Ice tea
2010 01 15, 13:30
Sena tema Liuteinizuojantis hormonas (sutrumpintai LH) tai vienas iš gonadotropinių hormonų, kurį gamina priekinė hipofizės dalis (adenohipofizė). Tiek vyro, tiek ir moters organizme šis hormonas skatina lytinių liaukų hormonų (lytinių steroidų) sekreciją: pas vyrą stimuliuojama testosterono gamyba, pas moterį androgenų ir estrogenų. Be to, pas moterį maždaug mėnesinių ciklo viduryje LH labai pagausėja ir tai skatina ovuliaciją. Šis hormonas po ovuliacijos skatina folikulo pavirtimą geltonkūniu, kuris gamina progesteroną. LH koncentracijos paprastai yra gana mažos vaikystėje, pasiekia normą lytinės brandos metu, tačiau labai padidėja po menopauzės.
LH (liuteinizuojantis hormonas) Norma · vaikai < 10 metų <2,6 IU/l · moterys: folikulinė ciklo fazė 1,6 10,2 IU/l ciklo vidurys 7,4 65 IU/l lutealinė fazė 0,9 14 IU/l postmenopauzė 10 42 IU/l nėštumas < 1,1 IU/l · vyrai 0,6 6,0 IU/l
Padidėjimas · Hipofizės disfunkcija, · Pirminė gonadų (kiaušidžių) hipofunkcija.
Sumažėjimas · Hipofizės arba hipotaliamus funkcijos sutrikimas, · Vyriškų lytinių liaukų atrofija (po epideminio parotito, gonorėjos, bruceliozės).
LH vienkartinė ovuliacijos tyrimo juostelė yra puiki priemonė, galinti pagal šlapimą padėti nustatyti ovuliacijos laiką ir vaisingumo piką. Siuo vaisingumo laikotarpiu yra didžiausia galimybė pastoti.
Ovuliacijos juostelės patikimos. Jos niekuo nesiskiria nuo kasečių. Tyrimą geriausia atlikti kelias dienas is eilės tuo pačiu metu, bet geriau ne rytais. LH pradeda gausiai gaminti liuteinizuojantį hormoną (LH), kuris skatina su-brendusio kiausinėlio isėjimą is kiaušidės. Vienkartine ovuliacijos tyrimo juostele nu-statomas LH antplūdis slapime, rodantis, kad ovuliacijos galima laukti per ateinančias 24-36 valandas. Suprantancios rusiskai galit pasiskaityti apieLH bangast.y. apie tai, kad OT gali buti teigiami net kelis kartus per cikla
Rezultatų vertinimas
Teigiamas rezultatas (yra LH banga): jei išryškėja 2 spalvotos vienodo intensyvumo juostelės (kontrolinėje `C` ir testo `T`` dalyje) arba juostelė testo `T` dalyje tamsesnė už juostelę kontrolinėje `C` dalyje. Neigiamas rezultatas (LH bangos nėra): jei išryškėja tik 1 spalvota juostelė (tik kontrolinėje `C` dalyje) arba juostelė testo `T` dalyje šviesesnė už juostelę kontrolinėje dalyje.
Ovuliacijos testas yra veikiamas liuteinizuojančio hormono (LH), kurio prieš pat ovuliaciją organizme labai padaugėja. Tai vadinama LH banga, kuri yra ovuliacijos proceso pradžios indikacija. Ovuliacijos testas parodo būtent LH bangą. Taip moteris gali tiksliai nustatyti ovuliacijos pradžią. Teigiamas ovuliacijos testo rezultatas reiškia, jog netrukus (per 20 44 valandas po LH bangos) prasidės ovuliacija. Jei moteris nori pastoti, kitos 1 2 dienos po ovuliacijos yra vaisingiausios. Vaisingumo pikas tęsiasi maždaug 36 valandas po LH bangos.
Cia matosi, kaip nuo LH priklauso testukų nusidažymas. Kaip matos iš antro, teigiamas testukas gali būti kelias dienas (čia rodo net tris dienas - dvi vienodo ryškumo ir viena ryškesnė)Va čia matos, kaip LH (juoda linija) šokinėja:

Va čia matos, kaip LH (juoda linija) šokinėja: [/COLOR] O čia kaip kinta visi hormonai ciklo metu: DAŽNIAUSIAI UŽDUODAMI KLAUSIMAI APIE TESTUS OVULIACIJAI (VAISINGOMS DIENOMS) NUSTATYTI Kaip ovuliacijos testas veikia? Kaip vertinti tyrimo rezultatus? Ar taip pat, kaip nėštumo testo? Ovuliacijos testas veikia kitaip nei nėštumo nustatymo testas. Teigiamas testo rezultatas (rodantis LH bangą) yra tada, kai išryškėja 2 spalvotos vienodo intensyvumo juostelės (kontrolinėje `C` ir testo `T` dalyje) arba juostelė testo `T` dalyje tamsesnė už juostelę kontrolinėje `C` dalyje. Neigiamas rezultatas, kai išryškėja tik 1 spalvota juostelė (tik kontrolinėje `C` dalyje) arba juostelė testo `T` dalyje šviesesnė už juostelę kontrolinėje dalyje.
