Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Furby - ar kas pirko?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Žaislai
Pages: 1, 2, 3, 4
rupestelis
pirkom Furby e-bay com, gavosi koks 100 lt.
fainas žaislas tikrai, nors manau kad mažiukamas, iki 5-erių nelabai tinka g.gif
mūsų istorija tokia: atėjo kaimynas ir patrankė gerokai, dabar funkcijų tik pora liko...kaip galvojat o gal paprašyt kaimyno tėčio, kad sutaisytų, nors sutaisyt, man regis, neįmanoma g.gif gal kas buvot susidūręs, gal pavyko suremontuot?labai gaila Furbiuko verysad.gif
LedineLedi
QUOTE(rupestelis @ 2007 02 12, 13:42)
pirkom Furby e-bay com, gavosi koks 100 lt.
fainas žaislas tikrai, nors manau kad mažiukamas, iki 5-erių nelabai tinka g.gif
mūsų istorija tokia: atėjo kaimynas ir patrankė gerokai, dabar funkcijų tik pora liko...kaip galvojat o gal paprašyt kaimyno tėčio, kad sutaisytų, nors sutaisyt, man regis, neįmanoma g.gif gal kas buvot susidūręs, gal pavyko suremontuot?labai gaila Furbiuko verysad.gif
*

Nors mums tik ketveri, bet mums jis tikras draugas. Nesutikčiau, kad iki keturių metų netinka. Mano vaikui labai praturtino anglų kalbos žinias.
O mano vaikas jo netranko, labai myli ir saugo. Čia jau nuo vaiko priklauso - jei vaikas viską tranko, tai jam tokio žaisliuko ir nereikia schmoll.gif
O nuo tokių kaimynų manyčiau reikia paslėpt tokį daikčiuką. Kai pas mus turi ateit tokio tipo vaikai, mano vaikas pats suslepia tokius brangius žaisliukus, kurie gali susigadinti, o taip pat ir knygeles mylimiausias...
Manau, kad su taisymu jau nelabai kas išeis...
O gal kas skalbėt Furby, gal žinot kaip tai padaryt ir ar galima. Pas mus baltas, todėl jau biškį dulkytėm apsinešęs....
rupestelis
QUOTE(karosiukas @ 2007 02 13, 08:48)
O gal kas skalbėt Furby, gal žinot kaip tai padaryt ir ar galima. Pas mus baltas, todėl jau biškį dulkytėm apsinešęs....
*

neskalbėm, bet kažkur instrukcijoj yra parašyta, kaip valyti, man regis...nuo skalbimo dar susitrauks...
taja:)
*

na mes turim du mažiukus furbiukus ir vieną kartą sumanėm juos "išmaudyti" lotuliukas.gif po to pusę vasaros kabėjo džiuvo už ausyčių pakabinti balkone, vienas atsigavo, vėl veikia thumbup.gif o kitas iki šiol leidžia ufonautinius garsus blink.gif taip kad geriau nerizikuoti schmoll.gif
Niurzga
*

