Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: ROPLIUKŲ TURNYRAS "Vaikų šalyje 2005"
Supermamų klubas > Bendras > Naujienos
Pages: 1, 2, 3
Labradoriukė
QUOTE(ecka @ 2005 11 25, 17:43)
Beje, per tuos džiaugsmus vieni kitų taip ir nepasveikinome doh.gif  Tad sveikiname užėmus garbingą III-ąją vietą 4u.gif  Aukit sveiki ir greitučiai 4u.gif

Videozona@takas.lt
Ačiū thumbup.gif
*

sveikute, as paziurejau, ten ne jus matotes, o 1 nr. Ten jau finalas, o is paprasto nera sad.gif visas perziurejau niekur 6 neradau sad.gif
atsiprasau, kad suklaidinau 4u.gif

Aciu uz sveikinimus ax.gif
Brasske
Gal kas turit su nr.2 nuotraukyciu?
Mano adresas rasele222@one.lt
Labai buciau dekinga... ax.gif
ecka
QUOTE(Labradoriukė @ 2005 11 25, 18:55)
sveikute, as paziurejau, ten ne jus matotes, o 1 nr. Ten jau finalas, o is paprasto nera sad.gif visas perziurejau niekur 6 neradau sad.gif
atsiprasau, kad suklaidinau  4u.gif

Aciu uz sveikinimus  ax.gif
*

Mano ir buvo panelytė 1 Nr mirksiukas.gif
Maarit
O gal kas nufotografavot ar nupilmavot sekmadienį berniuką su 6 numeriu.Būtų malonu jei atsiūstumėt man vilmuxa@gmail.com
m a m a
ACIU DAIDUK TAU LABAI user posted image
Buziaka
QUOTE(xxzz @ 2005 11 25, 13:07)
Nu aš irgi norėjau ikelt kelias iš sekmadienio bet nesuprantu kodėl man neleidžia šitoj temoj  sad.gif
*

Beje aš turiu vieną nuotraukytę iš sekmadienio su numero 2 biggrin.gif
user posted image
Buziaka
QUOTE(Ieva P. @ 2005 11 25, 12:27)
Kokia graži  thumbup.gif
Gal gali man atsiųsti į ieva&adomas@takas.lt?
4u.gif
*

ar tikrai adrese yra simbolis "&" ??? Nes man neleidzia issiusti g.gif
agniusha
Sveikos mamos

Pirmiausiai sveikinam visas dalyvavusias clap.gif clap.gif clap.gif ir taip pat laimejusias clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif

Mes prisijungiam prie m a m o s idejos - reikia oganizuoti kelis kartus i metus. Butu labai nuostabu - tuomet galetume ir mes sudalyvauti. Manau supermama galetu tai padaryti tradicija, o mes visi kiek galim prisidetume prie organizacijos. Ir tuo paciu dar ir prisijungtume prie kokios nors sventes mirksiukas.gif
xxzz
QUOTE(Buziaka @ 2005 11 26, 14:44)
Beje aš turiu vieną nuotraukytę iš sekmadienio su numero 2  biggrin.gif
user posted image
*

oj kaip faina, gal gali persiųsti į karpienekristina@hotmail.com . ACIU LABAI 4u.gif
Board
QUOTE(agniusha @ 2005 11 26, 15:34)
Sveikos mamos

Pirmiausiai sveikinam visas dalyvavusias  clap.gif  clap.gif  clap.gif ir taip pat laimejusias  clap_1.gif  clap_1.gif  clap_1.gif

