Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kraujavimas iš nosies pirmais mėnesiais.
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Nėščiosios sveikata
Ieva-mano
Mielos mamytės, gal kam yra padidėjęs kraujavimas iš nosies?
praktiškai kas vakarą pakankamai stipriai kraujuoju iš nosies g.gif
Kodėl? Ar tai pavojinga?
js.
buna kad nestukem kraujas bega is nosies,kiek skaitinejau tai nera pavojinga.man irgi gan daznai kraujuoja is nosies.
Ieva-mano
Aciu uz atsakyma, biski nusiraminau smile.gif
apolonas
QUOTE(Ieva-mano @ 2010 01 11, 22:39)
Mielos mamytės, gal kam yra padidėjęs kraujavimas iš nosies?
praktiškai kas vakarą pakankamai stipriai kraujuoju iš nosies g.gif
Kodėl? Ar tai pavojinga?
*

Gali būti kad dėl žarnyno mikrofloroje atsiradusių pokyčių tiesiog organizme sumažėjo vitamino K kiekis. Dėl pilnos ramybės galima pasidaryti kraujo krešumo tyrimus. Jeigu tyrimai rodys tik normos ribą, o greičiausiai taip ir bus, pakaks į kasdienį racioną įtraukti daugiau žalumynų - graužti daugiau kopūstų, salotų, špinatų ir ypač petražolių smile.gif
uItra
man irgi pirmais menesiai pakraujuodavo is nosies miegant nakti....
agnieska240
sveikutes
as gal cia ne visai pagal ta tema , bet vistiek su nosim reikalai smile.gif
ar kam nors buvo taip kad visa nestuma butu uzguta nosis ypac vakare , be lasiuku i nosy niekaip neina miegot g.gif
piamia
QUOTE(agnieska240 @ 2010 01 19, 15:47)
sveikutes
as gal cia ne visai pagal ta tema , bet vistiek su nosim reikalai smile.gif
ar kam nors buvo taip kad visa nestuma butu uzguta nosis ypac vakare , be lasiuku i nosy niekaip neina miegot  g.gif
*

tai vadinama nestukiu sloga.
as visada rytais atsikeliu sloguojanti, o anksciau dar ir kraujavimas beveik kiekv.diena is nosies budavo...viskas normaliai..stenkis gerai kambari issivedinti, kad karsta nebutu+padeda oro drekinimas.
praeis po gimdymo biggrin.gif
agnieska240
tai taip as ir galvojau, nes pastiviai uzkimsta nosis diena kazkaip kitaip
o kai tik atsiguli tai tada viskas neina kvepuot doh.gif tai dabar isvis beveik stengiuosi kambario nesildyt tai siek tiek geriau smile.gif nu tikiuosi kad praeis po gimdymo , nes nelabai smagu kai visa laika uzkimsta nosis schmoll.gif
pupciukas
Man taip pat kraujavo nosis, bet 2-ojo nestume menesi, Taciau pakeitus mityba viskas praejo.
L'aurora

user posted image

sveikutes. man nuo 3 menesio sitaip - ir uzgulus, ir pakraujuoja. del kraujavimo tai vartoju askorutina, tai bent jau maziau kraujuoja (nes stiprina kraujagysles), o nuo uzgulimo tai nepadeda niekas, kas galima nestumo metu
apolonas
QUOTE(L'aurora @ 2010 01 29, 22:03)
o nuo uzgulimo tai nepadeda niekas, kas galima nestumo metu
*

Pagrindinė to priežąstis - hormonų pasikeitimai - ir natūraliai užgula nosis ir sloga išnyksta tik gimus kūdikiui. Išburkusią gleivinę normalizuoti (padeda gal tik kas antrai) kvercetinas kartu su bromelainu. Šios medžiagos neturi jokio neigiamo poveikio nei mamai, nei vaikui. Papildai su jais nėra iš pigesnių (nors dabar vaistinėje beveik nieko pigiai nebeįsigysi), bet jų galima gauti ir su maistu: pirmojo gana daug yra svogūnuose, o antras išgaunamas iš ananasų.
L'aurora
QUOTE(apolonas @ 2010 01 30, 16:25)
Pagrindinė to priežąstis - hormonų pasikeitimai - ir natūraliai užgula nosis ir sloga išnyksta tik gimus kūdikiui. Išburkusią gleivinę normalizuoti (padeda gal tik kas antrai) kvercetinas kartu su bromelainu. Šios medžiagos neturi jokio neigiamo poveikio nei mamai, nei vaikui. Papildai su jais nėra iš pigesnių (nors dabar vaistinėje beveik nieko pigiai nebeįsigysi), bet jų galima gauti ir su maistu: pirmojo gana daug yra svogūnuose, o antras išgaunamas iš ananasų.
*

oi, kad nuo svogunu ir ananasu rugstys kyla schmoll.gif
daktare patare man nusipirkt juros vandens (quix), bet nepadeda g.gif nu gal kaip nors iskentesiu. ne as pirma ir nepaskutine, kuriai toks pozymis.
tindiriushka
Man ir gi kas rytą sloga būna, kol nepramuša ir praeina. Ir su kraujuku kas kart.. šį ryt nemažai kraujo buvo, tai išsigandus atėjau skaityt čia smile.gif Na kaip matau reik žolėde tapti ir susitvarkys nosius smile.gif nes miegam prie praverto lango, tai negali būti dėl sauso oro..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.