EgleZalciuKaraliene
2010 01 12, 20:51
Zodziu, viskas prasidejo nuo to, kad atejo laikas ir man pirma karta gyvenime issirinkti savaja karieta.  Kadangi nusprendziau si darba atlikti ypatingai kruopsciai, kaip zinia, pirkinys ne uz pora litu, emiausi detalaus vezimeliu trapusavio lyginimo.Pirmiausia issikeliau man svarbius kriterijus ir emiau pagal juos lyginti i aki kritusius vezimelius. Detaliausia analize vyko parduotuves "Vaikutis" asortimento. Beje, pasitaike tikrai savo darba ismananti konsultante, kuri kantriai ir issamiai atsakinejo ir kruva mano klausimu Sitacija: gyvenu daugiaubutyje, antrame aukste, vezimeli kaskart turesiu nusinesti/parsinesti pati (liftu pasinaudoti galimybes nera). Vaikelis turetu gimti kovo pabaigoje. Max pinigu suma - 1300 Lt (kuo maziau tuo geriau, savaime suprantama). Reikalingas 3 in 1 variantas. Megstu laika leisti gamtoje: miskai, kalnai, smelis ir pan., zodziu, pakankamai pretenzinga kelio danga ir eismo salygos Tiraiamieji: Nakko New Star KL, Saturn Jumper 3 in 1, AGA Designe Diamond, Coneco Toledo, Nakko Millenium, Atlantic (tiesiog  ), Colleto Mateo, AGA Designe Briton, X Type, X Trail, Nakko Stanley, Colleto Austin.  Kodel butent sie, aiskios argumentacijos neturiu, i juos buvo nusitaikyta asortimento internete perziuros metu Problema: internete pateikiama bendrine informacija, dazniausiai truksta skaitiniu dydziu. Daugelis vezimeliu aprasyti labai skurdziai, del to labai sunku nustatyti esminius skirtumus tarp ju. Kriterijai lyginimui: kaina, svoris, lopsio ilgis, ar reguliuojama rankena, ar sportinukas turi gulima padeti, ar patogiai susilanksto, pripuciami, dideli, manevringi ratai, reguliuojamas sportinuko pakojis, galimybe tvirtinti sportinuka i abi puses, permetama rankena, papildomi priedai (komplektacijoje), spalvos, garantija. PRADEDAM Nakko New Star KlKaina 479 + 170 (kedute) Svoris 14 kg Lopsio ilgis 74 cm Reguliuojamas rankenos aukstis + Visiskai gulima sportinuko padetis - Patogiai susilanksto - Kedute tvirtinama ant remo + (reikalingi papildomi adapteriai) Pripuciami ratai - Dideli ratai + Manevringi ratai + Reguliaujamas sportinuko pakolis + Abipusis sportinuko tvirtinimas + Spalvos : 2 (raudona, violetine) Permetama rankena - Garantija 3 men. Saturn Jumper 3 in 1Kaina 854 Lt Svoris 18 kg Lopsio ilgis 74 Reguliuojamas rankenos aukstis + Visiskai gulima sportinuko padetis - Patogiai susilanksto - Kedute tvirtinama ant remo + Pripuciami ratai + Dideli ratai + Manevringi ratai + Reguliaujamas sportinuko pakolis + Abipusis sportinuko tvirtinimas + Papildomi priedai standartineje komplektacijoje Spalvos 1 zalia Permetama rankena - Garantija 3 men. AGA Design BritonKaina 630 + 150 (autokedute) Svoris 14 Lopsio ilgis 80 Reguliuojamas rankenos aukstis + Visiskai gulima sportinuko padetis - Patogiai susilanksto + Kedute tvirtinama ant remo + (reikalingi papildomi adapteriai) Pripuciami ratai + Dideli ratai + Manevringi ratai + Reguliaujamas sportinuko pakolis + Abipusis sportinuko tvirtinimas + Papildomi priedai standartineje komplektacijoje Spalvos 4 (geltonam raudona, zalia, baltai pilka) Permetama rankena - Garantija 3 men. Coneco ToledoKaina 674 + 180 Lt (autokedute) Svoris 15 kg Lopsio ilgis 74 Reguliuojamas rankenos aukstis + Visiskai gulima sportinuko padetis + Patogiai susilanksto + Kedute tvirtinama ant remo + (reikalingi papildomo adapteriai) Pripuciami ratai + Dideli ratai - Manevringi ratai + Reguliaujamas sportinuko pakolis + Abipusis sportinuko tvirtinimas - Papildomi priedai standartineje komplektacijoje Spalvos 4 (raudonam zalia, melyna, geltona) Permetama rankena - Garantija 3 men. AtlanticKaina 809 Lt Svoris 16 kg Lopsio ilgis 74 cm Reguliuojamas rankenos aukstis + Visiskai gulima sportinuko padetis - Patogiai susilanksto - Kedute tvirtinama ant remo - Pripuciami ratai + Dideli ratai + Manevringi ratai + Reguliaujamas sportinuko pakolis + Abipusis sportinuko tvirtinimas - Permetama rankena - Garantija 3 men Colleto mateo (naujas )Kaina 1133 + 279 Lt (autokedute) Svoris 11 Kg Lopsio ilgis 80 cm Reguliuojamas rankenos aukstis + Visiskai