QUOTE(Ice tea @ 2010 03 10, 10:37)
Tai va ir man idomiai pasirode testukai
Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2010 03 10, 15:16)
pritariu
Taip,kad musu Ice Tea labai super pataria
QUOTE(Ice tea @ 2010 03 10, 10:37) Tai va ir man idomiai pasirode testukai Papildyta: QUOTE(Ice tea @ 2010 03 10, 15:16) pritariu Taip,kad musu Ice Tea labai super pataria QUOTE(Afrodite69 @ 2010 03 10, 14:31) Tai va ir man idomiai pasirode testukai ŠAUNUOLĖ Ech tos problemėlės Bet man vis tiek įdomų ką šiandien rodys QUOTE(Tahoe @ 2010 03 09, 16:10) tai gal pigiau tiesiog OT juosteliniu nusipirkti? Ebay pilna papigiai, is UK man liuksiski Daznaisuiai II faze, t.y. po O trunka 14dienu, t.y. jei tav ciklas 31d, tai atimi 14d, mazdaug 17CD vyksta O, na, bet cia +/- tai tada 17cd +- verst vyra i lova reikia vadinas jo? nu as galvoju ta testuka pirkt, nes jai tikslei neiseina nustatyt kuria diena O, tai per menesi gali net kokius keturis OT sunaudot tekt, nes pardej tai du vienetukai apie 10svaru, tai jai neiseina pirme men tai pastoviai pirkt brangu gaunas, tai karta sumoki ir ramu kuriam laikui, nes mano ciklas nevisad diena i diena, tai su tuo testuku sakau gal tiksliau galima nustatyt kada O QUOTE(shemsa @ 2010 03 10, 14:57) tai tada 17cd +- verst vyra i lova reikia vadinas jo? nu as galvoju ta testuka pirkt, nes jai tikslei neiseina nustatyt kuria diena O, tai per menesi gali net kokius keturis OT sunaudot tekt, nes pardej tai du vienetukai apie 10svaru, tai jai neiseina pirme men tai pastoviai pirkt brangu gaunas, tai karta sumoki ir ramu kuriam laikui, nes mano ciklas nevisad diena i diena, tai su tuo testuku sakau gal tiksliau galima nustatyt kada O Mokslas rašo, kad antra moters ciklo fazė trunka 10-14 CD, tai todėl teoriškai reikia atimti 14 CD (ypač ilgam ciklui). Bet tai NE TAISYKLĖ Aš siūlyčiau tokią formulę- ciklo dienas dalinti per pusę ir plius dvi dienos. Tai jūsų atveju gautųsi 31/2+2 gaunasi 17-18 CD Dėl OT kainos
Uk parduotuvese OT brangus. Pirkit is eBay ten pensus kainuoja, desimtimis parduoda
QUOTE(Selva @ 2010 03 10, 15:22) LT irgi neprotinga kaina O čia truputį paskubėjau, bet nesinori Jūsų palikti be namučių Taigi užbaigiam šituos ir kraustomės į NAUJUS NAMUČIUS
sveikutes
norejau paklaust,ar po teigiamo OT reikia ir toliau OT daryti?ar ne?laukt kito ciklo? QUOTE(Vijora @ 2010 03 10, 15:36) Aš daryčiau taip- jei pirmas ciklas su OT, tai dėl sportinio intereso ir įdomumo dar vieną dieną pasidaryčiau- pažiūrėti ar blanksta ir sekčiau O skausmelius QUOTE(Ice tea @ 2010 03 10, 17:41) Aš daryčiau taip- jei pirmas ciklas su OT, tai dėl sportinio intereso ir įdomumo dar vieną dieną pasidaryčiau- pažiūrėti ar blanksta ir sekčiau O skausmelius vat tame ir esme,kad butent kai OT buvo teigiamas,ta diena man skaudeno pilvo apacia,maniau,kad po 24val bus O,o kita ryta po teigiamo OT ,BT soktelejo,tiesa nezymiai,bet...nezianu,kaip suprantu,tikriausiai kai ta vakara OT buvo teigiamas,tiksriausiai ta vakara ir buvo O oi,prirasiau,ar suprantamai QUOTE(Vijora @ 2010 03 10, 15:49) vat tame ir esme,kad butent kai OT buvo teigiamas,ta diena man skaudeno pilvo apacia,maniau,kad po 24val bus O,o kita ryta po teigiamo OT ,BT soktelejo,tiesa nezymiai,bet...nezianu,kaip suprantu,tikriausiai kai ta vakara OT buvo teigiamas,tiksriausiai ta vakara ir buvo O oi,prirasiau,ar suprantamai Suprantamai Žinok tada taip ir buvo tavo atveju O