Pradedu taupyti pinigėlius
Na ką gi, aš jau grįžau iš chirurgo
Pradedu taupyti pinigėlius QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 12, 22:36) Na ką gi, aš jau grįžau iš chirurgo Pradedu taupyti pinigėlius O tuos 8000 Lt tenka sumokėti visa suma iš karto, ar išsidėlioja laike dalimis? QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 13, 11:58) Iš karto mokėti tikrai nereikia O tai tada, kaip tiksliau laike tie pinigiukų mokėjimai išsidėlioja? Nes jei mėnuo po operacijos visa suma, tai kaip ir ganėtinai koncentruotai ir greitai Ir dar, gal kas galėtų papasakoti, būtent kokie draudimai kokiose kompanijose kompensuoja pasiruošimo operacijai išlaidas ir kokiu procentu kompensuoja, kiek pats draudimas kainuoja? QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 12, 22:36) Na ką gi, aš jau grįžau iš chirurgo Pradedu taupyti pinigėlius Nu aš tiek ir buvau nusiteikus.. Bet reik nepamiršt kad dar visokie vaistai po operacijos ir pan., + ortodontinis gydymas apie 6000, tai jau ir 14000.. QUOTE(Armina @ 2010 01 13, 14:13) O tai tada, kaip tiksliau laike tie pinigiukų mokėjimai išsidėlioja? Nes jei mėnuo po operacijos visa suma, tai kaip ir ganėtinai koncentruotai ir greitai Ir dar, gal kas galėtų papasakoti, būtent kokie draudimai kokiose kompanijose kompensuoja pasiruošimo operacijai išlaidas ir kokiu procentu kompensuoja, kiek pats draudimas kainuoja? Tai vieną kartą imi ir sumoki tą sumą QUOTE(viliene @ 2010 01 13, 14:41) Nu aš tiek ir buvau nusiteikus.. Bet reik nepamiršt kad dar visokie vaistai po operacijos ir pan., + ortodontinis gydymas apie 6000, tai jau ir 14000.. Aš buvau nusiteikusi mažesnei sumai, bet ką jau padarysi... Kas čia žino, gal tau ir nereiks tos operacijos Beje, kaip mano mama sako, kai įves eurą, gali būti, kad viskas brangs QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 13, 15:05) Tai vieną kartą imi ir sumoki tą sumą Aš buvau nusiteikusi mažesnei sumai, bet ką jau padarysi... Kas čia žino, gal tau ir nereiks tos operacijos Beje, kaip mano mama sako, kai įves eurą, gali būti, kad viskas brangs Man jau ir ryt konsultacija, tai parašysiu po visko Tai aš ir manau, kad dabar ir pigiau, negu vėliau ir dar brangiau
Sveiki visi! Matau jau pratesima temos padare!!!
Na del kainos tai as tikrai nustebus, kad taip pakylo!!! Man jau ir taip dantuku tvarkimas nemazai apsiejo, dar reikalingi du implantai, breketai, nepamirskime kad breketu patraukimas, higiena ir tt. dar ir kainos!!! Nzn. kas klause del draudimo, uzs. yra privatus draudimai, kainuojantis nemazai, bet kai kurios kompanijos sutinka apmoketi iki 80% operacijos kaina, jei tai butina procedura, kas liecia breketu, ju neapmoka jei jums virs 21, siaip buna nemokamai, pati dar tiksliai nesikreipiau nes noriu pabendrauti su draudimu LT, turiu pazystamu ir girdejau kad Lt tai irgi aktualu.
Tai va, aš jau ir po visų konsultacijų ir nieko gero negaliu pasakyti.. Apžiūrėjęs Grybauskas pasakė tiek, kad greičiausiai reikės abiejų žandikaulių operacijos..
