Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Šokdynė
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3
milda.25
nusipirkau sokdyne. tai man zinokit ir 100 suoliuku yra kas veikt. as su sportu nedraugauju. apie 5 km isbegima net nesvajoju. bet pradzia tokia. juo labiau, kad virvute 4 lt nekainavo, tai manau pabandyt dienos paivairinimui galima biggrin.gif
Razinkaa
Nieks nesokinejat? ax.gif
Dryzeeee
QUOTE(Razinkaa @ 2012 01 29, 17:33)
Nieks nesokinejat?  ax.gif
*

As biski sokineju 4u.gif kartais net be soknynes mirksiukas.gif blush2.gif
Nimciute
QUOTE(Razinkaa @ 2012 01 29, 15:33)
Nieks nesokinejat?  ax.gif
*

Aš šokinėju. Esu be galo stora/net 86 kg, bet šokinėjimui esu labai pajėgi. Vienas pažįstamas, kuris dirba kūno kultūros mokytoju labai nustebo pamatęs mane šokinėjant, nes anot jo žodžių šokinėju tarsi plunksnelė, bet ir be galo greitai. Mane nudžiugino toks komentaras. Bent jau tiek moku tongue.gif
Razinkaa
QUOTE(Dryzeeee @ 2012 02 01, 19:13)
As biski sokineju 4u.gif  kartais net be soknynes mirksiukas.gif  blush2.gif
*

QUOTE(Nimciute @ 2012 02 02, 16:20)
Aš šokinėju. Esu be galo stora/net 86 kg, bet šokinėjimui esu labai pajėgi. Vienas pažįstamas, kuris dirba kūno kultūros mokytoju labai nustebo pamatęs mane šokinėjant, nes anot jo žodžių šokinėju tarsi plunksnelė, bet ir be galo greitai. Mane nudžiugino toks komentaras. Bent jau tiek moku  tongue.gif
*

ne kiek neabejoju, jog yra ir daugiau sugebejimu smile.gif

Merginos, kiekviena diena sokinejat? Po kiek sokliuojat? Ka mandro mokat? smile.gif
Dryzeeee

Merginos, kiekviena diena sokinejat? Po kiek sokliuojat? Ka mandro mokat? smile.gif
*

[/quote]
as tai gal kartais simta,bet seip stengiuos kai tik neturiu ka veikt pasokinet,tai taip sudejus,gaunas kazkas apie 300manau,bet zinok,man atrodo cia mazokai unsure.gif
Razinkaa
[quote=Dryzeeee,2012 02 02, 22:49]
*

[/quote]
as tai gal kartais simta,bet seip stengiuos kai tik neturiu ka veikt pasokinet,tai taip sudejus,gaunas kazkas apie 300manau,bet zinok,man atrodo cia mazokai unsure.gif
*

[/quote]
as ne kiekviena diena,bet daugmaz per savaite kas antra iseina. i diena 500 suoliuku,bet irgi manau,kad mazoka. reik didinti apsukas smile.gif
kad linksmiau butu, nusipirkau sokdyne, kuri pati skaiciuoja suoliukus. smagu, tik is iprocio pradzioje vistiek pati skaiciuoju biggrin.gif
Dryzeeee

as ne kiekviena diena,bet daugmaz per savaite kas antra iseina. i diena 500 suoliuku,bet irgi manau,kad mazoka. reik didinti apsukas smile.gif
kad linksmiau butu, nusipirkau sokdyne, kuri pati skaiciuoja suoliukus. smagu, tik is iprocio pradzioje vistiek pati skaiciuoju biggrin.gif
*

[/quote]
O man tai taip nepasiseke,turiu gera sokdyne,taciau suoliuku neskaiciuoja,todel tenka skaiciuot paciai,o man tai tas skaiciavimas tai trukdo kvepuot normaliai,kazkaip tyliai,bet balsu skaiciuoju,kitaip pametu skaiciu bigsmile.gif biggrin.gif
santrula
Sveikutes,

Ir as strapaliot pradejau. Siuo metu apie 20 min, suoliuku neskaiciuoju. Isprakaituoju, begiojant ne visad taip budavo smile.gif
Dryzeeee
QUOTE(santrula @ 2012 02 14, 01:46)
Sveikutes,

Ir as strapaliot pradejau. Siuo metu apie 20 min, suoliuku neskaiciuoju. Isprakaituoju, begiojant ne visad taip budavo smile.gif
*

O jus neuzdustat?smile.gif ar as tokia stora,ar kvepuot nemoku,bet matyt net 3min neistempciau nesustojus:)
santrula
QUOTE(Dryzeeee @ 2012 02 14, 22:38)
O jus neuzdustat?smile.gif ar as tokia stora,ar kvepuot nemoku,bet matyt net 3min neistempciau nesustojus:)
*

