Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar jūsų vaikutis leidžia karpyti nagučius?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
pheasant
Nepatinka, atimineja rankytes, nu bet kazkaip apgaunam po viena, po viena ir nukerpam lotuliukas.gif
kubnicka
Laisvai, net nespeja suprasti biggrin.gif
solnyszko
Nagucius karpau mieganciam
Dont_worry_be_happy
as irgi arba karpau mieganciai,arba tevelis nukerpa kai maitinu,tada ji leidziasi viskam lotuliukas.gif
jurgap.
Aš tai irgi šiek tiek vargau su tai nagais, kol atradau visai neblogą būdą - kirpdama garsiai dainuoju.
Padeda biggrin.gif
Vivia000
Kerpam is kart po valgio, nes tada labai soti mazoji kelias minutes ilsisi, ramiai pabuna biggrin.gif kitu atveju butu neimanoma biggrin.gif
Morfija
Va ka tik apkirpau savo 4men kudikeliui nagus - nemieganciam, siek tiek sudetinga, bet imanoma, nes vis muistosi wink.gif O dickis kuo puikiausiai leidziasi kerpamas smile.gif ypac puikiai suveikia motyvas, kad vaikai juoksis, kad tokie ilgi nagai negrazus wink.gif
Jurguras
Maniskis muistosi ir nenori duot rankyciu,todel greiciausiai buna kai kas nors palaiko. Siaip manau vaikams kai tokias proceduras darai, dar pvz. siurbi nosyte, tai reikia garsiai ka nors kalbeti ,dainuoti ,kad vaika sudomint.
Simuute
Nesiduoda, aišku, nukerpu miegančiai smile.gif
DEVImama
Čia biški jumoristinis nukrypimas:

Mano giminaičių berniukas, pamatęs mano ilgus ir ryškiai nulakuotus nagus garsiai pareiškė (aplink buvo gausybė žmonių): "nusikilpk nagus, labai neglaziai atlodai".
Teko gerai paraudonuoti po tokio pareiškimo, nes buvo griausmingo juoko visiems.
Grudelis2009
mums jokiu problemu su naguciu karpymu smile.gif
mamuliukas1
o jau cia tai pas mus beda doh.gif neimanoma nei mieganciam nei nemieganciam nukirpt.tik nesenai radau padeti kada galiu kirpt- o gi tada kai maitinu,kitaip niekaip nerimsta 2.gif
lina-linutia
buna laaaabai nepatenkintas, muistosi, sukiojasi, bando atimti ranka/koja lotuliukas.gif
Linuute
As tai pasisodini maziuke ant keliu ir kerpu,ji ramutele sedi,stebi procesa mirksiukas.gif
emija2008
nesiduoda,bet nusikerpam
Vaniliniai Ledai
QUOTE(Linuute @ 2011 09 23, 12:27)
As tai pasisodini maziuke ant keliu ir kerpu,ji ramutele sedi,stebi procesa  mirksiukas.gif
*

maniskis taippat drinks_cheers.gif thumbup.gif
Mazena sv.
oj ne labai ,ne labai ,reikia dantis uzkalbineti
*didi*
is pradziu kirpdavau kol miegodavo.bet nuo kokiu 6 men leidziasi kerpama.ji tik sedi ir ziuri
medeya
pirma karta kirpau mieganciam, daugiau net ir besimuistanti apkerpu smile.gif
s@mi
QUOTE(medeya @ 2011 10 01, 20:27)
pirma karta kirpau mieganciam, daugiau net ir besimuistanti apkerpu  smile.gif
*

drinks_cheers.gif aš gl pirmus 2 kartus miegančiam kirpau. Dabar išmokusi kirpti ir besimuistančiam biggrin.gif
Tekantisaule
Kuo puikiausiai leidzia. As dukriukui karpau nagucius ir su ja kalbuosi, o ji klausosi, ziuri i mane ir sypsosi. biggrin.gif
kornelijosmamyte
Na man mieganciai lelytei neina nukarpyt...iskart prabunda... tai dazniausiai karpau kai valgo bet ir tai traukia rankytes o jeigu nepaleidziu biski prilaikau iskart zyzaliot bradeda...na bet po biski nukarpau ax.gif
lina_karc
tik miegančiam galiu nukirpti doh.gif
Nuotaikele
Dazniausiai kerpu tik uzmigus. kartais pavyksta ir ne mieganciam, tada reikia greitai suktis, nes tuoj ciumpa uz zirkluciu.
jautuke21
Visada kerpu miegančiai, bet paskutiniu metu pradėjo labai jautriai miegoti, tai labai sudėtinga.. o kojyčių pirštukų nagiukus tai nemiegančiai karpau - kažkaip leidžiasi ir nesimakaluoja taip, kaip su rankytėmis smile.gif
lilla83
Kai buvo visai naujagimis tai karpiau mieganciam, o veliau iki dabar (10 -men mano leliui) ir koju ir ranku nagucius karpau nemieganciam. Leidzia, neverkia, aisku muistosi, nes toks maziukas dar negali ramiai issedet kai mama kazka daro su jo rankute ar kojyte smile.gif
leile
man geriau savo mazylei kirpti nagucius, kai ji miega. viskas greitai ir nereikia saugotis, kad besimuistanciai kur neidurtum su zirklem.
gedmon
QUOTE(leile @ 2011 10 07, 10:31)
man geriau savo mazylei kirpti nagucius, kai ji miega. viskas greitai ir nereikia saugotis, kad besimuistanciai  kur neidurtum  su zirklem.
*

