sveiki, patarkit kaip susigrazinti vyro meiluma? jis i mane nebeziuri kaip i moteri. neesu sena,man 19 m.,pagimdziau vaikeli ir jis atsisako su manimi myletis
Šiaip apie tavo vyrą garantuotai galima pasakyti tą patį - jis juk vyras, jam sekso irgi norisi. Gal jis kažkur kitur "nuleidžia garą"? Nebūtinai kalbu apie neištikimybę.
Beje gal jo nenoras nebūtinai susijęs su gimdymu? Gal šiaip trūksta įvairovės? Kada nors kalbėjotės visiškai atvirai apie slaptas fantazijas? Pabandyk išklausinėt jo, gal bus visai nesunku išpildyti jam vieną kitą slaptą norą. Gal tik tau atrodo, kad apsirengi seksualiai.. Paklausk jo pati kas jį užveda, pasinaudok tuo ir vėl turėsi lovoj vyrą
matau, vaikas gimė spalio gale. ir tiek laiko, praėjus mėnesiui po gimdymo - po išsivalymų - jis nebenori?
šiaip, gali būti mln priežasčių. sunku spėlioti, kai nežinom, kokie jūsų santykiai buvo iki to, kokios jo vertybės, ir šiaip. tu per sena sakai? sprendžiant kad tau 19, o jam jei tik kažkiek virš - išvis laikyčiau vyrą tokio amžiaus vaiku. nesubrendusiu. QUOTE(tecius-pecius @ 2010 01 12, 01:41) Šiaip apie tavo vyrą garantuotai galima pasakyti tą patį - jis juk vyras, jam sekso irgi norisi. Gal jis kažkur kitur "nuleidžia garą"? Nebūtinai kalbu apie neištikimybę. Beje gal jo nenoras nebūtinai susijęs su gimdymu? Gal šiaip trūksta įvairovės? Kada nors kalbėjotės visiškai atvirai apie slaptas fantazijas? Pabandyk išklausinėt jo, gal bus visai nesunku išpildyti jam vieną kitą slaptą norą. Gal tik tau atrodo, kad apsirengi seksualiai.. Paklausk jo pati kas jį užveda, pasinaudok tuo ir vėl turėsi lovoj vyrą kad mes kalbames daug,tik jis pasako,kad pavarges ir tiek QUOTE(zuzu @ 2010 01 12, 08:13) matau, vaikas gimė spalio gale. ir tiek laiko, praėjus mėnesiui po gimdymo - po išsivalymų - jis nebenori? šiaip, gali būti mln priežasčių. sunku spėlioti, kai nežinom, kokie jūsų santykiai buvo iki to, kokios jo vertybės, ir šiaip. tu per sena sakai? sprendžiant kad tau 19, o jam jei tik kažkiek virš - išvis laikyčiau vyrą tokio amžiaus vaiku. nesubrendusiu. iki gimdymo santykiai buvo idealus,jam 28 metai.. gal sakyciau nebe vaikas QUOTE(Deimantuciukas @ 2010 01 12, 10:57) iki gimdymo santykiai buvo idealus,jam 28 metai.. gal sakyciau nebe vaikas Ar jis dalyvavo gimdyme? Ar jūs dar maitinate? QUOTE(Medinis @ 2010 01 12, 09:12) nu fainai. šie klausimai implikuoja kad jei atsakymas į šiuos klausiomus bustaip, jei vyras išvydo natūralizmą, o jo smegenys iki tol buvo playboy lygio, - tai išvada: jis pasibaisės moterim. pasibaisės, nes moteris jam nustos būti paslaptinga, aistrų žaisliuku, nes jai iš papų bėga pienas. vat tada ir suprast reik,kad 28m. toli gražu - tik matematinis skaičius, o ne proto priduodantis, bei brandos.
oho,tokia jauna zmona turi ir nenori?
as patarciau pakeisti stiliu,sukuosena ir aplamai pradeti sportuoti ir t.t.,keisti kazka tai turi nes visiskas apsurdas tai girdeti,jauna moteris ir vyras i tave nebekreipia demesio.
