Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Piešimas ant audinio, dažai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Shima
Prieš tai buvusioj žinutėj, matau ne tai padėkojau doh.gif , pamačiau, kad Aroną apačioje rodo, kad žiūri temą ir parašiau automatiškai, ačiū Elijai, blush2.gif bet ir Aronai ačiū jau dabar biggrin.gif

čia ponge 5, tie kontūrai iš kitos pusės matosi ne taip ryškiai, tiksliau blizgumas ne taip matosi, ant ponge visada taip man gaunasi nevienodos pusės, kažin, ar kitaip ir galima. O prie rėmo aš prisiuvu šalikėlį, prie rėmo pritvirtinau audinio juosteles ir prisiuvu vis, taip pradėjau tvirtinti kažkada, ir įpratau smile.gif
Arona
QUOTE(Shima @ 2010 01 25, 00:19)
čia ponge 5, tie kontūrai iš kitos pusės matosi ne taip ryškiai, tiksliau blizgumas ne taip matosi, ant ponge visada taip man gaunasi nevienodos pusės, kažin, ar kitaip ir galima. O prie rėmo aš prisiuvu šalikėlį, prie rėmo pritvirtinau audinio juosteles ir prisiuvu vis, taip pradėjau tvirtinti kažkada, ir įpratau smile.gif
*

Labai aciu smile.gif
SeRi
Shima,Tavi,labai grazus darbai,darbstuolytes thumbup.gif

~ella~,sveikute 4u.gif ,as pasiziuresiu savo emeile ir apskaitoje ar dar kas like skolingos ir parasysiu tau 4u.gif
tavi
Shima, jau tavo stilius aiškus. Tas tamsus šalis man nuostabus
Enija
apžiūrėjau darbus ir pati užsimaniau ką nors vėl ant šilko nupiešti. Labai jaukūs Šimos darbai. wub.gif
Shima
Ačiū SeRi, tavi, Enija 4u.gif wub.gif
dabar jau turbūt bus vėl didesnė pertrauka pas mane, nes kelionė nusimato ir paskui mokslo metai prasidės... lauksiu jūsų visų naujų darbelių pasigrožėjimui per tą laiką biggrin.gif
almaz

sveikos darbstuoles.Prasau ivertinti mano darbeli tapyta ant drobes aliejiniais dazais. Siaip, tapau paveikslus, savo malonumui bei dovanoms.Kas norite matyti si kurini savo namuose, rasykit man i AZ 4u.gif

user posted image

Enija
QUOTE(almaz @ 2010 01 25, 14:16)
sveikos darbstuoles.Prasau ivertinti mano darbeli tapyta ant drobes aliejiniais dazais.
*

taip. Smarkiai skiriasi nuo tekstilės. Skarai gal visai neblogas siužetas, bet paveikslas tai sakyčiau toks kavinės interjerui labiau skirtas. ax.gif
~ella~
Shima nuostabūs darbai wub.gif Kiek kruopštumo 4u.gif vajei kiek su kontūru padirbėti reikia norint tokius nuostabius ornamentus turėti wub.gif thumbup.gif
Koloritas darbų labai labai patiko wub.gif

Na ir aš po ilgo tylėjimo po truputėlį įsibėgėju ax.gif Štai tas mano žadėtas šalikėlis derintas su vilna. Dažai garinami, naudojau šiek tiek ir vaško (pataškymams)
Apvėlimui ypač tinka garinami dažai thumbup.gif jau aš tą šakilėlį taip tryniau taip tryniau blink.gif o dažams nors tu ką bigsmile.gif
user posted image

