Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Lukas
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2
amfa
Kaip jums vardas Lukas? as norejau savo pirma sunu pavadinti
Luku, pasakiau anytai ji pas mane ruse, tai sako jescio cebulei nazavi smile.gif ,pirmam vaikui sito vardo nedaviau, o antra savo berniuka pavadinau Luku smile.gif
*Liepa18*
Man niekad nepatiko... ax.gif
Bet šiaip normalus... Vardas kaip vardas. Tik labai jau dažnas, mano aplinkoje vos ne kievienoje šeimoje auga po Luką doh.gif
vidvar
Man tai gražus 4u.gif O kad dažnas, tai tikrai, nes ir mano suneno vardas Lukas yra smile.gif
muminukas
ką čia ir beklausti, daugumos nuomonė aiški. nors man jis negražus schmoll.gif
Arvena
per dažnas............. todėl man schmoll.gif
l'eau
labai negražus ir dar nusibodęs schmoll.gif
Noelė
O man nors nusibodęs, bet gražus smile.gif
dezira
[COLOR=purple]man labai grazus
HappyAngel
Man negražus.
ritule.rita
smile.gif gal kiek pabodes vardas, bet grazus.
smile.gif pati rusu kalbos nemoku, bet girdejau lyg rusu kalboj svoguna reiskia ar kazka panasaus.
Atogrąža
QUOTE(amfa @ 2010 01 12, 09:01)
Luku, pasakiau anytai ji pas mane ruse, tai sako jescio cebulei nazavi  smile.gif ,pirmam vaikui sito vardo nedaviau, o antra savo berniuka pavadinau Luku  smile.gif
*

Tamsi tavo anyta biggrin.gif Rusų kalboje Lukas vadinamas Luka (kirtis ant a) ir tai yra biblinis vardas, aišku, neturintis nieko bendro su daržovėmis lotuliukas.gif Jis naudojamas daugelyje kalbų (rusai tuo vardu vadina taip pat).

Mūsų sūnus irgi Lukas (tik jam jau 13, tada dar vardas nebuvo populiarus), anyta - irgi rusė, bet tokių nusišnekėjimų nebuvo lotuliukas.gif
ciuke
Oi ne, labai atsibodes, grozio tp neizvelgiu ax.gif
LEGRO
MAN TAI TOKS VARDAS TINKA TIK MAZAM VAIKUI.
alincikita
man sis vardas grazus wub.gif nors ir gana daznas ax.gif
Nefer
Kai mano sesuo laukesi pries 10metu, tai buvo uzejusi manija vadinti berniukus Luko vardu ir ji norejo toki duoti. Bet ju pasipyle tiek daug, kad kas antras buvo Lukas. Tai nedave. Jis man grazus ir toki varda turinciu pazystu tik keleta zmoniu. Bet as savaji berniuka pavadinciau Armandas lotuliukas.gif nors skamba ir idomiai, bet man grazus thumbup.gif
Hegesihora
Man Lukas vienas is graziausiu lietuvisku (nors ir vardo kilme ne lietuviska) berniuku vardu. Mes su vyru norejom savo sunu Luku pavadinti, bet gime mergaite. wub.gif
*AINA
grazus 4u.gif pazistu viena vaikiuka lukuti wub.gif
ELWOOD
grazus, ir labai populiarus...
Olive*
atsibodes, daznas doh.gif
nors siaip nieko visai vardas smile.gif
MariDona
Tikrai labai gražuz vardas 4u.gif
Pikų*Dama
superinis thumbup.gif
infolt
Grazus, aiskus, trumpas vardas thumbup.gif
Liūtaširdė
Puikus bigsmile.gif
golddigga
man tai schmoll.gif labai jau dažnas šis vardas
-Mylia-
QUOTE(amfa @ 2010 01 12, 10:01)
Luku, pasakiau anytai ji pas mane ruse, tai sako jescio cebulei nazavi  smile.gif ,pirmam vaikui sito vardo nedaviau, o antra savo berniuka pavadinau Luku  smile.gif
*

