MANO BERNIUKAS ROPOTI PRADEJO TIK 9,5 MEN.DABAR ROPOJA NEBLOGAI, JAM 10 MEN. IR 1 SAV. PENKTADIENI DALYVAUSIME ROPLIUKU TURNYRE . NORS MUSU ROPOJIMAS NERA GREITAS, BET TIKSLA PASIEKIA GREITAI- JUDA I PRIEKI NEZIOPSODAMAS. MAT DAR ROPOJIMO STAZAS MAZAS, NES KITI JAU NUO 7 MEN. ROPOJA.
GAL IR DAUGIAU YRA VAIKU KURIE ROPOJA NESENIAI IR DALYVAUS ROPLIUKU TURNYRE? ATSILIEPKITE!!!
BUTU IDOMU!
Cinderella
2005 11 14, 13:33
QUOTE(moduli @ 2005 11 14, 14:25) MANO BERNIUKAS ROPOTI PRADEJO TIK 9,5 MEN.DABAR ROPOJA NEBLOGAI, JAM 10 MEN. IR 1 SAV. PENKTADIENI DALYVAUSIME ROPLIUKU TURNYRE . NORS MUSU ROPOJIMAS NERA GREITAS, BET TIKSLA PASIEKIA GREITAI- JUDA I PRIEKI NEZIOPSODAMAS. MAT DAR ROPOJIMO STAZAS MAZAS, NES KITI JAU NUO 7 MEN. ROPOJA. GAL IR DAUGIAU YRA VAIKU KURIE ROPOJA NESENIAI IR DALYVAUS ROPLIUKU TURNYRE? ATSILIEPKITE!!! BUTU IDOMU! mums 6 men. jau pradedam ropoti!!! o kur viks konkursas? butu idomu paziureti!!!  tik gaila,kad negalim sudalivauti
ežiukai
2005 11 14, 19:35
Maniškė pradėjo ropoti nuo 8mėn.Dabar jai 9mėn.ir 1sav.Mes roposime semadienį.Gal susitiksim finale?
Ar tik tiek supermamų ropliukų šiemet? Negali būti! Kviečiame užsukti į šią temą ir pasigirti, kas ropos šiemet "ROPLIUKŲ TURNYRE 2005. Šauniausiai ir vikriausiai ropojantys mažyliai bus apdovanoti ne tik konkurso organizatorių bei rėmėjų prizais, bet ir supermama.lt atributika!
[attachmentid=39018]
P.s.: nepamirškit užsukti ir į supermama.lt stendą - norėsim susipažinti, pasilabinti ir palinkėti sėkmės savo favoritams!
O mūsų nepatvirtino Nors kuo puikiausiai ropojam atbuli, bet turbūt pasirodėm per jauni
Čia registruojasi Supermamos, kurių ropliukai dalyvaus turnyre: 1. moduli (penktadienį) 2. eziukai (sekmadienį) 3. Rinute (sekmadienį) 4. nirmeda (šeštadienį) 5. vitalyte (sekmadienį) 6. daiduk dvynukės (šeštadienį) 7. iewike (sekmadienį) 8. ilja (šeštadienį) 9.........
sveiki as irgi turiu ropliuke:), kuri ropos sekmadieni:) ropoja nuo puses metuku, dabar jau 9 menesiai, bandysim laime  nors man svarbiau tik sudalyvauti ir tikiuos, akd musu stebuklingasis obuoliukas suvilios ja pajudeti is vietos
nirmeda
2005 11 16, 14:58
ir mes roposim sestadieni
vitalyte
2005 11 16, 15:02
Mes taip pat roposim  , sekmadienį. Bet ropos tik Liucija, brolis bus palaikymo komandoj ir už trenerį Tiesa, Liucija ropoja nuo 7mėn. (pradėjo dar nesukakus 7iems mėn.)ir jau neblogą greitį išvysto  Kajus vėliau pradėjo, bet jau praktiškai vaikšto  , tai ir netinkamas dalyvauti. Eziukai, Rinute, susitiksim Dar nemažai bendraamžių (sausinukų) taip pat dalyvauja turnyre. Mestelsiu nuorodą, kad čia prisiregistruotų
Ir mes dalyvausim 7dieni... Vieninteliai klaipedieciai:)
Penktadienis moduli (9.5 mėn. ropliukas)
Šeštadienis Nirmeda (9 mėn ropliukė), daiduk (Brigita ir Vilija, 9men. dvynukės ropliukės)
Sekmadienis eziukai (9 mėn ropliukė) Rinute (9 mėn ropliukė) vitalyte (10 mėn. ropliukė sesė dvynukė) iewike (10men Evute)
Fen-berry
2005 11 16, 16:04
Mes irgi labai norėjome sudalyvauti, tik va, nespėjome išmokti ropoti  : užpakaliukas pakyla, o rankos dar vis neklauso  . Važiuosim nors pažiūrėti
Mes dalyvaujam šeštadienį  Prašom ir mus palaikyti Penktadienis moduli (9.5 mėn. ropliukas) Šeštadienis Nirmeda (9 mėn ropliukė), daiduk (Brigita ir Vilija, 9men. dvynukės ropliukės) ilja (10 mėn. Aurėja) Sekmadienis eziukai (9 mėn ropliukė) Rinute (9 mėn ropliukė) vitalyte (10 mėn. ropliukė sesė dvynukė) iewike (10men Evute)
žiuželis
2005 11 16, 16:38
hm, užregisravau kleckiuką, bet nieks nieko neatsiuntė. tai nepatekom taip suprast, ar ne?
