Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: ROPLIUKŲ TURNYRAS "Vaikų šalyje 2005"
Supermamų klubas > Bendras > Naujienos
Pages: 1, 2, 3
moduli
MANO BERNIUKAS ROPOTI PRADEJO TIK 9,5 MEN.DABAR ROPOJA NEBLOGAI, JAM 10 MEN. IR 1 SAV. PENKTADIENI DALYVAUSIME ROPLIUKU TURNYRE . NORS MUSU ROPOJIMAS NERA GREITAS, BET TIKSLA PASIEKIA GREITAI- JUDA I PRIEKI NEZIOPSODAMAS. MAT DAR ROPOJIMO STAZAS MAZAS, NES KITI JAU NUO 7 MEN. ROPOJA.

GAL IR DAUGIAU YRA VAIKU KURIE ROPOJA NESENIAI IR DALYVAUS ROPLIUKU TURNYRE? ATSILIEPKITE!!!

BUTU IDOMU!
Cinderella
QUOTE(moduli @ 2005 11 14, 14:25)
MANO BERNIUKAS  ROPOTI PRADEJO TIK 9,5 MEN.DABAR ROPOJA NEBLOGAI, JAM 10 MEN. IR 1 SAV. PENKTADIENI DALYVAUSIME ROPLIUKU TURNYRE . NORS MUSU ROPOJIMAS NERA GREITAS, BET TIKSLA PASIEKIA GREITAI- JUDA I PRIEKI NEZIOPSODAMAS. MAT DAR ROPOJIMO STAZAS MAZAS, NES KITI JAU NUO 7 MEN. ROPOJA.

GAL IR DAUGIAU YRA VAIKU KURIE ROPOJA NESENIAI IR DALYVAUS ROPLIUKU TURNYRE? ATSILIEPKITE!!!

BUTU IDOMU!
*

mums 6 men. jau pradedam ropoti!!! o kur viks konkursas? butu idomu paziureti!!! thumbup.gif tik gaila,kad negalim sudalivauti cry.gif
ežiukai
Maniškė pradėjo ropoti nuo 8mėn.Dabar jai 9mėn.ir 1sav.Mes roposime semadienį.Gal susitiksim finale? thumbup.gif
Aurėja
Ar tik tiek supermamų ropliukų šiemet? Negali būti! Kviečiame užsukti į šią temą ir pasigirti, kas ropos šiemet "ROPLIUKŲ TURNYRE 2005“. Šauniausiai ir vikriausiai ropojantys mažyliai bus apdovanoti ne tik konkurso organizatorių bei rėmėjų prizais, bet ir supermama.lt atributika!

[attachmentid=39018]

P.s.: nepamirškit užsukti ir į supermama.lt stendą - norėsim susipažinti, pasilabinti ir palinkėti sėkmės savo favoritams!

Tutka
O mūsų nepatvirtino cry.gif cry.gif
Nors kuo puikiausiai ropojam atbuli, bet turbūt pasirodėm per jauni cry.gif
Aurėja
Čia registruojasi Supermamos, kurių ropliukai dalyvaus turnyre: wub.gif

1. moduli (penktadienį)
2. eziukai (sekmadienį)
3. Rinute (sekmadienį)
4. nirmeda (šeštadienį)
5. vitalyte (sekmadienį)
6. daiduk dvynukės (šeštadienį)
7. iewike (sekmadienį)
8. ilja (šeštadienį)
9.........
Rinute
sveiki
as irgi turiu ropliuke:), kuri ropos sekmadieni:)

ropoja nuo puses metuku, dabar jau 9 menesiai, bandysim laime biggrin.gif nors man svarbiau tik sudalyvauti ir tikiuos, akd musu stebuklingasis obuoliukas suvilios ja pajudeti is vietos tongue.gif
nirmeda
ir mes roposim sestadieni ax.gif
vitalyte
Mes taip pat roposim biggrin.gif, sekmadienį. Bet ropos tik Liucija, brolis bus palaikymo komandoj ir už trenerį tongue.gif
Tiesa, Liucija ropoja nuo 7mėn. (pradėjo dar nesukakus 7iems mėn.)ir jau neblogą greitį išvysto biggrin.gif Kajus vėliau pradėjo, bet jau praktiškai vaikšto doh.gif , tai ir netinkamas dalyvauti.

