Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Šokdynė
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3
AsarosSypsena
visa diena skaitinejau visokias temas supermamos forume.... blink.gif ieskojau kazko, kas tikrai uzkabintu ne savaitei ar menesiui, o galbut visam laikui ir padetu ne tik numesti kg, bet ir padidinti istverme, susitiprinti sirdute...zodziu, pagrazeti ax.gif
ir ka gi....sokdyne uzkabino! thumbup.gif snd sunki vakariene buvo, tai sunkoka ir pasokinet butu....be to, kiek zinau, geriausiai sportuoti ryte, tai nuo ryt ryto ir pradedu cool.gif + per savaite viena kefyrine diena (iskrovos) ir siaip bandysiu nebekimsti, kas papuola... blush2.gif + viena karta per sav. 30min.garo kabinoj pasedesiu.... ax.gif ziuresiu, kas gausis.. g.gif

pries tai noreciau dar pasidomet....kaip jus sokinejate: abiem kojom is karto ar ristele? kaip geriau?
ir ar visos sokinejate basos? namuose? ar apsiaunate sportbatukus? rolleyes.gif aisku, kaip kam patogiau...bet kaip geriau stuburui ir visam kunui? blush2.gif
as zadu namie ant plyteliu sokinet, tai turbut be sportbatuku neapsieisiu g.gif
onix
As irgi viena vakara susimasciau kuo cia uzsiemus, kad palaikyti esama svori ir sustiprinti raumenis ir prisiminiau sokdine (o tai zinojau, kad boksininkai labai jau su ja dirba), bet net negalejau pagalvoti, kad yra tiek daug prijaucianciu biggrin.gif
Bet turiu klausima: o kaip kvepavimas pratimu metu ? Nes nesvarbu kokia sporto saka uzsiimtum - neteisingai kvepuosi, tai min. gali nusodinti sirdi. Gal kas zinote, tai patarkite. (ar reikia ikvepti ir iskvepti su kiekvienu pasokimu ar sulaikyti kvepavima ar iskvepti per kelis pasokimus ir pan.).
Dar manau, kad reikia deveti sportine avaline, nes ji amortizuotu smugius i pedas. O tai tai didelis kruvis stuburui ir kitkam.
Del skaiciaus: as tai asmeniskai pradesiu nuo 1 tongue.gif, o po to ziuresime kas bus. Reikia pirma ismokti daryti teisingai, nes gali gresti nemalonus skausmai. Kaip sako liaudis "kas per daug, tas nesveika".

O tos moterytes, kurios bijo problemu su gimda - tai pagalvokite kiek turejo buti nevaisingu moteru, kurios sokinejo vaikysteje.... pioneer.gif
Ir gal reiketu buti atsargesnem, jei kas turite virssvori, gal pirmiau pabandyti siek tiek numesti kitais budais ...., o tai irgi kruvis organizmui. fitness4.gif

O siaip linkiu sekmes visoms thumbup.gif
Mitsouko
su sokdyne labai gerai yra pasitikrinti savo sirdies raumens bukle smile.gif
kiek zinau norma yra 120suoliu per minute smile.gif
po to aisku sustoti:)
siaip manau kad tai kazkas panasaus i begima tik svarbu lengvai sokineti smile.gif
man paciai kazkaip sokdyne nekelia didelio malonumo,tik karts nuo karto pasitikrinu savo istverme su tais 120 suoliu per minute ax.gif
Sprigė
su šokdyne šokinėju tik basomis, pašokant abiem kojomis kartu tik tiek, kad po padais būtų vietos praskrieti virvutei ir kas šuolį prieš save kryžiuojant - išskečiant rankas. Man pats geriausias apšilimas prieš treniruotę. Tik bėda ta, kad taip šokinėti geriausia su gumine virvute, kuri ooiii kaip kerta per kojas, jei nespėji rankų ar tai sukryžiuot ar tai ištiest....net saldu pasidaro. Dėl kvėpavimo-pašokus įkvepiu, kryžiuojant rankas iškvepiu. Jeigu abiem kojomis šokinėju nekryžiuodama rankų- tiesiog kvėpuoju tolygiai ir viskas.
pole
Gal žinot kiek kcal sudeginama šokinėjant 1000 šuoliukų per dieną? smile.gif
onix
Noreciau pas Pepe pasitikslinti del sirdies raumens patikrinimo: padarai tuos 120 suoliuku ir kas tada ? Pagal ka tikrini ir kokie rezultatai turi buti ?
Mitsouko
QUOTE(onix @ 2008 06 06, 17:55)
Noreciau pas Pepe pasitikslinti del sirdies raumens patikrinimo: padarai tuos 120 suoliuku ir kas tada ? Pagal ka tikrini ir kokie rezultatai turi buti ?
*

