Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Tutis Zippy vezimelis
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikiška "technika" > Vežimėliai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Sange
Na mamos man tikrai susuko galva naujas Tutis Zippy vezimelis.. Toks modernus ir stilingas, turintis charakteri ir isskirtinuma smile.gif Jus tik paziurekite koks grozis
user posted image

Aisku butu idomu isgirsti atsiliepimus apie ji, gal jau kuri mamyte turite? smile.gif
Atsimenu anksciau mamytes skusdavosi, kad tucio vezimeliai pakankamai sunkus, man atrodo jiems pavyko ir si klausima isspresti - beliko 11 kg smile.gif
@mamyčiukas@
tikrai grazus wub.gif kokia ju kaina?
Sange
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 01 14, 15:01)
tikrai grazus wub.gif kokia ju kaina?
*

Na pas juos puslapyje kainos nemaciau, bet bent jau babymarkete paziurejau, tai labai gera 1169 litai uz 3in1 komplekta, tai sportinis vezimelis, lopsys, ir auto kedute-nesiokle smile.gif man tai graziausias is tu tas su zalia spalva...
@mamyčiukas@
QUOTE(Sange @ 2010 01 14, 16:28)
Na pas juos puslapyje kainos nemaciau, bet bent jau babymarkete paziurejau, tai labai gera 1169 litai uz 3in1 komplekta, tai sportinis vezimelis, lopsys, ir auto kedute-nesiokle  smile.gif  man tai graziausias is tu tas su zalia spalva...
*

kaip uz 3 dalis tai nebrangu
agnyte344
Vyrui parodzius si vezima isgirdau ''kazkoks kosmosas'' lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
@mamyčiukas@
QUOTE(agnyte344 @ 2010 01 15, 14:13)
Vyrui parodzius si vezima isgirdau  ''kazkoks kosmosas'' lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

kodel?man truputuka ratai kliuna,kazin ar tie diskai nenusiima g.gif
zyzna
kai pamaciau pirma karta zurnale sita vezima, pagalvojau 'sarmata butu i gatve isvaziuot! doh.gif ' bet kai pamaciau parduotuvej thumbup.gif nu tikrai graziai atrodo thumbup.gif
agnyte344
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 01 15, 14:20)
kodel?man truputuka ratai kliuna,kazin ar tie diskai nenusiima g.gif
*

Nu cia jam taip atrodo,gal,kad internete ziurejo...reikes parduotuvej paziureti gal tikrai geriau atrodo biggrin.gif
Sange
Na bent man tai su tais ratu diskas dar geriau atrodo, kiek isskirtinesnis..kitos spalvos kaip zalia ar melsva man dar graziau ir tikrai as tu disku nenusiimineciau... O gyvas jis toki dar geresni ispudi palieka...Man idomu tas vezimelis turi pakoji sportinei kedutei? ir dar vienas klausimelis ar rankena persisuka.. smile.gif
Liuksiskas daiktas rolleyes.gif
mimozyte
Sveikos, kaip tik šiandien apžiurėjau šį vežima tai galiu pasakyti tiek:

Diskai nuo ratu nusiima ir be ju vežimas tikrai geriau atrodo. Ryškios spalvos atrodo pigokai, bet va smėlinė, pilka su balta, kakavos tai liuks - atrodo labai skoningai (bet čia jau skonio reikalas smile.gif ) O šiaip vežimas gyvai tikrai geriau atrodo nei kad foto, yra pakankamai gražus ir svarbiausia LENGVAS, tai atperka kitus smulkius trukumus. Manau jau vien dėl svorio verta jį pirkti. thumbup.gif

Bet tiesa Akropolyje jo kaina apie 1300 Lt, dabar suku galva gal kur galima rasti ir pigiau.. g.gif
@mamyčiukas@
siandien ir as gyvai apziurejau sita vezimuka.sportinukas turi visiskai gulima padeti thumbup.gif lopsiukas padidintas,lengvas,bet todel kad jo sonai medziaginiai ir labiau tinkamas tiems kurie gims ziemos pabaigoje ir pavasari,bet cia tik mano nuomone.
beje,tie diskai nuo ratu nusiima.

