Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: adenoidai- V
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų sveikata > Ligos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Asveja
As tai butinai dukryte dar kitam LOR parodysiu, nes apie ta gydytoja pas kuria mes buvome ne kokie atsiliepimai.
*Unna*
QUOTE(Amelita @ 2010 11 16, 11:51)
Sveikutes, ka  tik mano vaikeliui buvo atliktas adenoidu salinimas. Adenoidai antro lygio. Kol kas tiek tik zinau. Nes su vaiku vyras ligoninej. O as su maziuke namie.

Operavo santariskese, gyd. Gradauskiene.

O jūsų mergytė gal tokia šviesi, garbanota bigsmile.gif

QUOTE(Asveja @ 2010 11 16, 13:42)
Manau viskas gerai jus dukrytei, vakar viena mergyte operavo irgi adenoidus, tai sese sakepo valandos kokios jau lakste ta mergyte. O jos berniukui tonziles su adenoidais salino, tai jam nelabai kaip, gerti nenorejo, tai lasaline pastate, nu siandien jau sake gerai jauciasi, tai gal namucio jau isleis smile.gif

Čia gal apie mus, maniškė bėgiojo tik atsibudus, bet seselės gulėt liepė ax.gif

Jalka, bet ir gydytoja, žodžių trūksta blink.gif O jūs tyrimų kartot nebandėt, ar iš venos geležies tyrimą padaryt g.gif
LoveIs
QUOTE(Rianka @ 2010 11 16, 17:16)
Mamos, o Klinikose irgi duoda tabletytę išgerti prieš išsinešant iš palatos?  g.gif
*

Kai kuriems duoda tablete, kai kuriems suleidzia..
Mano merginai i uzpakali leido unsure.gif
Amelita
QUOTE(Vanilinė @ 2010 11 16, 17:50)
O jūsų mergytė gal tokia šviesi, garbanota bigsmile.gif
Čia gal apie mus, maniškė bėgiojo tik atsibudus, bet seselės gulėt liepė ax.gif
Jalka, bet ir gydytoja, žodžių trūksta blink.gif O jūs tyrimų kartot nebandėt, ar iš venos geležies tyrimą padaryt g.gif
*

Aga, garbanota ir sviesi. Su tetuku buvo. O jusu Juste? 4u.gif Kuri moka zaisti domino? g.gif

Man tik keista gyd. Gradauskiene tam israsymo lape parase, kad pas mus
tonziles antro laipsnio,, nuo ju mus kankina sloga, nosis uzburkus ir t.. Mum operavo adenoidus. Manau, kad suklydo rasydama, t.y. kopijuodama kompu. Reiks jai paskambinti.
jalka
QUOTE(Vanilinė @ 2010 11 16, 18:50)

*

dabar nebandysiu,maniskei balti chalatai-paranoja kelia..jau kol tyrimus pasidarem klykimu isteriju buvo..pagersim gelezi,pasimaitinsim sveikiau,gal atsistatys..na o jei nepavyks taip greit-velniai nemate,neeis i ta darzeli ilgiau doh.gif
issioperuosim veliau...
is pradziu labai pykau,viriau..dabar atvesau..yra kaip yra..ligoniuke mano wub.gif
*Unna*
QUOTE(Amelita @ 2010 11 16, 18:05)
Aga, garbanota ir sviesi. Su tetuku buvo. O jusu Juste?  4u.gif Kuri moka zaisti domino? g.gif

Man tik keista gyd. Gradauskiene tam israsymo lape parase, kad pas mus
tonziles antro laipsnio,,  nuo ju mus kankina sloga, nosis uzburkus ir t..  Mum operavo adenoidus. Manau, kad suklydo rasydama, t.y. kopijuodama kompu. Reiks jai paskambinti.

