LAbutis, Mes dalyvavom penktadieni. KAjus buvo antrasis is penketuko, nuropojo vos metra ir atsisedo, o kiti trys i priesinga puse nuvare arba irgi atsisede visus stebejo Bet siaip labai viskas fainiai buvo ir dovaneles malonios Svarbiausia sudalyvavom Foto bus veliau  Neieinu i banga.lt
vitalyte
2005 11 20, 18:31
IddI, lauksim nuotraukyčių O aš vat susodinau abu savo ropliukus tarp prizų ir nufotkinau  Įdėsiu nuotraukytę vėliau, nes ir man banga neatsidaro. Bet prizai tai ...nuo...iki  - tyreles, seilinukus ir pan. dabar sunaudosim, o HIPP skėtis (labai geras - tvirtas ir automatiškai išsiskleidžia) ir kaklaraištis  bus ateičiai, kai paaugs. Kaklaraištį Kajui 18-to gimtadienio proga padovanosiu, sakysiu - "pats užsidirbai būdamas 10-ties mėnesių, sūnau"  (nors čia gal sesė uždirbo  , bet vis tiek  )
Vitalyte sveikinu labai labai tavo ropliuke Liucija ir jos treneri Kaju. As turiu irgi daug ka papasakot, bet niekaip vis nerandu laiko. Vakare gal prisesiu ilgesniam laikui prie kompo, jei mazes miegos ramiai. Beje, siandien ziurejau nufilmuota visa vakaryksti ropliuku turnyra. Labai fainai nufilmavo vyro draugas.
m a m a
2005 11 20, 18:53
nirmeda
2005 11 20, 19:06
sveikos mamytes, gal kas turit nuotraukyciu is sestadienio ropliuku ir mes kadre, numeriukas sestas. oi kaip buciau dekinga jei atsiustumet  o jei dar filmuotoj medziagoj pakliuvom, skolinga nelikciau, nes jau kaip vyras pafilmavo tai  tik zmoniu kojos  tiesa pas man kadre yra 10 numeriukas, 5 numeriukas ir 8-tas atrodo  gal kam reik  cia is sestadienio.
m a m a
2005 11 20, 19:25
Sveikinam vaikučius, parodžiusius gerus rezultatus Ropliukų turnyre Labai fainas renginukas vakar buvo, tik gaila, kad nepavyko parodyti visų savo sugebėjimų  Iš savo penketo atropojom treti  Tiesiog, vaiką renginio pradžioj išgąsdino labai didelis muzikos garsas, o vėliau susidomėjo savo bendraamžiais daiduk, jei būtų galima, norėtumėm gauti tą įrašą, nes pas mus filmavo, bet nenufilmavo
Sveiki ropliukai ir ju mamytes:) Pirmiausiai noriu pasveikinti visus dalyvavusius ir laimejusius, o ypac 7 Numeriuka, na buvo tiesiog fantastiska siandien i ja ziureti Mes irgi siandien dalyvavom, buvom greta 15 numeriuko leliuko, palaikem kompanija asaromis  Vyras visa laika filmavo ir kazkodel kaip tik toj vietoj kai mespaleidziam dudas ir neinam ropoti visas vaizdas ir rungtynes dingsta, o atsiranda tik tada, kai jau ilsimes Jei kas nors turi nuotraukyte ar filmuotos medziagos kur 14 numeriukas patekes i kadra, butumem labai laimingi, jei galetumem gauti ka nors atsiminimui  O dovaneles tai mum labai patiko  Mazoji jokiu uzpilamu kosiu nevalgo, o sia valge, isvakarese norejau pirktis avent puoduka, bet patingejau eiti, siandien kaip tik gavom
loretabr
2005 11 20, 20:43
Labukas, na va, grįžom namo. Matuko numeris buvo 20. Savo pogrupyje laimėjom pirmą vietą, patekom į finalą. Finale buvom antri Renginys Vitalyte, atsiųsk bendraujančių prizininkų nuotraukytę į el.paštą gedasbraz@walla.com
m a m a
2005 11 20, 21:40
Oi laukiam laukiam, nuotraukyciu laukiam mes is SESTADIENIO, 11 numeris. Uzemem ketvirtaja vieta. Labai labai LAUKIAM vaizdines medziagyte, PASIDALINKITE  . Galite atsiusti el. pastu viska ka turite nufilmave ar nufotografave grazina@wizardnet.lt
Jeigu pas ką į kadrą pateko 12 numeriukas iš šeštadienio varžybų, labai prašau atsiųsti paštu vaidoslt@yahoo.com
ežiukai
2005 11 20, 23:04
Ropliukų varžybos  Mes patekom į finalą ir užėmėm 3-ią vietą.Viskas buvo super,daug įspūdžių ir geros nuotaikos Keleta nuotraukyčių: Pavargau,bet pogrūpyje pirma...  Apdovanojimai,su užėmusiais 2-ą vietą  Jei kam nors pateko nr.5 į kadrą atsiūskyt nuotraukytes ajurgita@dtiltas.lt
Bent jau sestadieni makalavosi toks dede fotografas, kuris pyskino visus dalyvius is eiles. Labai norejosi keleta nuotrauku is jo paprasyti, bet kazkur labai netiketai pradingo. Jei kas zinote kaip ji surasti , pasidalinkite, nes mums gavosi tik viena nuotrauka ir ta pati  .
