Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Drąsius
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3, 4
Miss_E
po tokios kauno istorijos, vaikui savo tokio vardo tikrai nedeciau schmoll.gif
Muskatinne
Žinoma, kol sūnelis paaugs, pasimirš ta istorija, bet.... aš taip pat susilaikyčiau
rivje
4u.gif man asmeniskai grazus vardukas ir reiksme labai gera smile.gif
Onelė
Net nekiltų abejonių, ar atsisakyti šio vardo sūnui. Kad ir koks gražus jis man būtų, bet dabartiniai įvykiai, susiję su šio vardo savininku, nulemtų apsisprendimą. Juk artimiausius metus tikrai negalėsite svetimoje aplinkoje ramiai kreiptis į vaiką, neišprovokuodami keisto aplinkinių dėmesio, nors ir trumpam. Bet kuris atsisuks pasižiūrėti, kur tas Drąsius g.gif . Patiems bus nesmagu garsiai tarti vaiko vardą verysad.gif .
***Žaltvykslė
Prie ko čia ta tragedija?
Tai ir Aido nebegalima duoti, ir Violetos, ir Deimantė- jau kaip kokios vargšelės vardas....

O kiek visokių prievartautrojų , žudikų, vagių yra su pačiais įvairiausiais vardais.... doh.gif

kristalcik25
QUOTE(***Žaltvykslė @ 2010 02 12, 22:28)
Tai ir Aido nebegalima duoti, ir Violetos, ir Deimantė- jau kaip kokios vargšelės vardas....

O kiek visokių prievartautrojų , žudikų, vagių yra su pačiais įvairiausiais vardais.... doh.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
grazus vardas thumbup.gif
ecstasy
QUOTE(***Žaltvykslė @ 2010 02 12, 21:28)

*

labai pritariu, teisingas pastebejimas drinks_cheers.gif
Genute5
Gražus vardas, vadinčiau ir nekreipčiau dėmesio smile.gif
LapeUrsa
Grazus, bet labai ipareigojantis vardas ax.gif
širlė
nuo tokio vardo tikrai susilaikyciau schmoll.gif
Rasuole144
vardas grazus ir manau, kad tikrai nereiketu sieti jo su kitu zmoniu istorijomis. jeigu ji jau seniai svajojo savo vaikeli pavadinti drasiaus vardu tai ir pirmyn thumbup.gif
kinder_surprise
man asmeniskai negrazus vardas schmoll.gif
Ingute***
negrazus blink.gif taip ir asocijuojasi su skandalais.
Gera-mama
O man labai gražus vardas wub.gif
Asociacijos gal ir ne geriausios, bet, kai vaikas eis į mokyklą, ta istorija jau bus pamiršta, o klasėj tikrai nesėdės 4 Drąsiai, ko negali garantuot dėl Lukų, Tajų,... ir pan.
Soy
O gal
O gal ne
***Žaltvykslė
Dedu galvą, tuoj atsiras labai daug Drąsių ant Lietuvos...nežinau, gerai tai , ar blogai, bet taip bus.
Man tai nieko tas vardas smile.gif
lynn
Na vardas tikrai nieko.
Manau tokiu bus labai daug busimu bendraamziu g.gif
Haske
QUOTE(***Žaltvykslė @ 2010 04 24, 14:02)
Dedu galvą, tuoj atsiras labai daug Drąsių ant Lietuvos...nežinau, gerai tai , ar blogai, bet taip bus.
Man tai nieko tas vardas smile.gif
*

butent,as ir taip manau kad daug atsiras tokiu vardu.
O seip tai grazus vardas

drasius tikras Drasius bus biggrin.gif
Nieko sau
Nepatinka schmoll.gif . Per daug ipareigojantis.
ciuke
QUOTE(lynn @ 2010 04 24, 13:09)

Manau tokiu bus labai daug busimu bendraamziu  g.gif
*

Tikekimes, kad ne rolleyes.gif
muminukas
****Prieš skelbdami naują temą, patikrinkite, ar dar nėra tokios ar labai panašios temos.
Moderatorė muminukas

SoKoLedine
Man nelabai toks vardas berniukui 4u.gif
Arkietė
man vardai su nosinėmis nepatinka
nutė
Kadangi tokių skandalų amžius - kelios savaitės, su juo susijusių vardų daug nebus. Tačiau ir aš manyčiau, kad vardas neturėtų būti įpareigojantis.
kristyyynyte
Visai nieko , bet po sito skandalo nelabai manau ,kad kas nores vadint taip savo vaikus.
Jogailė
Man šiaip negražus šis vardas, o dar ta visa istorija doh.gif Dar labiau sugadino vardą
Ziedlapiux
MAn grazus sis vardas 4u.gif
mamabalta