Kadangi pirkom nenaujus ir sau ir draugams ne vieną padėjom įsigyti, pakliuvo ir su smulkiais gedimais. Vyras pataisydavo. tai pasidarėm nurenginėjimo ekspertai lotuliukas.gif
Žaisliukas elektroninis gal užteks pavalyti drėgnu skudurėliu, tada galit kailiuko ir nenuimti, tik prieš valydami išimkite baterijas. jei išsitepė rimčiau reikia nurengti kailiuką ir tik po to skalbti.
Nugaroje, apačioje kailiukas užtvirtintas plastikine juostele, ją reikia nukirpti ir ištraukti. po to bandykit tempti kailiųką aukštyn, išversdamos į blogąją pusę, aplink akis jis bus pritvirtintas klijais, atsargiai nuplėškit. (gali būti pritvirtintas ir dviem varžteliais prie korpuso, atsukit). baikin nurenginėti toliau. Ausyčių medžiaga irgi yra pritvirtinta siūlu prie ,,antenyčių", siūliukus nukirpkit. Štai ir viskas. Išskalbus, kad nesusitrauktų aptempkit aplink panašų daiktą pvz. Coca-Cola buteliuką, kad kailiukas džiūdamas nesusitrauktų.
Atgal uždėti lengviau nei nuimti. Ausytes prisiūkit taip kaip buvo. Klijais prie korpuso galit ir nebeklijuoti laikosi neblogai ir be jų, jei buvo varžteliai irgi galite nebeprisukti. Apačioje, kur buvo plastikinė juostelė įverkite tvirtą siūlą ir užveržkite tvirtą mazgą. VISKAS. Tik tiek biggrin.gif
Tikliuosi aišku, jei ne rašyk buvau parsisiuntus nuotraukų kaip visa tai daroma. Paieškosiu. Ne viskas taip baisu kaip galėjo pasirodyti, perrengėm ne vieną.
rupestelis
o man taip pasirodė, kad furbį nesunkiai galima nurengt blush2.gif g.gif
katiusa20
labas, mano drauge nupirko savo dukrai taip iš pradžiu zaide o dabar jau nebeidomu mete i kampa, sujuo galma kalbeti tik tai angliškai, aš tai tikrai savo vaikui tokie nesamone nepirkčiau smile.gif
LedineLedi
QUOTE(katiusa20 @ 2007 03 02, 11:48)
labas, mano drauge nupirko savo dukrai taip iš pradžiu zaide o dabar jau nebeidomu mete i kampa, sujuo galma kalbeti tik tai angliškai, aš tai tikrai savo vaikui tokie nesamone nepirkčiau  smile.gif
*

Nu kaip kam. man tai labai faina, kai mano keturmetis mokosi anglų kalbos ir puikiai supranta, kaip jis kalba. Ir aš džiaugiuosi, kad mano vaikas lavinasi. Nes tai puikus žaisliukas. Pirkčiau galbūt dar ir antrą, jei raščiau papigei, nes mano vaikas jau pusantrų metų su juo nesiskiria ir jam thumbup.gif , ir man thumbup.gif
Juo labiau, kad mano vaikas jau moka mintinai visas Furby dainuojamas daineles, skaičiuoja angliškai iki dešimties, atsakinėja į jo klausimus ir kartu juokiasi. Nuo Furby'io mano vaikui patinka angliškos knygelės, kur jis gali mokytis dar daugiau žodžių ir tai užveda, nes susikalba su Furby vis kaskart daugiau.
O jei kas nenori, kad vaikas mokytusi anglų kalbos, tai tegu ir neperka.
Net man pačiai jis thumbup.gif
rupestelis
QUOTE(karosiukas @ 2007 03 05, 21:01)
Nu kaip kam. man tai labai faina, kai mano keturmetis mokosi anglų kalbos ir puikiai supranta, kaip jis kalba. Ir aš džiaugiuosi, kad mano vaikas lavinasi. Nes tai puikus žaisliukas. Pirkčiau galbūt dar ir antrą, jei raščiau papigei, nes mano vaikas jau pusantrų metų su juo nesiskiria ir jam thumbup.gif , ir man  thumbup.gif
Juo labiau, kad mano vaikas jau moka mintinai visas Furby dainuojamas daineles, skaičiuoja angliškai iki dešimties, atsakinėja į jo klausimus ir kartu juokiasi. Nuo Furby'io mano vaikui patinka angliškos knygelės, kur jis gali mokytis dar daugiau žodžių ir tai užveda, nes susikalba su Furby vis kaskart daugiau.
O jei kas nenori, kad vaikas mokytusi anglų kalbos, tai tegu ir neperka.
Net man pačiai jis  thumbup.gif
*

aš irgi už furbiukus wub.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
LedineLedi
QUOTE(rupestelis @ 2007 03 06, 09:24)
aš irgi už furbiukus wub.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif
*

