augustautve
2010 01 12, 12:42
Sveikutes, labai pasidare idomu kokioje parduotuveje dazniausiai apsipirkinejate kasdienes maisto prekes ir tt? gal turite kazkoki savita apsipirkinejimo stiliu? ar apsiprekinat kasdien, ar i savaite karta? pasidalinkite savo patirtimi, gal but galima butu vienims is kitu pasimokyti tiek taupumo, tiek apsipirkinejimo meno ?
dontstop
2010 01 12, 13:41
Pagrindą perkam Norfoj, kartą per 2 savaites. Mėsos produktus perku kitur, turgelyje, maždaug kartą į 1 - 2 mėn (daug, viską dedu į šaldymo kamerą). Pieno produktus, vaisius, daržoves, kiaušinius dasiperku prie namų mažose parduotuvėse, kioskeliuose. Kiekvieną pirmadienį pažiūriu, kokios bus tos savaitės nuolaidos Maxėje, išrašau, ką apsimoka , ir savaitės bėgyje prie progos užvažiuojam. Paprastai tai būna 1 -3 produktai, kartais nieko gero nebūna. Kituose PC nesilankau, nors prie pat namų IKI, taipogi arti Rimi, bet man ten viskas per brangu
musu pagrindiniai pirkiniai taip pat norfoje, tiksliau norfos bazeje, vaziuojam ten karta per savaite, jei ko pritruksta savaites eigoje, perku salia esancioje maximoje. paskutinius gal 3 ar 4 kartus pirkau mesa turguje, vis nepasiseke, mesa budavo kieta, visai be skonio, tuomet spjoviau i keliu litu antkaini ir pradejau mesa pirkti norfoje, o dazniausiai - rimi, butent pastaraja dar niekada neteko nusivilti, norfos mesa irgi pasitaiko sauni, minksta, sviezia, bet pirmenybe - rimi.
augustautve
2010 01 12, 14:42
QUOTE(xzx @ 2010 01 12, 14:55) musu pagrindiniai pirkiniai taip pat norfoje, tiksliau norfos bazeje, vaziuojam ten karta per savaite, jei ko pritruksta savaites eigoje, perku salia esancioje maximoje. paskutinius gal 3 ar 4 kartus pirkau mesa turguje, vis nepasiseke, mesa budavo kieta, visai be skonio, tuomet spjoviau i keliu litu antkaini ir pradejau mesa pirkti norfoje, o dazniausiai - rimi, butent pastaraja dar niekada neteko nusivilti, norfos mesa irgi pasitaiko sauni, minksta, sviezia, bet pirmenybe - rimi. pirmiausia aciu kad sureagavot i nauja temele o as kazkaip prisiklausiusi, kad norfoj mesos negalima pirklti, nes kokybe prasta, ir kazkaip norfoje mazai kada apsiprekinam, daugiau tai maximoj, arba iki. bet man ko prisreikia, rasausi ant lapelio kuri laikau ant saldytuvo priklijuota, arba kas baigiasi prirasau ir karta i savaite vaziuojam apsiprekinti, aisku duonos, batono ar pieno tenka ir dazniau, bet kadangi iki salia namu tai joje ir nusiperku smulkmenas
dontstop
2010 01 12, 14:50
Pas mus Kaune Norfoj mėsa nėra šviežia, tiksliau, nurodyta yra, iki kadag alioja, tai būna arba iki rytojaus, arba tą pačią dieną suvartot reikia  Ir šiaip, kainos mėsos produktų ne tokios jau ir mažos  Norfoj perku tik šaldytus kalmarus, šaldytą žuvį, krabų lazdeles..
