QUOTE(sarafea @ 2010 07 18, 23:46)
O man to niekada nepasyksta, nes tik pradedu matuoti iš karto apsikakoja. Tas pats buvo ir poliklinikoj, kai daktare mėgino
temperatura matuoju vaikeliui su paprastu termometru, kai ji valgo, tada buna rami, nesiblasko ir termometras stabiliai laikosi jos pazastyje, tada zinau, kad temperatura pamatuota tiksliai
Aš matuoju su soskiuku - termometru, arba pažastyje su elektroniniu termometru
as matuoju su elektroniniu nuo galvytes arba ausyteje, labai patogu nes tik sekundes tereikia
matuoju elektroniniu termometru i uzpakaliuka, tik dabar kiekviena karta matuojant apsysisioja
matuoju su termometru, kurime nera gyvsidabrio,bet panasus kaip visi gyvsidabriniai pazastyje, nes tie greitai pypsintys mums kazkaip nesamones rodo, arba men neiseina
aš matuoju elektroniu, prie kakliuko kaip mokė ligoninėje
Man kazkaip patogiausia kirksnyje budavo.
Matuoju pažasty elektroniniu lanksčiu termometru. Matuojant, kad nesimuistytu duodu kokį nematytą daiktą, tai išbūna ramus.
Matuoju normaliu rusisku termometru nes tik juo pasitikiu
Kol lelius mazas labai patogu su elektriniu i uzpakaliuka
mano gydytoja matavo temperatura su senoviniu rusisku kirksniuke,ir kokia minute sako nereikia laikyt kudikis jei turi tempes is kart pakyla. be to sako kad elektroniniai ne visada gerai rodo
Mes matuojam su elektroniniu, tad neuzima daug laiko, buna "bakst i uzpakaliuka" ir viskas
kai sukilo mazytei temperatura po skiepo, namie turejom tik elektronini. Niekada dar nebuvau matavusi temperaturos tokiam mazam leliui. Buvau tik maciusi, kaip drauge dare. Ka as galiu pasakyti, man ta termometra be galo skaudu buvo kisti i uzpakaliuka, nes ir taip mazyte nerami, juda, verkia, paguldyti neina, o dar cia kazka kisti i uzpakaliuka
Mes turim Baeur termometra, pridedama prie smilkinio. Greitai, gerai ir aiskiai.
gulėjom ligoninėj, tai prityrus seselė pagyrė,kad matuojam užpakaliuke su senoviniu temnometru.
nes tie elektriniai-tai baterijos išsenka-ir jau kitaip rodo,. o pažastuke iš vis nesiūlė matuoti.
sveikutės,
beje, ar žinot, kad matuojant užpakaliukyje reikia atminisuoti 5 laipsnius... aš buvau skaičius, o paskui taip ir daktr pasakė
Mes irgi matuojam užpakaliuke su senoviniu temnometru. Man jis pats patikimiausias
QUOTE(sidrulka @ 2010 09 06, 04:27) sveikutės, beje, ar žinot, kad matuojant užpakaliukyje reikia atminisuoti 5 laipsnius... aš buvau skaičius, o paskui taip ir daktr pasakė ne 5 laipsnius, o tas daleles po kablelio pvz- šikniuke rodo 37,8 - 0,5 lygu 37,3 neseniai su sūneliu (2,5 mėn) gulėjom ligoninėj, liepė matuoti temperatūrą, matavau užpakaliuke, bet jau pirmą dieną užsirėkė slaugės, kad negerai darau, kad šikniuke netikslu net atminusavus matuojant el. termometru, net supypsėjus reikia dar palaikyti kokią minutę
nesenai sirguliavome ir reikejo termometro, pati matavau su elektroniniu pazastuke, jis su minkstu guminiu galiuku, todel manau saugus matavimui pazastuke
patys geriausi tie senoviniai termometrai ykisi waikiuikui y uzpakaliuka ir pamatuoji tik reikia atmesti 5 daleles tada bus tiksli temperatura
Matuoju užpakaliuke elektroniniu termometru.