Eziukai, Rinute, susitiksim 4u.gif

Dar nemažai bendraamžių (sausinukų) taip pat dalyvauja turnyre. Mestelsiu nuorodą, kad čia prisiregistruotų mirksiukas.gif
iewike
Ir mes dalyvausim 7dieni... Vieninteliai klaipedieciai:)

Penktadienis
moduli (9.5 mėn. ropliukas)

Šeštadienis
Nirmeda (9 mėn ropliukė),
daiduk (Brigita ir Vilija, 9men. dvynukės ropliukės)

Sekmadienis
eziukai (9 mėn ropliukė)
Rinute (9 mėn ropliukė)
vitalyte (10 mėn. ropliukė sesė dvynukė)
iewike (10men Evute)
Fen-berry
Mes irgi labai norėjome sudalyvauti, tik va, nespėjome išmokti ropoti cry.gif : užpakaliukas pakyla, o rankos dar vis neklauso doh.gif . Važiuosim nors pažiūrėti 4u.gif
ilja
Mes dalyvaujam šeštadienį smile.gif Prašom ir mus palaikyti ax.gif

Penktadienis

Šeštadienis
ilja (10 mėn. Aurėja)

Sekmadienis
eziukai (9 mėn ropliukė)
Rinute (9 mėn ropliukė)
iewike (10men Evute)
žiuželis
hm, užregisravau kleckiuką, bet nieks nieko neatsiuntė. tai nepatekom taip suprast, ar ne?
sraigute
Mes ropojam sekmadieni smile.gif

Penktadienis

Šeštadienis
ilja (10 mėn. Aurėja)

Sekmadienis
eziukai (9 mėn ropliukė)
Rinute (9 mėn ropliukė)
iewike (10men Evute)
sraigute (9 men Dominykas)
loretabr
Labutis,
pas mus taip pat auga ropliukas. Matui 9 mėn. ir savaitė. Ropoti pradėjo besibaigiant septintam mėnesiukui. Roposim sekmadienį mirksiukas.gif
IddI
Mes irgi jungiames mirksiukas.gif Roposim penktadieni.
Prirasau dar viena draugelka, kuri irgi ropos penktadieni

Penktadienis
IddI & Kajus (10men)
LINANDRA & Deimante (beveik 10men)

Šeštadienis
ilja (10 mėn. Aurėja)

Sekmadienis
eziukai (9 mėn ropliukė)
Rinute (9 mėn ropliukė)
iewike (10men Evute)
loretabr & MAtas (9men)

Sakykit, Merginos, o kaip Jus vaikus treniruojat? doh.gif Kai tik as pradedu su juo ropot, tai jis atsiseda ir vsio doh.gif NEzinau itariu busim paskutiniai verysad.gif
Svarbu dalyvaut, o ne laimet(cia as save raminu mirksiukas.gif )
vitalyte
IddI, aš ir taip save raminu mirksiukas.gif Nors maniškė namie skuodžia kaip užsukta, bet svetimoj aplinkoj, kur daug žmonių, įtariu, taip tikrai nebus doh.gif biggrin.gif

Man treniruoti ypatingai nereikia, nes ji šaukiama visad atlekia, kone atskrenda biggrin.gif Ir tada dar pakylėju į viršų - tai išvis patenkinta būna. Anksčiau tai mobiliaku viliodavom, dabar jau nebereikia schmoll.gif
Dangiukas
Sveiki, noreciau suzinoti, kaip galeciau uzregistruoti mazyli i ropliuku konkursa, jei dar galima, aisku, ar bent suzinoti kur jis vyks ir kada 4u.gif ax.gif butu paziureti idomu, kaip kiti replioja thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Rinute
man tai idomu koki atstuma ten reikes nuropoti g.gif
Brasske