Man šis vardas labai gražus.Galvojom savo sūnelį pavadinti šiuo vardu.Rinkomės iš dviejų - šio ir dar vieno.Bet pamatę mūsų mažylį, nusprendėm ,kad šis vardas jam nelbai tiks, davėm stipresnį, nes jis pas mus ryški ir stipri asmenybė.
Skinte
O man vardas Lukas nusibodęs jau. Jų tiek daug.. Kaip visų Gabijų ir Gabrielių... doh.gif Šiaip vardas gražus, bet bus taip kaip mes mokėmės ir klasėj būdavo po kelias Jurgas ir Kristinas, tai taip po kelių metų klasėj bus po kelis Lukus, Matus, Gabrieles...
žydrynė
tikrai kad įgrisęs jau vardas,vos ne kas antras berniukas tokiu vardu doh.gif
Ende
Vardas man gražus, bet pabandžiau suskaičiuot kiek aplink pažįstu Lukų, tai tikrai daug. Vien vaiko grupėj 3 doh.gif
samadeva
Grazus, bet tikrai pabodes...tada ir grozio puses nebelieka ax.gif ar vaikui bus smagu kai be jo darzely ar klasej bus dar 3 Lukai?..
Lobis
Grazus bet laaaaabai jau daznas.
vikija
Nesvarbu, ar dažnas, ar atsibodęs, svarbu tėvams patinka, vaikui tinka mirksiukas.gif Nors pažiūrėjusi jo reikšmę - lotynų: „lukanietis, Lukanijos (Italijoje) gyventojas“ - tai nevadinčiau savo vaiko Luku, kažkaip labai jau ta reikšmė nei šiokia, nei tokia... smile.gif
Klaipeda
Norejau duoti sunui Luko varda, bet vyrui nelabai patinko. Nera jis toks jau daznas, pas sunu grupeje nera ne vieno ax.gif
Skinte
QUOTE(Klaipeda @ 2010 01 22, 19:28)
Nera jis toks jau daznas, pas sunu grupeje nera ne vieno  ax.gif
*

Neabejoju, kad klasėje tikrai bus wink.gif Beje, vardas Paulius man labai gražus wub.gif
sweetapple
Man asmeniskai visai grazus vardas Lukas 4u.gif
Tik keli minusai:
1. Labai daznas vardas doh.gif
2. Vardas Lukas rimuojasi su dundukas...Lukas -dundukas... doh.gif unsure.gif
Dumza
QUOTE(sweetapple @ 2010 01 23, 12:23)
Man asmeniskai visai grazus vardas Lukas  4u.gif
Tik keli minusai:
1. Labai daznas vardas  doh.gif
2. Vardas Lukas rimuojasi su dundukas...Lukas -dundukas...  doh.gif  unsure.gif
*

mano sunus Lukas ir joks jis ne dundukas.klaseje 2 Lukai.darzelyje buvo vienas.labai grazus vardas. thumbup.gif
olivka9
Grazus vardas,bet daznas.
*Svajone*
pas mane pačią Lukas,tai jau kas be ko man jis gražus wub.gif
SERPIENTE
man labai grazus vardas yra Lukas wub.gif
na o del daznumo cia manau kaip kur daznas, kai kur ne... as asmeniskai nezinau ir nepazystu,nei vieno tokiu vardu...
mano nuomone, jai tureciau kaskada antra sunu tai butu vienas is pirrmuju vardu sarase, nes pakankamai trumpas vardas,taipogi lietuviskas, ir gyvenant uz lietuvos ribu,tokio vardo ,vietiniai neiskraipytu tardami,kaip kad daznas atvejis su lietuviskais vardais. doh.gif
aitvariukes
man irgi šis vardas gražus 4u.gif
andos
QUOTE(olivka9 @ 2010 01 26, 18:40)
Grazus vardas,bet daznas.
*

drinks_cheers.gif
S@r@
Nors ir dažnas, bet dėl to ne mažiau gražus... wub.gif
Nieko sau
Negražus, atsibodęs wacko.gif
Baniukas
gražus ,bet jau labai labai,labai dažnas ax.gif
smalsiuke333
nepykit, bet jau labai nuvalkiotas blush2.gif
Chanelle
Paprastas vardas, niekuo neypatingas. Nebent tuo, jog siuo metu labai daznas smile.gif
MT
grazus, bet baisiai jau daznas.
l'eau
QUOTE(SERPIENTE @ 2010 01 27, 02:22)
taipogi lietuviskas

tai kad ne.
maybe24
Trumpas,sventas ,reiksme grazi.
eltique
pats graziausias,nes mano dukrele yra Luka smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.