Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Netaisyklingas sąkandis
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas odontologei
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
*Amelie*
Na ką gi, aš jau grįžau iš chirurgo 4u.gif Negaliu parašyti nieko paguodžiančio verysad.gif Kaip ir buvo kalbėta, kainos smarkiai sukilusios verysad.gif Vieno žandikaulio pasiruošimas operacijai - 8000 Lt, o dviejų - dvigubai tiek verysad.gif

Pradedu taupyti pinigėlius 4u.gif
Armina
QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 12, 22:36)
Na ką gi, aš jau grįžau iš chirurgo  4u.gif Negaliu parašyti nieko paguodžiančio  verysad.gif Kaip ir buvo kalbėta, kainos smarkiai sukilusios  verysad.gif Vieno žandikaulio pasiruošimas operacijai - 8000 Lt, o dviejų - dvigubai tiek  verysad.gif

Pradedu taupyti pinigėlius  4u.gif
*

O tuos 8000 Lt tenka sumokėti visa suma iš karto, ar išsidėlioja laike dalimis?
Katyte75
QUOTE(Armina @ 2010 01 13, 09:43)
*

as mokejau visa suma praejus menesiui po operacijos
*Amelie*
QUOTE(Armina @ 2010 01 13, 08:43)
*

Iš karto mokėti tikrai nereikia 4u.gif Todėl ir nėra taip baisu, galima apriboti savo poreikius ir pamažu susitaupyti tą sumą. Ir belieka galvoti apie malonius pokyčius, kurie mūsų laukia bigsmile.gif
Armina
QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 13, 11:58)
Iš karto mokėti tikrai nereikia  4u.gif Todėl ir nėra taip baisu, galima apriboti savo poreikius ir pamažu susitaupyti tą sumą. Ir belieka galvoti apie malonius pokyčius, kurie mūsų laukia   bigsmile.gif
*

O tai tada, kaip tiksliau laike tie pinigiukų mokėjimai išsidėlioja? Nes jei mėnuo po operacijos visa suma, tai kaip ir ganėtinai koncentruotai ir greitai g.gif
Ir dar, gal kas galėtų papasakoti, būtent kokie draudimai kokiose kompanijose kompensuoja pasiruošimo operacijai išlaidas ir kokiu procentu kompensuoja, kiek pats draudimas kainuoja? ax.gif
viliene
QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 12, 22:36)
Na ką gi, aš jau grįžau iš chirurgo  4u.gif Negaliu parašyti nieko paguodžiančio  verysad.gif Kaip ir buvo kalbėta, kainos smarkiai sukilusios  verysad.gif Vieno žandikaulio pasiruošimas operacijai - 8000 Lt, o dviejų - dvigubai tiek  verysad.gif

Pradedu taupyti pinigėlius  4u.gif
*

Nu aš tiek ir buvau nusiteikus.. Bet reik nepamiršt kad dar visokie vaistai po operacijos ir pan., + ortodontinis gydymas apie 6000, tai jau ir 14000.. verysad.gif Bet ką jau padarysi.. Vėliau kainos dar gali kilti, tai reik nieko nelaukt smile.gif
*Amelie*
QUOTE(Armina @ 2010 01 13, 14:13)
O tai tada, kaip tiksliau laike tie pinigiukų mokėjimai išsidėlioja? Nes jei mėnuo po operacijos visa suma, tai kaip ir ganėtinai koncentruotai ir greitai g.gif
Ir dar, gal kas galėtų papasakoti, būtent kokie draudimai kokiose kompanijose kompensuoja pasiruošimo operacijai išlaidas ir kokiu procentu kompensuoja, kiek pats draudimas kainuoja? ax.gif
*

Tai vieną kartą imi ir sumoki tą sumą 4u.gif Aš galvojau, kad prieš operaciją reikia mokėti g.gif Na, gal visiems skirtingai, bet esmė tame, kad iš anksto mokėti nereikia.