pradek puostis ,grazintis ir t.t. ir matysi kad jisai pats i tave prades ziureti kitaip. paklausyk!!!! tau patariu is visos sirdies. nenuleisk nosies ir eik pirmyn. po to man duosi zinia. SEKMES QUOTE(zuzu @ 2010 01 12, 13:25) nu fainai. šie klausimai implikuoja kad jei atsakymas į šiuos klausiomus bustaip, jei vyras išvydo natūralizmą, o jo smegenys iki tol buvo playboy lygio, - tai išvada: jis pasibaisės moterim. pasibaisės, nes moteris jam nustos būti paslaptinga, aistrų žaisliuku, nes jai iš papų bėga pienas. Šie klausimai yra skirti suformuluoti atsakymui į temos klausimą. Jūsų pasvarstymai apie tai, kokie turėtų būti vyrai man neįdomūs. QUOTE(dezira @ 2010 01 12, 13:54) as patarciau pakeisti stiliu,sukuosena ir aplamai pradeti sportuoti ir t.t.,keisti kazka tai turi nes visiskas apsurdas tai girdeti,jauna moteris ir vyras i tave nebekreipia demesio. pradek puostis ,grazintis ir t.t. ir matysi kad jisai pats i tave prades ziureti kitaip. paklausyk!!!! tau patariu is visos sirdies. nenuleisk nosies ir eik pirmyn. po to man duosi zinia. SEKMES Mano akimis problema ne tame,kad žmona nesipuošia...Ką čia prisipuoši,juk jis dieną darbe,o mažyliui 1,5mėn,tai tikrai turbūt dar maitinamas krūtim.Jei jau pati žmona rodo iniciatyvą,o jis APSIMETA kad miega,tai ne rūbuose ar išvaizdoj esmė.Reikia ieškoti giliau.KOkie buvo tarpusavio santykiai nėštumo metu,kaip jis priima mažylį,kuom jis užsiima laisvu nuo darbo metu ir t.t.Gal praėjo labai ilgas tarpas kai nesimylėjot,t.y.keletas mėnesių?tokiu atveju ir man kiltų mintis apie meilužę.Įdomu ar jis tik lovos reikaluose pasikeitė ar visur kitur taip pat?
Is tikruju labai keista...
arba jis eina kur nors pas ka nors garą nuleidžia arba jam visai su farikt gal jam pas psichologą nueit gal jam kokia psichologine trauma yra? <aš nepiktaiir nesupykit > bet tai tikrai nevisai normalu jie demsio nekreipia....
o gal judviem tiesiog reiktu sėst ir pašnekėt ir pabandyt išsiaiškint?
Nu nenori zmogus ir tiek, gal pogimdyvine depresija. Ir siaip kartais norisi "restarta" padaryt, vyrai neprivalo visa laika noret.
QUOTE(Medinis @ 2010 01 12, 12:01) Šie klausimai yra skirti suformuluoti atsakymui į temos klausimą. Jūsų pasvarstymai apie tai, kokie turėtų būti vyrai man neįdomūs. kodėl turėtų? jie tokie matyt ir yra iš tiesų. jūs pats išsidavėt, nes uždavėt labai tipinius klausimus kas eilinį besmegenį vyrą ltv-oje neramintų. QUOTE(zuzu @ 2010 01 13, 07:17) kodėl turėtų? jie tokie matyt ir yra iš tiesų. jūs pats išsidavėt, nes uždavėt labai tipinius klausimus kas eilinį besmegenį vyrą ltv-oje neramintų. Aš uždaviau klausimus, atsakymai į kuriuos paaiškintų padėtį. Bet besmegenėms moterims net klausimai kelia baimę, nekalbant jau apie atsakymus ir jų prasmę.