gulima sportinuko padetis + Patogiai susilanksto + Kedute tvirtinama ant remo + Pripuciami ratai + Dideli ratai + Manevringi ratai + Reguliaujamas sportinuko pakolis + Abipusis sportinuko tvirtinimas + Spalvos 3 (zalia, raudona, pilkai ruda) Permetama rankena + Garantija 3 men. AGA Design BritonKaina 899 Lt Svoris 11 kg Lopsio ilgis 74 cm Reguliuojamas rankenos aukstis + Visiskai gulima sportinuko padetis - Patogiai susilanksto + Kedute tvirtinama ant remo + Pripuciami ratai + Dideli ratai + Manevringi ratai + Reguliaujamas sportinuko pakolis + Abipusis sportinuko tvirtinimas + Spalvos: 2 (oranzine, geltona) Permetama rankena - Garantija 3 men. Nakko StanleyKaina 629 (808 su autokedute) Lt Svoris 8,5 Kg Lopsio ilgis 74 cm Reguliuojamas rankenos aukstis+ Visiskai gulima sportinuko padetis + Patogiai susilanksto + Kedute tvirtinama ant remo + Pripuciami ratai + Dideli ratai + Manevringi ratai + Reguliaujamas sportinuko pakolis - Abipusis sportinuko tvirtinimas - Permetama rankena - Garantija 3 men X TypeKaina 650 +160 (autokedute) Lt Svoris 16 kg Lopsio ilgis 74 cm Reguliuojamas rankenos aukstis + Visiskai gulima sportinuko padetis + Patogiai susilanksto - Kedute tvirtinama ant remo + (reikalingi adapteriai) Pripuciami ratai + Dideli ratai + Manevringi ratai + Reguliaujamas sportinuko pakolis - Abipusis sportinuko tvirtinimas + Permetama rankena - Garantija 3 men. X TrailKaina 584 +180 Lt (autokedute) Svoris 10 kg Lopsio ilgis 74 cm Reguliuojamas rankenos aukstis + Visiskai gulima sportinuko padetis + Patogiai susilanksto + Kedute tvirtinama ant remo + (reikalingi adapteriai) Pripuciami ratai + Dideli ratai + Manevringi ratai + Reguliaujamas sportinuko pakolis - Abipusis sportinuko tvirtinimas - Spalvos: 2 (zalia, oranzine) Permetama rankena - Garantija 3 men. Colleto AustinKaina 936 + 165 Lt (autokedute) Svoris 12kg Lopsio ilgis 74 cm Reguliuojamas rankenos aukstis + Visiskai gulima sportinuko padetis - Patogiai susilanksto + Kedute tvirtinama ant remo + Pripuciami ratai + Dideli ratai + Manevringi ratai + Reguliaujamas sportinuko pakolis + Abipusis sportinuko tvirtinimas + Permetama rankena- Garantija 3 men. Na stai, cia mano konsultacijos parduotuveje santrauka, jei trurite pastebejimu del minetu vezimeliu, rasykit, man ypatingai svarbus jau siais vezimeliais besinaudojanciu mamyciu pastebejimai. Laukiu aktyviu pamastymu ir patarimu. Rytoj zadu sturmuoti kita parduotuve, jei turesiu jegu, butinai pasidalinsiu ispudziais ir rezultatais. Sekmes visoms issirenkant savo "pacia paciausia" karieta
Superinis darbas.... Aš dar įtraukčiau į palyginimus ABC vežimėlius (čia iš savanaudiškumo  , nes pati tokiam +/- dėlioju). Į kainą jie telpa - apie 1300 lt. už 3 dalis; žiūrinėju 2010 m. modelius Mamba ir Cobra.... Tai jei ieškosit ir įtrauksit ir šiuos į palyginimą - bus super. P.S. Gyvai juos mačiau parduotuvėj ateities g.
@mamyčiukas@
2010 01 13, 10:25
superinis darbas labai mazai vezimeliu su pilnai gulima padetimi
EgleZalciuKaraliene
2010 01 13, 11:25
Duti prasymu ABC MambaKaina 1000 + 300 (autokedute) Svoris 13 kg Lopsys 78/36 cm Reg. rankenos aukstis + Visikai gulimas sportinukas - Pripuciamis ratai - Dideli ratai + Manevringi ratai + Reguliuojamas sportinuko pakojis + Abipusis sportinuko tvirtinimas + Permetama rankena - Auto kedutes tvirtinimas +(adapteriai iskaiciuoti) Garantija 12 men Spalvos 5:Or, pil, zyd, ruz, rud. Priedai komplektacijoje + rankine ir lietaus apsauga ABC CobraKaina 1000 + 300 (autokedute) Svoris 12 kg Lopsys 78/36 cm Reg. rankenos aukstis + Visikai gulimas sportinukas - Pripuciamis ratai - Dideli ratai + Manevringi ratai + Reguliuojamas sportinuko pakojis + Abipusis sportinuko tvirtinimas + Permetama rankena - Auto kedutes tvirtinimas +(adapteriai iskaiciuoti) Garantija 12 men Spalvos 5:Or, pil, zyd, ruz, rud. Priedai komplektacijoje + rankine ir lietaus apsauga Dar keli ABC. ABC Design Condor 4sKaina 1060 + 300 (autokedute) Svoris 14 kg Lopsys 77/34cm Reg. rankenos aukstis + Visikai gulimas sportinukas - Pripuciamis ratai - Dideli ratai + Manevringi ratai + Reguliuojamas