Aha, ta pati biggrin.gif Domino pirmą kartą žaidė biggrin.gif Taip ir pagalvojau apie jus, kai parašėt kad su tėtuku buvo smile.gif
Gali būti kad suklydo. O jūs namie jau, kaip jaučiasi dukrytė?
Maniškė bėgioja lyg niekur nieko, didžiausia bėda - ta vieta kur kateteris buvo, nors realiai ten nieko nesimato, pamatė pleistrą priklijuotą ir viskas, skauda biggrin.gif Net prisiliest neleidžia.
Papildyta:
Jalka, dar iš Amway geležis yra, nežinau ar nuo jos, bet hemoglobinas susitvarkė 4u.gif
Asveja
QUOTE(Vanilinė @ 2010 11 16, 21:40)
Aha, ta pati biggrin.gif Domino pirmą kartą žaidė biggrin.gif  Taip ir pagalvojau apie jus, kai parašėt kad su tėtuku buvo smile.gif
Maniškė bėgioja lyg niekur nieko, didžiausia bėda - ta vieta kur kateteris buvo, nors realiai ten nieko nesimato, pamatė pleistrą priklijuotą ir viskas, skauda biggrin.gif Net prisiliest neleidžia.
Papildyta:
Jalka, dar iš Amway geležis yra, nežinau ar nuo jos, bet hemoglobinas susitvarkė 4u.gif
*

O kaip ta gelezis konkreciau vadinasi ax.gif JAU RADAU smile.gif
Amelita
QUOTE(Vanilinė @ 2010 11 16, 19:40)
Aha, ta pati biggrin.gif Domino pirmą kartą žaidė biggrin.gif  Taip ir pagalvojau apie jus, kai parašėt kad su tėtuku buvo smile.gif
Papildyta:
*

Jaucias gerai, jau namie. Po operacijos visai dukryte nemiegojo ir dabar dar nemiega. Nors kelemes 7 val. Tik man klausimas kada galima eiti i lauka? Vyras nepaklause. Ir kaip dabar nosi priziuret? Ka nors daryti reikia ar ne? Ir tam lapuke kur parase, diagnoze ir kaip elgtis po operacijos, tai kaip suprantu ten del maisto tai tik tiems kas anginas operuoja. O kokio laipsnio pas jus adenoidai? Jums sake pasirodyti po savaites?

Gali parasyti ka jums parase tam lape prie pagrindines ligos ir ka prie Pirmines apziuros, tipo ka rado per apziura.

Aciu.
Amelita
Skambinau gyd. sake i lauka galima eiti tik po savaites, jokiu nosies praplovimu, jokiu vaistu i nosi, gali buti naudojami tik geriami vaistai. O del tos ryklines tonziles, tai sake cia lotyniskai yra adenoidai. O as anksciau galvojau, kad tonziles yra angina.

Po savaites liepe apsilankyti, tada ji dirbs. Kaip tik bus apsilankymas per mano dukreles gimtadieni.

Vakar maziuke uzmigo tik 23.30. Paskui pabudo apie 24 val. Ir taip verke, pasikukciodama, manau arba kaz ka prisimine, ar ko issigando. Dabar dar miega.
Nosyte kvepuojant girdisi tokia uzgulta, paburkusi.
jalka
ka tik skambinau savo daktarei
ji pakraupo ,kad neoperavo... doh.gif sako,kaip jie nori kad vaiko hemoglobinas butu aukstas jei ji serga i menesi po pora kartu-sako tai neimanoma doh.gif
o priedo,dar adenoiduose pastovus infekcijos zidinys,kuris taip pat neduoda kilti hemoglobinui....zodziu dabar nebezinau ka daryt... doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Asveja
QUOTE(jalka @ 2010 11 17, 11:18)
ji pakraupo ,kad neoperavo... doh.gif  sako,kaip jie nori kad vaiko hemoglobinas butu aukstas jei ji serga  i menesi po pora kartu-sako tai neimanoma doh.gif
o priedo,dar adenoiduose pastovus infekcijos zidinys,kuris taip pat neduoda kilti hemoglobinui....zodziu dabar nebezinau ka daryt... doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif
*

Joooo, tikrai jusu gydytoja teisi, ligeles labai hemoglobina musa ypac jeigu vaikuciams jis linkes kristi verysad.gif Bet gal pavyks gi ji pakelti jums smile.gif
kilka
QUOTE(LoveIs @ 2010 11 16, 18:51)
Kai kuriems duoda tablete, kai kuriems suleidzia..
Mano merginai i uzpakali leido  unsure.gif
*