per minute juos turi padaryti,jei padarai per minute maziau nei 120-reikia daugiau demesio skirti istvermes lavinimui,jei padarai tiek kiek reikia ar daugiau-viskas ok.
cia toks kaip testas.
onix
Pabandziau sokineti as ta sokdyne: pirma bandziau su sportiniais bateliais, tai pasirodo buvo labai nepatogu. Sokineju basomis. Sutinku su tomis, kurios sake, kad tai labai geras apsilimo pratimas. Nes pasokineji ir gali daryti kitus pratimukus. Tik vat asmeniskai kuri laika reikejo padaryti pertrauka, nes pasidare jautri krutine smile.gif nor ir sokineju devedama biusthalteri biggrin.gif
abudabė
Prieš kelias dienukes nusipirkau šokdynę ir vis pašokuoju. Smagu thumbup.gif
Stengsiuosi kuo daugiau pašokinėt ir pažiūrėsiu kokie rezultatai mirksiukas.gif
hipoteka
Sveikutes, isigyjau elipsini, bet pagalvoju daznai ir apie strikaliojima sokdyne, bet niekas taip ir neparase ar kudeja tos kojos t.y. blauzdos ir slaunys, nes kiek teko isitikinti paciai, nuo begiojimo stadione sustambejo butent blauzdos doh.gif
bukasacka
as sokinejau su virvute gal kokias pora savaiciu,ir pastebejau kad slaunys-ploneja,o blauzdos-storeja g.gif o man tai visai nepatinka...kojos atrodys kaip tekinti rastai biggrin.gif o siaip puiki priemone toms,kurios neturi salygu vaikscioti i sporto klubus ar pirkti brangius treniruoklius(pvz.kaip man) 4u.gif
hipoteka
Tai reikes pabandyt pasokinet, nes reiktu atsikratyt butent nuo slaunu vienu kitu kilu, tik idomu ar nenukentes namai biggrin.gif Geriausia aisku vasara lauke sokinet...
bukasacka
ne,namai tikrai nenukentes,nukentes lasinukai thumbup.gif gerai cia kazkokia mergicka sake kad geras budas ryte prasibudinti,as rytais po 600 suoliuku pastrakalioju tai prakaitas zliaugia.... biggrin.gif
ziuuzia
Ir aš išsitraukiau šokdynę thumbup.gif ax.gif šiandien nešokinėjau ilgai - bijau persistengt. Šiaip valios netrūksta, stengsiuos dabar kasdien assa.gif
Envuke
gal ir man reikia issitraukt sokdyne, reikia blauzdas pastorinti ir uzpakaliuka pastangrinti rolleyes.gif
jugita_m
Sveikutes. 4u.gif

O Jus taip sokinejat, kaip cia? mirksiukas.gif
Jump videos

As vakar nusipirkau sokdyne. Vakar truputi pasokinejua, bet jau nusilusi buvau tai doh.gif , o po to dar ir lanka sukau. thumbup.gif
Tai siandien truputi kojytes jauciu. smile.gif
kankine
QUOTE(jugita_m @ 2009 03 31, 14:43)
Sveikutes.  4u.gif

