Jamie's girl
2005 11 15, 12:19
Mano mažoji mergytė turėjo gimti rugsėjo 9 dieną,bet... paskirta gimdymui dieną jaučiausi velniškai gerai ir jokiu pakitimų nejaučiau. kai nuvažiavau pas gydytoją. ji tik patvirtino, kad mnano gimdos kaklelis visiškai nepasiruošęs gimdymui. tada pasižiūrėjome vaikelio tonusus ir gyd. nusprendė. kad šiandien dar negimdysiu \(buvo ketvirtadienis). patarė drąsiai lėkt namo ir savaitgali mėgautis paskutinem ramiom naktim, nes pirmadienį mane guldo į ligoninę  o kaip aš nemėgstu ligoninių  vienintele mintis visa savaitgali sukosi galvoje - kad tik nubėgtų vandenys, kad tik prasidėtų sąrėmiai... bet... mano Gustytei buvo labai patogu ir silta ten didziuliame, kaip banginis pilvuke.Pirmadienį su didžiule taše ir nuliūdusiu veidu atvaziavom į gimdymo namus, gyd. vel apžiūrejo ir nusprendė, kad padėtis visiškai nepasikeitė, o veluojam ateiti į šį pasaulį jau 4 dienas. Išleido mane tą dieną su vyru pasivaikščioti, bet su ta sąlyga, kad 19 val grįšiu, nes reikia vaiko tonusus surašyti.Na ta naktis atrodė pati ilgiausia pasuly, tas laukimas, tas noras greiciau paimti vaikelį ant rankų... turbūt tie visi norai ir susidėjo į vieną krūvą. Antradienio rytą gydytoja į makštį įdėjo kažkokią tabletytę, kuri priverčia gimdos kaklelį suminkštėti. Gydytoja man ir vyrui pranešė, kad po 3 -4 dienų gimdysiu, nes šitokia tabletyčių procedūrą reikia kartoti 3 diena iš eilės. Na ką grįžau aš į savo palatą su vyru parankėj, pasiruošiau dar 3 diena būt su dideliu pilvuku... hmm...apie 12 val pradejo skaudeti pilvuka, ir taip reguliariai, bet nezymiai... na iki 14 val. išsėdėjau, bet paskui kilo įtarimas, kad kažkas negerai. Pasigavau savo gydytoją ir sakau, kad man skauda, o ji atsako, kad ir turi skaudėti, juk gimdos kaklelis minksteja ir po truputi ruošiasi gimdymui. Bet aš jai aiškinu, kad man reguliariai skauda. Na tada ji nusitempė mane pamatuoti vaiko tonusus ir pazet ar sąrėmiai neprasidėjo. apdėjo mane tais laidukais ir išėjo palikusi visai vieną, o aš guliu su susitraukinėjančia gimda. Atėjo gydytojas ir kalbina mane, sako, "Okokie gražūs pas jus sąrėmiai, jau turbūt šiandien gimdysit", man tik akys ant kaktos, išsigandau... tada jau aplankė mintys, kad gal geriau už trijų dienų gimdyti, bo bijoti prdėjau. Atėjo mano gydytoja, jai irgi akys ant kaktos, o velnis, sako ji tau gi normalaiusi sąrėmiai, pasiimk šmutkes ir į gimdykląąąąąąąąąąąą!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na gimdykloj, kaip gimdykloj, vyras uz rankos palaiko kai sąrėmis ateina.. gydytoja apžiūrėjo apie 15 val, ir sako, kad kaklelis lyg ir pasiruošęs, bet va atsivėręs tik vieną cm, tai be ryto tikrai negimdysiu... aha.. jaučiu, kad skausmas, kas pusvalandį darosi vis didesnis ir didesnis. gyd. mane kas valandą patikrina, prižiūri,na i valanda atsiveria nepilnai per viena pirsta, per pora valandu atsiveria 1 cm. oooooooooooooo....... pasiskaičiavau ir pagalvojau, kad dar ilgai reiks čia gulėti.....Guliu guliu aš tai su vyru, pacypaujam kartu abu kai sąrėmis ateina... ir kažkur apie 20.30 jau rėkiu vyrui, kad kviestų gydytoją, bo aš jau nebegaliuuuuuuuuuuuuuu......... atlekia gyd. apžiūri.oba, sako tu sparčiai, jau 9 sm atsivėrę, pakentėk dar valandėlę ir gulsim ant operacinio... o aš jai aiškinu, kad aš jau stumiu.. na nieko negaliu padaryti stumiu ir tiek... na ji man ir atkerta, jei nori plyšti tai stumk ir toliau... o aš nieko negaliu padaryti sau - stumiu ir viskas, nei vyro žodžiai, nei bajeriai nepadeda. Na paguldė mane staigai ant stalo ir sako, kad pradesim gimdyti, nors ir atsiveriau tik 9 cm. na o cia jau viskas labai paprasta - 20.56 pradėjau gimdyti, o 21.04 ant krūtines gulėjo naujas žmogeliukas.... trys stumtelėjimai ir vaikas jau čia. uch... Gydytoja, vel žiūri į mane akis išplėtus ir sako, kad aš net neplyšau. Tai va tokia ta mano gimdymo istorija. Kita diena gyd. pasake, kad jos praktikoj pirma tokia gimdyve, kuriai vaistai taip žaibiškai suveikė, ir kuri per ankst pradėjusi gimdyti neplyšo. Dabar džiaugiuosi, kad viskas taip laimingai baigėsi. Na va koks mano didelis noras buvo pamatyti savo lėlytę, kad jokių kliūčių mano kelyje nebebuvo... uch.....