Maniškei tai tokiu lašiukų sulašino į nosi kai operavo adenoidus,o šia vasara teko ekstra tonzilę šalinti,pirmą operaciją darė iškart dar tą pačią diena,nes guldė vos tik pamatė vaiko gerklę( buvo supūliavusi viena tonzilė doh.gif ) tai irgi lašino į nosytę.
Pūlius pravalė,bet po poros dienų teko tą pačią tonzilę šalinti verysad.gif nes pasirodo beveik per visa kaklą gilyn pūliai buvo nuėję ir nenorėjo gyti.Tai prieš šalinimo operacija davė tablete.
Tai suprask kaip nori,matyt nuo anesteziologo priklauso kaip ir kas.
Amelita
QUOTE(jalka @ 2010 11 17, 09:18)
ji pakraupo ,kad neoperavo... doh.gif  sako,kaip jie nori kad vaiko hemoglobinas butu aukstas jei ji serga  i menesi po pora kartu-sako tai neimanoma doh.gif
o priedo,dar adenoiduose pastovus infekcijos zidinys,kuris taip pat neduoda kilti hemoglobinui....zodziu dabar nebezinau ka daryt... doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif
*

Gal geriausia butu, jei abi gyd. pasikalbetu telefonu... Gal susikalbes?

Sekmes.
Asveja
QUOTE(Amelita @ 2010 11 17, 12:50)
Gal geriausia butu, jei abi gyd. pasikalbetu telefonu... Gal susikalbes?

Sekmes.
*

Pritariu, as turbut taip ir daryciau drinks_cheers.gif
jalka
tai LOR butu operavus...
esme tame kad anesteziologe NELEIDO.
ziuresim,kazkokia iseiti rasim..musu daktare pasiule varianta..bet viesai nerasysiu blush2.gif
tik vel neramu-kad tik butu viskas gerai doh.gif

rada dar tokia lentele..isvis susibalamutinau
HGB
Hemoglobinas
Hemoglobino kraujyje sumažėti gali, esant mažakraujystei, nusilpus organizmui, po sunkių ligų, operacijų, ūmių infekcijų metu. Be to, pakankamai hemoglobino organizmas gali negauti, netinkamai maitinantis, kai su maistu gaunama nepakankamai geležies.
Hemoglobino gali padidėti sergant kai kuriomis sunkiomis lėtinėmis ligomis, smarkiai vemiant. 1 d 152-235 g/l
2-6 d 150-240 g/l
14-23 d 127-187 g/l
24-37 d 103-179 g/l
40-50 d 90-103 g/l
2-2,5 mėn 92-150 g/l
5-7 mėn 101-129 g/l
8-10 mėn 105-129 g/l
11-13,5 mėn 107-131 g/l
1,5-3 m 108-128 g/l
5 m 111-143 g/l
pagal ta lentele mums norma yra 108-128...pas mus 109 doh.gif tai kaip ir telpam i norma
astraline23
4u.gif sveikos mamytes, mes jau ryt 8 val Kaune turim but, tikiuosi viskas bus gerai, bijau kaip mazius reaguos ligoninej, kai krauja eme, taip klyke, net paciai sirdi suspaude verysad.gif tai dabar tik noriu kadf viskas utu geraiu blush2.gif
Asveja
QUOTE(astraline23 @ 2010 11 17, 15:17)
4u.gif sveikos mamytes, mes jau ryt 8 val Kaune turim but, tikiuosi viskas bus gerai, bijau kaip mazius reaguos ligoninej, kai krauja eme, taip klyke, net paciai sirdi suspaude verysad.gif  tai dabar tik noriu kadf viskas utu geraiu blush2.gif
*

Laikykites 4u.gif kad viskas praeitu sklandziai.
knopke*
tonzilitas ir yra angina, tik lotyniskai..pvz letinis tonzilitas man, tai reiskia, pastovi angina, paraude ir tt. 4u.gif
Amelita
cituota is cia

citata. Anot mediko, labai dažnai ryklės skausmas suvokiamas kaip tonzilitas arba angina

Tai gaunas, jei tik tonzilitas, tai angina.

citata is cia apie adenoidus

citata. Sveiki, įprasto dydžio adenoidai (ryklinė tonzilė) ir gomurinės tonzilės yra labai svarbūs vaiko imunitetui. Tačiau jeigu jie per dideli ar dėl nuolatinių uždegimų patys tapę užkrato šaltiniu, gali sukelti dažnus ausyčių uždegimus.

Bet jei ryklinis tonzilitas, tai cia jau adenoidai.