QUOTE(viliene @ 2010 01 13, 14:41)
Nu aš tiek ir buvau nusiteikus.. Bet reik nepamiršt kad dar visokie vaistai po operacijos ir pan., + ortodontinis gydymas apie 6000, tai jau ir 14000.. verysad.gif  Bet ką jau padarysi.. Vėliau kainos dar gali kilti, tai reik nieko nelaukt smile.gif
*

Aš buvau nusiteikusi mažesnei sumai, bet ką jau padarysi... Kas čia žino, gal tau ir nereiks tos operacijos mirksiukas.gif Man per didelis skirtumas tarp žandukaulių, todėl kitu būdu nepatrauks. O Herbsto aparato aš nesirinkčiau, nes kaip supratau, jį panešiojus, po kiek laiko vis tiek gali tekti operuoti. Tai ir vargas, ir sugaištas laikas, ir papildomos išlaidos.

Beje, kaip mano mama sako, kai įves eurą, gali būti, kad viskas brangs sad.gif Tad, manau, kol spėjam į traukinį, geriau nedelsti.
viliene
QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 13, 15:05)
Tai vieną kartą imi ir sumoki tą sumą  4u.gif Aš galvojau, kad prieš operaciją reikia mokėti  g.gif Na, gal visiems skirtingai, bet esmė tame, kad iš anksto mokėti nereikia.
Aš buvau nusiteikusi mažesnei sumai, bet ką jau padarysi... Kas čia žino, gal tau ir nereiks tos operacijos  mirksiukas.gif  Man per didelis skirtumas tarp žandukaulių, todėl kitu būdu nepatrauks. O Herbsto aparato aš nesirinkčiau, nes kaip supratau, jį panešiojus, po kiek laiko vis tiek gali tekti operuoti. Tai ir vargas, ir sugaištas laikas, ir papildomos išlaidos.

Beje, kaip mano mama sako, kai įves eurą, gali būti, kad viskas brangs sad.gif Tad, manau, kol spėjam į traukinį, geriau nedelsti.
*

Man jau ir ryt konsultacija, tai parašysiu po visko ax.gif Įdomu, ka apie mano dantis pasakys.. blush2.gif Būtinai parašysiu po visko... rolleyes.gif
Tai aš ir manau, kad dabar ir pigiau, negu vėliau ir dar brangiau biggrin.gif
Darida09
Sveiki visi! Matau jau pratesima temos padare!!!
Na del kainos tai as tikrai nustebus, kad taip pakylo!!! Man jau ir taip dantuku tvarkimas nemazai apsiejo, dar reikalingi du implantai, breketai, nepamirskime kad breketu patraukimas, higiena ir tt. dar ir kainos!!! doh.gif Jauciu galutine sumele bus apvali blink.gif . Gal geriau sau lizingyne masina paimti! g.gif Oj, reikes mums pinigynes pakratyti!!!

Nzn. kas klause del draudimo, uzs. yra privatus draudimai, kainuojantis nemazai, bet kai kurios kompanijos sutinka apmoketi iki 80% operacijos kaina, jei tai butina procedura, kas liecia breketu, ju neapmoka jei jums virs 21, siaip buna nemokamai, pati dar tiksliai nesikreipiau nes noriu pabendrauti su draudimu LT, turiu pazystamu ir girdejau kad Lt tai irgi aktualu.
viliene
Tai va, aš jau ir po visų konsultacijų ir nieko gero negaliu pasakyti.. Apžiūrėjęs Grybauskas pasakė tiek, kad greičiausiai reikės abiejų žandikaulių operacijos.. verysad.gif Šiandien pasiėmė visus modelius dantų, nuotraukas, prifotkino mane ir kai ateisiu kitą kartą, tada jau viską tiksliai pasakys ir tada jau galėsiu spręsti ką daryt toliau, bet jau ir dabar galiu pasakyt, kad šios svajonės teks atsisakyti, nes "neįkąsiu".. verysad.gif cry.gif
*Amelie*
Kaip liūdna sad.gif O tikėjausi, kad tau visai nereiks unsure.gif Na, dar yra vilties, kad gydytojas ras kitą sprendimą 4u.gif
Armina
QUOTE(viliene @ 2010 01 14, 21:32)
Tai va, aš jau ir po visų konsultacijų ir nieko gero negaliu pasakyti.. Apžiūrėjęs  Grybauskas pasakė tiek, kad greičiausiai reikės abiejų žandikaulių operacijos.. verysad.gif Šiandien pasiėmė visus modelius dantų, nuotraukas, prifotkino mane ir kai ateisiu kitą kartą, tada jau viską tiksliai pasakys ir tada jau galėsiu spręsti ką daryt toliau, bet jau ir dabar galiu pasakyt, kad šios svajonės teks atsisakyti, nes "neįkąsiu".. verysad.gif  cry.gif
*