Gyvsidabriniai iš vis uždrausti.Jų net prekyboje nėra. Iš vis vaikui nerizikuočiau su tokiu matuot,o dar užpakaliukyje
Parsisiunčiau iš UK per tarpininkes termometrą,kur ausyje matuoja.Netyčia nuolaidą pamačiau.Su visais asiuntimais tekainavo 79lt QUOTE(agneb @ 2010 03 18, 11:19) Mes matuojam pazastelej nors is pradziu matuodavau uzpakaliuke, iki 6-7 menesiu, galiausiai perejom prie matavvimo pazastelej, bet- sitas postas man sukele keista juoka O kas cia tokio "pasimatuoti sau"? As 2 metus kasdien ta dariau, matuodama bazaline temperatura, ir absoliuciai jokio diskomforto nejutau, - o jei galvojat, ar esu "trenkta", paskaitykit mamu, kurios planuoja vaikus , komentaru, ir suzinosit, kad tai visiskai normal u:D
gyvsidabriniu pažastyje
Matuojam elektrininiu termometru pazasteleje
QUOTE(Megaera @ 2010 09 09, 21:53) Parsisiunčiau iš UK per tarpininkes termometrą,kur ausyje matuoja.Netyčia nuolaidą pamačiau.Su visais asiuntimais tekainavo 79lt Nebuvau apie tokį nė girdėjusi
Naudoju ciulptuka- termometra, bet anksciau naudojau ir paprasta termometra su minkstu galiuku ir dedavau i pazastyte. Tik budavo gan sunku beveik minute islaikyti. Tai del to patarciau ciulptuka termometra isigyt
O aš nutariau investuoti ir nusipirkau IR spindulių termometrą
Iki tol matavau sprando raukšlelėje, kaip ligoninėj patarė - vienas vargas, nes maniškė labai nerami
mes matuojam pazastytej elektroniniu termometru
Matuoju gyvsidabriniu pažastyje ir labai tiksliai parodo temperatūrą beto ir gydytoja patarė su juo matuoti, nes elektroniniai netiskliai rodo
Matuoju pazastytej su elektroniniu termometru. Po 15-20 s parodo jau. Tai per ta laika sudominam kuo nors. Dar kartais pries tai pabunam suglaustom rankytem, kad pazastis susiltu.
iki 1.5 metuku matuodavau elektroniniu uzpakaliuky, o nuo 1.5 pazastytej...
Matuojam elektroniniu pazastyteje
Ar ne 6 daleles reikia atimti jei matuoji temp. uzpakaliukyje
O man nepakeiciamas termometas, kur matajuoma ausytej
Mes irgi matuojam ausytej. O kai gulejom ligonimej tai matuodavo su elektroniniu bet dedavo prie kakliuko (tarp rauksleliu)
Mes matuojam su elektroniniu pazastytej, bet nepatinka man jie... supypsejus, kad jau pamatavo, palaikau dar kelias minutes ir pakyla 3-4 daleles...
Elektroniniu i ausyte....
jei frofilaktiskai tai elekrtoniniu pazastelej, buvo kad sirgom, tai pamatavau ir gyvsidabriniu pazasteleje, jis rodo tiksliausiai, o elektroniniai buna klysta..
mes matuojam su dviem elektroniniais, viena karta uzpakaliuke ir jei rodo kad pakilusi temperatura, tai dar karta patikrinu su kitu pazastyje
matuojam ir su elektroniniu ir su gyvsidabriniu, kai keiciu pampersa tai i uzpakaliuka, o jei miega tai po pazastyte ar tarp kakliuko rauksleliu su elektroniniu
musu maziukui 7 men ir mes matuojam uzpakaliuke.
nusipirkom infraraudonuju sp.termometra... nepakartojamas daiktukas... beja ir tikslus.
Mes matuojame uzpakiuke, kol dujryte dar visai mazute. Kai pauges, matuosimes pazastyteje
Matuojam pazastuke.Ir kai maza buvo, ir kai paaugo.
|