Daugiau nesigincysiu. Bet siandien man operavusi gyd. pasake, kad ryklines tonziles yra adenoidai. 4u.gif Turiu ja tiket.

knopke*
as ir nesigincijau, tik medicininskai visuomet daktarai kalba , jog angina tai tonzilitas..man bent jau neteko girdeti apie ryklini tonzilita, nors operavo mums ir adenoidus ir tonziles 4u.gif kadangi pas mane letinis tonzilitas, tai as ir pakomentavau, bet neieskau teisybes..nuejus pas daktare, visuomet isgirstu tokia diagnose.
paklausiau giminaites apie ryklini tonzilita....na, ji daktare yra, sake, jog adenoidai ir polipai, tai vienas ir tas pats, o tonzilitas-tai viskas , kas susije su gerkle ir tonzilem 4u.gif
bet daktaru terminai ne visada mums suprantami..bet mums operavo adenoidus tai tokios frazes negirdejau..kalbejo apie adenoidus-polipus, o kai plove tonziles kalba ejo tik apie tonziles, tonzilitus..
*Unna*
QUOTE(Amelita @ 2010 11 16, 21:57)
Jaucias gerai, jau namie. Po operacijos visai dukryte nemiegojo ir dabar dar nemiega. Nors kelemes 7 val. Tik man klausimas kada galima eiti i lauka? Vyras nepaklause. Ir kaip dabar nosi priziuret? Ka nors daryti reikia ar ne? Ir tam lapuke kur parase, diagnoze ir kaip elgtis po operacijos, tai kaip suprantu ten del maisto tai tik tiems kas anginas operuoja. O kokio laipsnio pas jus adenoidai?  Jums sake pasirodyti po savaites?

Gali parasyti ka jums parase tam lape prie pagrindines ligos ir ka prie Pirmines apziuros, tipo ka rado per apziura.

Aciu.

Buvau aš jau vakar poliklinikoj nedarbingumą pratęst, tai palikau išrašą. Bet kiek atsimenu pas mus buvo parašyta II laipsnio adenoidų šalinimas. Eisiu dar penktadienį, paprašysiu kad atšviestų.
Irgi liepė atvažiuot po savaitės apžiūrai, ir savaitę į lauką neleisti. Va dar atsimenu buvo parašyta kad vaikui nerekomenduojama daug judėti (bėgioti, sportuoti) 4u.gif
Amelita
QUOTE(Vanilinė @ 2010 11 17, 20:13)
Buvau aš jau vakar poliklinikoj nedarbingumą pratęst, tai palikau išrašą. Bet kiek atsimenu pas mus buvo parašyta II laipsnio adenoidų šalinimas. Eisiu dar penktadienį, paprašysiu kad atšviestų.
Irgi liepė atvažiuot po savaitės apžiūrai, ir savaitę į lauką neleisti. Va dar atsimenu buvo parašyta kad vaikui nerekomenduojama daug judėti (bėgioti, sportuoti) 4u.gif
*

Man vyrui tai dave du tuos epikrizes lapus. Kur tu siandien nunesei i poliklinika.
Pas mus prie pagrindines ligos parasyta adenoidai.
O apie apziura idomu ka ji parase.

O kodel jus operavotes? Primink.

*Unna*
QUOTE(Amelita @ 2010 11 17, 20:31)
Man vyrui tai dave du tuos epikrizes lapus. Kur tu siandien nunesei i poliklinika.
Pas mus prie pagrindines ligos parasyta adenoidai.
O apie apziura idomu ka ji parase.

O kodel jus operavotes? Primink.

Man tik vieną davė, net nepagalvojau kad reik kopiją iš karto pasidaryt.
Pas mus adenoiduose buvo infekcijos židiniai, sirgdavo dažnai, dėl to ir rekomendavo operuotis.

Kaip mažylė šiandien, geriau?
Amelita
QUOTE(Vanilinė @ 2010 11 17, 20:55)
Man tik vieną davė, net nepagalvojau kad reik kopiją iš karto pasidaryt.
Pas mus adenoiduose buvo infekcijos židiniai, sirgdavo dažnai, dėl to ir rekomendavo operuotis.

Kaip mažylė šiandien, geriau?
*

Mazyle dienos metu jaucias puikiai. Taciau, kai uzmiega naktinio miego. Tai mazdaug praejus valandai ji pradeda verkti, saukti taip isteriskai. Pradejo vakar ji nuo verkimo taip tampytis, atrodo tuoj apsivems. Tai kaz kiek isspjove tokiu kaip gleiviu su krauju.

Vos nuraminu. O ryte jau viskas gerai.