apie norfos mesa taip pat buvau nekokiu nuomoniu girdejusi, kol neseniai pas teva paragavau karbonado, mmm pasaka, klausiu is kur mesa, sako is norfos, pameginau ir as pirkti, kolkas nenusivyliau  uztai per rimi akcijas visada uzsiperku ir kisu i saldikli  tik baigesi paskutiniu metu visos atsargos mesos, reiks pildyt
Kas antra savaite vazioujam i NBaze, perkam ten ir mesa O savaites begyje apsiperkam IKI arba Maximoje
Ingakalnis
2010 01 12, 20:42
Norfa man nepatinka, nzn nemegstu jos ir tiek. tai daugumoje Rimi apsiperku, arba jei reikia kazko daugiau tai i maxima baze vaziuojam
jurgeresta
2010 01 12, 22:54
Dazniausiai mazoje Maximoje
Norfos ir aš nemėgstu, nepatinka ji man.  Be to pas mus (gal tik pas mus  ) pardavėjos dirba vėžlio greitumu. Tai jei jau atsistoji į eilę, tai žinai,kad gerą pusvalandį atstovėsi. Aš dažniausiai perku maximoj. Kadangi mes nesame mėsos mėgėjai, tai ją kartais nusiperku iš ūkininko, bet ir tai nedaug. o šiaip tai kartais teta duoda. Į parduotuvę einu su sąrašiukiu ir pinigų įsidedu į piniginę tiek kiek reikės užsimokėti. Tada nekyla noras išlaidauti
DominoS
2010 01 13, 11:28
nu zinokit, pagerejo msos kokybe norfoj, ka besakytumet... tik reikia didesnese norfose ziuret, nes mazos (kaip ir visose mazose), tisiog uzsiguli mesa... o as atradau sanitex baze-ugmerges g, prie senuku. tai jei didesniais kiekiais, mano manymu, labai gerai ten apsipirkinet. neprisiperku tuomet kokiu s..., kaip maximoj per akcijas budavo  tai toj bazej kruopos didesniais kiekiais sufasuotos, mesa, vistiena ir tt.
QUOTE(DominoS @ 2010 01 13, 11:28) o as atradau sanitex baze-ugmerges g, prie senuku. tai jei didesniais kiekiais, mano manymu, labai gerai ten apsipirkinet. neprisiperku tuomet kokiu s..., kaip maximoj per akcijas budavo  tai toj bazej kruopos didesniais kiekiais sufasuotos, mesa, vistiena ir tt. pati nebuvau, bet girdejau geru atsiliepimu, ypac apsimoka jei perki daugiau
augustautve
2010 01 13, 11:41
QUOTE(xzx @ 2010 01 12, 15:56) apie norfos mesa taip pat buvau nekokiu nuomoniu girdejusi, kol neseniai pas teva paragavau karbonado, mmm pasaka, klausiu is kur mesa, sako is norfos, pameginau ir as pirkti, kolkas nenusivyliau  uztai per rimi akcijas visada uzsiperku ir kisu i saldikli  tik baigesi paskutiniu metu visos atsargos mesos, reiks pildyt maciau daba rimi akcija vistienos krutinelem, reikes turbut uzsipirkti Papildyta:QUOTE(jorė @ 2010 01 13, 00:12) Norfos ir aš nemėgstu, nepatinka ji man.  Be to pas mus (gal tik pas mus  ) pardavėjos dirba vėžlio greitumu. Tai jei jau atsistoji į eilę, tai žinai,kad gerą pusvalandį atstovėsi. Aš dažniausiai perku maximoj. Kadangi mes nesame mėsos mėgėjai, tai ją kartais nusiperku iš ūkininko, bet ir tai nedaug. o šiaip tai kartais teta duoda. Į parduotuvę einu su sąrašiukiu ir pinigų įsidedu į piniginę tiek kiek reikės užsimokėti. Tada nekyla noras išlaidauti  saunuole jore, jauciu visai neblogai, nes kai pasiimi daugiau pinigu pastoviai visokiu nesamoniu prisiperki
QUOTE(augustautve @ 2010 01 13, 11:41) saunuole jore, jauciu visai neblogai, nes kai pasiimi daugiau pinigu pastoviai visokiu nesamoniu prisiperki  o man tai keista, tureti tik tiek kiek reikia pinigu pirkiniams  kazkoks zaidimas ..... ir pastovus skaiciavimai .....