Penktadienis
IddI & Kajus (10men)

Šeštadienis
ilja (10 mėn. Aurėja)
Brasske (9 men. Deivaras)

Sekmadienis
eziukai (9 mėn ropliukė)
Rinute (9 mėn ropliukė)
iewike (10men Evute)
loretabr & MAtas (9men)
Baltike
Linkėjimai šiemetiniams ropliukams nuo pernykščio ropliuko Jokūbo! 4u.gif Mažyliams - drąsos ir sėkmės! (Greitis tikrai ne pirmoje vietoje.) Specialūs linkėjimai mažajai klaipėdietei - už ją sekmadienį spausime kumščius.

O mes pernai finale buvome treti ax.gif , bet dėka šių varžybų atradome SM ir jos forumą! thumbup.gif
vitalyte
QUOTE(Baltike @ 2005 11 16, 23:27)
Linkėjimai šiemetiniams ropliukams nuo pernykščio ropliuko Jokūbo!  4u.gif Mažyliams - drąsos ir sėkmės! (Greitis tikrai ne pirmoje vietoje.) Specialūs linkėjimai mažajai klaipėdietei - už ją sekmadienį spausime kumščius.

O mes pernai finale buvome treti ax.gif , bet dėka šių varžybų atradome SM ir jos forumą! thumbup.gif
*

Ačiū už linkėjimus biggrin.gif

Vat aš irgi galvoju, kad greitis nebus svarbiausiais dalykas, ir kažkaip jaučiu, kad manoji ropliukė elgsis visai priešingai nei namie, kas mums visai ne į naudą doh.gif ax.gif

O ar gali papasakoti, kaip ten kas vyksta? Ar nebijo mažiai kitos aplinkos, ar ten kokį apšilimą pirma leis padaryti, juk liepė pusvalandžiu anksčiau atvažiuoti, ką veiksim tą pusvalandį g.gif Ir apskritai, ar sklandžiai viskas vyksta? Kažkaip sunku įsivaizduoti, kaip kas vyks ir numatyti visiškai nieko neįmanoma doh.gif
Rinute
na tai patyrusios parasykit, koki atstuma reik nuropoti?
Daisy
Na maniškė dalyvavo M 1 plius varžybose
Tai reikėjo nuropot gal 7 metrus
net nežinau
vitalyte
Labai įdomu, kaip sekėsi šiandienos ropliukams 4u.gif Visi pasiekė finišą? Ar smagiai praleidot laiką? Matyt neatsigaunat dar, kad taip tylu, jokių atsiliepimų biggrin.gif
e.elze
Sveikos ropliuku mamos! maniskis irgi dalyvaus turnyre, sekmadieni. Jam tik 7 men, namie gerai ropoja, bet bijau, kad kt aplinkoj pasimes. sad.gif
e.elze
tiesa, mamytes, kaip rengsit/-et savo mazyliu varzybom? Siaip lyg ir reiktu pasipuost iseigai, bet mandri drabuzeliai gali trukdyt ropot... va maniskis geriausiai ropoja su kalgotkem, bet argi taip eisi? Pasidalinkit prasau nuomone, nezinai kuo rengt
daiduk
QUOTE(e.elze @ 2005 11 19, 00:48)
tiesa, mamytes, kaip rengsit/-et savo mazyliu varzybom? Siaip lyg ir reiktu pasipuost iseigai, bet mandri drabuzeliai gali trukdyt ropot... va maniskis geriausiai ropoja su kalgotkem, bet argi taip eisi? Pasidalinkit prasau nuomone, nezinai kuo rengt
*

