nusipirkau sokdyne. tai man zinokit ir 100 suoliuku yra kas veikt. as su sportu nedraugauju. apie 5 km isbegima net nesvajoju. bet pradzia tokia. juo labiau, kad virvute 4 lt nekainavo, tai manau pabandyt dienos paivairinimui galima
Nieks nesokinejat?
QUOTE(Razinkaa @ 2012 01 29, 15:33) Aš šokinėju. Esu be galo stora/net 86 kg, bet šokinėjimui esu labai pajėgi. Vienas pažįstamas, kuris dirba kūno kultūros mokytoju labai nustebo pamatęs mane šokinėjant, nes anot jo žodžių šokinėju tarsi plunksnelė, bet ir be galo greitai. Mane nudžiugino toks komentaras. Bent jau tiek moku QUOTE(Dryzeeee @ 2012 02 01, 19:13) QUOTE(Nimciute @ 2012 02 02, 16:20) Aš šokinėju. Esu be galo stora/net 86 kg, bet šokinėjimui esu labai pajėgi. Vienas pažįstamas, kuris dirba kūno kultūros mokytoju labai nustebo pamatęs mane šokinėjant, nes anot jo žodžių šokinėju tarsi plunksnelė, bet ir be galo greitai. Mane nudžiugino toks komentaras. Bent jau tiek moku ne kiek neabejoju, jog yra ir daugiau sugebejimu Merginos, kiekviena diena sokinejat? Po kiek sokliuojat? Ka mandro mokat?
[quote=Dryzeeee,2012 02 02, 22:49]
Merginos, kiekviena diena sokinejat? Po kiek sokliuojat? Ka mandro mokat? [/quote] as tai gal kartais simta,bet seip stengiuos kai tik neturiu ka veikt pasokinet,tai taip sudejus,gaunas kazkas apie 300manau,bet zinok,man atrodo cia mazokai [/quote] as ne kiekviena diena,bet daugmaz per savaite kas antra iseina. i diena 500 suoliuku,bet irgi manau,kad mazoka. reik didinti apsukas kad linksmiau butu, nusipirkau sokdyne, kuri pati skaiciuoja suoliukus. smagu, tik is iprocio pradzioje vistiek pati skaiciuoju as ne kiekviena diena,bet daugmaz per savaite kas antra iseina. i diena 500 suoliuku,bet irgi manau,kad mazoka. reik didinti apsukas kad linksmiau butu, nusipirkau sokdyne, kuri pati skaiciuoja suoliukus. smagu, tik is iprocio pradzioje vistiek pati skaiciuoju [/quote] O man tai taip nepasiseke,turiu gera sokdyne,taciau suoliuku neskaiciuoja,todel tenka skaiciuot paciai,o man tai tas skaiciavimas tai trukdo kvepuot normaliai,kazkaip tyliai,bet balsu skaiciuoju,kitaip pametu skaiciu
Sveikutes,
Ir as strapaliot pradejau. Siuo metu apie 20 min, suoliuku neskaiciuoju. Isprakaituoju, begiojant ne visad taip budavo
As tai turiu tokius minkstus batukus, su jais ir sokineju, basom negaleciau, sokdyne gumine, atsitrankyciau kojas.
QUOTE(Dryzeeee @ 2012 02 15, 13:37) Na liekna nesu, labiau gal sportisko sudejimo, nes sportas daugiau maziau visad yra mano gyvenime. Bet esu is tu linkusiu stambeti deja, tad sportas tik pagalbine priemone islaikyti ir padailinti formas, maistas yra svarbiausias dalykas. QUOTE(santrula @ 2012 02 15, 15:59) Na liekna nesu, labiau gal sportisko sudejimo, nes sportas daugiau maziau visad yra mano gyvenime. Bet esu is tu linkusiu stambeti deja, tad sportas tik pagalbine priemone islaikyti ir padailinti formas, maistas yra svarbiausias dalykas. Na,tai ir paaiskina,kodel man jaunai,bet fiziskai labai pasyviai,sunkiau nei jums QUOTE(Dryzeeee @ 2012 03 15, 22:14) Na tiesiog kai sokineji su sokdyne idedi nemazai jegu, stengies, o siaip strapaliot mazai butu naudos, nebent ta daryt ilgai. Kalbu is savo patirties, kartais patingedama sokinet su sokdyne tiesiog soku ir stengiuos sokinet butent, bet na nera tokio poveikio.
Jungiuosi
Nusipirkau vakar is IKI sokdyne su "skaitliuku" uz 3 Lt. Siandien pirma diena - per karta susoliuoju po 500 k, pailsejus dar tiek pat. Jau pailsejau, turiu dar siek tiek laiko, eisiu dar 500. Na, bet tikriausiai daugiau naudos butu, jei vienu ypu daugiau padaryciau, nei daznai po truputi, ka manot? QUOTE(MissTake @ 2012 03 19, 17:09) Jungiuosi Nusipirkau vakar is IKI sokdyne su "skaitliuku" uz 3 Lt. Siandien pirma diena - per karta susoliuoju po 500 k, pailsejus dar tiek pat. Jau pailsejau, turiu dar siek tiek laiko, eisiu dar 500. Na, bet tikriausiai daugiau naudos butu, jei vienu ypu daugiau padaryciau, nei daznai po truputi, ka manot? jei nori rezultato siokio tokio reikia bent jau 10 min sokinet |