user posted image

Brūkšniukas
oho wub.gif

užsimaniau raudonų dažų bigsmile.gif
tavi
~ella~, jau kaip tinkteli, tai trinkteli, be lieka tik žandikaulį bandyt į vietą pastatyt
~ella~
Tavi aš nenorėjau blush2.gif blush2.gif bigsmile.gif
ir man tas šalikas vožtelėjo tik ne per žandikaulį o per raumenis ypač nugaros hihihi.gif nesitikėjau, kad reikės tiek padirbėti karsta.gif juk su tuo vėlimu- jei jau pradėjai tai griūk mirk bet turi pabaigti doh.gif . Turiu dar vieną, bet ten jau visiška nesėkmė schmoll.gif nėra net ką rodyti, įsirašiau į pamokančių klaidų sąrašiuką ax.gif
butybe
Nu ella pavarei! doh.gif Ziuriu neatsiziuriu. Tas motyvas toks gyvybingas atrodo! As apakus bigsmile.gif Taip gerai suderinai sias technikas! Man tai geda pripazinti, bet nesu gyvai maciusi apvelto silko, nors labai noreciau pabandyti. Bent jau nuotraukose man sie darbai atrodo super. O tavo is vis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Shima
~ella~ ačiū 4u.gif o aš irgi prisidedu prie pagyrų apveltam šaliui, labai gražus piešinys pats, ir apvėlimas taip natūraliai pereina, wub.gif gražu labai, kažkaip anksčiau apvelti šalikai nepatraukdavo dėmesio, bet paskutiniu metu tiek gražių pavyzdžių matau, kad jau kyla ir man noras išbandyt biggrin.gif bet kai raumenų nulis pas mane, tai kažin ar ištverčiau lotuliukas.gif
tavi
Panos nesijuokit, bet aš savo vėliau kojom lotuliukas.gif
user posted image
SeRi
~ella~,koks salis wub.gif wub.gif .Fantastiskai neapsakomai grazu 4u.gif O visa kita jau panos pasake ax.gif .

Tavi,tavasis toks nekaltybes isikunijimas wub.gif .O kodel su kojom velei blink.gif ?

tavi
Rankos persilpnos. Ten jėgos reik daug.
Dariau jį vasarai, vakarais ar ryte užsimesti
SeRi
O tai tiek jegu reikalauja velimas? Ar cia norint greit padaryti?
Patinka man velti daikciukai,bet nesiot negaliu-kanda unsure.gif
~ella~
SeRi, va žinok šita vilna nekanda schmoll.gif Tai Naujosios Zelandijos merino vilnos sluoksna. Pati nemėgstu vilnos prie kūno ax.gif bet šita thumbup.gif Turiu nusivėlusi grynai vilnos šalikėlį-fantastika, švelnumas nenusakomas bet jei kas alergiškas vilnai tada jau niekas negelbsti schmoll.gif
Tavi kaip gražu man balta ant balto wub.gif wub.gif wub.gif
SeRi
Na,as gal neelergiska,nes viena vilnos papuosala turiu ir jis nekanda g.gif ,o kitus visus isdalinti teko verysad.gif .O mocheros sali turiu(bet cia juk nieko bendro su vilna,ane?) ,tai nesioju ji ir tik siek tiek erzina ax.gif .Noreciau grazuolio apvelto silko,bet bajau,kad nesugriauztu manes cool.gif tongue.gif

Blin,dabar mastau-gi mano ciuziniai vilna aptraukti,o ir kaldros vilnones,bet nekanda blink.gif .Ten kazkokios kalnu ozkos ir lyg merino vilnos.Tai galiu,vadinasi tokias sustras ir nesiot drinks_cheers.gif
Arona
Ella, Tavi, koks fantastiskas grozis! wub.gif clap.gif
tavi
Sakyčiau, kad ten daugiau broko nei grožio, bet tai mano pirmas darbas šia technika.
Enija
QUOTE(~ella~ @ 2010 01 26, 10:50)
Shima nuostabūs darbai  wub.gif  Kiek kruopštumo  4u.gif  vajei kiek su kontūru padirbėti  reikia norint tokius nuostabius ornamentus turėti  wub.gif  thumbup.gif
Koloritas darbų labai labai patiko  wub.gif

Na ir aš po ilgo tylėjimo po truputėlį įsibėgėju  ax.gif  Štai tas mano žadėtas šalikėlis derintas su vilna.
*

wub.gif fantastika. Neprilygstama. Ella nors labai retai bet jau kai parodo, tai visuomet būna kažkas tobula, žavinga wub.gif