Maniskes ryt ropos. As tai jau tikrai ryt parasysiu kaip sekesi, kaip kas. Cia tik vienos mamos radau zinute, kad jos dukryte antra nuropojo. Rase, kad super buvo ir tiek. As tai tris kartus jau maziu apranga keiciau. Ta prasme jau susidedu vienus drabuzelius, tada persigalvoju. Dabar pasiruosus jas veztis su suknytem, o ten perrengsiu pries varzybas. Nu va dabar vel galvoju, kad gal nereikia cia cirkintis su tom suknelem, nu vienas vargas paskui bus (nurenk - aprenk). Bet nuotraukos doh.gif Ai, nu nezinau......... Ryt viska suporinsiu.
vitalyte
QUOTE(e.elze @ 2005 11 18, 23:44)
Sveikos ropliuku mamos! maniskis irgi dalyvaus turnyre, sekmadieni. Jam tik 7 men, namie gerai ropoja, bet bijau, kad kt aplinkoj pasimes.  sad.gif
*

Susitiksim drinks_cheers.gif Aš ir to paties bijau unsure.gif , bet gal mažiai apsipras per tą pusvalanduką prieš roplynes. Na, maniškiai tai labai gerai tarp vaikų jaučiasi, tik prie suaugusiųjų labai santūrūs tampa rolleyes.gif Tai tikiuosi, kad sekmadienį gerai jausis.

vitalyte
QUOTE(daiduk @ 2005 11 19, 00:01)
Maniskes ryt ropos. As tai jau tikrai ryt parasysiu kaip sekesi, kaip kas. Cia tik vienos mamos radau zinute, kad jos dukryte antra nuropojo. Rase, kad super buvo ir tiek. As tai tris kartus jau maziu apranga keiciau. Ta prasme jau susidedu vienus drabuzelius, tada persigalvoju. Dabar pasiruosus jas veztis su suknytem, o ten perrengsiu pries varzybas. Nu va dabar vel galvoju, kad gal nereikia cia cirkintis su tom suknelem, nu vienas vargas paskui bus (nurenk - aprenk). Bet nuotraukos  doh.gif Ai, nu nezinau......... Ryt viska suporinsiu.
*

Labai lauksim įspūdžių ax.gif Man ne tiek įdomu, ką daryti, kad greičiau nuropotų, kiek norisi kuo labiau palengvinti vaikiukui tą stresą. Vis gi atvešim į tokį chaosą - žmonių pilna, kažko iš jų tikimasi. Norisi, kad ir mažyliai smagiai praleistų laiką. smile.gif

Iš kažko girdėjau, kad ten lyg ir duos aprangą g.gif Bet dėl visa ko įsimesiu kokius šliaužtinukus, kad patogiau būtų ropoti. Jei netiks dydis ar pan.
Dagniuška
QUOTE(vitalyte @ 2005 11 19, 01:09)
Iš kažko girdėjau, kad ten lyg ir duos aprangą  g.gif Bet dėl visa ko įsimesiu kokius šliaužtinukus, kad patogiau būtų ropoti. Jei netiks dydis ar pan.
*

Mes siandien (jau vakar) ropojom smile.gif davė maikutę su numeriais. good.gif liks atminimui. Aš tai buvau aprengusi dzinsini kombinzoną tokį ploną. Žiūrėjau tik kad patogu būtų ir kad neperkaistų, nes patalpoj buvo gana šilta, tai ir megstuką teko nuvilkt smile.gif
vitalyte
QUOTE(Dagniuška @ 2005 11 19, 00:46)
Mes siandien (jau vakar) ropojom  smile.gif  davė maikutę su numeriais. good.gif  liks atminimui. Aš tai buvau aprengusi dzinsini kombinzoną tokį ploną. Žiūrėjau tik kad patogu būtų ir kad neperkaistų, nes patalpoj buvo gana šilta, tai ir megstuką teko nuvilkt  smile.gif
*

Na ir kaip sekėsi? Ar nebuvo mažiai baikštūs, kaip paprastai būna svetimoj aplinkoj? Labiausiai pergyvenu, kad mano ropliukė išsigąs ir neropos cry.gif
Dagniuška
QUOTE(vitalyte @ 2005 11 19, 02:03)
Na ir kaip sekėsi? Ar nebuvo mažiai baikštūs, kaip paprastai būna svetimoj aplinkoj? Labiausiai pergyvenu, kad mano ropliukė išsigąs ir neropos  cry.gif
*

