praktiškai kas vakarą pakankamai stipriai kraujuoju iš nosies
Kodėl? Ar tai pavojinga?
Mielos mamytės, gal kam yra padidėjęs kraujavimas iš nosies?
praktiškai kas vakarą pakankamai stipriai kraujuoju iš nosies Kodėl? Ar tai pavojinga?
buna kad nestukem kraujas bega is nosies,kiek skaitinejau tai nera pavojinga.man irgi gan daznai kraujuoja is nosies.
Aciu uz atsakyma, biski nusiraminau
QUOTE(Ieva-mano @ 2010 01 11, 22:39) Mielos mamytės, gal kam yra padidėjęs kraujavimas iš nosies? praktiškai kas vakarą pakankamai stipriai kraujuoju iš nosies Kodėl? Ar tai pavojinga? Gali būti kad dėl žarnyno mikrofloroje atsiradusių pokyčių tiesiog organizme sumažėjo vitamino K kiekis. Dėl pilnos ramybės galima pasidaryti kraujo krešumo tyrimus. Jeigu tyrimai rodys tik normos ribą, o greičiausiai taip ir bus, pakaks į kasdienį racioną įtraukti daugiau žalumynų - graužti daugiau kopūstų, salotų, špinatų ir ypač petražolių
man irgi pirmais menesiai pakraujuodavo is nosies miegant nakti....
sveikutes
as gal cia ne visai pagal ta tema , bet vistiek su nosim reikalai ar kam nors buvo taip kad visa nestuma butu uzguta nosis ypac vakare , be lasiuku i nosy niekaip neina miegot QUOTE(agnieska240 @ 2010 01 19, 15:47) sveikutes as gal cia ne visai pagal ta tema , bet vistiek su nosim reikalai ar kam nors buvo taip kad visa nestuma butu uzguta nosis ypac vakare , be lasiuku i nosy niekaip neina miegot tai vadinama nestukiu sloga. as visada rytais atsikeliu sloguojanti, o anksciau dar ir kraujavimas beveik kiekv.diena is nosies budavo...viskas normaliai..stenkis gerai kambari issivedinti, kad karsta nebutu+padeda oro drekinimas. praeis po gimdymo
tai taip as ir galvojau, nes pastiviai uzkimsta nosis diena kazkaip kitaip
o kai tik atsiguli tai tada viskas neina kvepuot
Man taip pat kraujavo nosis, bet 2-ojo nestume menesi, Taciau pakeitus mityba viskas praejo.
QUOTE(L'aurora @ 2010 01 29, 22:03) Pagrindinė to priežąstis - hormonų pasikeitimai - ir natūraliai užgula nosis ir sloga išnyksta tik gimus kūdikiui. Išburkusią gleivinę normalizuoti (padeda gal tik kas antrai) kvercetinas kartu su bromelainu. Šios medžiagos neturi jokio neigiamo poveikio nei mamai, nei vaikui. Papildai su jais nėra iš pigesnių (nors dabar vaistinėje beveik nieko pigiai nebeįsigysi), bet jų galima gauti ir su maistu: pirmojo gana daug yra svogūnuose, o antras išgaunamas iš ananasų. QUOTE(apolonas @ 2010 01 30, 16:25) Pagrindinė to priežąstis - hormonų pasikeitimai - ir natūraliai užgula nosis ir sloga išnyksta tik gimus kūdikiui. Išburkusią gleivinę normalizuoti (padeda gal tik kas antrai) kvercetinas kartu su bromelainu. Šios medžiagos neturi jokio neigiamo poveikio nei mamai, nei vaikui. Papildai su jais nėra iš pigesnių (nors dabar vaistinėje beveik nieko pigiai nebeįsigysi), bet jų galima gauti ir su maistu: pirmojo gana daug yra svogūnuose, o antras išgaunamas iš ananasų. oi, kad nuo svogunu ir ananasu rugstys kyla daktare patare man nusipirkt juros vandens (quix), bet nepadeda
Man ir gi kas rytą sloga būna, kol nepramuša ir praeina. Ir su kraujuku kas kart.. šį ryt nemažai kraujo buvo, tai išsigandus atėjau skaityt čia
|