Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Apie vaisingų dienų testerius (11 dalis)
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Ice tea
Sena tema

user posted image

Liuteinizuojantis hormonas (sutrumpintai LH) – tai vienas iš gonadotropinių hormonų, kurį gamina priekinė hipofizės dalis (adenohipofizė). Tiek vyro, tiek ir moters organizme šis hormonas skatina lytinių liaukų hormonų (lytinių steroidų) sekreciją: pas vyrą stimuliuojama testosterono gamyba, pas moterį – androgenų ir estrogenų. Be to, pas moterį maždaug mėnesinių ciklo viduryje LH labai pagausėja ir tai skatina ovuliaciją. Šis hormonas po ovuliacijos skatina folikulo pavirtimą geltonkūniu, kuris gamina progesteroną.
LH koncentracijos paprastai yra gana mažos vaikystėje, pasiekia normą lytinės brandos metu, tačiau labai padidėja po menopauzės.

LH (liuteinizuojantis hormonas)
Norma
· vaikai < 10 metų <2,6 IU/l
· moterys:
folikulinė ciklo fazė 1,6 – 10,2 IU/l
ciklo vidurys 7,4 – 65 IU/l
lutealinė fazė 0,9 – 14 IU/l
postmenopauzė 10 – 42 IU/l
nėštumas < 1,1 IU/l
· vyrai 0,6 – 6,0 IU/l

Padidėjimas
· Hipofizės disfunkcija,
· Pirminė gonadų (kiaušidžių) hipofunkcija.

Sumažėjimas
· Hipofizės arba hipotaliamus funkcijos sutrikimas,
· Vyriškų lytinių liaukų atrofija (po epideminio parotito, gonorėjos, bruceliozės).

LH vienkartinė ovuliacijos tyrimo juostelė yra puiki priemonė, galinti pagal šlapimą padėti nustatyti ovuliacijos laiką ir vaisingumo piką. Siuo vaisingumo laikotarpiu yra didžiausia galimybė pastoti.

Ovuliacijos juostelės patikimos. Jos niekuo nesiskiria nuo kasečių. Tyrimą geriausia atlikti kelias dienas is eilės tuo pačiu metu, bet geriau ne rytais. LH pradeda gausiai gaminti liuteinizuojantį hormoną (LH), kuris skatina su-brendusio kiausinėlio isėjimą is kiaušidės. Vienkartine ovuliacijos tyrimo juostele nu-statomas LH antplūdis slapime, rodantis, kad ovuliacijos galima laukti per ateinančias 24-36 valandas.
Suprantancios rusiskai galit pasiskaityti apieLH bangast.y. apie tai, kad OT gali buti teigiami net kelis kartus per cikla

Rezultatų vertinimas

Teigiamas rezultatas (yra LH banga): jei išryškėja 2 spalvotos vienodo intensyvumo juostelės (kontrolinėje `C` ir testo `T`` dalyje) arba juostelė testo `T` dalyje tamsesnė už juostelę kontrolinėje `C` dalyje.
Neigiamas rezultatas (LH bangos nėra): jei išryškėja tik 1 spalvota juostelė (tik kontrolinėje `C` dalyje) arba juostelė testo `T` dalyje šviesesnė už juostelę kontrolinėje dalyje.

Ovuliacijos testas yra veikiamas liuteinizuojančio hormono (LH), kurio prieš pat ovuliaciją organizme labai padaugėja. Tai vadinama LH banga, kuri yra ovuliacijos proceso pradžios indikacija. Ovuliacijos testas parodo būtent LH bangą. Taip moteris gali tiksliai nustatyti ovuliacijos pradžią.
Teigiamas ovuliacijos testo rezultatas reiškia, jog netrukus (per 20 – 44 valandas po LH bangos) prasidės ovuliacija. Jei moteris nori pastoti, kitos 1 – 2 dienos po ovuliacijos yra vaisingiausios. Vaisingumo pikas tęsiasi maždaug 36 valandas po LH bangos.

Cia matosi, kaip nuo LH priklauso testukų nusidažymas. Kaip matos iš antro, teigiamas testukas gali būti kelias dienas (čia rodo net tris dienas - dvi vienodo ryškumo ir viena ryškesnė)

Va čia matos, kaip LH (juoda linija) šokinėja:
user posted image
user posted image

Va čia matos, kaip LH (juoda linija) šokinėja:

user posted image[/COLOR]

O čia kaip kinta visi hormonai ciklo metu:
user posted image

DAŽNIAUSIAI UŽDUODAMI KLAUSIMAI APIE TESTUS OVULIACIJAI (VAISINGOMS DIENOMS) NUSTATYTI

Kaip ovuliacijos testas veikia?
Kaip vertinti tyrimo rezultatus? Ar taip pat, kaip nėštumo testo?

