Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Drąsius
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3, 4
Šamanė
Sveikos 4u.gif sesuo jau nuo paauglystės svajojo, kad jei turės sūnų pavadins Drąsium. Taigi neseniai sužinojo, kad laukiasi sūnaus. Bet dabar šis vardas tiek linksniuojamas televizijoje blogąja prasme, kad pradėjo imt abejonės dėl šio vardo. Ką jūs manote?Ir kaip jums šis vardas?
GiedrėM
Vardas gražus ir prąsmingas, bet išties dabar jam "blogas laikas". Jei būtų linksniuojamas koks Tomas Kedys ir jūsų sesuo norėtų sūnų pavadint Tomu, tada niekam ir nekiltų mintis susiet.
ciuke
Man ir siaip si vardas keistas labai, o dar si istorija, tai kategoriskai pries ji.
areida
Jei patinka tegul deda smile.gif po keliu metu istorija pasimirs,o ji bus vienintele taip pavadinus biggrin.gif nes dabar visi nebenori taip vadinti biggrin.gif tegul vadina Drąsučiu mirksiukas.gif
muminukas
aš taip pat galvoju, kad istorija po kiek laiko pasimirš. nors šiaip man negražus šis vardas.
prekestolen
Man vardas gražus, tik kiek pažystu Drąsių- visi kažkuo susiję su teisėsauga, nelabai geri žmonės...
Bet šiaip vardas gražus ir įpareigojantis būti drąsiu vaikinuku. mirksiukas.gif
Ingaja
Man gal ir nieko butu vardas, bet siuo metu jo nerinkciau ax.gif
Minerva
Prieš metus būčiau sakiusi, kad vardas kaip vardas. Dabar - nesiūlyčiau dėl pačios šeimos ramybės. Gal bus dar tų sūnų vėliau, po kelerių metų...
l'eau
man nepatinka, bet ne dėl to kad nebūtų gražus, tiesiog nevardiškas kažkaip vardas. o laikas gal kaip tik pats tas - po kelių metų pasimirš ta kedofilija, o vardas bus itin retas smile.gif
Beautiful*
As neduociau tokio vardo schmoll.gif asociacijos vistik kyla visokios su sia istorija schmoll.gif
*karolina*
nežinau kaip būtų ankščiau, bet dabar tas vardas labai nepatinka schmoll.gif , o dar ir violetine spalva tiesiog purto. ( pastoviai rodomas drasius su tuo megztiniu ).

*fujimi
istorija placiai nuskambejusi, nei prie ko... man asmeniskai labai negrazus vardas, nei Drasius, nei koks Teisutis, Jaunutis... nu berysybe rolleyes.gif
alincikita
o jei berniukas augs nedrasus g.gif ax.gif
Ramunita
man per daug pretenzingas vardas.
muminukas
QUOTE(alincikita @ 2010 01 13, 23:59)
o jei berniukas augs nedrasus  g.gif  ax.gif
*

tokio dalyko nepasversi mirksiukas.gif
ELWOOD
schmoll.gif tikrai ne schmoll.gif
zzzzzvimt
na jo.... iškart kyla asociacijos su Drąsium Kedžiu ir man dar su animacinio serialo veikėju šuniuku Drąsium, kuris visko bijojo lotuliukas.gif nors, jei mamai vardas gražus, tai ko kreipt dėmesį į tą televizijos linksniavimą? kol vaikelis paaugs, tai niekas ir neprisimins to Kedžio
GiedrėM
QUOTE(zzzzzvimt @ 2010 01 14, 14:32)
na jo.... iškart kyla asociacijos su Drąsium Kedžiu ir man dar su animacinio serialo veikėju šuniuku Drąsium, kuris visko bijojo  lotuliukas.gif  nors, jei mamai vardas gražus, tai ko kreipt dėmesį į tą televizijos linksniavimą? kol vaikelis paaugs, tai niekas ir neprisimins to Kedžio
*

Bet vaiko registruot eis geitai; draugai, giminės, kaimynai, bendradarbiai vardo klaus irgi ne po kelių metų.