augustautve
2010 01 13, 11:51
QUOTE(Camea @ 2010 01 13, 12:44) o man tai keista, tureti tik tiek kiek reikia pinigu pirkiniams  kazkoks zaidimas ..... ir pastovus skaiciavimai ..... tai vadinasi taupus ir apskaiciuotas gyvenimas, o as tai dazniausiai kortele atsiskaitineju, bet jei taupai tai manau visai neblogai taip
dontstop
2010 01 13, 11:59
QUOTE(Camea @ 2010 01 13, 12:44) o man tai keista, tureti tik tiek kiek reikia pinigu pirkiniams  kazkoks zaidimas ..... ir pastovus skaiciavimai ..... O man tai keista, kaip žmonės grynais atsiskaitinėja, juk atlyginimus perveda į korteles?  Aš visur kur tik galiu atsiskaitinėju kortele, o kai reikia būtinai grynais mokėti (pvz. turgelyje, kioskelyje) toks vargas būna ieškot kur tuos pinigus išgrynint
QUOTE(augustautve @ 2010 01 13, 11:51) tai vadinasi taupus ir apskaiciuotas gyvenimas, o as tai dazniausiai kortele atsiskaitineju, bet jei taupai tai manau visai neblogai taip  manau uztenka pasirasyti pirkiniu sarasa tada ir perki tik to kas reikia
Singerita
2010 01 13, 12:55
QUOTE(dontstop @ 2010 01 13, 11:59) O man tai keista, kaip žmonės grynais atsiskaitinėja, juk atlyginimus perveda į korteles?  Aš visur kur tik galiu atsiskaitinėju kortele, o kai reikia būtinai grynais mokėti (pvz. turgelyje, kioskelyje) toks vargas būna ieškot kur tuos pinigus išgrynint  Bent jau man pinigus geriau kontroliuoti kai jie piniginėje, o ne kortelėje, tada juos matau tiesiogiai kiek galiu išleisti. Todėl niekada (tik išimtinais atvejais) neatsiskaitinėju kortele, iškart gavusi nusiimu grynais.
QUOTE(DominoS @ 2010 01 13, 12:28) nu zinokit, pagerejo msos kokybe norfoj, ka besakytumet... tik reikia didesnese norfose ziuret, nes mazos (kaip ir visose mazose), tisiog uzsiguli mesa... o as atradau sanitex baze-ugmerges g, prie senuku. tai jei didesniais kiekiais, mano manymu, labai gerai ten apsipirkinet. neprisiperku tuomet kokiu s..., kaip maximoj per akcijas budavo  tai toj bazej kruopos didesniais kiekiais sufasuotos, mesa, vistiena ir tt. o ten nereikia spec. korteles perkant? ar tiesiog taip paprastai? berods girdejau, jog reikia tureti ju kortele apsiperkant
QUOTE(dontstop @ 2010 01 13, 11:59) O man tai keista, kaip žmonės grynais atsiskaitinėja, juk atlyginimus perveda į korteles?  Aš visur kur tik galiu atsiskaitinėju kortele, o kai reikia būtinai grynais mokėti (pvz. turgelyje, kioskelyje) toks vargas būna ieškot kur tuos pinigus išgrynint  manau su kortele labiau"pasileidi",bo ten juk pinigų daugiau yra,tai kartais ir perki daugiau  o kai turi 20 lt tai jau daugiau kaip ir neišleisi..
dontstop
2010 01 13, 13:57
QUOTE(ulyja @ 2010 01 13, 14:40) manau su kortele labiau"pasileidi",bo ten juk pinigų daugiau yra,tai kartais ir perki daugiau  o kai turi 20 lt tai jau daugiau kaip ir neišleisi.. Aš perku tik girežtai pagal sąrašą. Niekada neišleidžiu daugiau, nei planuoju, nebent dar mažiau
QUOTE(dontstop @ 2010 01 13, 13:57) Aš perku tik girežtai pagal sąrašą. Niekada neišleidžiu daugiau, nei planuoju, nebent dar mažiau  gerai kad tu kontroliuojanti save  šiaip žinau net atvejį,kad motera pinigus vyrui atiduoda savo,bo negali protingai jų leisti-ištaško reikia nereikia
teresiukas3
2010 01 13, 14:30
QUOTE(dontstop @ 2010 01 13, 15:57) Aš perku tik girežtai pagal sąrašą. Niekada neišleidžiu daugiau, nei planuoju, nebent dar mažiau  Tikra saunuole tu!!O as vis dar neismokau taupyti nors labai reikia,atrodo nuvaziuoju apsiperku,bet kita diena vel kazko pritrunku nuvaziavus i parduotuves dar prisirenku visokio s.... nu zodziu  nemoku apsipirkinet. O gal kuri noretu pasidalint ir savo savaites sarasiuku  kaip jis atrodo einant savaitei apsipirkt.
