viliene
2010 01 18, 13:15
Sveikinu *Amelie*
*Amelie*
2010 01 18, 13:57
QUOTE(natale @ 2010 01 18, 12:09) Nu kaip jausmas? patenkinta? ka Dalia sake? kada vel dabar vizitas? foto bus?  Na ką, kai sėdėjau kėdėje, tai vos ne bėgti norėjau  Net Dalia sakė taip nesinervuoti  Bet toooks nerimas buvo, tooooks nerimas, kaip gi aš atrodysiu  Visiškai be reikalo  Man patinka tie breketukai (sudėjo tik viršų, pati gydytoja pasiūlė keraminius). Jaučiuosi puikiai, dar nieko neskauda  Kitas vizitas kovo pradžioje, o kovo pabaigoje dės apačią Foto būtinai bus vakare QUOTE(viliene @ 2010 01 18, 13:15) Sveikinu *Amelie* Ačiū  Ir laukiu iš tavęs gerų žinių
QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 18, 13:57) Na ką, kai sėdėjau kėdėje, tai vos ne bėgti norėjau  Net Dalia sakė taip nesinervuoti  Bet toooks nerimas buvo, tooooks nerimas, kaip gi aš atrodysiu  Visiškai be reikalo  Man patinka tie breketukai (sudėjo tik viršų, pati gydytoja pasiūlė keraminius). Jaučiuosi puikiai, dar nieko neskauda  Kitas vizitas kovo pradžioje, o kovo pabaigoje dės apačią Foto būtinai bus vakare o pas tave keramika plius metalas ar tik keramika? kiek sumokejei?
*Amelie*
2010 01 18, 16:12
QUOTE(natale @ 2010 01 18, 16:01) o pas tave keramika plius metalas ar tik keramika? kiek sumokejei?  Keramika plius metalas. O to metalo visai nesimato, reikia laaabai plačiai išsišiepti  1800 Lt
QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 18, 16:12) Keramika plius metalas. O to metalo visai nesimato, reikia laaabai plačiai išsišiepti  1800 Lt  as 1880  pas mane ir tas metalas nlb matosi
Ir man siandiena apacia sudejo, nors tas "protinis"- is proto veda. Bet su gydytoja nusprendem ar taip ar taip skauda - tai vienu kartu kaip nors abu skausmus isgyvensiu Jau pradedu isivaiszduoti grazia sypsena - po to gal ir balinti uzsimanysiu - nors dabar priesiskai i tai ziuriu.
renachiuke
2010 01 18, 19:25
Sveikinimai Amelie  Mano breketukams siandien jau savaite,bet dar dantukus vis dar skaudena,ypac kairej pusej ketvirtuka,bet vis viena valgau beveik viska-kenciu  breketukai netrina,vasko nereik Gaila,kad neisejo nusifotkint dantuku,ta padarysiu tik grizus i Lietuva,vizitas kovo 22tikriausiai.
QUOTE(renachiuke @ 2010 01 18, 19:25) Sveikinimai Amelie  Mano breketukams siandien jau savaite,bet dar dantukus vis dar skaudena,ypac kairej pusej ketvirtuka,bet vis viena valgau beveik viska-kenciu  breketukai netrina,vasko nereik Gaila,kad neisejo nusifotkint dantuku,ta padarysiu tik grizus i Lietuva,vizitas kovo 22tikriausiai. Sveika  man irgi vasko nereikejo iki siol va dabar pradejau naudot po 3 men, nes breketas kur su kabliuku pradejo trint lupa jau pripratai prie breketu? Papildyta:QUOTE(alyy @ 2010 01 18, 19:11) Ir man siandiena apacia sudejo, nors tas "protinis"- is proto veda. Bet su gydytoja nusprendem ar taip ar taip skauda - tai vienu kartu kaip nors abu skausmus isgyvensiu Jau pradedu isivaiszduoti grazia sypsena - po to gal ir balinti uzsimanysiu - nors dabar priesiskai i tai ziuriu. As tai irgi buvau blogos nuomones apie balinima, o dabar laukiu kada galesiu balint  cia 100 proc  jei jau Holiwoodas tai Holiwoodas
Diana_B_K
2010 01 18, 20:46
labas vakaras, o as dar nusprendziau i viena konsultacija nueiti  galvoju gal pigiau bus ir arciau namu butu... Estetines odontologijos klinika tokia yra, tai ryt eisiu konsultacijai. gal netgi greiciau bus man breketukai, nes anoj klinikoj ortodonte atostogu isvare, tai tik vasario 10 butu. o del balinimo - tai as balinuosi. ir tikrai labai tuo patenkinta, zymiai baltesni dantukai tapo.
