*Amelie*
2010 02 02, 17:07
QUOTE(Innamoratta @ 2010 02 02, 08:36) Pala as kazkokia pasimetus, tai tau reikia abieju ? Pries tai rasei, kad situacija lb panasi kaip mano...man kol kas tfu tfu tfu nereikia abieju...va eisiu darytis tas nuotraukas ir dantu maketus, o tada pas Grybauska...Idomu kiek man ta operacija kainuos....jai kaina bus kosmine, manau pasvarstysiu apie ta Herbsto aparata...  Man irgi tik vieno, tiesiog parašiau orientacinę kainą  Tau turėtų kainuoti tiek pat, nes atvejis toks, kaip ir mano
QUOTE(Innamoratta @ 2010 01 29, 09:44) Na man gyd. Dalia sake, kad virsutinis zandiklaulis idelioj busenoj ir reiketu tik apatinio...bet baisu, kad nuejus pas Grybauska nepasakytu kitaip...Kitas bauginantis klausimas pinigeliai...Man dar siule gyd. Dalia toki Herbsto aparata...paziurejau internete foto, tai baisokas irengimas ir didziausias minusas, kad paskui teks dar daug metu naktines ploksteles nesiot ir saugoti, kad sakandis negriztu. Beje, kiek mazdaug mergaitems uztrunka tas gydymas su operacija ? Man sake, kad apie 2 metus, bet kazkaip bijau, kad gali ir ilgiau uzsitesti.... Va kiek baimiu pas mane  Sveikute. Man pradzioje sake ir Simonas ir Dalia, kad planuociau gydyma 2metams, bet viskas uztruku truputi ilgiau negu 3m  Bet nieko cia tokio, kai lauki gero rezultato, ir nereikia tikrai bijoti tos operacijos
*Amelie*
2010 02 02, 22:52
Kaip pikta, kai užsitęsia gydymas  Aš irgi nesitikiu, kad per dvejus metus sutvarkys
letshaveapartytonight
2010 02 02, 23:03
Ei, merginos, nenukabinkite nosių  2 ar 3 metus nėra labai daug. Patikėkite, aš dar ne tiek laukiau. Svarbiausia - rezultatas ir koks jums bus saldus džiaugsmas, kai viskas pagaliau baigsis ir jūs galėsite džiaugtis rezultatais. Būkite stiprios! Aš jus visas palaikau.
Innamoratta
2010 02 03, 20:42
QUOTE(Anira @ 2010 02 02, 19:58) Sveikute. Man pradzioje sake ir Simonas ir Dalia, kad planuociau gydyma 2metams, bet viskas uztruku truputi ilgiau negu 3m  Bet nieko cia tokio, kai lauki gero rezultato, ir nereikia tikrai bijoti tos operacijos  QUOTE(letshaveapartytonight @ 2010 02 03, 00:03) Ei, merginos, nenukabinkite nosių  2 ar 3 metus nėra labai daug. Patikėkite, aš dar ne tiek laukiau. Svarbiausia - rezultatas ir koks jums bus saldus džiaugsmas, kai viskas pagaliau baigsis ir jūs galėsite džiaugtis rezultatais. Būkite stiprios! Aš jus visas palaikau. Sveikos merytes, Kaip suprantu Jums jau viskas praeity...pasidalinkit savo ispudziais ? kaip ir kas ? del to uzsitesusio gydymo tai neramu...noreciau, kad jis trumpiau truktu, o ne ilgiau...o del ko prasitese ?
letshaveapartytonight
2010 02 03, 23:00
Man dar tik bus operacija. Taip, bus... po...25 dienų !
*Amelie*
2010 02 03, 23:15
QUOTE(letshaveapartytonight @ 2010 02 03, 23:00) Man dar tik bus operacija. Taip, bus... po...25 dienų !  O man po kokių 800 dienų
letshaveapartytonight
2010 02 03, 23:19
Man irgi atrod, kai uždėjo breketus, kad tai labai daug laiko. O dabar.. Cha cha cha... dabar net nesitiki, kad jau viskas eina i pabaigą. Kad esu jau taip arti tikslo.