dontstop
2010 01 13, 14:48
QUOTE(teresiukas3 @ 2010 01 13, 15:30) O gal kuri noretu pasidalint ir savo savaites sarasiuku  kaip jis atrodo einant savaitei apsipirkt. Galiu pasidalint 2 savaičių sąrašiuku Norfai džiovinti vaisiai - po saują 2 - 3 rūšių šaldyti koldūnai 2kg šaldyta žuvis 2 kg pienas, kefyras, grietinė (2 dideli indeliai), jogurtai (6 indeliai po 500g), varškės desertai 6 - 8 vnt, lydyta varškė, varškės kremas ant sumuštinių, giretinėlė, sūreliai (4 vnt), glaistyti sūreliai (6 vnt.) prieskoniai, sultinys kubeliuose juoda duona 700 - 800g kepalas 2 batonai makaronai 6 pokai smulkios kruopos 2 pokai pomidorų padažas (2 indeliai), salotų užpilas, padažas prie mėsos sausainiai vaikui Gaidelis, džiūvėsiai, meduoliai - po poką alus, sidras bambaliuose (4 vnt) čipsai (2 dideli pokai) sveriami šokoladiniai saldainiai -sauja
QUOTE(dontstop @ 2010 01 13, 15:48) Galiu pasidalint 2 savaičių sąrašiuku Norfai džiovinti vaisiai - po saują 2 - 3 rūšių šaldyti koldūnai 2kg šaldyta žuvis 2 kg jei turit laiko,pabandykit pati pasigamint koldunus,tikrai pigiau gausis ir skanesni.mane vyras dabar vis grauzia  ,kad namie gaminciau,sako jam skanesni,o kai patingiu,tai nuperku,sako ne netoki,tavo padaryti skaniau
QUOTE(dontstop @ 2010 01 13, 15:48) Galiu pasidalint 2 savaičių sąrašiuku Norfai džiovinti vaisiai - po saują 2 - 3 rūšių šaldyti koldūnai 2kg šaldyta žuvis 2 kg pienas, kefyras, grietinė (2 dideli indeliai), jogurtai (6 indeliai po 500g), varškės desertai 6 - 8 vnt, lydyta varškė, varškės kremas ant sumuštinių, giretinėlė, sūreliai (4 vnt), glaistyti sūreliai (6 vnt.) prieskoniai, sultinys kubeliuose juoda duona 700 - 800g kepalas 2 batonai makaronai 6 pokai smulkios kruopos 2 pokai pomidorų padažas (2 indeliai), salotų užpilas, padažas prie mėsos sausainiai vaikui Gaidelis, džiūvėsiai, meduoliai - po poką alus, sidras bambaliuose (4 vnt) čipsai (2 dideli pokai) sveriami šokoladiniai saldainiai -sauja kaip mazai  , o mesos, vaisiu, darzoviu neperkat
QUOTE(Meger @ 2010 01 13, 16:35) kaip mazai  , o mesos, vaisiu, darzoviu neperkat  cia sarasiukas Norfoje apsipirkti, o mesa, vaisius ir darzoves gal kioskeli ar turgelyje ketinama pirkti
dontstop
2010 01 13, 16:44
QUOTE(mamaa @ 2010 01 13, 17:30) jei turit laiko,pabandykit pati pasigamint koldunus,tikrai pigiau gausis ir skanesni.mane vyras dabar vis grauzia  ,kad namie gaminciau,sako jam skanesni,o kai patingiu,tai nuperku,sako ne netoki,tavo padaryti skaniau  Laiko tai aš turiu, bet man gaunasi neskanūs QUOTE(Meger @ 2010 01 13, 17:35) kaip mazai  , o mesos, vaisiu, darzoviu neperkat  Tai gi aukščiau rašiau, kad mėsą, vaisius, daržoves perku kitur, kur pigiau (turgelyje, kioskeliuose)
augustautve
2010 01 14, 11:24
QUOTE(xzx @ 2010 01 13, 14:04) o ten nereikia spec. korteles perkant? ar tiesiog taip paprastai? berods girdejau, jog reikia tureti ju kortele apsiperkant  norsnuolaidu korele reikalina tik tuo atveju jeigu nori nuolaidos tam tikru laiku apiperkant ir jei nori kaupti taskus, o siaip gali jos ir nepateikti Papildyta:QUOTE(dontstop @ 2010 01 13, 15:48) Galiu pasidalint 2 savaičių sąrašiuku Norfai džiovinti vaisiai - po saują 2 - 3 rūšių šaldyti koldūnai 2kg šaldyta žuvis 2 kg pienas, kefyras, grietinė (2 dideli indeliai), jogurtai (6 indeliai po 500g), varškės desertai 6 - 8 vnt, lydyta varškė, varškės kremas ant sumuštinių, giretinėlė, sūreliai (4 vnt), glaistyti sūreliai (6 vnt.) prieskoniai, sultinys kubeliuose juoda duona 700 - 800g kepalas 2 batonai makaronai 6 pokai smulkios kruopos 2 pokai pomidorų padažas (2 indeliai), salotų užpilas, padažas prie mėsos sausainiai vaikui Gaidelis, džiūvėsiai, meduoliai - po poką alus, sidras bambaliuose (4 vnt) čipsai (2 dideli pokai) sveriami šokoladiniai saldainiai -sauja o tai mesytes neperki visai? ar perki kazkur kitur?