*Liepa18*
Man gražus, nepaisant tos istorijos...
iingaxxx
schmoll.gif
melana
Labai negražus...
kroshkyte
mano pusesere kazkada juokavo, kad tures 3 sunus: Drasiu, Rimta ir Proteni thumbup.gif
Siaip jau neduociau nieko panasaus vaikui.. kiaulystes desnio pagalba dazniausiai vaikai buna priesingo charakterio nei vardas.. mirksiukas.gif pazistu viena Ramute, tai vardas pjaunasi su charakteriu totaliai doh.gif
HoTea
Man toks vardas tikrai Nepatinka schmoll.gif
Jau kiek vaikutis "klyčkų" galėtų gaut, o vien prisiminus Kedį doh.gif
Šąńźšóņźą
kai kurie įvykiai duoda prastas asociacijas šiam vardui. schmoll.gif
Jolita_G
QUOTE(m-andreja @ 2010 01 13, 20:17)
istorija placiai nuskambejusi, nei prie ko... man asmeniskai labai negrazus vardas, nei Drasius, nei koks Teisutis, Jaunutis... nu berysybe rolleyes.gif
*

Pritariu.. man irgi nelimpa tokie vardai... schmoll.gif schmoll.gif

Bet siaip tai cia kiekvienos mamos ar tevo asmeninis reikalas koki varda duos vaikuciui... Kitiem gal nepatinka vardai, kuriuos as daviau savo vaikiukams, bet man nuo to tyliai giliai vienodai lotuliukas.gif
Ibi patria, ubi bene!
visai nepatinka, ir man negražus, neįsižeiskit, pas mano sūnų grupėje yra Drąsius, nu man visai neskamba, ir kažkaip netinka ir nepatinka........ nu bet yra kam patinka, kitaip Drąsių nebūtų 4u.gif blush2.gif
Jolita Mc'r
g.gif na sia istorija dar ilgai visi prisimins.... nenoreciau savo vaikui toki antspauda jau nuo pat gimimo uzdeti schmoll.gif
bet visais laikais visokiausiu heroju vardai buvo populiarus, tai jei kas labai prijaucia tam asmeniui.... unsure.gif
MariDona
Man asmeniškai nelabai šis vardas... ax.gif bet ne dėl asociacijų.. šeip ax.gif
Olive*
nesirinkciau tokio vardo, ir ne vien del to, kad dabar skamba si istorija apie Kedi, bet man pats vardas, kaip kokia etikete doh.gif drasuolis turetu but visada doh.gif
secret_lover_
O man Drąsiaus vardas labai gražus wub.gif 4u.gif Patinka ir dėkit, neatsižvelgdami į esančią situaciją.. Juk kiekgi jų dar bus .. 4u.gif doh.gif
Chenelle
Visiskai negrazus verysad.gif 4u.gif
Night_
Negražus.
jegele
man asmeniškai negražus vardas schmoll.gif bet jei seniai apie šį vardą buvo svajota, tai nematu kliūčių vaikui tokį vardą suteikti. Tik daugeliui pasirinkimą aiškinti turbūt nusibostų, būtent dėl to skandalo.
Soffyyy
Neišvengsite aplinkinių pasišnibždėjimų, o iš nepažįstamųjų gal net ir prunkštimų į delną. Nemanau, kad reikia sau gadinti gyvenimą ir paskui galvoti, kad gal visgi netinkamai pasirinkom. Šiuo metu, manau, tai nėra tinkamas vardas naujagimiui.
Noelle
o man visai gražus vardas. Jegu jums patinka, tai ir nekreipkite dėmesio į kitų nuomones. Kol vaikutis paaugs ir į darželį ar mokyklą keliaus, pasimirš visas skandalas, su kuriuo dabar tik ir asocijuojasi šis vardas.
Protingi žmonės neuždavinės klausimų kaip čia dabar tokiu vardu pavadinot, dabar ir t.t.... o dėl kitų nereik galvos sukti smile.gif
ryyd
man nepatinka schmoll.gif , bet ne del tos istorijos.
tikra tiesa, kad pasimirs ta istorija, ir jei vardas patinka, tai ji ir duokite 4u.gif
renatux32
Bet kokia nesąmonė, tai nedėkim vaikam vardų Alma, Jonas ir t.t. juk irgi kyla asociacijos..... Kažkada turėjau klasioką vardu Drąsutis, gražu.
Kimora
Jeigu patinka, tai žinoma dėkite, pora metų ir tos istorijos niekas neprisimins
Lialyna
Vardas grazus, bet nezinau ar duociau dabar toki g.gif
Roxetė
Manau labai turetumet pataikyti prie konkretaus vaiko (veliau suaugusiojo) toki varda, o jei jis bus bailus ir letas mastau.gif
perla69
Retas, idomus vardas.
Ir nereikia cia su kazkuom butinai tapatinti varda vaikui. Ir nors, kad ir nedaug pazystu pati Drasiu Kedi, is jo aplinkos rato zmoniu zinau, kad jis labai neblogas zmogus. smile.gif
Night_
QUOTE(Roxetė @ 2010 02 01, 16:23)
Manau labai turetumet pataikyti prie konkretaus vaiko (veliau suaugusiojo) toki varda, o jei jis bus bailus ir letas  mastau.gif
*

