdyti, tik dabar reik apvaliu
user posted image
dziugintele
QUOTE(Rudojilape @ 2011 09 09, 12:53)
Sveikos merginos,
as jau keleta metu svajoju lipdyti...ale taip ir nepradedu. Man reikia paveikslui molinio padeklo(tokio kaip po geliu puodais )kokio 40cm skersmens ir niekur negaunu. Tai gal sakau paciai pasidaryti, ale nuo ko man pradeti, padekit merginos.
Papildyta:
cia tipo kazka tokio darau, tik va..paveikslams jau trims medziagos turiu, o va pagrindu-ne, uztai ir sugalvojau, kad gal paciai reik nulipdyti, tik dabar reik apvaliu
user posted image
*

Na, turbut, pirmiausia reikia nusipirkti molio. mirksiukas.gif Imti i rankas ir lipdyti savo vizija. bigsmile.gif Paskui nesti degti. Isdegta glazuruoti ir vel nesti degti. mirksiukas.gif Ir vualia! drinks_cheers.gif
Is kokio miesto esi?
Rudojilape
is Vilniaus
dziugintele
QUOTE(Rudojilape @ 2011 09 11, 19:23)
is Vilniaus
*

Viska rasi Keramikos meno centre Solensko ir Kauno gatviu sankirtoje. Ten ir molis, ir glazura, ir degimo paslaugos. Aisku viska galima pigiau rasti internete, bet, jei nedidelis kiekis, tuomet labiau apsimoka apsilankyti KMC. 4u.gif

Dar viena is galimybiu-Keramikos burelis. Ten sumoki uz valandas, priemones tau duos, taip pat ir isdegs.

Jei imsi i rankas moli namie ir iskils kazkokiu neaiskumu kaip ka daryti, klausk.
institution
gal pravers nuorodėlė - priemonės rankdarbiams už pusę kainos - https://www.dyl.lt/akcija/443/40Lt-uz-80Lt-...ms-rankdarbiams
mama_gulbe
paskutinis darbelis wub.gif

Komplektas "Angelo ziedas"

user posted image

user posted image
Rudojilape
mama gulbe-labai grazu thumbup.gif

Mama gulbe, gal kokias pamokas duodat lipdymo, galeciau tada uzsirasyti.
Papildyta:
Ir dar norejau mergynos Jusu paklausti, nusipirkau rudo molio...parejus namo, pasiziurejau, kad jis tamsiai rudas,tai sakau, gal netokia spalva nusipirkau....gal reikejo raudono molio reikia???(man reikia kaip anksciau buvo puodai gelems, keramines skyletos plytos buna). Ar jis pasvieses kaip isdegs. Norejau paklausti tam menininku centre, ale kad jau labai nemali man ta menininkė pasitaike verysad.gif , tai net noro nera ju klausti
agniren_&
ir aš noriu paklaust, vilnietės, o kur jūs nusiperkat molio pigiau nei keramikos centre? 4u.gif ax.gif
dziugintele
QUOTE(agniren_& @ 2011 10 11, 07:42)
ir aš noriu paklaust, vilnietės, o kur jūs nusiperkat molio pigiau nei keramikos centre? 4u.gif  ax.gif
*

Viskas priklauso nuo kiekio, kurio reikia. Jei tinka plyta-20kg, tuomet skambinames tiesiai i Kursenus ir laukiam, kol jis bus atveztas i Vilniu pardavejo kaina prie KMC. Arba internetu. Baltaxija, Keramikams.lt, ornamentai.lt
Visi jie veza i Vilniu. Jei plytos-12,5kg ar 20kg per dideles, susitarkite ir pirkite su kazkuo pusiau. 4u.gif
mama_gulbe
QUOTE(Rudojilape @ 2011 10 10, 12:52)
mama gulbe-labai grazu thumbup.gif

Mama gulbe, gal kokias pamokas duodat lipdymo, galeciau tada uzsirasyti.
Papildyta:
Ir dar norejau mergynos Jusu paklausti, nusipirkau rudo molio...parejus namo, pasiziurejau, kad jis tamsiai rudas,tai sakau, gal netokia spalva nusipirkau....gal reikejo raudono molio reikia???(man reikia kaip anksciau buvo puodai gelems, keramines skyletos plytos buna). Ar jis pasvieses kaip isdegs. Norejau paklausti tam menininku centre, ale kad jau labai nemali man ta menininkė pasitaike verysad.gif , tai net noro nera ju klausti
*

kai idegs pasvieses

jai pikai ruda, tai isdegus bus toks gelsvas
o jai butum emus raudonaji, tai toks raudonesnis tamsesnis

pamoku neorganizuoju kol kas rolleyes.gif
agniren_&
QUOTE(dziugintele @ 2011 10 11, 10:35)
Viskas priklauso nuo kiekio, kurio reikia. Jei tinka plyta-20kg, tuomet skambinames tiesiai i Kursenus ir laukiam, kol jis bus atveztas i Vilniu pardavejo kaina prie KMC. Arba internetu. Baltaxija, Keramikams.lt, ornamentai.lt
Visi jie veza i Vilniu. Jei plytos-12,5kg ar 20kg per dideles, susitarkite ir pirkite su kazkuo pusiau. 4u.gif
*