ND buvo QUOTE(Ice tea @ 2010 03 10, 17:53) Suprantamai Žinok tada taip ir buvo tavo atveju O ND buvo nebuvo ND bet tai ka,pirmas ciklas,antra gal pavyks,kadangi jau zinosiu kaip man vyksta QUOTE(Ice tea @ 2010 03 10, 15:34) ŠAUNUOLĖ Ech tos problemėlės Bet man vis tiek įdomų ką šiandien rodys O skausmu ypatingu nejauciau nei siandien nei vakar,gal kiek vakar vakare padure sona bet vos vos,kad net abejoju BT nesimatuoju,nes reikia labai didelio tikslumo,grafikas turi buti-o as viena diena keliuosi 5,kita jau ziurek tereik 7,trecia 6 ir t.t.Tai kai gaunu pamiegoti ir miegu Siandien vakare dar darysiu OT.Mastau stebeti O gal dar kokia savaite Na bus kaip bus-kaip Dievas duos.Svarbiausia ND darom ir kazkaip si menesi keistai ne kaip darbeli,bet su relaksu Grazios dieneles,vaisingos nakteles ir ryt parasysiu QUOTE(Selva @ 2010 03 09, 21:20) Geriausi OT yra jautriausi. 15mIU, 20mIU, 25mIU- maziau jatiu nerekomenduociau. Pirkti gali is forumietes Zydros Akys (parasyk jai asmenine zinute), is ebay. Priklausomai nuo ciklo ilgumo galima pasiskaiciuoti, kada daryti OT. Pvz mano ciklai 26-29 dienos, O paprastai budavo apie 16CD, tad as pradedu darytis OT nuo kokios 11CD. TAvo atveju, jei ciklai nereguliarus, jei negaila OT, tai gali kelios dienos po mm ir pradeti zaisti. Po teigiamo OT dar patariama viena dvi dieneles dar OT daryti, kas isitikinti, jog neberyskeja, lanksta. labai dkeoju uz atsakyma. nes jau norisi antro mazylio, o kazkaip si karta vis niekaip tada gaunas, reikia sulaukti mmm, ir valio QUOTE(Afrodite69 @ 2010 03 10, 15:27) O gal dar kokia savaite Hmm, siaip esu stebejus, kad merginom rodo teigiamus OT, bet O neivyksta, tai ypac budinga PKS. Bet daugiau nei 1 karta per cikla LH banga nesukyla QUOTE(gadik @ 2010 03 10, 16:04) labai dkeoju uz atsakyma. nes jau norisi antro mazylio, o kazkaip si karta vis niekaip tada gaunas, reikia sulaukti mmm, ir valio I sveikatyte
Na va,pasidariau vel OT ir vel rodo antra juostele ryskesne uz testine
Na bet visvien darysim siandien ND Laikyyyykis branguti ateinuuuuuu QUOTE(Afrodite69 @ 2010 03 10, 22:12) Na va,pasidariau vel OT ir vel rodo antra juostele ryskesne uz testine Na bet visvien darysim siandien ND Laikyyyykis branguti ateinuuuuuu zinau tokiu merginu,kurioms net kelias dienas buvo OT teigiami o mano snd neigiamas...daugiau nesitikrinsiu,paliksiu kitam ciklui OT
Kaip jus manot, kada vaisingesne diena, po lh didziausios bangos t.y. sekancia diena po teigiamo OT, ar tada kai OT visai nevaiduokliuoja?
Monttana, siaip tai labai individualu, juk priklauso ir nuo vyro spermos kokybes ir nuo kitu veiksniu
Siaip statistiskai sekmingiausi ND buna 1-2 dienos pries O QUOTE(Vijora @ 2010 03 10, 21:19) zinau tokiu merginu,kurioms net kelias dienas buvo OT teigiami o mano snd neigiamas...daugiau nesitikrinsiu,paliksiu kitam ciklui OT Rai va ir man idomu pasidare O tu nenusiminki,gal dar ateis tavo O ir jus nepamirskite ND Selva,matau ir tu daug nusimanai apie tuos OT
Merginos, parduodu ARBOR vaisingu dienu testeri jei domina rasikite i AZ.
Sveikutes,pagaliau pasirode II
gavau savo testukus. Uzsakymas, kaip rase, ejo is Honolulu, o paste ant voo parasyta buvo, kad is KINIJOS
gavau testukus, su tokiu melynu uzrasu, kas zino, koks ju jautrumas? nes ne tokie, kaip kadaise pirkau (su zaliu uzrasu).... dvi dienas rodo gan ryskoka juostele (bet neigiamas). Su anais taip budavo tik pries pat O.
