Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vairavimo mokyklos ir instruktoriai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Keturi ratai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
vikuxe
Sveikutes. Klausiu tu, kurios/-ie mokesi Vairosetoje Kalvariju g. Gal galit rekomenduoti kuri nors instruktoriu is ju? Siandien reikes pasirinkti ax.gif Buciau labai dekinga 4u.gif
zajka
Dieve, aš ten lankiau, bet nors užmušk, dabar neprisimenu savo instruktoriaus vardo. doh.gif blush2.gif Jei pasakytum visų vardus, tikrai prisiminčiau, žinau tik kad važinėjo su pilku polo. Šiaip is geras, bet porą kartų susinervindavo.
dange
Mokausi su instruktorium Kęstu ax.gif Geriausiai turbūt galėsiu įvertinti po vairavimo egzamino, bet kad angeliškos kantrybės žmogus, tai jau tikrai blush2.gif biggrin.gif
vikuxe
Zajka, nu gaila,bet ne vieno instruktoriaus vardo mums niekas nepasake. Sake jeigu patys nepasisprasysim kokio, tai parinks pagal charakteri (hm..is kur joms zinot unsure.gif ) .. O as ten tokia daug judresne bunu nei is tiesu esu, tai kai gausiu koki stuobri blink.gif

Va Kesto, tai girdejau du berniukai prase... g.gif Kazkas patare. Man tokio ir reiktu - ramaus ir su kantrybe, nes as viska beveik nuo nulio pradesiu, tai tikiu,jog vargo bus blink.gif Reiks paprasyt jo, jei dar nebus per velu.

Tai abiem dekui wink.gif
Mykole
Skubiai reikia patarimo apie vairavimo mokykla Visagalis Vilniuje, ar verta ten lankyti, kaip instruktoriai???
ingulia
Tikrai neik tenai, teorijai tai gerai paruošia, bet jau praktika, tai tyliu... Instruktoriai: vienas sako, kad kirkina mergas, o kitas tai grynas chalturščikas. Pati ten mokiausi prieš 3 metus, ir tikrai gailiuosi, kad nepasirinkau kitos mokyklos, o dar ėjau tipo per pažįstamus tenai mokytis schmoll.gif
denaxa
Aš taip pat "nudegiau"su Jasučio mok.-teorija liux,o praktika...teko po to persimokyti vos ne nuo nulio schmoll.gif
Eik į VRC,nesigailėsi,be to,jie ir su regitra bendradarbiauja.
cheery
aš šią vasarą lankiaus visagaly kursus smile.gif tiesa, tik praktiką wink.gif didžiausias pliusas tai, kad greitai praėjau visas privalomas valandas ir keliavau į regitrą smile.gif o ir išlaikiau iš pirmo karto bigsmile.gif
o instruktorius.. niu kai neturiu su kuo lyginti tai nežinau.. ax.gif niu nė karto neužrėkė ant manęs, nors kartais ir toių lepsusų pridirbdavau blush2.gif man tai didelis pliusas, nes dar prieš pradedant lankyt buvau nutarus, jei instruktorius rėkaus eisiu iškart jį pasikeist, bet neprireikė smile.gif
Mykole
Aciu uz atsiliepimus, reikes galvoti. O kuris instruktorius kabinejasi, o kuris bim bam???? Gal geraiu jau pasirinkti kuris ne bim bam, prie manes nesikabunes- netokia jau grazuole tongue.gif , ar tas baltas senesnis? ar tas juodas jaunesnis? zinau vienas su astra vazineja. Patarkit.
ingulia
Atsieit kabinėjasi tas kur su Astra, Zenonas. O prie visų tai tikrai nesikabinėdavo:)

O anas kitas nerėkia, bet pvz., mano kolegė jį tai į parduotuves veždavo, tai į sustikimus kažkokius, tai dar kur nors, nu nerkėkdavo jis, ir pajuokaudavo, bet ateini tai mokytis vairuoti, o ne bajerius krėsti. O aikštelėj atsimenu, kai mokydavomės, parodė vieną kartą, o paskui kitą kartą paliko vieną mašinoj, ir daryk tu kaip nori, pats su kolegom pliurpdavo, jei ką negerai darai, pamojuodavo iš tolo.
O kursą ir aš greitai praėjau, tik kad instruktoriaus požiūris į mokymo procesą labai radikaliai pasikeitė, kai pradėjau imti papildomas pamokas, tada ir supratau, kad iš tikrųjų mokyti pradėjo, taip kad privalomos pamokos pas jį buvo bim bam:) o papildomos, kai pinigėliai eina jau į jojo kišenę tiesiogiai, jau normalios rolleyes.gif

