po tokios kauno istorijos, vaikui savo tokio vardo tikrai nedeciau
Žinoma, kol sūnelis paaugs, pasimirš ta istorija, bet.... aš taip pat susilaikyčiau
Net nekiltų abejonių, ar atsisakyti šio vardo sūnui. Kad ir koks gražus jis man būtų, bet dabartiniai įvykiai, susiję su šio vardo savininku, nulemtų apsisprendimą. Juk artimiausius metus tikrai negalėsite svetimoje aplinkoje ramiai kreiptis į vaiką, neišprovokuodami keisto aplinkinių dėmesio, nors ir trumpam. Bet kuris atsisuks pasižiūrėti, kur tas Drąsius
Prie ko čia ta tragedija?
Tai ir Aido nebegalima duoti, ir Violetos, ir Deimantė- jau kaip kokios vargšelės vardas.... O kiek visokių prievartautrojų , žudikų, vagių yra su pačiais įvairiausiais vardais....
Gražus vardas, vadinčiau ir nekreipčiau dėmesio
Grazus, bet labai ipareigojantis vardas
nuo tokio vardo tikrai susilaikyciau
vardas grazus ir manau, kad tikrai nereiketu sieti jo su kitu zmoniu istorijomis. jeigu ji jau seniai svajojo savo vaikeli pavadinti drasiaus vardu tai ir pirmyn
man asmeniskai negrazus vardas
negrazus
O man labai gražus vardas
Asociacijos gal ir ne geriausios, bet, kai vaikas eis į mokyklą, ta istorija jau bus pamiršta, o klasėj tikrai nesėdės 4 Drąsiai, ko negali garantuot dėl Lukų, Tajų,... ir pan.
O gal
O gal ne
Dedu galvą, tuoj atsiras labai daug Drąsių ant Lietuvos...nežinau, gerai tai , ar blogai, bet taip bus.
Man tai nieko tas vardas
Na vardas tikrai nieko.
Manau tokiu bus labai daug busimu bendraamziu
Nepatinka
****Prieš skelbdami naują temą, patikrinkite, ar dar nėra tokios ar labai panašios temos.
Moderatorė muminukas
Man nelabai toks vardas berniukui
man vardai su nosinėmis nepatinka
Kadangi tokių skandalų amžius - kelios savaitės, su juo susijusių vardų daug nebus. Tačiau ir aš manyčiau, kad vardas neturėtų būti įpareigojantis.
Visai nieko , bet po sito skandalo nelabai manau ,kad kas nores vadint taip savo vaikus.
Man šiaip negražus šis vardas, o dar ta visa istorija
MAn grazus sis vardas
Man tai keistas vardas. Dabar, tai išvis tik bogos asociacijos. Aš tai nevadinčiau vaiko tokiu vardu, jei žinau žmogų su tokiu vardu ir tokiu liūdnu likimu. Nebuvau anksčiau girdėjusi tokio vardo, net keista, kokie kūrybingi Kedžio tėveliai prieš tie metų buvo ( nes dabar tai visokių prisigalvoja, bet tada ... O be to, vardas su nosinėmis, tai
Man nelabai toks vardas
idomus vardas, bet siuo metu
po visu tu ivykiu kazkaip manau kad nelabai butu deti sita varda, ta prasme labai daug asociaciju su siuo vardu
Objektyviai įvertinti šitą vardą sunku, nes iškart ta baisi istorija prisimena ir manau dar ilgai bus minima, aš asmeniškai tokio vardo neduočiau savo vaikui, gal lemties ir likimo susieto su vardu baimė, nepagrįsta ir be jokios logikos aišku, bet kur ta logika, kai kalbam apie vaikus
jei patinka sis vardas kodel gi ne
Man šis vardas neįprastas, neduočiau savo vaikui tokio.
Labai gerai pazinojau a.a. Drąsių ir pati dabar laukiuosi sunelio tai galvoju pavadinti jo vardu, jis buvo puikus draugas ,svelnus ir rupestingas vyras ir Tevas is didziosios raides !!!Grazus vardas ir puikus buvo zmogus
Labai grazus vardas. Zinote, net mane priverte susimastyti, gal tikrai, jei kada susilauksiu sunelio, pavadinsiu ji siuo vardu
Su laiku istorija pasimirs,o vardas lieka vardu,jei patinka tegu pavadina savo suneli siuo vardu
boze, juokaujat?
ne ne ne jokiu budu,nejuokaukit,tikrai nedekite sito vardo!
Tokio vardo neduočiau dėl kelių priežasčių:
1. Dabar visi šį vardą sietų su garsiąją istorija. 2. Jeigu istorija greitai nenurims, o vaikas jau bus paaugęs, tikriausiai atsiras "geradarių" jaučiančių pareigą papasakoti vaikui "jo vardo kilmę". 3. Smulkmena, bet jei berniukas mokykloje bus tylus-ramus, dėl tokio vardo jį erzins. 4. Man šis vardas taip pat siejasi su bloga lemtimi-žinojau tik vieną Drąsutį, bet taip pat tragiško likimo.
Kaip vardas visai gražus, o kas svarbiausia, kad lietuviškas ir net su nosine raidę turi
man tai jis kazkaip nelimpa tas vardas, bet siaip tai nieko toks
Po tokios istorijos nedrisciau pavadinti
|