Mums tai labai gerai sekės clap.gif Nuskynėm II vietą smile.gif
As irgi bijojau, kad maniškė išsigąs, nes jau tikras mamos vaikas yr, niekur nepaledžia iš akių. bet ji atvirkščiai, labai gerai jautėsi, nu žodžiu nenuspėsi tu tų vaikų smile.gif
mes tai darėm taip: tėtis išleido, o aš jau kviečiau visaip. Svarbiausia reikia atkreipti dėmesį dar prieš tai kol suspės pasimesti, aš tai iš karto jau šaukiau ir raktais žvanginau, kol dar nedavė starto : Dagne Dagne ateik pas mamytę (truputį kaip išprotėjusi gal atrodžiau biggrin.gif , bet ten man rodos visi tėvai tokie buvo... biggrin.gif ). Tai tėtis laikyt turėjo, kad neropotų dar tongue.gif . Bet užtat ji iš karto turėjo tikslą thumbup.gif
vitalyte
QUOTE(Dagniuška @ 2005 11 19, 01:40)
Mums tai labai gerai sekės  clap.gif  Nuskynėm II vietą  smile.gif
As irgi bijojau, kad maniškė išsigąs, nes jau tikras mamos vaikas yr, niekur nepaledžia iš akių. bet ji atvirkščiai, labai gerai jautėsi, nu žodžiu nenuspėsi tu tų vaikų  smile.gif
mes tai darėm taip: tėtis išleido, o aš jau kviečiau visaip. Svarbiausia reikia atkreipti dėmesį dar prieš tai kol suspės pasimesti, aš tai iš karto jau šaukiau ir raktais žvanginau, kol dar nedavė starto : Dagne Dagne ateik pas mamytę (truputį kaip išprotėjusi gal atrodžiau  biggrin.gif , bet ten man rodos visi tėvai tokie buvo...  biggrin.gif ). Tai tėtis laikyt turėjo, kad neropotų dar  tongue.gif . Bet užtat ji iš karto turėjo tikslą  thumbup.gif
*

Super thumbup.gif Sveikinam su 2ąja vieta 4u.gif 4u.gif

O finalas kada? g.gif 7nį? Jame tikriausiai pirmas vietas laimėję dalyvaus, ar visi, užėmę prizines vietas? g.gif
Dagniuška
QUOTE(vitalyte @ 2005 11 19, 02:44)
Super  thumbup.gif  Sveikinam su 2ąja vieta  4u.gif  4u.gif

O finalas kada?  g.gif 7nį? Jame tikriausiai pirmas vietas laimėję dalyvaus, ar visi, užėmę prizines vietas?  g.gif
*

Ačiū ačiū notworthy.gif
Aš irgi taip maniau, bet iš tikrųjų tai finalas tą pačią dieną. O buvo taip:
po 5 ropojo, iš tų penkių po vieną nugalėtoją į finalą pateko, taigi gavosi 4 finalistai. Tai tada jie tarpusavyje ir rungtyniavo smile.gif
ežiukai
QUOTE(IddI @ 2005 11 16, 19:39)
Mes irgi jungiames mirksiukas.gif Roposim penktadieni.
Prirasau dar viena draugelka, kuri irgi ropos penktadieni

Penktadienis
IddI & Kajus (10men)

Šeštadienis
ilja (10 mėn. Aurėja)

Sekmadienis
eziukai (9 mėn ropliukė)
Rinute (9 mėn ropliukė)
iewike (10men Evute)
loretabr & MAtas (9men)
Sakykit, Merginos, o kaip  Jus vaikus treniruojat? doh.gif Kai tik as pradedu su juo ropot, tai jis atsiseda ir vsio doh.gif NEzinau itariu busim paskutiniai verysad.gif
Svarbu dalyvaut, o ne laimet(cia as save raminu mirksiukas.gif )
*