Bet kaip sakau, tai buvo prieš tris metus. Gal dabar jau ir instruktorius kitas? Anas buvo šiek tiek pliktelėjęs, su Audi važinėjo, Artūras berods vardas... g.gif

Mykole
Tie patys instruktoriai ir dabar...
Man tas pliktelejes irgi kazkoks nepatikimas...Bet bijau, kad zenonas nerektu, jei pas ji pakliusiu.
O astra sedanas ar universalas?
ingulia
Del rekimo tai sake mergina viena, kad po Zenono joks Regitros egzaminuotojas nebaisus lotuliukas.gif o ten yra tokių tikrai labai nemalonių. Siaip Zenonas lyg ir nelabai ten rekdavo, bet tipo suburbuliuodavo ka po nosim, sunku suprasti budavo jo komandas:)

O tas pliktelejes tai tikrai nerekdavo, ir kantrus budavo, tik kad tingedavo, tai jei tu ji gerai prispaustum... Tik minusas tas, kad jei vis dar Audi, tai Regitroj tokios masinos tikrai nera, o nemokanciam dar normaliai vairuoti, tikrai sunku per pora minuciu priprasti prie kitos, tuo labiau, kad ir gabaritai kiti, mieste tai nieko, bet tai pasijaucia aikstelej.

Na, o Opel Astros tai tokios pacios ir Regitroj, tai siuo atveju manau butu lengviau laiktyti egzamina.

wub.gif Tikiuosi jie super mamos forumo neskaito lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Mykole
Tik va man nezinoma, jei as mokysiuos su astra, o regitroj man duos su polo vairuoti g.gif . O gal regitroj as galesiu pasirinkti masina? Ar ten kokia loterija??
ingulia
Loterija ten, bet jei gražiai paprašysi registratorės, kad užrašytų tave pas egzaminuotoją su Astra, tai gal susimylės, bet čia jau nuo jos geranoriškumo ar nuotaikos priklausys...
skorpiosa
QUOTE(ingulia @ 2006 09 19, 10:28)
Loterija ten, bet jei gražiai paprašysi registratorės, kad užrašytų tave pas egzaminuotoją su Astra, tai gal susimylės, bet čia jau nuo jos geranoriškumo ar nuotaikos priklausys...
*

Ar tikrai galima prasyt? blink.gif
ingulia
Prašyti visada galima lotuliukas.gif lotuliukas.gif Dėl to per galvą neduos. Galima ir pas geresnį egzaminuotoją prašytis, kartais paskiria:) Loterija tai ten tik užduočių aikštelėj ir maršruto - kompas parenka, o egzaminatorių tai registratorė paskiria.
Mykole
O kokios is vis regitroj masinos yra? zinau polo, astra, turbut dar golfas , o dar?
Ir ar pas ta zenona astra tokia pati kaip regitroj, ar kokia kaip universalas.
ingulia
Nu kai aš laikiau, tai buvo polo ir astra, o pas Zenoną tai tokia kaip Regitroj
iCute
Aš su Vasilijumi važinėju. Na galiu pasakyti, kad pradžioje apsišarvavės visas, toks rimtas ir nemalonus pasirodė. Po to nervindavo, kad griebia vairą čiut kas, nuolat viską primena, bet gal taip ir reikia, vėloja išvažiuoti, bet čia ir tas kur su polo pilku irgi velavo, per penktą - šeštą vairavimą užkniso juodai, nes ne nuotaikoj buvo ir manę terorizavo, kaip man pasirodė. O po to kažkaip normaliai, apsipratau. Db dar du važiavimus iš jo pirksiu... O koks jis geras ar blogas, ar vidutiniškas, tik po egzo galima bus spręsti, nes kaip išmoksi važinėti taip ir žinosi ar geras ar ne.
Nes gal ir norisi pradžioje ramaus ir kantraus, bet kas iš to jei važinėti nemokėsi...
skruzdelyte
As su Gintaru vazinejau, tas kur su polo. Man tai jis labai geras buvo thumbup.gif egza is pirmo karto islaikiau. ax.gif Ir siaip jis ramaus budo buvo, niekad nera uzrekes na bent jau ant manes lotuliukas.gif Esu patenkinta kad pas ji pakliuvau ir savo draugams ji rekomenduoju.
porsche
4u.gif Labas visiems! Labai prasau patarti man. Gyvenu Justiniskese ir namuose sedziu su vaikiukais. Noriu eiti i vairavimo kursus kuo arciau namu. Ar yra Justiniskese vairavimo mokyklele?Aciu
Kenya
QUOTE(bite-rite @ 2007 11 12, 22:47)
4u.gif Labas visiems! Labai prasau patarti man. Gyvenu Justiniskese ir namuose sedziu su vaikiukais. Noriu eiti i vairavimo kursus kuo arciau namu. Ar yra Justiniskese vairavimo mokyklele?Aciu