Na va, mane taip pačiai apžiūrėjo, nufotkino, pasiliko nuotraukas, modelius ir vasario 11 dieną eisiu atsakymo. Man greičiausiai turėtų užtekti tik apatinio žandikaulio operacijos, na bet to neužtvirtino. Tačiau bet kuriuo atveju, jei kalba eis apie 10000 Lt - būs liūdna :-(
viliene
QUOTE(Armina @ 2010 01 15, 10:55)
Na va, mane taip pačiai apžiūrėjo, nufotkino, pasiliko nuotraukas, modelius ir vasario 11 dieną eisiu atsakymo. Man greičiausiai turėtų užtekti tik apatinio žandikaulio operacijos, na bet to neužtvirtino. Tačiau bet kuriuo atveju, jei kalba eis apie 10000 Lt - būs liūdna :-(
*

Man ir tą pačią dieną eit atsakymo:)
Sakė, kad jeigu praplėstų viršutinį žandikaulį, tai gal užtektų tik apatinio žandikaulio, bet aš jau nusiteikus blogiausiam.. verysad.gif

Norėčiau, kad pasirodytų Katyte75. Turiu jai klausimėlių ax.gif
natale
QUOTE(viliene @ 2010 01 15, 11:55)
Sakė, kad jeigu praplėstų viršutinį žandikaulį, tai gal užtektų tik apatinio žandikaulio, bet aš jau nusiteikus blogiausiam.. verysad.gif

*

Tai gi praplecia virsutini zandikauli su breketu pagalba ir dar toki ortodontini aparata prijungia, kaip plokstele atrodo (voriukas vadinasi). mirksiukas.gif yra musu forume kas nesiojo toki ax.gif
as vakar pas Dalia buvau, klausiau del Herbsto sake nuo 6 iki 8 men nesiot reikiai paskui po breketu nuemimo ne vielute apacioj klijos, o plokstele nesiot naktim reikes.
Tai ka nusprendei del gydymo? blush2.gif kur ir pas ka?
viliene
QUOTE(natale @ 2010 01 15, 13:53)
Tai gi praplecia virsutini zandikauli su breketu pagalba ir dar toki ortodontini aparata prijungia, kaip plokstele atrodo (voriukas vadinasi).  mirksiukas.gif yra musu forume kas nesiojo toki  ax.gif
as vakar pas Dalia buvau, klausiau del Herbsto sake nuo 6 iki 8 men nesiot reikiai paskui po breketu nuemimo ne vielute apacioj klijos, o plokstele nesiot naktim reikes.
Tai ka nusprendei del gydymo?  blush2.gif kur ir pas ka?
*

Kaip tik "išsiliejau" breketų temelėj smile.gif
Dar nežinau, vasario 11d. Grybauskas jau viską tiksliai pasakys, tada ir bus matyti, bet kaip sakiau, viskas remias į Lt.. verysad.gif
Katyte75
QUOTE(viliene @ 2010 01 15, 12:55)

*

Sveikos mergaites mirksiukas.gif matau kad jau nerimaujate del kainos ...nezinia vargina labiausiai
viliene
QUOTE(Katyte75 @ 2010 01 15, 14:51)
Sveikos mergaites  mirksiukas.gif matau kad jau nerimaujate del kainos ...nezinia vargina labiausiai
*

Kad kainelė jau aiški blush2.gif
Bet vistiek įdomu paklausti kiek tau atsiėjo šitas "malonumas"?
Katyte75
QUOTE(viliene @ 2010 01 15, 15:58)
Kad kainelė jau aiški blush2.gif
Bet vistiek įdomu paklausti kiek tau atsiėjo šitas "malonumas"?
*

g.gif kainos dar buvo kitokios, breketai 5000- 6000, paruosimas operacijai - 10000 uz abu zandikaulius ir dar papildomai apie 1000 visokiems vaistams ir priedams prireike....dar numeciau po operacijos kelius kg, tad ir drabuziu mazesnio dydzio reikia pirktis biggrin.gif
Man jau kita savaite nuima gumytes thumbup.gif
viliene
QUOTE(Katyte75 @ 2010 01 15, 15:51)
g.gif kainos dar buvo kitokios, breketai 5000- 6000, paruosimas operacijai - 10000 uz abu zandikaulius ir dar papildomai apie 1000 visokiems vaistams ir priedams prireike....dar numeciau po operacijos kelius kg, tad ir drabuziu mazesnio dydzio reikia pirktis    biggrin.gif
Man jau kita savaite nuima gumytes  thumbup.gif
*