Ovuliacijos testas veikia kitaip nei nėštumo nustatymo testas.
Teigiamas testo rezultatas (rodantis LH bangą) yra tada, kai išryškėja 2 spalvotos vienodo intensyvumo juostelės (kontrolinėje `C` ir testo `T` dalyje) arba juostelė testo `T` dalyje tamsesnė už juostelę kontrolinėje `C` dalyje.
Neigiamas rezultatas, kai išryškėja tik 1 spalvota juostelė (tik kontrolinėje `C` dalyje) arba juostelė testo `T` dalyje šviesesnė už juostelę kontrolinėje dalyje.

Kokiu dienos metu geriausia atlikti ovuliacijos nustatymo testą?
Skirtingai nuo nėštumo testų, rytas (pirmas rytinis šlapimas) nėra geriausias laikas ovuliacijos testui atlikti. LH gaminasi Jūsų organizme anksti ryte, todėl Jūsų šlapime maksimalus jo kiekis aptinkamas po pietų. Idealiausias laikas tyrimui – apie 14-16 val., nors dažnai tikslūs rezultatai būna jau nuo 10 val. ryto iki vėlaus vakaro.

Ar turėčiau atlikti tyrimą tuo pačiu metu kiekvieną dieną?
Labai svarbu atlikti tyrimą kasdien tuo pačiu metu. 2 – 3 val. prieš tyrimą negerkite. Tai padidina hormonų koncentraciją šlapime.

Kada turėčiau pradėti tyrimą?
Prieš nuspręsdamos, kada turėtumėte pradėti tyrimą, nusistatykite menstruacinio ciklo trukmę ( t.y., dienų skaičius nuo kraujavimo pradžios iki sekančio kraujavimo pradžios minus 1 diena). Savo ciklo trukmę stebėkite keletą mėnesių. Tada pagal pateiktą lentelę nusistatykite, kada pradėti tyrimą. Tyrimas atliekamas kasdien, kol nustatoma LH banga.

Kada po LH bangos įvyks ovuliacija?
Paprastai ovuliacija prasideda 12 – 48 valandą po LH bangos (LH bangos nustatymui naudojant popietinį šlapimo mėginį). Vidutiniškai ovuliacija įvyksta 36 valandos po LH bangos.

Kai ovuliacijos testas yra teigiamas, kada turėtume pradėti lytiškai santykiauti?
Kad padidinti pastojimo tikimybę, lytiškai santykiauti turėtumėte LH bangos nustatymo dieną, taip pat ir kitas 3 dienas.

Ar bazalinės kūno temperatūros metodas nustato tą patį kaip ir ovuliacijos testas?
Bazalinė kūno temperatūra nurodo buvus LH bangą tada, kai ši jau būna pasibaigusi. Todėl bazalinės kūno temperatūros matavimas neleidžia nustatyti LH bangos. Ją labai tiksliai – tada, kai Jūsų šansas pastoti yra pats didžiausias — parodys ovuliacijos testas.

Ar ovuliacijos testai gali būti naudojami kaip kontracepcijos priemonė?
Ovuliacijos testai yra sukurti pastojimo tikimybei padidinti. Kaip kontracepcijos priemonė jie yra nerekomenduojami.

Ar šviesi juostelė testo `T` dalyje ir tamsesnė juostelė kontrolinėje `C` dalyje reiškia teigiamą rezultatą?
Ovuliacijos testas veikia ne taip kaip nėštumo testas. Ypač tai sakytina kalbant apie rezultatų vertinimą. LH testo rezultatas teigiamas tik tada, kai išryškėja 2 spalvotos vienodo intensyvumo juostelės (kontrolinėje `C` ir testo `T` dalyje) arba juostelė testo `T` dalyje tamsesnė už juostelę kontrolinėje `C` dalyje.

Mano tyrimo rezultatas buvo teigiamas ir vakar, ir šiandien. Ar tai reiškia, kad kažkas yra negerai?
Toks rezultatas gali rodyti LH bangą, kai ji kyla ir vėl leidžiasi.

Bazalinės temperatūros matavimo metodas parodė temperatūros kaitą, tačiau ovuliacijos testas buvo neigiamas. Ar taip gali būti?
Taip galėjo nutikti, jei testą atlikote po LH bangos pasirodymo.
Taip pat testas galėjo neaptikti LH bangos, jei rezultatą vertinote nepraėjus 5 minutėms arba Jūsų šlapime buvo per maža LH koncentracija dėl didelio neseniai suvartotų skysčių kiekio.

Visoms linkiu kuo griečiau II išvysti ne tik OT, bet ir NT mirksiukas.gif
user posted image

Bei sėkmingai sulaukti savo stebuklėlio

user posted image

"Be sexo vaikų nebus, OT vaikiukų neįpūs, tam kad jų būtų, reikia vyrą griebti už ragų ir į lovą nors kas antrą dieną" (Mūsų nestuke.gif -hal-)
Glamour
"Bet į klausimą, jei Ov testukas pagauna Lh bangą, ar gali O neįvykti, niekas neatsakė ax.gif"

Saule danguje, remdamasi savo patirtimi sakyciau, kad taip gali buti, jei geri Duphastona netinkamu laiku ( nes jis gali nuslopinti O).