QUOTE(Sange @ 2010 01 15, 19:43)
Na bent man tai su tais ratu diskas dar geriau atrodo, kiek isskirtinesnis..kitos spalvos kaip zalia ar melsva man dar graziau ir tikrai as tu disku nenusiimineciau... O gyvas jis toki dar geresni ispudi palieka...Man idomu tas vezimelis turi pakoji sportinei kedutei? ir dar vienas klausimelis ar rankena persisuka.. smile.gif
Liuksiskas daiktas  rolleyes.gif
*

turi.rankena nepersimeta,bet sportine dalis tvirtinasi i abi puses.
Emanuel
mane irgi sudomino sitas vezimukas..gal kas isigys, tai laukiam atsiliepimu smile.gif
Lopšinė
Nu nieko visai sitas variantas, man tik nepatinka uzrasai didelemis spindinciomis raidemis Tutis zippy doh.gif
Emanuel
siandien apziurejau vezimuka parduotuveje, labai fainas ir spalvos grazius, ir lengvas...tik kaina kandziojasi palyginus su kitais tucio vezimukais...tai gal kas jau isigyjo??
Ieva 87
Mes vakar nusipirkome toki zippy vezimuka, raudonai/juoda.
Tikrai atrodo labai patogus, lengvas ir lengvai sudedamas. Pirkome Kaune urmo bazese firmineje tutis parduotuveje, tai mokejome 1200lt. Simtu lt pigiau nei parduotuvese mirksiukas.gif
eveeez
Mes si vezimuka isigijom pries kaledas, stovi supakuotas ir laukia biggrin.gif . Pirkom bazej kai jau kaina uzkelta buvo, t.y. 1200 lt, is pradziu jie kainavo 1050 lt, jei gerai prisimenu g.gif . Spalva musu tamsiai pilka su oranzinem detalem, labai grazus biggrin.gif , sake tik 2 modelius tokius eksperimentinius pagamino, gal pavasari pagamins daugiau. Man jis iskarto krito i aki, labai lengvas, tik tas uzrasas jau kaip viena mamyte sake blink.gif , ant pirkiniu krepsio didziausias ir svarbiausia medziaginis toks su paminkstinimu, as neisivaizduoju, jauciu pavasari kaip apsitaskys purvais, kiekviena diena skalbti reikes, ir dar visur pilna tu uzrasu, ant petnesu irgi lotuliukas.gif .
Tik vienas dalykas kas man labai nepatinka schmoll.gif , bandysiu paaiskint kaip nors suprantamiau. tos plastmasines detales ant kuriu tvirtinasi vezimuko dalys, jos sudarytos is dvieju daliu, ju 'siule' matosi is virsaus kur 2 grioveliai yra. tai tos siules abiejose pusese issisketusios, ta prasme kur is sono varztas yra, viskas tvarkoj, o kur toliau nuo varzto, tai net gali naga ikisti. As galvojau kad cia brokas, nuejau i baze paziuret, kad visos vaziuokles tokios, pardaveja man paaiskino kad taip turi buti blink.gif . Man kazkaip labai nepatikimai atrodo, issiskete ypac toj vietoj kur tas raudonas plastmasiukas fiksuoja, tai galvoju kad man koks lopsys su visu vaiku neislektu. O gal as per daug visko idealiai noriu blush2.gif
Norejau mamyciu kurios jau isigijo paprasyt, kad paziuretu ar pas jas irgi tokia 'beda' yra, gal nusiraminsiu ir tikrai patikesiu, kad cia taip turi buti lotuliukas.gif
giedruteliux
QUOTE(mimozyte @ 2010 01 15, 23:21)
Sveikos, kaip tik šiandien apžiurėjau šį vežima tai galiu pasakyti tiek:

Diskai nuo ratu nusiima ir be ju vežimas tikrai geriau atrodo. Ryškios spalvos atrodo pigokai, bet va smėlinė, pilka su balta, kakavos tai liuks - atrodo labai skoningai (bet čia jau skonio reikalas smile.gif ) O šiaip vežimas gyvai tikrai geriau atrodo nei kad foto, yra pakankamai gražus ir svarbiausia LENGVAS, tai atperka kitus smulkius trukumus. Manau jau vien dėl svorio verta jį pirkti. thumbup.gif

Bet tiesa Akropolyje jo kaina apie 1300 Lt, dabar suku galva gal kur galima rasti ir pigiau.. g.gif
*