O kaip jauteis pirmosiomis dienomis po operacijos? Ar labai blogai buvo? O kaip dabar? Ar jauti "ten" ką nors? Ar dar skauda?
Katyte75
QUOTE(viliene @ 2010 01 15, 18:01)
O kaip jauteis pirmosiomis dienomis po operacijos? Ar labai blogai buvo? O kaip dabar? Ar jauti "ten" ką nors? Ar dar skauda?
*

sveikute, man sunkiausia buvo sulaukti operacijos, narkozes, kadangi dar to neteko patirti. Nuostabus buvo jausmas kai pazadino po operacijos ir supratau kad viskas bagta, uzsnudau laiminga biggrin.gif Po operacijos jauciausi visai neblogai, nepikino, po dvieju valandu jau atsikeliau. Skausmo kazkaip nebijojau ir visiskai jo nejauciau, tik ligonineje suleido pora kartu nuskausminamuju ir tiek. Labiau uzpakaliuka skaudejo nuo suleidziamu antibiotiku biggrin.gif Nepatogumas praktiskai buvo tik del patinusio veido., tad nesirodziau apie 3 savaites zmonem, dar melynes po akimis irgi nepuose doh.gif Reikejo miegoti ant aukstesnes pagalves, kadangi kitaip kartais is noses kraujodavo ir sirdi suskaudedavo. Dabar jau praejo ...beveik du menesiai, jauciu apatini zandikauli, virsutinis dar aptirpes. Sunkiausia sekesi valgyti, nes pirma menesi tinka praktiskai tik skystas maistas, antra jau siek tiek lengviau maitintis. Dar labai nemalonus man buvo pokalbis su psichologe pries pat operacija, labai prigasdino...o istikruju tai nebuvo taip sunku ir baisu. Viskas isgyvenama ir po operacijos belieka dziaugtis puikiu sakandziu ir veido harmonija. Mano veidukas pasikeite-pagrazejo gana stipriai thumbup.gif Tad nebijok viskas bus gerai. Chirurgas saunuolis, nuostabus ir rupestingas, jo aplinkos zmones irgi superiniai. Ligonineje irgi seseles rupinosi puikiai. Esu labai patenkinta kad pasiryzau thumbup.gif
*Amelie*
Na va, kaip optimistiškai Katyte nuteikia thumbup.gif
viliene
QUOTE(Katyte75 @ 2010 01 15, 23:35)
sveikute, man sunkiausia buvo sulaukti operacijos, narkozes, kadangi dar to neteko patirti.
*

Tikrai čia taip optimistiškai nuteikei kaip perskaičiau mirksiukas.gif Pas mane noro ir ryžto operacijai yra, tačiau kaip jau ne vieną kartą sakiau, viskas remias į finansus.. Suma gaunasi tikrai didelė.. Aišku, ją ne per dieną surinkt reikia,bet.. verysad.gif
O Katyte75, nenorėtum mum pasirodyt? smile.gif (Galim per až ar el. paštą) Kaip atrodei prieš ir kaip atrodai dabar po opracijos? Ir sveikinu, kad jau kitą savaitę nuima gumytes! smile.gif Jau vis artėji prie finišo, kurio taip siekei! Liko tik maži žingsniukai, palyginus ką ištvėrei mirksiukas.gif 4u.gif
Katyte75
QUOTE(viliene @ 2010 01 16, 15:16)
Tikrai čia taip optimistiškai nuteikei kaip perskaičiau mirksiukas.gif  Pas mane noro ir ryžto operacijai yra, tačiau kaip jau ne vieną kartą sakiau, viskas remias į finansus.. Suma gaunasi tikrai didelė.. Aišku, ją ne per dieną surinkt reikia,bet.. verysad.gif
O Katyte75, nenorėtum mum pasirodyt? smile.gif (Galim per až ar el. paštą) Kaip atrodei prieš ir kaip atrodai dabar po opracijos? Ir sveikinu, kad jau kitą savaitę nuima gumytes! smile.gif Jau vis artėji prie finišo, kurio taip siekei! Liko tik maži žingsniukai, palyginus ką ištvėrei mirksiukas.gif  4u.gif
*