Beje, ND patariama daryti kas 2, 3 dienas,o ne tik tada, kai OT teigiami. Taip savo galimybes gerokai padidinate.
Migdols
Sveikos smile.gif

Noriu ir as isbandyti OT, bet, kad vaistinese gan brangus jie rolleyes.gif
gal zinot kur gauti kiek pigiau?
Saule danguje
QUOTE(Glamour @ 2010 01 16, 11:54)
Saule danguje, remdamasi savo patirtimi sakyciau, kad taip gali buti, jei geri Duphastona netinkamu laiku ( nes jis gali nuslopinti O).

Beje, ND patariama daryti kas 2, 3 dienas,o ne tik tada, kai OT teigiami. Taip savo galimybes gerokai padidinate.
*

Ačiū labai už atsakymą aciuks.gif
O ND pas mus tokie, todėl, kad mergytę planuojam blush2.gif Aišku, viskas Dievulio rankose, bet stengtis jam padėti niekas nedraudžia biggrin.gif
mazge123
QUOTE(Migdolinė @ 2010 01 16, 13:02)
Sveikos smile.gif

*

laba. pasiskaityk sena tema ten yra zydros akys ji pardavineja labai pigiai. ir sveika prisijungus mirksiukas.gif
merginos, pabaigiam ana temute darasyti 4u.gif
Glamour
Štai naujai temutei mano teigimas OT. Šįkart dieną anksčiau 14 сd ir šįkart paduria pilvuką, strėnas paskauda.

user posted image

Kažkaip nesitikėjau, galvojau šiandien susivėlinau ir net nedarysiu, na bet štai ir rezultatas. Teks ND daryti, nors ir vyras nekaip jaučiasi, nes peršalęs yra. Bet kai juosteles dvi parodžiau, iškart suprato, kad neišsisuks šiandien mirksiukas.gif .
gandriuke...
jo tikrai teigiamas thumbup.gif labai gerai pavyko nupaveiksluot mirksiukas.gif
Žydros akys
Registruojuos naujuose namučiuose biggrin.gif
Ačiū Ice tea 4u.gif
mazge123
QUOTE(gandriuke... @ 2010 01 17, 10:59)
jo tikrai teigiamas  thumbup.gif labai gerai pavyko nupaveiksluot  mirksiukas.gif
*

speju cia su skeneriu daryta mirksiukas.gif taip nufotkinti butu labai sunku
Papildyta:
QUOTE(Migdolinė @ 2010 01 16, 13:02)
Sveikos smile.gif

*

stai zydros akys jau ir sioje temoje smile.gif
Glamour
jo su skaneriu wink.gif
&deimantelis&
QUOTE(Žydros akys @ 2010 01 17, 13:13)
Registruojuos naujuose namučiuose biggrin.gif
Ačiū Ice tea 4u.gif
*

sveiki,as jusu ieskojau zydros akys 4u.gif del OT, girdejau,kad jus prekiaujat biggrin.gif
mazge123
QUOTE(&deimantelis& @ 2010 01 17, 18:28)
sveiki,as jusu ieskojau zydros akys 4u.gif del OT, girdejau,kad jus prekiaujat biggrin.gif
*

rasyk AZ greiciau susirasi mirksiukas.gif
razina8
Mano OT testukas teigiams, folikulas vienas buvo sunykes, bet kitas buvo labai prisirpes blush2.gif Todel suleido vaistuku, kad folikulas plystu ir dabar geriu dupastona, kad jei ten viskas ivyko pagal plana, kad nepabegtu lauk vaikutis, todel po dvieju savaiciu zinosiu ar pavyko. Jei ne, tuomet stimuliacija doh.gif Tai tos dvi savaites bus laaabai ilgos doh.gif
gelep
Sveikutes, as jau sulaukiau is ŽA testuku, ir ot, ir nt, ir sugadinau sestadieni pirma nt, nors iki mm dar buvo like kelios dienos ax.gif radau va ka!!!!! smile.gif baisu patiketi laime, kad ŽA palinkejimas butu issipildes wub.gif sinadien jau tureciau sulaukti nelaukiamu mm, bijau gadinti dar viena, kad nenubaidyciau laimes smile.gif net visa drebu blush2.gif
user posted image