Kaip liūdna
QUOTE(viliene @ 2010 01 14, 21:32) Tai va, aš jau ir po visų konsultacijų ir nieko gero negaliu pasakyti.. Apžiūrėjęs Grybauskas pasakė tiek, kad greičiausiai reikės abiejų žandikaulių operacijos.. Na va, mane taip pačiai apžiūrėjo, nufotkino, pasiliko nuotraukas, modelius ir vasario 11 dieną eisiu atsakymo. Man greičiausiai turėtų užtekti tik apatinio žandikaulio operacijos, na bet to neužtvirtino. Tačiau bet kuriuo atveju, jei kalba eis apie 10000 Lt - būs liūdna :-( QUOTE(Armina @ 2010 01 15, 10:55) Na va, mane taip pačiai apžiūrėjo, nufotkino, pasiliko nuotraukas, modelius ir vasario 11 dieną eisiu atsakymo. Man greičiausiai turėtų užtekti tik apatinio žandikaulio operacijos, na bet to neužtvirtino. Tačiau bet kuriuo atveju, jei kalba eis apie 10000 Lt - būs liūdna :-( Man ir tą pačią dieną eit atsakymo:) Sakė, kad jeigu praplėstų viršutinį žandikaulį, tai gal užtektų tik apatinio žandikaulio, bet aš jau nusiteikus blogiausiam.. Norėčiau, kad pasirodytų Katyte75. Turiu jai klausimėlių QUOTE(viliene @ 2010 01 15, 11:55) Man ir tą pačią dieną eit atsakymo:) Sakė, kad jeigu praplėstų viršutinį žandikaulį, tai gal užtektų tik apatinio žandikaulio, bet aš jau nusiteikus blogiausiam.. Norėčiau, kad pasirodytų Katyte75. Turiu jai klausimėlių Tai gi praplecia virsutini zandikauli su breketu pagalba ir dar toki ortodontini aparata prijungia, kaip plokstele atrodo (voriukas vadinasi). as vakar pas Dalia buvau, klausiau del Herbsto sake nuo 6 iki 8 men nesiot reikiai paskui po breketu nuemimo ne vielute apacioj klijos, o plokstele nesiot naktim reikes. Tai ka nusprendei del gydymo? QUOTE(natale @ 2010 01 15, 13:53) Tai gi praplecia virsutini zandikauli su breketu pagalba ir dar toki ortodontini aparata prijungia, kaip plokstele atrodo (voriukas vadinasi). as vakar pas Dalia buvau, klausiau del Herbsto sake nuo 6 iki 8 men nesiot reikiai paskui po breketu nuemimo ne vielute apacioj klijos, o plokstele nesiot naktim reikes. Tai ka nusprendei del gydymo? Kaip tik "išsiliejau" breketų temelėj Dar nežinau, vasario 11d. Grybauskas jau viską tiksliai pasakys, tada ir bus matyti, bet kaip sakiau, viskas remias į Lt.. QUOTE(viliene @ 2010 01 15, 12:55) Man ir tą pačią dieną eit atsakymo:) Sakė, kad jeigu praplėstų viršutinį žandikaulį, tai gal užtektų tik apatinio žandikaulio, bet aš jau nusiteikus blogiausiam.. Norėčiau, kad pasirodytų Katyte75. Turiu jai klausimėlių Sveikos mergaites QUOTE(viliene @ 2010 01 15, 15:58) Man jau kita savaite nuima gumytes QUOTE(Katyte75 @ 2010 01 15, 15:51) Man jau kita savaite nuima gumytes O kaip jauteis pirmosiomis dienomis po operacijos? Ar labai blogai buvo? O kaip dabar? Ar jauti "ten" ką nors? Ar dar skauda? QUOTE(viliene @ 2010 01 15, 18:01) O kaip jauteis pirmosiomis dienomis po operacijos? Ar labai blogai buvo? O kaip dabar? Ar jauti "ten" ką nors? Ar dar skauda? sveikute, man sunkiausia buvo sulaukti operacijos, narkozes, kadangi dar to neteko patirti. Nuostabus buvo jausmas kai pazadino po operacijos ir supratau kad viskas bagta, uzsnudau laiminga
Na va, kaip optimistiškai Katyte nuteikia