Kaip jus?
JOLINTA
o mums rytoj operacija.kal katra operavotes kkm ,kur tik diena nebuni,padaro operacija ir paleidzia,kazin kiek laiko laiko dar po operacijos
77edita77
Mums vakar išoperavo adenoidus (antro laipsnio) uždegiminiai. Prieš operaciją mes gėrėmė tokią tabletėlę, apie 9.20 paėmė vaikiuką, o 10.10 atnešė į palatą ir 15.00 išvažiavome į namus. Jaučiamės gerai, vaikas linksmas.
Asveja
QUOTE(77edita77 @ 2010 11 18, 15:21)
Mums vakar išoperavo adenoidus (antro laipsnio) uždegiminiai. Prieš operaciją mes gėrėmė tokią tabletėlę, apie 9.20 paėmė vaikiuką, o 10.10 atnešė į palatą ir 15.00 išvažiavome į namus. Jaučiamės gerai, vaikas linksmas.
*

O del kokios priezasties operavo, nes mus apziurejusi LOR Santariskese rugsejo pradzioj, konstantavo adenoidus II laipsnio, bet paskyrus purskala i nosi NASONEX, pasake ji vartoti menesi, ir po metu pasirodyti tik g.gif Savaite pavartojus vaikui taip uzgule nosis, kad gera savaite bandem visaip ja atkimsti. Dabar darysimes alergionius tyrimus ir tada vel pas LOR, tik pas kita, nes apie musu buvusia sklando ne kokie gandai doh.gif
77edita77
[quote=Asveja,2010 11 18, 14:25]
O del kokios priezasties operavo, nes mus apziurejusi LOR Santariskese rugsejo pradzioj, konstantavo adenoidus II laipsnio, bet paskyrus purskala i nosi NASONEX, pasake ji vartoti menesi, ir po metu pasirodyti tik g.gif Savaite pavartojus vaikui taip uzgule nosis, kad gera savaite bandem visaip ja atkimsti. Dabar darysimes alergionius tyrimus ir tada vel pas LOR, tik pas kita, nes apie musu buvusia sklando ne kokie gandai doh.gif
*

[/q
Nuolatiniai sirgimai, ausų uždegimai, slogos ir gerklės. Nuo 10.22 iki 11.10 gulėjome 2 k. ligoninėje. Į mėnesį geriam 2 k. antibiotikus ir... Ši operacija buvo, mūsų paskutinė viltis. Mums operavo Kauno 2-ojoi ligoninei, labai gera gyd. Kalbėjausi su kitomis mamomis, kurios darėsi Vilniuje, tai kaip nupasakojo, kad net baisu, o čia nieko panašaus nebuvo. Mums 3,5 m.
Asveja
[quote=77edita77,2010 11 18, 15:43]
[quote=Asveja,2010 11 18, 14:25]
*

[/q
Nuolatiniai sirgimai, ausų uždegimai, slogos ir gerklės. Nuo 10.22 iki 11.10 gulėjome 2 k. ligoninėje. Į mėnesį geriam 2 k. antibiotikus ir... Ši operacija buvo, mūsų paskutinė viltis. Mums operavo Kauno 2-ojoi ligoninei, labai gera gyd. Kalbėjausi su kitomis mamomis, kurios darėsi Vilniuje, tai kaip nupasakojo, kad net baisu, o čia nieko panašaus nebuvo. Mums 3,5 m.
*

[/quote]

Aisku, nu jusu atveju as irgi nieko nelaukciau, operuociau, nu mes tai nesergam 3xtfu,(buna karts nuo akrto koia slogyte ar gerkles paraudimas), bet kvepuojam naktim labai sunkiai, istysai beveik pro burnyte. Mums irgi 3.5 metuku smile.gif
Man kazkaip jau baisoka operuoti, nors daugumai viskas praeina lengvai ir be komplikaciju.
knopke*
nera ko bijoti, nes kai 2 kartus patyrus tai, tai tikrai nuosirdziai galiu pasakyti, kad viskas gerai bus...tik gal enramina narkoze, bet ji ne tokia kaip suaugusiam, nebijoki, uztad vaikui buna gerai..tik as save grauziu, kad kai operavi adenoidus nesalino tonziliu, bet matyt, taip buvo skirta, nes po poros metu prasidejo bedos ir teko vel narkoze gaut
Asveja
QUOTE(MEET @ 2010 11 18, 15:53)
nera ko bijoti, nes kai 2 kartus patyrus tai, tai tikrai nuosirdziai galiu pasakyti, kad viskas gerai bus...tik gal enramina narkoze, bet ji ne tokia kaip suaugusiam, nebijoki, uztad vaikui buna gerai..tik as save grauziu, kad kai operavi adenoidus nesalino tonziliu, bet matyt, taip buvo skirta, nes po poros metu prasidejo bedos ir teko vel narkoze gaut
*