sraigute
2005 11 16, 18:05
Mes ropojam sekmadieni  Penktadienis moduli (9.5 mėn. ropliukas) Šeštadienis Nirmeda (9 mėn ropliukė), daiduk (Brigita ir Vilija, 9men. dvynukės ropliukės) ilja (10 mėn. Aurėja) Sekmadienis eziukai (9 mėn ropliukė) Rinute (9 mėn ropliukė) vitalyte (10 mėn. ropliukė sesė dvynukė) iewike (10men Evute) sraigute (9 men Dominykas)
loretabr
2005 11 16, 18:39
Labutis, pas mus taip pat auga ropliukas. Matui 9 mėn. ir savaitė. Ropoti pradėjo besibaigiant septintam mėnesiukui. Roposim sekmadienį
Mes irgi jungiames  Roposim penktadieni. Prirasau dar viena draugelka, kuri irgi ropos penktadieni Penktadienis moduli (9.5 mėn. ropliukas) IddI & Kajus (10men) LINANDRA & Deimante (beveik 10men) Šeštadienis Nirmeda (9 mėn ropliukė), daiduk (Brigita ir Vilija, 9men. dvynukės ropliukės) ilja (10 mėn. Aurėja) Sekmadienis eziukai (9 mėn ropliukė) Rinute (9 mėn ropliukė) vitalyte (10 mėn. ropliukė sesė dvynukė) iewike (10men Evute) sraigute (9 men Dominykas) loretabr & MAtas (9men) Sakykit, Merginos, o kaip Jus vaikus treniruojat?  Kai tik as pradedu su juo ropot, tai jis atsiseda ir vsio  NEzinau itariu busim paskutiniai Svarbu dalyvaut, o ne laimet(cia as save raminu  )
vitalyte
2005 11 16, 20:12
IddI, aš ir taip save raminu  Nors maniškė namie skuodžia kaip užsukta, bet svetimoj aplinkoj, kur daug žmonių, įtariu, taip tikrai nebus  Man treniruoti ypatingai nereikia, nes ji šaukiama visad atlekia, kone atskrenda  Ir tada dar pakylėju į viršų - tai išvis patenkinta būna. Anksčiau tai mobiliaku viliodavom, dabar jau nebereikia
Dangiukas
2005 11 16, 20:40
man tai idomu koki atstuma ten reikes nuropoti
Brasske
2005 11 16, 22:06
Penktadienis moduli (9.5 mėn. ropliukas) IddI & Kajus (10men) LINANDRA & Deimante (beveik 10men)
Šeštadienis Nirmeda (9 mėn ropliukė), daiduk (Brigita ir Vilija, 9men. dvynukės ropliukės) ilja (10 mėn. Aurėja) Brasske (9 men. Deivaras)
Sekmadienis eziukai (9 mėn ropliukė) Rinute (9 mėn ropliukė) vitalyte (10 mėn. ropliukė sesė dvynukė) iewike (10men Evute) sraigute (9 men Dominykas) loretabr & MAtas (9men)
Baltike
2005 11 16, 23:27
Linkėjimai šiemetiniams ropliukams nuo pernykščio ropliuko Jokūbo!  Mažyliams - drąsos ir sėkmės! (Greitis tikrai ne pirmoje vietoje.) Specialūs linkėjimai mažajai klaipėdietei - už ją sekmadienį spausime kumščius. O mes pernai finale buvome treti  , bet dėka šių varžybų atradome SM ir jos forumą!
