Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Drąsius
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3, 4
Semilga
Drasius K...
pirmiausia,kas sove i galva doh.gif
O visi Drasiai, Kestuciai kur e nosines negraziai man atrodo ir skamba mirksiukas.gif
Savo vaikui neduociau.
ESutiene
Jeigu vardas suteikiamas ne del Sios istorijos, tai kodel gi ne? Bet jei tik del to, tai kazin smile.gif
margaritaemilija
grazus
Moxe
Man irgi ta istorija.. O ir vardas schmoll.gif

QUOTE(Semilga @ 2010 12 13, 23:55)
Drasius K...
pirmiausia,kas sove i galva doh.gif
O visi Drasiai, Kestuciai kur e nosines negraziai man atrodo ir skamba mirksiukas.gif
Savo vaikui neduociau.
*

Makabu
QUOTE(alincikita @ 2010 01 13, 23:59)
o jei berniukas augs nedrasus  g.gif  ax.gif
*

Jaunius ir ne visada bus jaunas, bet taip vaikus vadina g.gif
Drąsius man negražus vardas, aš taip savo sūnaus nevadinčiau schmoll.gif
Jei mamai gražu, tegul renka tokį vardą, istorija pasimirš...
marina86
Nevadinciau niekada taip savo vaiko del visu jau isvardytu priezasciu.
Marmilagre
Nekreipiant demesio i ta istorija , man negrazus vardas..Geriau Jaunius , bet siaip kvailai man skamba tokie vardai tai dar gali but ir Stiprius, Narsius, Linksmius..
My Dream*
Šiuo metu tikrai nerinkčiau tokio vardelio vaikučiui būtent, todėl kad labai Opiai ir garsiai jis šiuo metu minimas žmonių, spaudos ir pan, o ir mintis iš karto kyla apie Kędžio istoriją. Tikrai juk yra gražių vardukų, tikri manau galima rasti patinkantį ir ne taip garsiai nuskambėjusį unsure.gif 4u.gif
l'eau
prakeikimas, ne vardas...
Karikima
Butu ok, jei ne Kedys.. Aisku kai vaikas paaugs istorija bus pasimirsus, bet dabar tai kiti gali keistai komentuoti. Ir siaip, jei vaikis butu labai baikstus tai keistai tas vardas skambetu.
Roxetė
Man tai nepatinka visai. Vaikas turetu buti labai drasus, o jei bus koks drovuolis, letapedis ir pan. Sunku nuspeti vaiko charakteri, tda toki varda rizikinga duoti. Bet aisku, skonio reikalas. As tokio niekuomet nedeciau, kaip ir Naglis. g.gif
Papildyta:
QUOTE(l'eau @ 2011 12 30, 14:09)
prakeikimas, ne vardas...
*

Cia tokia vardo reiksme, ar jus taip sumastet?
Koki duosite savo sunui? rolleyes.gif
Ašaka
QUOTE(Roxetė @ 2012 01 01, 21:00)
As tokio niekuomet nedeciau, kaip ir Naglis.  g.gif

*

Kur nedėtumėte, į kišenę ar ant galvos?
Giuste
Nepatinka.
Rima68
Keista, kad prie kazkokiu ivykiu tapatinami vardai, juk pavyzdziui yra Tomas ir kalejime ir baznycioje, svarbu man grazus, o pavarde pakeicia zmogu, juk ne bus Kedys, o kita pavarde. Juk jeigu kazkas su tokiu vardu jau yra ir ka??? Ar begti ji pakeisti??? Man vardas patiko ir as uzdejau, net nesidomedama ar tokiu yra ir kas jie. Manau galima deti, o tuo labiau, kai nera tiesos....
Giuste
QUOTE(Rima68 @ 2012 01 05, 23:52)
Keista, kad prie kazkokiu ivykiu tapatinami vardai, juk pavyzdziui yra Tomas ir kalejime ir baznycioje, svarbu man grazus, o pavarde pakeicia zmogu, juk ne bus Kedys, o kita pavarde. Juk jeigu kazkas su tokiu vardu jau yra ir ka??? Ar begti ji pakeisti??? Man vardas patiko ir as uzdejau, net nesidomedama ar tokiu yra ir kas jie. Manau galima deti, o tuo labiau, kai nera tiesos....
*

Na "uzdejot" savo berniukams grazius vardus, but gaila, kad nukristu biggrin.gif
Šamanė
Man juokingi tie visi jūsų prisikabinimai prie žodžių. Prie 'uždėti vardą' pvz. Jūs nurimkit, nes kaip žmonės nori, taip ir kalba, jūs sakykit 'pavadinti', o kas nori tas tegul sako 'uždėti', nes tikrai juokingai atrodo tas pašiepimas apie kepures ir nukritimus smile.gif man asocijuojasi su mokyklos skundikėm, moksliukėm, kurios sakydavo 'mokytoja, mokytoja Jonas neparašė nosinės!!' smile.gif suaugusios moterys esat, o jau taip smagu prisikabint, kad net saldu ant širdies pataisius kažką pagal save? biggrin.gif peace smile.gif