Jus jau uzsigrudinusi, kaip sakant 4u.gif
As dabar skaitineju, domiuosi, kaupiu visas zinias, ir po alergologu bus matyti, kas cia mums kvepuoti trukdo. LOR del tonziliu ne zodzio neuzsimine, tai manau su jom bedu nera, tik, kad nebutu paskui tu bedu, nes kaip minejau anksciau viena operacija kokiu 5-6 metuku dar laukia verysad.gif nors nesudetinga, bet su narkoze gi.
77edita77
Tikrai nėra ko bijoti, būkite drąsios. Vaikas nieko neprisimena,net nesuprato. Aš labai gailiuosi, kad anksčiau jų neoperavau, nes apie tai nieko nebuvau girdėjusi. Mūsų pediatrė apie tai , net neužsiminė, kad gali būti adenoidai. O nuomonių daug ir įvairių.
Amelita
QUOTE(Asveja @ 2010 11 18, 13:25)
*

Kokia jos pavarde? Gal Reklaitiene?
Asveja
QUOTE(Amelita @ 2010 11 18, 16:55)
Kokia jos pavarde? Gal Reklaitiene?
*

Nea, MANIKIENE berods. O Reklaitiene irgi ne kokia? Kad pas normalia pakliuti ax.gif
Amelita
QUOTE(Asveja @ 2010 11 18, 14:57)
Nea, MANIKIENE berods. O Reklaitiene irgi ne kokia? Kad pas normalia pakliuti ax.gif
*

Mes buvome pas Reklaitiene karta, tai daugiau ir nezinau kokios ten pavardes kitu.

Man tai labiau patinka eiti pas gyd. kuri ir apziuri, o paskui jei reikia paskiria operacija, kuri ir pati atlieka. Pvz. Gradauskiene. Tai kelis kartus buvom pas Gradauskiene.
Asveja
QUOTE(Amelita @ 2010 11 18, 17:07)
Mes buvome pas Reklaitiene karta, tai daugiau ir nezinau kokios ten pavardes kitu.

Man tai labiau patinka eiti pas gyd. kuri ir apziuri,  o paskui jei reikia paskiria operacija, kuri ir pati atlieka. Pvz. Gradauskiene.  Tai kelis kartus buvom pas Gradauskiene.
*

Sesuo vede pas ja berniuka apziurai, sake labai amloni ir nuodugniai apziurejo, tik paskyre operacija pas Sakalinska.
kristegri
mes pirmadieni pas I.EIDIETIENE 2 operavomes, labai patenkinta esu, maniske kaip nieko neuve jaucias, operavo aip pat 2lygios adenoidus, del karsciavimo, besikartojancio.
Gied
Pasikartosiu su klausimu - kiek davete gydytojui ir anesteziologui uz operacija adenoidu? Brukstelkit i az. Aciu 4u.gif
Amelita
QUOTE(Gied @ 2010 11 18, 15:28)
Pasikartosiu su klausimu - kiek davete gydytojui ir anesteziologui uz operacija adenoidu? Brukstelkit i az. Aciu  4u.gif
*

Nieko nemokejau.
*Unna*
QUOTE(Amelita @ 2010 11 18, 09:57)
Mazyle dienos metu jaucias puikiai. Taciau, kai uzmiega naktinio miego. Tai mazdaug praejus valandai ji pradeda verkti, saukti taip isteriskai.  Pradejo vakar ji nuo verkimo taip tampytis, atrodo tuoj apsivems. Tai kaz kiek isspjove tokiu kaip gleiviu su krauju.

Vos nuraminu.  O ryte jau viskas gerai.

Kaip jus?