agnieshka
2005 11 15, 12:54
QUOTE(style @ 2005 11 15, 13:19) Mano mažoji mergytė turėjo gimti rugsėjo 9 dieną,bet... paskirta gimdymui dieną jaučiausi velniškai gerai ir jokiu pakitimų nejaučiau. kai nuvažiavau pas gydytoją. ji tik patvirtino, kad mnano gimdos kaklelis visiškai nepasiruošęs gimdymui. tada pasižiūrėjome vaikelio tonusus ir gyd. nusprendė. kad šiandien dar negimdysiu \(buvo ketvirtadienis). patarė drąsiai lėkt namo ir savaitgali mėgautis paskutinem ramiom naktim, nes pirmadienį mane guldo į ligoninę  o kaip aš nemėgstu ligoninių  vienintele mintis visa savaitgali sukosi galvoje - kad tik nubėgtų vandenys, kad tik prasidėtų sąrėmiai... bet... mano Gustytei buvo labai patogu ir silta ten didziuliame, kaip banginis pilvuke.Pirmadienį su didžiule taše ir nuliūdusiu veidu atvaziavom į gimdymo namus, gyd. vel apžiūrejo ir nusprendė, kad padėtis visiškai nepasikeitė, o veluojam ateiti į šį pasaulį jau 4 dienas. Išleido mane tą dieną su vyru pasivaikščioti, bet su ta sąlyga, kad 19 val grįšiu, nes reikia vaiko tonusus surašyti.Na ta naktis atrodė pati ilgiausia pasuly, tas laukimas, tas noras greiciau paimti vaikelį ant rankų... turbūt tie visi norai ir susidėjo į vieną krūvą. Antradienio rytą gydytoja į makštį įdėjo kažkokią tabletytę, kuri priverčia gimdos kaklelį suminkštėti. Gydytoja man ir vyrui pranešė, kad po 3 -4 dienų gimdysiu, nes šitokia tabletyčių procedūrą reikia kartoti 3 diena iš eilės. Na ką grįžau aš į savo palatą su vyru parankėj, pasiruošiau dar 3 diena būt su dideliu pilvuku... hmm...apie 12 val pradejo skaudeti pilvuka, ir taip reguliariai, bet nezymiai... na iki 14 val. išsėdėjau, bet paskui kilo įtarimas, kad kažkas negerai. Pasigavau savo gydytoją ir sakau, kad man skauda, o ji atsako, kad ir turi skaudėti, juk gimdos kaklelis minksteja ir po truputi ruošiasi gimdymui. Bet aš jai aiškinu, kad man reguliariai skauda. Na tada ji nusitempė mane pamatuoti vaiko tonusus ir pazet ar sąrėmiai neprasidėjo. apdėjo mane tais laidukais ir išėjo palikusi visai vieną, o aš guliu su susitraukinėjančia gimda. Atėjo gydytojas ir kalbina mane, sako, "Okokie gražūs pas jus sąrėmiai, jau turbūt šiandien gimdysit", man tik akys ant kaktos, išsigandau... tada jau aplankė mintys, kad gal geriau už trijų dienų gimdyti, bo bijoti prdėjau. Atėjo mano gydytoja, jai irgi akys ant kaktos, o velnis, sako ji tau gi normalaiusi sąrėmiai, pasiimk šmutkes ir į gimdykląąąąąąąąąąąą!