sveikos,
ar artejant O, turetu rysketi OT vaiduokliuklas? man kuo toliau tuo vaiduokliukas blankesnis darosi
nenoriu pasirodyt vista
nes esu naujoke toje temoje tai pasimetus truputuka QUOTE(shemsa @ 2010 03 11, 22:00) nenoriu pasirodyt vista nes esu naujoke toje temoje tai pasimetus truputuka nd tai "namu darbai" - lytinis aktas , o vaiduokliukai, tai kai daraisi testa ir antra juostele yra neryski. mmm - menesines . tikiuosi gerai paaiskinau. QUOTE(Afrodite69 @ 2010 03 10, 20:12) Na va,pasidariau vel OT ir vel rodo antra juostele ryskesne uz testine Na bet visvien darysim siandien ND Laikyyyykis branguti ateinuuuuuu O as ir apsidziaugus buvau kad pazystu savo organizma, o pasirodo nieko nesuprantu 14 ciklo diena buvo lyg teigiamas OT, 15 TIRKAI BLANKESNIS, DAR PASIDARIAU 16.IR KA JUS GALVOJAT VEL TEIGIAMAS... QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 03 11, 19:01) sveikos, ar artejant O, turetu rysketi OT vaiduokliuklas? man kuo toliau tuo vaiduokliukas blankesnis darosi Viskas tvarkoj, dar tau tik 13CD dar spesi O aptureti Skirtingai buna su tais OT- kartais tolydzio ryskeja, kartais nieko nesimato,o viena diena shast ir ryskutelis teigiamas. Tiesiog ramiai lauk
Sveikutes, (cia ne labai i tema, bet) - gal zinot kur Zydros akys? nes rasiau jai i AZ del OT, ir nieko neatsako
QUOTE(gandriuke... @ 2010 03 11, 22:33) O as ir apsidziaugus buvau kad pazystu savo organizma, o pasirodo nieko nesuprantu 14 ciklo diena buvo lyg teigiamas OT, 15 TIRKAI BLANKESNIS, DAR PASIDARIAU 16.IR KA JUS GALVOJAT VEL TEIGIAMAS... tai gal ir buvo O tau 14 diena Zydros Akys tikrai atsakys,matyt daug darbeliu turi ir nepamirskime,kad vis delto ilgasis savaitgalis dauguma kur nors isvyke-matosi pagal SM forumus labai aptyle Zemaiciuke tikrai manau,kad dar O ateis.Tereikia apsisarvoti kantrybe ir laukti O siaip darykis OT ir sulauksi O tikrai
sveikutes
turiu klausimuka
Labas visoms,ka galetumete pasakyti apie mano OT,bandau ikelti foto
http://public.fotki.com/inguliux5/ot-1/dsc02238.html QUOTE(Bitute1977 @ 2010 03 14, 11:31) Labas visoms,ka galetumete pasakyti apie mano OT,bandau ikelti foto http://public.fotki.com/inguliux5/ot-1/dsc02238.html Idomiai man panasu, kad teigiamiausias gal trecias nuo apacios Bet kaip cia taip, tai atrodo teigiamas, tai neigiamesnis, tai vel ryskesis... Gal skysciu kokiu gerei ar dar kas galejo itakoti O pats apatinis yra pats veliausias ar kaip? QUOTE(Bitute1977 @ 2010 03 14, 13:31) Labas visoms,ka galetumete pasakyti apie mano OT,bandau ikelti foto http://public.fotki.com/inguliux5/ot-1/dsc02238.html teigiamiausiais 3 nuo apacios, bet matosi banga dar nepraslinkus. Reik dar testi OT Bet seip, visos sios dienos potencialiai vaisingos QUOTE(Tahoe @ 2010 03 14, 14:27) Idomiai man panasu, kad teigiamiausias gal trecias nuo apacios Bet kaip cia taip, tai atrodo teigiamas, tai neigiamesnis, tai vel ryskesis... Gal skysciu kokiu gerei ar dar kas galejo itakoti O pats apatinis yra pats veliausias ar kaip? tai va,kad idomiai taip,tas paskutinis vakarykstis,matysiu,ka siandieninis parodys http://www.babyplan.ru/profile/66945
Na va,pasidariau vel OT ,nu lyg vienas bruksnys ir blankesnis,kaip jus manot,turbut rytoj dar daryti OT
http://public.fotki.com/inguliux5/ot-1/dsc02244.html QUOTE(Bitute1977 @ 2010 03 14, 19:48) Na va,pasidariau vel OT ,nu lyg vienas bruksnys ir blankesnis,kaip jus manot,turbut rytoj dar daryti OT http://public.fotki.com/inguliux5/ot-1/dsc02244.html Geriau dar pasidaryk, kad jau būtų užtikrintai
Primenu, NAUJI NAMUČIAI
Super tema
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 03 15, 09:11) na,as irgi taip manau,ka reiks pasidaryt,bet yra tokia problemele,siandien 18 val.einu i spektakli,o kaip tik tuo metu darau OT,kazin,jei anksciau pasidarysiu,ar bus labai netikslu Manau, nieko tokio QUOTE(Ice tea @ 2010 03 15, 10:23) Manau, nieko tokio ir man taip atrodo 4, ir kitoms taip pasirode,nu matysiu,ka dar siandieninis OT parodys,pasidarysiu pries isvaziuojant QUOTE(Bitute1977 @ 2010 03 14, 19:48) Na va,pasidariau vel OT ,nu lyg vienas bruksnys ir blankesnis,kaip jus manot,turbut rytoj dar daryti OT http://public.fotki.com/inguliux5/ot-1/dsc02244.html SVEIKUTES Man irgi 4 atrodo teigiamiausias Ice Tea,aciukas uz namucius
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|