*Amelie*
2010 01 18, 21:56
Sakykit, ar ateina tokia diena, kai nejauti breketų?  Nes dabar atrodo, kad visus dvejus metus praleisiu lyg su pilna burna
*fabulouslife*
2010 01 18, 22:25
QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 18, 22:56) Sakykit, ar ateina tokia diena, kai nejauti breketų?  Nes dabar atrodo, kad visus dvejus metus praleisiu lyg su pilna burna  as jau ju senai nejauciu  o su breketais jau esu gan ilgai
QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 18, 21:56) Sakykit, ar ateina tokia diena, kai nejauti breketų?  Nes dabar atrodo, kad visus dvejus metus praleisiu lyg su pilna burna  Nu visom ivairiai turbut, nes man kol tiesinasi dantukai tai jauciu dar. patrina tai ten, tai ten. nors uzsimirstu kartais, paskui vel prisiminu kad turiu
intelligence
2010 01 19, 08:34
Vajej, man ryt deda jau  iš pradžių tai laukiau, bet dabar jau pilve jauduliukas gyvena... Bijau kad nepatiks, kad nesusigyvensiu... Na bet gal kaip nors
*Amelie*
2010 01 19, 11:36
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 01 19, 08:34) Vajej, man ryt deda jau  iš pradžių tai laukiau, bet dabar jau pilve jauduliukas gyvena... Bijau kad nepatiks, kad nesusigyvensiu... Na bet gal kaip nors  Man jau antra diena, bet vis dar norėčiau, kad nereikėtų man tų breketukų  Bet, manau, vieną dieną tikrai nebekreipsiu dėmesio. Kita vertus, juk neturim kitos išeities, jei norim gražios šypsenos, ar ne?
intelligence
2010 01 19, 12:03
QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 19, 12:36) Man jau antra diena, bet vis dar norėčiau, kad nereikėtų man tų breketukų  Bet, manau, vieną dieną tikrai nebekreipsiu dėmesio. Kita vertus, juk neturim kitos išeities, jei norim gražios šypsenos, ar ne?  Tai vat aš tuo ir guodžiuosi  kad galėsiu šypsotis plačiai  o tas kančias tai reiks ištvert kažkaip.. Bet gydymo plane tie žodžiai "Plokštelė ir palaikanti viela neribotą laiką" kažkaip ne itin gerai nuteikia.. Toks jausmas, kad dėl tos savo šypsenos teks visą gyvenimą prisižiūrėt  o taip norisi atkentėt tuos porą metų ir pamiršt viską
*Amelie*
2010 01 19, 12:19
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 01 19, 12:03) o taip norisi atkentėt tuos porą metų ir pamiršt viską  Aš irgi taip norėčiau Beje, man visai neskauda
intelligence
2010 01 19, 12:42
Matai kaip. Aš galvojau kad be išimčių visada skauda  Na aš ryt vakare irgi parašysiu kaip jaučiuosi.. Negaliu patikėt kad jau RYT. O galvojau, kad gyvenime neprisiruošiu šiai ilgai procedūrai...
