Nepatinka, atimineja rankytes, nu bet kazkaip apgaunam po viena, po viena ir nukerpam
Laisvai, net nespeja suprasti
Nagucius karpau mieganciam
as irgi arba karpau mieganciai,arba tevelis nukerpa kai maitinu,tada ji leidziasi viskam
Aš tai irgi šiek tiek vargau su tai nagais, kol atradau visai neblogą būdą - kirpdama garsiai dainuoju.
Padeda
Kerpam is kart po valgio, nes tada labai soti mazoji kelias minutes ilsisi, ramiai pabuna
Va ka tik apkirpau savo 4men kudikeliui nagus - nemieganciam, siek tiek sudetinga, bet imanoma, nes vis muistosi
Maniskis muistosi ir nenori duot rankyciu,todel greiciausiai buna kai kas nors palaiko. Siaip manau vaikams kai tokias proceduras darai, dar pvz. siurbi nosyte, tai reikia garsiai ka nors kalbeti ,dainuoti ,kad vaika sudomint.
Nesiduoda, aišku, nukerpu miegančiai
Čia biški jumoristinis nukrypimas:
Mano giminaičių berniukas, pamatęs mano ilgus ir ryškiai nulakuotus nagus garsiai pareiškė (aplink buvo gausybė žmonių): "nusikilpk nagus, labai neglaziai atlodai". Teko gerai paraudonuoti po tokio pareiškimo, nes buvo griausmingo juoko visiems.
mums jokiu problemu su naguciu karpymu
o jau cia tai pas mus beda
buna laaaabai nepatenkintas, muistosi, sukiojasi, bando atimti ranka/koja
As tai pasisodini maziuke ant keliu ir kerpu,ji ramutele sedi,stebi procesa
nesiduoda,bet nusikerpam
oj ne labai ,ne labai ,reikia dantis uzkalbineti
is pradziu kirpdavau kol miegodavo.bet nuo kokiu 6 men leidziasi kerpama.ji tik sedi ir ziuri
pirma karta kirpau mieganciam, daugiau net ir besimuistanti apkerpu
Kuo puikiausiai leidzia. As dukriukui karpau nagucius ir su ja kalbuosi, o ji klausosi, ziuri i mane ir sypsosi.
Na man mieganciai lelytei neina nukarpyt...iskart prabunda... tai dazniausiai karpau kai valgo bet ir tai traukia rankytes o jeigu nepaleidziu biski prilaikau iskart zyzaliot bradeda...na bet po biski nukarpau
tik miegančiam galiu nukirpti
Dazniausiai kerpu tik uzmigus. kartais pavyksta ir ne mieganciam, tada reikia greitai suktis, nes tuoj ciumpa uz zirkluciu.
Visada kerpu miegančiai, bet paskutiniu metu pradėjo labai jautriai miegoti, tai labai sudėtinga.. o kojyčių pirštukų nagiukus tai nemiegančiai karpau - kažkaip leidžiasi ir nesimakaluoja taip, kaip su rankytėmis
Kai buvo visai naujagimis tai karpiau mieganciam, o veliau iki dabar (10 -men mano leliui) ir koju ir ranku nagucius karpau nemieganciam. Leidzia, neverkia, aisku muistosi, nes toks maziukas dar negali ramiai issedet kai mama kazka daro su jo rankute ar kojyte
man geriau savo mazylei kirpti nagucius, kai ji miega. viskas greitai ir nereikia saugotis, kad besimuistanciai kur neidurtum su zirklem.
QUOTE(inga-uk @ 2007 02 18, 14:22) sveikos mamytes, ka darot kai reikia nukarpyt vaikuciui nagucius, ar jie ramiai buna, ar nesispardo ir kitaip visokiais budais neliedzia nukarpyt manoji ne tik spardosi, bet ir prieina iki asaru net, kai karpau, o isbandziau atrodo viska ir niekas nepadeda karpau tada, kai miega, kitaip nesileidzia...
Sveikos mamytės,
o kada pirmą kartą kirpote nagiukus? Mano merginai jau 2 savaitės, bet nagiukų dar nedrįstu kirpti.. Patys pirmieji savaime lūžinėjo, o dabar jau darosi mergina su manikiūru, tai kogero reikia ruoštis šiai procedūrai jau..
pirmą kartą kirpau nagučius kai atrodė, kad jie ilgi ir trukdo.
dabar kerpu su pažaidimais, vienos rankytės nagučiai kerpami, tai į kitą butinai turiu ką nors duoti, nes kitaip čiumpa už žirklių.
mano isdykelis neleidzia kirpti nagu, tad juos karpau miegamciam taip nelieka prokblemos
Maniškis taip pat nebesileidžia karpyti, bandom ir juokauti ar ką nors pasakoti kai kerpu, kad sutelktų dėmesį kitur. bandžiau kirpti miegančiam, bet kad jis mūsų jautruolis, tik prisiliečiu tuoj krupteli
mano mažyliui 6 mėn., kerpam be problemų, jam visai įdomu kas cia vyksta
Musu mazylis jau metuku, bet nagu karpyti niekaip nepasiduoda. Kerpam tik kai uzmiega
Pirmagimei kirpdavom tik miegančiai. O antrąją dukrytę pasisodinu ant kelių,pakalbinu ir kažkaip ramiai nusikarpom.
As mazylei kerpu nemieganciai, mergina be problemu islaukia tikiuos taip bus ir toliau
Aš visada kerpu nagučius, kai valgom papuką
su nagu karpymu mes kovojame, mergyte dar leidzia kiek su ja pazaisti, o va berniukas tai katastrofa, visaip issisukineja,zyzia ir pan. dazniausiai karpom kai atvaziuoja senele ir uz klouna buna,tada siaip ne taip leidzia
manes dar laukia pirma naguciu kirpimas
aš karpau, kai žinda krūtį, tada be problemų leidžiasi, nes turi didžiulį malonumą- valgyti
siaip mano mergina prie ramiuju, tai kerpu jai ir nemieganciai
Mes dazniausiai karpantis nagucius stengiames zaisti kad demesys butu nukreiptas kur kitur, miegant mun neiseina prabundam
kadangi labai pyksta ir rėkia tai bandau tai padaryti kai snaudžia
|