Siaip yra Tucio firmineje parduotuveje uz 1200, jeigu is Kauno Jus, tai raudondavrio pl. randasi smile.gif
Nightmoon
Mes su vyru užvakar apžiūrėjom šį vežimėlį. Na del lengvumo jis tikrai puikus ir kaina gera kaip už 3in1, bet... Kadangi vyras mano prie technikos (motociklai ir t.t.) ir aš prijaučianti tai padarėm vieną išvadą - išlengvintas dėl plastikinių detalių, "klipsiukai" prisegimui lopšio ir kitos dalys pvz ratų pritaisymo vieta gana tokie silpnoki musų požiūriu.
Apžiūrėjom tokios pat kainos vienos dalies Itališką Cam kažkoki ten vežimėli ir tikrai yra skirtumas kur e... Lenkiškas kur kitoks gamybos budas.
Na esme tokia - mes šį vežimėlį imsim vien dėl svorio, exterjero-interjero ir kainos nes pati esu žemute ir smulkutė. Tačiau vežimėli reik labiau pasaugoti nes dėl patvarumo "grubaus dėvėjimo" metu abejočiau...

Labai šaunūs yra raudonos spalvos vežimėlis ir tamsiai pilkos su žalia -jų kojų uždangaliukaii turi mažai šviesios spalvos kas patogu butu dėvėjimosi atžvilgiu. Beje kas esat smulkesnes tai šis vežimįlis tikrai tiks
Aš pati esu 150 ugio tai net neisivaizduoju kaip susitvarkyčiau su klasikiniu lopšiniu vežimėliu vien dėl svorio ir apimčių. O Tutis Zippy lopšys yra kartu ir mažas ir didelis. Aj va dar viena dalykas, man kilo klausimas kai vaikas bus didesnis, jei bus ilgom kojom ar bus patogu jam sportiniam vežimo variante del užvapvalinto pakojo kuris beje padarytas taip kad vaikas remsis tik kulnais. Turiu omeny ar tilps biggrin.gif. Gal reik pasiskolint koki 3 metų vaiką ir pamatuot biggrin.gif

Papildyta:
Eee pamiršau vieną dalyką pridurti - vežimėlis labai manevringas bet kietas ir supti su juo nesigaus tikrai taip kaip su klasikiniais lopšiniais. Jis visai nesiduoda supamas. Galinių ratų "amortizatoriai", nors jų minkštumas ir nežymiai reguliuojasi, yra kieti. Vienintelis variantas kaip migdyti vaiką su šiuo vežimėliu -vežioti pirmyn atgal arba lengvai supuoti į šonus. Aš visą vakara lovoj masčiau ir pagalvojau kad gali buti jog priseitu pirkti ta po važimėlio ratais kišamą supuoklį. na pažiūrėsim. kolkas dar esu nestuke.gif tik 6 menesius. kai beibis gims ir pačekinsim smile.gif
giedruteliux
O kaip issamiai aprasete, aciu smile.gif daug ivarios informacijos pateikei, del manevringumo tai visiskai tau pritariu, labai manevringas, del svorio lengva stumdyti, del patvarumo negaliu atsakyti, nes tai labai naujas dar produktas ir nepatikrintas, pazystama jau kelis menesius turi Anglijoj si vezima, na kol kas visiskai niekuo nesiskunde..idomu tik kaip del supimo vezimelio reiks jos uzklausti man smile.gif
sipse*
MB irgi siandien toki nupirko tik as deja dar nemaciau,nes pirko jis ji taline.sake grazus,bet man aisku paciai nemacius sunku pasitiketi,kad ir jo geru skoniu biggrin.gif pirko jis smelini,deja tokios spalvos internete nemaciau unsure.gif tai teks laukti,kol parves...atrodo visai nieko ir man labai didelis pliusas,kad galima vaikiuka vezti atsukus i save sportineje dalyje.tai va ,lauksim ,ziuresim koks jis ten is tikro smile.gif
Emanuel
mane kuo toliau tuo labiau zavi sitas vezimukas...bet gal dar luktelsiu savaitele kita nestuke.gif ...laukiam dar atsiliepimu:) 4u.gif
Emanuel
parduotuveje sitas vezimukas kainuoja 1300, o vat cia https://www.babymarket.lt/lt/prekes/vezimeliai/,prid.4161 daug pigiau smile.gif
Sange
QUOTE(Emanuel @ 2010 01 19, 15:42)
parduotuveje sitas vezimukas kainuoja 1300, o vat cia https://www.babymarket.lt/lt/prekes/vezimeliai/,prid.4161 daug pigiau smile.gif
*