sportinuko pakojis + Abipusis sportinuko tvirtinimas + Permetama rankena - Auto kedutes tvirtinimas +(adapteriai iskaiciuoti) Garantija 12 men Spalvos 5:rud, zyd, zalia, violet, pilk. Priedai komplektacijoje + rankine ir lietaus apsauga Kita: Gale imontuotos spyruokles, 4 ratai ABC Design Condor 6sKaina 1060 + 300 (autokedute) Svoris 14 kg Lopsys 77/34cm Reg. rankenos aukstis + Visikai gulimas sportinukas - Pripuciamis ratai - Dideli ratai + Manevringi ratai + Reguliuojamas sportinuko pakojis + Abipusis sportinuko tvirtinimas + Permetama rankena - Auto kedutes tvirtinimas +(adapteriai iskaiciuoti) Garantija 12 men Spalvos 5:rud, zyd, zalia, violet, pilk. Priedai komplektacijoje + rankine ir lietaus apsauga Kita: Gale imontuotos spyruokles, 6 ratai P.s. parduotuve "Centriukas"
Wau,man ir labai svarbu visiskai gulima sportinuko padetis ir permetama rankena,bet kazkaip mazoka vezimu,kad rankenos persimestu
@mamyčiukas@
2010 01 22, 11:57
QUOTE(jordan @ 2010 01 22, 13:33) Wau,man ir labai svarbu visiskai gulima sportinuko padetis ir permetama rankena,bet kazkaip mazoka vezimu,kad rankenos persimestu tau netinka tokie kur sportinukas tvirtinasi i abi puses?nes tie kur rankena persimeta tai nebus grazus vezimai
Nireglina
2010 01 22, 21:58
QUOTE(jordan @ 2010 01 22, 11:33) Wau,man ir labai svarbu visiskai gulima sportinuko padetis ir permetama rankena,bet kazkaip mazoka vezimu,kad rankenos persimestu
Pirmąjį sūnų vežiojau vežimėlyje su permetama rankena, antrąjį vežimėlyje, kurio rankena nepersimeta tik visas dalis buvo galima tvirtinti į abi puses. Iš patirties galiu pasakyti, kad permetama rankena nėra didelis privalumas.
EgleZalciuKaraliene
2010 01 22, 22:04
Nusipirkau Tutis Zippy Kaina 1169 Svoris 12 kg Lopsys 82/36 cm Reg. rankenos aukstis + Visikai gulimas sportinukas + Pripuciamis ratai + Dideli ratai + Manevringi ratai + Reguliuojamas sportinuko pakojis + Abipusis sportinuko tvirtinimas + Permetama rankena - Auto kedutes tvirtinimas +(adapteriai iskaiciuoti) Garantija 24 men Spalvos 4:zalia, raudona, zydra, pilka Priedai komplektacijoje + rankine ir lietaus apsauga, vabzdziu apsauga, trys uzkloteliai.
man aktualu lengvumas iki 13 kg. butinai 4 ratai, geriau guminiai ir pripuciami, bet nebutinai. Manevringumas ir minksta vaziuokle. Kol kas dairausi Coleto Mateo, Moving Aga Design.
nenuorama-
2010 01 25, 13:55
QUOTE(jordan @ 2010 01 22, 11:33) Wau,man ir labai svarbu visiskai gulima sportinuko padetis ir permetama rankena,bet kazkaip mazoka vezimu,kad rankenos persimestu privalumas permetama rankena, arba i abi puses tvirtinamas lopsys su sportinuku, vienas is dvieju turi butinai but.... bet svoris... gyvenu 4 auskte, tai teks irgi patampyt vezimely paciai ,tai butinai turi but kuo lengvesnis ir patogiai susilankstantis...
@mamyčiukas@
2010 01 25, 14:47
QUOTE(nenuorama- @ 2010 01 25, 15:55) privalumas permetama rankena, arba i abi puses tvirtinamas lopsys su sportinuku, vienas is dvieju turi butinai but.... bet svoris... gyvenu 4 auskte, tai teks irgi patampyt vezimely paciai ,tai butinai turi but kuo lengvesnis ir patogiai susilankstantis... vienas is lengvesniu yra X-Type,bet jame nera pilnai gulimos padeties
kazkasatsitiko
2010 02 05, 15:02
labai faina toks palyginimas, tik labai pasigedau plocio- man del lifto labai aktualu...
@mamyčiukas@
2010 02 05, 16:47
QUOTE(kazkasatsitiko @ 2010 02 05, 17:02) labai faina toks palyginimas, tik labai pasigedau plocio- man del lifto labai aktualu... kiek pastebejau tai tik X-Lander vezimelio ploti raso,o kitu nelabai,cia jau reikia eiti i parduotuve ir matuotis
Meškėnė
2010 02 10, 15:23
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 02 05, 16:47) kiek pastebejau tai tik X-Lander vezimelio ploti raso,o kitu nelabai,cia jau reikia eiti i parduotuve ir matuotis  manau kad plotis daug maz visu vienodas, ypac losiuku Papildyta:Man tai kazkaip aktualu lopsio ilgis, nes kai pastebejau dauguma trumpoki ir sako kad paskui mazoki buna....
Susiena
2010 02 10, 15:43
QUOTE(EgleZalciuKaraliene @ 2010 01 22, 22:04) Nusipirkau Tutis Zippy Kas įtakojo apsisprendimą?