*Amelie*
2010 01 19, 13:30
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 01 19, 12:42) Matai kaip. Aš galvojau kad be išimčių visada skauda  Na aš ryt vakare irgi parašysiu kaip jaučiuosi.. Negaliu patikėt kad jau RYT. O galvojau, kad gyvenime neprisiruošiu šiai ilgai procedūrai... Aš tai ir savo draugei sakau: "Na kas galėjo patikėti, kad vieną dieną breketus užsidėsiu..." O šiaip, jei atvirai, kol kas galvoju, kad tuos du metus negalėsiu gyventi pilnaverčio gyvenimo  Na, turiu omeny, kad vis tiek visada žinosiu, kad turiu tuos breketus, kad kai kuriems žmonėms su jais atrodysiu juokinga/negraži, etc. O, tarkim, apie vestuves tai nei minčių, nei kalbų negali būti
*fabulouslife*
2010 01 19, 13:43
QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 19, 14:30) Aš tai ir savo draugei sakau: "Na kas galėjo patikėti, kad vieną dieną breketus užsidėsiu..." O šiaip, jei atvirai, kol kas galvoju, kad tuos du metus negalėsiu gyventi pilnaverčio gyvenimo  Na, turiu omeny, kad vis tiek visada žinosiu, kad turiu tuos breketus, kad kai kuriems žmonėms su jais atrodysiu juokinga/negraži, etc. O, tarkim, apie vestuves tai nei minčių, nei kalbų negali būti  o kodel apie vestuves negali but kalbu? kas cia tokio tie breketai?  mano klasioke nesideda breketu vien del to kad iki isleistuviu nenuims jai ju.. man tai cia gan kvailai atrodo.. man zadejo nuimt iki isleistuviu, bet jei ir nenuimtu tai tikrai nerpergyvenciau ir nesukciau galvos del to  dar ir issisiepus buciau
*Amelie*
2010 01 19, 13:56
QUOTE(justyte** @ 2010 01 19, 13:43) o kodel apie vestuves negali but kalbu? kas cia tokio tie breketai?  mano klasioke nesideda breketu vien del to kad iki isleistuviu nenuims jai ju.. man tai cia gan kvailai atrodo.. man zadejo nuimt iki isleistuviu, bet jei ir nenuimtu tai tikrai nerpergyvenciau ir nesukciau galvos del to  dar ir issisiepus buciau  Tiesiog galvoju, gal čia pirmomis dienomis tokios mintys, o paskui priprasiu ir visai dėl jų nesuksiu sau galvos O dėl vestuvių ar išleistuvių, na kaip ten bebūtų, bet dėl to ir dedamės breketus, kad galėtume drąsiai ir gražiai šypsotis, o ypatingą dieną norėčiau, kad manio veida puoštų baltų dantų šypsena, o ne metaliukai
intelligence
2010 01 19, 14:59
Būtent, pritariu, aš irgi kažkaip manau, kad jei tektų jau planuoti vestuves, tai tikrai tada kai jau bus graži šypsena.. Net tiesą sakant pamąsčiau apie tai kai sumąsčiau dėtis breketus  bet kadangi dar nobody put a ring on it, tai ir nebesuku galvos...
smilsee
2010 01 19, 15:16
QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 18, 22:56) Sakykit, ar ateina tokia diena, kai nejauti breketų?  Nes dabar atrodo, kad visus dvejus metus praleisiu lyg su pilna burna  As taip pat galvojau kai apatinius uzdejo,nes savaite su trupusiu jauciau juos  Sunkiai pripratau  Bet dabar jau nieko nebejauciu
intelligence
2010 01 19, 15:33
O dar vienas klausimas - ar galima darytis profesionalią burnos higieną kai uždėti breketai?