O Jus taip sokinejat, kaip cia?  mirksiukas.gif
Jump videos

As vakar nusipirkau sokdyne. Vakar truputi pasokinejua, bet jau nusilusi buvau tai  doh.gif , o po to dar ir lanka sukau.  thumbup.gif
Tai siandien truputi kojytes jauciu.  smile.gif
*

Šiaip tai man žiaaauriai su šokdyne patinka pašokinėt biggrin.gif
Bet taip tikrai nepašokinėčiau doh.gif
Schino
O kokia temele, kaip tik tokios ieskojau thumbup.gif

Sveikos smile.gif
As irgi ale skokineju su sokdyne biggrin.gif tik be sokdynes biggrin.gif Bo su sokdyne tai sukliuni, tai panasiai ir seip, be sodynes idomiau, visaip galima pasokineti thumbup.gif Fainas dalykas. Siandien 30 min prasokinejau biggrin.gif
Toliai
Aš jungiuos prie strakaliojančių.. Kažkada su drauge buvo užėjęs noras lenktyniaut, kas ilgiau, kas daugiau sušokinės, kas įvairiau.... Tuomet atsimenu aptirpom taip bežaisdamos biggrin.gif
Dabar irgi karts nuo karto sušokinėju, bet stengiuos atsargiau... blauzdos pas mane ir taip labai storos (žiemą problemos su batais doh.gif ) beto stuburas ne visiškai taisyklingas, pakrypęs, o kiek girdėjus ta atatranka į žemę kenkia... Tai tenka šį malonumą kiek pristabdyt unsure.gif
Nors kai užeina nauja noro pasidailint banga, pirma mintis būna - kasdien po 30min šokdyne, kol neatsimenu ir apmažinu iki max poros kart per savaitę cool.gif
Schino
O va mane labai domina tas "aptirpimo" klausimas rolleyes.gif o kuriose vietose jautesi aptirpimas? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Toliai
Dabar jau tiksliai nepasakysiu, bet matyt proporcingai, nes abiem po pora kilogramų išgaravo... mirksiukas.gif
jegele
oj kaip man patikdavo sokineti su sokdyne thumbup.gif gaila, kad jos nebeturiu... reiks pirkt nauja virveline... kazkas sake senukuose buvo.... idomu kiek kainuotu g.gif
Vi-Vian
ar tisea, kad trumparagiams negalima sokineti? smile.gif
erax8
QUOTE(Vi-Vian @ 2009 07 19, 10:23)
ar tisea, kad trumparagiams negalima sokineti?  smile.gif
*

Va šitai ir aš norėčiau sužinoti... g.gif
hipoteka
QUOTE(jugita_m @ 2009 03 31, 14:43)
Sveikutes.  4u.gif
O Jus taip sokinejat, kaip cia?  mirksiukas.gif
Jump videos
*

Nu čia super šokinėja thumbup.gif net šokdynių nesimato... Kada nors ir mes taip šokinėsim biggrin.gif nors ten kiek mačiau vien berniukai šokinėja...
Aš nusipirkau šokdynę guminę už 1.49, kad jei ką, negaila būtų išmest... Tik kažkaip neišeina man ilgai strikinėt, šokinėju su trumpom pertraukėlėm (gal čia tik pradžioj) Peršoku kokius 20-30 šuoliukų (kartais ir 50) ir užkliūna šokdynė, minutę pailsiu ir vėl iš naujo.....
O kurios rašot, kad 30min šokinėjat, tai tiek iššokinėjat be pertraukėlių?
hipoteka
Tai kur visos šokinėtojos dingę? Aš dabar paminu iš pradžių treniruoklį, tada pašokinėju kokias 10min ir liuks. Jau laisvai galiu pašokinėti ir tik ant kairės kojos ir tik ant dešinės thumbup.gif
Levanda
Patinka man pasokineti, bet viena sokdyne kaip sportas tai manau kazkas ne taip. Sunku butu tai sportu pavadinti g.gif