Net nežinojau kad vėlimui reik jėgos. Gerai kad nė negandžiau. blush2.gif
efauto
labas vakaras smile.gif
vis pasiziurineju po jusu darbelius smile.gif labai grazios skaros ir salikeliai wink.gif
as irgi pasirodysiu su savo piesimu ant audinio smile.gif cia siaip, pagyvinau palaidine wink.gif
user posted image
o cia is arciau
user posted image
Arona
QUOTE(efauto @ 2010 01 27, 00:05)
labas vakaras smile.gif
vis pasiziurineju po jusu darbelius smile.gif labai grazios skaros ir salikeliai wink.gif
as irgi pasirodysiu su savo piesimu ant audinio smile.gif cia siaip, pagyvinau palaidine wink.gif

Kaip grazu! 4u.gif
efauto
Arona, dekoju 4u.gif 4u.gif nepaminejau, kad kai kurie taskuciai sciecia tamsoje mirksiukas.gif jei pavyks gerai nufotkinti, parodysiu smile.gif
SeRi
QUOTE(tavi @ 2010 01 26, 19:12)
Sakyčiau, kad ten daugiau broko nei grožio, bet tai mano pirmas darbas šia technika.
*

O man lengvutis pukelis toks jis atrodo wub.gif
Papildyta:
QUOTE(efauto @ 2010 01 26, 21:47)
nepaminejau, kad kai kurie taskuciai sciecia tamsoje  mirksiukas.gif jei pavyks gerai nufotkinti, parodysiu smile.gif
*

Kaip fainai atrodo wub.gif ! O cia tekstiliniais darei?
Enija
QUOTE(efauto @ 2010 01 26, 22:47)
Arona, dekoju 4u.gif  4u.gif nepaminejau, kad kai kurie taskuciai sciecia tamsoje  mirksiukas.gif jei pavyks gerai nufotkinti, parodysiu smile.gif
*

thumbup.gif labai šauniai.
tavi
Šauniai atrodo Efauto
efauto
QUOTE(SeRi @ 2010 01 27, 04:26)
Kaip fainai atrodo wub.gif ! O cia tekstiliniais darei?
*

dekoju 4u.gif dariau universaliais konturais wink.gif

QUOTE(Enija @ 2010 01 27, 07:14)
thumbup.gif  labai šauniai.
*

dekoju 4u.gif

QUOTE(tavi @ 2010 01 27, 08:02)
Šauniai atrodo Efauto
*

dekoju wink.gif 4u.gif
Shima
kaip tikrai pagyvina bliuskutę, efauto thumbup.gif
labai daug pas mane vienspalvių, reikės gal ir man ką nors pabandyti... smile.gif
o universalūs kontūrai, tai čia kaip ir šilkui? ar šiaip audiniui? reikės pašniukštinėti kitą kartą parduotuvėj bigsmile.gif
efauto
dekoju, Shima smile.gif universalus konturai, tai tinka bet kokiam pavirsiuj smile.gif metalui, plastikui, stiklui, tekstilei, tik silkui ju nebandziau smile.gif as savo mergytei kelnias ismarginusi buvau, tai kelnes jau nudevejo, o dazai tebera vietoje smile.gif
-Liucija-
Kaip smagiai atrodo smile.gif
O brangūs kontūrai? Ir kur įsigijote? blush2.gif
efauto
as kai pirkau, mokejau beveik po 9 litus, bet dabar ju jau Lietuvoj nebera, bankrutavo ta firma, kur veze tuos dazus i Lietuva..
naca
ella, o pirmiausia turbut apvelei, o paskui tapei? ar vilna ne kiek nesidaze? fantastiskai atrodo wub.gif
Arona
Pagaliau ir as su naujais darbais smile.gif

Dariau rinkinuka ant sintetines medziagos
Tai maziukas salikelis ir maiselis jam
user posted image

Tai antra rinkinuko dalis. Gelyte perpiesiau is google blush2.gif
user posted image

O cia paskutiniu iseiginiu darbas - naujas karstos batikos bandymas
user posted image