Vairavimo mokyklėlė arčiausiai Justiniškėlių yra Spaudos rūmeliuose (Laisvės prospektėlis 60). Ten tų firmelių yra bent trys. O šiaip, dar galima internetuke pagooglinti smile.gif ir Supermamos forumėlyje „Keturi rateliai“ paieškėle pasinaudoti ax.gif mirksiukas.gif
Acacia
QUOTE(Kenya @ 2007 11 13, 09:58)
Vairavimo mokyklėlė arčiausiai Justiniškėlių yra Spaudos rūmeliuose (Laisvės prospektėlis 60). Ten tų firmelių yra bent trys. O šiaip, dar galima internetuke pagooglinti smile.gif ir Supermamos forumėlyje „Keturi rateliai“ paieškėle pasinaudoti ax.gif  mirksiukas.gif
*

lotuliukas.gif
Kenya
QUOTE(Acacia @ 2007 11 13, 10:00)
lotuliukas.gif

Nu ko juokies? unsure.gif Taigi aš stengiuosi būt madinga, nu... ir mandagi nail.gif o tai pagalvos, kad vėl piktai atsakinėju, vėl kalta liksiu... blush2.gif
porsche
Aisku, bet per GOOGLE neradau Justiniskese, nors karta prie parduotuves "NORFA" maciau kazkatai tokio.
Kenya
Jėzusmarija, viską už jas padaryk doh.gif

http://www.visalietuva.lt/imones/rezultata...;co=&di=461
porsche

http://www.visalietuva.lt/imones/rezultata...;co=&di=461

Butent per sia nuoroda nieko taip pat nerodo. schmoll.gif Bet as jau radau, kam idomu -- tai R.Bagdono mokykla, Justiniskiu-91. ax.gif Tik dabar kyla klausymas "Ar gera mokykla? Ar yra ten rusu, lietuviu kalbos kursai?" g.gif
nu ir kas
Sveikos 4u.gif Norejau jusu paklausti, gal kuri mokosi ar mokesi sioje mokykloje? Kokie ispudziai?
Nuo kitos savaites as pradedu savo karjera tenais biggrin.gif
made_in_china
Sveikute smile.gif as ten mokausi:)tik teorija lankiau eksternu tai nezinau kaip tie kursai, ar naudingi. Dabar pradejau vairuoti, tai instruktorius labai geras ir malonus nepyksta niekad, bet gal kartais reiktu, kad grieztai pasakytu, unsure.gif
skrendu
o pas kokį instruktorių mokais? smile.gif
kruopelele
thumbup.gif galiu dziaugtis, nes jau turiu teises. valiooooooooo cool.gif .pries renkantis mokykla ieskojau atsiliepimu forumuose, bet radau tik apie Kauno mokyklas.Tad galvoju gal kam pravers mano patirtis Vilniuje. Lankiau AUTOAKADEMIJA ten kur neseniai atsidares Zveryno filialas( www.autoakademija.lt) ir labai patiko. aciu visiems destytojams ir instruktoriams. labai silta ir jauki atmosfera. nu ir siaip smagi mokyklele turi daug filialu, daug akciju atrakciju vyksta thumbup.gif. nu zodziu jei kas planuojate mokintis tai nuosirdziai patariu.
kysa007
sveikutes, na va nuo rugsejo zadu lankyti kursus Vilniuje ir galvoju apie Jasucio vairavimo mokykla, gal kas turi atsiliepimu smile.gif nusiskundimu g.gif .. na zodziu pasisakykit buvusios ir esamos tos mokyklos mokines kas patiko kas ne, gal koki instruktoriu parekomenduotumet ax.gif 4u.gif dekuj is anksto rolleyes.gif
sineja
as taip pat planuoju nuo rugsejo eiti mokytis vairuoti, labai nenoriu bet zinau, kad reikia...tad taip pat ziurineju visas mokyklas ir instruktorius..gyvenu seskines rajone, taciau jokiu pagyrimu apie seskines vairavimo mokyklas neradau, tai jauciu teks grustis kur nors toleliau..
gal kas daugiau galetu parasyti apie vilniaus mokyklas, instruktorius, manau tikrai butu naudinga 4u.gif
raidele
QUOTE(kysa007 @ 2009 08 08, 17:52)
sveikutes, na va nuo rugsejo zadu lankyti kursus Vilniuje ir galvoju apie Jasucio vairavimo mokykla, gal kas turi atsiliepimu smile.gif  nusiskundimu g.gif  .. na zodziu pasisakykit buvusios ir esamos tos mokyklos mokines kas patiko kas ne, gal koki instruktoriu parekomenduotumet ax.gif  4u.gif  dekuj is anksto rolleyes.gif
*