Sokdyne - viena is puikiu pratimu sporte. As ja pasokineju po 5-10min tarp kitu uzsiemimu, tokiu kaip lanko sukimas, tempimo pratimai, raumenuku tvirtinimo pratimu ir sokiu. O viena pati tiesiog.. nuobodu ir greit atsibostu ax.gif
bliutaite
Sveikutes,jau ilga laika svarstau kaip sustangrinti kuno raumenis,ir numesti koki desimt kg,nes po gimdymo esu tokia drebanti meskute kaip sakant..siandien sokinejau penkiolika min,labai pavargau,nesitikejau,akd taip prakaitas gali begti,taigi,suksiu lanka koki trisdesimt min ir sokinesiu trisdesimt min kekwiena diena,derinsiu maista tikiuosi man pavyks,,,gal galetumet pasakyk po kurio laiko pamatysiu rezultata?kada jus pamatet?
pavel
QUOTE(erax8 @ 2009 07 19, 10:06)
Va šitai ir aš norėčiau sužinoti... g.gif
*

O cia del ko jiems negalima butu sokinet?
hipoteka
QUOTE(bliutaite @ 2009 08 18, 22:55)
Sveikutes,jau ilga laika svarstau kaip sustangrinti kuno raumenis,ir numesti koki desimt kg,nes po gimdymo esu tokia drebanti meskute kaip sakant..siandien sokinejau  penkiolika min,labai pavargau,nesitikejau,akd taip prakaitas gali begti,taigi,suksiu lanka koki trisdesimt min ir sokinesiu  trisdesimt min kekwiena diena,derinsiu maista tikiuosi  man pavyks,,,gal galetumet pasakyk po kurio laiko pamatysiu rezultata?kada jus pamatet?
*

Tik nepradėk šokinėti neapšilus, o dar 30min, oho...aš vos 10-15min iššokinėju. Vieną kartą šiaip pagriebiau ir pradėjau šokinėt, tai po to galvą skaudėjo pusė dienos... Todėl visada paminu treniruoklį ir tada šokinėju...
Jei prisižiūrėsi mitybą, suksi lanką ir dar strakaliosi per šokdynę, tai rezultatas matysis manau jau po kelių savaičių, bet siūlau labai nepersistengti, pradžiai po 30min gal ir per ilgai....dar siūlau atsilenkimų nemažai priedo daryti, sustangrės pilvas....
gilumine
kai pašokinėjau vakar tai šiandien visus kaulus skauda biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Vi-Vian @ 2009 07 19, 09:23)
ar tisea, kad trumparagiams negalima sokineti?  smile.gif
*

iš dalies tiesa.
priklausomai nuo trumparegystės laipsnio ir pan. juk turint itin stiprią trumparegystę išvis nerekomenduojama sportuoti, na o jeigu dar ka nors biggrin.gif matai ir be akinių tai manau, kad nėra pagrindo nerimaut. nepažįstu nė vieno žmogaus kuriam būtų kas rimto atsitikę smile.gif juk nešokinėsi visą parą, gal tada tinklainei ir pakenktum smile.gif
Etama
QUOTE(hipoteka @ 2009 07 22, 16:49)
Aš nusipirkau šokdynę guminę už 1.49, kad jei ką, negaila būtų išmest...
*

o kur gavot gumine ir dar taip pigiai? bigsmile.gif
Vika 12
QUOTE(etamo21 @ 2010 02 18, 02:13)
o kur gavot gumine ir dar taip pigiai? bigsmile.gif
*

Žinokite tokių šokdynių būna paprastose parduotuvės kaip RIMI, IKI būna rečiau. Dabar kai artėja šiltas metų laikas dažniau būna nuolaidos, aš irgi labai gerą už 5 lt nusipirkau RIMI parduotuvėje, buvo akcija. thumbup.gif Bet tokia gera, kartais būna tos medžiaginės, kurios visai neskrieja, tai apie šitas aš apskritai nekalbu.. schmoll.gif