Na as gal ne tiek issamiai, bet siokias tokias isvadas is vezimeliu apziuros pasidariau. Tiesa, as daugiau zvalgiausi i klasikinius, atskiru daliu, o ne transformuojamus vezimelius. Dariau zygi i Babycity ir turgu. Tikejausi paciupineti daugiau modeliu, bet realiai apziurejau nedaug. Labai norejau rasti vezimelius ABC design Pramy Luxe ir 4Tec, nes jie gan pagal charakteristikas lengvi ir kaina prieinama, bet nurodytose vietose neradau... Nebeprekiaujantys kalba, kad jie kietoki, bet radau kelis atsiliepimus, kad taip nera...  Sportinukai turi 4 padetis (pilnai gulima irgi), galima ant remo deti 2 kryptim. Mane kazkuo "uzkabino" modelis 4Tec, toks kartu ir dideliais ratais, ir idomaus dizaino, raso, kad labai gerai ir kompaktiskai susilanksto, gan lengvas (su lopsiu ~14 kg), telpa i visus liftus.... Autokedutes reikia pirkti atskirai. Kietas ir sunkus pasirode X landeris, bet akivaidu, kad toki apversti reiktu labai gerai pasistengti. Nesupamas. Is anksciau patikusiu atmeciau "Roan Marita" varianta - laaabai sunkus (su lopsiu ~19 kg), sportine dalis griozdiska, tad jei ir naudoti, tai vos kelis menesius, tad realiai geras tik lopsys, o vien panasasu dizaino ar konstrukcijos lopsi su klasikine vaziuokle galima rasti uz mazesne kaina, kad ir is tu paciu lenkisku. Visai smagus, minkstas ir patvarus pasirode ir Jedo Bartatina Classic, bet irgi nelengvas (~15 kg) . Panasu, kad vaziuokle minkstesne nei Marita, labai minkstai supasi, bet siaip tikrai nemazai panasumu. Ju pliusas - kaina, net nauju - vienos zemiausiu. Is 3in1 ir nebrangiu gal butu galima ziureti Tako Jumper - "gyvai" man jie pasirode patrauklesni nei foto. As ziurejau modeli su 4 vienodais, dideliais ratais. Is lopsiu su klasikine vaziuokle, LENGVU (~13 kg), patvariu ir kokybisku sau ivardinau Peg-Perego su lopsiais Culla ar pigesniu Young. Del kainos toki ziureciau tik naudota, bet panasu, jie sukurti taip, kad tikrai gali atvazineti ne vienerius metus. Labai patiko ju autokedutes. Kaip viena is realiausiu variantu sau pasilikau tokia komplektacija, kuria pasiule turguje - vaziuokle klasikine, Maritos, o ant jos - lietuviskas "Tutis Zippy" 3in1 uz 1000 lt (negalutine). Lopsys su vaziuokle sveria ~13 kg, tai buvo lengviausia komplektacija is apziuretu. Lopsiui nesti yra rankena virsuje. Sportine dalis gan isvaizdi, yra apklotas, tase. Sulankstytas ir su lopsiu tilptu i masinos bagazine... Gaunasi minkstas, patvarus vezimas, mokantis "nulipti" laiptais, normalus pirkiniu tinklas apacioje.... Nelabai patikimai atrode tik tvirtinimo prie vaziuokles plastmasines detales....
JustasS
2010 02 21, 21:00
Laba. Pradėjom supirkinėti vaikelio kraitelį ir dabar galvojam kokį pirkti vežimėlį. Pasirinkimas begalo didelis ir lengva pasimesti. Atrodo visi gražūs ir patogūs, bet... Tad norėtūsi, kad vežimėlis būtų tikrai tvirtas, lengvas, kad būtų 4 ratų, kad gerai važiuotų ir duobėtais keliais ir nesikratytų labai. Tad laukiu jūsų rekomendacijų. iškart dekoju:)
z.lineta
2010 02 21, 22:02
sveika,na kas be ko pirkit dideliais ratais butinai,lopsys kuo didensis geriausia,sedima ziurekit kad ir visiskaigulimas pasidarytu ir ploti,ta prasme ar erdves vaikeliui bus,dar ziurekit kad tvirtintusi vaikelis ne tik dirzais,bet kad ir butu,nepamenu kaip vadinasi,priekyje vaiko sedint atramele,na dar kedute automobiline,kad ant remu tvirtintusi ir minkstuma,manevringuma vezimo,zinoma ir svori,ir svalvos juodos as nepirkciau,gaila vaikelio vasara man juoduose vezimuose.medziagyte rinkites vezimo ne sintetine,kaip bebutu gaila,geriausi yra brangiausi.pati turejus bebeconfort trirati,viskas labai jame patiko,puikus,bet jau sedima dalis  baisu,nzn kas per nesamone ten:)sesuo emaljunga turi,jau antras vaikas jame ,nu irgi puikus,didelis lopsys,sedimas,minkstas,na tik nesisuka ratai,tas man nepatinka:)
giedruteliux
2010 02 22, 21:09
As patarciau isigyti Mutsy vezimuka su pilna koplektacija. Sio vezimelio svoris 13kg. i komplektacija ieina lopsys, auto nesiokle, sportinukas. Priekiniai vezimuko ratai sukiojasi aplink svo asi, todel si savybe priduoda vezimui manevringumo. Man sis vezimukas labai simpatiskas 
Di_anele
