Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Hera
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2
egle77
Kaip jums vardas mergaitei Hera?

Man jis vis labiau ir labiau darosi grazus... smile.gif

Ir reiksme grazi :
Hera – santuokos ir santuokinės ištikimybės deivė.
Hera – pasaulio valdovo žmona, ir jos olimpinėje tobulybėje, ji – tikras moteriškumo įsikūnijimas.
Cikas
Reikšmė labai graži, bet pats vardukas - nelabai schmoll.gif
*Liepa18*
Na net nežinau, gal ir nieko, man toks moteriškas, brandus... Reikšmė tai tikrai labai graži...
ciuke
Ne, sunkus, neskambus, nesimpatiskas.
Minerva
Graikų mituose Hera yra pikta ir kerštinga sutuoktinė, kuriai Dzeusas nuolat neištikimas smile.gif Bet kadangi Graikijos dievai turėjo visas žmogiškas ydas, tai vardo grožiui Heros bruožai įtakos neturi.

Man - visai nieko.

p.s.Kaune yra kirpykla "Herada" (Henriko ir Ramutės Daktarų steigta) - pavadinimas irgi gražus smile.gif
muminukas
man nepatinka schmoll.gif
Arvena
nea.....per grubus man, plius kaip mitinis personažas Hera man labiau neigiama, nei teigiama.....
Noelė
Jaunimo žargonu Hera yra narkotikai heroinas, man tai baisus vardas schmoll.gif
prekestolen
nea-negražus, turi daugiau blogu reikšmiu, nei gražių. Hera-heroino trumpinys... verysad.gif
egle77
Na, as pazistu viena mergaite, kurios vardas Hera. Tai kai i ja ziuri apie vardo reiksmes, geras ir blogas, o ypatingai blogas, tai net negalvoji... smile.gif Tiesiog, to zmogaus vardas...

Beje, labai jau negirdetas, nedaznas...
Malinka
pazistu viena mergaite siuo vardu , bet ji gyvena uzsienyje , siaip man sis vardas labai didingas atrodo .., o ir asmuo siuo vardu turetu buti labai stiprus dvasiskai , man sis vardas patinka ,bet savo vaiko neisdrysciau siuo vardu pavadinti , del jau anksciau isvardintu neigiamu priezasciu ...
ELWOOD
Vardo reiksme grazi...bet pats vardas man keistokai skamba..cia turbut trumpinys nuo vardo Henrieta...
Isila
o kodėl netinka lietuvių deivių vardai? blink.gif
ernoja
Nepatinka, suaugusiai moteriai gal nieko, o mažai mergytei- ne blush2.gif
sidabrine_gervuoge
labai grazus vardas. Kirciuoti reikia ant 'a', skamba nuostabiai.
Beautiful_Disaster

bet kaip kalbininkai kirčiuoja? tik neprisigalvokite dar savų kirčiavimų, vardas labai nekoks...
Naktibalda
reikšmė graži, deja vaiko taip tikrai nepavadinčiau, man tiktų labiau šuniui biggrin.gif
mandy*
Reikšmė gal ir gražiai skamba, bet pats vardas man nei šioks, nei toks.
SERPIENTE
man nelabai schmoll.gif
tofifi
Kaimynu suo vardu Hera smile.gif
Auks'iukė
QUOTE(zinulė @ 2010 01 14, 18:02)
Nepatinka, suaugusiai moteriai gal nieko, o mažai mergytei- ne blush2.gif
*

pritariu ir as ax.gif bet dar man Hera taip labai grubokai skamba..
Ende
Kažkaip grubiai skamba... g.gif
klaara
QUOTE(Ende @ 2010 01 27, 22:24)
Kažkaip grubiai skamba...  g.gif
*

Tikrai grubokas g.gif
Perliukai
Šiaip Hera liaudiškai vadinamas heroinas mirksiukas.gif
Tokiu atveju, jei gims brolis, pavadinti ji reikėtų Koksas...
*Jalta*
Labai negražus. schmoll.gif
Chouchou
Deive buvo labai valdinga ir kerstinga. Ne visiskai malonios asociacijos su siuo vardu 4u.gif
Nieko sau
Ne mano skonio schmoll.gif .
Ašara
nemalonus, bjaurus vardas.

dajna
vos ne heraklis biggrin.gif
Susena

Man kažkoks piktas tas vardas, o mažos mergaitės tokiu vardu net neįsivaizduoju g.gif
*visterija*
labai daug yra šunų tokiu vardu ..........sory , bet tikrai , o va mergaičių tokiu vardu negirdėjau ir nesutikau
kinder_surprise
Man negrazu schmoll.gif turiu nemalonu asociaciju, tai gal del to, bet tikrai manau ne mazai mergaitei toks vardas schmoll.gif
***Žaltvykslė
Nepatinka. schmoll.gif
Yra dar toks vardas Hilara, man šiek tiek smagesnis jis...

Niam
Iskart isivaizduoju susiraukusia pikciurna...O veliau bandituke, skandaliste unsure.gif
eegle
nepatinka.
mergina05
nepatinka vien dėlto, kad tai graikų deivės vardas, o dar žinant tos deivės personą tai tuo labiau gležnam kūdikėliui nedėčiau smile.gif
September_Lady
QUOTE(Perliukai @ 2010 01 28, 11:52)
Šiaip Hera liaudiškai vadinamas heroinas  mirksiukas.gif
Tokiu atveju, jei gims brolis, pavadinti ji reikėtų Koksas...
*

hihihi.gif tikrai siais laikais girdedami Hera, ypac jaunimas, jos nesutapatins su jokia Deive ar tuo labiau su vardo reiksme pagal graikus schmoll.gif del sventos ramybes vaiko ateityje, nevadinciau tokiu vardu mergaites smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*visterija* @ 2010 02 11, 15:38)
labai daug yra šunų tokiu vardu ..........sory , bet tikrai , o va mergaičių tokiu vardu negirdėjau ir nesutikau
*

Yra sunu ir Antano, ir Tomo, ir Juozuko vardu topsecret.gif
tikroji meile
per daug grubus g.gif
jitute
man is karto su heroinu kazkaip schmoll.gif
Emerencija
nepatinka schmoll.gif negražus vardas
Sprite
QUOTE(Holly_ @ 2010 01 13, 11:50)
Jaunimo žargonu Hera yra narkotikai heroinas, man tai baisus vardas  schmoll.gif
*

Ta pati norejau parasyt..Siulyciau nei uz ka neduoti dukrai tokio vardo doh.gif
redushka13
labai jau agresyviai skambantis, tokio neduočiau savo vaikui
Nikolete
Grubokas skambesys. Arba dukrytė turėtų išaugti į stiprią moterį, tada tiktų. Bet jai Hera bus mažulytė smulkutė, tai tada nea schmoll.gif
kuku1470
schmoll.gif man asmeniškai negražus vardas, grubus, norėtųsi švelnesnio
Dumza
siaubingas 4u.gif
kuziukas
ne-a ,nepatinka,negrazus
S.A.T.I.N.E
vardas kad ir teumpas bet kazkaip man nelabai,tikrai grubiai skamba....
~MILENA~
kaz kaip schmoll.gif ,, schmoll.gif
Gera-mama
Grubus vardo skambesys, o dar žinant, kad taip vadinamas heroinas, tai tikrai NE schmoll.gif
HUGGA
doh.gif doh.gif doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.