paskutiniu metu stengiames norfoje apsipirkineti, nes sutaupoma nerealiai ... bet mes perkames tik bazeje, tai ten ir mesyta gera, ir pasirinkimas didelis. kartais tenka maximoje, ne sper gatve yra... tada jauciasi kainu skirtumas. pvz. uz 200lt norfoje isvaziuojam su 3-4 maisais savaitei, o maximoje uz tokia suma "nieko nenusiperki" Papildyta:QUOTE(dontstop @ 2010 01 13, 13:59) O man tai keista, kaip žmonės grynais atsiskaitinėja, juk atlyginimus perveda į korteles?  Aš visur kur tik galiu atsiskaitinėju kortele, o kai reikia būtinai grynais mokėti (pvz. turgelyje, kioskelyje) toks vargas būna ieškot kur tuos pinigus išgrynint  nevisi perveda i kortele, man pvz.: tik avansa perveda...
QUOTE(Camea @ 2010 01 13, 18:43) cia sarasiukas Norfoje apsipirkti, o mesa, vaisius ir darzoves gal kioskeli ar turgelyje ketinama pirkti  ir svieziau turegeliuose ir pigiau
QUOTE(miss_ @ 2010 01 14, 11:31) paskutiniu metu stengiames norfoje apsipirkineti, nes sutaupoma nerealiai ... bet mes perkames tik bazeje, tai ten ir mesyta gera, ir pasirinkimas didelis. kartais tenka maximoje, ne sper gatve yra... tada jauciasi kainu skirtumas. pvz. uz 200lt norfoje isvaziuojam su 3-4 maisais savaitei, o maximoje uz tokia suma "nieko nenusiperki" Papildyta:ne visi perveda i kortele, ma p vz tik avansa perveda... Va čia aš pilnai pritariu, mes vakar nusipirkome Nbazėje dviem savaitėlėm ir išleido 135 lt. Daržovių atsargų turim, pirkom tik vaisių daug
o man maxima patinka akciju dauk...norfa tokia...na apsipirkti turi buti ir malonu, o norfos aplinka to neleidzia
Mums NBazeje labiau patinka, nes vaziuojam pirkti maisto ir tik, o Maximoje tai tiek visko prideta  pamatai kokia orchideja ir jau reikia, nors jau namie pilnos palanges, arba koki puodeli, nuo kuriu jau virtuves spintele neuzsidaro ir pan
Sveikos. Ar taupydamos perkat vietoj sūrio- sūrio gaminį, vietoj sviesto- tepų riebalų mišinį, vietoj grietinės- grietinės mišinį (ar kaip jis ten vadinasi  )? Jei taip, kokie atsiliepimai būtų. Iki šiol mes visuomet rinkdavomės tik tikrus produktus, bet aplankius krizei, mąstau, ar nereikėtų šitoje vietoje pataupyti. Vaikų mes neturim, esam 2 suaugę, tai gal nenumirtumėm nuo tų mišinių? Ką manot?