vitalyte
2005 11 17, 00:03
QUOTE(Baltike @ 2005 11 16, 23:27) Linkėjimai šiemetiniams ropliukams nuo pernykščio ropliuko Jokūbo!  Mažyliams - drąsos ir sėkmės! (Greitis tikrai ne pirmoje vietoje.) Specialūs linkėjimai mažajai klaipėdietei - už ją sekmadienį spausime kumščius. O mes pernai finale buvome treti  , bet dėka šių varžybų atradome SM ir jos forumą!  Ačiū už linkėjimus Vat aš irgi galvoju, kad greitis nebus svarbiausiais dalykas, ir kažkaip jaučiu, kad manoji ropliukė elgsis visai priešingai nei namie, kas mums visai ne į naudą O ar gali papasakoti, kaip ten kas vyksta? Ar nebijo mažiai kitos aplinkos, ar ten kokį apšilimą pirma leis padaryti, juk liepė pusvalandžiu anksčiau atvažiuoti, ką veiksim tą pusvalandį  Ir apskritai, ar sklandžiai viskas vyksta? Kažkaip sunku įsivaizduoti, kaip kas vyks ir numatyti visiškai nieko neįmanoma
na tai patyrusios parasykit, koki atstuma reik nuropoti?
Na maniškė dalyvavo M 1 plius varžybose Tai reikėjo nuropot gal 7 metrus net nežinau
vitalyte
2005 11 18, 23:40
Labai įdomu, kaip sekėsi šiandienos ropliukams  Visi pasiekė finišą? Ar smagiai praleidot laiką? Matyt neatsigaunat dar, kad taip tylu, jokių atsiliepimų
Sveikos ropliuku mamos! maniskis irgi dalyvaus turnyre, sekmadieni. Jam tik 7 men, namie gerai ropoja, bet bijau, kad kt aplinkoj pasimes.
tiesa, mamytes, kaip rengsit/-et savo mazyliu varzybom? Siaip lyg ir reiktu pasipuost iseigai, bet mandri drabuzeliai gali trukdyt ropot... va maniskis geriausiai ropoja su kalgotkem, bet argi taip eisi? Pasidalinkit prasau nuomone, nezinai kuo rengt
QUOTE(e.elze @ 2005 11 19, 00:48) tiesa, mamytes, kaip rengsit/-et savo mazyliu varzybom? Siaip lyg ir reiktu pasipuost iseigai, bet mandri drabuzeliai gali trukdyt ropot... va maniskis geriausiai ropoja su kalgotkem, bet argi taip eisi? Pasidalinkit prasau nuomone, nezinai kuo rengt Maniskes ryt ropos. As tai jau tikrai ryt parasysiu kaip sekesi, kaip kas. Cia tik vienos mamos radau zinute, kad jos dukryte antra nuropojo. Rase, kad super buvo ir tiek. As tai tris kartus jau maziu apranga keiciau. Ta prasme jau susidedu vienus drabuzelius, tada persigalvoju. Dabar pasiruosus jas veztis su suknytem, o ten perrengsiu pries varzybas. Nu va dabar vel galvoju, kad gal nereikia cia cirkintis su tom suknelem, nu vienas vargas paskui bus (nurenk - aprenk). Bet nuotraukos  Ai, nu nezinau......... Ryt viska suporinsiu.
vitalyte
2005 11 19, 00:03
QUOTE(e.elze @ 2005 11 18, 23:44) Sveikos ropliuku mamos! maniskis irgi dalyvaus turnyre, sekmadieni. Jam tik 7 men, namie gerai ropoja, bet bijau, kad kt aplinkoj pasimes.  Susitiksim  Aš ir to paties bijau  , bet gal mažiai apsipras per tą pusvalanduką prieš roplynes. Na, maniškiai tai labai gerai tarp vaikų jaučiasi, tik prie suaugusiųjų labai santūrūs tampa  Tai tikiuosi, kad sekmadienį gerai jausis.