Nea smile.gif Na sokineju su petraukelem, kai uzkliunu uz sokdynes reik juk pasitaisyt smile.gif Ir daugiau issokineciau, tik biskiuka atsibosta smile.gif
AisteLalala
QUOTE(santrula @ 2012 02 15, 09:49)
Nea smile.gif Na sokineju su petraukelem, kai uzkliunu uz sokdynes reik juk pasitaisyt smile.gif Ir daugiau issokineciau, tik biskiuka atsibosta smile.gif
*

Merginos kaip jus sportojat su sokdinem basas, be sportbačių?
santrula
As tai turiu tokius minkstus batukus, su jais ir sokineju, basom negaleciau, sokdyne gumine, atsitrankyciau kojas.
Dryzeeee
QUOTE(santrula @ 2012 02 15, 12:09)
As tai turiu tokius minkstus batukus, su jais ir sokineju, basom negaleciau, sokdyne gumine, atsitrankyciau kojas.
*

Tai gal jus labai liekna,arba tuirit gera fizini pasirengima bigsmile.gif
santrula
QUOTE(Dryzeeee @ 2012 02 15, 13:37)
Tai gal jus labai liekna,arba tuirit gera fizini pasirengima bigsmile.gif
*

Na liekna nesu, labiau gal sportisko sudejimo, nes sportas daugiau maziau visad yra mano gyvenime. Bet esu is tu linkusiu stambeti deja, tad sportas tik pagalbine priemone islaikyti ir padailinti formas, maistas yra svarbiausias dalykas.
Dryzeeee
QUOTE(santrula @ 2012 02 15, 15:59)
Na liekna nesu, labiau gal sportisko sudejimo, nes sportas daugiau maziau visad yra mano gyvenime. Bet esu is tu linkusiu stambeti deja, tad sportas tik pagalbine priemone islaikyti ir padailinti formas, maistas yra svarbiausias dalykas.
*

Na,tai ir paaiskina,kodel man jaunai,bet fiziskai labai pasyviai,sunkiau nei jums bigsmile.gif
santrula
QUOTE(Dryzeeee @ 2012 02 16, 18:45)
Na,tai ir paaiskina,kodel man jaunai,bet fiziskai labai pasyviai,sunkiau nei jums bigsmile.gif
*

Vadinas yra kur pasitempti smile.gif Nereik iskart daug uzsigriebt, organizma po biskiuka prie fizinio kruvio reik pratint.
Dryzeeee
QUOTE(santrula @ 2012 02 16, 20:58)
Vadinas yra kur pasitempti smile.gif Nereik iskart daug uzsigriebt, organizma po biskiuka prie fizinio kruvio reik pratint.
*

O kaip manote,jei be sokdynes sokineti,tiesiog...? g.gif
santrula
QUOTE(Dryzeeee @ 2012 03 13, 13:19)
O kaip manote,jei be sokdynes sokineti,tiesiog...? g.gif
*

Jokios naudos manau is to.
Dryzeeee
QUOTE(santrula @ 2012 03 13, 15:25)
Jokios naudos manau is to.
*

Kodel? ax.gif
santrula
QUOTE(Dryzeeee @ 2012 03 15, 22:14)
Kodel? ax.gif
*

Na tiesiog kai sokineji su sokdyne idedi nemazai jegu, stengies, o siaip strapaliot mazai butu naudos, nebent ta daryt ilgai. Kalbu is savo patirties, kartais patingedama sokinet su sokdyne tiesiog soku ir stengiuos sokinet butent, bet na nera tokio poveikio.
MissTake
Jungiuosi 4u.gif Pirkit zirniukus ir pasiimkit elektronine sokdyne -> http://www.bonduelle.lt/pramogos/lojalumo_programa_2012 rolleyes.gif
Nusipirkau vakar is IKI sokdyne su "skaitliuku" uz 3 Lt. Siandien pirma diena - per karta susoliuoju po 500 k, pailsejus dar tiek pat. Jau pailsejau, turiu dar siek tiek laiko, eisiu dar 500. Na, bet tikriausiai daugiau naudos butu, jei vienu ypu daugiau padaryciau, nei daznai po truputi, ka manot?
santrula
QUOTE(MissTake @ 2012 03 19, 17:09)
Jungiuosi  4u.gif  Pirkit zirniukus ir pasiimkit elektronine sokdyne -> http://www.bonduelle.lt/pramogos/lojalumo_programa_2012  rolleyes.gif
Nusipirkau vakar is IKI sokdyne su "skaitliuku" uz 3 Lt. Siandien pirma diena - per karta susoliuoju po 500 k, pailsejus dar tiek pat. Jau pailsejau, turiu dar siek tiek laiko, eisiu dar 500. Na, bet tikriausiai daugiau naudos butu, jei vienu ypu daugiau padaryciau, nei daznai po truputi, ka manot?
*

jei nori rezultato siokio tokio reikia bent jau 10 min sokinet
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.