Luku, pasakiau anytai ji pas mane ruse, tai sako jescio cebulei nazavi
Kaip jums vardas Lukas? as norejau savo pirma sunu pavadinti
Luku, pasakiau anytai ji pas mane ruse, tai sako jescio cebulei nazavi
Man niekad nepatiko...
Bet šiaip normalus... Vardas kaip vardas. Tik labai jau dažnas, mano aplinkoje vos ne kievienoje šeimoje auga po Luką
Man tai gražus
ką čia ir beklausti, daugumos nuomonė aiški. nors man jis negražus
per dažnas............. todėl man
labai negražus ir dar nusibodęs
O man nors nusibodęs, bet gražus
[COLOR=purple]man labai grazus
Man negražus.
QUOTE(amfa @ 2010 01 12, 09:01) Kaip jums vardas Lukas? as norejau savo pirma sunu pavadinti Luku, pasakiau anytai ji pas mane ruse, tai sako jescio cebulei nazavi Tamsi tavo anyta Mūsų sūnus irgi Lukas (tik jam jau 13, tada dar vardas nebuvo populiarus), anyta - irgi rusė, bet tokių nusišnekėjimų nebuvo
Oi ne, labai atsibodes, grozio tp neizvelgiu
MAN TAI TOKS VARDAS TINKA TIK MAZAM VAIKUI.
man sis vardas grazus
Kai mano sesuo laukesi pries 10metu, tai buvo uzejusi manija vadinti berniukus Luko vardu ir ji norejo toki duoti. Bet ju pasipyle tiek daug, kad kas antras buvo Lukas. Tai nedave. Jis man grazus ir toki varda turinciu pazystu tik keleta zmoniu. Bet as savaji berniuka pavadinciau Armandas
Man Lukas vienas is graziausiu lietuvisku (nors ir vardo kilme ne lietuviska) berniuku vardu. Mes su vyru norejom savo sunu Luku pavadinti, bet gime mergaite.
grazus
grazus, ir labai populiarus...
atsibodes, daznas
nors siaip nieko visai vardas
Tikrai labai gražuz vardas
superinis
Grazus, aiskus, trumpas vardas
Puikus
man tai
QUOTE(amfa @ 2010 01 12, 10:01) Kaip jums vardas Lukas? as norejau savo pirma sunu pavadinti Luku, pasakiau anytai ji pas mane ruse, tai sako jescio cebulei nazavi Man šis vardas labai gražus.Galvojom savo sūnelį pavadinti šiuo vardu.Rinkomės iš dviejų - šio ir dar vieno.Bet pamatę mūsų mažylį, nusprendėm ,kad šis vardas jam nelbai tiks, davėm stipresnį, nes jis pas mus ryški ir stipri asmenybė.
O man vardas Lukas nusibodęs jau. Jų tiek daug.. Kaip visų Gabijų ir Gabrielių...
tikrai kad įgrisęs jau vardas,vos ne kas antras berniukas tokiu vardu
Vardas man gražus, bet pabandžiau suskaičiuot kiek aplink pažįstu Lukų, tai tikrai daug. Vien vaiko grupėj 3
Grazus, bet tikrai pabodes...tada ir grozio puses nebelieka
Grazus bet laaaaabai jau daznas.
Nesvarbu, ar dažnas, ar atsibodęs, svarbu tėvams patinka, vaikui tinka
Norejau duoti sunui Luko varda, bet vyrui nelabai patinko. Nera jis toks jau daznas, pas sunu grupeje nera ne vieno
Man asmeniskai visai grazus vardas Lukas
Tik keli minusai: 1. Labai daznas vardas 2. Vardas Lukas rimuojasi su dundukas...Lukas -dundukas...
Grazus vardas,bet daznas.
pas mane pačią Lukas,tai jau kas be ko man jis gražus
man labai grazus vardas yra Lukas
na o del daznumo cia manau kaip kur daznas, kai kur ne... as asmeniskai nezinau ir nepazystu,nei vieno tokiu vardu... mano nuomone, jai tureciau kaskada antra sunu tai butu vienas is pirrmuju vardu sarase, nes pakankamai trumpas vardas,taipogi lietuviskas, ir gyvenant uz lietuvos ribu,tokio vardo ,vietiniai neiskraipytu tardami,kaip kad daznas atvejis su lietuviskais vardais.
man irgi šis vardas gražus
Nors ir dažnas, bet dėl to ne mažiau gražus...
Negražus, atsibodęs
gražus ,bet jau labai labai,labai dažnas
nepykit, bet jau labai nuvalkiotas
Paprastas vardas, niekuo neypatingas. Nebent tuo, jog siuo metu labai daznas
grazus, bet baisiai jau daznas.
QUOTE(SERPIENTE @ 2010 01 27, 02:22) taipogi lietuviskas tai kad ne.
Trumpas,sventas ,reiksme grazi.
pats graziausias,nes mano dukrele yra Luka
|