vitalyte
2005 11 19, 00:09
QUOTE(daiduk @ 2005 11 19, 00:01) Maniskes ryt ropos. As tai jau tikrai ryt parasysiu kaip sekesi, kaip kas. Cia tik vienos mamos radau zinute, kad jos dukryte antra nuropojo. Rase, kad super buvo ir tiek. As tai tris kartus jau maziu apranga keiciau. Ta prasme jau susidedu vienus drabuzelius, tada persigalvoju. Dabar pasiruosus jas veztis su suknytem, o ten perrengsiu pries varzybas. Nu va dabar vel galvoju, kad gal nereikia cia cirkintis su tom suknelem, nu vienas vargas paskui bus (nurenk - aprenk). Bet nuotraukos  Ai, nu nezinau......... Ryt viska suporinsiu. Labai lauksim įspūdžių  Man ne tiek įdomu, ką daryti, kad greičiau nuropotų, kiek norisi kuo labiau palengvinti vaikiukui tą stresą. Vis gi atvešim į tokį chaosą - žmonių pilna, kažko iš jų tikimasi. Norisi, kad ir mažyliai smagiai praleistų laiką. Iš kažko girdėjau, kad ten lyg ir duos aprangą  Bet dėl visa ko įsimesiu kokius šliaužtinukus, kad patogiau būtų ropoti. Jei netiks dydis ar pan.
Dagniuška
2005 11 19, 00:46
QUOTE(vitalyte @ 2005 11 19, 01:09) Iš kažko girdėjau, kad ten lyg ir duos aprangą  Bet dėl visa ko įsimesiu kokius šliaužtinukus, kad patogiau būtų ropoti. Jei netiks dydis ar pan. Mes siandien (jau vakar) ropojom  davė maikutę su numeriais.  liks atminimui. Aš tai buvau aprengusi dzinsini kombinzoną tokį ploną. Žiūrėjau tik kad patogu būtų ir kad neperkaistų, nes patalpoj buvo gana šilta, tai ir megstuką teko nuvilkt
vitalyte
2005 11 19, 01:03
QUOTE(Dagniuška @ 2005 11 19, 00:46) Mes siandien (jau vakar) ropojom  davė maikutę su numeriais.  liks atminimui. Aš tai buvau aprengusi dzinsini kombinzoną tokį ploną. Žiūrėjau tik kad patogu būtų ir kad neperkaistų, nes patalpoj buvo gana šilta, tai ir megstuką teko nuvilkt  Na ir kaip sekėsi? Ar nebuvo mažiai baikštūs, kaip paprastai būna svetimoj aplinkoj? Labiausiai pergyvenu, kad mano ropliukė išsigąs ir neropos
Dagniuška
2005 11 19, 01:40
QUOTE(vitalyte @ 2005 11 19, 02:03) Na ir kaip sekėsi? Ar nebuvo mažiai baikštūs, kaip paprastai būna svetimoj aplinkoj? Labiausiai pergyvenu, kad mano ropliukė išsigąs ir neropos  Mums tai labai gerai sekės  Nuskynėm II vietą As irgi bijojau, kad maniškė išsigąs, nes jau tikras mamos vaikas yr, niekur nepaledžia iš akių. bet ji atvirkščiai, labai gerai jautėsi, nu žodžiu nenuspėsi tu tų vaikų mes tai darėm taip: tėtis išleido, o aš jau kviečiau visaip. Svarbiausia reikia atkreipti dėmesį dar prieš tai kol suspės pasimesti, aš tai iš karto jau šaukiau ir raktais žvanginau, kol dar nedavė starto : Dagne Dagne ateik pas mamytę (truputį kaip išprotėjusi gal atrodžiau  , bet ten man rodos visi tėvai tokie buvo...  ). Tai tėtis laikyt turėjo, kad neropotų dar  . Bet užtat ji iš karto turėjo tikslą
vitalyte
2005 11 19, 01:44
QUOTE(Dagniuška @ 2005 11 19, 01:40) Mums tai labai gerai sekės  Nuskynėm II vietą As irgi bijojau, kad maniškė išsigąs, nes jau tikras mamos vaikas yr, niekur nepaledžia iš akių. bet ji atvirkščiai, labai gerai jautėsi, nu žodžiu nenuspėsi tu tų vaikų mes tai darėm taip: tėtis išleido, o aš jau kviečiau visaip. Svarbiausia reikia atkreipti dėmesį dar prieš tai kol suspės pasimesti, aš tai iš karto jau šaukiau ir raktais žvanginau, kol dar nedavė starto : Dagne Dagne ateik pas mamytę (truputį kaip išprotėjusi gal atrodžiau  , bet ten man rodos visi tėvai tokie buvo...  ). Tai tėtis laikyt turėjo, kad neropotų dar  . Bet užtat ji iš karto turėjo tikslą  Super  Sveikinam su 2ąja vieta O finalas kada?  7nį? Jame tikriausiai pirmas vietas laimėję dalyvaus, ar visi, užėmę prizines vietas?