O kokioj parduotuvej? nes kiek zinau, tai Tucio firmineje 1200 ax.gif
noksta
QUOTE(Emanuel @ 2010 01 19, 14:42)
*

cia 1169.00 Lt + pristatymas, tai gaunasi vis vien 1200 lt. Nors Vilniuje 100 lt susitaupytu nuo 1300. Taciau ar saugu pirkti Babymarkete? Ar galima atsiskaityti atsiimant preke? Ar laiku pristato? Beje, ten tik tos 4 spalvos? Kaip suprantu, parduotuvese buna 6
Emanuel
kiek skaiciau atsiskaityti reikia is karto.. unsure.gif unsure.gif , parduotuveje irgi tik 4 spalvos, bent jau vaiku mieste maciau....Gal yra pirkusiu Babymarkete ka?
Nu ir 100 LTL visvien pigiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sange @ 2010 01 19, 21:41)
O kokioj parduotuvej? nes kiek zinau, tai Tucio firmineje 1200  ax.gif
*

O tucio firmine tik Kaune? unsure.gif
Sange
QUOTE(Emanuel @ 2010 01 20, 00:58)
kiek skaiciau atsiskaityti reikia is karto.. unsure.gif  unsure.gif , parduotuveje irgi tik 4 spalvos, bent jau vaiku mieste maciau....Gal yra pirkusiu Babymarkete ka?
Nu ir 100 LTL visvien pigiau smile.gif
Papildyta:
O tucio firmine tik Kaune? unsure.gif
*

Taip internetineje prekyboje reikia atsiskaityti is karto. Bet zinokite saugus budas kiek teko pirkti is ivairiu parduotuviu ir is to pacio babymarketo, niekad nenusivyliau viskas sklandu. Kartais buna, kad kiek veluoja pristatyt, bet tik kokias 1-2 dienas.
Kai skambinau ir teiravausi del Zippuko, tai vadybininkas sake, kad siuos Zippukus Lietuvoje atidave platinti tik Kotrynos parduotuviu tinklui... O Tucio firmine parduotuve yra tik Kaune, kaip beje jeigu neklystu ir Kaune Urmo bazeje padalinys dar vienas...
_Ice_Tee_
Maciau jau viena mamyte stumdanti si vezima. Jisai tikrai traukia, nes ne tik as, bet ir vyras atkreipe demesi i sita vezima (ko dazniausiai nebuna lotuliukas.gif ). Smagu, kad lietuviskas vezimeliu gamintojas jau gali konkuruoti su uzsienio gamintojais. Pasiskaitinejau tutisvezimeliai.lt puslapyje tai man patiko sio vezimo komplektacija, i kuria ieina visos reikalingos dalys: lopsys, auto kedute, sportine dalis.
O del babymaket.lt patikimumo...Kiek kartu teko tenai pirkti, dar nenuvyle. Pfu Pfu Pfu. Kaip viena mamyte minejo, kartais uztrunka kelias dienas pristatymas, bet susikambini su tenai dirbanciais zmonemis ir visos problemos siuo klausimu buna issprestos 4u.gif
eveka
Kas esate iš Kauno (ar jo apylinkių), Tučio parduotuvė yra ir Urmo bazėse, Žalioje galerijoje. Bent ten spalvų pasirinkimas tikrai didelis. Sausio pradžioje Zippy kainavo 1200 Lt. Gražus ir Tučio Premium vežimėlis.
Nors aš manau, kad jei nėra didelis kainos skirtumas, vežimėlį geriau apžiūrėti ir pirkti "gyvai" - Kauno bazėse apžiūrimo Zippy 3 ratai lietė žemę, o 4-tas buvo kažkodėl ore pakibęs... blink.gif
noksta
QUOTE(_Ice_Tee_ @ 2010 01 20, 16:00)
O del babymaket.lt patikimumo...
*

O jeigu paaisketu koks nors brokas, arba nuluztu plastmasine detale, galima grazinti preke? Nes i parduotuve tai aisku, atgal.. su cekiu ir turi isspresti problema, taciau kaip su internetinem parduotuvem?
agnyte344
Man sio vezimuko noretusi spalvu pasirinkimo didesnio 4u.gif
Emanuel
parasiau jiems laiskuti del garantijos, tai Zipukui duoda aliuminio remui 2 metus, o plasmasinems detalems 1 metai.. thumbup.gif , o del grazinimo jie raso..
5. Kaip galiu grąžinti nepatikusią prekę?