neparasiau as savo elektroninio pasto  renataskuleviciene@kalnieciai.lt
QUOTE(tetiz @ 2005 11 21, 01:06) Bent jau sestadieni makalavosi toks dede fotografas, kuris pyskino visus dalyvius is eiles. Labai norejosi keleta nuotrauku is jo paprasyti, bet kazkur labai netiketai pradingo. Jei kas zinote kaip ji surasti , pasidalinkite, nes mums gavosi tik viena nuotrauka ir ta pati  . Tikrai tikrai, as kai ziurejau nufilmuota konkursa pastebejau. Pagalvojau, gal i zurnala koki fotkina, labai jau sustras fotikas, kaip megejui. O mano ropliuke Brigita sianakt sukarsciavo, tai taip ir neprisedau prie kompo vakar, kaip zadejau. Vilija, kaip minejau atrankiniam ture atropojo trecia. Musu konkurentai buvo labai stiprus. Pirmieji du kirto finiso linija, kai maniskes dar tik koki metra buvo "iveikusios". Jos buvo labai suzavetos minia, ir kaip tikros damos pozavo fotoreporteriam. Paskui izvelgem, kad gudruoles net kazkokia taktika buvo surezgusios. Brigita pradejo koketuot su dar finiso nekirtusiu vyruku, tada sese, kaip kokia gudri lape, pasinaudojo tuo ir greit skuode pas ja kviecianti teti ir kirto finisa trecioji. Brigita pavargusi nuo itemptos kovos, o gal del vyruko demesio stokos  , paleido dudas ir lauke, kol ateis mama ir paims is musio lauko vidurio. Be musu poreles, sestadieni dar ropojo dvynukiu is kauno komanda. Padariau isvada tokia: galbut butu buve geresni rezultatai, jei nekartu jos butu ropojusios, o skirtinguose turuose. Teveliams sunku kviest du vaikus is karto. Kazkaip norisi kad abi pirmos butu. Jei ropotu viena, galetum susikoncentruot i viena vaika, gal ir rezultatas butu geresnis, nors kas zino, jos gi pacios kazkokia taktika sugalvojusios buvo Dar karta norisi pasidziaugt Liucijos pergale
Buziaka
2005 11 21, 11:28
Mano sūnėnas sekmadienį užėmė  vietą
nirmeda
2005 11 21, 11:56
mes ropojom su dvynukem jusu daiduk  , gaila kad susirgo  na dar karta prasau jei kas turit sesta numeriuka netycia pas save, oi kaip buc dekinga, cia is sestadienio. ir jei kas susisieksit su tuo fotografu praneskit ir cia. mano pastas : nirmeda@yahoo.com o atropojom mes savo pogrupy antros  truko gal sekundes, bet pradzioj metesi i sona pas vaikus sedincius  bet poto susizgribo ir kaip vare
nirmeda
2005 11 21, 12:06
QUOTE(daiduk @ 2005 11 20, 18:49) Beje, siandien ziurejau nufilmuota visa vakaryksti ropliuku turnyra. Labai fainai nufilmavo vyro draugas. as kaip kokia ikyruole, bet gal ir mes ten esam , oi kaip noreciau  nes jau vyras kaip pafilamvo tai