*Amelie*
2010 02 03, 23:24
Tiek pralaukusi tikiu, kad dabar labai nekantrauji
letshaveapartytonight
2010 02 03, 23:55
Apie nieką net galvoti daugiau negaliu. Visos mintys tik ten.
viktorija_vick
2010 02 04, 17:49
QUOTE(Katyte75 @ 2010 01 15, 16:51)  kainos dar buvo kitokios, breketai 5000- 6000, paruosimas operacijai - 10000 uz abu zandikaulius ir dar papildomai apie 1000 visokiems vaistams ir priedams prireike....dar numeciau po operacijos kelius kg, tad ir drabuziu mazesnio dydzio reikia pirktis Man jau kita savaite nuima gumytes  kiek laiko praejejo po op. Katyte? Mane labai greit ir pjaus. kaip narkoze praejo? nes jos labiausiai bijau... Papildyta:QUOTE(viliene @ 2010 01 29, 18:01) Aš tai Kauno Implantologijos centre. Pasiskambink ir užsiregistruok, jei iš Kauno esi, nes jis Kaune tik čia būna, O Vilniuj tai Žalgirio ligoninėj ir Vilniaus implantologijos centre (jei neklystu). Aš laukiau 1,5mėn vizito  dabar tiek nereik laukti  8 (52) 760725, 8 604 16118
floozie
2010 02 04, 18:15
Sveikos, merginos Apsilankiau pas ortodontą ir jis man papasakojo apie žandikaulio operacijos galimybę. Pats sąkandis yra geras, na, ne tuo, kad yra taisyklingas, o dantukai patys savaime prisitaikė prie per didelio apatinio žandikaulio ir savo funkciją atlieka. Dėl išvaizdos taip pat nekompleksuoju, aišku, pastebiu, tačiau tai nėra problema. Problema yra ta, kad dėl to "prisitaikiusio" sąkandžio atsirado problemų dantenoms, periodontologė siūlo ortodontinį gydymą. Apsispręsti sudėtinga, nes labiausiai bijau išvaizdos pasikeitimų (ortodontas minėjo, kad gydymo metu vaizdas tikrai gali suprastėti). Tų, kurios jau praėjo visus šitus kryžiaus kelius, norėčiau pasiklausti, ar iš tikrųjų taip jau matosi tie pokyčiai gydant su breketais, dar prieš operaciją? Ir, jeigu nebūčiau įžūli, labai norėčiau paprašyti parodyti nuotraukyčių prieš ir po. Nes mane labiausiai gąsdina būtent tai, kad čia juk ne kojos ar rankos operacija, o veido...
viktorija_vick
2010 02 04, 19:22
QUOTE(floozie @ 2010 02 04, 19:15) Sveikos, merginos Apsilankiau pas ortodontą ir jis man papasakojo apie žandikaulio operacijos galimybę. Pats sąkandis yra geras, na, ne tuo, kad yra taisyklingas, o dantukai patys savaime prisitaikė prie per didelio apatinio žandikaulio ir savo funkciją atlieka. Dėl išvaizdos taip pat nekompleksuoju, aišku, pastebiu, tačiau tai nėra problema. Problema yra ta, kad dėl to "prisitaikiusio" sąkandžio atsirado problemų dantenoms, periodontologė siūlo ortodontinį gydymą. Apsispręsti sudėtinga, nes labiausiai bijau išvaizdos pasikeitimų (ortodontas minėjo, kad gydymo metu vaizdas tikrai gali suprastėti). Tų, kurios jau praėjo visus šitus kryžiaus kelius, norėčiau pasiklausti, ar iš tikrųjų taip jau matosi tie pokyčiai gydant su breketais, dar prieš operaciją? Ir, jeigu nebūčiau įžūli, labai norėčiau paprašyti parodyti nuotraukyčių prieš ir po. Nes mane labiausiai gąsdina būtent tai, kad čia juk ne kojos ar rankos operacija, o veido... pirmiausia, tu turetum pasiklausti saves-ar tu to nori, ar tau to reikia? man asmeniskai, breketai labai pakeite dantu padeti, nes kontaktavo vos keli dantukai, o i gomuri idedavau landrinka(saldaini ciulpiama) ir kol neistirpdavo-neiskrisdavo  net "r" neiseidavo ilgai istempti (bet istariu normaliai visada). Einant pas odontologa-net tik 30min, net 15min issiziuojus isdedeti-NEREALU... nekalbant apie tai, kad mano ugis 172cm ir sveriant vos 56kg-as turejau 2 "barzdas"  tai tik tu pati turi nuspresti ka daryti. o med.dr.Simonas Grybauskas yra asas savo profesijoje, gydytojas is prigimties, o ne is reikalo  jei nuspresi daryti-pasitikek 100%, papuolei i geras rankas!