Papildyta:
QUOTE(gelep @ 2010 01 18, 12:55)
Sveikutes, as jau sulaukiau is ŽA testuku, ir ot, ir nt, ir sugadinau sestadieni pirma nt, nors iki mm dar buvo like kelios dienos ax.gif radau va ka!!!!! smile.gif baisu patiketi laime, kad ŽA palinkejimas butu issipildes wub.gif sinadien jau tureciau sulaukti nelaukiamu mm, bijau gadinti dar viena, kad nenubaidyciau laimes smile.gif net visa drebu blush2.gif
user posted image
*

gal cia tik man, mb vaidenasi? blush2.gif nes, kai ikeliau, nelabai kas ir matyti..... blush2.gif
mazge123
na stai atejo nelauktos mmm... angel_sadangel.gif ir netgi anksciau atejo nei buvo numatytos... na ka, isvada ta kad teks vaziuoti i vilniu darytis tyrimu... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(gelep @ 2010 01 18, 12:57)
user posted image

na kad man atrodo cia neigemas... blush2.gif
gelep
Na ir man jau taip atrodo.....atsiprasau, kad patersiau eteri verysad.gif
mazge123, nenusimink... console.gif viskas bus gerai.
mazge123
QUOTE(gelep @ 2010 01 18, 13:12)
Na ir man jau taip atrodo.....atsiprasau, kad patersiau eteri verysad.gif
mazge123, nenusimink... console.gif  viskas bus gerai.
*

linkiu kad sulauktum tikrai teigemo mirksiukas.gif
tikiuosi kad taip ir bus, kad neprireiks metu ar daugiau kad ateitu pas mus leliukas.... unsure.gif
tuzasss
user posted image

Papildyta:
gal cia tik man, mb vaidenasi? blush2.gif nes, kai ikeliau, nelabai kas ir matyti..... blush2.gif
*

Laba visom,

siaip tos antros juosteles tai nesimato, nebent labai sviesi ir kompas vaizdo neperduoda. jei jus ja su MB matot, tai reiskia nestuke.gif yra. as manau, kad vaiduokliukas rodo nestuma,tiesiog per anksti padarytas NT i rdel to neryskiai. pasidaryk pakartotinai ir zinosi tiksliai

Mazge, nenusimink, 4u.gif zinau, kad sunku bet naujas ciklas naujos viltys. man irgi skaudu buvo kai mm si menesi atejo, o taip laukiau kaledinio stebuklo.
Afrodite69
Sveikutes 4u.gif

O as paneles praziopsojau savo O.Maniau kad turi buti 14 diena iki MM,o dabar matau kad man jau O ivyko man net nepajutus verysad.gif Matyt nepazystu savo organizmo.
Ikeliu paziureti foto angel_sadangel.gif
user posted image
Man nepavyko pagauti O,tai matyt jau netrukus ateis ir MM doh.gif Liudna atrodo kad saves visai nepazystu verysad.gif
mazge123
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 01 18, 17:29)
Sveikutes 4u.gif 

O as paneles praziopsojau savo O.Maniau kad turi buti 14 diena iki MM,o dabar matau kad man jau O ivyko man net nepajutus verysad.gif Matyt nepazystu savo organizmo.
Ikeliu paziureti foto angel_sadangel.gif
Man nepavyko pagauti O,tai matyt jau netrukus ateis ir MM doh.gif Liudna atrodo kad saves visai nepazystu verysad.gif
*

man atrodo kad 11 ir 12 dienu yra teigemi smile.gif
razina8
QUOTE(mazge123 @ 2010 01 18, 18:06)
man atrodo kad 11 ir 12 dienu yra teigemi  smile.gif
*

Pritariu, man ir atrodo, kad teigiami. g.gif
Žydros akys
user posted image

Papildyta:
*

Nepyk, mergyt, bet čia ne teigiamas NT unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Žydros akys @ 2010 01 18, 21:20)
Nepyk, mergyt, bet čia ne teigiamas NT unsure.gif
*

Oi blush2.gif ...........pasukus kompiuterį matosi tas vaiduokliukas... wub.gif
Papildyta:
Afrodite, tai kad 11 ir 12 c.d. teigiami testukai bigsmile.gif ko čia nuliūdai, juk viskas gerai wink.gif
Afrodite69
QUOTE(Žydros akys @ 2010 01 18, 21:24)
Afrodite, tai kad 11 ir 12 c.d. teigiami testukai bigsmile.gif ko čia nuliūdai, juk viskas gerai wink.gif
*

Tai as maniau kad jau pavelavau mazyliui blush2.gif Nes kaip tik tom dienom neisejo daryti ND doh.gif
Aciu tau ZA tu angelas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mazge123 @ 2010 01 18, 13:03)
na stai atejo nelauktos mmm...  angel_sadangel.gif  ir netgi anksciau atejo nei buvo numatytos... na ka, isvada ta kad teks vaziuoti i vilniu darytis tyrimu...  verysad.gif
Papildyta:
na kad man atrodo cia neigemas...  blush2.gif
*

Mergyt,neliudek 4u.gif 4u.gif 4u.gif Labai tikiuosi,kad tavo nuotaika pasitasys ir optimizmas grys ir sis ciklas bus tau laimingas,nuosirdziai linkiu sito wub.gif
Žydros akys
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 01 18, 21:36)
Tai as maniau kad jau pavelavau mazyliui blush2.gif Nes kaip tik tom dienom neisejo daryti ND doh.gif
Aciu tau ZA tu angelas 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Na ne :irneakyk: blush2.gif
Ice tea
Dabar žinios iš ginės apie trumpą antrą fazę. "Trumpa antra fazė tai 5 CD, o 8-14 NORMALU" mirksiukas.gif
Taigi viskas su mumis gerai ir leliukai TIKRAI turi laiko įsitvirtinti mirksiukas.gif
Dėl ramybės galima D pagerti, bet mano atveju tas D kaip tik sutrumpino DPO doh.gif