Dagniuška
2005 11 19, 01:55
QUOTE(vitalyte @ 2005 11 19, 02:44) Super  Sveikinam su 2ąja vieta O finalas kada?  7nį? Jame tikriausiai pirmas vietas laimėję dalyvaus, ar visi, užėmę prizines vietas?  Ačiū ačiū Aš irgi taip maniau, bet iš tikrųjų tai finalas tą pačią dieną. O buvo taip: po 5 ropojo, iš tų penkių po vieną nugalėtoją į finalą pateko, taigi gavosi 4 finalistai. Tai tada jie tarpusavyje ir rungtyniavo
ežiukai
2005 11 19, 09:29
QUOTE(IddI @ 2005 11 16, 19:39) Mes irgi jungiames  Roposim penktadieni. Prirasau dar viena draugelka, kuri irgi ropos penktadieni Penktadienis moduli (9.5 mėn. ropliukas) IddI & Kajus (10men) LINANDRA & Deimante (beveik 10men) Šeštadienis Nirmeda (9 mėn ropliukė), daiduk (Brigita ir Vilija, 9men. dvynukės ropliukės) ilja (10 mėn. Aurėja) Sekmadienis eziukai (9 mėn ropliukė) Rinute (9 mėn ropliukė) vitalyte (10 mėn. ropliukė sesė dvynukė) iewike (10men Evute) sraigute (9 men Dominykas) loretabr & MAtas (9men) Sakykit, Merginos, o kaip Jus vaikus treniruojat?  Kai tik as pradedu su juo ropot, tai jis atsiseda ir vsio  NEzinau itariu busim paskutiniai Svarbu dalyvaut, o ne laimet(cia as save raminu  ) Nepergyvenk maniškei irgi taip būna.Kai pamatys kiek vaikų tai išvis nežianau kas bus.Bet gi neesmė laimėti,juk šiaip labai faina sudalyvaut
almante
2005 11 19, 11:56
sveiki, mes irgi vakar dalyvavom ropliuku turnyre per pirmus bandymus pries pati turnyra mazas labai greit ropojo, net mes patys nustebom, bet kol atejo musu eile ( buvom 3 komandoj) tai mazas pavargo nuo triuksmo, uzsimane valgyti bei miego, todel nenorejo ropoti ir siaip ne taip iveike tik trecdali trasos  , bet svarbu dalyvavimas apsilankem ir SM stende, t.p. pasidarem laimingo vaiko pasa
almante
2005 11 19, 12:01
P.S. dalyviai Nr.13, Jus patekot i musu kadra, kai Jus apdovanojo  nuotrauka visai grazi, galeciau Jums atsiusti
vitalyte
2005 11 19, 12:26
O tai tam finale reikėjo su vienu iš tėvelių ropoti? Ten tai, jaučiu, vaizdelis geras turi būti
Sveiki, o nuo keliu menesiu, mazdaug, registruoja dalyvius?
almante
2005 11 19, 13:08
QUOTE(Hair @ 2005 11 19, 13:49) Sveiki, o nuo keliu menesiu, mazdaug, registruoja dalyvius?  siaip jau registracija baigesi, o siaip manau nuo kokiu 7,5 men
vitalyte
2005 11 19, 14:55
Atrodo buvo žadėta ne tik prizininkams, bet visiems dalyviams dovanų duoti. Pasigirkit, ką gavot
Sveiki visi. Ir mes jau povarzybu. Pasimete mazes buvo, kaip ir tikejausi. Ziopsojo aplinkui ir negalvojau, kad isvis finisa kirs, bet Vilija kazkaip atsitokejo ir kirto finisa trecia. Brigita vidury trasos paleido dudas, tai teko parsinest.
vitalyte
2005 11 19, 16:28
QUOTE(daiduk @ 2005 11 19, 16:19) Sveiki visi. Ir mes jau povarzybu. Pasimete mazes buvo, kaip ir tikejausi. Ziopsojo aplinkui ir negalvojau, kad isvis finisa kirs, bet Vilija kazkaip atsitokejo ir kirto finisa trecia. Brigita vidury trasos paleido dudas, tai teko parsinest.  Na tai sveikinam
almante
2005 11 19, 23:43
QUOTE(vitalyte @ 2005 11 19, 15:55) Atrodo buvo žadėta ne tik prizininkams, bet visiems dalyviams dovanų duoti. Pasigirkit, ką gavot  gavom Hipp kose, Hipp sauksteli ir dubeneli, Avent buteliuka su "snapeliu", SM zenkliuka, atviruka atminimui apie ropliuku turnyra , berods viskas
Sekmes visiems sekmadienio ropliukams  Kazkiek fotografavom, bet tik keleta nuotraukyciu spejau idet CIA
m a m a
2005 11 20, 00:59
Gal kas turite nuotraukyciu, o gal ir vaizdo medziaga visa is LAPKRICIO 19 dienos ROPLIUKU VARZYBU? O gal zinote pas ka galima butu gauti - butume labai dekingi. Musu numeriukas 11 buvo.