Kokiu dienos metu geriausia atlikti ovuliacijos nustatymo testą? Skirtingai nuo nėštumo testų, rytas (pirmas rytinis šlapimas) nėra geriausias laikas ovuliacijos testui atlikti. LH gaminasi Jūsų organizme anksti ryte, todėl Jūsų šlapime maksimalus jo kiekis aptinkamas po pietų. Idealiausias laikas tyrimui apie 14-16 val., nors dažnai tikslūs rezultatai būna jau nuo 10 val. ryto iki vėlaus vakaro.
Ar turėčiau atlikti tyrimą tuo pačiu metu kiekvieną dieną? Labai svarbu atlikti tyrimą kasdien tuo pačiu metu. 2 3 val. prieš tyrimą negerkite. Tai padidina hormonų koncentraciją šlapime.
Kada turėčiau pradėti tyrimą? Prieš nuspręsdamos, kada turėtumėte pradėti tyrimą, nusistatykite menstruacinio ciklo trukmę ( t.y., dienų skaičius nuo kraujavimo pradžios iki sekančio kraujavimo pradžios minus 1 diena). Savo ciklo trukmę stebėkite keletą mėnesių. Tada pagal pateiktą lentelę nusistatykite, kada pradėti tyrimą. Tyrimas atliekamas kasdien, kol nustatoma LH banga.
Kada po LH bangos įvyks ovuliacija? Paprastai ovuliacija prasideda 12 48 valandą po LH bangos (LH bangos nustatymui naudojant popietinį šlapimo mėginį). Vidutiniškai ovuliacija įvyksta 36 valandos po LH bangos.
Kai ovuliacijos testas yra teigiamas, kada turėtume pradėti lytiškai santykiauti? Kad padidinti pastojimo tikimybę, lytiškai santykiauti turėtumėte LH bangos nustatymo dieną, taip pat ir kitas 3 dienas.
Ar bazalinės kūno temperatūros metodas nustato tą patį kaip ir ovuliacijos testas? Bazalinė kūno temperatūra nurodo buvus LH bangą tada, kai ši jau būna pasibaigusi. Todėl bazalinės kūno temperatūros matavimas neleidžia nustatyti LH bangos. Ją labai tiksliai tada, kai Jūsų šansas pastoti yra pats didžiausias parodys ovuliacijos testas.
Ar ovuliacijos testai gali būti naudojami kaip kontracepcijos priemonė? Ovuliacijos testai yra sukurti pastojimo tikimybei padidinti. Kaip kontracepcijos priemonė jie yra nerekomenduojami.
Ar šviesi juostelė testo `T` dalyje ir tamsesnė juostelė kontrolinėje `C` dalyje reiškia teigiamą rezultatą? Ovuliacijos testas veikia ne taip kaip nėštumo testas. Ypač tai sakytina kalbant apie rezultatų vertinimą. LH testo rezultatas teigiamas tik tada, kai išryškėja 2 spalvotos vienodo intensyvumo juostelės (kontrolinėje `C` ir testo `T` dalyje) arba juostelė testo `T` dalyje tamsesnė už juostelę kontrolinėje `C` dalyje.
Mano tyrimo rezultatas buvo teigiamas ir vakar, ir šiandien. Ar tai reiškia, kad kažkas yra negerai? Toks rezultatas gali rodyti LH bangą, kai ji kyla ir vėl leidžiasi.
Bazalinės temperatūros matavimo metodas parodė temperatūros kaitą, tačiau ovuliacijos testas buvo neigiamas. Ar taip gali būti? Taip galėjo nutikti, jei testą atlikote po LH bangos pasirodymo. Taip pat testas galėjo neaptikti LH bangos, jei rezultatą vertinote nepraėjus 5 minutėms arba Jūsų šlapime buvo per maža LH koncentracija dėl didelio neseniai suvartotų skysčių kiekio.Visoms linkiu kuo griečiau II išvysti ne tik OT, bet ir NT 

Bei sėkmingai sulaukti savo stebuklėlio "Be sexo vaikų nebus, OT vaikiukų neįpūs, tam kad jų būtų, reikia vyrą griebti už ragų ir į lovą nors kas antrą dieną" (Mūsų -hal-)
Glamour
2010 01 16, 11:54
"Bet į klausimą, jei Ov testukas pagauna Lh bangą, ar gali O neįvykti, niekas neatsakė ax.gif"
Saule danguje, remdamasi savo patirtimi sakyciau, kad taip gali buti, jei geri Duphastona netinkamu laiku ( nes jis gali nuslopinti O).
Beje, ND patariama daryti kas 2, 3 dienas,o ne tik tada, kai OT teigiami. Taip savo galimybes gerokai padidinate.