Jeigu Jūs norite grąžinti prekes, parašykite apie tai mums elektroniniu paštu info@babymarket.lt ir pateikite šią informaciją:
· grąžinamos prekės pavadinimas,
· užsakymo numeris,
· grąžinimo priežastys: su defektu, siuntimo metu pažeista pakuotė ir prekė, gauta prekė neatitinka užsakytos, dydis neatitinka užsakyto, kita (būtina nurodyti).
Per dvi darbo dienas nuo Jūsų pranešimo gavimo patikslinsime ir suderinsime prekių grąžinimo tvarką ir sąlygas su Jumis asmeniškai.

Visas prekes per 7 darbo dienas galite grąžinti.

Papildyta:
P.S. dar pasiteiravau del nuolaidos, jei pirktume ie lovyte, tai paprase konkreciai nurodyti ko noretume ir jie paskaiciuotu smile.gif
noksta
QUOTE(Emanuel @ 2010 01 20, 20:48)
parasiau jiems laiskuti del garantijos,
*

Aciu Emanuel thumbup.gif
Emanuel
Blyn visai pasimeciau tarp tu vezimuku...paskaiciau apie Roan Marita dar vezimuka..ir tas patiko...as pasimeciau..
Sange
QUOTE(Emanuel @ 2010 01 20, 22:42)
Blyn visai pasimeciau tarp tu vezimuku...paskaiciau apie Roan Marita dar vezimuka..ir tas patiko...as pasimeciau..
*

Jo del garantijos tai as irgi zinojau, kad 2 metai. Plius Tucio fabrikas kaune, tai manau cia viskas sklandziai turetu vykti su garantiniu...
Emanuel palaikyk lietuviska produkcija biggrin.gif
busima
Sveikos, mamytes, na mes irgi susizavejom siuo lietuvisku vezimuku. Dabar bandau derinti kainyte su gamykla, jeigu isigytume daugiau nei 3 vezimelius, nes kelios mamytes jau kooperuotis nori, tad jeigu ka, tai rasykit man i az ir ziuresim kiek susirinks tu vezimeliu, gal gausis nebloga nuolaidele.

Beje, spalvos jau 6 pas juos, bet sake negavo is studijos dar reklaminiu nuotrauku, tai negali i savo psl. ideti. Bet greitu laiku turi ten pasirodyti
Emanuel
QUOTE(busima @ 2010 01 21, 16:44)
Sveikos, mamytes, na mes irgi susizavejom siuo lietuvisku vezimuku. Dabar bandau derinti kainyte su gamykla, jeigu isigytume daugiau nei 3 vezimelius, nes kelios mamytes jau kooperuotis nori, tad jeigu ka, tai rasykit man i az ir ziuresim kiek susirinks tu vezimeliu, gal gausis nebloga nuolaidele.

Beje, spalvos jau 6 pas juos, bet sake negavo is studijos dar reklaminiu nuotrauku, tai negali i savo psl. ideti. Bet greitu laiku turi ten pasirodyti
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Busima o tu is kur?
busima
Is Elektrenu, bet rasiau jiems, kad i Vilniu pristatyt reiktu, nes ten dar vienas nukeliaut vezimukas turetu, tai nelabai man skirtumas kur vaziuot ar i Kauna, ar i Vilniu pasiimt.
Papildyta:
Emanuel, o tu Gariunuose neziurejai? As ryt bandysiu ten uzklausti kainos, nes zinau, kad pigiau gerokai pas juos.
Sange
QUOTE(busima @ 2010 01 22, 13:14)
Is Elektrenu, bet rasiau jiems, kad i Vilniu pristatyt reiktu, nes ten dar vienas nukeliaut vezimukas turetu, tai nelabai man skirtumas kur vaziuot ar i Kauna, ar i Vilniu pasiimt.
Papildyta:
Emanuel, o tu Gariunuose neziurejai? As ryt bandysiu ten uzklausti kainos, nes zinau, kad pigiau gerokai pas juos.
*

Nezinau su Gariunais tai atsargei reikia... Ten tikrai manau ne Tucio atstovai pardavineja..gal ten kokios kopijos prastos?...

