Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Hera
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2
...sara...
...man tai nepatinka vien dėl to, kad mano brolio kalytė vardu Hera ax.gif
bavtav
QUOTE(...sara... @ 2010 03 05, 22:32)
...man tai nepatinka vien dėl to, kad mano brolio kalytė vardu Hera  ax.gif
*

drinks_cheers.gif Kaip tik ruosiausi rasyt, kad mano nuomone sis vardas labiau tiktu kokiam gyvunui...
Burbuliuke2010
QUOTE(Gera-mama @ 2010 03 05, 00:08)
Grubus vardo skambesys, o dar žinant, kad taip vadinamas heroinas, tai tikrai NE schmoll.gif
*

Pritariu. smile.gif
Tamuke*
blink.gif Man tai skamba kaip keiksmažodis ar šiaip įžeidžiantis žodis biggrin.gif
sniege*
Labai nekaip blush2.gif
_Nikole_
Baisu, o žinant dar reikšmę blink.gif
sugalvokit bet kokį kitą, bus 100% geriau smile.gif
Chanelle
Atsiprasau, bet man kazkaip labai su heroinu asociajuojasi doh.gif
emb
Siaubas, gaila man tokiu tevu vaiku.... Kas turi detis zmogaus galvoj, kad duot toki varda....
jjuratele
Perskaiciau ir iskart šuo atrodo
Sweet_Love_
man kazkaip asocijuojas su ta veikeja is serialo Heraklis, kazkokia ten pikciurna mitine buvo Hera. ir siaip grubus ir labiau suniukui ax.gif
Deja_Vu*
schmoll.gif neeee, heroino trumpinys doh.gif
A14
visai ne kaip vardas skamba g.gif
NimfeO
Paauglei gal ir "kietai"skambėtų toks vardas,bet mažai mergaitei,brandžiai moteriškei blink.gif doh.gif Pagalvokit kaip atrodytų"Mano tėčio vardas Jonas/Adomas/Tomas ,o mama Hera " lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kaip malonybiškai vadintumėte mergaitę? Herute? O gal Herinsita ? lotuliukas.gif Nepykit,bet man kažkoks nesusipratimas doh.gif
Krendel'
Deja, daugumai asocijuosis su heroinu, vien del to nevadinciau taip schmoll.gif
elenuxus
Gal maisau, bet atrodo kazkoks mitinis personazas yra...Dzeuso zmona ar kas ten, ji buvo pavydi ir kerstinga, tai mergaitei neduociau sio vardo.
nutė
QUOTE(elenuxus @ 2010 11 24, 12:07)
Gal maisau, bet atrodo kazkoks mitinis  personazas yra...Dzeuso zmona ar kas ten, ji buvo pavydi ir kerstinga, tai mergaitei neduociau sio vardo.
*

Tikrai taip, drinks_cheers.gif , pagal graikų mitologiją, gindavo savo santuokines teises, žudydavo ir persekiodavo savo varžoves.
Chanelle
doh.gif
munia2
hera juk suns vardas......... as nesuprantu siuolaikiniuose varduose nieko....... g.gif
OVM
Nepatinka man 4u.gif
faantastiska
Fui, labai negrazus doh.gif
GIEDRŪNĖ
schmoll.gif doh.gif
Letta26
tikrai ne schmoll.gif
Zaderty
Pats vardas man skamba neblogai, tačiau.... iš karto atsimenu mitologiją, kur ji, deja, nebuvo teigiamas personažas....
aggree
Heroinas biggrin.gif
mmkafe
Vardas gal ir gražus, bet jau toks neigiamas personažas, kad ką aš žinau....
pavasarejanti
schmoll.gif
NeXt NeXt
iškart asocijuojasi su šuns vardu blush2.gif
ggrass
Norejau rasyti NE, bet reiksme labai patiko... gal ir nieko, bet juk kiekvienam vardo kilmes nepasakosi, o pirmas ispudis prastokas.
Endesa
Bet jau asociacijos su tokiu vardu labai baisios blush2.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Jovani
iš karto kyla kažkokios asociacijos su pikta, pagiežinga moterim... nežinau kodėl, bet vardas skamba taip šaltai, grubiai ir ne itin maloniai.
Tiūtė
Negražus.smile.gif Skamba labai griežtai. Kadangi žinau šuniuką šiuo vardu, tai vaikui jo tikrai neduočiau.smile.gif
** Svaja**
ne itin vardukas schmoll.gif Zinant reiksme tai is vis biggrin.gif
vile1897
labai nemalonus vardas
Elegancija.
QUOTE(Jovani @ 2011 07 20, 19:28)
iš karto kyla kažkokios asociacijos su pikta, pagiežinga moterim... nežinau kodėl, bet vardas skamba taip šaltai, grubiai ir ne itin maloniai.
*

Asociacijos su PIKTAJA ragana kazkur pozemiuose bijau.gif
asesugiedre
Nenoriu nieko įžeisti, bet aš turiu kalytę vardu Hera. Todėl dabar man jis tinka tik gyvūnams...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.