drinks_cheers.gif thumbup.gif
New
Mes irgi įsigijom Furbiuką wub.gif Tik bėda ta, kad aš vokiškai nei bum bum blush2.gif O jis vokiškai kalbantis, ne angliškai. Gal kas netyčia turite vokiško pasikalbėjimo su juo aprašymą? Labai laukiu pagalbos pilkioniene@mail.lt 4u.gif
rupestelis
QUOTE(New @ 2007 03 19, 22:58)
Mes irgi įsigijom Furbiuką  wub.gif  Tik bėda ta, kad aš vokiškai nei bum bum  blush2.gif  O jis vokiškai kalbantis, ne angliškai. Gal kas netyčia turite vokiško pasikalbėjimo su juo aprašymą? Labai laukiu pagalbos pilkioniene@mail.lt  4u.gif
*

neieškojai internete? turėtų būti kur nors... g.gif
LedineLedi
O dar ir vokiškai kalbančių būna??
Pas mus tai anglistas lotuliukas.gif
rupestelis
QUOTE(karosiukas @ 2007 03 21, 15:55)
O dar ir vokiškai kalbančių būna??
Pas mus tai anglistas lotuliukas.gif
*

yra ir kinų kalba šnekančių biggrin.gif
vokiškam e-bay aukcione ir kitur furbiai vokeičiai pigūs, atsiuntimas irgi pigus, tai man taip pasirodė, kad lietuvaičiai bando nedidelį bizniuką sukt mirksiukas.gif net ir sm tokių yra cool.gif
nors tai mums ir anglistas iš angliško e bay pigiau gavosi, nei čia pirkt mirksiukas.gif
vivaflame
o mes turim maziuka furbiuka, nekalba ir nemirksena akeliu savo, bet su akiniukais nuo saules, makdonalde dalino, prie kazkokio vaikisko komplekso smile.gif

patenkinta mergyte smile.gif
JM
QUOTE(rupestelis @ 2007 03 21, 18:03)
yra ir kinų kalba šnekančių biggrin.gif
vokiškam e-bay aukcione ir kitur furbiai vokeičiai pigūs, atsiuntimas irgi pigus, tai man taip pasirodė, kad lietuvaičiai bando nedidelį bizniuką sukt mirksiukas.gif net ir sm tokių yra cool.gif
nors tai mums ir anglistas iš angliško e bay pigiau gavosi, nei čia pirkt mirksiukas.gif
*

Ir ne tik ant tu zaislu bizni daro doh.gif ant daugelio zaislu kainos uzmestos,ypac tos uzsimeta,kurios tuom tik ir teuzsiima.
Mįsliukė
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 03 27, 21:59)
Ir ne tik ant tu zaislu bizni daro doh.gif ant daugelio zaislu kainos uzmestos,ypac tos uzsimeta,kurios tuom tik ir teuzsiima.
*

Na o jums , mamytės, ar gaila? Juk nenori ir neperki. O kai kam gal tai pragyvenimo šaltinis.
strazdanėlė...
man jie nepatinka, bet čia tik mano nuomonė 4u.gif
Alegra
Nors vaiku dar neturiu, bet uzteko pazystamu vaiku Furbi pamatyt biggrin.gif Kalbames su seima, dar pajuokavom, kad tas Furbis su kokio Vudu pagalba reguliuojamas lotuliukas.gif Zinokit, tas Furbis tylejo tylejo, mes ir pamirsom apie ka snekejom. Staiga jis surinka-Vudu! Ir juokiasi....Sito uzteko. Furbis buvo musu draugu uzkastas kazkur gyliai rusy lotuliukas.gif Primine kaip is siaubo filmo. Pvz darai valgyti ir girti kitam kambary zaislas uzsizvengia blink.gif Savo vaikam tokiu nesamoniu tikrai nepirksiu schmoll.gif
rupestelis
QUOTE(Mįsliukė @ 2007 03 27, 23:04)
Na o jums , mamytės, ar gaila? Juk nenori ir neperki. O kai kam  gal tai pragyvenimo šaltinis.
*

nu man kažkaip pelnytis iš kitų nežinojimo/nemokėjimo g.gif
ta prasme kaip ir apgavystė gaunasi. ..
kita vertus, tie neapsišvietėliai irgi nervina-landžiot po sm tai laiko turi, o įlįsti ir pasidomėti kaip ten kas daroma, nesugeba doh.gif