Papildyta:
QUOTE(bliutaite @ 2009 08 18, 22:55)
Sveikutes,jau ilga laika svarstau kaip sustangrinti kuno raumenis,ir numesti koki desimt kg,nes po gimdymo esu tokia drebanti meskute kaip sakant..siandien sokinejau  penkiolika min,labai pavargau,nesitikejau,akd taip prakaitas gali begti,taigi,suksiu lanka koki trisdesimt min ir sokinesiu  trisdesimt min kekwiena diena,derinsiu maista tikiuosi  man pavyks,,,gal galetumet pasakyk po kurio laiko pamatysiu rezultata?kada jus pamatet?
*

Jus šaunuolė, ax.gif jeigu ir toliau taip, tai ir per mėnesi tikrai nebus tų 10 kg. Svarbiausia nekišti į savo skrandį bet ko, ir bet kada.. doh.gif schmoll.gif Jeigu dar nuo 19h kokios nevalgysit, o valgysit tik kokius nors vaisius, labai greitai sulauksite teigiamų rezultatų. mirksiukas.gif Patikėkite manimi thumbup.gif
Ir nereikia jokių sporto klubų thumbup.gif ypatingai kai atšyla oras, rytiniai krosai, ir būsit savimi patenkinta thumbup.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
Merginos, gal jus norite pasidalinti savo vargais , papasakoti kokių rezultatų pasiekėte šokinėdama kažkiek laiko ir kažkokiu tempu šokdyne ax.gif smile.gif
Gal kas turi kokių patarimų? ax.gif Man pirma buvo labai sunku, poto pripranti, ir vis bandai padaryti dar daugiau ir dar, kad tik didintumėme savo šokdynės rekordus thumbup.gif lotuliukas.gif
Inguti
QUOTE(Vika 12 @ 2010 04 03, 14:06)
Jus šaunuolė,  ax.gif  jeigu ir toliau taip, tai ir per mėnesi tikrai nebus tų 10 kg. Svarbiausia nekišti į savo skrandį bet ko, ir bet kada.. doh.gif  schmoll.gif  Jeigu dar nuo 19h kokios nevalgysit, o valgysit tik kokius nors vaisius, labai greitai sulauksite teigiamų rezultatų.  mirksiukas.gif  Patikėkite manimi thumbup.gif
Ir nereikia jokių sporto klubų  thumbup.gif  ypatingai kai atšyla oras, rytiniai krosai, ir būsit savimi patenkinta thumbup.gif  mirksiukas.gif
Papildyta:
Merginos, gal jus norite pasidalinti savo vargais , papasakoti kokių rezultatų pasiekėte šokinėdama kažkiek laiko ir kažkokiu tempu šokdyne  ax.gif  smile.gif
Gal kas turi kokių patarimų?  ax.gif  Man pirma buvo labai sunku, poto pripranti, ir vis bandai padaryti dar daugiau ir dar, kad tik didintumėme savo šokdynės rekordus thumbup.gif  lotuliukas.gif
*

Jus atsakete i labai sena zinute ,idomu ,kaip tai mamytei sekesi su sokinejimu ax.gif

