Man jis vis labiau ir labiau darosi grazus...
Ir reiksme grazi :
Hera santuokos ir santuokinės ištikimybės deivė.
Hera pasaulio valdovo žmona, ir jos olimpinėje tobulybėje, ji tikras moteriškumo įsikūnijimas.
Kaip jums vardas mergaitei Hera?
Man jis vis labiau ir labiau darosi grazus... Ir reiksme grazi : Hera santuokos ir santuokinės ištikimybės deivė. Hera pasaulio valdovo žmona, ir jos olimpinėje tobulybėje, ji tikras moteriškumo įsikūnijimas.
Reikšmė labai graži, bet pats vardukas - nelabai
Na net nežinau, gal ir nieko, man toks moteriškas, brandus... Reikšmė tai tikrai labai graži...
Ne, sunkus, neskambus, nesimpatiskas.
Graikų mituose Hera yra pikta ir kerštinga sutuoktinė, kuriai Dzeusas nuolat neištikimas
Man - visai nieko. p.s.Kaune yra kirpykla "Herada" (Henriko ir Ramutės Daktarų steigta) - pavadinimas irgi gražus
man nepatinka
nea.....per grubus man, plius kaip mitinis personažas Hera man labiau neigiama, nei teigiama.....
Jaunimo žargonu Hera yra narkotikai heroinas, man tai baisus vardas
nea-negražus, turi daugiau blogu reikšmiu, nei gražių. Hera-heroino trumpinys...
Na, as pazistu viena mergaite, kurios vardas Hera. Tai kai i ja ziuri apie vardo reiksmes, geras ir blogas, o ypatingai blogas, tai net negalvoji...
Beje, labai jau negirdetas, nedaznas...
pazistu viena mergaite siuo vardu , bet ji gyvena uzsienyje , siaip man sis vardas labai didingas atrodo .., o ir asmuo siuo vardu turetu buti labai stiprus dvasiskai , man sis vardas patinka ,bet savo vaiko neisdrysciau siuo vardu pavadinti , del jau anksciau isvardintu neigiamu priezasciu ...
Vardo reiksme grazi...bet pats vardas man keistokai skamba..cia turbut trumpinys nuo vardo Henrieta...
o kodėl netinka lietuvių deivių vardai?
Nepatinka, suaugusiai moteriai gal nieko, o mažai mergytei- ne
labai grazus vardas. Kirciuoti reikia ant 'a', skamba nuostabiai.
bet kaip kalbininkai kirčiuoja? tik neprisigalvokite dar savų kirčiavimų, vardas labai nekoks...
reikšmė graži, deja vaiko taip tikrai nepavadinčiau, man tiktų labiau šuniui
Reikšmė gal ir gražiai skamba, bet pats vardas man nei šioks, nei toks.
man nelabai
Kaimynu suo vardu Hera
Kažkaip grubiai skamba...
Šiaip Hera liaudiškai vadinamas heroinas
Tokiu atveju, jei gims brolis, pavadinti ji reikėtų Koksas...
Labai negražus.
Deive buvo labai valdinga ir kerstinga. Ne visiskai malonios asociacijos su siuo vardu
Ne mano skonio
nemalonus, bjaurus vardas.
vos ne heraklis
Man kažkoks piktas tas vardas, o mažos mergaitės tokiu vardu net neįsivaizduoju
labai daug yra šunų tokiu vardu ..........sory , bet tikrai , o va mergaičių tokiu vardu negirdėjau ir nesutikau
Man negrazu
Nepatinka.
Yra dar toks vardas Hilara, man šiek tiek smagesnis jis...
Iskart isivaizduoju susiraukusia pikciurna...O veliau bandituke, skandaliste
nepatinka.
nepatinka vien dėlto, kad tai graikų deivės vardas, o dar žinant tos deivės personą tai tuo labiau gležnam kūdikėliui nedėčiau
QUOTE(Perliukai @ 2010 01 28, 11:52) Šiaip Hera liaudiškai vadinamas heroinas Tokiu atveju, jei gims brolis, pavadinti ji reikėtų Koksas... Papildyta: QUOTE(*visterija* @ 2010 02 11, 15:38) labai daug yra šunų tokiu vardu ..........sory , bet tikrai , o va mergaičių tokiu vardu negirdėjau ir nesutikau Yra sunu ir Antano, ir Tomo, ir Juozuko vardu
per daug grubus
man is karto su heroinu kazkaip
nepatinka
labai jau agresyviai skambantis, tokio neduočiau savo vaikui
Grubokas skambesys. Arba dukrytė turėtų išaugti į stiprią moterį, tada tiktų. Bet jai Hera bus mažulytė smulkutė, tai tada nea
siaubingas
ne-a ,nepatinka,negrazus
vardas kad ir teumpas bet kazkaip man nelabai,tikrai grubiai skamba....
kaz kaip
Grubus vardo skambesys, o dar žinant, kad taip vadinamas heroinas, tai tikrai NE
|