Sveikos
Vardas gražus ir prąsmingas, bet išties dabar jam "blogas laikas". Jei būtų linksniuojamas koks Tomas Kedys ir jūsų sesuo norėtų sūnų pavadint Tomu, tada niekam ir nekiltų mintis susiet.
Man ir siaip si vardas keistas labai, o dar si istorija, tai kategoriskai pries ji.
Jei patinka tegul deda
aš taip pat galvoju, kad istorija po kiek laiko pasimirš. nors šiaip man negražus šis vardas.
Man vardas gražus, tik kiek pažystu Drąsių- visi kažkuo susiję su teisėsauga, nelabai geri žmonės...
Bet šiaip vardas gražus ir įpareigojantis būti drąsiu vaikinuku.
Man gal ir nieko butu vardas, bet siuo metu jo nerinkciau
Prieš metus būčiau sakiusi, kad vardas kaip vardas. Dabar - nesiūlyčiau dėl pačios šeimos ramybės. Gal bus dar tų sūnų vėliau, po kelerių metų...
man nepatinka, bet ne dėl to kad nebūtų gražus, tiesiog nevardiškas kažkaip vardas. o laikas gal kaip tik pats tas - po kelių metų pasimirš ta kedofilija, o vardas bus itin retas
As neduociau tokio vardo
nežinau kaip būtų ankščiau, bet dabar tas vardas labai nepatinka
istorija placiai nuskambejusi, nei prie ko... man asmeniskai labai negrazus vardas, nei Drasius, nei koks Teisutis, Jaunutis... nu berysybe
o jei berniukas augs nedrasus
man per daug pretenzingas vardas.
na jo.... iškart kyla asociacijos su Drąsium Kedžiu ir man dar su animacinio serialo veikėju šuniuku Drąsium, kuris visko bijojo
QUOTE(zzzzzvimt @ 2010 01 14, 14:32) na jo.... iškart kyla asociacijos su Drąsium Kedžiu ir man dar su animacinio serialo veikėju šuniuku Drąsium, kuris visko bijojo Bet vaiko registruot eis geitai; draugai, giminės, kaimynai, bendradarbiai vardo klaus irgi ne po kelių metų.
Man gražus, nepaisant tos istorijos...
Labai negražus...
mano pusesere kazkada juokavo, kad tures 3 sunus: Drasiu, Rimta ir Proteni
Siaip jau neduociau nieko panasaus vaikui.. kiaulystes desnio pagalba dazniausiai vaikai buna priesingo charakterio nei vardas..
Man toks vardas tikrai Nepatinka
Jau kiek vaikutis "klyčkų" galėtų gaut, o vien prisiminus Kedį
kai kurie įvykiai duoda prastas asociacijas šiam vardui.
QUOTE(m-andreja @ 2010 01 13, 20:17) istorija placiai nuskambejusi, nei prie ko... man asmeniskai labai negrazus vardas, nei Drasius, nei koks Teisutis, Jaunutis... nu berysybe Pritariu.. man irgi nelimpa tokie vardai... Bet siaip tai cia kiekvienos mamos ar tevo asmeninis reikalas koki varda duos vaikuciui... Kitiem gal nepatinka vardai, kuriuos as daviau savo vaikiukams, bet man nuo to tyliai giliai vienodai
visai nepatinka, ir man negražus, neįsižeiskit, pas mano sūnų grupėje yra Drąsius, nu man visai neskamba, ir kažkaip netinka ir nepatinka........ nu bet yra kam patinka, kitaip Drąsių nebūtų
bet visais laikais visokiausiu heroju vardai buvo populiarus, tai jei kas labai prijaucia tam asmeniui....
Man asmeniškai nelabai šis vardas...
nesirinkciau tokio vardo, ir ne vien del to, kad dabar skamba si istorija apie Kedi, bet man pats vardas, kaip kokia etikete
O man Drąsiaus vardas labai gražus
Visiskai negrazus
Negražus.
man asmeniškai negražus vardas
Neišvengsite aplinkinių pasišnibždėjimų, o iš nepažįstamųjų gal net ir prunkštimų į delną. Nemanau, kad reikia sau gadinti gyvenimą ir paskui galvoti, kad gal visgi netinkamai pasirinkom. Šiuo metu, manau, tai nėra tinkamas vardas naujagimiui.
o man visai gražus vardas. Jegu jums patinka, tai ir nekreipkite dėmesio į kitų nuomones. Kol vaikutis paaugs ir į darželį ar mokyklą keliaus, pasimirš visas skandalas, su kuriuo dabar tik ir asocijuojasi šis vardas.
Protingi žmonės neuždavinės klausimų kaip čia dabar tokiu vardu pavadinot, dabar ir t.t.... o dėl kitų nereik galvos sukti
man nepatinka
tikra tiesa, kad pasimirs ta istorija, ir jei vardas patinka, tai ji ir duokite
Bet kokia nesąmonė, tai nedėkim vaikam vardų Alma, Jonas ir t.t. juk irgi kyla asociacijos..... Kažkada turėjau klasioką vardu Drąsutis, gražu.
Jeigu patinka, tai žinoma dėkite, pora metų ir tos istorijos niekas neprisimins
Vardas grazus, bet nezinau ar duociau dabar toki
Manau labai turetumet pataikyti prie konkretaus vaiko (veliau suaugusiojo) toki varda, o jei jis bus bailus ir letas
Retas, idomus vardas.
Ir nereikia cia su kazkuom butinai tapatinti varda vaikui. Ir nors, kad ir nedaug pazystu pati Drasiu Kedi, is jo aplinkos rato zmoniu zinau, kad jis labai neblogas zmogus.
Mano darbe buvo toks solidus darbų saugos viršininkas solidžiu pilvuku dvigubu vardu Skaistutis-Drąsutis.
man nepatinka
Negražus
Labai vyriškas vardas.
Vadinčiau savo sūnų drąsiai.
Aš realiai tik dėl šios įvykusios tragedijos ir sužinojau pirmą kartą apie tokį vardą Drąsius.
QUOTE(Šamanė @ 2010 01 13, 16:35) Sveikos vardas pats savaime grazus, bet dabar jo reputacija baisiai prasta, taciau gal kol sunelis uzaugs gi bus pamirsta istorija simta metu |