QUOTE(Alegra @ 2007 04 02, 04:57)
Nors vaiku dar neturiu, bet uzteko pazystamu vaiku Furbi pamatyt biggrin.gif  Kalbames su seima,  dar pajuokavom, kad tas Furbis su kokio Vudu pagalba reguliuojamas lotuliukas.gif  Zinokit, tas Furbis tylejo tylejo, mes ir pamirsom apie ka snekejom. Staiga jis surinka-Vudu! Ir juokiasi....Sito uzteko. Furbis buvo musu draugu uzkastas kazkur gyliai rusy lotuliukas.gif Primine kaip is siaubo filmo. Pvz darai valgyti ir girti kitam kambary zaislas uzsizvengia blink.gif  Savo vaikam tokiu nesamoniu tikrai nepirksiu schmoll.gif
*

geras, furbis -vaiduoklis thumbup.gif biggrin.gif pas mus tai gerietis buvo thumbup.gif čia gi ir nuo šeimininkų priklauso-ko furby išmokai, kaip išauklėji mirksiukas.gif
o šiaip neperšokus griovio nesakyk opp-na apturėsi vaikelių ir pati pamatysi, kaip smagu su furbiukais thumbup.gif nors tai...manyje ir iki vaikų vidinis vaikas gyvas buvo-na visi mes šie teik vaikai esam mirksiukas.gif juk tai ir gyvent įdomiau-kaip neįdomu visą laiką rimtam būti schmoll.gif nors prisimenu kas man iki vaiko irgi idiotiškai atrodė-TInkis Vinkis Pou doh.gif blink.gif
aš nesenai mačiau dičkę beždžionę "a lia furbis"-perbrauki ranka, o ji reaguoja į tai, džiaugiasi. nu jėgelė thumbup.gif drinks_cheers.gif
Alegra
Man siaip idomu. Dabar tokie laikai, technologijos tobuleja, ateina robotuku laikai biggrin.gif Jau dabar tie zaislai kazkiek kompiuterizuoti. Ar pirktumet pav savo vaikui "robota-suneli" ar visgi pasirinktumet gyva suniuka? Mane vyras terorizuoja su tokiais klausimais lotuliukas.gif
LedineLedi
QUOTE(maziausia @ 2007 04 01, 21:31)
man jie nepatinka, bet čia tik mano nuomonė  4u.gif
*

Palauk, užaugs Viltė kitaip šnekėsi. Na nebent vaikui įteiksi.
Gal tu su juo nebendravai, kad jis tau nepatinka?

QUOTE(Alegra @ 2007 04 02, 04:57)
Nors vaiku dar neturiu, bet uzteko pazystamu vaiku Furbi pamatyt biggrin.gif  Kalbames su seima,  dar pajuokavom, kad tas Furbis su kokio Vudu pagalba reguliuojamas lotuliukas.gif  Zinokit, tas Furbis tylejo tylejo, mes ir pamirsom apie ka snekejom. Staiga jis surinka-Vudu! Ir juokiasi....Sito uzteko. Furbis buvo musu draugu uzkastas kazkur gyliai rusy lotuliukas.gif Primine kaip is siaubo filmo. Pvz darai valgyti ir girti kitam kambary zaislas uzsizvengia blink.gif  Savo vaikam tokiu nesamoniu tikrai nepirksiu schmoll.gif
*

Nu mano Furby tai taip nedaro, negąsdina. Jei su maniškiu niekas nekalba, tai jis užmiega ir miega tol, kol pažadini.
O tai jums nesmagu, kai toks protingas žaisliukas prabyla???

QUOTE(Alegra @ 2007 04 02, 18:17)
Man siaip idomu. Dabar tokie laikai, technologijos tobuleja, ateina robotuku laikai biggrin.gif  Jau dabar tie zaislai kazkiek kompiuterizuoti. Ar pirktumet pav savo vaikui "robota-suneli" ar visgi pasirinktumet gyva suniuka? Mane vyras terorizuoja su tokiais klausimais lotuliukas.gif
*