Dar sakė, kad retkarčiais gale ciklo pasitaiko impulsyvios O (iš niekur nieko), per kurias užkimba berniukai mirksiukas.gif
Afrodite69
QUOTE(Ice tea @ 2010 01 19, 10:55)
Dabar žinios iš ginės apie trumpą antrą fazę. "Trumpa antra fazė tai 5 CD, o 8-14 NORMALU"  mirksiukas.gif
Taigi viskas su mumis gerai ir leliukai TIKRAI turi laiko įsitvirtinti  mirksiukas.gif
Dėl ramybės galima D pagerti, bet mano atveju tas D kaip tik sutrumpino DPO doh.gif

Dar sakė, kad retkarčiais  gale ciklo pasitaiko impulsyvios O (iš niekur nieko), per kurias užkimba berniukai  mirksiukas.gif
*

wou, thumbup.gif idomu aciu uz info 4u.gif
tuzasss
QUOTE(Ice tea @ 2010 01 19, 10:55)
Dabar žinios iš ginės apie trumpą antrą fazę. "Trumpa antra fazė tai 5 CD, o 8-14 NORMALU"  mirksiukas.gif
Taigi viskas su mumis gerai ir leliukai TIKRAI turi laiko įsitvirtinti  mirksiukas.gif

Dar sakė, kad retkarčiais  gale ciklo pasitaiko impulsyvios O (iš niekur nieko), per kurias užkimba berniukai  mirksiukas.gif
*

dekuj uz info. pasirodo veltui nerimavau. 4u.gif
- hal -
sveikutes 4u.gif
registruojuos ir as ax.gif
mazge123-neliudek 4u.gif 4u.gif isitirsi ir bus ramu,o seip man uzkibo kai as rankas nuleidau,pasidaviau daktarams kad pradetu daryti tyrimus kodel tiek kartu persileidau ir vis nesiseka,nuejau pridaviau krauja del progesterono ir BUMMMM!! laukiuosi,ciut is slepkiu neisvirtau is tos laimes lotuliukas.gif lotuliukas.gif tiesa ir su situo nestumu turejau tepliojimu ir gausiu.bet pries pastojant dar leidausi i avantiura nuejau pas kiniecius ir man jie dave vaistuku kad pastoti,apziurejo liezuvi ir pasake kad mano gleivine neisvesi tai ir leliai pabega,nezinau kas padejo,ar kad rankas nuleidau ir patikejau kad man kazkas ne taip ar kad saziningai geriau tas kinieciu zoleles,bet mergyte isikabino kaip reikiant wub.gif kartais tikrai leliai ateina tada kai jie patys nusprendzia wub.gif wub.gif
aisku laukti begalo sunku doh.gif as is tu kur milijona nt sugadino blush2.gif

kas ikelet ta nt testuka,na pc pavertus tai ir as matau antra bruksniuka g.gif idomu butu suzinoti kaip ten istiesu ax.gif
Ice tea
QUOTE(- hal - @ 2010 01 19, 12:57)
sveikutes 4u.gif

Hal, tavyje mergytė bigsmile.gif Eik tu sau, kaip FAINAI thumbup.gif thumbup.gif Džiaugiuosi už tave wub.gif

O kokius kinietiškus vaistukus gėrei?? Nes mes su MB ketvirtadienį irgi einam- pradėsim netradicinės medicinos paslaptis bandyti mirksiukas.gif
Mes Tianshi bandysim mirksiukas.gif
katiniene-gerai
QUOTE(- hal - @ 2010 01 19, 14:57)
sveikutes 4u.gif
registruojuos ir as ax.gif
mazge123-neliudek 4u.gif  4u.gif  isitirsi ir bus ramu,o seip man uzkibo kai as rankas nuleidau,pasidaviau daktarams kad pradetu daryti tyrimus kodel tiek kartu persileidau ir vis nesiseka,nuejau pridaviau krauja del progesterono ir BUMMMM!! laukiuosi,ciut is slepkiu neisvirtau is tos laimes lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  tiesa ir su situo nestumu turejau tepliojimu ir gausiu.bet pries pastojant dar leidausi i avantiura nuejau pas kiniecius ir man jie dave vaistuku kad pastoti,apziurejo liezuvi ir pasake kad mano gleivine neisvesi tai ir leliai pabega,nezinau kas padejo,ar kad rankas nuleidau ir patikejau kad man kazkas ne taip ar kad saziningai geriau tas kinieciu zoleles,bet mergyte isikabino kaip reikiant wub.gif  kartais tikrai leliai ateina tada kai jie patys nusprendzia wub.gif  wub.gif
aisku laukti begalo sunku doh.gif  as is tu kur milijona nt sugadino blush2.gif

kas ikelet ta nt testuka,na pc pavertus tai ir as matau antra bruksniuka g.gif  idomu butu suzinoti kaip ten istiesu ax.gif
*

didziausi sveikinimai del mergytes thumbup.gif 4u.gif
o pas kokius cia kiniecius ejai? kas per zolytes? ax.gif
- hal -
QUOTE(Ice tea @ 2010 01 19, 12:12)
Hal, tavyje mergytė  bigsmile.gif Eik tu sau, kaip FAINAI  thumbup.gif  thumbup.gif Džiaugiuosi už tave  wub.gif