QUOTE(nirmeda @ 2005 11 21, 12:56) mes ropojom su dvynukem jusu daiduk  , gaila kad susirgo  na dar karta prasau jei kas turit sesta numeriuka netycia pas save, oi kaip buc dekinga, cia is sestadienio. ir jei kas susisieksit su tuo fotografu praneskit ir cia. mano pastas : nirmeda@yahoo.com o atropojom mes savo pogrupy antros  truko gal sekundes, bet pradzioj metesi i sona pas vaikus sedincius  bet poto susizgribo ir kaip vare  Kaip jau minejau, labai stipri konkurente taviske buvo mano dvynukem. QUOTE(nirmeda @ 2005 11 21, 13:06) as kaip kokia ikyruole, bet gal ir mes ten esam , oi kaip noreciau  nes jau vyras kaip pafilamvo tai  Tikrai, tikrai esat ir kai tik turesiu ta juostele, kazkaip sugalvosiu ja paplatint. Joje yra VISI sestadieni ropoje vaikai. Nu aisku, maniskes visur pagrindines, bet nufilmuoti visi O cia sudejau visas nuotraukytes, kurias darem savo fotiku Tik labai mazai cia ju, nebuvo kada fotkint
nirmeda
2005 11 21, 15:27
Sveikutes Ropliuku mamytes,
O gal kam per klaida pavyko nufotkinti mano dvynukiu (nr. 14 ir 15) pasiekimus sestadieni 11 val.? Buciau dekinga.
Labai smagus renginys, tik mes dar neropojam... Teko tik paziureti  Labai geras pasiulymas daryti dar vienas varzybas... Mes jau gal irgi dalyvautume
labas visiem ropliukam  . mes irgi vakar dalyvavom  tik startas mum nelabai pavyko, tetis per grubiai pastume, tai apsiverke dalyvis  . Paskui jau kai pamate kitam gale mama ir dar su kamera tai greit atropojo. Tai savo grupėj treti likom. Vistiek svarbiausia dalyvaut
Beje jei kam į kadrą papuolė Nr.2 iš sekmadienio varžybų, persiųskit nuotraukas į karpienekristina@hotmail.com . Busim labai dėkingi
Bombočka
2005 11 21, 22:06
Sveiki, noriu parasyti savo atsiliepimus apie ropliuku varzybas. Visada svajojau su dukrele sudalyvauti tokiose varzybose ir kaip tik atradau reklama, kad vyksta vaikiuku registracija, is karto tai ir padarem. Labai laukiau, kada gi suskambes telefonas ir mums pranes, kad mes dalyvaujame. Bet deja, sita skambuti sulaukeme tik lapkricio 19d 11val.02min. Nustebusi moteris (turbut viena is organizatoriu) klausia manes, ar atvyksim dalyvauti varzybose? Su dziaugsmu atsakau TAIP TAIP. Bet kai pasirodo, musu sutikimas buvo paveluotas. Todel noriu paklausti, kodel musu niekas neinformavo is anksto, kad mes pakliuvome i ropliuku varzybas?  Kodel mes negavome jokio pranesimo nei elektroniniu pastu nei telefonu?  Noredami surasti iseiti mus pakviete sudalyvauti sekmadienio varzybose, bet mums ta diena nepavyko nuvaziuoti i paroda  ir taip mes likom ant ledo Suprantu, kad informacija buvo paskelbta interne, bet gi nevisada turi to laiko viska apziureti TAd labai noreciau, kol vaikiukas pats vaiksciuoti neismoko, vis del to sudalyvauti ropliuku varzybose O dar, labai labai sveikinam visus prizininkus
m a m a
2005 11 21, 23:33
Jau yra norinciu dar vienoms varzyboms, valio!!!!  Tai organizuojam prieskaledines "nykstuku eitynes", ka??? Nu palaikykit gi daugiau mamyciu
m a m a
2005 11 21, 23:56
Ar "www.supermama" paremti kazkiek galetu sita minti?