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na gimdykloj, kaip gimdykloj, vyras uz rankos palaiko kai sąrėmis ateina.. gydytoja apžiūrėjo apie 15 val, ir sako, kad kaklelis lyg ir pasiruošęs, bet va atsivėręs tik vieną cm, tai be ryto tikrai negimdysiu... aha.. jaučiu, kad skausmas, kas pusvalandį darosi vis didesnis ir didesnis. gyd. mane kas valandą patikrina, prižiūri,na i valanda atsiveria nepilnai per viena pirsta, per pora valandu atsiveria 1 cm. oooooooooooooo....... pasiskaičiavau ir pagalvojau, kad dar ilgai reiks čia gulėti.....Guliu guliu aš tai su vyru, pacypaujam kartu abu kai sąrėmis ateina... ir kažkur apie 20.30 jau rėkiu vyrui, kad kviestų gydytoją, bo aš jau nebegaliuuuuuuuuuuuuuu......... atlekia gyd. apžiūri.oba, sako tu sparčiai, jau 9 sm atsivėrę, pakentėk dar valandėlę ir gulsim ant operacinio... o aš jai aiškinu, kad aš jau stumiu.. na nieko negaliu padaryti stumiu ir tiek... na ji man ir atkerta, jei nori plyšti tai stumk ir toliau... o aš nieko negaliu padaryti sau - stumiu ir viskas, nei vyro žodžiai, nei bajeriai nepadeda. Na paguldė mane staigai ant stalo ir sako, kad pradesim gimdyti, nors ir atsiveriau tik 9 cm. na o cia jau viskas labai paprasta - 20.56 pradėjau gimdyti, o 21.04 ant krūtines gulėjo naujas žmogeliukas.... trys stumtelėjimai ir vaikas jau čia. uch... Gydytoja, vel žiūri į mane akis išplėtus ir sako, kad aš net neplyšau. Tai va tokia ta mano gimdymo istorija. Kita diena gyd. pasake, kad jos praktikoj pirma tokia gimdyve, kuriai vaistai taip žaibiškai suveikė, ir kuri per ankst pradėjusi gimdyti neplyšo. Dabar džiaugiuosi, kad viskas taip laimingai baigėsi. Na va koks mano didelis noras buvo pamatyti savo lėlytę, kad jokių kliūčių mano kelyje nebebuvo... uch.....  Aukit didutes ir sveikutes, sekmes  , neuzilgo lauksim ir broliuko gimimo istorijos
Grazi istorija, o mamyte tikra spartuole :)Ziurejau foto- Gustyte tikra fainute! Aukit didutes ir sveikutes!
Sveikinu Ech.. norėčiau ir aš taip.. be jokių plyšimų..
Labai jus sveikinu!!! O tokios gimdymo istorijos mus  ikvepia, bent jau as tokiu paskaicius tikrai nebijau gimdyti
Deivika
2005 11 17, 00:36
Jamie's girl
2005 11 17, 09:40
Smagu kai gimdymą gali prisiminti be jokių baisybių.
sanidiki
2008 02 20, 17:47
zydrune85
2008 02 25, 17:10
as irgi kuo daugiau skaitau tokiu istoriju, tikrai nebijosiu gimdyti
Kaip smagu perskaityti gimdymo istorija ir autores liniuoteje pamatyti, kad laukiamasi kito leliuko  Lauksi antros gimdymo istorijos
Elenele Raganele
2008 02 27, 00:55
 galima pavydet
sveikinu labai linkiu lengvo antro gimdymo
Jurguzia
2008 02 28, 21:28
Saunuole mamyte!
Beskaitant gimdymo istorijas - susimasciau. Moteris regis gali viska istverti! Jos tokios stiprios, uzsispyrusios, ir tiek daug jegu turi siekti savo tikslo!
Jamie's girl
2008 09 19, 12:11
Na o antro gimdymo istorijos niekaip neprisiruošiu perkelti į kompiuterį... Bet tikiuosi greitai tai padarysiu. Buvo viskas greitai ir sklandžiai... super...  Sūnelis irgi pagailėjo mamos -greitai, be jokių plyšimų, strioko ir isterijų...
|
|