floozie
2010 02 04, 23:11
QUOTE(viktorija_vick @ 2010 02 04, 20:22) pirmiausia, tu turetum pasiklausti saves-ar tu to nori, ar tau to reikia? man asmeniskai, breketai labai pakeite dantu padeti, nes kontaktavo vos keli dantukai, o i gomuri idedavau landrinka(saldaini ciulpiama) ir kol neistirpdavo-neiskrisdavo  net "r" neiseidavo ilgai istempti (bet istariu normaliai visada). Einant pas odontologa-net tik 30min, net 15min issiziuojus isdedeti-NEREALU... nekalbant apie tai, kad mano ugis 172cm ir sveriant vos 56kg-as turejau 2 "barzdas"  tai tik tu pati turi nuspresti ka daryti. o med.dr.Simonas Grybauskas yra asas savo profesijoje, gydytojas is prigimties, o ne is reikalo  jei nuspresi daryti-pasitikek 100%, papuolei i geras rankas! Sveikinu, jei pavyko įveikti problemą  Reikalas tame, kad aš pati apie tai nebūčiau pagalvojusi, tiesiog, kaip minėjau, dėl šitos problemos atsirado kitokių bėdų - slenka dantenos ir pas kiek periodontologų beeičiau, visi siunčia pas ortodontą gydyti sąkandį. O ortodontas sako, kad breketai mano atveju padėtį tik pablogintų - kompleksinis gydymas tiesinant dantukus ir operuojant žandikaulį arba geriau jau nieko. Dėl to tai ir tampa rūpesčiu: kai žmogus ryžtasi tokioms procedūroms su tikslu įveikti kompleksus viskas vyksta su dideliu noru, o aš iki šiol to nelaikiau dideliu trūkumu
*Amelie*
2010 02 04, 23:25
Floozie, ir mano atveju gydytojas sakė, kad arba breketai+operacija, arba palikti viską taip, kaip yra. Kadangi mano dantys tiesūs, tai kažkiek apmaudu, kad turėsiu tiek laiko breketus nešioti vien dėl operacijos. Bet pasiryžau
viktorija_vick
2010 02 05, 09:58
QUOTE(*Amelie* @ 2010 02 05, 00:25) Floozie, ir mano atveju gydytojas sakė, kad arba breketai+operacija, arba palikti viską taip, kaip yra. Kadangi mano dantys tiesūs, tai kažkiek apmaudu, kad turėsiu tiek laiko breketus nešioti vien dėl operacijos. Bet pasiryžau  labai-labai greit parasysiu kaip man sekesi  laikikyt uz mane kumscius: ranku, koju, savu, giminaiciu, draugu ir kaimynu
viliene
2010 02 05, 10:44
QUOTE(viktorija_vick @ 2010 02 05, 09:58) Sekmės
Katyte75
2010 02 05, 15:48
[quote=viktorija_vick,2010 02 04, 18:49] kiek laiko praejejo po op. Katyte? Mane labai greit ir pjaus. kaip narkoze praejo? nes jos labiausiai bijau... Papildyta:Sveikute, po operacijos praejo jau 2.5 men. Jau baigiu pamirsti apie operacija  nors zandikauliai dar kazkiek aptirpe ir dar nesioju gumytes is sonu, pries 2 savaites pradetas baigiamasis ortod. gydymas Del narkozes...as jos irgi bijojau labiausiai...baisoka buvo kai kviete i operacine, ant operacinio stalo uzmigau staigiai vos pradejo leisti vaistus, anasteziologe dar bande uzkalbint, bet atsijungiau  ...o po to jau buvo begalo malonus jausmas kai pazadino po operacijos intensyvios terapijos palatoje, vel uzmigau labai laiminga  po operacijos atsikeliau po kokiu 2 valandu, visai nepykino  lengva nebus, bet nebijok