4u.gif o keramikams.lt veža už papildomą mokestį? ax.gif ir gal galima būtų Kuršėnų kontaktų, neatsirenku internete, kurie čia yra doh.gif 4u.gif
dziugintele
QUOTE(agniren_& @ 2011 10 12, 08:53)
4u.gif  o keramikams.lt veža už papildomą mokestį? ax.gif  ir gal galima būtų Kuršėnų kontaktų, neatsirenku internete, kurie čia yra doh.gif  4u.gif
*

Ankscia keramikams.lt veze nemokamai. Dabar apmokestino moli.
Baltaxija veza nemokamai. Reikia pasiskambinti ir susitarti. Ju molis cekiskas. Nesu bandziusi, bet labai giria.
Kursenai veza i Vilniu, kai prirenka uzsakymu. Kartais ispuola greit, kartais tenka palaukti ilgokai. Ju tel-8688 85291. Plyta 20kg.
Crazy Daisy
Sveikos 4u.gif Užsikabinau ir aš pabandyt molį minkyti. rolleyes.gif Gal galit paaiškinti dėl išdegimo paslaugos keramikos centre - kaip tai vyksta? Atiduodi ir pasiimi? ar pačiai reikia ten būti? Kokios maždaug kainos? Ar eilė yra? Ačiū 4u.gif
dziugintele
QUOTE(Crazy Daisy @ 2011 10 14, 09:34)
Sveikos  4u.gif  Užsikabinau ir aš pabandyt molį minkyti.  rolleyes.gif  Gal galit paaiškinti dėl išdegimo paslaugos keramikos centre - kaip tai vyksta? Atiduodi ir pasiimi? ar pačiai reikia ten būti? Kokios maždaug kainos? Ar eilė yra? Ačiū  4u.gif
*

Sveikute!
Del kainos tai nepasakysiu. Nebepamenu, kokios jos. Jei gaminys nedidelis, tai ikandama. Atvezi, palieki ir lauki. Pasako mazdaug kada bus peciaus ikrovimas. Dega tada, kai prirenka pilna peciu. Pasiskambini ir atsiimi. Tas pats su glazuravimu.
Gal kazkuri neseniai dege ir zino sios dienos kainas?
Raseleb
QUOTE(Crazy Daisy @ 2011 10 14, 08:34)
Sveikos  4u.gif  Užsikabinau ir aš pabandyt molį minkyti.  rolleyes.gif  Gal galit paaiškinti dėl išdegimo paslaugos keramikos centre - kaip tai vyksta? Atiduodi ir pasiimi? ar pačiai reikia ten būti? Kokios maždaug kainos? Ar eilė yra? Ačiū  4u.gif
*

Šios dienos kainos 2 lt už 1 kubinį cm, o su glazūra 2,2 lt .....
dekor
QUOTE(Raseleb @ 2011 10 14, 11:11)
Šios dienos kainos 2 lt už 1 kubinį cm, o su glazūra 2,2 lt .....
*

Už cm??- bepročiai jie ten)) gal už dcm ?
tai kad savikaina degimo ~4Lt pvz uternos pečiaus- gryšiu po trijų savaičių į Lietuvą - galėsiu nemokamai išdegt jei dar kam reiks
Raseleb
QUOTE(dekor @ 2011 10 14, 10:55)
Už cm??- bepročiai jie ten)) gal už dcm ?
tai kad savikaina degimo ~4Lt pvz uternos pečiaus- gryšiu po trijų savaičių į Lietuvą - galėsiu nemokamai išdegt jei dar kam reiks
*

Taip suklydau rašydama blush2.gif , dcm
nmante
Jo jo,beprociai,pamenu,klausiu,kiek kainuoja toks didelis pecius issidegt-jie man-,,nepamenu,200 ar tai 300litų,,-mazdaug skirtumas nedidelis....
dziugintele
QUOTE(nmante @ 2011 10 14, 13:17)
Jo jo,beprociai,pamenu,klausiu,kiek kainuoja toks didelis pecius issidegt-jie man-,,nepamenu,200 ar tai 300litų,,-mazdaug skirtumas nedidelis....
*

lotuliukas.gif Nepatikesi, bet pries kelis metus man buvo uzgiedoje 500Lt. Klausiu, Kiek kainuoja isdegti darba. Moteriske man-500Lt. Zagtelejau ir isbegau uodega pabrukusi. Paskui ilgai sedejau ir virskinau... taip ir nesupratau, ka ji turejo omeny... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.