O del sokinejimo ,ir rezultatu ,tai vistiek sporta reiketu gal paderint..Pvz su begiojimu ,ar dar kokia manksta ..Ir zinot ,vienas gali 100 persokt ir daugiau niekaip ,kitas tukstanciais smile.gif .Tai skirtingi rezultatai butu ..Pvz 100 persoktumet per 1-2 ,tai jei daugiau nieko ,tai pagalvokit 4u.gif
bliutaite
Sveikutės,aš šokinėju jau trečia diena,skaičiuoju ne minutėmis o kiek šuoliukų padarau,pradėjau nuo triejų šimų,ir kas dieną didinu,kol iki tūkstančio daeisiu,ir pasiliksiu prie to tūkstančio tol kol užsinorėsiu daugiau jų padaryti biggrin.gif ..šiaip kaip trečią dieną nematau režultatų,bet kažkas rašė apie laikyseną tai tikrai laikysėnai padeda biggrin.gif
Trendy_
as taipogi susiradau sena sokdyne kaime ir sokineju blush2.gif va dar radau idomu straipsni apie sokdynes nauda 4u.gif http://www.veidas.lt/laisvalaikis/sportas/...sas-ar-aerobika
Verutea
Su šokdyne draugavau anksčiau. Nebloga alternatyva bėgiojimui. Jei dar kokius rišamus svarelius ant kojų prisitvirtini - krūvis nemažas išeidavo. Trūkumas tas, jog ilgainiui pabosta. Nieko naujo neišrasi. Šuolių juk nepaįvairinsi. Svarbu krūtinę gerai užfiksuoti. Kad "nemaskatuotų":)
ackarike
Sveikutes, na anksciau skaitinedavau jusu sita forumiuka, bet ziuriu, kad dabar nedaug kas besokineja. Kur dingo visos uzsidegusios noru sokineti??? Planuoju ir as nusipirkti sokdyne, tik noriu gumines, nes is medziaginiu nieko gero nelauk g.gif Gyvenu Kursenuose, bet nemanau, jog cia ka nors rasiu. Gal kas neseniai pirkotes is Siauliu? Is kokios parduotuves? Kiek kainavo?
Dixieinesa
Na nejaugi nieviena nebesokineja ? Kur visos dingo ?
spilgiukee
QUOTE(Levanda @ 2009 08 10, 17:01)
Patinka man pasokineti, bet viena sokdyne kaip sportas tai manau kazkas ne taip. Sunku butu tai sportu pavadinti  g.gif 

Sokdyne - viena is puikiu pratimu sporte. As ja pasokineju po 5-10min tarp kitu uzsiemimu, tokiu kaip lanko sukimas, tempimo pratimai, raumenuku tvirtinimo pratimu ir sokiu.  O viena pati tiesiog.. nuobodu ir greit atsibostu  ax.gif
*