Migdols
2010 01 16, 12:02
Sveikos Noriu ir as isbandyti OT, bet, kad vaistinese gan brangus jie gal zinot kur gauti kiek pigiau?
Saule danguje
2010 01 16, 12:08
QUOTE(Glamour @ 2010 01 16, 11:54) Saule danguje, remdamasi savo patirtimi sakyciau, kad taip gali buti, jei geri Duphastona netinkamu laiku ( nes jis gali nuslopinti O). Beje, ND patariama daryti kas 2, 3 dienas,o ne tik tada, kai OT teigiami. Taip savo galimybes gerokai padidinate. Ačiū labai už atsakymą  O ND pas mus tokie, todėl, kad mergytę planuojam  Aišku, viskas Dievulio rankose, bet stengtis jam padėti niekas nedraudžia
mazge123
2010 01 16, 16:05
QUOTE(Migdolinė @ 2010 01 16, 13:02) Sveikos Noriu ir as isbandyti OT, bet, kad vaistinese gan brangus jie gal zinot kur gauti kiek pigiau? laba. pasiskaityk sena tema ten yra zydros akys ji pardavineja labai pigiai. ir sveika prisijungus merginos, pabaigiam ana temute darasyti
Glamour
2010 01 16, 22:05
Štai naujai temutei mano teigimas OT. Šįkart dieną anksčiau 14 сd ir šįkart paduria pilvuką, strėnas paskauda.  Kažkaip nesitikėjau, galvojau šiandien susivėlinau ir net nedarysiu, na bet štai ir rezultatas. Teks ND daryti, nors ir vyras nekaip jaučiasi, nes peršalęs yra. Bet kai juosteles dvi parodžiau, iškart suprato, kad neišsisuks šiandien  .
gandriuke...
2010 01 17, 09:59
jo tikrai teigiamas  labai gerai pavyko nupaveiksluot
Žydros akys
2010 01 17, 11:13
Registruojuos naujuose namučiuose Ačiū Ice tea
mazge123
2010 01 17, 13:19
QUOTE(gandriuke... @ 2010 01 17, 10:59) jo tikrai teigiamas  labai gerai pavyko nupaveiksluot  speju cia su skeneriu daryta  taip nufotkinti butu labai sunku Papildyta:QUOTE(Migdolinė @ 2010 01 16, 13:02) Sveikos Noriu ir as isbandyti OT, bet, kad vaistinese gan brangus jie gal zinot kur gauti kiek pigiau? stai zydros akys jau ir sioje temoje
Glamour
2010 01 17, 16:59
jo su skaneriu
&deimantelis&
2010 01 17, 17:28
QUOTE(Žydros akys @ 2010 01 17, 13:13) Registruojuos naujuose namučiuose Ačiū Ice tea  sveiki,as jusu ieskojau zydros akys  del OT, girdejau,kad jus prekiaujat
mazge123
2010 01 17, 17:31
QUOTE(&deimantelis& @ 2010 01 17, 18:28) sveiki,as jusu ieskojau zydros akys  del OT, girdejau,kad jus prekiaujat  rasyk AZ greiciau susirasi
razina8
2010 01 17, 19:03
Mano OT testukas teigiams, folikulas vienas buvo sunykes, bet kitas buvo labai prisirpes  Todel suleido vaistuku, kad folikulas plystu ir dabar geriu dupastona, kad jei ten viskas ivyko pagal plana, kad nepabegtu lauk vaikutis, todel po dvieju savaiciu zinosiu ar pavyko. Jei ne, tuomet stimuliacija  Tai tos dvi savaites bus laaabai ilgos
Sveikutes, as jau sulaukiau is ŽA testuku, ir ot, ir nt, ir sugadinau sestadieni pirma nt, nors iki mm dar buvo like kelios dienos  radau va ka!!!!!  baisu patiketi laime, kad ŽA palinkejimas butu issipildes  sinadien jau tureciau sulaukti nelaukiamu mm, bijau gadinti dar viena, kad nenubaidyciau laimes  net visa drebu Papildyta:QUOTE(gelep @ 2010 01 18, 12:55) Sveikutes, as jau sulaukiau is ŽA testuku, ir ot, ir nt, ir sugadinau sestadieni pirma nt, nors iki mm dar buvo like kelios dienos  radau va ka!!!!!  baisu patiketi laime, kad ŽA palinkejimas butu issipildes  sinadien jau tureciau sulaukti nelaukiamu mm, bijau gadinti dar viena, kad nenubaidyciau laimes  net visa drebu  gal cia tik man, mb vaidenasi?  nes, kai ikeliau, nelabai kas ir matyti.....
mazge123
2010 01 18, 12:03
na stai atejo nelauktos mmm...  ir netgi anksciau atejo nei buvo numatytos... na ka, isvada ta kad teks vaziuoti i vilniu darytis tyrimu... Papildyta:QUOTE(gelep @ 2010 01 18, 12:57) Sveikutes, as jau sulaukiau is ŽA testuku, ir ot, ir nt, ir sugadinau sestadieni pirma nt, nors iki mm dar buvo like kelios dienos  radau va ka!!!!!  baisu patiketi laime, kad ŽA palinkejimas butu issipildes  sinadien jau tureciau sulaukti nelaukiamu mm, bijau gadinti dar viena, kad nenubaidyciau laimes  net visa drebu  na kad man atrodo cia neigemas...