Pritariu drinks_cheers.gif
Vilma-Ieva
Mano darbe buvo toks solidus darbų saugos viršininkas solidžiu pilvuku dvigubu vardu Skaistutis-Drąsutis. hihihi.gif Va čia tai iš viso derinys! O šiaip nemažybinta forma Drąsius man gražu. Ir vyriška. O istorijų tai maža kokių gali būt. Neteikčiau tam reikšmės. Tik va mano vyrui tai irgi kone visi vardai iš eilės nepatinka dėl visokių ten istorijų ir jam nemalonių asmenų tais vardais. Tai jau pirmajam sūnukiui berenkant vardą problemų turėjau, dabar vėl tas pats turbūt bus. O jūsų giminaitei linkiu nesukt galvos dėl asociacijų ir vadint šiuo tikrai gražiu vardu, jei jau seniai jį sugalvojus.
Emerencija
man nepatinka schmoll.gif
Ladylike
Negražus schmoll.gif Bet kiek žmonių, tiek nuomonių.. mirksiukas.gif
ciuke
QUOTE(perla69 @ 2010 02 01, 21:59)
Retas, idomus vardas.
Ir nereikia cia su kazkuom butinai tapatinti varda vaikui.
*

Tai, kad tapatinasi, cia zmogaus pasamone kalta ax.gif .
Vat vel perskaiciau ta varda ir iskart violetine maike pries akis biggrin.gif
GiedrėM
QUOTE(Roxetė @ 2010 02 01, 17:23)
Manau labai turetumet pataikyti prie konkretaus vaiko (veliau suaugusiojo) toki varda, o jei jis bus bailus ir letas  mastau.gif
*

O kaip žinot? Vaiką registruot reikia per tris mėnesius nuo gimimo g.gif
***Žaltvykslė
Labai vyriškas vardas.
Vadinčiau savo sūnų drąsiai. smile.gif
Muskatinne
Aš realiai tik dėl šios įvykusios tragedijos ir sužinojau pirmą kartą apie tokį vardą Drąsius.
dorblue
QUOTE(Šamanė @ 2010 01 13, 16:35)
Sveikos  4u.gif  sesuo jau nuo paauglystės svajojo, kad jei turės sūnų pavadins Drąsium. Taigi neseniai sužinojo, kad laukiasi sūnaus. Bet dabar šis vardas tiek linksniuojamas televizijoje blogąja prasme, kad pradėjo imt abejonės dėl šio vardo. Ką jūs manote?Ir kaip jums šis vardas?
*

vardas pats savaime grazus, bet dabar jo reputacija baisiai prasta, taciau gal kol sunelis uzaugs gi bus pamirsta istorija simta metu g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.