vitalyte
2005 11 20, 15:56
Na štai, mes jau po rungtynių  Miega jau mano čempionė su treneriu  tai aprašysiu smulkiau, kaip viskas vyko, kol dar įspūdžiai švieži Pradėsiu nuo fotoreportažo  Pirmiausiai apsižvalgėm naujoje vietoje...  ...apšilom ir išklausėm paskutinius trenerio nurodymus...   Netikėtai treneris tampa dalyviu  O būsima čempionė veržiasi į trąsą...  ...bet paskelbus startą susidomi varžovu  bet kadangi jis abejingas damos dėmesiui...  ...nusprendžiam, kad meilei dar ne laikas - pirma reikia pasiekti sportinių aukštumų- ir kertam finišo liniją pirmos  Atėjo brolio-trenerio eilė ("ir už ką man šitas vargas, aš gi treneris esu, ne sportininkas  "  "Manęs juk nieks netreniravo, aš ne formoj... PASIGAILĖKIT  " ... ir starto linija lieka praktiškai neprakirsta...  O Liucija, įveikusi atrankinį etapą, parodo valią ir ištvermę ir finale finišuoja pirma (nors likus žingsneliui iki finišo buvo sudvejojusi, kad gali tai padaryti, bet pasižiūrėjusi, ar toli priešininkai, ir sukaupusi visas jėgas įveikė trąsą) Mojam sirgaliams...
vitalyte
2005 11 20, 16:12
Po nuostabių rungtynių mėgaujamės didesnių vaikučių koncertu ir laukiam prizų įteikimų ceremonijos  Belaukdami pabendraujam su antros vietos nugalėtoju  ir sugiedam pergalės giesmę  "Koks sunkus tas trenerio darbas, o dar tiek streso reikėjo patirt neplanuotai tapus dalyviu  " Po sesės finišo didžiąjame finale brolis-treneris lūžta palaimingam palengvėjimo miegui  Toliau fotoreportažas nutrūko, nes numiro fotikas  Bet apdovanojimus mažiai atsiėmė saldžiai miegodami (brolis gavo specialų prizą už gerą sesės treniravimą) ir prieš fotofgrafų kameras čempionė pozavo miegodama Jei mes papuolėm į jūsų kadrą (nr. 7 ir 15) labai prašytumėm atsiųsti mums nuotraukėles el. paštu: ricis@mail.tele2.lt Būsim be galo dėkingi O šiaip apie renginį galiu pasakyti tik gerus žodžius  Buvo tikrai NEPAKARTOJAMA!!! Ačiū organizatoriams už suteiktą galimybę, rėmėjams - už nuostabius ir gausius prizus, dalyviams - už nerealiai smagiai praleistą laiką  Geros nuotaikos pasimėmėme tikrai ilgam. Kitais metais būtinai dalyvaukite, kas galėsite ir tiksite į dalyvius. Mes kitąmet būsime tarp sirgalių
vitalyte
2005 11 20, 17:25
Nagi, ir kitos ropliukų mamulės, pasipasakokit ir jūs savo įspūdžius  Čia gi ne vien tik pasigirti laimėjimais galima  Buvo ir šiaip šaunių akimirkų. Pvz. buvo tokia mergytė (tikriausiai viena jauniausių dalyvių), kuri įveikė trąsą paskutinė, bet kaip įveikė!!! net specialų prizą gavo  O ji mažai ropojo, daugiausia šliaužė ir taip lėtai, pagalvodama, tai visi baisiai laukėm, kol ji pasieks finišą. O kai pasiekė, tiek visiems džiugu buvo  Fantastiška ropliukė  O gal reikėtų sakyti - šliaužiukė Mano sportininkai kaip migo 14val., tai Liucija dar tik neseniai pabudo, o Kajus ir toliau pučia į akį  Ot ką reiškia sportas Dar galvoju, kai brolis pabus, nufotografuoti abu prie prizų kalno, atminimui bus nebloga nuotrauka
|
|