Na ir man jau taip atrodo.....atsiprasau, kad patersiau eteri mazge123, nenusimink...  viskas bus gerai.
mazge123
2010 01 18, 12:16
QUOTE(gelep @ 2010 01 18, 13:12) Na ir man jau taip atrodo.....atsiprasau, kad patersiau eteri mazge123, nenusimink...  viskas bus gerai. linkiu kad sulauktum tikrai teigemo tikiuosi kad taip ir bus, kad neprireiks metu ar daugiau kad ateitu pas mus leliukas....
tuzasss
2010 01 18, 14:25
QUOTE(gelep @ 2010 01 18, 12:57) Sveikutes, as jau sulaukiau is ŽA testuku, ir ot, ir nt, ir sugadinau sestadieni pirma nt, nors iki mm dar buvo like kelios dienos  radau va ka!!!!!  baisu patiketi laime, kad ŽA palinkejimas butu issipildes  sinadien jau tureciau sulaukti nelaukiamu mm, bijau gadinti dar viena, kad nenubaidyciau laimes  net visa drebu Papildyta:gal cia tik man, mb vaidenasi?  nes, kai ikeliau, nelabai kas ir matyti.....  Laba visom, siaip tos antros juosteles tai nesimato, nebent labai sviesi ir kompas vaizdo neperduoda. jei jus ja su MB matot, tai reiskia  yra. as manau, kad vaiduokliukas rodo nestuma,tiesiog per anksti padarytas NT i rdel to neryskiai. pasidaryk pakartotinai ir zinosi tiksliai Mazge, nenusimink,  zinau, kad sunku bet naujas ciklas naujos viltys. man irgi skaudu buvo kai mm si menesi atejo, o taip laukiau kaledinio stebuklo.
Afrodite69
2010 01 18, 16:29
Sveikutes O as paneles praziopsojau savo O.Maniau kad turi buti 14 diena iki MM,o dabar matau kad man jau O ivyko man net nepajutus  Matyt nepazystu savo organizmo. Ikeliu paziureti foto  Man nepavyko pagauti O,tai matyt jau netrukus ateis ir MM  Liudna atrodo kad saves visai nepazystu
mazge123
2010 01 18, 17:06
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 01 18, 17:29) Sveikutes O as paneles praziopsojau savo O.Maniau kad turi buti 14 diena iki MM,o dabar matau kad man jau O ivyko man net nepajutus  Matyt nepazystu savo organizmo. Ikeliu paziureti foto Man nepavyko pagauti O,tai matyt jau netrukus ateis ir MM  Liudna atrodo kad saves visai nepazystu  man atrodo kad 11 ir 12 dienu yra teigemi
razina8
2010 01 18, 17:54
QUOTE(mazge123 @ 2010 01 18, 18:06) man atrodo kad 11 ir 12 dienu yra teigemi  Pritariu, man ir atrodo, kad teigiami.
Žydros akys
2010 01 18, 20:24
QUOTE(gelep @ 2010 01 18, 12:57) Sveikutes, as jau sulaukiau is ŽA testuku, ir ot, ir nt, ir sugadinau sestadieni pirma nt, nors iki mm dar buvo like kelios dienos  radau va ka!!!!!  baisu patiketi laime, kad ŽA palinkejimas butu issipildes  sinadien jau tureciau sulaukti nelaukiamu mm, bijau gadinti dar viena, kad nenubaidyciau laimes  net visa drebu Papildyta:gal cia tik man, mb vaidenasi?  nes, kai ikeliau, nelabai kas ir matyti.....  Nepyk, mergyt, bet čia ne teigiamas NT Papildyta:QUOTE(Žydros akys @ 2010 01 18, 21:20) Nepyk, mergyt, bet čia ne teigiamas NT  Oi  ...........pasukus kompiuterį matosi tas vaiduokliukas... Papildyta:Afrodite, tai kad 11 ir 12 c.d. teigiami testukai  ko čia nuliūdai, juk viskas gerai
Afrodite69
2010 01 18, 20:36
QUOTE(Žydros akys @ 2010 01 18, 21:24) Afrodite, tai kad 11 ir 12 c.d. teigiami testukai  ko čia nuliūdai, juk viskas gerai  Tai as maniau kad jau pavelavau mazyliui  Nes kaip tik tom dienom neisejo daryti ND Aciu tau ZA tu angelas Papildyta:QUOTE(mazge123 @ 2010 01 18, 13:03) na stai atejo nelauktos mmm...  ir netgi anksciau atejo nei buvo numatytos... na ka, isvada ta kad teks vaziuoti i vilniu darytis tyrimu... Papildyta:na kad man atrodo cia neigemas...  Mergyt,neliudek  Labai tikiuosi,kad tavo nuotaika pasitasys ir optimizmas grys ir sis ciklas bus tau laimingas,nuosirdziai linkiu sito
Žydros akys
2010 01 18, 20:47
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 01 18, 21:36) Tai as maniau kad jau pavelavau mazyliui  Nes kaip tik tom dienom neisejo daryti ND Aciu tau ZA tu angelas  Na ne :irneakyk:
Ice tea
2010 01 19, 09:55
Dabar žinios iš ginės apie trumpą antrą fazę. "Trumpa antra fazė tai 5 CD, o 8-14 NORMALU" Taigi viskas su mumis gerai ir leliukai TIKRAI turi laiko įsitvirtinti Dėl ramybės galima D pagerti, bet mano atveju tas D kaip tik sutrumpino DPO Dar sakė, kad retkarčiais gale ciklo pasitaiko impulsyvios O (iš niekur nieko), per kurias užkimba berniukai
Afrodite69
2010 01 19, 10:54
QUOTE(Ice tea @ 2010 01 19, 10:55) Dabar žinios iš ginės apie trumpą antrą fazę. "Trumpa antra fazė tai 5 CD, o 8-14 NORMALU" Taigi viskas su mumis gerai ir leliukai TIKRAI turi laiko įsitvirtinti Dėl ramybės galima D pagerti, bet mano atveju tas D kaip tik sutrumpino DPO Dar sakė, kad retkarčiais gale ciklo pasitaiko impulsyvios O (iš niekur nieko), per kurias užkimba berniukai  wou,  idomu aciu uz info
tuzasss
2010 01 19, 12:56
QUOTE(Ice tea @ 2010 01 19, 10:55) Dabar žinios iš ginės apie trumpą antrą fazę. "Trumpa antra fazė tai 5 CD, o 8-14 NORMALU" Taigi viskas su mumis gerai ir leliukai TIKRAI turi laiko įsitvirtinti Dėl ramybės galima D pagerti, bet mano atveju tas D kaip tik sutrumpino DPO Dar sakė, kad retkarčiais gale ciklo pasitaiko impulsyvios O (iš niekur nieko), per kurias užkimba berniukai  dekuj uz info. pasirodo veltui nerimavau.
- hal -
2010 01 19, 12:57
sveikutes registruojuos ir as mazge123-neliudek  isitirsi ir bus ramu,o seip man uzkibo kai as rankas nuleidau,pasidaviau daktarams kad pradetu daryti tyrimus kodel tiek kartu persileidau ir vis nesiseka,nuejau pridaviau krauja del progesterono ir BUMMMM!! laukiuosi,ciut is slepkiu neisvirtau is tos laimes  tiesa ir su situo nestumu turejau tepliojimu ir gausiu.bet pries pastojant dar leidausi i avantiura nuejau pas kiniecius ir man jie dave vaistuku kad pastoti,apziurejo liezuvi ir pasake kad mano gleivine neisvesi tai ir leliai pabega,nezinau kas padejo,ar kad rankas nuleidau ir patikejau kad man kazkas ne taip ar kad saziningai geriau tas kinieciu zoleles,bet mergyte isikabino kaip reikiant  kartais tikrai leliai ateina tada kai jie patys nusprendzia aisku laukti begalo sunku  as is tu kur milijona nt sugadino kas ikelet ta nt testuka,na pc pavertus tai ir as matau antra bruksniuka  idomu butu suzinoti kaip ten istiesu
Ice tea
2010 01 19, 13:12
QUOTE(- hal - @ 2010 01 19, 12:57) sveikutes Hal, tavyje mergytė  Eik tu sau, kaip FAINAI  Džiaugiuosi už tave O kokius kinietiškus vaistukus gėrei?? Nes mes su MB ketvirtadienį irgi einam- pradėsim netradicinės medicinos paslaptis bandyti Mes Tianshi bandysim
katiniene-gerai
2010 01 19, 13:58
QUOTE(- hal - @ 2010 01 19, 14:57) sveikutes registruojuos ir as mazge123-neliudek  isitirsi ir bus ramu,o seip man uzkibo kai as rankas nuleidau,pasidaviau daktarams kad pradetu daryti tyrimus kodel tiek kartu persileidau ir vis nesiseka,nuejau pridaviau krauja del progesterono ir BUMMMM!! laukiuosi,ciut is slepkiu neisvirtau is tos laimes  tiesa ir su situo nestumu turejau tepliojimu ir gausiu.bet pries pastojant dar leidausi i avantiura nuejau pas kiniecius ir man jie dave vaistuku kad pastoti,apziurejo liezuvi ir pasake kad mano gleivine neisvesi tai ir leliai pabega,nezinau kas padejo,ar kad rankas nuleidau ir patikejau kad man kazkas ne taip ar kad saziningai geriau tas kinieciu zoleles,bet mergyte isikabino kaip reikiant  kartais tikrai leliai ateina tada kai jie patys nusprendzia aisku laukti begalo sunku  as is tu kur milijona nt sugadino kas ikelet ta nt testuka,na pc pavertus tai ir as matau antra bruksniuka  idomu butu suzinoti kaip ten istiesu  didziausi sveikinimai del mergytes o pas kokius cia kiniecius ejai? kas per zolytes?