Turi bičas 10 metų jaunesnę žmoną, priedo ji dar pati lipa ant jo, pati rodo iniciatyvą, o jam dzin
QUOTE(Medinis @ 2010 01 12, 12:12) ne,jis gimdyme nedalyvavo.. dar siektiek maitinu. QUOTE(Goodrutis @ 2010 01 12, 20:01) arba jis eina kur nors pas ka nors garą nuleidžia arba jam visai su farikt gal jam pas psichologą nueit gal jam kokia psichologine trauma yra? <aš nepiktaiir nesupykit > bet tai tikrai nevisai normalu jie demsio nekreipia.... o gal judviem tiesiog reiktu sėst ir pašnekėt ir pabandyt išsiaiškint? snekejomes,arba jis nesisneka,arba pasako man : nenusisnekek,viskas gerai,as tiesiog pavarges Papildyta: QUOTE(Eckas @ 2010 01 13, 10:08) Turi bičas 10 metų jaunesnę žmoną, priedo ji dar pati lipa ant jo, pati rodo iniciatyvą, o jam dzin tai,kad jis dirbasu mano giminemis.. ir visa laika buna darbe,po darbo gryzta namo... telefono neslepia... nebuciau tikra,kad cia kita yra... nebutu,kada jam pas kita Papildyta: QUOTE(Deimantuciukas @ 2010 01 13, 13:46) ne,jis gimdyme nedalyvavo.. dar siektiek maitinu. snekejomes,arba jis nesisneka,arba pasako man : nenusisnekek,viskas gerai,as tiesiog pavarges Papildyta: tai,kad jis dirbasu mano giminemis.. ir visa laika buna darbe,po darbo gryzta namo... telefono neslepia... nebuciau tikra,kad cia kita yra... nebutu,kada jam pas kita man atrodo,kad jis sekso nenori ir tiek... jeisu manim nesimyli,kitos neturi..tai net nezinau
Pas mus panasi situacija, bet ne del sekso, o bendrai del viso bendravimo. Vyras gimus vaikui dauguma laisvalaikio praleidzia ziuredamas TV. As pasiziurejau dabar i tai kaip as elgiosi ir suprantu, kad esu pati kalta, nes skiriu jam zymiai maziaudemesio. Bet kaip pasikeisti?
bet ziuriu kad dauguma tai atsitinka, bum po gimdymo viskas pasikeicia.
vyrai atitolsta nuo zmonos gimdymo metu ir po jo.bijau kad ir man to neatsitiktu?? bet kame problema negaliu suprast?????? QUOTE(Deimantuciukas @ 2010 01 13, 13:50) man atrodo,kad jis sekso nenori ir tiek... jeisu manim nesimyli,kitos neturi..tai net nezinau O jūs tuokėtės iš meilės ar iš reikalo...vis tik jums 19-ka metų, o jam 28-i meteliai QUOTE(kristinushka1987 @ 2010 01 13, 13:59) Pas mus panasi situacija, bet ne del sekso, o bendrai del viso bendravimo. Vyras gimus vaikui dauguma laisvalaikio praleidzia ziuredamas TV. As pasiziurejau dabar i tai kaip as elgiosi ir suprantu, kad esu pati kalta, nes skiriu jam zymiai maziaudemesio. Bet kaip pasikeisti? tai pas mus ir taip pat..tv ziuri,arba miegot eina typo pawarges nuo darbo QUOTE(dezira @ 2010 01 13, 14:28) bet ziuriu kad dauguma tai atsitinka, bum po gimdymo viskas pasikeicia. vyrai atitolsta nuo zmonos gimdymo metu ir po jo.bijau kad ir man to neatsitiktu?? bet kame problema negaliu suprast?????? neisivaizduoju,jei zinociau neklausineciau QUOTE(antrakartmamyte @ 2010 01 13, 14:32) O jūs tuokėtės iš meilės ar iš reikalo...vis tik jums 19-ka metų, o jam 28-i meteliai mes nesusituoke
DIEVAŽI <nesusituoke> ir 2m kartu tu ant jo lipi o jis sako kad pavarges tai, gal tu imk ir trenk per stala ir sakyk tau stovi ar ne> gal jam vienam patinka save patenkint su ranka ar ka? taip buti negali kad ir koki darba dibi 24/7 negali buti pavarges....
Manau,nebemyli jisai ir tiek... Gali būti,kad jam ir nebeidomu su tavimi. Spėju,jis greičiausiai jau buvo vedęs? Ir gal net vaiką turi? O jūsų vaikutis netyčiukas?
