As irgi parasiau.
Sveikos
Mergaitės, nepavyksta man į keramikos meno centrą prisiskambint niekaip, jie gal nedirba vasarą ar kaip? QUOTE(žostautė @ 2011 08 08, 15:28) Sveikos Mergaitės, nepavyksta man į keramikos meno centrą prisiskambint niekaip, jie gal nedirba vasarą ar kaip? Net nezinau. Kad gal nelabai kur. Bet gal as ir klystu. Siuo metu labai daug kas parduoda moli internetu ir atveza i Vilniu. Jei nerasit, brukstelkit man i AZ. QUOTE(dziugintele @ 2011 08 08, 16:12) Net nezinau. Kad gal nelabai kur. Bet gal as ir klystu. Siuo metu labai daug kas parduoda moli internetu ir atveza i Vilniu. Jei nerasit, brukstelkit man i AZ. Atveža, bet kad vežimo kaina didesnė nei molio, o kai to molio noris visai nedaug... Tiesiog užsimaniau lipdyt kaip... nu kaip žinot ko, kai palaukt negali QUOTE(žostautė @ 2011 08 08, 16:23) Atveža, bet kad vežimo kaina didesnė nei molio, o kai to molio noris visai nedaug... Tiesiog užsimaniau lipdyt kaip... nu kaip žinot ko, kai palaukt negali Siaip, jei siandien uzsakytumet, treciadieni jau turetumet. Bet manau, kad KMC dirba. tik gal telefona tingi kelti. QUOTE(dziugintele @ 2011 08 08, 16:26) Siaip, jei siandien uzsakytumet, treciadieni jau turetumet. Bet manau, kad KMC dirba. tik gal telefona tingi kelti. Na aš irgi tikiuos, kad gal rankos molinuotos, tai ir ragelio nekelia QUOTE(žostautė @ 2011 08 08, 17:48) Tai vava, tas ir neramina. Nieko, draugė nuėjo, bet po 17 val., sakė, paveiksliukai sukabinti, prekės sudėtos, jokių raštelių apie ilgas atostogas nėr, nurašė du numerius, skambinsiu ryte ir eisiu jei ten nedirbs, tai uzeikite salimais, ten kur i dideli pastata iejimas, ant pacio kampo, keramikos darbu ten parduotuve, tai ten irgi moli pardavineja, bet tik po 5kg. bet jei pradesite lipdyti, tai uzsivesite QUOTE(uogytee @ 2011 08 08, 21:38) jei ten nedirbs, tai uzeikite salimais, ten kur i dideli pastata iejimas, ant pacio kampo, keramikos darbu ten parduotuve, tai ten irgi moli pardavineja, bet tik po 5kg. bet jei pradesite lipdyti, tai uzsivesite Oooo, dėkui, man 5 kg kaip tik
Žiūriu temelė nebaisiai gyvybinga
Žodžiu, ten parduotuvėlėj ant kampo gavau nusipirkt pilko molio, pardavėja sakė, kad nėra tikra ar KMC dabar dirba, bet sakė skambint rytais, gal pavyks ką pagauti. Apėjom pastatą iš visų pusių, ten lyg ir studijėlių visokių, ale paties KMC - nėr Mergaičiai, klausimas - kur vis dėl to paprastai perkat glazūras? Užsisakot internetu iš keramikams.lt ar jie kartais vežioja jas? Kokiais kiekiais? Ir dar - gal pas ką nors galėčiau pasiprašyt degt darbelių, jei KMC ir toliau nuo manęs slėpsis?... Vilniuje? Tuo pačiu mano pora darbiukų, tokių naujesnių, kelių metų senumo, ne iš vaikystės (nebaisiai matos, kad ne iš vaikystės, nu bet Švilpukas. Turėjo pagal užmanymą čiulbėt vandens įpylus, bet sako, kad tik išdegus pasimato, ar čiulbės. Man nečiulba ![]() O čia indas medui ![]() Vyras bando mane išsivest žmonių pažiūrėt, pavakarieniaut šiandien, bet turiu negerą jausmą, kad šiandien tas gabalas molio virtuvėje mane už nuosavą vyrą labiau domina
Na, ka... As tai ne profas, bet jei jau profes tyli...