- hal -
2010 01 19, 14:06
QUOTE(Ice tea @ 2010 01 19, 12:12) Hal, tavyje mergytė  Eik tu sau, kaip FAINAI  Džiaugiuosi už tave O kokius kinietiškus vaistukus gėrei?? Nes mes su MB ketvirtadienį irgi einam- pradėsim netradicinės medicinos paslaptis bandyti Mes Tianshi bandysim  QUOTE(katiniene-gerai @ 2010 01 19, 12:58) didziausi sveikinimai del mergytes o pas kokius cia kiniecius ejai? kas per zolytes?  panelyte turesim na zodziu as ne lt gyvenu bet tikiuosi rasit kur ir lt parde kur prekiauja ne koks lietuvis bet tikras kinietis,tai toks dedukas manes isklause,liepe tada iskisti liesuvi,apziurejo ir pasake kad pas mane nevesi gimdos gleivine,todel leliukai neisikabina ir as persileidziu.dave vienu zoleliu kad vesetu gimdos gleivine o kitu kad skatintu ovuliacija ir pazadejo kad po poros menesiu ateisu jau taip ir atsitiko!!
Ice tea
2010 01 19, 14:13
QUOTE(- hal - @ 2010 01 19, 14:06) na zodziu as ne lt gyvenu
Prisimenu  kai pasakojai ir dar rodei tas tablietkas Bandysim ir mes čia kiniečių pagaudyt
Sveikutės Atrodo tik neseniai gyriausi ir dėkojau ŽA už teigiamus testukus, bet deja deja... nepavyko tąkart... Dabar ateinu su iškilusiu klausimu  Perskaičius, kad OT net iki pat mmm daro sugalvojau iš smalsumo ir aš pabandyt sugadint dar vieną, nors dabar yra 40 CD. Mano ciklas būdavo apie 30 dienų, praeitas ciklas buvo nesėkmingas, mmm vėlavo, NT teigiamas, kol prasidėjo tepliojimas, kraujavimas ir viskas. Kažin kaip dabar galima interpretuot tokio teigiamumo OT  Testinė juostelė pradėjo ryškėt kartu su kontroline, čia fotografuota net nepraėjus 10 min.
Ice tea
2010 01 19, 15:46
QUOTE(Paule @ 2010 01 19, 15:42) Kažin kaip dabar galima interpretuot tokio teigiamumo OT  Testinė juostelė pradėjo ryškėt kartu su kontroline, čia fotografuota net nepraėjus 10 min. Siūlau pabandyti ir NT Po ankstyvo pabėgimo DAŽNAI jau kitą ciklą užkimba
QUOTE(Ice tea @ 2010 01 19, 15:46) Siūlau pabandyti ir NT Po ankstyvo pabėgimo DAŽNAI jau kitą ciklą užkimba  Baisu dar NT bandyt  Bet gal tikrai reiktų surizikuot
Sveikutes Aciu Jums visoms uz paguodos zodzius, ir patikinimus  bet dariausi dar 2 testukus, vakar ir siandien, tai tiksliai riebus I bruksnys  nieko nesuprantu, belieka tik laukti, mm veluoja 2 dienos  bet as tikiu stebuklais, kartu su Jumis, jei ne si, tai kita cikla, jei ne kita, tai dar kita, mus visas aplankys gandrai  o, kurias jau aplanke, nuosirdziausiai sveikinu
katiniene-gerai
2010 01 19, 16:26
mergaites, paziurekit ar teigiamas OT?   net 22 c.d. o testukai kaip neryskeja, taip neryskeja  i nevilti jau varo... bet sitas man panasus i teigiama (bent jau panasiausias is iki siol gadintu  ). ka manot? ir man dar atrodo, kad "gyvas" jis ryskesnis, nei nuotraukoj...