viskas bus gerai Papildyta:QUOTE(floozie @ 2010 02 04, 19:15) Sveikos, merginos Apsilankiau pas ortodontą ir jis man papasakojo apie žandikaulio operacijos galimybę. Pats sąkandis yra geras, na, ne tuo, kad yra taisyklingas, o dantukai patys savaime prisitaikė prie per didelio apatinio žandikaulio ir savo funkciją atlieka. Dėl išvaizdos taip pat nekompleksuoju, aišku, pastebiu, tačiau tai nėra problema. Problema yra ta, kad dėl to "prisitaikiusio" sąkandžio atsirado problemų dantenoms, periodontologė siūlo ortodontinį gydymą. Apsispręsti sudėtinga, nes labiausiai bijau išvaizdos pasikeitimų (ortodontas minėjo, kad gydymo metu vaizdas tikrai gali suprastėti). Tų, kurios jau praėjo visus šitus kryžiaus kelius, norėčiau pasiklausti, ar iš tikrųjų taip jau matosi tie pokyčiai gydant su breketais, dar prieš operaciją? Ir, jeigu nebūčiau įžūli, labai norėčiau paprašyti parodyti nuotraukyčių prieš ir po. Nes mane labiausiai gąsdina būtent tai, kad čia juk ne kojos ar rankos operacija, o veido... Sveikute, mano veidelis gydymo metu tikrai atrode nelabai.. labai issitempe, nors iki operacijos del veido jokiu kompleksu neturejau, tai gydymo metu jis man patrauklus tikrai neatrode. Netgi kai prireike nuotrauku dokumentams, fotografe negalejo nufotkint visai  Bet po operacijos atrodo super
viktorija_vick
2010 02 05, 19:12
QUOTE(Katyte75 @ 2010 02 05, 16:48) aciu, Katyte. Padrasinai mane smarkiai
letshaveapartytonight
2010 02 08, 12:05
Sveikos,
norėčiau paklausti tų, kurios jau turėjo operaciją: kiek laiko prieš operaciją jums reikėjo pasidaryti būtiniausius tyrimus?
pries operacija tyrimai turi buti ne senesni nei 10 dienu
letshaveapartytonight
2010 02 08, 20:15
Ačiū
viktorija_vick
2010 02 09, 21:46
QUOTE(ghamad @ 2010 02 08, 17:29) pries operacija tyrimai turi buti ne senesni nei 10 dienu  ko maziau dienu iki operacijos- to geriau  eini i endemika-ketvirtadieni priduodi, o penktadieni atsakymus imi
letshaveapartytonight
2010 02 09, 21:53
Aciu uz issamia informacija, Viktorija
viktorija_vick
2010 02 09, 23:28
QUOTE(letshaveapartytonight @ 2010 02 09, 22:53) Aciu uz issamia informacija, Viktorija  na gi prasau  visad prasom
Innamoratta
2010 02 10, 09:37
Katyte, Tai kiek laiko visas gydymas tau uztrunka ? Kiek nesiojai briketus pries operacija? Ir kiek po jos ? As jau pradedu vis labiau galvoti apie ta Herbsto aparata...kazkaip nenoriu kokius 5metus vien dantukans atiduoti
viktorija_vick
2010 02 10, 13:55
QUOTE(Innamoratta @ 2010 02 10, 10:37) Katyte, Tai kiek laiko visas gydymas tau uztrunka ? Kiek nesiojai briketus pries operacija? Ir kiek po jos ? As jau pradedu vis labiau galvoti apie ta Herbsto aparata...kazkaip nenoriu kokius 5metus vien dantukans atiduoti  5metu tikrai neatiduosi, nebent ortodonte lietapede bus  apie 3metukus tektu paaukoti. Bet laikas bega nenumaldooomai greitai  net nepastebesi jo. Beje Herbsto aparatas irgi menkas malonumas....