As tai manau,kad reiktu jums pabuti dviesemir issiaiskinti viska,palikit vaikiuka seneliams,pabukit pora valandeliu dviese,pasikalbekit kas ir kaip
QUOTE(zaliamamyte @ 2010 01 13, 17:49) As tai manau,kad reiktu jums pabuti dviesemir issiaiskinti viska,palikit vaikiuka seneliams,pabukit pora valandeliu dviese,pasikalbekit kas ir kaip Aš sutinku su tavo pasakymu nes taip tikrai negerai. anksčiau ar veliau kazkas vistiek neistvers celibato laikymosi ir su savim nebežais, o tada nusuks i kairę......
O gal vyras tik dabar susiprato, kad jus jam gyvenima suedet, tik nesiryzta imtis veiksmu, visgi kudikis, ir tai ji dar labiau dusina.
hmmm...temos autorė jau nuo 17 metukų su tuo vyru gyvena, juk ji dar buvo vaikas kai pradėjo šeimyninį gyvenimą. Nelabai norisi tikėt, kad ten didžiulė meilė...
Būkit atsargi, vyrus traukia subrendusios moterys. Ir tikrai nenoriu jūsų ižeisti, gink dieve QUOTE(Goodrutis @ 2010 01 13, 14:49) DIEVAŽI <nesusituoke> ir 2m kartu tu ant jo lipi o jis sako kad pavarges tai, gal tu imk ir trenk per stala ir sakyk tau stovi ar ne> gal jam vienam patinka save patenkint su ranka ar ka? taip buti negali kad ir koki darba dibi 24/7 negali buti pavarges.... na tikrai tada nestoves... QUOTE(antrakartmamyte @ 2010 01 13, 20:10) hmmm...temos autorė jau nuo 17 metukų su tuo vyru gyvena, juk ji dar buvo vaikas kai pradėjo šeimyninį gyvenimą. Nelabai norisi tikėt, kad ten didžiulė meilė... Būkit atsargi, vyrus traukia subrendusios moterys. Ir tikrai nenoriu jūsų ižeisti, gink dieve Nu prie ko čia tas amžius nesuprantu? Septyniolikmetė negali rimtai mylėt??? Su dabartiniu savo vyru pradėjau draugaut kai 15 buvo, ir jau kiek metų esam kartu, viskas dar šauniau ir rimčiau. Meilei pasirodo amžius nustatytas yra, kada rimta, kada ne Aš nepiktai. QUOTE(courtney @ 2010 01 13, 21:50) Nu prie ko čia tas amžius nesuprantu? Septyniolikmetė negali rimtai mylėt??? Su dabartiniu savo vyru pradėjau draugaut kai 15 buvo, ir jau kiek metų esam kartu, viskas dar šauniau ir rimčiau. Meilei pasirodo amžius nustatytas yra, kada rimta, kada ne Aš nepiktai. pritariu,ne metuose esme zmones QUOTE(Deimantuciukas @ 2010 01 13, 21:08) pritariu,ne metuose esme zmones Na netoks pats liko, jei butu likes toks pat tai tai šitos temos nebutu forume ir uzsiiminetumet meile.... tad vistiek bandyk su juo šneket ir išsiaiskint kodel taip yra QUOTE(Deimantuciukas @ 2010 01 13, 22:08) pritariu,ne metuose esme zmones deja, deja, ...ir dar kaip metai turi reikšmės. Nebūtinai apie meilę kalbant, bet ir apie viską kitką. Tiesiog jūs jauna, nedirbate, auginate vaikelį, o jis jau subrendęs (tikiuosi) vyras, dirba, bendrauja su vyresnėmis, gyvenimo mačiusiomis moterimis, gal jį pradėjo traukt patyrusios moterys? Beja, man dar šovė mintis, o jūs paklauskit gal jis turi kokių problemų sveikatos, juk ilgas susilaikymas ne į gera, gal kokį uždegimą turi ar ką kitą QUOTE(Deimantuciukas @ 2010 01 13, 21:08) pritariu,ne metuose esme zmones Kiek supratau močiutė padeda jums auginti vaiką. Kadangi pati nemaitinate, tai gal įmanoma, kad vaikas kokį savaitgalį pabūtų pas močiutę? Vaiko atsiradimas - didelis pasikeitimas vyrui. Jam reikia suvokti save kaip tėvą. Tėvystė yra sąmoningas veiksmas ir gali užtrukti. QUOTE(Medinis @ 2010 01 14, 10:53) Kiek supratau močiutė padeda jums auginti vaiką. Kadangi pati nemaitinate, tai gal įmanoma, kad vaikas kokį savaitgalį pabūtų pas močiutę? Vaiko atsiradimas - didelis pasikeitimas vyrui. Jam reikia suvokti save kaip tėvą. Tėvystė yra sąmoningas veiksmas ir gali užtrukti. niekas man nepadeda auginti vaikelio.. mes gyvename toli nuo mano tevu ir nuo jo tevu.. taigi dviese auginame.