tuzasss
2010 01 19, 16:33
QUOTE(katiniene-gerai @ 2010 01 19, 17:26) mergaites, paziurekit ar teigiamas OT?   net 22 c.d. o testukai kaip neryskeja, taip neryskeja  i nevilti jau varo... bet sitas man panasus i teigiama (bent jau panasiausias is iki siol gadintu  ). ka manot? ir man dar atrodo, kad "gyvas" jis ryskesnis, nei nuotraukoj...  as manau, kad teigiamas
mazge123
2010 01 19, 16:41
QUOTE(katiniene-gerai @ 2010 01 19, 17:26) mergaites, paziurekit ar teigiamas OT? net 22 c.d. o testukai kaip neryskeja, taip neryskeja  i nevilti jau varo... bet sitas man panasus i teigiama (bent jau panasiausias is iki siol gadintu  ). ka manot? ir man dar atrodo, kad "gyvas" jis ryskesnis, nei nuotraukoj...  as manu kad tiegemas aciu merginos uz palaikyma. mes su vyru kalbejom ir db nzn ar eiti darytis tu tyrimu ar dar palaukti. jau 5 menesis kaip bandom ir nieko. ka patarsit ? o gal pakaks kokiu paprastesniu tyrimu, ir ar jau daris kokius tyrimus, nesakis kad dar peranksti, dar pabandykit kaskiek laiko? prasau pasidalinkit savo patirtimi ir patarimais
tuzasss
2010 01 19, 16:49
QUOTE(mazge123 @ 2010 01 19, 17:41) as manu kad tiegemas aciu merginos uz palaikyma. mes su vyru kalbejom ir db nzn ar eiti darytis tu tyrimu ar dar palaukti. jau 5 menesis kaip bandom ir nieko. ka patarsit ? o gal pakaks kokiu paprastesniu tyrimu, ir ar jau daris kokius tyrimus, nesakis kad dar peranksti, dar pabandykit kaskiek laiko? prasau pasidalinkit savo patirtimi ir patarimais  siaip kai mums nesiseke 3 men su pirmu vaikeliu, tai buvau nulekus pas gydytoja pasitikrint, ir isgirdau tik tai, kad metus bandyt reikia. kazkokius rimtus tyrimus atsisake daryt. bet as jau kita menesi ir pastojau. tai dabar ir nezinau ka patart, as planuoju, jei si karta nesih]gaus o bus jau 4 ciklas, tai butinai nueisiu bent pasiziuret ar pas mane viskas tvarkoj. tik bijau vel isgirsti, kad palaukt reikia. girdejau kad daznai buna tai psichologine problema. pvz. 4 cikla uzkibom del to, kad nustojom planuot, buvo taip kad patiriau idedli sukretima, mire artimas zmogus tai ir ne tas galvoj buvo. ir uzkibo
Ice tea
2010 01 19, 16:58
QUOTE(katiniene-gerai @ 2010 01 19, 16:26) mergaites, paziurekit ar teigiamas OT?
Jis LABAI teigiamas Papildyta:QUOTE(mazge123 @ 2010 01 19, 16:41) prasau pasidalinkit savo patirtimi ir patarimais  Aš tai eičiau tirtis  Pradėčiau nuo skydliaukės hormonų, chlamidijų tyrimų (jei dažni uždegimai), paskui siųsčiau vyruką spermiukų tyrimui, o pati LH ir FSH 3-5 CD, o 6 dienos po O ir progesteroną išsitirčiau Kuo anksčiau ĮSITIKINSIT, kad jums VISKAS gerai, tuo greičiau atsipalaiduosit ir pagausit savo žirniuką
katiniene-gerai
2010 01 19, 17:52
QUOTE(tuzasss @ 2010 01 19, 18:33) as manau, kad teigiamas  QUOTE(mazge123 @ 2010 01 19, 18:41) as manu kad tiegemas aciu merginos uz palaikyma. mes su vyru kalbejom ir db nzn ar eiti darytis tu tyrimu ar dar palaukti. jau 5 menesis kaip bandom ir nieko. ka patarsit ? o gal pakaks kokiu paprastesniu tyrimu, ir ar jau daris kokius tyrimus, nesakis kad dar peranksti, dar pabandykit kaskiek laiko? prasau pasidalinkit savo patirtimi ir patarimais  QUOTE(Ice tea @ 2010 01 19, 18:58) Jis LABAI teigiamas Papildyta:aciu uz palaikyma  jau laimes man dabar  buvau issigandus, kad isvis O nebebus mazge123 5 menesiai siaip tikrai nera daug  nors as savo maratonus irgi kazkur po puses metu pradejau  tik tiek kad mano menesines labai nereguliarios buvo... jei tavo mmm reguliarios, testukai rodo, kad O vyksta, svoris normalus, kokiu uzdegimu neturi, tai as tavo vietoj gal palaukciau kelis dar menesius  nebent jei jau labai neramu, tai pasidaryk tuos kur Ice tea surase
razina8
2010 01 19, 18:06
QUOTE(mazge123 @ 2010 01 19, 17:41) aciu merginos uz palaikyma. mes su vyru kalbejom ir db nzn ar eiti darytis tu tyrimu ar dar palaukti. jau 5 menesis kaip bandom ir nieko. ka patarsit ? o gal pakaks kokiu paprastesniu tyrimu, ir ar jau daris kokius tyrimus, nesakis kad dar peranksti, dar pabandykit kaskiek laiko? prasau pasidalinkit savo patirtimi ir patarimais  As taip pat is karto nuejau pas gine, bet ji rado policistines tai pasake, kad leliuko galiu labai ilgai laukti, todel is akrto apsilankem pas nevaisingumo specialistus, na bet dar vis nesiseka issiaiskinti kas ne taip, bet si menesi turiu dideliu vilciu! Jei nieko nemato, akd kazkas butu blogai tai manau, kad verta dar siek tiek palaukti
mazge123
2010 01 19, 20:36
aciu uz atsakymus. na pas mane mmmm nera labai regulerios, ir gana ilgos... kaiptik vakar skaiciavau 34;36;30... nu ir panasei kiti menesei, cia paskutiniu triju. seip ir skydliauke padidejus ar kaip ten skaitosi, uzdegimu gal nera labai daznai, tiksliau gal netgi labai retai. svoris nera idealus, gal netgi didokas....  tai taip supratau del siu dalyku reiktu nueiti pasikonsultuoti.... o norint pas tuos nevaisingumo specialistus eiti reik pirma pas ginekologe ar galima ir tiesei ten?