2010 02 24, 16:24
pas mane irgi tokia pati beda del vezimuko..nebezinau  galvoju apie ABC 3 tec, bet kiek zmoniu tiek ir nuomoniu..man aktualu svoris, gyvenu 5-am aukste, bet susitaikiau su tuo kad teks tampyt apie 14 kg..  taip pat ziurineju bebe comfort..quinny..nebezinau patarkit ka nors
QUOTE(Di_anele @ 2010 02 24, 16:24) pas mane irgi tokia pati beda del vezimuko..nebezinau  galvoju apie ABC 3 tec, bet kiek zmoniu tiek ir nuomoniu..man aktualu svoris, gyvenu 5-am aukste, bet susitaikiau su tuo kad teks tampyt apie 14 kg..  taip pat ziurineju bebe comfort..quinny..nebezinau patarkit ka nors  Na Jus esat laaabai stipri mamyte, jeigu tampysit 14 kg (ir dar plius keliu kg vaikutis) is penkto auksto zemyn, o tada aukstys kiekviena diena  Mes gyvename treciame aukste ir mano toks pasiryzimas baigesi kelias dienas taip patasius kazkur 16 kg. Kai vezima pradejom laikyti masinos bagazineje, net gyvenimas prasviesejo ir isejimas i lauka tapo nebe darbu, o malonumu  Jeigu gyvenate penktame aukste be lifto, siulau tikrai gerai pagalvoti apie vezimo svori, arba apie galimybe, pvz., vaziuokle laikyti masinoje
Piranjai
2010 02 24, 18:53
vis dar naudojames Nako New Star vezimu. nu aisku, kaina tikrai jo nedidele bet ir slamstas - sedimas vezimas tuoj nebeuzsifiksuodavo - tai yra pasodinus vaika jis vis pusiau gulom nukrenta, nes nebesilaiko kad eitu staciai vaika vezti. paskui stabdziai plastmasiniai staigiai luzo
still_magic
2010 02 25, 09:34
QUOTE(Mylia @ 2010 02 24, 19:38) Na Jus esat laaabai stipri mamyte, jeigu tampysit 14 kg (ir dar plius keliu kg vaikutis) is penkto auksto zemyn, o tada aukstys kiekviena diena  Mes gyvename treciame aukste ir mano toks pasiryzimas baigesi kelias dienas taip patasius kazkur 16 kg. Kai vezima pradejom laikyti masinos bagazineje, net gyvenimas prasviesejo ir isejimas i lauka tapo nebe darbu, o malonumu  Jeigu gyvenate penktame aukste be lifto, siulau tikrai gerai pagalvoti apie vezimo svori, arba apie galimybe, pvz., vaziuokle laikyti masinoje  Tikrai sutinku, kai rinkausi antra vezimuka pirmas parametras buvo svoris ir tai suklydau galvodama kad 13 kg plius vaikutis nebus sunku (pirmo vaikucio vezimas svere 16 kg). Tai gi idealaus vezimuko turbut nebuna, visada reikia paaukot bent viena kriteriju vardan svarbiausio is ju:)Dar gal jei turit masina, ziurekit kad tilptu i bagazine vaziuokle:) JustasS pagal jusu kriterijus man atrodo tiks, chicco trio tour 4, tik jis apie 13 kg, truputi lengvesnis peg perego uno transformeris, dar lietuviski gan minkstai vaziuoja, bet nera jie tvirti, o ir nelabai patogus. Bet cia tik mano nuomone  linkiu susirasti geriausia jums
JustasS
2010 02 25, 20:13
Laba.. Na daug labai variantų išžiūrėjom ir pasirinkom. Lietuvių Tututis gamybos Zippy vežimėlis. Tikrai geras modeliukas, pripučiami ratai, lengvas remas, kuris sveria tik 11KG su lopsiu!!! Zodziu labai manevringas, minkstai vaziuoja, garantija labai didele - 2metai, isvaizda - nereali, grazios spalvos (vos 3men kaip prekyboj), didelis lopsys. Beje kaina palyginus tikrai nera didele. Parduotuveje 1300, per neta galima uzhsisakyti uz 1150Lt (dar deretis galima). Cia perkant visas 3dalis (lopsys, sportine dalis, auto kedute). http://www.facebook.com/photo.php?pid=4415...id=277346669881Mes jau uzhsisakem, tai 2dieni turetu buti.
QUOTE(JustasS @ 2010 02 25, 21:13) Laba.. Na daug labai variantų išžiūrėjom ir pasirinkom. Lietuvių Tututis gamybos Zippy vežimėlis. Tikrai geras modeliukas, pripučiami ratai, lengvas remas, kuris sveria tik 11KG su lopsiu!!! Zodziu labai manevringas, minkstai vaziuoja, garantija labai didele - 2metai, isvaizda - nereali, grazios spalvos (vos 3men kaip prekyboj), didelis lopsys. Beje kaina palyginus tikrai nera didele. Parduotuveje 1300, per neta galima uzhsisakyti uz 1150Lt (dar deretis galima). Cia perkant visas 3dalis (lopsys, sportine dalis, auto kedute). http://www.facebook.com/photo.php?pid=4415...id=277346669881Mes jau uzhsisakem, tai 2dieni turetu buti.  Tai parasykir apie minusus veliau  ,nes mane jis irgi domina. mane suzavejo nakko new star universalus vezimelis.apie 500lt.gal kas turit kokiu nuomoniu apie ji?