Juk su specialiai kudikiams skirtomis zirklutemis neimanoma idurti
Gabrieliaus mama
QUOTE(inga-uk @ 2007 02 18, 14:22)
sveikos mamytes, ka darot kai reikia nukarpyt vaikuciui nagucius, ar jie ramiai buna, ar nesispardo ir kitaip visokiais budais neliedzia nukarpyt  mirksiukas.gif
manoji ne tik spardosi, bet ir prieina iki asaru net, kai karpau, o isbandziau atrodo viska ir niekas nepadeda  schmoll.gif , gal jus ka patarsit kaip ta maza reikliuka atlikti neskausmingai  blush2.gif
*

karpau tada, kai miega, kitaip nesileidzia...
mildutia88
Sveikos mamytės,

o kada pirmą kartą kirpote nagiukus? Mano merginai jau 2 savaitės, bet nagiukų dar nedrįstu kirpti.. Patys pirmieji savaime lūžinėjo, o dabar jau darosi mergina su manikiūru, tai kogero reikia ruoštis šiai procedūrai jau..
delfiniukeVida
pirmą kartą kirpau nagučius kai atrodė, kad jie ilgi ir trukdo.
dabar kerpu su pažaidimais, vienos rankytės nagučiai kerpami, tai į kitą butinai turiu ką nors duoti, nes kitaip čiumpa už žirklių.
ausra0198
mano isdykelis neleidzia kirpti nagu, tad juos karpau miegamciam taip nelieka prokblemos smile.gif
Veja Feja
Maniškis taip pat nebesileidžia karpyti, bandom ir juokauti ar ką nors pasakoti kai kerpu, kad sutelktų dėmesį kitur. bandžiau kirpti miegančiam, bet kad jis mūsų jautruolis, tik prisiliečiu tuoj krupteli smile.gif
iewux1
mano mažyliui 6 mėn., kerpam be problemų, jam visai įdomu kas cia vyksta smile.gif
nenoriukas
Musu mazylis jau metuku, bet nagu karpyti niekaip nepasiduoda. Kerpam tik kai uzmiega
e.v.a
Pirmagimei kirpdavom tik miegančiai. O antrąją dukrytę pasisodinu ant kelių,pakalbinu ir kažkaip ramiai nusikarpom.
dovil14
QUOTE(ausra0198 @ 2011 10 18, 15:18)
mano isdykelis neleidzia kirpti nagu, tad juos karpau miegamciam taip nelieka prokblemos  smile.gif
*

QUOTE(nenoriukas @ 2011 10 20, 11:05)
Musu mazylis jau metuku, bet nagu karpyti niekaip nepasiduoda. Kerpam tik kai uzmiega
*

Ka darot jeigu kerpant mieganti prabunda?
Smaragdine
As mazylei kerpu nemieganciai, mergina be problemu islaukia tikiuos taip bus ir toliau 4u.gif
zuikaa
Aš visada kerpu nagučius, kai valgom papuką smile.gif , idealu tada karpyti biggrin.gif
rircik
su nagu karpymu mes kovojame, mergyte dar leidzia kiek su ja pazaisti, o va berniukas tai katastrofa, visaip issisukineja,zyzia ir pan. dazniausiai karpom kai atvaziuoja senele ir uz klouna buna,tada siaip ne taip leidzia
Eriele
manes dar laukia pirma naguciu kirpimas doh.gif o pirsteliai tokie mazuciai... baisu...
rircik
QUOTE(Eriele @ 2011 11 10, 21:25)
manes dar laukia pirma naguciu kirpimas doh.gif o pirsteliai tokie mazuciai... baisu...
*

kai dar toks maziukas angeliukas,tai labai paprasta kai miega karpyti,tada jie dar kietai miega ir nesipriesina:)
egvida
aš karpau, kai žinda krūtį, tada be problemų leidžiasi, nes turi didžiulį malonumą- valgyti smile.gif
Irikira
siaip mano mergina prie ramiuju, tai kerpu jai ir nemieganciai ax.gif
Komeri
Mes dazniausiai karpantis nagucius stengiames zaisti kad demesys butu nukreiptas kur kitur, miegant mun neiseina prabundam doh.gif
jolanta9
kadangi labai pyksta ir rėkia tai bandau tai padaryti kai snaudžia
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.