razina8
2010 01 19, 21:04
QUOTE(mazge123 @ 2010 01 19, 21:36) aciu uz atsakymus. na pas mane mmmm nera labai regulerios, ir gana ilgos... kaiptik vakar skaiciavau 34;36;30... nu ir panasei kiti menesei, cia paskutiniu triju. seip ir skydliauke padidejus ar kaip ten skaitosi, uzdegimu gal nera labai daznai, tiksliau gal netgi labai retai. svoris nera idealus, gal netgi didokas....  tai taip supratau del siu dalyku reiktu nueiti pasikonsultuoti.... o norint pas tuos nevaisingumo specialistus eiti reik pirma pas ginekologe ar galima ir tiesei ten? Na kai as galutinai nusivyliau gines poziuriu/prieziura/nekompetencija/poliklinikos ekoskopu, todel tikrai nesigailiu. Siaip jei negaila pinigeliu, tikrai rekomenduoju, sumoki, bet tikrai gauni uz ka esi sumokejes. Ir zinai ko tiketis, kam nusiteikti
mazge123
2010 01 19, 22:36
QUOTE(razina8 @ 2010 01 19, 22:04) Na kai as galutinai nusivyliau gines poziuriu/prieziura/nekompetencija/poliklinikos ekoskopu, todel tikrai nesigailiu. Siaip jei negaila pinigeliu, tikrai rekomenduoju, sumoki, bet tikrai gauni uz ka esi sumokejes. Ir zinai ko tiketis, kam nusiteikti  bet tai ten nereik jokiu siuntimu ar kokiu aprasymu kas gines manymu yra ir panasei. eini tiesei ten ir fsio?
razina8
2010 01 19, 22:44
QUOTE(mazge123 @ 2010 01 19, 23:36) bet tai ten nereik jokiu siuntimu ar kokiu aprasymu kas gines manymu yra ir panasei. eini tiesei ten ir fsio?  Eini tiesiai ir viskas  Tarkim kaip diena ir naktis skiriasi kiek laiko ir kaip apziurineja su ekoskopu. Gal yra ir geru giniu, bet matyt as ant ju nepataikiau
mazge123
2010 01 19, 22:49
QUOTE(razina8 @ 2010 01 19, 23:44) Eini tiesiai ir viskas  Tarkim kaip diena ir naktis skiriasi kiek laiko ir kaip apziurineja su ekoskopu. Gal yra ir geru giniu, bet matyt as ant ju nepataikiau  o tu pati is kur esi? kur geriau butu eiti i vilniu(grybo gatve, diagnostikos centras kaskoks), ar kaune i motinos ir vaiko klinika. as pati is kauno. zinau kad vilniui gerai bet cia arciau...
razina8
2010 01 19, 23:05
QUOTE(mazge123 @ 2010 01 19, 23:49) o tu pati is kur esi? kur geriau butu eiti i vilniu(grybo gatve, diagnostikos centras kaskoks), ar kaune i motinos ir vaiko klinika. as pati is kauno. zinau kad vilniui gerai bet cia arciau... As is Kauno, einu i Motinos ir vaiko klinika. Ten tikrai nera pigu, bet kol kas nenusivyliau. Kai gine pasake, kad net nesitikeciau greit sulaukti leliuko tai buvo asaru pakalne, o ten suzinojau, kad nera taip visas baisu. Dabar laukiu rezultatu  Drauge po persileidimo tik ten susilauke leliuko  tikrai neagituoju, tiesiog mano tokia patirtis
razina8
2010 01 20, 08:42
Mergaites, pasidariau NT, MATOSI VAIDUOKLIS!!!!!!!!!!!!!!!!  Bet aisku dar reikia palaukti, vis sakau sau kantrybes... Vyras ir sako kad vaiduokliauja antra juostele. O gali buti, kad vaiduokline antra juostele siaip sau atsiranda
|
|