Sveikute, galiu pasirodyti mirksiukas.gif , galeciau atsiusti Tau pora nuotraukyciu el. pastu, tik parasyk koordinates. O finisas kaip ir arteja, tikiuosi iki vasaros jau ir breketus nuims thumbup.gif , dar tik implantavimas lieka....ir vel kruvos pinigeliu reikia ir procedura itariu nelabai maloni doh.gif
*Amelie*
QUOTE(Katyte75 @ 2010 01 18, 14:52)
Sveikute, galiu pasirodyti  mirksiukas.gif , galeciau atsiusti Tau pora nuotraukyciu el. pastu, tik parasyk koordinates. O finisas kaip ir arteja, tikiuosi iki vasaros jau ir breketus nuims  thumbup.gif , dar tik implantavimas lieka....ir vel kruvos pinigeliu reikia ir procedura itariu nelabai maloni doh.gif
*

Norėčiau ir aš nuotraukyčių blush2.gif
Anira
Sveikutes! Retai as cia dabar rasau, bet skaitau visada viska apie ka rasote. As tik norejau visus padrasinti ir tikrai nebijoti operacijos. Kaip kazkada viena mergaite cia forume rase, kad viskas uzsimirsta ir skausmai ir ir visi kiti nepotogumai, o lieka tik puikiausias rezultatas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Katyte75 @ 2010 01 18, 15:52)
Sveikute, galiu pasirodyti  mirksiukas.gif , galeciau atsiusti Tau pora nuotraukyciu el. pastu, tik parasyk koordinates. O finisas kaip ir arteja, tikiuosi iki vasaros jau ir breketus nuims  thumbup.gif , dar tik implantavimas lieka....ir vel kruvos pinigeliu reikia ir procedura itariu nelabai maloni doh.gif
*

Katyte75, sveikinu tave sulaukusi taip ilgai laukto rezultato 4u.gif
Katyte75
QUOTE(Anira @ 2010 01 18, 18:27)
Sveikutes! Retai as cia dabar rasau, bet skaitau visada viska apie ka rasote. As tik norejau visus padrasinti ir tikrai nebijoti operacijos. Kaip kazkada viena mergaite cia forume rase, kad viskas uzsimirsta ir skausmai ir ir visi kiti nepotogumai, o lieka tik puikiausias rezultatas  4u.gif
Papildyta:
Katyte75, sveikinu tave sulaukusi taip ilgai laukto rezultato  4u.gif
*

Aciu Tau Anira drinks_cheers.gif , tikrai labai ilgai laukiau bet BUVO VERTA thumbup.gif . Didelis aciu ir pagarba Grybauskui smile.gif
letshaveapartytonight
Noreciau ir as, jeigu nebutu per daug izulu, Katyte smile.gif
Manes irgi laukia operacija - po 36 dienu. biggrin.gif
*Amelie*
QUOTE(letshaveapartytonight @ 2010 01 23, 20:45)
Noreciau ir as, jeigu nebutu per daug izulu, Katyte smile.gif
Manes irgi laukia operacija - po 36 dienu. biggrin.gif
*

Nepasidalino Katyte nuotraukomis verysad.gif

Jaudiniesi? 4u.gif
letshaveapartytonight
Nesijaudinu kažkaip.
viliene
QUOTE(letshaveapartytonight @ 2010 01 23, 21:26)
Nesijaudinu kažkaip.
*

Bet vistiek kažkaip neramu turėtų būti.. blush2.gif
Jau net dieneles skaičiuoji mirksiukas.gif
letshaveapartytonight
Skaičiuoju, nes nekantrauju, kad viskas kuo greičiau būtų atlikta. Aš taip to laukiu!
Galbūt bus šiek tiek neramu likus kokiai savaitei iki operacijos, tačiau dabar to nejaučiu. Tik smalsu labai (šiek tiek ir jaudinuosi) kaip atrodysiu po operacijos. mastau.gif
*Amelie*
Atrodysi puikiai mirksiukas.gif Net nėra ko abejoti drinks_cheers.gif Būtent ir mane tai nuteikia teigiamai ir kol kas (aišku, dar toli gražu iki operacijos) visai nebijau.
Katyte75
QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 23, 22:23)
Nepasidalino Katyte nuotraukomis  verysad.gif