Labai puikus pasirinkimas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Siūlau Ričardą mirksiukas.gif
sineja
Sveikos dar karta 4u.gif
Perskaiciau daug forumu apie mokyklas ir apsistojau ties dviem
1. Jasucio
2. Gineida
tai net nezinau ka ir pasirinkti, dabar esant sunkiai finansinei padeciai norisi imti kur pigiau, Jasucio pigiau 100lt, taciau vairavime esu zalia, tad norisi, kad kuo maziau reiketu imti tu papildomu pamoku..gal kas galit patarti?
aciu mirksiukas.gif
kysa007
QUOTE(raidele @ 2009 08 10, 15:00)
Labai puikus pasirinkimas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Siūlau Ričardą  mirksiukas.gif
*

Ačiū ačiū biggrin.gif
o kuriam filiale jis dirba? ax.gif 4u.gif
raidele
QUOTE(kysa007 @ 2009 08 11, 14:55)
Ačiū ačiū biggrin.gif 
o kuriam filiale jis dirba? ax.gif  4u.gif
*

Jis spaudos rūmuose mirksiukas.gif
pupune
Prieš 2 metus mokiausi "Autoklasė", man patiko... kaip dabar nežinau, bet mačiau nemažai jų mašiniukų važinėja g.gif
kysa007
QUOTE(raidele @ 2009 08 11, 17:13)
Jis spaudos rūmuose  mirksiukas.gif
*

dekoju dar karteli 4u.gif
Iloncikas
QUOTE(sineja @ 2009 08 11, 09:15)
Sveikos dar karta  4u.gif
Perskaiciau daug forumu apie mokyklas ir apsistojau ties dviem
1. Jasucio
2. Gineida
tai net nezinau ka ir pasirinkti, dabar esant sunkiai finansinei padeciai norisi imti kur pigiau, Jasucio pigiau 100lt, taciau vairavime esu zalia, tad norisi, kad kuo maziau reiketu imti tu papildomu pamoku..gal kas galit patarti?
aciu  mirksiukas.gif
*

Sveiki
Mokiausi Gineidoje. Labai nepatiko. Buvo labai sunku islaikyti egzamina, nes labai prasta instruktoriu gavau. po Gineidos mokslu vistiek turejau papildoma instruktoriu samdyti, bet tik ne is Gineidos (is ten ne uz ka nebuciau emusi papildomo instruktoriaus). nerekomenduociau sios mokyklos.
-chile-
Baigiau DORKANO vairavimo m-la, esancia Antakalnyje.
Instruktorius galejo stipriau paruosti kalbant apie zenklu stebejima ir pan, bet...
Jis mane lb stipriai paruose psichologiskai, vairuodavau su juo labai atsipalaidavus ir nebijodama.
Ir visa laika kartodavo "kai isvaziuosi turedama jau teises i gatves viena, tada prasides tikra mokykla, o dabar as galiu tik paruosti kad islaikytum is pirmo karto pas tuos durnius(Regitra hihihi.gif )"