Sutinku, kad sokineti su sokdyne menkas sportas. Treniruociu metu naudoju sokdyne sirdies ritmui pakelti, kad pratimu metu raumenukai sausetu, riebaliukas tirptu. Vien tik sokinejimas su sokdyne jokiu rezultatu neduos, nebent sokinesite puse valandos be jokio sustojimo kelis kartus per diena. bet vietoj to patarciau geriau karta per diena prabegti po 20-30 min krosiuka, tai bus kurkas naudingiau ir kunui ir sielai mirksiukas.gif
Malamutas
As visa vaikyste prasokinejau, bet lieknu slaunu niekada neturejau lotuliukas.gif
...o siaip visai smagus dalykelis smile.gif
Etama
Siaip megdavau sokineti, bet paskutiniu metu jauciu teks atsisakyti del nugaros+visada galva tvinkcioti ir skaudeti pradeda besokinejant doh.gif
catca
Beje netiesa kad sokinejimas neduoda jokiu rezultatu ir neatstoja sporto sales. Visai atvirksciai taisyklingai panaudojus...
skrite
Kaip as noreciau sportuoti sokinejant per sokdyne, deja turiu kreiva stubura, kuris kartais skauda, pasiskaiciau cia ir nusprendziau, kad vis del to neverta rizikuoti, stuburas rimtas dalykas, deja, teks ieskoti kito budo sad.gif
MarinaKreidiciene
Sveikutės merginos.
Žiūriu kad yra problema rasti tinkamą šokdynę taigi www.topprekes.lt rasite apie 20 rušių, elektronines ir paprastas, su svoriu ir be.Sekmės 4u.gif
http://www.topprekes.lt/search.php?orderby...;submit_search=
daizit
sveiki wink.gif as siandien pradejau su sokdyne sokinet.. padariau gal kokius 300.. manau kasdien didinsiu biggrin.gif truputeli nuobodoka, bet kol dar nera kaip begioti, tai pats tas sustiprinti koju raumenukus pries begiojima ax.gif gal koks kilogramiukas vdruk nukris bigsmile.gif
M_A
cituoju iš to straipsnio kur kažkas numetė nuorodą "Prilygsta bėgimui. Valandą pašokinėjęs jautiesi tarsi po penkių kilometrų kroso. Efektas irgi panašus – netenkama apie tūkstančio kalorijų!" nemanau, kad tuos 300 šuoliukų ar net 1000 iššokinėjat valandą, atsimenu kažkada šokinėjau, tai tie 1000 tikrai lb greit "susišokinėja", tikrai netrunka nei pusvalandžio, tai kad 10 min į dieną pašokinėsit, nemanau, kad taip ims jau ir atstos bėgimą ar padės numest riebaliuką. riebaliukui degint reikia bent apie 30min trunkančio sporto, o išbėgti tuos 5km yra pakankamai nesunku ir užtrunki ilgiau thumbup.gif
daizit
QUOTE(M_A @ 2011 03 29, 20:57)
cituoju iš to straipsnio kur kažkas numetė nuorodą "Prilygsta bėgimui. Valandą pašokinėjęs jautiesi tarsi po penkių kilometrų kroso. Efektas irgi panašus – netenkama apie tūkstančio kalorijų!" nemanau, kad tuos 300 šuoliukų ar net 1000 iššokinėjat valandą, atsimenu kažkada šokinėjau, tai tie 1000 tikrai lb greit "susišokinėja", tikrai netrunka nei pusvalandžio, tai kad 10 min į dieną pašokinėsit, nemanau, kad taip ims jau ir atstos bėgimą ar padės numest riebaliuką. riebaliukui degint reikia bent apie 30min trunkančio sporto, o išbėgti tuos 5km yra pakankamai nesunku ir užtrunki ilgiau thumbup.gif
*

na manau tikrai niekas begiojimo neatstos biggrin.gif pasakiskas dalykas thumbup.gif bet pries begiojima labai gerai sustiprinti koju raumenukus biggrin.gif tai nenurasyciau tos sokdynes rolleyes.gif rolleyes.gif vis geriau pakrutet nei prie tv lasiakus augint lotuliukas.gif
M_A
QUOTE(daizit @ 2011 03 30, 19:51)
na manau tikrai niekas begiojimo neatstos biggrin.gif pasakiskas dalykas  thumbup.gif  bet pries begiojima labai gerai sustiprinti koju raumenukus biggrin.gif tai nenurasyciau tos sokdynes  rolleyes.gif  rolleyes.gif  vis geriau pakrutet nei prie tv lasiakus augint  lotuliukas.gif
*

bet koks krutėjėmas yra sveikintinas dalykas thumbup.gif bet tikėtis, kad į dieną padarius 1000 šuoliukų atsiras kažkokie rezultatai pastebimi, tai sakyčiau naivu blush2.gif
Inguti
QUOTE(M_A @ 2011 03 31, 14:30)
bet koks krutėjėmas yra sveikintinas dalykas thumbup.gif  bet tikėtis, kad į dieną padarius 1000 šuoliukų atsiras kažkokie rezultatai pastebimi, tai sakyčiau naivu blush2.gif
*

Jei kasdien pavarytum po 1000 ilgesnį laiką ,tai dar ir kaip pasimatytų cool.gif Aišku viskas su viskuo derinama ,nesakau ,kad užtenka tik tai to , nes bet ką darant ,ar bėgiojimai ,ar kitas sportas -o kišimas maisto belekoks ,tai aišku nepadės smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.