Mes prisijungiam prie m a m o s idejos - reikia oganizuoti kelis kartus i metus. Butu labai nuostabu - tuomet galetume ir mes sudalyvauti. Manau supermama galetu tai padaryti tradicija, o mes visi kiek galim prisidetume prie organizacijos. Ir tuo paciu dar ir prisijungtume prie kokios nors sventes   mirksiukas.gif
*

i 
Norime priminti, kad šiais metais Supermama.lt organizavo pirmą "MiniMaratoną", kuriame dalyvavo ropliukai ir jau didieji "ėjikai". Šis renginys bus rengiamas kasmet. Tad jei nepavyko dabar sudalyvauti ropojant, kitais metais lauksime jūsų "MiniMaratono" varžybose jau žingsniuojant
smile.gif
plačiau apie MiniMaratoną galite pasiskaityti čia
agniusha
QUOTE(Auges @ 2005 11 26, 22:56)
Norime priminti, kad šiais metais Supermama.lt organizavo pirmą "MiniMaratoną", kuriame dalyvavo ropliukai ir jau didieji "ėjikai". Šis renginys bus rengiamas kasmet. Tad jei nepavyko dabar sudalyvauti ropojant, kitais metais lauksime jūsų "MiniMaratono" varžybose jau žingsniuojant   smile.gif
plačiau apie MiniMaratoną galite pasiskaityti čia
*

Puiku, mes visuomet uz kai kalba eina apie tokius renginius thumbup.gif,
tik prie jo dar galima ropliukus prijungti ir daryti tarkim pavasari ir rudeni - aisku jei yra noro - na zodziu cia pasiulymas, o jus tarkit savo zodi mirksiukas.gif , o jau ka reikia padarysim ax.gif
loretabr
QUOTE(xxzz @ 2005 11 26, 22:16)
oj kaip faina, gal gali persiųsti į karpienekristina@hotmail.com . ACIU LABAI  4u.gif
*

Labas, taigi aš jums vakar dieną išsiunčiau šitą nuotraukytę. Nejau negavot g.gif
xxzz
QUOTE(loretabr @ 2005 11 27, 13:17)
Labas, taigi aš jums vakar dieną išsiunčiau šitą nuotraukytę. Nejau negavot g.gif
*

Negavom sad.gif pabandyk dar kartelį, gal dėžė per pilna buvo, prasitryniau dabar. ACIU 4u.gif
loretabr
QUOTE(xxzz @ 2005 11 27, 14:39)
Negavom  sad.gif  pabandyk dar kartelį, gal dėžė per pilna buvo, prasitryniau dabar. ACIU  4u.gif
*

Išsiunčiau. Parašyk, ar gavai.
daiduk
Sveikutes.
M a m o s deka turiu i CD perrasyta filmuota sestadienio turnyra thumbup.gif thumbup.gif
Labradoriukė
QUOTE(daiduk @ 2005 11 27, 20:34)
Sveikutes.
M a m o s deka turiu i CD perrasyta filmuota sestadienio turnyra  thumbup.gif  thumbup.gif
*

Butu gerai ir man kaip nors gauti 4u.gif doh.gif thumbup.gif
xxzz
QUOTE(loretabr @ 2005 11 27, 19:09)
Išsiunčiau. Parašyk, ar gavai.
*

Negavau verysad.gif nesuprantu kas pasidarė g.gif nu jei dar nenusibodom persiųsk šituo: margarita@rmtravel.lt , čia mano drauges. Aciu dar karta 4u.gif
xxzz
QUOTE(daiduk @ 2005 11 27, 21:34)
Sveikutes.
M a m o s deka turiu i CD perrasyta filmuota sestadienio turnyra  thumbup.gif  thumbup.gif
*

O ten visas turnyras nuo pradžios iki galo, ir su visais dalyviais?
moduli
SVEIKOS, MAMYTES,
O GAL KAS KOKIU NUOTRAUKYCIU TURI IS PIRMOS ROPLIUKU DIENOS, T.Y. PENKTADIENIO. MES ESAME 13 NUMERIS.