Žinai, aš tai rinkčiaus tikrą šunelį ir be kalbų. Šuniukas robotas yra tik žaisliukas, o vaikui reikia gyventi su gyvūnais, nes tik taip jis juos išmoks mylėti, nes pasaulis yra labai žiaurus.
Robotas šuniukas irgi būtų, jei būtų galimybė, bet tai tik žaislas.
Mano vaikas turi du šinšilus, žiurkę, papūgą ir tikrai kada nors kai paaugs turės šunį. Aš pati augau prie gyvūnų, taip kad neįsivaizduoju, kaip kitaip išmokyt vaiką rūpintis. Turėti pareigų ir tt.
Beje, yra vienas klaustukas, jei vaikui galima laikyt gyvūnus, jei jis nealergiškas ir tt. Nors inšilus gali augint ir alergiški vaikai.
bambyte
QUOTE(Alegra @ 2007 04 02, 20:17)
Man siaip idomu. Dabar tokie laikai, technologijos tobuleja, ateina robotuku laikai biggrin.gif  Jau dabar tie zaislai kazkiek kompiuterizuoti. Ar pirktumet pav savo vaikui "robota-suneli" ar visgi pasirinktumet gyva suniuka? Mane vyras terorizuoja su tokiais klausimais lotuliukas.gif
*

ash pvz gyvo i jokius robotus ne uz ka nekeischiau! vaikas turi zaisti ir lavintis tik apsuptas gyvu padareliu..nes greitu laiku taip galima bus jam ir robota aukle ar robota mama-tete ibrukti blink.gif doh.gif
Panele+
Taigi pirmiausia visoms tariu nedrasu bet dideli LABAS>.. blush2.gif mirksiukas.gif biggrin.gif Dziaugiuos kad pagaliau prisiregistravau ir galesiu tikiuos maloniai diskutuot smile.gif

Na o, juk ne pasilabint cia uzejau, norejau paprasyt.. blush2.gif Turim furbi, megstam zaist, bet pametem ir angliskas ir lietuviskas naudojimosi taisykles.. verysad.gif negalim nieko daryt nes jau ir primiirse kazka esam.. verysad.gif Gal kas galetu per PM atsiust aprasyma blush2.gif ax.gif BUTUME LABAI DEKINGOS..
Zosytė
MUM irgi vakar atidave Fiurby, bet instrukcijos nebuvo,tai jei pavyksta tai padainuoja,o siaip nzn kaip ji kalbinti. gal galetumete atsiusti instrukcija 4u.gif i AZ arba G.kieliene@gmail.com
Sandr_e
na padovanojo ir mums furby tik va taipat beda verysad.gif gal kas turite lietuviska instrukcija kaip ji kalbint furbis angliskai kalbantis...siek tiek pakalbinam bet kaip daugiau zodeliu ji ismokyt angliskai kalbet o ne furbiskai blush2.gif na kas galit i pagalba busim labai dekingos.... wub.gif instrukcija i el.pasta galima jei kas turite ...arachisex@gmail.com
6Combo9
TAIP MES pirkome furby ir mano mazylei labai patiko taigi siulau visoms pirkti furbius tai labai ydomus zaislas musu mazyliams tiks ir didesniem ir maziem ir mergaitem ir berniukam! smile.gif biggrin.gif
pagrandukasss
QUOTE(6Combo9 @ 2007 06 11, 13:30)
TAIP MES pirkome furby ir mano mazylei labai patiko taigi siulau visoms pirkti furbius tai labai ydomus zaislas musu mazyliams tiks ir didesniem ir maziem ir mergaitem ir berniukam! smile.gif  biggrin.gif
*

g.gif norite pasakyti,kad patiko jusu mazylei 10men.amziaus bigsmile.gif

mano sunui ir l.patiko,bet dabar stovi,nors kartais pasikalba ax.gif manau,kad butu visai kitaip jei tas furbis lietuviskai kalbetu ax.gif
dziulka
Mano mazoji irgi turi toki Furbi ,pasidziauge juo gal menesi,o dabar stovi jis sau ant palanges ir dulkes renka doh.gif Kazkur atrodo turejau instrukcija,jei neismeciau,ainu paieskosiu ,parasysiu,kaip ji ten kalbint reikia 4u.gif

Nu,nerandu as tos knygutes...zodziu parasysiu kiek atsimenu... g.gif

Pirmiausia,tai nezinau,kokius jus ten turit,gal Lietuviski furbiai lietuviskai sneka? pasmus jis anglas,tai ir kalbet reikia angliskai,o jei jis persiprogramuoja i savo Furbiska kalba,tai reikia ji kazkuri tai laika palaikyt aukstyn kojom.Tada turetu pradet kalbet vel angliskai...