Jaudiniesi?  4u.gif
*

Sveikutes *Amelie* i letshaveapartytonight atsiusiu nuotraukytes, tik imeskite man i dezute savo el. pasto adresiukus smile.gif
letshaveapartytonight
QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 24, 15:07)
Atrodysi puikiai  mirksiukas.gif Net nėra ko abejoti  drinks_cheers.gif  Būtent ir mane tai nuteikia teigiamai ir kol kas (aišku, dar toli gražu iki operacijos) visai nebijau.
*

Kai uzdes briketus, laikas tikrai ims greiciau begti.Paskui net stebesies galbut kaip greitai prabego laikas smile.gif
*Amelie*
Aš jau su breketukais mirksiukas.gif
letshaveapartytonight
Oh, kaip šaunu smile.gif
Anira
QUOTE(Katyte75 @ 2010 01 24, 16:30)
Sveikutes *Amelie* i letshaveapartytonight atsiusiu nuotraukytes, tik imeskite man i dezute savo el. pasto adresiukus  smile.gif
*

Sveikute. As ir gi noreciaupamatyti nuotrakytes ax.gif
Innamoratta
Labas mergaites,

Mano sakandis netaisyklingas, apatinis zandikaulis mazesnis uz virsutini...tai ortonontu isvada breketai + operacija...Gal cia jau yra tokiu kurios daresi ta operacija? Man kazkaip baugu net pagalvoti apie ja... unsure.gif
viliene
QUOTE(Innamoratta @ 2010 01 28, 20:46)
Labas mergaites,

Mano sakandis netaisyklingas, apatinis zandikaulis mazesnis uz virsutini...tai ortonontu isvada breketai + operacija...Gal cia jau yra tokiu kurios daresi ta operacija? Man kazkaip baugu net pagalvoti apie ja... unsure.gif
*

Sveika 4u.gif
Yra yra tokių, ir pas mane ta pati problemėlė - apatinis per mažas, tačiau reiktų abiejų žandikaulių operacijos. Tiksliai viską sužinosiu kai antrą kartą apsilankysiu pas Grybauską. Aš jau su operacija susitaikius, tačiau kalbant apie finansinę pusę, tai tikrai liūdna daros.. cry.gif Ir tai bus pagrindinė priežastis dėl kurios, man operacijos galiausiai šiuo metu teks atsisakyti.. verysad.gif
Innamoratta
QUOTE(viliene @ 2010 01 28, 22:20)
Sveika 4u.gif
Yra yra tokių, ir pas mane ta pati problemėlė - apatinis per mažas, tačiau reiktų abiejų žandikaulių operacijos. Tiksliai viską sužinosiu kai antrą kartą apsilankysiu pas Grybauską. Aš jau su operacija susitaikius, tačiau kalbant apie finansinę pusę, tai tikrai liūdna daros.. cry.gif Ir tai bus pagrindinė priežastis dėl kurios, man operacijos galiausiai šiuo metu teks atsisakyti.. verysad.gif
*

Na man gyd. Dalia sake, kad virsutinis zandiklaulis idelioj busenoj ir reiketu tik apatinio...bet baisu, kad nuejus pas Grybauska nepasakytu kitaip...Kitas bauginantis klausimas pinigeliai...Man dar siule gyd. Dalia toki Herbsto aparata...paziurejau internete foto, tai baisokas irengimas ir didziausias minusas, kad paskui teks dar daug metu naktines ploksteles nesiot ir saugoti, kad sakandis negriztu.
Beje, kiek mazdaug mergaitems uztrunka tas gydymas su operacija ? Man sake, kad apie 2 metus, bet kazkaip bijau, kad gali ir ilgiau uzsitesti....