Arciau
user posted image
Shima
Labai gražu, Arona thumbup.gif ypač pirmasis rinkinukas man, nors su spalva tokia pykstuosi šiek tiek biggrin.gif bet gražu, maišelis šalikėliui labai gera mintis smile.gif
Arona
Aciu, Shima smile.gif Rytoj parodysiu busimai seimininkei, tikiuosi, kad jai patiks ax.gif
Enija
QUOTE(Arona @ 2010 01 27, 23:51)
Aciu, Shima smile.gif Rytoj parodysiu busimai seimininkei, tikiuosi, kad jai patiks  ax.gif
*

turėtų patikt. Labai gaivus ir mielas. thumbup.gif O batika irgi labai jauki. Taip ir norisi glostyti. wub.gif
tavi
Arona, puiku.
~ella~
efauto super thumbup.gif kaip puikiai rūbą dekoras pagyvina
Žinau dar vieną labai nebrangų būdą tapyti ant audinių su paprasčiausiu akrilu. Yra toks prancūzų firmos mediumas juo skiedžiant akrilinius dažus 1:1 ant medžiagos jie laikosi fantastiškai. Mano dukra tą būdą labai pamėgusi, jau tiek darbų pridariusi. Va tik nežinau ar tebėra to mediumo pirkti. Mano mergička kaip tik savo butelaitį bebaigianti, reikės eiti į dailės pard. ieškoti g.gif

SeRi tavo auskariukai beveik neabejoju padaryti iš karšinio, o jis-šiurkštus, o anklodės kaip minėjai iš merino, va ta vilna ir yra labai švelni. Jei turėtum alergiją turėtų berti ir t.t. visa kas su tuo susiję g.gif. Aš pati buvau maloniai nustebinta šitos Australietiškos ar Naujazelandietiškos vilnos savybių wub.gif

Naca ne schmoll.gif būtent iš pradžių tapiau, kaip jau minėjau garimamais dažais, jie labai atsparūs, o po to apvėliau. Nelabai įsivaizduoju kaip reiktų ištempti apveltą šilką g.gif Dėl vilnos, jeigu ji kokybiška manau neturėtų dažyti, na gal mano pakankamai margas šilkas tai ir nesimato. Galai žino kaip būtų pvz. su raudonu ant balto.

Arona puikiai thumbup.gif ir mane be abejo labai traukia antrasis mėlynas nes ir aš labai vašku domiuosi ! Ar darei su karštu? Smagu ar ne mirksiukas.gif ypač kai viską išlygini ir pamatai galutinį rezultatą thumbup.gif būna tokių netikėtumų wub.gif

Enija vėlimui gal ne tiek jėgos, kiek kantrybės sakyčiau reikia g.gif Na be abejo tai fizinis darbas doh.gif o sunkumas tame, kad jau jei išsidėliojai ir sušlapinai turi pabaigti, atidėti nebegalima schmoll.gif Šiam mano šalikėliui darbo suėjo gal kokios 4val. neatsitraukiant doh.gif toks tempas ir įtampa nuo neįpratimo ir išvargina ax.gif
Arona
Enija, Tavi, aciu smile.gif
Salikelis jau ant seimininkes ax.gif
Visada taip malonu, kai nesioja tavo darbelius smile.gif
Arona
QUOTE(~ella~ @ 2010 01 28, 12:18)

Arona  puikiai  thumbup.gif  ir mane be abejo labai traukia antrasis mėlynas nes ir aš labai vašku domiuosi !  Ar darei su karštu?  Smagu ar ne  mirksiukas.gif  ypač kai viską išlygini ir pamatai galutinį rezultatą  thumbup.gif  būna tokių netikėtumų  wub.gif

Aciu smile.gif
Man be galo patinka su karstu vasku piesti. Ir kvapas toks jaukus smile.gif ir rezultatas galutinis neaiskus iki pacios-pacios pabaigos ax.gif
Deja, dar labai truksta patirties blush2.gif
~ella~
Arona drinks_cheers.gif patirties ir aš dar daug neturiu. O įrankius kokius naudoji. Bandei su čantingu, kjantingu (net nežinau kaip teisingai). Aš tokį turiu bet man taip smarkiai iš jo liejasi, reikia baisiai gerai greitai ir tiksliai dirbti. Su teptukais irgi problema, gerų gaila, prastų tinkamų nelabai prisitaikau verysad.gif Va kas patinka tai taškyti, o čia tai į valias pasilinksminu lotuliukas.gif
SeRi
QUOTE(Arona @ 2010 01 28, 09:42)
Man be galo patinka su karstu vasku piesti. Ir kvapas toks jaukus smile.gif ir rezultatas galutinis neaiskus iki pacios-pacios pabaigos ax.gif
*