Beje geras sumanymas iskarto kelis vezimelius pirkti, butu idomu suzinoti koki susitarima pavyko pasiekti smile.gif
Emanuel
QUOTE(busima @ 2010 01 22, 12:14)
Papildyta:
*

I gariunus vaziuosiu antradieni, isniukstinesiu ten viska.. blink.gif bigsmile.gif g.gif , o tu rasyk ka suzinojai?? laukiu kada pasirodys visos spalvos... lotuliukas.gif
busima
QUOTE(Sange @ 2010 01 22, 13:57)
Nezinau su  Gariunais tai atsargei reikia... Ten tikrai manau ne Tucio atstovai pardavineja..gal ten kokios kopijos prastos?...

Beje geras sumanymas iskarto kelis vezimelius pirkti, butu idomu suzinoti koki susitarima pavyko pasiekti  smile.gif
*

Na, kalbejau su vienais is gariunu, tai jie turi ir savo parduotuve, tai garantini duoda gamyklini ir jei kas blogai, tai tiesiai i gamykla kreiptis reikia.
EgleZalciuKaraliene
Mano Zippy jau pas mane namuose smile.gif Mokejau 1169 Lt uz tris dalis.
Raganaa999
Wow koks liuksiskas vezimelis thumbup.gif nu 100 proc sita pirksim thumbup.gif Pirmajam vaikui ir tutis trio pirkom, viena is pirmu modeliuku, tai ir antram sita imsim, stiliovas koks thumbup.gif Tikiuos mano senoji autokedute tiks ir ant patobulinto varianto g.gif nesinori naujos jos pirkti.. smile.gif
O del kainos. Negi Kotryna parduotuves nebetaiko 15 proc nuolaidos pirmam apsipirkimui? Jeigu dar taiko taigi isvis pigiai gautusi bigsmile.gif Na jei Kotrynoj 1300 kainuoja tai su nuolaida tik 1105? g.gif
Kas del supimo vezimo tai mums tokios funkcijos tikrai neprireike.. apskritai vezimu naudojomes tik i lauka einant, tai tas supimas nereikalingas nes vaikstai, na nebent zadate namie migdyti g.gif Nors pas mus lovyte su lingem bet maniske i supima niekaip nereaguodavo, dzin jai ar supi ar nesupi ax.gif
Na reiks sekmadieni nulekt i parduotuve gyvai apziuret thumbup.gif
Emanuel
QUOTE(EgleZalciuKaraliene @ 2010 01 22, 23:08)
Mano Zippy jau pas mane namuose smile.gif Mokejau 1169 Lt uz tris dalis.
*

O kur pirkote? 4u.gif Kokios spalvos, jei ne paslaptis... bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Raganaa999 @ 2010 01 23, 00:19)
Wow koks liuksiskas vezimelis  thumbup.gif  nu 100 proc sita pirksim  thumbup.gif  Pirmajam vaikui ir tutis trio pirkom, viena is pirmu modeliuku, tai ir antram sita imsim, stiliovas koks  thumbup.gif  Tikiuos mano senoji autokedute tiks ir ant patobulinto varianto  g.gif  nesinori naujos jos pirkti.. smile.gif
O del kainos. Negi Kotryna parduotuves nebetaiko 15 proc nuolaidos pirmam apsipirkimui? Jeigu dar taiko taigi isvis pigiai gautusi  bigsmile.gif  Na jei Kotrynoj 1300 kainuoja tai su nuolaida tik 1105?  g.gif
Kas del supimo vezimo tai mums tokios funkcijos tikrai neprireike.. apskritai vezimu naudojomes tik i lauka einant, tai tas supimas nereikalingas nes vaikstai, na nebent zadate namie migdyti  g.gif  Nors pas mus lovyte su lingem bet maniske i supima niekaip nereaguodavo, dzin jai ar supi ar nesupi  ax.gif
Na reiks sekmadieni nulekt i parduotuve gyvai apziuret  thumbup.gif
*

g.gif g.gif g.gif g.gif gal galima placiau apie ta Kotrynos nuolaida??
EgleZalciuKaraliene
Pirkau babymarket.lt, pristate per 3 dienas, spalva - pikai zalia. smile.gif
Emanuel
QUOTE(EgleZalciuKaraliene @ 2010 01 24, 20:03)
Pirkau babymarket.lt, pristate per 3 dienas, spalva - pikai zalia.  smile.gif
*

kiek mokejot uz pristatyma? biggrin.gif
busima
Labas rytas, busimos mamytes, na ka gi buvau as Gariunuose. Tai isvada tokia:
2 pardavejai pasake, kad Kotryna pasirase sutarti, kad gali tik jie pardavineti Zippy, ir i turgu jo neduos pardavimui.
kiti 2 pardavejai pasake, kad kaina apie 1100-1200Lt, bet priklauso nuo spalvos, tai cia man irgi idomiai pasirode g.gif