giedruteliux
2010 03 01, 10:38
QUOTE(AXTA @ 2010 02 26, 14:37) Tai parasykir apie minusus veliau  ,nes mane jis irgi domina. mane suzavejo nakko new star universalus vezimelis.apie 500lt.gal kas turit kokiu nuomoniu apie ji? Na bet galiausiai mes irgi isigyjome Zippuka, sudeja visus pliusus ir minusus, Zippukas musu sarase atsirado pirmoj vietoj. Kaina superine. Atrodo patikimai remas - nes didele dalis detaliu metaliniu tarpusavyje suvirinta (cia mano MB apziurejas pasake  ) Kiek pavazinejus, galiu pasakyti, kad manevringumas pasakiskas, labai lengvai pasikelia ant borto priekiniai ratai. Dar kas gerai, ko nemaciau, kad kas paminetu, jog lopsys ties vaikucio galvyte platesnis, ko tikrai kituose vezimuose nelabai rasi. Puikiai susilanksto remas, taippat ir isiskleidzia. Zodziu bent jau kol kas nieko blogo tikrai negaliu pasakyti
loruska
2010 03 01, 16:08
Sveikos, gal galite, kas esate tureje ar zinote, suteikti kazkokios info apie abc vezimus? Kiek zinau ABC vezimu sportine dalis labai idomiai lankstosi nugarele, nes jei leidziasi nugarele, tai kartu kyla vaikucio kojos ir vaikutis toks, kaip man pasirode gaunasi susirietes, kaip auto keduteje, ar tai yra patogu? Dar del sportinio vezimuko gal kas galite patarti ar jame patogu vezioti pvz kokiu 3 men vaikuti, nes bijau, kad i lopsi jau man nebetilps. Aciu uz patarimus
QUOTE(loruska @ 2010 03 01, 16:08) Sveikos, gal galite, kas esate tureje ar zinote, suteikti kazkokios info apie abc vezimus? Kiek zinau ABC vezimu sportine dalis labai idomiai lankstosi nugarele, nes jei leidziasi nugarele, tai kartu kyla vaikucio kojos ir vaikutis toks, kaip man pasirode gaunasi susirietes, kaip auto keduteje, ar tai yra patogu? Dar del sportinio vezimuko gal kas galite patarti ar jame patogu vezioti pvz kokiu 3 men vaikuti, nes bijau, kad i lopsi jau man nebetilps. Aciu uz patarimus Yra visa atskira tema apie abc design vezimelius
QUOTE(loruska @ 2010 03 01, 17:08) Sveikos, gal galite, kas esate tureje ar zinote, suteikti kazkokios info apie abc vezimus? Kiek zinau ABC vezimu sportine dalis labai idomiai lankstosi nugarele, nes jei leidziasi nugarele, tai kartu kyla vaikucio kojos ir vaikutis toks, kaip man pasirode gaunasi susirietes, kaip auto keduteje, ar tai yra patogu? Dar del sportinio vezimuko gal kas galite patarti ar jame patogu vezioti pvz kokiu 3 men vaikuti, nes bijau, kad i lopsi jau man nebetilps. Aciu uz patarimus 3men vaikas i lopsi tikrai tilps, nes lopsys ju super, pakankamai didelis, o sportine dalis labai nepatogi... vaikas guli susirietes, nera pilnai gulimos padeties ir dar stogelis ant jos labai mazas. Siaip butent del sportines dal;ies ir ieskom dbr kito modelio
JustasS
2010 03 02, 10:51
Na dėl Zippy, tai šaidien jau gausim. Pilnai dar apžoūrėsim ir pastabas parašysim. Kol kas abejoju ar minusu rasime..
QUOTE(JustasS @ 2010 03 02, 12:51) Na dėl Zippy, tai šaidien jau gausim. Pilnai dar apžoūrėsim ir pastabas parašysim. Kol kas abejoju ar minusu rasime..  Sveika prisijungus prie Zippuku gerbeju gretu  na ka tikiuosi tu minusiuku nerasite ir jis gerai ir ilgai tarnaus jums
tigra_111
2010 03 10, 11:28
Nezinau kaip kiti, bet mums pats geriausias vezimelis Emaljunga (isbandem ne viena)  Minkstas, patogus visur pravazus  Leliukas jauciasi saugiai ir patogiai, atrodo, kad plaukiam  Musu yra toks:  Jis nera labai jau prabangus, todel ir ne kosmine kaina
Mes naudojam jau 3 menesi Anmar firmos vezimeli. Jis tikrai sunkus 16 kg, yra trys padetys, turi gerus amortizatorius, ganetinai erdvus lopsys. mano vaikiukas gan nemazas gime ir dar pilnai telpam su visais kombinezonais. Labai tvirtas vezimas, pripuciamais dideliais ratais. Aisku geriau gyventi nuosavam name  su tokiu vezimaiciu. medziaga gerai sklbesi. ir yra laikiklis rankytem sedimoje padetyje. Siaip geras dalykas reguliuojama rankena ir persimetanti atgal, yra atsvaitu juosteles isiutos, nakti nepamainomas dalykas. Jau sia ziema vaziuojam per pusnis ir isvazineta kelia, tai jokiu problemu. Taciau gyvenu nuosavam name, tai del svorio nera problemu. Kaina ir nebuvo kosmine, nes pinigeliu daug nebuvo  . Telpa be problemu i audi b4 bagazine ir nenuemus ratu. Kol kas esu laaaaaabai patenkinta. Kazka panasaus ir mes turim, tik truputi kitaip apsiutos atsvieciamos juosto, bet laaaabai panasus. http://public.fotki.com/Pusune/anmar-fox/anmar-fox.html
Turim Anmar fox vezima. Rinkausi tvirta, kad galima bekele vazinetis  . Svoris neitakojo, nes gyvenam nuosavam name. Jis sveria 16 kg, tikrai nelengavas, bet uztai tvirtas, dideli ratai labai lengvai susilanksto, lopsys pakankamai ilgas, permetama rankena. Patinka kaip nusiardo apsiltinamos detales ir lieka tinkliukas ant gaubto  . Kaina tikrai nedidele, bet lenkiskas. Neturiu nusiskundimu, labai gerai plaunasi, yra atsvaitu juosteles isiutos. Yr 3 padetys ir visos kuo puikiausiai veikia. Nebaisios nei pusnys, nei smelis, nei auksta zole. Esam megejai iskylauti ne miesto takeliais, tai tas vezimas kaip bekeles dzipas
...little mary...