O kokius kinietiškus vaistukus gėrei?? Nes mes su MB ketvirtadienį irgi einam- pradėsim netradicinės medicinos paslaptis bandyti  mirksiukas.gif
Mes Tianshi bandysim mirksiukas.gif
*

QUOTE(katiniene-gerai @ 2010 01 19, 12:58)
didziausi sveikinimai del mergytes  thumbup.gif  4u.gif
o pas kokius cia kiniecius ejai?  kas per zolytes? ax.gif
*

panelyte turesim wub.gif
na zodziu as ne lt gyvenu bet tikiuosi rasit kur ir lt parde kur prekiauja ne koks lietuvis bet tikras kinietis,tai toks dedukas manes isklause,liepe tada iskisti liesuvi,apziurejo ir pasake kad pas mane nevesi gimdos gleivine,todel leliukai neisikabina ir as persileidziu.dave vienu zoleliu kad vesetu gimdos gleivine o kitu kad skatintu ovuliacija ir pazadejo kad po poros menesiu ateisu jau nestuke.gif
taip ir atsitiko!!
Ice tea
QUOTE(- hal - @ 2010 01 19, 14:06)
na zodziu as ne lt gyvenu

Prisimenu irnesakyk.gif kai pasakojai ir dar rodei tas tablietkas rolleyes.gif

Bandysim ir mes čia kiniečių pagaudyt lotuliukas.gif
Paule
Sveikutės 4u.gif

Atrodo tik neseniai gyriausi ir dėkojau ŽA už teigiamus testukus, bet deja deja... nepavyko tąkart... unsure.gif

Dabar ateinu su iškilusiu klausimu ax.gif Perskaičius, kad OT net iki pat mmm daro sugalvojau iš smalsumo ir aš pabandyt sugadint dar vieną, nors dabar yra 40 CD. Mano ciklas būdavo apie 30 dienų, praeitas ciklas buvo nesėkmingas, mmm vėlavo, NT teigiamas, kol prasidėjo tepliojimas, kraujavimas ir viskas. Kažin kaip dabar galima interpretuot tokio teigiamumo OT g.gif Testinė juostelė pradėjo ryškėt kartu su kontroline, čia fotografuota net nepraėjus 10 min. ax.gif

user posted image
Ice tea
QUOTE(Paule @ 2010 01 19, 15:42)
Kažin kaip dabar galima interpretuot tokio teigiamumo OT g.gif Testinė juostelė pradėjo ryškėt kartu su kontroline, čia fotografuota net nepraėjus 10 min. ax.gif

Siūlau pabandyti ir NT mirksiukas.gif
Po ankstyvo pabėgimo DAŽNAI jau kitą ciklą užkimba mirksiukas.gif
Paule
QUOTE(Ice tea @ 2010 01 19, 15:46)
Siūlau pabandyti ir NT  mirksiukas.gif
Po ankstyvo pabėgimo DAŽNAI jau kitą ciklą užkimba  mirksiukas.gif
*

Baisu dar NT bandyt doh.gif Bet gal tikrai reiktų surizikuot g.gif ax.gif
gelep
Sveikutes 4u.gif
Aciu Jums visoms uz paguodos zodzius, ir patikinimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif bet dariausi dar 2 testukus, vakar ir siandien, tai tiksliai riebus I bruksnys unsure.gif nieko nesuprantu, belieka tik laukti, mm veluoja 2 dienos ax.gif bet as tikiu stebuklais, kartu su Jumis, jei ne si, tai kita cikla, jei ne kita, tai dar kita, mus visas aplankys gandrai mirksiukas.gif o, kurias jau aplanke, nuosirdziausiai sveikinu 4u.gif
katiniene-gerai
mergaites, paziurekit ar teigiamas OT?
user posted image
user posted image

net 22 c.d. o testukai kaip neryskeja, taip neryskeja doh.gif i nevilti jau varo... bet sitas man panasus i teigiama (bent jau panasiausias is iki siol gadintu doh.gif ). ka manot?

ir man dar atrodo, kad "gyvas" jis ryskesnis, nei nuotraukoj... blush2.gif
tuzasss
QUOTE(katiniene-gerai @ 2010 01 19, 17:26)
user posted image
user posted image

net 22 c.d. o testukai kaip neryskeja, taip neryskeja  doh.gif i nevilti jau varo... bet sitas man panasus i teigiama (bent jau panasiausias is iki siol gadintu  doh.gif  ). ka manot?