Va kiek baimiu pas mane doh.gif 4u.gif
*Amelie*
QUOTE(Innamoratta @ 2010 01 29, 08:44)
Na man gyd. Dalia sake, kad virsutinis zandiklaulis idelioj busenoj ir reiketu tik apatinio...bet baisu, kad nuejus pas Grybauska nepasakytu kitaip...Kitas bauginantis klausimas pinigeliai...Man dar siule gyd. Dalia toki Herbsto aparata...paziurejau internete foto, tai baisokas irengimas ir didziausias minusas, kad paskui teks dar daug metu naktines ploksteles nesiot ir saugoti, kad sakandis negriztu.
*

Jei Dalia pasakė, kad reikia tik apatinio žandikaulio operacijos - taip ir bus 4u.gif Man taip pat buvo 4u.gif Herbsto aparato aš nenoriu, nes jis žandikaulio nepastumia - jis tik ištempia dantis, todėl visą gyvenimą teks nešioti plokštelę, o idealaus rezultato nebus schmoll.gif

Operacijos nebijau 4u.gif Didžiausias skausmas - pinigai verysad.gif
viliene
QUOTE(Innamoratta @ 2010 01 29, 08:44)
Beje, kiek mazdaug mergaitems uztrunka tas gydymas su operacija ? Man sake, kad apie 2 metus, bet kazkaip bijau, kad gali ir ilgiau uzsitesti....

Va kiek baimiu pas mane  doh.gif  4u.gif
*

Man ir Gyd. Dalia siūlė herbsto aparatą mirksiukas.gif Čia turbūt taip visiems, kurie turi bėdų su netaisyklingu sąkandžiu. Man ir kai pasakojo, tai sakė, kad dar puse gyvenimo turėčiau užfiksuojančiuosius nešiot, kad žandikaulis negrįštu atgal, tačiau kai Grybauskas pasakė, kad man tektų abiejų žandikaulių operaciją daryt, tai nemanau, kad jis man turėtų tikti g.gif Reiks užklaust daktaro, bet nelabai jis mane traukia.. schmoll.gif
Aš manau, kad kažkur apie 3metelius, nes pirmiausia su breketais ištiesina dantų lankus, poto daro operaciją ir dar po visko pusę metų nešioji breketus. Žiūrint, kaip dantukai "pasiduoda", juk pas visus skirtingai mirksiukas.gif Kuo greičiau, tuo viskas ir greičiau vyksta.
Pas tave baimės, kaip matau, dėl pačios operacijos nėra, tik nerimauji dėl pasirengimo laiko ax.gif Aš tai jau su viskuo susitakius: ir su breketų nešiojimu, ir su pooperaciniu laikotarpiu, ir su pasikeitimais, tačiau kaip jau minėjau, viskas remias į pinigėlius.. verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 29, 14:11)
Jei Dalia pasakė, kad reikia tik apatinio žandikaulio operacijos - taip ir bus  4u.gif  Man taip pat buvo  4u.gif Herbsto aparato aš nenoriu, nes jis žandikaulio nepastumia - jis tik ištempia dantis, todėl visą gyvenimą teks nešioti plokštelę, o idealaus rezultato nebus  schmoll.gif

Operacijos nebijau  4u.gif Didžiausias skausmas - pinigai  verysad.gif
*

Turėčiau tiek pinigėlių,kiek reikia tai net negalvočiau ar darytis mirksiukas.gif Tekina lėkčiau pas Grybauską biggrin.gif
*Amelie*
QUOTE(viliene @ 2010 01 29, 14:24)
Turėčiau tiek pinigėlių,kiek reikia tai net negalvočiau ar darytis mirksiukas.gif  Tekina lėkčiau pas Grybauską biggrin.gif
*

Aš taip pat 4u.gif Nors ir rytoj ax.gif
viliene
QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 29, 14:30)
Aš taip pat  4u.gif  Nors ir rytoj  ax.gif
*