Galutinis mano variantas - imsim turbtu tiesiai is gamyklos su issidereta nuolaida, tad jeigu kas nori prisijungti prie jungtinio pirkimo, kuri darysim turbet sekancia savaitele, rasykit man i az kokios spalvos noretumet, o as bandysiu dar truputi pasidereti jeigu dar kelios norincios mamytes atsiras. 4u.gif
Kaina parasysiu irgi i az kas susidomes jungtis bendram pirkimui 4u.gif
Raganaa999
QUOTE(Emanuel @ 2010 01 24, 19:34)
g.gif  g.gif  g.gif  g.gif gal galima placiau apie ta Kotrynos nuolaida??
*

aha neber.. anksciau budavo pirmam apsipirkimui 15 proc nuolaida.. O dabar jei perki vezimeli tai viskam kitkam gauni 20 proc nuolaida.. arba jei perki uz 1000-1999 Lt tada gauni 8 proc nuolaida.. Neber vezimeliam 15 proc g.gif

Vakar buvau uzejus apziuret vezimuka ta.. Na kiek tepaziurejau su vaiku.. bet pasirode man kad zippy ratai arciau vienas kito, ta prasme priekiniai ir galiniai, nei kad kito tutis vezimo (nzn kurio, nepaziurejau ar comfort ar koks ten buvo) g.gif Siaip geriau kai ratai toliau vienas nuo kito.. vezimas stabilesnis.. Nes mes kai turim viena pirmu modeliuku tutis trio tai karta buvau apvertus vezima su visu vaiku doh.gif su ilgesne vaziuokle to manau nebutu atsitike (nors kas ten zino).. vaziavau asfaltuotu keliu, priekinis ratukas pakliuvo i duobe, o as matyt tvirtai nelaikiau vezimo ir vezimas vertesi i prieki.. net nespejau sureaguot ir pagaut uz rankenos verysad.gif
Lionesss
Mane irgi labai sudomino sitas vezimukas. Pagal kaina ir visus jo privalumus, tai super :)Parasiau busimai i AZ 4u.gif
busima
QUOTE(Raganaa999 @ 2010 01 25, 13:24)
aha neber.. anksciau budavo pirmam apsipirkimui 15 proc nuolaida.. O dabar jei perki vezimeli tai viskam kitkam gauni 20 proc nuolaida.. arba jei perki uz 1000-1999 Lt tada gauni 8 proc nuolaida.. Neber vezimeliam 15 proc  g.gif

Vakar buvau uzejus apziuret vezimuka ta.. Na kiek tepaziurejau su vaiku.. bet pasirode man kad zippy ratai arciau vienas kito, ta prasme priekiniai ir galiniai, nei kad kito tutis vezimo (nzn kurio, nepaziurejau ar comfort ar koks ten buvo)  g.gif  Siaip geriau kai ratai toliau vienas nuo kito.. vezimas stabilesnis.. Nes mes kai turim viena pirmu modeliuku tutis trio tai karta buvau apvertus vezima su visu vaiku  doh.gif  su ilgesne vaziuokle to manau nebutu atsitike (nors kas ten zino).. vaziavau asfaltuotu keliu, priekinis ratukas pakliuvo i duobe, o as matyt tvirtai nelaikiau vezimo ir vezimas vertesi i prieki.. net nespejau sureaguot ir pagaut uz rankenos  verysad.gif
*

NA, zinok net pasiziurejau aprasymus del vaziuokles ilgio, ka pateikia gamintojas, nes ir paciai idomu pasidare del stabilumo, bet kiek maciau pagal specifikacijas lyginant Premium, Comfort ir Zippi, tai pirmu dvieju vaziuokles ilgis 70cm., o Zippy 68cm., tad aisku as ne specialiste, nes cia musu pirmasis vezimukas perkamas, bet tie 2cm gal dideles itakos stabilumui nedaro ??? g.gif
Sange
Tikrai itakos pora centimetru netures stabilumui... Beje suzinojau lyg, kad Zippy vezimeliai kol kas be tu ratu disku, nes dar nera pagaminti, bet gamybos procesas siuo metu vyksta ir tuoj turetu jie atsirasti smile.gif tai as sakiau dabar luktelsiu kol atsiras
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.