nu man tai pat sunku kirpti nagucius, juda, rankas judina, :mmm reikes kada pabandyti mieganciam
Mes tai kerpame nagucius kas mazdaug 3 dienos, kai daro niau niamu, tada ramiausiai guli prie papulio ir galima viska sutvarkyti
Mes ir maždaug kerpam nagučius kas 3 dienas, bet kuo tuoliau, tuo sunkiau kirpt budraujančiam
As pasiguldau priesais save, kad mano veida matytu, ir dainuoju. Uzsispokso i mane ir sitaip nukerpu
man išeina nukirpt tik kai maitinu, kitaip labai jau spardosi
Iki 9 mėnesių nebuvo problemų su nagų karpymu
savo mergaitei karpiau ik pat 2metu kai uzmigdavo, tiek koju, tiek ranku nagucius kitaip budavo neimanoma, o va mazius prisileidzia bet kada, tik reikia kalbint juokint, kai karpau
QUOTE(raudona astos @ 2009 03 29, 21:32) o as atvirksciai
aš kažkaip net nežiurėjau ar miegą ar ne kaip išpuldavo jis man leizdavos
nagucius bandziau kirpti su spec zirklutemis. negalejau suprasti, kodel kerpant nagucius mazius is miego prabusdavo. kol karta pati nepabandziau ant savo nagu. to zirkles
Oj mano ziogas ir nemegsta kai kerpu nagucius,bet kartais kerpu kai maudomes
ranku nagelius nukerpo be problemu - su manikiurinem zirklutem, o vat kojyciu nageliu neduoda kirpti - sakau gal kutene jam ?
as karpau mieganciai - jokiu problemu.
Mes bandom susidoroti su ja uzduotim kai buna isikandus mamytes papuli,bet ir tai kartais pasirenka zyzima o ne pieneli
as bandziau kojyciu nagucius nukirpt kai paguldau ant pilvuko ir kojyte uzsieciu..kelis kartus pavyko kol buvo dar visai maziuke, o dabar nesiduoda ir viskas..miegant irgi nesiduoda, vis traukia kojyte, maitinant taip pat..nezinau ka daryt..
o musu lelius neturi tam jokiu pretenziju,apsikarpom be problemu,pradzioj buvo tik su kojytem problema,nes vis riesdavo pirstukus,matyt jam kuteno,odabar ir ten nebeliko jokiu rietimu,apsiprato mazylis,nes karpom labai daznai,kartais,net kas antra diena,nes kitaip apsidrasko.labai jau greit auga jam tie naguciai
nagu karpymas nera megstamiausias dalykas, bet kazkaip apsikarpom
nupirkau labai geras zirklutes metalines uzapvalintais galais droge, kerpa super, muistosi mazoji, bet visada leidzia nukarpyt, nes auga naguciai labai greitai
QUOTE(Serniukas @ 2009 04 10, 11:46) ranku nagelius nukerpo be problemu - su manikiurinem zirklutem, o vat kojyciu nageliu neduoda kirpti - sakau gal kutene jam ? Ir mums tas pats, rankų nagučius nukerpu kuo geriausiai, o su kojyčių tai vargas
O kada pradejot kirpt nagucius? Knygose raso, kad bent iki menesio negalima naguciu kirpt... Man ir dabar dar jie tokie minksti, trapus atrodo, baisu, kad kokio gyvuonies neikirpciau...
Nagiukus kerpame specialiom znypliukem kai vaikutis valgo. Kirpti pradejau nuo pirmos dienos, nes nagiukai laabai jau ilgi buvo
karpau nagucius su manikiurinem zirklutem kai mazoji miega
nes vaikiskos kaskaip blogai kerpa, paskui maze apsidrasko veiduka
Kerpam nagučius vaikiškomis žirklutėmis - chicco. Kerpa gerai, bukais galais žirklutės
Karpom manikiurinem zirklutem, tetis maitina, o as nukarpau, nes kitaip neimanoma
Ar jums uztenka nagucius tik apkarpyti ar dar ir padildziuojat? Nes su zirklutem neprieinu paciu nagiuku kampuciu, tai viena karta kaktyne apsidraske, o dabar zandukas...