QUOTE(irbyte @ 2010 01 14, 11:38) o man maxima patinka akciju dauk...norfa tokia...na apsipirkti turi buti ir malonu, o norfos aplinka to neleidzia kas is tu Maximos akciju, jei NBazeje tie patys produktai be jokiu akciju -20% pigesni
man kazkaip aplinka dideles itakos nedaro, as "nematau" norfos bazeje kalno deziu, isdeliojimo vos ne sandelio stiliumi (mazdaug puse prekiu asortimento), man svarbiau kaina ir pati preke, nesunku kad ir ryziu pakeli issilupti is pakuotes, ziuriu tik visada galiojimo datas visko. jei ziureciau i aplinka, eiciau tik i rimi
dontstop
2010 01 14, 12:03
QUOTE(augustautve @ 2010 01 14, 12:24) o tai mesytes neperki visai? ar perki kazkur kitur? Trečią kartą rašau  Perku mėsą, bet kitur -turgelyje, mažose parduotuvėlėse prie namų, nes ten pigiau, nei Norfoj QUOTE(Sesita @ 2010 01 14, 12:46) Sveikos. Ar taupydamos perkat vietoj sūrio- sūrio gaminį, vietoj sviesto- tepų riebalų mišinį, vietoj grietinės- grietinės mišinį (ar kaip jis ten vadinasi  )? Jei taip, kokie atsiliepimai būtų. Iki šiol mes visuomet rinkdavomės tik tikrus produktus, bet aplankius krizei, mąstau, ar nereikėtų šitoje vietoje pataupyti. Vaikų mes neturim, esam 2 suaugę, tai gal nenumirtumėm nuo tų mišinių? Ką manot? Ne, perkam tik "tikrą" sūrį, sviestą ir pan QUOTE(xzx @ 2010 01 14, 12:48) man kazkaip aplinka dideles itakos nedaro, as "nematau" norfos bazeje kalno deziu, isdeliojimo vos ne sandelio stiliumi (mazdaug puse prekiu asortimento), man svarbiau kaina ir pati preke, nesunku kad ir ryziu pakeli issilupti is pakuotes, ziuriu tik visada galiojimo datas visko. jei ziureciau i aplinka, eiciau tik i rimi 
Singerita
2010 01 14, 12:26
QUOTE(Sesita @ 2010 01 14, 11:46) Iki šiol mes visuomet rinkdavomės tik tikrus produktus, bet aplankius krizei, mąstau, ar nereikėtų šitoje vietoje pataupyti. Vaikų mes neturim, esam 2 suaugę, tai gal nenumirtumėm nuo tų mišinių? Ką manot?
Pastebėjau jog kai kurių gamintojų tikri grietinė ir sūriai kainuoja netgi pigiau negu tie mišiniai, dėl sviesto nežinau, bet manau irgi būtų galima atrasti.
lina.pukotukas
2010 01 14, 12:53
o vat iskilo klausimelis: o kainos Nbazeje skiriasi nuo kainu paprastoje norfoje? jei taip tai kiek? gal galima kainu pavyzdziu ?
QUOTE(Singerita @ 2010 01 14, 13:26) Pastebėjau jog kai kurių gamintojų tikri grietinė ir sūriai kainuoja netgi pigiau negu tie mišiniai, dėl sviesto nežinau, bet manau irgi būtų galima atrasti. Įdomus pastebėjimas, ačiū  Būtinai atkreipsiu dėmesį. Gal aš čia visai veltui kokybės sąskaita taupyti sugalvojau.
QUOTE(kacius @ 2010 01 14, 12:36) Va čia aš pilnai pritariu, mes vakar nusipirkome Nbazėje dviem savaitėlėm ir išleido 135 lt. Daržovių atsargų turim, pirkom tik vaisių daug  o as niekaip nesuprantu, kaip galima norfoje vaisiu uzsipirkti - kiek beuzeinu, tenais toksai katastrofiskas vaizdelis buna, kad net nesinori ranku kisti prie ju - kad ir karoliniskiu norfoje QUOTE(Camea @ 2010 01 14, 12:47) kas is tu Maximos akciju, jei NBazeje tie patys produktai be jokiu akciju -20% pigesni  neteko matyti tu paciu produktu norfoje 20% pigesniu. Pigesniu analogu ( pvz kitas gamintojas) - taip pilna. Bet konkreciau tu paciu maisto produktu norfoje neiseina rasti.. pvz mociutes duonos neteko norfoje rasti.