Man tai keistas vardas. Dabar, tai išvis tik bogos asociacijos. Aš tai nevadinčiau vaiko tokiu vardu, jei žinau žmogų su tokiu vardu ir tokiu liūdnu likimu.
Nebuvau anksčiau girdėjusi tokio vardo, net keista, kokie kūrybingi Kedžio tėveliai prieš tie metų buvo ( nes dabar tai visokių prisigalvoja, bet tada ...
O be to, vardas su nosinėmis, tai g.gif . paskui užsienyje visokie neaiškumai kils, kokie čia "kringeliai"
lynn
QUOTE(GiedrėM @ 2010 01 14, 16:33)
Bet vaiko registruot eis geitai; draugai, giminės, kaimynai, bendradarbiai vardo klaus irgi ne po kelių metų.
*

Vaikui varda renka mama, o ne draugai, gimines, kaimynai ir bendradarbiai tongue.gif ax.gif
Raidiene
QUOTE(kristyyynyte @ 2010 04 26, 23:19)
Visai nieko , bet po sito skandalo nelabai manau ,kad kas nores vadint taip savo vaikus.
*

drinks_cheers.gif be to, negalima vaikui suteikti vardo turint omenyje konkreciai kazkoki asmeni, ypac kuriu jau nera siame pasaulyje, atseit gali nulemti toki pat vaiko likima g.gif
akta
Man nelabai toks vardas schmoll.gif schmoll.gif
gosas
QUOTE(ericaa @ 2010 04 27, 12:36)
Man šiaip negražus šis vardas, o dar ta visa istorija doh.gif Dar labiau sugadino vardą
*

drinks_cheers.gif Drasius gal bailius lotuliukas.gif
ciku_caku
idomus vardas, bet siuo metu schmoll.gif
Latte`
po visu tu ivykiu kazkaip manau kad nelabai butu deti sita varda, ta prasme labai daug asociaciju su siuo vardu
Lyžuka
Objektyviai įvertinti šitą vardą sunku, nes iškart ta baisi istorija prisimena ir manau dar ilgai bus minima, aš asmeniškai tokio vardo neduočiau savo vaikui, gal lemties ir likimo susieto su vardu baimė, nepagrįsta ir be jokios logikos aišku, bet kur ta logika, kai kalbam apie vaikus mirksiukas.gif
Niuta
schmoll.gif
Julia2002
jei patinka sis vardas kodel gi ne
Vike
Man šis vardas neįprastas, neduočiau savo vaikui tokio.
Merseda
Labai gerai pazinojau a.a. Drąsių ir pati dabar laukiuosi sunelio tai galvoju pavadinti jo vardu, jis buvo puikus draugas ,svelnus ir rupestingas vyras ir Tevas is didziosios raides !!!Grazus vardas ir puikus buvo zmogus
Femme Fatale
Labai grazus vardas. Zinote, net mane priverte susimastyti, gal tikrai, jei kada susilauksiu sunelio, pavadinsiu ji siuo vardu smile.gif Na o siaip, pats Kedys, kaip ir Drasutis.
ingridukas
Su laiku istorija pasimirs,o vardas lieka vardu,jei patinka tegu pavadina savo suneli siuo vardu smile.gif
DNG
boze, juokaujat? blink.gif
ich
QUOTE(dange29 @ 2010 05 06, 17:04)
boze, juokaujat? blink.gif
*

drinks_cheers.gif blink.gif savo vaiko tikrai nevadinciau tokiu vardu doh.gif
dezira
ne ne ne jokiu budu,nejuokaukit,tikrai nedekite sito vardo!
Leblon
QUOTE(Latte` @ 2010 05 03, 19:52)
po visu tu ivykiu kazkaip manau kad nelabai butu deti sita varda, ta prasme labai daug asociaciju su siuo vardu
*

pritariu user posted image
astoria
Tokio vardo neduočiau dėl kelių priežasčių:
1. Dabar visi šį vardą sietų su garsiąją istorija.
2. Jeigu istorija greitai nenurims, o vaikas jau bus paaugęs, tikriausiai atsiras "geradarių" jaučiančių pareigą papasakoti vaikui "jo vardo kilmę".
3. Smulkmena, bet jei berniukas mokykloje bus tylus-ramus, dėl tokio vardo jį erzins.
4. Man šis vardas taip pat siejasi su bloga lemtimi-žinojau tik vieną Drąsutį, bet taip pat tragiško likimo.
*KAJA*
Kaip vardas visai gražus, o kas svarbiausia, kad lietuviškas ir net su nosine raidę turi wub.gif
VilijaVVK
man tai jis kazkaip nelimpa tas vardas, bet siaip tai nieko toks smile.gif bet as tai nevadinciau smile.gif
ESLAUDA
Po tokios istorijos nedrisciau pavadinti schmoll.gif
murce
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 05 27, 17:06)
Po tokios istorijos nedrisciau pavadinti  schmoll.gif
*

drinks_cheers.gif
Labai gražus vardas, bet ši istorija doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.