as nagucius karpau kai sedi maitinimo kedutej,aeba lauke vezimeli,nes kitaip jokiu budu neimanoma nukirpt
Nes kitaip neimanoma juda kruta O pradejom kirpt tik gryze is ligonines nes jau labai ilgais nagais gime Anglu knygose rase kad geriause kirp kai vaikas miega tada nejuda ir tikimybe kad ikirpsi labai maza,ir dar sako mama jai bijo kirpt tada gali nukramtyt
naujagimiui gal ir galima mieganciam,maniskiui ne uz ka nekirpciau mieganciui
1.atsikeltu 100% 2.netrugdau jam ir man taip mielo jo gilaus miego 3.tetis ir dukra cirkus krecia o mama dyrba(kerpa)
o maniske kaip nekeista labai susidomejusi buna kaip kerpu, aisku, pataikau, kai geros nuotaikos po miego buna,kerpu su vaikiskom zirklutem, paskui dar kartais ir dildes prireikia
kai buvo mazesnis ir maitindavau laikydama ant ranku tada vyras laisvai galedavo nukirpt nagucius,poto buvo tox laikas kai kirpdavau ir mazylis sakydavo o o o,tai lb juokinga budavo
su manikiurinem zirklutem, siaip muistosi bet uzkalbinu ir tada rami
as irgi su manikiurinem zirklutem kerpu. tos vaikiskos man nepatiko
mano mazyliui ankciau tik mieganciam tyliai pavykdavo
Kerpu su manikiurinem zirklutem ir tik mieganciai. Taip apkerpu ranku nagiukus, o su kojyciu tenka pavargti.
rankyciu apkerpu, kai maitinu, o kojiciu kaip iseina, bet kai miega nekerpu
man geda prisipazinti bet dar neesu savo lelyte naguciu kirpus.. cia pas mus tevelio darbas
su kojytem siek tiek sudetingiau, bet irgi be problemu
Sveikos mamytes,
padekit...Pries keleta dienu apkarpiau ranku nagucius ir vakar pastebejau, kad vienas pirstukas prie nagiuko paraudes ir sakytum, kad nagiukas iauga i odele. Truputi paspaudus net skystis pasirodo. Turbut kirpdama per daug nukirpau ir dabar nagiukas nebegali normaliai augti. Nebezinau ka dabar ir daryti QUOTE(joliukas9 @ 2009 09 23, 06:23) Sveikos mamytes, padekit...Pries keleta dienu apkarpiau ranku nagucius ir vakar pastebejau, kad vienas pirstukas prie nagiuko paraudes ir sakytum, kad nagiukas iauga i odele. Truputi paspaudus net skystis pasirodo. Turbut kirpdama per daug nukirpau ir dabar nagiukas nebegali normaliai augti. Nebezinau ka dabar ir daryti Paraudimas yra vienas is uzdegimo pozymiu. Gal nueikit pas gydytoja, kol neuzpuliavo, nes panasu, kad uzdediminis procesas jau vyksta, jei netgi ir skyscio pasirodo. Turbut ir patine siek tiek? QUOTE(angelu kalva @ 2009 09 23, 10:14) Paraudimas yra vienas is uzdegimo pozymiu. Gal nueikit pas gydytoja, kol neuzpuliavo, nes panasu, kad uzdediminis procesas jau vyksta, jei netgi ir skyscio pasirodo. Turbut ir patine siek tiek? taip. Pirstukas raudonas ir patines. QUOTE(joliukas9 @ 2009 09 23, 10:40) mus puliavo pirsteliai, mes issikvieteme gydytoja i namus o tepem spirituku, metilvioletu ir chlorchezidinu, parasys Jums daktare receptelius, mums puliavo 3 pirsteliai, nesibaiminkit nieko baisaus mes tik ilgokai gydemes beveik 2 menesiukus, sekmes
uzvakar pamaciau pulinuka prie dukrytes nagucio. Paraude labai buvo. Panaudojau peroksida ir spirituka keleta kartu dienoj, jau paraudimas praejo, pulinukas irgi lyg sukietejo, pasidare toks kaip sasiukas. Tikiuosi isgijo
beje, pradzioj zaidziausi su zirklutem, tai labai baisu budavo ikirpt, o ir naguciai astrus likdavo ir lelyte veiduka apsidraskydavo. Dabar jaudoju stikline dilde. nebaisu vaikiuka suzeist ir geraiu pavyksta sutvarkyt
Kerpu nemieganciai, nes kai miega, vos nukirpus pirma nagiuka prabunda. Tik svarbu, kad butu geros nuotaikos, kitaip toki koncerta surengia....
dažniausiai kerpam kaip Matukas valgo,bet būna kad ir jam žvalgantis nukarpom,dar nė karto nerodė didelių ožiukų
o as rankuciu nagucius kerpu, kai maniske uzmiega, nes kitaip neimanoma. Ji judina rankute, pirstukus. Tuoj griebia mano rankas, tyrineja. O kojyciu galiu kirpti ir ne mieganciai, svarbu, kad butu gera nuotaika. Jai patinka, kai as prie peduciu dirbinejuosi
mes kartais su skandalais kerpamias,o kartais toks ramus net keista
Mes taip pat kerpame tik miegančiai nes kitaip turbut nepavyktu niekaip o koju nagucius kerpant tenka ilgokai pagudraut
Mes tai iki šiol be problemų karpomės
mums nusikarpyti nagucius irgi didele tragedija
anksciau karpiau tik su manikiurinemis zirklutemis, bet viena karta kazkur jas buvau nukisusi ir teko karpyti su tom (nzn kaip lietuviskai) cik cik (kusackem ar kaip ten jas vadina nzn) tai dabar visada karpau su jomis, kai miega mazylis.
|