Greiciausiai svilpukas yra itrintas tamsia glazura ir nuvalytas. del to gavosi tokie liuks patamsejimai. Kas dar? A! Glazura! Internetu is keramikams.lt-atveza kiekviena treciadieni i Vilniu, Tie patys Kursenai-veza, kai prirenka uzsakyma. atsiimti reikia is kiemo KMC, Baltaxia-Kaunas, pristato mazdaug kas antra savaite, o kartais ir kas savaite, ornamentai-Kaunas, pristato kurjeriu tiesiai i namus. Dazniausiai glazuros parduodamos litrais arba kilogramais. Taip tikrai pigiau. Baltaxijoj ir ornamentuose yra nedideliu kiekiu jau paruostos firmines glazuros. Tik jau kainos didesnes uz mazesni kieki. Kas dar? A pecius. Yra galimybe... Jei dar kuo galiu padet-klausk.
LABUKAS
Ar į tą temą papuoliau? Noriu vyrui staigmeną padaryti gimtadienio proga ir nusivesti į keramikos pamoką, bet Kaune. Gal kas esate susidūrę su tokiomis pamokėlėmis iš kauniečių?
oi su svilpukais tai mistika, cia neuztenka daryt visko pagal instrukcija,
esu padarius pora, svilpia, bet ne taip stipriai kaip norisi, reikia gerai padirbet ties tom skylutem visokiom o KMC glazuru ir moliu kainos yra trigubai didesnes nei kad jie gauan is tu paciu Kursenu
Gal kuri bandziusi ar tiesiog zino ka nors apie naturaliai dziustanti moli? Ar jis turi trukumu, blogu kokiu savybiu, o gal pradziai kaip tik butu su tokiu pazaisti pirmiems bandymams? va toks
QUOTE(bimbaM @ 2011 08 24, 10:30) Gal kuri bandziusi ar tiesiog zino ka nors apie naturaliai dziustanti moli? Ar jis turi trukumu, blogu kokiu savybiu, o gal pradziai kaip tik butu su tokiu pazaisti pirmiems bandymams? va toks Jis greičiausiai bus jautrus drėgmei ir vandeniui, kaip ir modelinas. Štai keletas mano naujesnių darbelių. Pirmosios avelės ir angeliukas iš krosnies.
kokios mielos avytes
pilkoji avele labai idomiai nuglazuruota mano naujausias darbelis, man labai patinkantis
labai grazu
QUOTE(mama_gulbe @ 2011 08 28, 22:41) mano naujausias darbelis, man labai patinkantis super darbelis, labai gražu.
Indelių komplektas Karlsonas
koks fainas karsonas
Sveikos merginos,
as jau keleta metu svajoju lipdyti...ale taip ir nepradedu. Man reikia paveikslui molinio padeklo(tokio kaip po geliu puodais )kokio 40cm skersmens ir niekur negaunu. Tai gal sakau paciai pasidaryti, ale nuo ko man pradeti, padekit merginos. Papildyta: cia tipo kazka tokio darau, tik va..paveikslams jau trims medziagos turiu, o va pagrindu-ne, uztai ir sugalvojau, kad gal paciai reik nulipdyti, tik dabar reik apvaliu QUOTE(Rudojilape @ 2011 09 09, 12:53) Sveikos merginos, as jau keleta metu svajoju lipdyti...ale taip ir nepradedu. Man reikia paveikslui molinio padeklo(tokio kaip po geliu puodais )kokio 40cm skersmens ir niekur negaunu. Tai gal sakau paciai pasidaryti, ale nuo ko man pradeti, padekit merginos. Papildyta: cia tipo kazka tokio darau, tik va..paveikslams jau trims medziagos turiu, o va pagrindu-ne, uztai ir sugalvojau, kad gal paciai reik nulipdyti, tik dabar reik apvaliu Na, turbut, pirmiausia reikia nusipirkti molio. Is kokio miesto esi?
is Vilniaus
QUOTE(Rudojilape @ 2011 09 11, 19:23) Viska rasi Keramikos meno centre Solensko ir Kauno gatviu sankirtoje. Ten ir molis, ir glazura, ir degimo paslaugos. Aisku viska galima pigiau rasti internete, bet, jei nedidelis kiekis, tuomet labiau apsimoka apsilankyti KMC. Dar viena is galimybiu-Keramikos burelis. Ten sumoki uz valandas, priemones tau duos, taip pat ir isdegs. Jei imsi i rankas moli namie ir iskils kazkokiu neaiskumu kaip ka daryti, klausk.