*fabulouslife*
2010 01 19, 15:34
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 01 19, 16:33) O dar vienas klausimas - ar galima darytis profesionalią burnos higieną kai uždėti breketai?  galima
Fudzijama
2010 01 19, 16:20
QUOTE(justyte** @ 2010 01 19, 15:34) galima  Man netgi atrodo, kad butina. Bent jau taip mano odontologe pasake. Nes su breketais dantukai greiciau uzsinesa
the_wanted
2010 01 19, 17:26
Sveikos Man des breketus po dveju savaiciu
privetik QUOTE(the_wanted @ 2010 01 19, 19:26) Sveikos Man des breketus po dveju savaiciu  sveika..man taip pat po 2ju savaiciu
intelligence
2010 01 19, 19:54
Aš po pirmos konsultacijos tik savaitę turėjau laukt, ir va jau ryt pasipuošiu geležine šypsena.  Bet tas laukimas kaip nervina
*Amelie*
2010 01 19, 19:57
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 01 19, 19:54) Aš po pirmos konsultacijos tik savaitę turėjau laukt, ir va jau ryt pasipuošiu geležine šypsena.  Bet tas laukimas kaip nervina  Dieną prieš uždėjimą ir aš nerimavau  O dabar labai nerimauju, kaip reiks priprasti
the_wanted
2010 01 19, 20:02
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 01 19, 20:54) Aš po pirmos konsultacijos tik savaitę turėjau laukt, ir va jau ryt pasipuošiu geležine šypsena.  Bet tas laukimas kaip nervina  Cia nuo eiles pas gydytoja gal priklauso :-) siaip po savaites eisiu i dar viena konsultacija, viska nuo a iki z paaiskins Papildyta:QUOTE(Tinar @ 2010 01 19, 20:51) tai galesim dalintis ispudziais
*Amelie*
2010 01 19, 20:17
Įdėjau savo breketukus į albumą
Svajaaa
2010 01 19, 20:26
QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 19, 21:17) Įdėjau savo breketukus į albumą  Sveikinu labai labai as kazkaip maniau ,kad breketus per viduriuka klijuoja,bet pas tave matau ne
*Amelie*
2010 01 19, 20:37
QUOTE(Svajaaa @ 2010 01 19, 20:26) Sveikinu labai labai as kazkaip maniau ,kad breketus per viduriuka klijuoja,bet pas tave matau ne  Ačiū Aš pastebėjau, kad visoms skirtingai  Neįsivaizduoju, nuo ko čia priklauso
intelligence
2010 01 19, 21:03
Emmm. o kaip ta jusu albuma pamatyt
*fabulouslife*
2010 01 19, 21:08
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 01 19, 22:03) Emmm. o kaip ta jusu albuma pamatyt  reikia buti itrauktam i musu sarasiuka ir td jau siunciame duomenis albumo
QUOTE(Svajaaa @ 2010 01 19, 20:26) Sveikinu labai labai as kazkaip maniau ,kad breketus per viduriuka klijuoja,bet pas tave matau ne  As irgi taip maniau,bet paskui issiaiskinau kad klijoja individualiai, priklausomai nuo to kaip turetu dantukai judeti. Dantukai juda pagal viela, o viela gi tvritinama prie breketu. tai va, krypti reguluoja breketukai.  ir dar isiaiskinau ka daro ziedai  (gal jus ir zinojot, bet man nesaket  ) jie padaro dantukus (kurie su ziedais) atraminiais  ziedai gi su tokiais kalniukais tai va kada kandi kad visas pirmas smugis atitektu dantukams su ziedais, o tie ziedai prilaiko danti ... o jei kastum paprastai tai gali nukast breketa .. nu kazkaip taip. kiek supratau ziedai aktualus pas ka yra problemu su sakandziu. gal biski nusisnekejau bet esme tokia Papildyta:QUOTE(Tinar @ 2010 01 19, 19:51) Tave tai sveikinu su artejancia diena  tu tiek sugebejei islaukti. tau medali reiktu kabint uz kantrybe
*fabulouslife*
2010 01 19, 21:33
QUOTE(natale @ 2010 01 19, 22:29) As irgi taip maniau,bet paskui issiaiskinau kad klijoja individualiai, priklausomai nuo to kaip turetu dantukai judeti. Dantukai juda pagal viela, o viela gi tvritinama prie breketu. tai va, krypti reguluoja breketukai.  ir dar isiaiskinau ka daro ziedai  (gal jus ir zinojot, bet man nesaket  ) jie padaro dantukus (kurie su ziedais) atraminiais  ziedai gi su tokiais kalniukais tai va kada kandi kad visas pirmas smugis atitektu dantukams su ziedais, o tie ziedai prilaiko danti ... o jei kastum paprastai tai gali nukast breketa .. nu kazkaip taip. kiek supratau ziedai aktualus pas ka yra problemu su sakandziu. gal biski nusisnekejau bet esme tokia Papildyta:Tave tai sveikinu su artejancia diena  tu tiek sugebejei islaukti. tau medali reiktu kabint uz kantrybe  as breketu laukiau 4men ;(
QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 19, 20:17) Įdėjau savo breketukus į albumą  ej, ten mano breketai
*Amelie*
2010 01 19, 21:44
QUOTE(natale @ 2010 01 19, 21:38) ej, ten mano breketai 
intelligence
2010 01 19, 21:49
QUOTE(justyte** @ 2010 01 19, 22:08) reikia buti itrauktam i musu sarasiuka ir td jau siunciame duomenis albumo  O kaip įsitraukti į Jūsų sąrašiuką?  manau jog ateinančius porą metų dalinsiuos su Jumis savo vargais ir džiaugsmais, tai būtų malonu ir nuotraukom pasidalint
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 01 19, 21:49) O kaip įsitraukti į Jūsų sąrašiuką?  manau jog ateinančius porą metų dalinsiuos su Jumis savo vargais ir džiaugsmais, tai būtų malonu ir nuotraukom pasidalint  kantrybė - dorybė
*Amelie*
2010 01 19, 22:54
Aš vis galvoju, koks tas breketų veikimo principas  Kaip jie "žino", kad štai tuos dantis reikia ne į vidų, o į išorę atlenkti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 19, 22:54) Aš vis galvoju, koks tas breketų veikimo principas  Kaip jie "žino", kad štai tuos dantis reikia ne į vidų, o į išorę atlenkti  cia jau breketu klijavimo menas prasideda
oo kiek naujoku  smagu ziureti kaip dideja musu burys va buvau pas ortodonte pirmadieni  paklause kaip manau apie vaizda..kaip supratau jau noretu nuimt jei man tinka  na bet dar laikaus...nepatinka kaip stovi antrukai  tai vel perklijavo pora breketuku ir daba eisiu tik kovo 1 diena.. apacios jau nebeliecia visai, nes ten kaip ir viskas gerai.. tik su virsum biski dar kankinuos.. ech.. jauciu gimtadienis vis del to bus dar su breketais..
QUOTE(Kavytė @ 2010 01 19, 22:07) kantrybė - dorybė  Tai visdelto kaip papulti i ta Jusu sarasiuka?
Diana_B_K
2010 01 20, 12:02
laba diena, na as buvau konsultacijoj kitoj, kaip ir rasiau, kad eisiu. isklausiau kitos nuomones - tai zodziu mano iltinukas pasak gydytojos isaugtu, nebent tik israuciau 4tuka...  ir dar kazkokie mini implantai, bet ir taip nezino, ar tikrai tas iltinukas isaugtu. zodziu, labai dvi skirtingos nuomones, viena pasake kad cia max 1 metai, kita, kad tikrai virs metu, ir tai nezinia kaip bus.4bet as eisiu pas Budriene, pirmaja konsultante, nes kazkaip ji pasirode zinanti savo darba... o dar noriu klausima *Amelie* uzduot - kokia tavo problema su dantukais? is nuotraukos visai neizvelgiu jokio broko
*Amelie*
2010 01 20, 12:34
QUOTE(Diana_B_K @ 2010 01 20, 12:02) o dar noriu klausima *Amelie* uzduot - kokia tavo problema su dantukais? is nuotraukos visai neizvelgiu jokio broko  Mano sąkandis blogas  Ir viršutinius reikia atlenkti į išorę. gal nesimato, bet jie palinkę į vidų. Žinokite, kaip man trukdo tie breketukai, kaip aš norėčiau juos išsiimti
intelligence
2010 01 20, 14:26
Siaubelis, man taip lėtai slenka minutės iki 17.30 kaip jau pagaliau gulsiuos procedūrai  Ėjau nesenai paskutinių pietų, kai dar galiu viską valgyt  ech, nuvažiuos tuoj stogas, noriu kad greičiau viskas praeitų....
QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 20, 12:34) Mano sąkandis blogas  Ir viršutinius reikia atlenkti į išorę. gal nesimato, bet jie palinkę į vidų. Žinokite, kaip man trukdo tie breketukai, kaip aš norėčiau juos išsiimti  Kaip mačiau, pas tave jie labai žemai, tai gal dėl to ir trukdo
sveikos.. jo galesim dalintys ispudziai s abiejom tie patys vargai bus..  QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 19, 22:17) Įdėjau savo breketukus į albumą  sveikinu
|
|