Nepergyvenk maniškei irgi taip būna.Kai pamatys kiek vaikų tai išvis nežianau kas bus.Bet gi neesmė laimėti,juk šiaip labai faina sudalyvaut
almante
sveiki,

mes irgi vakar dalyvavom ropliuku turnyre 4u.gif
per pirmus bandymus pries pati turnyra mazas labai greit ropojo, net mes patys nustebom, bet kol atejo musu eile ( buvom 3 komandoj) tai mazas pavargo nuo triuksmo, uzsimane valgyti bei miego, todel nenorejo ropoti ir siaip ne taip iveike tik trecdali trasos blush2.gif , bet svarbu dalyvavimas 4u.gif

apsilankem ir SM stende, t.p. pasidarem laimingo vaiko pasa 4u.gif

almante
P.S.

dalyviai Nr.13, Jus patekot i musu kadra, kai Jus apdovanojo 4u.gif nuotrauka visai grazi, galeciau Jums atsiusti 4u.gif
vitalyte
O tai tam finale reikėjo su vienu iš tėvelių ropoti? Ten tai, jaučiu, vaizdelis geras turi būti biggrin.gif
Hair
Sveiki,
o nuo keliu menesiu, mazdaug, registruoja dalyvius? blink.gif
almante
QUOTE(Hair @ 2005 11 19, 13:49)
Sveiki,
o nuo keliu menesiu, mazdaug, registruoja dalyvius? blink.gif
*

siaip jau registracija baigesi, o siaip manau nuo kokiu 7,5 men 4u.gif
vitalyte
Atrodo buvo žadėta ne tik prizininkams, bet visiems dalyviams dovanų duoti. Pasigirkit, ką gavot rolleyes.gif
daiduk
Sveiki visi.
Ir mes jau povarzybu.
Pasimete mazes buvo, kaip ir tikejausi. Ziopsojo aplinkui ir negalvojau, kad isvis finisa kirs, bet Vilija kazkaip atsitokejo ir kirto finisa trecia. Brigita vidury trasos paleido dudas, tai teko parsinest. biggrin.gif biggrin.gif
vitalyte
QUOTE(daiduk @ 2005 11 19, 16:19)
Sveiki visi.
Ir mes jau povarzybu.
Pasimete mazes buvo, kaip ir tikejausi. Ziopsojo aplinkui ir negalvojau, kad isvis finisa kirs, bet Vilija kazkaip atsitokejo ir kirto finisa trecia. Brigita vidury trasos paleido dudas, tai teko parsinest. biggrin.gif  biggrin.gif
*

Na tai sveikinam thumbup.gif third.gif
almante
QUOTE(vitalyte @ 2005 11 19, 15:55)
Atrodo buvo žadėta ne tik prizininkams, bet visiems dalyviams dovanų duoti. Pasigirkit, ką gavot  rolleyes.gif
*

gavom Hipp kose, Hipp sauksteli ir dubeneli, Avent buteliuka su "snapeliu", SM zenkliuka, atviruka atminimui apie ropliuku turnyra , berods viskas 4u.gif
daiduk
Sekmes visiems sekmadienio ropliukams 4u.gif
Kazkiek fotografavom, bet tik keleta nuotraukyciu spejau idet
CIA
m a m a
Gal kas turite nuotraukyciu, o gal ir vaizdo medziaga visa is LAPKRICIO 19 dienos ROPLIUKU VARZYBU? O gal zinote pas ka galima butu gauti - butume labai dekingi. Musu numeriukas 11 buvo.
vitalyte
Na štai, mes jau po rungtynių thumbup.gif Miega jau mano čempionė su treneriu tongue.gif tai aprašysiu smulkiau, kaip viskas vyko, kol dar įspūdžiai švieži 4u.gif

Pradėsiu nuo fotoreportažo photo.gif

Pirmiausiai apsižvalgėm naujoje vietoje...
user posted image

...apšilom ir išklausėm paskutinius trenerio nurodymus...
user posted imageuser posted image