Na ir ka, susilazinom su juo per paskutini vairavima, galvojau, kad neislaikysiu is pirmo karto. Lazybas prapyliau, teko nest saldainius biggrin.gif
sineja
QUOTE(Iloncikas @ 2009 08 14, 21:05)
Sveiki
Mokiausi Gineidoje. Labai nepatiko. Buvo labai sunku islaikyti egzamina, nes labai prasta instruktoriu gavau. po Gineidos mokslu vistiek turejau papildoma instruktoriu samdyti, bet tik ne is Gineidos (is ten ne uz ka nebuciau emusi papildomo instruktoriaus). nerekomenduociau sios mokyklos.
*

O koks instruktoriaus vardas gal atsimeni? ax.gif
kiek ziurejau forumuose atsiliepimus tai Gineida labai giria g.gif
linoosikas
As kursus lankiau "Gineidoj", instruktorius - Mindaugas thumbup.gif teorijos destytojo vardo, deja, neprisimenu, bet labai patiko, labai gerai isdeste viska thumbup.gif
tai buvo pries 5 metelius tad nezinau ar jiedu dar tebedirba ten
kysa007
o as uzvakar apturejau pirma paskaita Jasucio mokykloje, nu tikrai super thumbup.gif prisijuokem, bet siaip mokykla rimta ok.gif labai miela administratore ir destytojas super, bet persirasiau i kita grupe nuo rugsejo 24d., nes buciau kursus per anksti baigusi ir reiketu iki lapkricio laukti kol 18 sueis, tai va ax.gif na aisku ziuresim kaip bus, bet kol kas ispudziai thumbup.gif
PiktasDede
Sveiki. baigiau D. Levinskienes vairavimo mokykla Justiniskese Vilniuje. Likau labai patenkintas, viska islaikiau is pirmo karto. Geras destytojas - puikiai isdesto temas, rodo vaizdine medziaga ir pan., geras instruktorius, be to kilus klausimams apie vairavima visada pagelbeja administratore. Dabar uzsirase ir mano zmona, berods rugsejo 15 dienai. Be to nebrangiai ir dar galima nusideret:)
Moller
Sveiki, gal kas mokosi sioje mokykloje.Kokie atsiliepimai apie instruktorius? g.gif
Ar verta ja lankyt?
širlė
sveiki ax.gif o gal kas laikete teises daugvoje?kokie atsiliepimai? mirksiukas.gif
ieva2
QUOTE(sineja @ 2009 08 17, 10:02)
O koks instruktoriaus vardas gal atsimeni? ax.gif
kiek ziurejau forumuose atsiliepimus tai Gineida labai giria  g.gif
*

Aha, man irgi keista, kad Gineida nepatiko. As ne vilniete, bet puse klasiokiu studijavo ar studijuoja Vilniuje, tai mokesi vairavimo Gineidoje. Pylimo gatveje, atrodo. Visos tiktai gyre. Net labai patenkintos buvo. Aisku, jeigu netycia papultu koks lochas instruktorius.... g.gif
Astuliaa136
QUOTE(ieva2 @ 2009 11 27, 20:05)
Aha, man irgi keista, kad Gineida nepatiko. As ne vilniete, bet puse klasiokiu studijavo ar studijuoja Vilniuje, tai mokesi vairavimo  Gineidoje. Pylimo gatveje, atrodo. Visos tiktai gyre. Net labai patenkintos buvo. Aisku, jeigu netycia papultu koks lochas instruktorius.... g.gif
*

Jau gineidos nera tokios. Bankrutavo ax.gif
Astuliaa136
QUOTE(kysa007 @ 2009 08 08, 16:52)
sveikutes, na va nuo rugsejo zadu lankyti kursus Vilniuje ir galvoju apie Jasucio vairavimo mokykla, gal kas turi atsiliepimu smile.gif  nusiskundimu g.gif  .. na zodziu pasisakykit buvusios ir esamos tos mokyklos mokines kas patiko kas ne, gal koki instruktoriu parekomenduotumet ax.gif  4u.gif  dekuj is anksto rolleyes.gif
*

o, as kaip tik irgi vairavimo kursus lankau jasucio mokykloj, man labai patinka, ir instruktorius labai fainuolis , ramus, paaiskina, viska , nesudaro itampos , kai vairuoji , ax.gif as laabai patenkinta kad cia lankau thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.