Sveikos mamytes! Nors jau ispudziai apie turnyra turbut kiek atsalo, bet tik dabar radau laiko pasidalint jais. Pirmiausia, sveikinimai prizininkms, saunuoliai! Mano Arminelis buvo vienas is jauniausiu, taigi pasimete varzybose  Nors namie tai oho koks greituolis! Tai va, jis prasidejus turnyrui, pirma nukeliavo i viena puse - apziuret konkurentu, po to - i kita, o tada sumaste, kad reik ir jam jau vytis varzovus, ir nuropojo gan neblogai gabala, bet kazkas nepatiko ir...apsibliove...mano vargsiukas.  Tai teko ji pasiimti, nepasiekus finiso, bet vistiek dziaugiuos kad nors neliko sedet, kaip kai kurie. Buvo labai smagu ziuret i tuos sedincius 4 ture, mazdaug - ardykites, o man dzin! - fainuoliai! Siaip buvo tikrai fainas renginys, labai smagu ir t.t, nenoriu kartotis! Tikrai butu faina kad daugiau butu panasiu renginiu, tikiuosi mielai dar kur nors sudalyvausim.
vitalyte
2005 11 22, 14:24
QUOTE(loretabr @ 2005 11 20, 20:43) Labukas, na va, grįžom namo. Matuko numeris buvo 20. Savo pogrupyje laimėjom pirmą vietą, patekom į finalą. Finale buvom antri Renginys Vitalyte, atsiųsk bendraujančių prizininkų nuotraukytę į el.paštą gedasbraz@walla.com  Šiandien išsiunčiau  O jūs gal turite įteikimų ceremoniją užfiksavę? Visi kartu ten lyg ir stovėjom, kiek pamenu  Mūsų fotikas ties ta vieta išsikrovė QUOTE(Rinute @ 2005 11 20, 20:26 ) Sveiki ropliukai ir ju mamytes:)
Pirmiausiai noriu pasveikinti visus dalyvavusius ir laimejusius, o ypac 7 Numeriuka, na buvo tiesiog fantastiska siandien i ja ziureti
Mes irgi siandien dalyvavom, buvom greta 15 numeriuko leliuko, palaikem kompanija asaromis Vyras visa laika filmavo ir kazkodel kaip tik toj vietoj kai mespaleidziam dudas ir neinam ropoti visas vaizdas ir rungtynes dingsta, o atsiranda tik tada, kai jau ilsimes
Jei kas nors turi nuotraukyte ar filmuotos medziagos kur 14 numeriukas patekes i kadra, butumem labai laimingi, jei galetumem gauti ka nors atsiminimui
Ačiū už sveikinimus  O tas 15 numeriukas tai mūsų brolis-treneris Deja, jūsų ropliukės nėra mūsų nuotraukose  Ir išvis mūsų fotografas  buvo sausikoncentravęs ties mūsų dvyniais, tik 20tas numeriukas netyčia pakliuvo Ai, dar 8 numeriukas, kai Liucija bandė jį kalbinti antrankos turo metu Kas turit sekmadienio rungtynių foto su nr. 7 ir nr 15, please, atsiųskit ricis@mail.tele2.lt O fimuota vaizdo medžiaga išvis būtų super  , net jei mūsų ropliukų nelabai matosi.
vitalyte
2005 11 22, 15:57
m a m a, palaikau ir aš tavo mintį, tik manau, kad gana sudėtinga patiems susiorganizuoti tokį renginį  bet panašių renginių galėtų būti keli per metus, kad visais metų laikais gimę ropliukai galėtų sudalyvauti. Dabar gi realiai tik žieminukai ir ankstyvi pavasarinukai tinka pagal ropojimo amžių.. kiti per maži, arba jau per dideli
m a m a
2005 11 22, 18:06
QUOTE(vitalyte @ 2005 11 22, 15:57) m a m a, palaikau ir aš tavo mintį, tik manau, kad gana sudėtinga patiems susiorganizuoti tokį renginį  bet panašių renginių galėtų būti keli per metus, kad visais metų laikais gimę ropliukai galėtų sudalyvauti. Dabar gi realiai tik žieminukai ir ankstyvi pavasarinukai tinka pagal ropojimo amžių.. kiti per maži, arba jau per dideli  As jau pradejau organizuoti po truputi...  Labai noriu suspeti iki Kaledu renginuka maziesiems suorganizuoti - rungtynes ir kartu svente su Kaledu seneliu. Parasiau vieniems dideliems dėdėms - potencaliems sponsoriams, tikiuosi sulaukti sia savaite atsakymo del patalpu. Norincius dalyvauti sventeje, rasykite man i AŽ. LABAI TIKIUOSI, KAD MAN PAVYKS  O gal galesite kazkuo prisideti prie sventes igyvendinimo ??