QUOTE(Katyte75 @ 2010 01 15, 23:35) Tikrai čia taip optimistiškai nuteikei kaip perskaičiau O Katyte75, nenorėtum mum pasirodyt? QUOTE(viliene @ 2010 01 16, 15:16) Tikrai čia taip optimistiškai nuteikei kaip perskaičiau O Katyte75, nenorėtum mum pasirodyt? Sveikute, galiu pasirodyti QUOTE(Katyte75 @ 2010 01 18, 14:52) Sveikute, galiu pasirodyti Norėčiau ir aš nuotraukyčių
Sveikutes! Retai as cia dabar rasau, bet skaitau visada viska apie ka rasote. As tik norejau visus padrasinti ir tikrai nebijoti operacijos. Kaip kazkada viena mergaite cia forume rase, kad viskas uzsimirsta ir skausmai ir ir visi kiti nepotogumai, o lieka tik puikiausias rezultatas
Papildyta: QUOTE(Katyte75 @ 2010 01 18, 15:52) Sveikute, galiu pasirodyti Katyte75, sveikinu tave sulaukusi taip ilgai laukto rezultato QUOTE(Anira @ 2010 01 18, 18:27) Sveikutes! Retai as cia dabar rasau, bet skaitau visada viska apie ka rasote. As tik norejau visus padrasinti ir tikrai nebijoti operacijos. Kaip kazkada viena mergaite cia forume rase, kad viskas uzsimirsta ir skausmai ir ir visi kiti nepotogumai, o lieka tik puikiausias rezultatas Papildyta: Katyte75, sveikinu tave sulaukusi taip ilgai laukto rezultato Aciu Tau Anira
Noreciau ir as, jeigu nebutu per daug izulu, Katyte
Manes irgi laukia operacija - po 36 dienu.
Nesijaudinu kažkaip.
Skaičiuoju, nes nekantrauju, kad viskas kuo greičiau būtų atlikta. Aš taip to laukiu!
Galbūt bus šiek tiek neramu likus kokiai savaitei iki operacijos, tačiau dabar to nejaučiu. Tik smalsu labai (šiek tiek ir jaudinuosi) kaip atrodysiu po operacijos.
Atrodysi puikiai
Aš jau su breketukais
Oh, kaip šaunu
Labas mergaites,
Mano sakandis netaisyklingas, apatinis zandikaulis mazesnis uz virsutini...tai ortonontu isvada breketai + operacija...Gal cia jau yra tokiu kurios daresi ta operacija? Man kazkaip baugu net pagalvoti apie ja... QUOTE(Innamoratta @ 2010 01 28, 20:46) Labas mergaites, Mano sakandis netaisyklingas, apatinis zandikaulis mazesnis uz virsutini...tai ortonontu isvada breketai + operacija...Gal cia jau yra tokiu kurios daresi ta operacija? Man kazkaip baugu net pagalvoti apie ja... Sveika Yra yra tokių, ir pas mane ta pati problemėlė - apatinis per mažas, tačiau reiktų abiejų žandikaulių operacijos. Tiksliai viską sužinosiu kai antrą kartą apsilankysiu pas Grybauską. Aš jau su operacija susitaikius, tačiau kalbant apie finansinę pusę, tai tikrai liūdna daros.. QUOTE(viliene @ 2010 01 28, 22:20) Sveika Yra yra tokių, ir pas mane ta pati problemėlė - apatinis per mažas, tačiau reiktų abiejų žandikaulių operacijos. Tiksliai viską sužinosiu kai antrą kartą apsilankysiu pas Grybauską. Aš jau su operacija susitaikius, tačiau kalbant apie finansinę pusę, tai tikrai liūdna daros.. Na man gyd. Dalia sake, kad virsutinis zandiklaulis idelioj busenoj ir reiketu tik apatinio...bet baisu, kad nuejus pas Grybauska nepasakytu kitaip...Kitas bauginantis klausimas pinigeliai...Man dar siule gyd. Dalia toki Herbsto aparata...paziurejau internete foto, tai baisokas irengimas ir didziausias minusas, kad paskui teks dar daug metu naktines ploksteles nesiot ir saugoti, kad sakandis negriztu. Beje, kiek mazdaug mergaitems uztrunka tas gydymas su operacija ? Man sake, kad apie 2 metus, bet kazkaip bijau, kad gali ir ilgiau uzsitesti.... Va kiek baimiu