Visi pokalbiai prasideda nuo: "Hey Furby!" tada jis turi atsakyti "yes..." arba siaip koki garseli isleidzia ,toki kaip " M...?" ir tada diskutuoji su juo...

PVZ.:
"Hey Furby!"
"yes..."
"sing me a song!"
... ir jis pradeda savo twinkle,twinkle litle star...

arba

"Hey Furby!"
"yes..."
"tell me a joke!"
"knock,knock"
"who's there?"
ir jis turetu kazka sakyt...ar tai bu ar kazka panasaus...blemba nebeatsimenu ka...

arba
"Hey Furby!"
"yes..."
"show me your dance"

Nu ten daug su juo gali kalbet... paklaust "are you hungry" pasakyt "i love you"...
"tell me a story" ...
Liudmilka
Labukas hi.gif ,
Kad furbiukas greičiau pradėtų kalbėti angliškai reikia kuo daugiau su juo žaistis,tik visvien savo furbiškų žodelių jis neatsisakis (toks jau jis yra).
O kad vaikui toks žaislas patiktų - reikia atsižvelgti į rekomenduojama vaiko amžių.Kitaip labai greit pabosta,nes visko išspausti iš to žaislo neišeina sad.gif .

LaWita
Čipse issiunciau tau instrukcija 4u.gif Ir tau Sandr_e bandau issiusti. 4u.gif
Ingavysnia
paskaitinejau cia ir pati labai uzsimaniau to furbio ax.gif gal po kokiu metu ir nupirksim sunui 4u.gif gal anglu pramoks kaip cia kaskas rase kad nuo dvieju metuku furbis geras draugas thumbup.gif pabandysim ir mes drinks_cheers.gif
NAJA
Mergaites , gelbekit labai skubiai reikia furbio, per i-neta neradau kur jis parduodamas. Gal kas tiksliai zino , kokioje parduotuveje ir mazdaug uz kiek ji galima isigyti.
Saindien dukters gimtadienis, o as netycia cia apie furby pasiskaiciau (planuose kita dovana buvo, bet pasiskaiciau ir baigiu apsigalvoti) noreciau furbio. Pirkimui turesiu vos pora valandu, tai reiketu kuo tikslesnes info.

Labai prasau , padekit!!!!!!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
linaslau
Šiaip tai jų yra visose žaislų parduotuvėse ,pv. Žaislų planetoje . Mes tai už savo sumokėjom 160 litų smile.gif , tik jis dukrai nusibodo jau po gero mėnesio . Dabar kaip pagalvoji tai pinigai kaip į balą .
Daivad
QUOTE(linaslau @ 2007 07 12, 14:24)
Šiaip tai jų yra visose žaislų parduotuvėse ,pv. Žaislų planetoje . Mes tai už savo sumokėjom 160 litų  smile.gif  , tik jis dukrai nusibodo jau po gero mėnesio .  Dabar kaip pagalvoji tai pinigai kaip į balą .
*