2010 03 13, 23:15
Kai mes pradėjom rinktis vežimėlį, supratau, kad nifiga nieko nesuprantu apie juos ir net nežinau, ko ieškotis. po daugybės skaitinėjimų, klausinėjimų, patarimų ir diskusijų pirmiausiai nusistačiau sau kriterijus, kurie man atrodė tikrai svarbūs ir būtini, turint vežimą. ir tada paieškos pobūdis visiškai pakito - atkrito daugybė netinkančių vežimukų, rinktis darėsi vis lengviau ir lengviau. Į ką aš kreipiau dėmesį pirmiausiai? - keturi dideli pripučiami ratai - gyvenam kaimelio pakrašty, tad keleliai tikrai ne d dovana pas mus. svarbu buvo labai geras pravažumas lietaus, purvynų, sniego atveju. - amortizacija - didelis lopšys - lopšio tvirtinimas automobilyje - vis tik manau, kad geriausia tokiam zuikučiui tik gulima padėtis. jokia kėdutė to neatstos. plius - patogumas tame, kad iškart gali dėti ant rėmo - vaikas net nepabusdavo. - sportinuko gulima padėtis Kas man buvo neaktualu? - svoris - gyvename nuosave name. daugių daugiausiai užtempti laiptukais į laiptinę. - super patogus sulankstymas - mūsų auto bagažinė pakankamai erdvi, tad tas reikšmės neturėjo - permetama rankena - nors pradžioje tiesiog užsiskiedus dėl jos buvau, bet puikiai apsieinam ir be jos. vežimėlio dalis galim dėti į abi puses. tad su sportinuku gerus penkis mėnesius važinėjom atsisukę į tėvelius. o dabar važiuoja, žiūrėdamas į aplinką. ir tikrai man nereikia lakstyti pasižiūrėti, ar jis ten gerai jaučiasi. sportinukas pakankamai apsaugotas nuo vėjo. blogiausiu atveju - galiu visada traukti, o ne stumti. arba uždėti apsaugas. - ratų manevringumas - po parduotuves slampinėjam retai - didelis pirkinių krepšys - praverčia. bet tai nebuvo svarbu taigi. galutinis variantas būtų daugmaž toks: Svoris - 16 kg Lopšys - 82 cm Lopšys tvirtinasi automobilyje, yra vidinis saugos diržas Reg. rankenos aukstis Visikai gulimas sportinukas Pripuciamis ratai Dideli ratai - vis tik ir parduotuvėse su juo puikiai apsisukdavome Amortizacija Rėmas labai patogiai susilanksto - puikiai telpa net ir mažos auto bagažinėje Reguliuojamas sportinuko pakojis Abipusis sportinuko tvirtinimas Didelis ir tvirtas pirkinių krepšys - atlaikė net dešimties kg arbūzą Auto kedutes tvirtinimas Garantija 24 men Spalvos - melsva Visos medžiagėlės yra skalbiamos Priedai komplektacijoje - trys uzkloteliai ir stogelis autokėdutei, apsauga nuo vėjo ir lietaus ir ką? įsigijom Bebeconfort Style TT. tiesa, dėvėtą. mokėjom 800, tačiau važiuoja jis puikiai tiek žiemą, tiek vasarą. esam labai patenkinti ir nesiruošiam pirkti kito vežimui ir antrajam leliukui
QUOTE(...little mary... @ 2010 03 13, 22:15) niekur nerandu internete tokio modelio
...little mary...
2010 03 15, 13:00
QUOTE(Baltija @ 2010 03 14, 01:34) niekur nerandu internete tokio modelio  čia senas modelis. dabar LT jų nebemačiau. o ir dėvėtą mes jau pirkom. bet nei kiek nenutrintą - atlaikys mums puikiai ir antrąjį lelių nežinau, ar čia galiu nuotraukas kelt, parodyčiau, kaip atrodo.
QUOTE(...little mary... @ 2010 03 15, 12:00) čia senas modelis. dabar LT jų nebemačiau. o ir dėvėtą mes jau pirkom. bet nei kiek nenutrintą - atlaikys mums puikiai ir antrąjį lelių nežinau, ar čia galiu nuotraukas kelt, parodyčiau, kaip atrodo.  žinoma, kad gali
lidijat
2010 03 16, 15:06
Ziuriu apzvalgoje nepamineti tutis vezimaliai, kodel apie juos nieko? O apsistota kaip tik ties tutis vezimeliu! Ash gal pasirinksiu tutis trio comfort, jis tik 1 kg sunkesnis uz tutis zippy Labai norečiau sužinoti kas gyvena daugiabuciuose, kokius renkates vezimelius kad tilptu i lifta. Mes gyvename 7 aukste, ko gero be lifto sunku apseiti  . Noreciau pirkti universalu vezimeli, ziurejau tutis zippy, bet nesu tikra ar pralenda i lifta, gal kas turite patirties?
O kam sportinukui reikalinga pilnai gulima padetis  ? Juk jame vaikas jau sedes ugtelejes, ir miegoti netgi patogiau kai 30 laipsniu yra kilsteletas galvugalis.