P.S. Sesei gimė mergytė vardu Ditė.
Ruby Tuesday
QUOTE(Rima68 @ 2012 01 06, 02:52)
*

Matote, joks Tomas nera siejamas tik su vienu asmeniu, pagarsejusiu visoje Lietuvoje, del jokio Tomo dramos nevyksta ir Delfis nera rubrikos "Tomo istorija" biggrin.gif
Giuste
QUOTE(Šamanė @ 2012 01 06, 12:25)
Man juokingi tie visi jūsų prisikabinimai prie žodžių. Prie 'uždėti vardą' pvz. Jūs nurimkit, nes kaip žmonės nori, taip ir kalba, jūs sakykit 'pavadinti', o kas nori tas tegul sako 'uždėti', nes tikrai juokingai atrodo tas pašiepimas apie kepures ir nukritimus smile.gif man asocijuojasi su mokyklos skundikėm, moksliukėm, kurios sakydavo 'mokytoja, mokytoja Jonas neparašė nosinės!!' smile.gif suaugusios moterys esat, o jau taip smagu prisikabint, kad net saldu ant širdies pataisius kažką pagal save?  biggrin.gif  peace  smile.gif

P.S. Sesei gimė mergytė vardu Ditė.
*

O man juokinga, kad taip piktai viska priimat, parasiau juokais be jokio pasiepimo mirksiukas.gif Geri patarimai, bei pamokeles protingam tik i nauda, o man patiko tokie patarimai, anksciau pati sakiau, kad vardai uzdedami,ismokt pasakyt teisingai yra kur kas geriau, nei uzsispyrus isikibt i klaidingus posakius mirksiukas.gif
Bobauža
Nepatinka man šis vardas... Ne vien dėl tos istorijos, bet ir šiaip įpareigojantis toks... O kas jei vaikiukas jautrus, nedrąsus bus? NEpatinka man tokie vardai, kaip Drąsius, Jaunius, ir pan....
Pliukšt
Nepatinka, iškart keistai nuteikia.
Močiutė Eglutė
QUOTE(Šamanė @ 2012 01 06, 14:25)
Man juokingi tie visi jūsų prisikabinimai prie žodžių. Prie 'uždėti vardą' pvz. Jūs nurimkit, nes kaip žmonės nori, taip ir kalba, jūs sakykit 'pavadinti', o kas nori tas tegul sako 'uždėti', nes tikrai juokingai atrodo tas pašiepimas apie kepures ir nukritimus smile.gif man asocijuojasi su mokyklos skundikėm, moksliukėm, kurios sakydavo 'mokytoja, mokytoja Jonas neparašė nosinės!!' smile.gif suaugusios moterys esat, o jau taip smagu prisikabint, kad net saldu ant širdies pataisius kažką pagal save?  biggrin.gif  peace  smile.gif
*

poster_offtopic.gif Taip, žmonės gali kalbėti, kaip nori, kėdę vadinti stalu, dartyti milijonus rašybos klaidų. O bet tačiau, skaitant tokių beraščių post'us, atitinkamą nuomonę susidarai ir apie autoriaus "kompetentingą" nuomonę. Būkit maloni, pasiskaitykit šią temą:
http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=160759
Ąžuolė
Man patinka tokie stiprūs dvasia vardai, ar kaip tai paaiškinti rolleyes.gif Praeis ta sąsaja su ne kokia istorija su laiku ax.gif
Aylin
Tragedija doh.gif
l'eau
žmogžudžio vardo niekada net nesvarstyčiau schmoll.gif
tik aš
turiu giminaitį šiuo vardu... nežinau man tokie vardai... tada ir kitus žmogaus būdo ypatybes pasakančius žodžius reikia verst vardais... Teisius, Nuoširdžius, Tolerančius, Bailius... giminaitis pyskta už tokį vardą ir nemėgsta jo, bet neturi pakankamai drąsos pasikeist...

nors kaip sakoma dėl skonio nesiginčijama smile.gif
evvva
Labai paprastas ,neidomus vardas smile.gif
Ruby Tuesday
QUOTE(tik aš @ 2012 01 11, 22:51)
turiu giminaitį šiuo vardu... nežinau man tokie vardai... tada ir kitus žmogaus būdo ypatybes pasakančius žodžius reikia verst vardais... Teisius, Nuoširdžius, Tolerančius, Bailius... giminaitis pyskta už tokį vardą ir nemėgsta jo, bet neturi pakankamai drąsos pasikeist...

nors kaip sakoma dėl skonio nesiginčijama  smile.gif
*

Nu va, Drasius nedrista vardo pasikeisti biggrin.gif

Tolerancius thumbup.gif

Yra vardas Teisutis, tai manau, kad ji trumpina Teisius...
Rasiux_
po tokių nuotykių Kaune tikrai neduočiau tokio vardo... ir šiaip neduočiau, nes nelabai man jis...
Eva 777
Nepatinka .....net negaliu paaiskint ...........
Alyvuoge
negrazus, asocijuojasi su blogiu...
Mrs.
Negadinkit savo vaikui gyvenimo... Sita istorija nepasimirs nei po penkiu, nei po desimt metu... Net jeigu jus ir vertinat Kedi teigiamai, daug zmoniu ne; argi noretumet, kad jusu vaikas kazkam sukeltu neigiamas asociacijas
Ąžuolė
QUOTE(l'eau @ 2012 01 11, 20:38)
žmogžudžio vardo niekada net nesvarstyčiau schmoll.gif
*

na, bet žmogžudžiai, vagys, prievartautojai ir palaidūnai būna ir kitais vardais. ir retais, ir dažnais smile.gif