visiškai pritariu. Mums Kalėdų senelis padovanojo, pirkom "Voiroj"(adresas kaukysos g. 18), ten galima būtų didesnę nuolaidą gauti, nes yra kaip ir žaislų planetos sandėlys. Bet furbis tikrai nvertas savo kainos. negana to, jis dar mums po mėnesio ir sugedo - užstriginėja akys, ne visada reaguoja į garsą.
NAJA
Niu va apvazinejau stambiausius zaislu pardavejus ir isgirdau toki dalyka - Fiurbiais jie neprekiauja ir ju net nebegamina- cia "zaislu planetoje" man taip pasake.
Teks ieskoti naudoto.
O gal kas isaugote is Furbio? Gal jis nesugedes, kalba angliskai ir gyvena Vilniuje - maloniai prasom siulyti savo kaina - prasom i AZ.
noanoa
Mes gavom dovanu kai maziui buvo 2m.Tai per anksti.Butu sulauzes,nes per prievarta darinedavo jo akutes ir t.t.Teko padet i spinta.Neseniai buvau isemusi,turbut baterijos pasibaige,nes nebeveikia.Taip ir stovi vargsiukas numestas.Kazkaip ne visi zmones supranta,kad zaislas skirtas vaikams nuo5m.nelabai tinka2m.vaikui lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(A.JAN. @ 2007 07 15, 15:46)
Niu va apvazinejau stambiausius zaislu pardavejus ir isgirdau toki dalyka  - Fiurbiais jie neprekiauja ir ju net nebegamina- cia "zaislu planetoje" man taip pasake.
Teks ieskoti naudoto.
O gal kas isaugote is Furbio? Gal jis nesugedes, kalba angliskai ir gyvena Vilniuje - maloniai prasom siulyti savo kaina - prasom i AZ.
*