Singerita
2010 01 14, 13:23
QUOTE(Sesita @ 2010 01 14, 13:06) Įdomus pastebėjimas, ačiū  Būtinai atkreipsiu dėmesį. Gal aš čia visai veltui kokybės sąskaita taupyti sugalvojau. Tai va mes atradom pvz Kelmės grietinė Maximoje kainuoja tas 400 g indelis ar koks 1,79 Lt, o pvz Lankų riebalų mišinys toks kiekis apie 2,45 Lt. Sūrį irgi pirkau sūris Rambynas lyg toks pavadinimas 12,45 Lt/kg, kai tuo tarpu sūrio mišinys apie 14 Lt/kg.
QUOTE(lina.pukotukas @ 2010 01 14, 12:53) o vat iskilo klausimelis: o kainos Nbazeje skiriasi nuo kainu paprastoje norfoje? jei taip tai kiek? gal galima kainu pavyzdziu ? Nbazeje visada su kortele +5% QUOTE(Bekasė @ 2010 01 14, 13:17) neteko matyti tu paciu produktu norfoje 20% pigesniu. Pigesniu analogu ( pvz kitas gamintojas) - taip pilna. Bet konkreciau tu paciu maisto produktu norfoje neiseina rasti.. pvz mociutes duonos neteko norfoje rasti. pvz. ledai IceDream, vasara NBazeje be jokiu akciju 7.49lt, o Maximoje po 12lt
QUOTE(Singerita @ 2010 01 14, 14:23) Tai va mes atradom pvz Kelmės grietinė Maximoje kainuoja tas 400 g indelis ar koks 1,79 Lt, o pvz Lankų riebalų mišinys toks kiekis apie 2,45 Lt. Sūrį irgi pirkau sūris Rambynas lyg toks pavadinimas 12,45 Lt/kg, kai tuo tarpu sūrio mišinys apie 14 Lt/kg.  Pastebėjau ir aš, kad Kelmės grietinės kaina labai  . Aišku, svarbu, nepatingėt ir palygint kainas, paieškot pigesnio varianto. O aš jau galvojau, pereisiu prie mišinių ir kaip sutaupysiu ..... Beje, pastebėjau, kad Norfos kainos išties mažesnės, nei kitų prekybos tinklų. Aišku, reikia priprast prie "tvarkos", atrast savo produktus, nes paprastai atėjus iš kokios Maxės gali nerast kokio savo mėgiamo batono, jogurto ar pan. Viena problema tik, mėsos ir žuvies skyriuje aš ten nieko neišsirenku
N bazeje visada 5 % nuolaida + momentine pagal kortele ir dabar dar visa sausio menesi praktiskomis (8-10 ir 20-22) valandomis 7 % (mes, beje, nezinojom, kad tik darbo dienom, sekmadieni buvom ir negavom  ), tai isvis super labai gaunasi
lina.pukotukas
2010 01 14, 15:48
QUOTE(xzx @ 2010 01 14, 15:26) N bazeje visada 5 % nuolaida + momentine pagal kortele ir dabar dar visa sausio menesi praktiskomis (8-10 ir 20-22) valandomis 7 % (mes, beje, nezinojom, kad tik darbo dienom, sekmadieni buvom ir negavom  ), tai isvis super labai gaunasi  tai kad paprastoje norfoje jeigu ta 7% nuolaida gauni tai jokios kitos nesipliusuoja... cia koralu norfoje... anksciau 3% plius momentine arba korteline uz taskus budavo... o Nbazeje yra kainos mazinamos jeigu imi didesni kieki tu paciu prekiu? pvz akropolio maximoje preke X 1vnt uz 3 lt, jei imi 6vnt tai moki pvz 2.70lt
QUOTE(lina.pukotukas @ 2010 01 14, 16:48) tai kad paprastoje norfoje jeigu ta 7% nuolaida gauni tai jokios kitos nesipliusuoja... cia koralu norfoje... anksciau 3% plius momentine arba korteline uz taskus budavo... hmm, sit kaip  kazin kaip N bazeje? gal kas buvo? kokia nuolaida pritaike?
mamuke68
2010 01 14, 17:07
Norfa man asocijuojasi su nešvara ir sugedusiais produktais. Kaip anksčiau Rusijos pardėse...
QUOTE(xzx @ 2010 01 14, 16:10) hmm, sit kaip  kazin kaip N bazeje? gal kas buvo? kokia nuolaida pritaike? kai mes apsipirkinejome NBazeje tai pritaike ta sausio menesio 7% ir + 5%
|
|