as irgi siulyciau kazkaip susiorganizuoti vakara dviese
nes pirma mintis perskaicius irgi buvo apie tai kad galbut jis dalyvavo gimdyme ir jam kol kas kiti vaizdai pries akis i jus paziurejus:) buna taip ir gana daznai (todel niekada nenoreciau, kad mano vyras dalyvautu gimdyme ) mes turime islikti ir moterimis , ne tik ju vaiku mamomis . QUOTE(Deimantuciukas @ 2010 01 14, 11:30) niekas man nepadeda auginti vaikelio.. mes gyvename toli nuo mano tevu ir nuo jo tevu.. taigi dviese auginame. Norėčiau, kad jūs suprastumėt... Panašu, kad dabar jūs esate labiau mama, nei moteris. Tai normalu, tačiau vyras tai pajuto ir atitinkamai elgiasi. Kokia laukia ateitis - su laiku jūsų motinystė truputi sumažės, vaikas nebebus visas jūsų pasaulis. Su laiku ir vyras įpras, kad pasaulis pasikeitė ir susiras savo vietą jūsų pasaulyje. Pasistenkite dalintis atsakomybe su vyru. QUOTE(Medinis @ 2010 01 14, 17:29) Norėčiau, kad jūs suprastumėt... Panašu, kad dabar jūs esate labiau mama, nei moteris. Tai normalu, tačiau vyras tai pajuto ir atitinkamai elgiasi. Kokia laukia ateitis - su laiku jūsų motinystė truputi sumažės, vaikas nebebus visas jūsų pasaulis. Su laiku ir vyras įpras, kad pasaulis pasikeitė ir susiras savo vietą jūsų pasaulyje. Pasistenkite dalintis atsakomybe su vyru. Visiskai sutinku. Kai as pagimdziau suneli, mano vyras man pasake - tu esi be galo gera mama, bet zmona....tai ne. Vyrai tokiu metu tampa mazais kudikeliais, kuriais taip pat reikia rupintis, nesutelkti viso demesio vien i kudiki. As zinau, kad tai yra labai sunku, bet atsiminkite, kad zmona vyrui turi buti ir drauge ir meiluze ir gera vaiku mama QUOTE(something else @ 2010 01 15, 10:32) Ir atvirkščiai. Tai irgi atsiminkite Nebūtinai. Pakanka būti geru vaikų tėvu. QUOTE(Dviveide @ 2010 01 15, 11:26) Tada meilužių ir draugų ieškosime "iš šalies" Kam tai rūpi. QUOTE(something else @ 2010 01 15, 11:57) Na, kalbam apie "aukščiausios kokybės standartus" Gal galima kur nors perskaityti standarto reikalavimus? QUOTE(Medinis @ 2010 01 15, 15:01) Nesu tikra ar visi, bet dalis jų išvardinta čia http://www.alfa.lt/print/c93660/ QUOTE(rasiukas_spinduliukas @ 2010 01 14, 14:55) sakyčiau vyras rašo, bet moterų dar vis tokių atsiranda.... nu sėkmės auginant dukras su tokiu mąstymu. dar viena karta bus laikančių 6 kampus moterų ir vyrų, turinčių per daug laisvo laiko, neturinčių ką veikti, ir mirštančių iš nuobodulio, nes jų nieks nepamokė kaip duoti moteriai bent jau lygiai tiek pat kiek ji duoda jam. QUOTE(Norna @ 2010 01 15, 19:36) Tai, kad ne. Matai ir tema apie tai. O kur jūs matėt parašyta, kad jis geras tėvas? |