pas mane QUOTE(Innamoratta @ 2010 01 29, 08:44) Na man gyd. Dalia sake, kad virsutinis zandiklaulis idelioj busenoj ir reiketu tik apatinio...bet baisu, kad nuejus pas Grybauska nepasakytu kitaip...Kitas bauginantis klausimas pinigeliai...Man dar siule gyd. Dalia toki Herbsto aparata...paziurejau internete foto, tai baisokas irengimas ir didziausias minusas, kad paskui teks dar daug metu naktines ploksteles nesiot ir saugoti, kad sakandis negriztu. Jei Dalia pasakė, kad reikia tik apatinio žandikaulio operacijos - taip ir bus Operacijos nebijau QUOTE(Innamoratta @ 2010 01 29, 08:44) Na man gyd. Dalia sake, kad virsutinis zandiklaulis idelioj busenoj ir reiketu tik apatinio...bet baisu, kad nuejus pas Grybauska nepasakytu kitaip...Kitas bauginantis klausimas pinigeliai...Man dar siule gyd. Dalia toki Herbsto aparata...paziurejau internete foto, tai baisokas irengimas ir didziausias minusas, kad paskui teks dar daug metu naktines ploksteles nesiot ir saugoti, kad sakandis negriztu. Beje, kiek mazdaug mergaitems uztrunka tas gydymas su operacija ? Man sake, kad apie 2 metus, bet kazkaip bijau, kad gali ir ilgiau uzsitesti.... Va kiek baimiu pas mane Man ir Gyd. Dalia siūlė herbsto aparatą Aš manau, kad kažkur apie 3metelius, nes pirmiausia su breketais ištiesina dantų lankus, poto daro operaciją ir dar po visko pusę metų nešioji breketus. Žiūrint, kaip dantukai "pasiduoda", juk pas visus skirtingai Pas tave baimės, kaip matau, dėl pačios operacijos nėra, tik nerimauji dėl pasirengimo laiko Papildyta: QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 29, 14:11) Jei Dalia pasakė, kad reikia tik apatinio žandikaulio operacijos - taip ir bus Operacijos nebijau Turėčiau tiek pinigėlių,kiek reikia tai net negalvočiau ar darytis QUOTE(viliene @ 2010 01 29, 15:24) Man ir Gyd. Dalia siūlė herbsto aparatą Aš manau, kad kažkur apie 3metelius, nes pirmiausia su breketais ištiesina dantų lankus, poto daro operaciją ir dar po visko pusę metų nešioji breketus. Žiūrint, kaip dantukai "pasiduoda", juk pas visus skirtingai Pas tave baimės, kaip matau, dėl pačios operacijos nėra, tik nerimauji dėl pasirengimo laiko Papildyta: Turėčiau tiek pinigėlių,kiek reikia tai net negalvočiau ar darytis Patys dantukai mano visi tiesus...net nereiketu lyginti, bet as sakandis!!! QUOTE(Innamoratta @ 2010 01 29, 16:22) Patys dantukai mano visi tiesus...net nereiketu lyginti, bet as sakandis!!! Aš tai Kauno Implantologijos centre. Pasiskambink ir užsiregistruok, jei iš Kauno esi, nes jis Kaune tik čia būna, O Vilniuj tai Žalgirio ligoninėj ir Vilniaus implantologijos centre (jei neklystu). Aš laukiau 1,5mėn vizito QUOTE(viliene @ 2010 01 29, 15:15) Nebūtinai QUOTE(Innamoratta @ 2010 01 29, 16:22) Patys dantukai mano visi tiesus...net nereiketu lyginti, bet as sakandis!!! Mano visiškai analogiška situacija QUOTE(*Amelie* @ 2010 02 01, 20:46) Pala as kazkokia pasimetus, tai tau reikia abieju ? Pries tai rasei, kad situacija lb panasi kaip mano...man kol kas tfu tfu tfu nereikia abieju...va eisiu darytis tas nuotraukas ir dantu maketus, o tada pas Grybauska...Idomu kiek man ta operacija kainuos....jai kaina bus kosmine, manau pasvarstysiu apie ta Herbsto aparata... |