...man tai nepatinka vien dėl to, kad mano brolio kalytė vardu Hera
Labai nekaip
Baisu, o žinant dar reikšmę
sugalvokit bet kokį kitą, bus 100% geriau
Atsiprasau, bet man kazkaip labai su heroinu asociajuojasi
Siaubas, gaila man tokiu tevu vaiku.... Kas turi detis zmogaus galvoj, kad duot toki varda....
Perskaiciau ir iskart šuo atrodo
man kazkaip asocijuojas su ta veikeja is serialo Heraklis, kazkokia ten pikciurna mitine buvo Hera. ir siaip grubus ir labiau suniukui
visai ne kaip vardas skamba
Paauglei gal ir "kietai"skambėtų toks vardas,bet mažai mergaitei,brandžiai moteriškei
Deja, daugumai asocijuosis su heroinu, vien del to nevadinciau taip
Gal maisau, bet atrodo kazkoks mitinis personazas yra...Dzeuso zmona ar kas ten, ji buvo pavydi ir kerstinga, tai mergaitei neduociau sio vardo.
hera juk suns vardas......... as nesuprantu siuolaikiniuose varduose nieko.......
Nepatinka man
Fui, labai negrazus
tikrai ne
Pats vardas man skamba neblogai, tačiau.... iš karto atsimenu mitologiją, kur ji, deja, nebuvo teigiamas personažas....
Heroinas
Vardas gal ir gražus, bet jau toks neigiamas personažas, kad ką aš žinau....
iškart asocijuojasi su šuns vardu
Norejau rasyti NE, bet reiksme labai patiko... gal ir nieko, bet juk kiekvienam vardo kilmes nepasakosi, o pirmas ispudis prastokas.
Bet jau asociacijos su tokiu vardu labai baisios
iš karto kyla kažkokios asociacijos su pikta, pagiežinga moterim... nežinau kodėl, bet vardas skamba taip šaltai, grubiai ir ne itin maloniai.
Negražus.
ne itin vardukas
labai nemalonus vardas
Nenoriu nieko įžeisti, bet aš turiu kalytę vardu Hera. Todėl dabar man jis tinka tik gyvūnams...
|