Katyte75
2010 02 10, 15:31
QUOTE(Innamoratta @ 2010 02 10, 10:37) Katyte, Tai kiek laiko visas gydymas tau uztrunka ? Kiek nesiojai briketus pries operacija? Ir kiek po jos ? As jau pradedu vis labiau galvoti apie ta Herbsto aparata...kazkaip nenoriu kokius 5metus vien dantukans atiduoti  Sveikute  nuo breketu uzdejimo jau suejo 3 metai, baigiamasis gydymas dar tesis kelis menesius. Paruosimas operacijai vyko 20 menesiu (gydytoja panasiai ir sake kad uztruks pusantru metu) ir 13 menesiu laukiau operacijos (eiles buvo didziules)....pagaliau i pabaiga....iki vasaros planuoju buti grazi
viktorija_vick
2010 02 10, 15:44
QUOTE(Katyte75 @ 2010 02 10, 16:31) Sveikute  nuo breketu uzdejimo jau suejo 3 metai, baigiamasis gydymas dar tesis kelis menesius. Paruosimas operacijai vyko 20 menesiu (gydytoja panasiai ir sake kad uztruks pusantru metu) ir 13 menesiu laukiau operacijos (eiles buvo didziules)....pagaliau i pabaiga....iki vasaros planuoju buti grazi   Katyte, klausyk, itariu vienu laiku , arb alabai panasiu uzsibaigsim  gal bendra sventima padarom?  naujo gyvenimo pradzia
*Amelie*
2010 02 10, 16:16
QUOTE(Katyte75 @ 2010 02 10, 15:31) Sveikute  nuo breketu uzdejimo jau suejo 3 metai, baigiamasis gydymas dar tesis kelis menesius. Paruosimas operacijai vyko 20 menesiu (gydytoja panasiai ir sake kad uztruks pusantru metu) ir 13 menesiu laukiau operacijos (eiles buvo didziules)....pagaliau i pabaiga....iki vasaros planuoju buti grazi  Šitos vietos tai niekaip nesuprantu. Nes gydytojo būtent šito paklausiau ir jis pasakė, kad operacijos laukti tenka daugiausiai du mėnesius. Bet kai pasakiau, kad perskaičiau tokių atvejų, kai laukė daugiau nei metus, jis man pasakė, kad tik tuo atveju, jei dar dantys nebūna tinkamai paruošti. O tokių eilių, jo žodžiais, nebūna
viktorija_vick
2010 02 10, 17:40
QUOTE(*Amelie* @ 2010 02 10, 17:16) Šitos vietos tai niekaip nesuprantu. Nes gydytojo būtent šito paklausiau ir jis pasakė, kad operacijos laukti tenka daugiausiai du mėnesius. Bet kai pasakiau, kad perskaičiau tokių atvejų, kai laukė daugiau nei metus, jis man pasakė, kad tik tuo atveju, jei dar dantys nebūna tinkamai paruošti. O tokių eilių, jo žodžiais, nebūna  Vienu metu buvo tikrai didziules eiles..  ir atsideda kartais del ivairiu priezasciu-tai tyrimai blogi, tai suserga pacientas. Buna viskas paruosta, o operacijos isvakarese-raz ir kokia tempera. Tai ir susisdaro tos eiles...  siaip medicina yra medicina ir joje nera nieko nuspejamo.
*Amelie*
2010 02 10, 17:41
QUOTE(viktorija_vick @ 2010 02 10, 17:40) Vienu metu buvo tikrai didziules eiles..  ir atsideda kartais del ivairiu priezasciu-tai tyrimai blogi, tai suserga pacientas. Buna viskas paruosta, o operacijos isvakarese-raz ir kokia tempera. Tai ir susisdaro tos eiles...  siaip medicina yra medicina ir joje nera nieko nuspejamo.  Tiesa  O taip norisi, kad viskas kuo greičiau..
Sakykit, ar yra kur pasikonsultuoti del ortognatines operacijos Kaune?
Jau radau kontaktus  Dar pasidare idomios jusu diskusijos del kainu  kazkur Internete skaciau dagu straipsniu kazurio chirurgo, atliekancio tokias proceduras, tai sake, kad pati operacija yra apmokama kasu, kainuoja tik pasiruosimas jai  Teoriskai tai yra butina sveikatai, nei siaip koks nors igeidis pasididinti krutis ar lupas, tai tikrai neturetu kainuoti
*Amelie*
2010 02 10, 19:19
QUOTE(Liorka @ 2010 02 10, 18:46) Jau radau kontaktus  Dar pasidare idomios jusu diskusijos del kainu  kazkur Internete skaciau dagu straipsniu kazurio chirurgo, atliekancio tokias proceduras, tai sake, kad pati operacija yra apmokama kasu, kainuoja tik pasiruosimas jai  Teoriskai tai yra butina sveikatai, nei siaip koks nors igeidis pasididinti krutis ar lupas, tai tikrai neturetu kainuoti  Tos milžiniškos kainos ir yra pasiruošimo operacijai  Pati operacija kompensuojama
letshaveapartytonight
2010 02 10, 19:41
Klausyk, katyte, gal susimatom kada? Man jau kovo 1 darys operacija.