ACIU!
daiduk
QUOTE(xxzz @ 2005 11 28, 17:16)
O ten visas turnyras nuo pradžios iki galo, ir su visais dalyviais?
*

Taip visas. Aisku, epizoduose daug musu. mirksiukas.gif
xxzz
QUOTE(daiduk @ 2005 11 28, 18:41)
Taip visas. Aisku, epizoduose daug musu. mirksiukas.gif
*

o gal Nr. 6 kokiam epizode šmėžuoja? smile.gif mes patys filmavom, ale prastoka ta musu medžiaga smile.gif
xxzz
QUOTE(xxzz @ 2005 11 28, 18:46)
o gal Nr. 6 kokiam epizode šmėžuoja?  smile.gif  mes patys filmavom, ale prastoka ta musu medžiaga  smile.gif
*

nu ir nusišnekėjau Nr.2 smile.gif
ilja
QUOTE(daiduk @ 2005 11 27, 20:34)
Sveikutes.
*

Kaip galima būtų tą CD įsigyti g.gif Labai, labai.........., labai noooooriu bigsmile.gif blush2.gif
daiduk
Jau matau 3 kopijas reik daryt biggrin.gif
Si vakara zadejo vyras nukopijuot, bet biski reikalu kitu buvo, tai rytdeinai atidejo.
Pabandysiu visom padaugint. mirksiukas.gif
iewike
Ir mes noretume cd, nors ir kita diena ropojom, bet bendras vaizdas vis vien norisi turet... Tik va, mes Klaipedoj....
m a m a
Sveikutes mamos.

O ar sestadienio III TURO ropliuku daugiau niekas neturi juostos isskyrus DAIDUK (mat butent sio turo nera juostoje, o mes kaip tik III ture ropojome lotuliukas.gif) ???? ATSILIEPKITE labai prasom!!!
ilja
Dar šiek tiek nuotraukėlių iš šeštadienio šeštadienio turnyras.
Brasske, ten yra ir tavo Deivaras mirksiukas.gif
Brasske
QUOTE(daiduk @ 2005 11 28, 23:05)
Jau matau 3 kopijas reik daryt  biggrin.gif
Si vakara zadejo vyras nukopijuot, bet biski reikalu kitu buvo, tai rytdeinai atidejo. 
Pabandysiu visom padaugint.  mirksiukas.gif
*

is as labai noreciau... ax.gif
Brasske
QUOTE(ilja @ 2005 11 29, 12:43)
Dar šiek tiek nuotraukėlių iš šeštadienio šeštadienio turnyras.
Brasske, ten yra ir tavo Deivaras mirksiukas.gif
*

Oi Ilja , labai labai aciu!!!
loretabr
QUOTE(xxzz @ 2005 11 28, 16:14)
Negavau  verysad.gif  nesuprantu kas pasidarė  g.gif  nu jei dar nenusibodom persiųsk šituo: margarita@rmtravel.lt ,  čia mano drauges. Aciu dar karta  4u.gif
*

Išsiunčiau blink.gif
xxzz
QUOTE(loretabr @ 2005 11 29, 14:25)
Išsiunčiau blink.gif
*

Jau turim thumbup.gif Ačiukas 4u.gif
xxzz
QUOTE(daiduk @ 2005 11 29, 00:05)
Jau matau 3 kopijas reik daryt  biggrin.gif
Pabandysiu visom padaugint.  mirksiukas.gif
*

Tik dabar pamaciau kad čia šeštadienis doh.gif tai mum tada nereik mes iš sekmadienio smile.gif
Maarit
Mums taip pat reikia ko nors iš sekmadienio, nejaugi niekas neturit sad.gif cray.gif
RamuneM
QUOTE(Vilmuxa @ 2005 11 30, 00:17)
Mums taip pat reikia ko nors iš sekmadienio, nejaugi niekas neturit sad.gif  cray.gif

