Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pasidalinkite patirtimi
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Gausi mūsų šeimynėlė...
Pages: 1, 2
Gajka
QUOTE(lad @ 2007 03 22, 17:27)
nebebus pametinukų verysad.gif nėštumas baigėsi nesivystančiu nėštumu, gydytojai liepė daryt pusės metų pertrauką  ir tik tada vėl mėgint
*

aisku nuoskuoda didele, bet nereikia gailetis to kas nuo taves nepriklauso console.gif bus 2,5 metuku skirtumas tarp tavo vaikeliu, juk irgi mazas, ir bus beveik kaip pametinukai, o ir paciai bus lengviau mirksiukas.gif juk ir dabar jei neklystu butu buves beveik 2 metuku skirtumas g.gif kas buvo prazuvo, matyt taip buvo lemta... stiprybes Jums 4u.gif
diinka
QUOTE(lad @ 2007 03 22, 18:27)
nebebus pametinukų verysad.gif nėštumas baigėsi nesivystančiu nėštumu, gydytojai liepė daryt pusės metų pertrauką  ir tik tada vėl mėgint
*

nenusimink 4u.gif viskas bus gerai , juk nieks nezino koks optimalus skirtumas tarp vaikų....
Lurdesita
ačiū už palaikymą, pirmomis dienomis net galvot nenorėjau apie antrą vaikutį, bet čia turbūt normali reakcija, o dabar nors praėjo tik savaitė, jau laukiu tyrimų rezultatų ir kada tas pusmetis praeis, bandysim vėl tik MB žiauriai pergyvena, sakė nebenori kad vėl taip atsitiktų, bet turim laiko - pasiruošim, jei tai išvis įmanoma 4u.gif
sarafea
Mes su vyru noretumem irgi pametinuku,bet as dar nesiryztu schmoll.gif unsure.gif

Lad,sekmes ir stiprybes jusu seimai 4u.gif
Lurdesita
buvau užmiršus šitą temą biggrin.gif
mūsų namuose jau greit 5 mėnesiai kaip krykštauja broliukas... gavosi lygiai 2,5 metų skirtumas...
matyt aš toks žmogus man lengvajuos abu augint... dukrytės neleidžiu į darželį... dar ir mokausi... spėju visur ir noriu palinkėt... jei yra noras... žinojimas, kad susitvarkysit... gimdykit... aišku nėra lengva,bet ir nėra sunku 4u.gif
Gajka
Sveikinu, Lurdesita 4u.gif

Na praėjo nemažai laiko, nuo mano pasisakymų šioje temoje. Šiai dienai galiu pasakyti, jog bent jau mano pametinukai, labai prisirišę vienas prie kito, eina ir į darželį kartu- į bendrą mišrią grupę. Tas jų artumas aišku gerai, jie gina, saugo vienas kitą, sudrausmina, aišku ir skųsti atbėga- jei vienas ką nors krečia hihihi.gif
bet ir neramu, ar jie išvis mokės atskirai būti ir koks bus kiekvieno jų identitetas ir asmenybė be kito? g.gif
Peštynės irgi kasdieninis dalykas- stengiuosi į jas nesikišti, kas patys mokėtų išsiaiškinti. Dažniausiai jie nesusitaria kaip reikia žaisti, arba kiekvienas nori būti teisus- abu sako tą patį, tik kitais žodžiais ir pykstasi, kuris teisus.
Dar tie mano pametinukai (4-5m) jei ne vienas tai kitas sugalvos kokią škadą iškrėsti, net akys blizga, abu tik susižvalgo du velniukščiai tongue.gif doh.gif o juokiasi iš vienas kito nesamonių doh.gif aišku kartais kantrybė trūksta, ir tenka prie atskirų stalų pasodinti valgyti, kad neišdykautų visko būna, tikrai tongue.gif bet aš vis pagalvoju, kad viskas, net tos jų išdaigos gi iš jų didelės draugystės wub.gif
Reikia daug kantrybės kai reikia paaiškinti, ką nors globalesnio, ar kodėl vienaip ar kitaip reikia elgtis, kartais būna sunku, nes jie labiau reaguoja į vienas kitą negu į mane ar vyrą- būna kad šneki, o jie jau gestikuliuoja vienas kitam, nebesiklauso biggrin.gif doh.gif
Bet bendrai tai džaugiuosi, kad nusprendžiau pametinukus turėti. Dabar su jais yra sunkiau, negu kad kai jie buvo kūdikiai ar 2, 3 metukų. Dabar jie jau turi savo nuomones, ir kadangi jų nuomonės panašios arba vienodos, man savo teisybę sunkiau įrodyti, kuris nors būtinai pažers svaresnių argumentų ir vienas kitą palaikys, užtars tongue.gif
zarazna
QUOTE(Gajka @ 2010 03 15, 01:35)
Bet bendrai tai džaugiuosi, kad nusprendžiau pametinukus turėti.
*

Ir aš taip pat ( nors maniškiai ne visai pametinukai, dviejų metų skirtumas). Žiūrint kaip jie draugauja, kaip eina vienas už- kitą, klausant kaip kalbasi, kaip dalinasi savo paslaptimis suprantu, kad jie "chebra" biggrin.gif Ir taip smagu smile.gif
Wild Pearl
QUOTE(Edelveis @ 2006 12 13, 10:33)
šiaip, pametinukai - tėveliams sunkiau biggrin.gif . mes su seserim pametinukės - tai visada pykomės doh.gif . man labai patiko mano vaikų skirtumas - 12m.- 8m.- 3mėn. thumbup.gif . o be to, ilgiau galima vienu mažu leliuku džiaugtis  wub.gif - pratęsiam džiaugsmelius  biggrin.gif
*

Tikra tiesa kad sunkiau, bet vaikams tai džiaugsmas rolleyes.gif Man asmeniškai pirmi metukai labai sunkus, labai tikiuosi kad antri bus daug lengvesni ir paprastesni smile.gif Bet meilė vaikučių begalo graži ir jie turi bendrų interesų,dabar kai mažasis paaugo jau ir aktyviau gali dalyvauti mūsų gyvenime tai tas bendravimas,ryšys dar labiau matosi 4u.gif Bandau įsivaizduoti kaip bus kai pradės lakstyti mažasis.... wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.