QUOTE(lad @ 2007 03 22, 17:27)
nebebus pametinukų
nėštumas baigėsi nesivystančiu nėštumu, gydytojai liepė daryt pusės metų pertrauką ir tik tada vėl mėgint
aisku nuoskuoda didele, bet nereikia gailetis to kas nuo taves nepriklauso
QUOTE(lad @ 2007 03 22, 17:27) nebebus pametinukų aisku nuoskuoda didele, bet nereikia gailetis to kas nuo taves nepriklauso
ačiū už palaikymą, pirmomis dienomis net galvot nenorėjau apie antrą vaikutį, bet čia turbūt normali reakcija, o dabar nors praėjo tik savaitė, jau laukiu tyrimų rezultatų ir kada tas pusmetis praeis, bandysim vėl tik MB žiauriai pergyvena, sakė nebenori kad vėl taip atsitiktų, bet turim laiko - pasiruošim, jei tai išvis įmanoma
Mes su vyru noretumem irgi pametinuku,bet as dar nesiryztu
Lad,sekmes ir stiprybes jusu seimai
buvau užmiršus šitą temą
mūsų namuose jau greit 5 mėnesiai kaip krykštauja broliukas... gavosi lygiai 2,5 metų skirtumas... matyt aš toks žmogus man lengvajuos abu augint... dukrytės neleidžiu į darželį... dar ir mokausi... spėju visur ir noriu palinkėt... jei yra noras... žinojimas, kad susitvarkysit... gimdykit... aišku nėra lengva,bet ir nėra sunku
Sveikinu, Lurdesita
Na praėjo nemažai laiko, nuo mano pasisakymų šioje temoje. Šiai dienai galiu pasakyti, jog bent jau mano pametinukai, labai prisirišę vienas prie kito, eina ir į darželį kartu- į bendrą mišrią grupę. Tas jų artumas aišku gerai, jie gina, saugo vienas kitą, sudrausmina, aišku ir skųsti atbėga- jei vienas ką nors krečia bet ir neramu, ar jie išvis mokės atskirai būti ir koks bus kiekvieno jų identitetas ir asmenybė be kito? Peštynės irgi kasdieninis dalykas- stengiuosi į jas nesikišti, kas patys mokėtų išsiaiškinti. Dažniausiai jie nesusitaria kaip reikia žaisti, arba kiekvienas nori būti teisus- abu sako tą patį, tik kitais žodžiais ir pykstasi, kuris teisus. Dar tie mano pametinukai (4-5m) jei ne vienas tai kitas sugalvos kokią škadą iškrėsti, net akys blizga, abu tik susižvalgo du velniukščiai Reikia daug kantrybės kai reikia paaiškinti, ką nors globalesnio, ar kodėl vienaip ar kitaip reikia elgtis, kartais būna sunku, nes jie labiau reaguoja į vienas kitą negu į mane ar vyrą- būna kad šneki, o jie jau gestikuliuoja vienas kitam, nebesiklauso Bet bendrai tai džaugiuosi, kad nusprendžiau pametinukus turėti. Dabar su jais yra sunkiau, negu kad kai jie buvo kūdikiai ar 2, 3 metukų. Dabar jie jau turi savo nuomones, ir kadangi jų nuomonės panašios arba vienodos, man savo teisybę sunkiau įrodyti, kuris nors būtinai pažers svaresnių argumentų ir vienas kitą palaikys, užtars QUOTE(Gajka @ 2010 03 15, 01:35) Ir aš taip pat ( nors maniškiai ne visai pametinukai, dviejų metų skirtumas). Žiūrint kaip jie draugauja, kaip eina vienas už- kitą, klausant kaip kalbasi, kaip dalinasi savo paslaptimis suprantu, kad jie "chebra" QUOTE(Edelveis @ 2006 12 13, 10:33) šiaip, pametinukai - tėveliams sunkiau Tikra tiesa kad sunkiau, bet vaikams tai džiaugsmas |