QUOTE(Mrs. @ 2012 01 18, 06:55)
Negadinkit savo vaikui gyvenimo... Sita istorija nepasimirs nei po penkiu, nei po desimt metu... Net jeigu jus ir vertinat Kedi teigiamai, daug zmoniu ne; argi noretumet, kad jusu vaikas kazkam sukeltu neigiamas asociacijas
*

aš jaučiu Kedžiui antipatiją, bet prie ko čia jis.
ir aš nei kiek neabejoju, kad pasimirš, nes juk nuolat atsiranda naujų įvykių ir nuo senųjų dėmesys nukrypsta gana greit, kai masinės informavimo priemonės nebeturi ką informuoti apie tą reikalą ar atsiranda įdomesnių, ar išsisprendžia.
Ruby Tuesday
QUOTE(Ąžuolė @ 2012 01 20, 21:31)
na, bet žmogžudžiai, vagys, prievartautojai ir palaidūnai būna ir kitais vardais. ir retais, ir dažnais  smile.gif
*

Bet ne visi tokie garsus...
Ąžuolė
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2012 01 20, 22:10)
Bet ne visi tokie garsus...
*

na jau... tas pats Henrikas, Viktorijos abi, jei jau taip siet. ohoho kaip "nuskambėjo".
na gal aš tiesiog nenoriu per daug girdėt apie tą istoriją, ir negirdžiu. ar daug žmonių liko, kam įdomi Kedžių istorija? įtariu, gretos gerokai apmažo, o kiek to laiko tepraėjo...
na nenoriu čia ginti to vardo, pati vaiko taip nepavadinčiau, bet tikrai ne dėl kažkokios istorijos. stiprus, skambus, lietuviškas vardas. mama mane norėjo pavadint Rūta, bet pamatė kurčią mergaitę Rūtą, taigi, sugalvojo kitą vardą (nesidžiaugiu aš juo). na, ar ne kvaila TIK dėl kažkokio kito, visiškai svetimo žmogaus aplenkti šį vardą?
Ruby Tuesday
As vaiko Henriku irgi nepavadinciau todel, kad su Henriku Daktaru man asocijuojasi...
sena niekšė
žmogžudžio vardo niekada net nesvarstyčiau

o pagrindinis pedofilas buvo Andrius. tai darbar visi Andriai turi po žemėm užsikast (o ypač Kubilius) lotuliukas.gif
Giuste
QUOTE(Mrs. @ 2012 01 18, 05:55)
*

O as manau, kad kvaila varda sieti su kazkokiais ivykiais, gi nezinome, kas bus rytoj, kokiu vardu zmogus ten taps kokiu nusikalteliu, prievartautoju, tai ka bendravardziams vardus keisti?
_Alba_
Oij ne ne ne ne lotuliukas.gif
Iškart asociacijos su Kedžiais doh.gif
Tekantisaule
Negrazus... schmoll.gif
jurni
http://www.youtube.com/watch?v=5kTrzg9kmBE
pažiūrėkit pačią pradžią
alisa1
QUOTE(Mrs. @ 2012 01 18, 05:55)
*

Pritariu 100 proc. 4u.gif
micietta
rolleyes.gif jez marija, kokios cia visos prietaringos. Vardas kaip vardas.Yra ir grazesniu, bet ne del asociaciju.
Mrs.
QUOTE(micietta @ 2012 03 25, 12:42)
rolleyes.gif jez marija, kokios cia visos prietaringos. Vardas kaip vardas.Yra ir grazesniu, bet ne del asociaciju.
*

Nori nenori, Drasius yra retas vardas ir tikrai kelia Garliavos istorijos associacijas. Po 2-3 metu tam vaikui reikes pasirodyti darzelyje. Tikrai nenoreciau, kad mano mazam vaikui tektu kesti bet kokius su Kedziais susijusius komentarus. LT pilieciai 50/50 pasidalije tuo klausimu, tad izeidzianciu komentaru tikrai bus. O jeigu ne LT gyveni, tada is vis kam toki varda duoti -nieks jo neistars.
moony
Jeigu nebūtų tos istorijos tai niekas nesikabinėtų prie vardo, o dabar tokioje Lietuvoje, kur toks vardas nėra dažnas tai manau atsiras norinčių pasikabinėti prie vardo.
estete
Na, tikrai, šiuo metu su šiuo vardu asociacijos nekokios, nors jei ne ta Garliavos istorija, tai būtų vardas kaip vardas smile.gif
Vilma-Ieva
Man tai labai gražus vardas. wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.