Gydytoja minėjo, kad gali būti kraujavimo, sakė nieko baisaus.
Maniškė normaliai, nepasakyčiau kad vaikas po operacijos. Tik kaip tik miega daug, gal čia po narkozės taip g.gif

QUOTE(Asveja @ 2010 11 18, 14:57)

Mums teko pas abi pakliūti. Pavasarį buvom pas Manikienę, tai apžiūrėjus paskyrė lašiukų geriamų, ir liepė po pusmečio pasirodyt. O po to pusmečio papuolėm pas Reklaitienę, tai ji iškart operacijai užrašė. Tai nežinau, ar taip pablogėjo viskas, ar kaip g.gif
Asveja
QUOTE(Vanilinė @ 2010 11 18, 20:16)

Mums teko pas abi pakliūti. Pavasarį buvom pas Manikienę, tai apžiūrėjus paskyrė lašiukų geriamų, ir liepė po pusmečio pasirodyt. O po to pusmečio papuolėm pas Reklaitienę, tai ji iškart operacijai užrašė. Tai nežinau, ar taip pablogėjo viskas, ar kaip g.gif
*

Mums Manikiene pirma karta buvo israsius Lyphomiosot lasiuku ir Imuwash, pasirodyt pasake po triju menesiu, tada jau galutinai konstantavo adenoidus II laipsnio ir israse Nasonex purskala, tada pasake atvaziuoti po metu, nebent pediatre anksciau sius. As metu nelauskiu, vaiaks sunkiai kvepuoja, uztat iki pavasario, noriu su alergologais pabendrauti, isisaiskinti ar kokios alergijos neturime (kad pavasari jei ka nepaumetu) ir paskui pas LOR.
kristegri
maniške ir pora naktu blogai miegojo, verke, blaškes...klausiu ar ka skauda, pyksta, bet va jau šianakt viskas gerai. pirmadieni operavo.
knopke*
taigi norkoze siek tiek juk irgi vaika veikia..nesvarbu, kad ji nestipri, bet siaip ar taip narkoze...ir kiekvienas vaikas skirtingas ir skirtingai viska pernesa..mes adenoidu nepajutom visai, rodes, kad niekas nieko nedare jai biggrin.gif o su tonzilem, savaitele truputi reikejo pasikankint, skausmas budavo ryte ir vakare
Amelita
QUOTE(kristegri @ 2010 11 18, 21:50)
maniške ir pora naktu blogai miegojo, verke, blaškes...klausiu ar ka skauda, pyksta, bet va jau šianakt viskas gerai. pirmadieni operavo.
*

Dukryte operavo antradieni, tai sianakt siek tiek lyg pazyze, bet jau nebeverke, taip isteriskai kaip anas naktis.
77edita77
QUOTE(kristegri @ 2010 11 18, 16:16)
mes pirmadieni pas I.EIDIETIENE 2 operavomes, labai patenkinta esu, maniske kaip nieko neuve jaucias, operavo aip pat 2lygios adenoidus, del karsciavimo, besikartojancio.
*

Mes taip pat pas I.Eidietienę 2 ligoninei operavomės trečiadienį adenoidus II l. Labai šauni gydytoja, esame patenkinti. kaip jus jaučiatės? Ar važiuosit pasirodyti gydytojai ?
Skorpe
nu mums, jie is naujo nesusirgsim laukia operacija kita savaite...pirmadieni pasidarom tyrimus ir siuntima pasiimam, skambinai gydytojai ir operuos kazkuria diena. tikiuosi viskas greitai ir neskausmingai unsure.gif
Asveja
QUOTE(Skorpe @ 2010 11 19, 14:31)
nu mums, jie is naujo nesusirgsim laukia operacija kita savaite...pirmadieni pasidarom tyrimus ir siuntima pasiimam, skambinai gydytojai ir operuos kazkuria diena. tikiuosi viskas greitai ir neskausmingai  unsure.gif
*

Jau kaip nors pasisaugokite, kiek gi cia dieneliu beliko 4u.gif

Mes gavome siuntima pas alergologa, del alerginio rinito, ziuresim ar pasitvirtins g.gif
heryte
Sveiki,
Sūnui 2,7 m. mes irgi susirūpinę dėl tų nelemtų adenoidų. Lyg ir rekomendavo operuoti, bet apsisprendimas gautinis mūsų rankose.
Dažnai serga slogomis, o paskutines 2 sav. tokį baisų ausų uždegimą apturėjom, 10 dienų prakarščiavo...
Tai norėčiau pasitarti su mamytėm, kas darėte Klaipėdoje šią operaciją? Pas ką papuolėte ir kokia ten registracijos tvarka. Ar yra eilės?
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.