letshaveapartytonight
2010 02 10, 20:38
Gal ir kvaila ir kiek įžūli mintis siūlyti susitikti (tai taikau ne vienai, iš tikrųjų). Manau, kad būtų smagu susitikti toms, kurios jau turėjo operaciją ir pasidalinti savo išgyvenimais. Nežinau, skamba banaliai turbūt, "bobiškai". Ne tiek pasidalinti išgyvenimais, kiek tiesiog pasidžiaugti. Turbūt nusišnekėjau. Et, pasitaiko.  (Išraudę skruostai)
viliene
2010 02 10, 20:42
QUOTE(letshaveapartytonight @ 2010 02 10, 20:38) Gal ir kvaila ir kiek įžūli mintis siūlyti susitikti (tai taikau ne vienai, iš tikrųjų). Manau, kad būtų smagu susitikti toms, kurios jau turėjo operaciją ir pasidalinti savo išgyvenimais. Nežinau, skamba banaliai turbūt, "bobiškai". Ne tiek pasidalinti išgyvenimais, kiek tiesiog pasidžiaugti. Turbūt nusišnekėjau. Et, pasitaiko.  (Išraudę skruostai) Aš ir tau pritariu, nors dar neesu nei breketuota, nei opertuota, tačiau susitikti ir pakalbėti akis į akį būtų tikrai fainai  Būtų lengviau apsispręsti ir aptarti viską no A iki Z
letshaveapartytonight
2010 02 10, 22:37
Aš irgi taip manau, kad būtų smagu. Papildyta:Rengiam visų merginų, ketinančių ryžtis operacijai tokio pobūdžio, jau turėjusioms ar turėsiančioms meeta !!! Please, without any objections. Let the girls have some fun.
*Amelie*
2010 02 10, 22:52
Aš pritariu  Bet čia, kiek suprantu, merginos iš Vilniaus ir Kauno
viliene
2010 02 11, 11:02
QUOTE(*Amelie* @ 2010 02 10, 22:52) Aš pritariu  Bet čia, kiek suprantu, merginos iš Vilniaus ir Kauno  Aš tai i iš Kauno.Kas dar?
Katyte75
2010 02 11, 11:15
QUOTE(*Amelie* @ 2010 02 10, 17:16) Šitos vietos tai niekaip nesuprantu. Nes gydytojo būtent šito paklausiau ir jis pasakė, kad operacijos laukti tenka daugiausiai du mėnesius. Bet kai pasakiau, kad perskaičiau tokių atvejų, kai laukė daugiau nei metus, jis man pasakė, kad tik tuo atveju, jei dar dantys nebūna tinkamai paruošti. O tokių eilių, jo žodžiais, nebūna  keista...man operacija buvo numatyta po triju menesiu baigus dantu paruosima, bet veliau kelis kartus nukele, tad ir gavosi daugiau negu metai Papildyta:QUOTE(letshaveapartytonight @ 2010 02 10, 20:41) Klausyk, katyte, gal susimatom kada? Man jau kovo 1 darys operacija.  galime susitikti, pritariu  . Man kelias dienas pries operacija pavyko susipzinti su mergina, kuria operavo ta pacia diena, mums buvo drasiau laukti operacijos dviese, pasidalinti nerimais ir po operacijos daug susirasinejome
QUOTE(*Amelie* @ 2010 02 10, 19:19) Tos milžiniškos kainos ir yra pasiruošimo operacijai  Pati operacija kompensuojama Tai kaip suprantu, pasiruosimas - tai tie breketai?  pradzioj temos dar minimos kainos paciu operaciju - kazkuri rase, kad dabar 8k lt vienam zandikauliui, dviems dvigubai - ar as ne taip supratau, cia irgi kazkoks papildomas [be breketu] pasiruosimas operacijai? Siaip ar taip, uzsirasiau pas Grybauska konsultacijos. Tiesa sakant, rasiau jiems laiska su klausimu, ar man tikslinga konsultuotis, nes man nei dantiste, nei ortodonte net neuzsimine apie tokia galimybe, "uztaikiau" atsitiktinai klaidziodama Inete ir ieskodama info apie breketus  na, bet nueisiu ir issiaiskinsiu vietoj  Tik pamirsau paklausti, kiek kainuoja pati konsultacija?