ir man dar atrodo, kad "gyvas" jis ryskesnis, nei nuotraukoj...  blush2.gif
*

as manau, kad teigiamas smile.gif
mazge123
QUOTE(katiniene-gerai @ 2010 01 19, 17:26)
net 22 c.d. o testukai kaip neryskeja, taip neryskeja  doh.gif i nevilti jau varo... bet sitas man panasus i teigiama (bent jau panasiausias is iki siol gadintu  doh.gif  ). ka manot?

ir man dar atrodo, kad "gyvas" jis ryskesnis, nei nuotraukoj...  blush2.gif
*

as manu kad tiegemas mirksiukas.gif

aciu merginos uz palaikyma. mes su vyru kalbejom ir db nzn ar eiti darytis tu tyrimu ar dar palaukti. jau 5 menesis kaip bandom ir nieko. ka patarsit ? o gal pakaks kokiu paprastesniu tyrimu, ir ar jau daris kokius tyrimus, nesakis kad dar peranksti, dar pabandykit kaskiek laiko? prasau pasidalinkit savo patirtimi ir patarimais blush2.gif 4u.gif
tuzasss
QUOTE(mazge123 @ 2010 01 19, 17:41)
as manu kad tiegemas  mirksiukas.gif

aciu merginos uz palaikyma. mes su vyru kalbejom ir db nzn ar eiti darytis tu tyrimu ar dar palaukti. jau 5 menesis kaip bandom ir nieko. ka patarsit ? o gal pakaks kokiu paprastesniu tyrimu, ir ar jau daris kokius tyrimus, nesakis kad dar peranksti, dar pabandykit kaskiek laiko? prasau pasidalinkit savo patirtimi ir patarimais  blush2.gif  4u.gif
*

siaip kai mums nesiseke 3 men su pirmu vaikeliu, tai buvau nulekus pas gydytoja pasitikrint, ir isgirdau tik tai, kad metus bandyt reikia. kazkokius rimtus tyrimus atsisake daryt. bet as jau kita menesi ir pastojau. tai dabar ir nezinau ka patart, as planuoju, jei si karta nesih]gaus o bus jau 4 ciklas, tai butinai nueisiu bent pasiziuret ar pas mane viskas tvarkoj. tik bijau vel isgirsti, kad palaukt reikia. girdejau kad daznai buna tai psichologine problema. pvz. 4 cikla uzkibom del to, kad nustojom planuot, buvo taip kad patiriau idedli sukretima, mire artimas zmogus tai ir ne tas galvoj buvo. ir uzkibo
Ice tea
QUOTE(katiniene-gerai @ 2010 01 19, 16:26)

Jis LABAI teigiamas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mazge123 @ 2010 01 19, 16:41)
prasau pasidalinkit savo patirtimi ir patarimais  blush2.gif  4u.gif
*

Aš tai eičiau tirtis mirksiukas.gif Pradėčiau nuo skydliaukės hormonų, chlamidijų tyrimų (jei dažni uždegimai), paskui siųsčiau vyruką spermiukų tyrimui, o pati LH ir FSH 3-5 CD, o 6 dienos po O ir progesteroną išsitirčiau mirksiukas.gif
Kuo anksčiau ĮSITIKINSIT, kad jums VISKAS gerai, tuo greičiau atsipalaiduosit ir pagausit savo žirniuką wink.gif
katiniene-gerai
QUOTE(tuzasss @ 2010 01 19, 18:33)
as manau, kad teigiamas  smile.gif
*

QUOTE(mazge123 @ 2010 01 19, 18:41)
as manu kad tiegemas  mirksiukas.gif

aciu merginos uz palaikyma. mes su vyru kalbejom ir db nzn ar eiti darytis tu tyrimu ar dar palaukti. jau 5 menesis kaip bandom ir nieko. ka patarsit ? o gal pakaks kokiu paprastesniu tyrimu, ir ar jau daris kokius tyrimus, nesakis kad dar peranksti, dar pabandykit kaskiek laiko? prasau pasidalinkit savo patirtimi ir patarimais  blush2.gif  4u.gif
*

QUOTE(Ice tea @ 2010 01 19, 18:58)
Jis LABAI teigiamas  mirksiukas.gif
Papildyta:

*

aciu uz palaikyma thumbup.gif jau laimes man dabar biggrin.gif buvau issigandus, kad isvis O nebebus unsure.gif
mazge123 5 menesiai siaip tikrai nera daug 4u.gif nors as savo maratonus irgi kazkur po puses metu pradejau ax.gif tik tiek kad mano menesines labai nereguliarios buvo...
jei tavo mmm reguliarios, testukai rodo, kad O vyksta, svoris normalus, kokiu uzdegimu neturi, tai as tavo vietoj gal palaukciau kelis dar menesius rolleyes.gif nebent jei jau labai neramu, tai pasidaryk tuos kur Ice tea surase mirksiukas.gif
razina8
QUOTE(mazge123 @ 2010 01 19, 17:41)