Meškėnė
2010 03 17, 16:16
QUOTE(lidijat @ 2010 03 17, 10:19) Labai norečiau sužinoti kas gyvena daugiabuciuose, kokius renkates vezimelius kad tilptu i lifta. Mes gyvename 7 aukste, ko gero be lifto sunku apseiti  . Noreciau pirkti universalu vezimeli, ziurejau tutis zippy, bet nesu tikra ar pralenda i lifta, gal kas turite patirties? Tako Jumper tikrai telpa
~Beauty~
2010 04 16, 13:01
Na, ir mes jau pradedam žiūrinėtis vežimo  Lėliukas gims rugsėjį Gyvenam 3 aukšte, lifto nėra Visiškai nieko apie tai neišmanau, skaitau ir nesuprantu, kas tie smėlinukai, sportinukai ir pan.  Na, bet ši tema puiku - bus gera pradžia pradedant gilintis Tik va esu girdėjusi iš pažįstamų, kad 3 ratų vežimai yra žymiai patogesni už keturračius - labiau manevringi, lengesni... Bandau susidėlioti prioritetus, pagal ką rinktis vežimą reiks - sunkus darbas, pasirodo Kokie ratai geriau?... Ar geriau 3in1, ar universalus?... 3 ar 4 ratai?... ir t.t.
giedruteliux
2010 04 16, 15:46
QUOTE(lidijat @ 2010 03 16, 16:06) Ziuriu apzvalgoje nepamineti tutis vezimaliai, kodel apie juos nieko? O apsistota kaip tik ties tutis vezimeliu! Ash gal pasirinksiu tutis trio comfort, jis tik 1 kg sunkesnis uz tutis zippy Labai norečiau sužinoti kas gyvena daugiabuciuose, kokius renkates vezimelius kad tilptu i lifta. Mes gyvename 7 aukste, ko gero be lifto sunku apseiti  . Noreciau pirkti universalu vezimeli, ziurejau tutis zippy, bet nesu tikra ar pralenda i lifta, gal kas turite patirties? Siaip Zippukas turetu lysti ratu baze nera plati pas ji tik 60 centimetru. Idomu tik kiek tie tarybiniai liftai ties durim yra  reiktu jums pasimatuoti
tindiriushka
2010 04 17, 08:04
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 04 16, 14:01) Na, ir mes jau pradedam žiūrinėtis vežimo  Lėliukas gims rugsėjį Gyvenam 3 aukšte, lifto nėra Visiškai nieko apie tai neišmanau, skaitau ir nesuprantu, kas tie smėlinukai, sportinukai ir pan.  Na, bet ši tema puiku - bus gera pradžia pradedant gilintis Tik va esu girdėjusi iš pažįstamų, kad 3 ratų vežimai yra žymiai patogesni už keturračius - labiau manevringi, lengesni... Bandau susidėlioti prioritetus, pagal ką rinktis vežimą reiks - sunkus darbas, pasirodo Kokie ratai geriau?... Ar geriau 3in1, ar universalus?... 3 ar 4 ratai?... ir t.t.  dar daug laiko turit - išsirinksit trirčiai manevringesni, bet keturių ratų - stabilesni.
as-berry
2010 05 04, 21:05
Prie sarasiuko prideciau dar viena lengva vezimeli N-Joy Kaina 1199 + autokedute (priklausomai, kokia pirksite) Svoris: vaziuokle 7 kg., lopsys 4 kg., sportine dalis 3,5 kg. Reguliuojamas rankenos aukstis + Visiskai gulima sportinuko padetis + Patogiai susilanksto + Kedute tvirtinama ant remo + (reikalingi papildomi adapteriai) Pripuciami ratai + Dideli ratai + Manevringi ratai + Reguliaujamas sportinuko pakolis + Abipusis sportinuko tvirtinimas + Papildomi priedai standartineje komplektacijoje: apsauga nuo lietaus, pompa, papildomas patiesaliukas sportinukui Spalvos 4 (raudona, zalia, melyna, pilka) Permetama rankena -
*Lialia*
2010 05 11, 10:30
EgleZalciuKaraliene superinis drabelis
egllute
2010 05 18, 23:53
As issirinkau Akjax Viking 3in1, del patogumo nesti (gyvenu aukstai be lifto), svoris su lopsiu apie 13 kg, lengvai issilanksto ir susideda, uzsifiksuoja, svarbiausia, kad mazyliui jis bus labai patogus, nekrato, i visas puses dedamos dalys, didelis lopsys, dideli pripuciami ratai, priekiniai manevringi/guoliniai uzfiksuojami, spalvu ir rastu ivairove, tvirtas ir minkstas ir taip toliau, neturiu prie ko prikibti ir kaina apie 900 Lt
gabby_jz
2010 05 20, 08:44
Aš tai niekur internete nerandu tokio modelio AGA design Briton už 630, kurį nurodė temos pradininkė  sudomino, kad 80cm lopšys... bet randu tik Aga design braiton, brangesnis šis
EgleZalciuKaraliene
2010 05 21, 15:13
QUOTE(gabby_jz @ 2010 05 20, 07:44) Aš tai niekur internete nerandu tokio modelio AGA design Briton už 630, kurį nurodė temos pradininkė  sudomino, kad 80cm lopšys... bet randu tik Aga design braiton, brangesnis šis  Kainos nurodytos paduotuveje "Vaikutis", buvusios posto diena
LauriaP
2010 05 21, 23:29
GELBEKIT. PADEKIT. Gal zinote, kur galima butu rasti remu/vaziuokliu, tinkanciu Maxi Cozy kedutei? Taip atsitiko, kad likome tik su remais/vaziuokle be kedutes, kuria anksciau turejome ir isigyjome Maxi Cozy kedute. Taciau si netinka tiem remams. Ir jokie adapteriai netinkami. Raso, kad tinka Maxi Cozy, bet pavadinimas kazkoks nezinomas - TREND. Tai reikia rast nusipirkt remus, ant kuriu Maxi Cozy tilptu. Ar imanoma kur isgyti?
|
|