letshaveapartytonight
2010 02 11, 12:29
QUOTE(Liorka @ 2010 02 11, 12:48) Tai kaip suprantu, pasiruosimas - tai tie breketai?  pradzioj temos dar minimos kainos paciu operaciju - kazkuri rase, kad dabar 8k lt vienam zandikauliui, dviems dvigubai - ar as ne taip supratau, cia irgi kazkoks papildomas [be breketu] pasiruosimas operacijai? Siaip ar taip, uzsirasiau pas Grybauska konsultacijos. Tiesa sakant, rasiau jiems laiska su klausimu, ar man tikslinga konsultuotis, nes man nei dantiste, nei ortodonte net neuzsimine apie tokia galimybe, "uztaikiau" atsitiktinai klaidziodama Inete ir ieskodama info apie breketus  na, bet nueisiu ir issiaiskinsiu vietoj  Tik pamirsau paklausti, kiek kainuoja pati konsultacija? Man atrodo, kad 50 LT. Bet Jus gal geriau pasiskambinkite ir paklauskite ju.
*Amelie*
2010 02 11, 13:10
QUOTE(Liorka @ 2010 02 11, 11:48) Tai kaip suprantu, pasiruosimas - tai tie breketai?  pradzioj temos dar minimos kainos paciu operaciju - kazkuri rase, kad dabar 8k lt vienam zandikauliui, dviems dvigubai - ar as ne taip supratau, cia irgi kazkoks papildomas [be breketu] pasiruosimas operacijai? Breketai į pasiruošimo kainą neįeina. O tie 8000 Lt (vienam žandikauliui) tai išlaidos asmeniškai tau gaminamiems instrumentams ir kitoms būtiniausioms operacijos pasiruošimo išlaidoms, kurių ligonių kasa nepadengia. Žodžiu, malonumas brangus. Breketai plius paveržimai 6000 Lt, pasiruošimas operacijai 8000 Lt (arba abiems žandikauliams 16 000 LT), vaistai ir kitos priemonės apie 1000 Lt.
viktorija_vick
2010 02 11, 13:24
QUOTE(Liorka @ 2010 02 10, 19:28) Sakykit, ar yra kur pasikonsultuoti del ortognatines operacijos Kaune? Taip yra. Kauno Implantologijos Centre. Tas pats Grybauskas ten konsultuoja  pabandysiu tel. suzinuoti ir papildysiu
Innamoratta
2010 02 12, 10:58
QUOTE(*Amelie* @ 2010 02 11, 14:10) Breketai į pasiruošimo kainą neįeina. O tie 8000 Lt (vienam žandikauliui) tai išlaidos asmeniškai tau gaminamiems instrumentams ir kitoms būtiniausioms operacijos pasiruošimo išlaidoms, kurių ligonių kasa nepadengia. Žodžiu, malonumas brangus. Breketai plius paveržimai 6000 Lt, pasiruošimas operacijai 8000 Lt (arba abiems žandikauliams 16 000 LT), vaistai ir kitos priemonės apie 1000 Lt. Laba! Kaip idomiai....man sake nuo 4k iki 8k uz viena zandiklauli, tai kaip cia taip dvigubai ta pasiruosimo kaina sokineja ?
*Amelie*
2010 02 12, 11:37
QUOTE(Innamoratta @ 2010 02 12, 10:58) Laba! Kaip idomiai....man sake nuo 4k iki 8k uz viena zandiklauli, tai kaip cia taip dvigubai ta pasiruosimo kaina sokineja ?  O man ortodontė sakė nuo 3500 iki 6000, bet va, gydytojas visai kitą sumą pateikė
viktorija_vick
2010 02 13, 12:29
letshaveapartytonight
2010 02 13, 13:39
Taip taip
|
|