gal pravers nuorodėlė - priemonės rankdarbiams už pusę kainos - https://www.dyl.lt/akcija/443/40Lt-uz-80Lt-...ms-rankdarbiams
paskutinis darbelis
Komplektas "Angelo ziedas" ![]()
mama gulbe-labai grazu
Mama gulbe, gal kokias pamokas duodat lipdymo, galeciau tada uzsirasyti. Papildyta: Ir dar norejau mergynos Jusu paklausti, nusipirkau rudo molio...parejus namo, pasiziurejau, kad jis tamsiai rudas,tai sakau, gal netokia spalva nusipirkau....gal reikejo raudono molio reikia???(man reikia kaip anksciau buvo puodai gelems, keramines skyletos plytos buna). Ar jis pasvieses kaip isdegs. Norejau paklausti tam menininku centre, ale kad jau labai nemali man ta menininkė pasitaike
ir aš noriu paklaust, vilnietės, o kur jūs nusiperkat molio pigiau nei keramikos centre?
QUOTE(agniren_& @ 2011 10 11, 07:42) Viskas priklauso nuo kiekio, kurio reikia. Jei tinka plyta-20kg, tuomet skambinames tiesiai i Kursenus ir laukiam, kol jis bus atveztas i Vilniu pardavejo kaina prie KMC. Arba internetu. Baltaxija, Keramikams.lt, ornamentai.lt Visi jie veza i Vilniu. Jei plytos-12,5kg ar 20kg per dideles, susitarkite ir pirkite su kazkuo pusiau. QUOTE(Rudojilape @ 2011 10 10, 12:52) mama gulbe-labai grazu Mama gulbe, gal kokias pamokas duodat lipdymo, galeciau tada uzsirasyti. Papildyta: Ir dar norejau mergynos Jusu paklausti, nusipirkau rudo molio...parejus namo, pasiziurejau, kad jis tamsiai rudas,tai sakau, gal netokia spalva nusipirkau....gal reikejo raudono molio reikia???(man reikia kaip anksciau buvo puodai gelems, keramines skyletos plytos buna). Ar jis pasvieses kaip isdegs. Norejau paklausti tam menininku centre, ale kad jau labai nemali man ta menininkė pasitaike kai idegs pasvieses jai pikai ruda, tai isdegus bus toks gelsvas o jai butum emus raudonaji, tai toks raudonesnis tamsesnis pamoku neorganizuoju kol kas QUOTE(dziugintele @ 2011 10 11, 10:35) Viskas priklauso nuo kiekio, kurio reikia. Jei tinka plyta-20kg, tuomet skambinames tiesiai i Kursenus ir laukiam, kol jis bus atveztas i Vilniu pardavejo kaina prie KMC. Arba internetu. Baltaxija, Keramikams.lt, ornamentai.lt Visi jie veza i Vilniu. Jei plytos-12,5kg ar 20kg per dideles, susitarkite ir pirkite su kazkuo pusiau. QUOTE(agniren_& @ 2011 10 12, 08:53) Ankscia keramikams.lt veze nemokamai. Dabar apmokestino moli. Baltaxija veza nemokamai. Reikia pasiskambinti ir susitarti. Ju molis cekiskas. Nesu bandziusi, bet labai giria. Kursenai veza i Vilniu, kai prirenka uzsakymu. Kartais ispuola greit, kartais tenka palaukti ilgokai. Ju tel-8688 85291. Plyta 20kg.
Sveikos
QUOTE(Crazy Daisy @ 2011 10 14, 09:34) Sveikos Sveikute! Del kainos tai nepasakysiu. Nebepamenu, kokios jos. Jei gaminys nedidelis, tai ikandama. Atvezi, palieki ir lauki. Pasako mazdaug kada bus peciaus ikrovimas. Dega tada, kai prirenka pilna peciu. Pasiskambini ir atsiimi. Tas pats su glazuravimu. Gal kazkuri neseniai dege ir zino sios dienos kainas? QUOTE(Crazy Daisy @ 2011 10 14, 08:34) Sveikos Šios dienos kainos 2 lt už 1 kubinį cm, o su glazūra 2,2 lt .....
Jo jo,beprociai,pamenu,klausiu,kiek kainuoja toks didelis pecius issidegt-jie man-,,nepamenu,200 ar tai 300litų,,-mazdaug skirtumas nedidelis....
QUOTE(nmante @ 2011 10 14, 13:17) Jo jo,beprociai,pamenu,klausiu,kiek kainuoja toks didelis pecius issidegt-jie man-,,nepamenu,200 ar tai 300litų,,-mazdaug skirtumas nedidelis....
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|