nirmeda
2005 11 22, 18:17
QUOTE(m a m a @ 2005 11 22, 18:06) oho tu saunuole
Sveiki! Mano dukružė dalyvavo ropliukų turnyre sekmadienį. Akvilei 8 mėnesiai, bet namie jos ropojancčios ir besistojančios tiesiog nulaikyt neįmanoma.  Makalaika ir tiek. Iš tiesų puoselėjom nemažas viltis, bet miegelio noras, garsi aplinka ir žmonių minia padarė savo - mergina susijaudino, pasimetė, todėl nesiryžo peržengti starto linijos. Bet kokiu atveju, labai didžiuojamės turėta galimybe sudalyvauti tokiame turnyre, džiaugiamės gautomis dovanomis ir tikrai išsaugosim dalyvio marškinėlius. Mūsų numeris buvo 10, labai prašom, jei kas mus įamžino - praneškit. Mes turim tokias nuotraukytes (ne kažin kas, bet gal kam pravers):   
Faina, kad ikelet apdovanojimu fotke... O tai vyras nebenufotkino... O as va, su sekmadieniniu 14 numeriuku turiu, kazkas prase...:
O gal kas nufotografavot berniuką su 6 numeriuku
m a m a
2005 11 23, 22:50
Čia yra nuotrauka su vaikučiais kurių numeriai 8,9 ir 10 http://www.litexpo.lt/lt/main/press/foto?&step=6
QUOTE(iewike @ 2005 11 23, 00:06) Faina, kad ikelet apdovanojimu fotke... O tai vyras nebenufotkino... O as va, su sekmadieniniu 14 numeriuku turiu, kazkas prase...:  jetau kaip aciuuuuuu  Fantastika
Buziaka
2005 11 25, 10:18
Dar turiu tokią iš sekmadienio
Ieva P.
2005 11 25, 12:27
QUOTE(Buziaka @ 2005 11 25, 10:18) Dar turiu tokią iš sekmadienio  Kokia graži Gal gali man atsiųsti į ieva&adomas@takas.lt?
Nu aš irgi norėjau ikelt kelias iš sekmadienio bet nesuprantu kodėl man neleidžia šitoj temoj
Labradoriukė
2005 11 25, 16:51
QUOTE(m a m a @ 2005 11 20, 21:40) Oi laukiam laukiam, nuotraukyciu laukiam mes is SESTADIENIO, 11 numeris. Uzemem ketvirtaja vieta. Labai labai LAUKIAM vaizdines medziagyte, PASIDALINKITE  . Galite atsiusti el. pastu viska ka turite nufilmave ar nufotografave grazina@wizardnet.ltMes buvom 3 vietoj Tiesa saknt, mus uzleido m a m a  Kazin kodel nebepanorot dar pasiropinet  Susisieksiu su jumis
Labradoriukė
2005 11 25, 17:04
QUOTE(Labradoriukė @ 2005 11 25, 18:04) Labai ačiū  Persisiuntėme vieną nuotraukytę ir mes (užėmėme II-ąją vietą)
Labradoriukė
2005 11 25, 17:36
QUOTE(Vilmuxa @ 2005 11 23, 00:28) O gal kas nufotografavot berniuką su 6 numeriuku sestadienio berods turiu viena nuotraukyte, jei tinka kokiu adresu siust?
Labradoriukė
2005 11 25, 17:39
QUOTE(ecka @ 2005 11 25, 17:34) Labai ačiū  Persisiuntėme vieną nuotraukytę ir mes (užėmėme II-ąją vietą)  galiu daugiau atsiusti, jei pasakytum e-maila
QUOTE(Labradoriukė @ 2005 11 25, 18:36) sestadienio berods turiu viena nuotraukyte, jei tinka kokiu adresu siust? Beje, per tuos džiaugsmus vieni kitų taip ir nepasveikinome  Tad sveikiname užėmus garbingą III-ąją vietą  Aukit sveiki ir greitučiai  Videozona@takas.lt Ačiū
|
|