*

As taip pat is karto nuejau pas gine, bet ji rado policistines tai pasake, kad leliuko galiu labai ilgai laukti, todel is akrto apsilankem pas nevaisingumo specialistus, na bet dar vis nesiseka issiaiskinti kas ne taip, bet si menesi turiu dideliu vilciu! ax.gif
Jei nieko nemato, akd kazkas butu blogai tai manau, kad verta dar siek tiek palaukti g.gif
mazge123
aciu uz atsakymus. na pas mane mmmm nera labai regulerios, ir gana ilgos... kaiptik vakar skaiciavau 34;36;30... nu ir panasei kiti menesei, cia paskutiniu triju. seip ir skydliauke padidejus ar kaip ten skaitosi, uzdegimu gal nera labai daznai, tiksliau gal netgi labai retai. svoris nera idealus, gal netgi didokas.... blush2.gif tai taip supratau del siu dalyku reiktu nueiti pasikonsultuoti.... o norint pas tuos nevaisingumo specialistus eiti reik pirma pas ginekologe ar galima ir tiesei ten?
razina8
QUOTE(mazge123 @ 2010 01 19, 21:36)
aciu uz atsakymus. na pas mane mmmm nera labai regulerios, ir gana ilgos... kaiptik vakar skaiciavau 34;36;30... nu ir panasei kiti menesei, cia paskutiniu triju. seip ir skydliauke padidejus ar kaip ten skaitosi, uzdegimu gal nera labai daznai, tiksliau gal netgi labai retai. svoris nera idealus, gal netgi didokas....  blush2.gif  tai taip supratau del siu dalyku reiktu nueiti pasikonsultuoti.... o norint pas tuos nevaisingumo specialistus eiti reik pirma pas ginekologe ar galima ir tiesei ten?
*

Na kai as galutinai nusivyliau gines poziuriu/prieziura/nekompetencija/poliklinikos ekoskopu, todel tikrai nesigailiu. Siaip jei negaila pinigeliu, tikrai rekomenduoju, sumoki, bet tikrai gauni uz ka esi sumokejes. Ir zinai ko tiketis, kam nusiteikti mirksiukas.gif
mazge123
QUOTE(razina8 @ 2010 01 19, 22:04)
Na kai as galutinai nusivyliau gines poziuriu/prieziura/nekompetencija/poliklinikos ekoskopu, todel tikrai nesigailiu. Siaip jei negaila pinigeliu, tikrai rekomenduoju, sumoki, bet tikrai gauni uz ka esi sumokejes. Ir zinai ko tiketis, kam nusiteikti  mirksiukas.gif
*

bet tai ten nereik jokiu siuntimu ar kokiu aprasymu kas gines manymu yra ir panasei. eini tiesei ten ir fsio? blush2.gif
razina8
QUOTE(mazge123 @ 2010 01 19, 23:36)
bet tai ten nereik jokiu siuntimu ar kokiu aprasymu kas gines manymu yra ir panasei. eini tiesei ten ir fsio?  blush2.gif
*

Eini tiesiai ir viskas smile.gif Tarkim kaip diena ir naktis skiriasi kiek laiko ir kaip apziurineja su ekoskopu. Gal yra ir geru giniu, bet matyt as ant ju nepataikiau g.gif
mazge123
QUOTE(razina8 @ 2010 01 19, 23:44)
Eini tiesiai ir viskas smile.gif Tarkim kaip diena ir naktis skiriasi kiek laiko ir kaip apziurineja su ekoskopu. Gal yra ir geru giniu, bet matyt as ant ju nepataikiau  g.gif
*

o tu pati is kur esi? kur geriau butu eiti i vilniu(grybo gatve, diagnostikos centras kaskoks), ar kaune i motinos ir vaiko klinika. as pati is kauno. zinau kad vilniui gerai bet cia arciau...
razina8
QUOTE(mazge123 @ 2010 01 19, 23:49)
o tu pati is kur esi? kur geriau butu eiti i vilniu(grybo gatve, diagnostikos centras kaskoks), ar kaune i motinos ir vaiko klinika. as pati is kauno. zinau kad vilniui gerai bet cia arciau...
*

As is Kauno, einu i Motinos ir vaiko klinika. Ten tikrai nera pigu, bet kol kas nenusivyliau. Kai gine pasake, kad net nesitikeciau greit sulaukti leliuko tai buvo asaru pakalne, o ten suzinojau, kad nera taip visas baisu. Dabar laukiu rezultatu smile.gif
Drauge po persileidimo tik ten susilauke leliuko g.gif tikrai neagituoju, tiesiog mano tokia patirtis rolleyes.gif
razina8
Mergaites, pasidariau NT, MATOSI VAIDUOKLIS!!!!!!!!!!!!!!!! clap.gif Bet aisku dar reikia palaukti, vis sakau sau kantrybes... Vyras ir sako kad vaiduokliauja antra juostele. O gali buti, kad vaiduokline antra juostele siaip sau atsiranda g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.