Bet tu jau tai tam kely,link gražių dantukų, o aš... verysad.gif
Innamoratta
QUOTE(viliene @ 2010 01 29, 15:24)
Man ir Gyd. Dalia siūlė herbsto aparatą mirksiukas.gif  Čia turbūt taip visiems, kurie turi bėdų su netaisyklingu sąkandžiu. Man ir kai pasakojo, tai sakė, kad dar puse gyvenimo turėčiau užfiksuojančiuosius nešiot, kad žandikaulis negrįštu atgal, tačiau kai Grybauskas pasakė, kad man tektų abiejų žandikaulių operaciją daryt, tai nemanau, kad jis man turėtų tikti g.gif  Reiks užklaust daktaro, bet nelabai jis mane traukia.. schmoll.gif
Aš manau, kad kažkur apie 3metelius, nes pirmiausia su breketais ištiesina dantų lankus, poto daro operaciją ir dar po visko pusę metų nešioji breketus. Žiūrint, kaip dantukai "pasiduoda", juk pas visus skirtingai mirksiukas.gif Kuo greičiau, tuo viskas ir greičiau vyksta.
Pas tave baimės, kaip matau, dėl pačios operacijos nėra, tik nerimauji dėl pasirengimo laiko ax.gif  Aš tai jau su viskuo susitakius: ir su breketų nešiojimu, ir su pooperaciniu laikotarpiu, ir su pasikeitimais, tačiau kaip jau minėjau, viskas remias į pinigėlius.. verysad.gif
Papildyta:
Turėčiau tiek pinigėlių,kiek reikia tai net negalvočiau ar darytis mirksiukas.gif  Tekina lėkčiau pas Grybauską biggrin.gif
*

Patys dantukai mano visi tiesus...net nereiketu lyginti, bet as sakandis!!! doh.gif Prigazdino mane, kad isris dantys priekiniai po kokiu 10-20 metu, tai reikia kazko imtis...O kokioj klinikoj jus pas Grybauska lankotes? Galvoju kurioje greiciau eile prieiciau rolleyes.gif
viliene
QUOTE(Innamoratta @ 2010 01 29, 16:22)
Patys dantukai mano visi tiesus...net nereiketu lyginti, bet as sakandis!!!  doh.gif Prigazdino mane, kad isris dantys priekiniai po kokiu 10-20 metu, tai reikia kazko imtis...O kokioj klinikoj jus pas Grybauska lankotes? Galvoju kurioje greiciau eile prieiciau  rolleyes.gif
*

Aš tai Kauno Implantologijos centre. Pasiskambink ir užsiregistruok, jei iš Kauno esi, nes jis Kaune tik čia būna, O Vilniuj tai Žalgirio ligoninėj ir Vilniaus implantologijos centre (jei neklystu). Aš laukiau 1,5mėn vizito mirksiukas.gif
*Amelie*
QUOTE(viliene @ 2010 01 29, 15:15)
Bet tu jau tai tam kely,link gražių dantukų, o aš... verysad.gif
*

Nebūtinai verysad.gif Nes neįsivaizduoju, kaip tai operacijai sutaupyti verysad.gif Ir tokių pinigų be galo gaila... Tuomet pradedi svajoti, kur juos išleistum doh.gif

QUOTE(Innamoratta @ 2010 01 29, 16:22)
Patys dantukai mano visi tiesus...net nereiketu lyginti, bet as sakandis!!!  doh.gif Prigazdino mane, kad isris dantys priekiniai po kokiu 10-20 metu, tai reikia kazko imtis...
*

Mano visiškai analogiška situacija 4u.gif
Innamoratta
QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 30, 13:54)
Nebūtinai  verysad.gif Nes neįsivaizduoju, kaip tai operacijai sutaupyti  verysad.gif Ir tokių pinigų be galo gaila... Tuomet pradedi svajoti, kur juos išleistum  doh.gif
Mano visiškai analogiška situacija  4u.gif
*

O tu jau nesioji briketus ? Ir gal jau zinai operacijos kaina ? verysad.gif
*Amelie*
QUOTE(Innamoratta @ 2010 02 01, 16:33)
O tu jau nesioji briketus ? Ir gal jau zinai operacijos kaina ? verysad.gif
*

Taip, jau su breketais 4u.gif Vieno žandikaulio - 8000 Lt, o dviejų - dvigubai verysad.gif
Innamoratta
QUOTE(*Amelie* @ 2010 02 01, 20:46)
Taip, jau su breketais  4u.gif Vieno žandikaulio - 8000 Lt, o dviejų - dvigubai  verysad.gif
*

Pala as kazkokia pasimetus, tai tau reikia abieju ? Pries tai rasei, kad situacija lb panasi kaip mano...man kol kas tfu tfu tfu nereikia abieju...va eisiu darytis tas nuotraukas ir dantu maketus, o tada pas Grybauska...Idomu kiek man ta operacija kainuos....jai kaina bus kosmine, manau pasvarstysiu apie ta Herbsto aparata... verysad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.