Netikėtai treneris tampa dalyviu blink.gif
user posted image

O būsima čempionė veržiasi į trąsą...
user posted image

...bet paskelbus startą susidomi varžovu wub.gif bet kadangi jis abejingas damos dėmesiui...
user posted image

...nusprendžiam, kad meilei dar ne laikas - pirma reikia pasiekti sportinių aukštumų- ir kertam finišo liniją pirmos thumbup.gif
user posted image

Atėjo brolio-trenerio eilė ("ir už ką man šitas vargas, aš gi treneris esu, ne sportininkas sad.gif "
user posted image

"Manęs juk nieks netreniravo, aš ne formoj... PASIGAILĖKIT cry.gif " ... ir starto linija lieka praktiškai neprakirsta...
user posted image

O Liucija, įveikusi atrankinį etapą, parodo valią ir ištvermę ir finale finišuoja pirma (nors likus žingsneliui iki finišo buvo sudvejojusi, kad gali tai padaryti, bet pasižiūrėjusi, ar toli priešininkai, ir sukaupusi visas jėgas įveikė trąsą) Mojam sirgaliams...
user posted image

vitalyte
Po nuostabių rungtynių mėgaujamės didesnių vaikučių koncertu ir laukiam prizų įteikimų ceremonijos
user posted image

Belaukdami pabendraujam su antros vietos nugalėtoju drinks_cheers.gif
user posted image

ir sugiedam pergalės giesmę biggrin.gif
user posted image

"Koks sunkus tas trenerio darbas, o dar tiek streso reikėjo patirt neplanuotai tapus dalyviu blink.gif " Po sesės finišo didžiąjame finale brolis-treneris lūžta palaimingam palengvėjimo miegui user posted image

Toliau fotoreportažas nutrūko, nes numiro fotikas sad.gif Bet apdovanojimus mažiai atsiėmė saldžiai miegodami (brolis gavo specialų prizą už gerą sesės treniravimą) ir prieš fotofgrafų kameras čempionė pozavo miegodama doh.gif

Jei mes papuolėm į jūsų kadrą (nr. 7 ir 15) labai prašytumėm atsiųsti mums nuotraukėles el. paštu: ricis@mail.tele2.lt Būsim be galo dėkingi 4u.gif

O šiaip apie renginį galiu pasakyti tik gerus žodžius thumbup.gif Buvo tikrai NEPAKARTOJAMA!!!
Ačiū organizatoriams už suteiktą galimybę, rėmėjams - už nuostabius ir gausius prizus, dalyviams - už nerealiai smagiai praleistą laiką notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif Geros nuotaikos pasimėmėme tikrai ilgam. Kitais metais būtinai dalyvaukite, kas galėsite ir tiksite į dalyvius. Mes kitąmet būsime tarp sirgalių 4u.gif
vitalyte
Nagi, ir kitos ropliukų mamulės, pasipasakokit ir jūs savo įspūdžius mirksiukas.gif Čia gi ne vien tik pasigirti laimėjimais galima ax.gif Buvo ir šiaip šaunių akimirkų. Pvz. buvo tokia mergytė (tikriausiai viena jauniausių dalyvių), kuri įveikė trąsą paskutinė, bet kaip įveikė!!! net specialų prizą gavo thumbup.gif O ji mažai ropojo, daugiausia šliaužė ir taip lėtai, pagalvodama, tai visi baisiai laukėm, kol ji pasieks finišą. O kai pasiekė, tiek visiems džiugu buvo biggrin.gif Fantastiška ropliukė wub.gif O gal reikėtų sakyti - šliaužiukė tongue.gif biggrin.gif

Mano sportininkai kaip migo 14val., tai Liucija dar tik neseniai pabudo, o Kajus ir toliau pučia į akį blink.gif Ot ką reiškia sportas doh.gif biggrin.gif

Dar galvoju, kai brolis pabus, nufotografuoti abu prie prizų kalno, atminimui bus nebloga nuotrauka smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.