Kažką iš sekmadienio turiu, bet niekaip nei padoriai peržiūrėti, nei kur pasireklamuoti neturiu kada. Labai jau visokie darbai spaudžia. Jei kokia gera savaite palauksite, tai paskui duosiu žinoti kas į mūsų kadrus ir filmukus papuolė (čia sekmadienio atrakcijos)
vitalyte
QUOTE(RamuneM @ 2005 11 29, 22:35)
Kažką iš sekmadienio turiu, bet niekaip nei padoriai peržiūrėti, nei kur pasireklamuoti neturiu kada. Labai jau visokie darbai spaudžia. Jei kokia gera savaite palauksite, tai paskui duosiu žinoti kas į mūsų kadrus ir filmukus papuolė (čia sekmadienio atrakcijos)
*

Oi palauksim, palauksim notworthy.gif Net jei ir nelabai matysimės, atminčiai vis tiek vaizdinė medžiaga būtų super 4u.gif
xxzz
nu mes turim biškį filmuotos medžiagos iš sekmadienio, bet labai jau skurdi smile.gif
loretabr
Sveikutės,
ar kuri matėt rolleyes.gif lapkričio 21 d. Lietrytyje yra nuotrauka ir sekmadienio ropliukų finalo smile.gif Šiaip gana nekokybiška, nes nespalvota.
RamuneM
Labutis,

QUOTE(loretabr @ 2005 12 04, 12:12)
ar kuri matėt rolleyes.gif lapkričio 21 d. Lietrytyje yra nuotrauka ir sekmadienio ropliukų finalo smile.gif Šiaip gana nekokybiška, nes nespalvota.

Vyro bendradarbiai pamatė ir atpažino smile.gif Ten ryškiausiai mano vyras su ropliuku Tadu smile.gif Šiaip Lietryčio neskaitom, bet tą numerį nusipirkom.
moduli
LABAS,
AR YRA TEVELIU ,MAMYCIU, DALYVAVUSIU PENKTADIENIO ROPOJIMO TURNYRE. KUR JUS? ATSILIEPKITE!!!
daiduk
Pagaliau "iskeptas" kompaktas DVD sestadienio ropliuku turnyro. Greit visos sakykit, kiek padaugint reikia.
Nirmeda
Ilja
Labradoriuke
Iewike

Ar visoms reikia?
Vyras rytoj padaugintu, tik va nezinau kiek reikia. g.gif
nirmeda
QUOTE(daiduk @ 2005 12 07, 21:32)
Pagaliau "iskeptas" kompaktas DVD sestadienio ropliuku turnyro. Greit visos sakykit, kiek padaugint reikia.
Nirmeda
Ilja
Labradoriuke
Iewike

Ar visoms reikia?
Vyras rytoj padaugintu, tik va nezinau kiek reikia. g.gif
*

oi reikia reikia bigsmile.gif
iewike
REIKIA:)
Sella
Sveikos mamytes, apie jusu "Ropliuku turnyra" rode net per Italijos televizija trumpa filmuota reportaza, saunuoles jus ir jusu maziukai, kad garsinate Lietuva! thumbup.gif
daiduk
Nu nieko sau!!!!!!!!!!!!!!!!! thumbup.gif bigsmile.gif
almante
QUOTE(moduli @ 2005 12 05, 22:48)
LABAS,
AR YRA TEVELIU ,MAMYCIU, DALYVAVUSIU PENKTADIENIO ROPOJIMO TURNYRE. KUR JUS? ATSILIEPKITE!!!
*

labas,

mes cia smile.gif tuoj atsiusiu nuotraukytes 4u.gif
davule
Niekur neradau temeles apie 2008 metu ropliuku konkursa g.gif
gal reiktu sia atgaivinti blush2.gif

Andren
QUOTE(davule @ 2008 05 27, 23:31)
*

As ir neradau verysad.gif , o viena mama parase kad jau geguses 30d vilniuja vyks , tik nezinau kur verysad.gif verysad.gif
ragana66
Viskas vyks Forum palace smile.gif O info radau http://pliusas.fm/page/kudikiulenktynes/index.php. Aisku, jei apie tas pacias lenktynes kalbam biggrin.gif
SuperMama
QUOTE(davule @ 2008 05 27, 23:31)
*

Atidarykite geriau naują temą. drinks_cheers.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.