O kaip ta vaska is medziagos po to iskrapstai? As viena kart pabandziau ir man kazko nebesinori su juo terliotis,nes skaryte tokia lipni liko,nors ir tarp laikrasciu lyginau,ir karstu vadeniu ploviau(vos ranku nenuplikau doh.gif )
~ella~
SeRi aš kol Aronos nėra bandysiu atsakyti. Va taigi būtent su laikraščiais. Labai labai daug laikraščių bigsmile.gif lygini tol kol nelieka ant jų jokio vaško pėdsako. Gal tu naudojai tą paruoštą šaltą vašką, kaip su juo einasi nežinau g.gif grynas bičių vaškas irgi manau nelabai tinka- per riebu ir geltonumas gali pramušti, man geriausia paprastos baltos parafininės su priemaiša vaško žvakės.
Arona
QUOTE(~ella~ @ 2010 01 28, 13:45)
Arona  drinks_cheers.gif  patirties ir aš dar daug neturiu. O įrankius kokius naudoji. Bandei su čantingu, kjantingu (net nežinau kaip teisingai). Aš tokį turiu bet man taip smarkiai iš jo liejasi, reikia baisiai gerai greitai ir tiksliai dirbti. Su teptukais irgi problema, gerų gaila, prastų tinkamų nelabai prisitaikau  verysad.gif  Va kas patinka tai taškyti, o čia tai į valias pasilinksminu  lotuliukas.gif
*

As piesiu su ciantingu smile.gif Su ciantingu man nevisada gaunasi. Melyname salikelije visi lapai turejo buti ploni, bet pradzioje nesuvaldziau karsto vasko, dabar ten ir tokiu storu baltu lapu yra biggrin.gif O i pabaiga jau supratau, kad norint plonai piesti reikia, kad ciantinge butu nedaug vasko.

SeRi, vaska reikia islyginti su laikrasciais (bet tik su senais, nes nuo svieziu gali likti raides ant salikelio). Medvilnes rezime. Po to as dar ploviau labai karstame vandenyje su Fairy ax.gif Net neisivaizduoju, kodel skarele galejo likti lipna g.gif
naca
Arona, puikus wub.gif ir ta batika tokia miela.

Ella, as kaip tik tapiau jau apvelta. bet nedaziau fono (toks buvo sumanymas). taciau noreciau ir su fonu. manau, kad ne vilna silka, o silko dazai vilna gali nudazyti doh.gif . nors kai man reikejo padazyti vilna, tai silko dazai jos neeme.
na bet juk galiu krastus tamsesnius uz fona arba tokius pat daryti, tai nieko tokio, kad kiek ir nusidazytu rolleyes.gif
SeRi
QUOTE(~ella~ @ 2010 01 28, 14:06)
SeRi Gal tu naudojai tą paruoštą šaltą vašką, kaip su juo einasi nežinau  g.gif 
*

Aha,tik ta ir bandziau g.gif
Papildyta:
QUOTE(Arona @ 2010 01 28, 15:31)
SeRi, vaska reikia islyginti su laikrasciais (bet tik su senais, nes nuo svieziu gali likti raides ant salikelio).
*

Gali buti,kad man gerai neissieme del kitokio popieriaus,nes normaliu laikrasciu nelabai turiu schmoll.gif .As juose tik horoskopus skaitau ax.gif ,nes uzknisa apie visas nelaimes skaityneti verysad.gif . Reiks pasirankioti tadu is draugiu ir bandyti dar karta bigsmile.gif
Arona
Naca, aciu smile.gif

SeRi, man su saltu vasku nepatiko dirbti, nes pabandziau pora kartu, dazai kazkaip dalinai praeina po vasku. Bet gali butu, kad man paprastai pritruko kantrybes laukti, kol jis pilnai isdzius.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.