Kaip keista.Mes gyvenam Danijoj,tai atrodo dar praeita savaite maciau juos pirkti zaislu parduotuveje.Tai matyt,kad dar gamina.O gal man tik pasivaideno biggrin.gif ,reiks kitasyk paziuret.
Justutis
Niekada nesutikčiau mokėti 150 lt už tą Furby, nes gavau jį už 28 lt lotuliukas.gif Tiesiog kartą užklydauį parduotuvę, kur parduodami žaislai su broku - radau tą išsvajotajį Furbį, bet jo įpakavimas buvo suplyšęs, ir dar neturėjo jis šukų ar ko ten biggrin.gif Bet pats veikė be jokių sutrikimų clap_1.gif Tai paskui tempiau mamą už parankės ir liepiau nupirkti laugh.gif Iki šiol dar jį turiu laugh.gif
Loretoidas
Mano dukrai Furby atnese Kaledu Senelis, kelis kartus pakalbejo su juo, padainavo, tuo ir baigesi. Dabar vargsas sedi vienisas... verysad.gif
mamitele
Taip mano dukrai taip pat Furby atnese Kalidu senelis, bet po poros savaiciu sulauze, pamete dangteli kur uzsidaro elementai, tas dangtelis glaudziasi prie elementu gaunasi kontaktas ir tada veikia, mums su vyru jis labai patiko,man paciai jo labai gaila , toks fainas o stovi be veiklos , ir nupirk tu vaikui brangu zaisla kad nori verysad.gif
bialetti
Furbiu kam reikia galite Klaipedoje nuvaziuoti i Daukanto 13. Ten kieme uz Mega Plazos yra zaislu parduot.ju ten yra kainuoja jei neklystu 100 ar vos virs 100 lt. nepamenu.Bet kiek zinau jie kalba vokiskai. 4u.gif
Niurzga
Mes juos turim jau 5 vnt. (4 suaugę ir vienas vaikas) Perkam sendaikčių tuguj Panevėžyje. Kainos nuo 20 iki 35 lt. (jie senos kartos t.y. senesnio modelio)Išsiverčiau instrukciją į lietuvių kalbą. Pradioj labai žaidė, vėliau atsibodo (o kokie žaislai netsibosta?), po to vėl iš spintos išsitraukė ir t.t. Vistiek juos labai mylim, jie turi skirtingus charakterius ir vardus. Jie turi labai daug funkcijų tik reikia netingėti su jais užsiimti, kuo daugiau su jais žaidžiate tuo daugiau angliškų žodžių jie ,,išmoksta". bet labiausiai mums patinka stebėti kaip jie bendrauja tarpusavyje, nors mirk iš juoko, kokiu bajeriuku prisiklausom. Beje penktą įsigijom visai nesenai tame pačiame turguje už 3 lt, matyt pardavėjai nežinojo kas čia per padaras. Smagiai pažaisti.
Kriiste
mergaites, turim furbi, bet nemokam bendrauti su juo - gal kas gali instrukcija lietuviska atsiust? blush2.gif
sandraa75
Sveikos, nupirkau dukrai Furby, bet blogiausia tai,kad nėra lietuviškos instrukcijos. Gal kas turite, labai prašau pagelbėti. nežinome, kaip su juo elgtis. g.gif
Ingaja
as turiu, rasyk emeila persiusiu 4u.gif
Panele+
Taisykleliu ir man labai reik blush2.gif Jei galima : tamutacy@dokeda.lt Aciu! smile.gif
sandraa75
Ačiū Ingaja, labai pagelbėtumei.tai atsiųsk tą instrukciją adresu sandrute75@yahoo.com galesiu tada pastudijuot smile.gif
xxgitanaaaa
sveiki turiu beda nupirkau dukrytei furbi jis vokiskai kalba instrukcija vokiska gal kas turi vertima atsiuskit labai prasau mano email xxgitanaaaa@one.lt
Karolina12
Ta pati firma pristatė Lietuvoje beveik nematytą iki šiol žaislą Furby, kuris pagal kompiuterinę galią prilygsta 1980 metais išleistam Apple II kompiuteriui. Tai net ne žaislas, o kažkas panašesnio į naminį gyvūną. Jis moka šnekėti savo kalba (žodynas įeina į komplektą), gali papasakoti, ką jis jaučia, reaguoja į aplinkinius dirgiklius, į tai, kaip jūs jį glostote ir lepinate. Jį reikia maitinti tariamu maistu, jis miega, šoka, moka kelis žaidimus. Kiekvienas Furby turi savo vardą, kurį jis pasako jį pirmą kartą įjungus. Laikui bėgant Furby išmoksta kalbėti angliškai. Jei kelis Furby pastatyti šalia, jie pradeda šnekėtis ir keistis savo žiniomis. Pardavėja sakė, kad parodos metu keli Furby, kurie stovi ant prekystalio, rytais labai gerai reaguoja į lankytojų glamones, bet arčiau pietų jiems tai atsibosta ir jie dažniausiai užmiega. Žaislas kainuoja 199 Lt (Amerikoje - $30). Apie Furby galima pasiskaityti oficialiame firmos Tiger Electronics saite . Apie sugedusio Furby vidinį pasaulį skaitykite čia (silpnų nervų žmonėms ir vaikams nepatariama :-).
Na va nzn ar kam padejau 4u.gif as pati lb noriu furbio bet brangu, gal gimimo dienai, bet sunku ji rast druskininkuose ar alytui verysad.gif
justina_r
QUOTE(Karolina12 @ 2008 04 15, 19:43)
Ta pati firma pristatė Lietuvoje beveik nematytą iki šiol žaislą Furby, kuris pagal kompiuterinę galią prilygsta 1980 metais išleistam Apple II kompiuteriui. Tai net ne žaislas, o kažkas panašesnio į naminį gyvūną. Jis moka šnekėti savo kalba (žodynas įeina į komplektą), gali papasakoti, ką jis jaučia, reaguoja į aplinkinius dirgiklius, į tai, kaip jūs jį glostote ir lepinate. Jį reikia maitinti tariamu maistu, jis miega, šoka, moka kelis žaidimus. Kiekvienas Furby turi savo vardą, kurį jis pasako jį pirmą kartą įjungus. Laikui bėgant Furby išmoksta kalbėti angliškai. Jei kelis Furby pastatyti šalia, jie pradeda šnekėtis ir keistis savo žiniomis. Pardavėja sakė, kad parodos metu keli Furby, kurie stovi ant prekystalio, rytais labai gerai reaguoja į lankytojų glamones, bet arčiau pietų jiems tai atsibosta ir jie dažniausiai užmiega. Žaislas kainuoja 199 Lt (Amerikoje - $30). Apie Furby galima pasiskaityti oficialiame firmos Tiger Electronics saite . Apie sugedusio Furby vidinį pasaulį skaitykite čia (silpnų nervų žmonėms ir vaikams nepatariama :-).
Na va nzn ar kam padejau 4u.gif  as pati lb noriu furbio bet brangu, gal gimimo dienai, bet sunku ji rast druskininkuose ar alytui verysad.gif
*

bandykit is ebay.co.uk parsisiusti mirksiukas.gif bus tikrai pigiau, bet zinoma ten daugiausia deveti, bet iki 50 lt. tikrai galima islosti smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.