Prieš tai buvusioj žinutėj, matau ne tai padėkojau  , pamačiau, kad Aroną apačioje rodo, kad žiūri temą ir parašiau automatiškai, ačiū Elijai,  bet ir Aronai ačiū jau dabar čia ponge 5, tie kontūrai iš kitos pusės matosi ne taip ryškiai, tiksliau blizgumas ne taip matosi, ant ponge visada taip man gaunasi nevienodos pusės, kažin, ar kitaip ir galima. O prie rėmo aš prisiuvu šalikėlį, prie rėmo pritvirtinau audinio juosteles ir prisiuvu vis, taip pradėjau tvirtinti kažkada, ir įpratau
QUOTE(Shima @ 2010 01 25, 00:19) čia ponge 5, tie kontūrai iš kitos pusės matosi ne taip ryškiai, tiksliau blizgumas ne taip matosi, ant ponge visada taip man gaunasi nevienodos pusės, kažin, ar kitaip ir galima. O prie rėmo aš prisiuvu šalikėlį, prie rėmo pritvirtinau audinio juosteles ir prisiuvu vis, taip pradėjau tvirtinti kažkada, ir įpratau  Labai aciu
Shima,Tavi,labai grazus darbai,darbstuolytes ~ella~,sveikute  ,as pasiziuresiu savo emeile ir apskaitoje ar dar kas like skolingos ir parasysiu tau
Shima, jau tavo stilius aiškus. Tas tamsus šalis man nuostabus
apžiūrėjau darbus ir pati užsimaniau ką nors vėl ant šilko nupiešti. Labai jaukūs Šimos darbai.
Ačiū SeRi, tavi, Enija dabar jau turbūt bus vėl didesnė pertrauka pas mane, nes kelionė nusimato ir paskui mokslo metai prasidės... lauksiu jūsų visų naujų darbelių pasigrožėjimui per tą laiką
sveikos darbstuoles.Prasau ivertinti mano darbeli tapyta ant drobes aliejiniais dazais. Siaip, tapau paveikslus, savo malonumui bei dovanoms.Kas norite matyti si kurini savo namuose, rasykit man i AZ
QUOTE(almaz @ 2010 01 25, 14:16) sveikos darbstuoles.Prasau ivertinti mano darbeli tapyta ant drobes aliejiniais dazais. taip. Smarkiai skiriasi nuo tekstilės. Skarai gal visai neblogas siužetas, bet paveikslas tai sakyčiau toks kavinės interjerui labiau skirtas.
Shima nuostabūs darbai  Kiek kruopštumo  vajei kiek su kontūru padirbėti reikia norint tokius nuostabius ornamentus turėti Koloritas darbų labai labai patiko Na ir aš po ilgo tylėjimo po truputėlį įsibėgėju  Štai tas mano žadėtas šalikėlis derintas su vilna. Dažai garinami, naudojau šiek tiek ir vaško (pataškymams) Apvėlimui ypač tinka garinami dažai  jau aš tą šakilėlį taip tryniau taip tryniau  o dažams nors tu ką 
Brūkšniukas
2010 01 26, 11:23
oho užsimaniau raudonų dažų
~ella~, jau kaip tinkteli, tai trinkteli, be lieka tik žandikaulį bandyt į vietą pastatyt
Tavi aš nenorėjau ir man tas šalikas vožtelėjo tik ne per žandikaulį o per raumenis ypač nugaros  nesitikėjau, kad reikės tiek padirbėti  juk su tuo vėlimu- jei jau pradėjai tai griūk mirk bet turi pabaigti  . Turiu dar vieną, bet ten jau visiška nesėkmė  nėra net ką rodyti, įsirašiau į pamokančių klaidų sąrašiuką
~ella~ ačiū  o aš irgi prisidedu prie pagyrų apveltam šaliui, labai gražus piešinys pats, ir apvėlimas taip natūraliai pereina,  gražu labai, kažkaip anksčiau apvelti šalikai nepatraukdavo dėmesio, bet paskutiniu metu tiek gražių pavyzdžių matau, kad jau kyla ir man noras išbandyt  bet kai raumenų nulis pas mane, tai kažin ar ištverčiau
Panos nesijuokit, bet aš savo vėliau kojom
~ella~,koks salis  .Fantastiskai neapsakomai grazu  O visa kita jau panos pasake  . Tavi,tavasis toks nekaltybes isikunijimas  .O kodel su kojom velei  ?
Rankos persilpnos. Ten jėgos reik daug. Dariau jį vasarai, vakarais ar ryte užsimesti
O tai tiek jegu reikalauja velimas? Ar cia norint greit padaryti? Patinka man velti daikciukai,bet nesiot negaliu-kanda
SeRi, va žinok šita vilna nekanda  Tai Naujosios Zelandijos merino vilnos sluoksna. Pati nemėgstu vilnos prie kūno  bet šita  Turiu nusivėlusi grynai vilnos šalikėlį-fantastika, švelnumas nenusakomas bet jei kas alergiškas vilnai tada jau niekas negelbsti Tavi kaip gražu man balta ant balto
Na,as gal neelergiska,nes viena vilnos papuosala turiu ir jis nekanda  ,o kitus visus isdalinti teko  .O mocheros sali turiu(bet cia juk nieko bendro su vilna,ane?) ,tai nesioju ji ir tik siek tiek erzina  .Noreciau grazuolio apvelto silko,bet bajau,kad nesugriauztu manes  Blin,dabar mastau-gi mano ciuziniai vilna aptraukti,o ir kaldros vilnones,bet nekanda  .Ten kazkokios kalnu ozkos ir lyg merino vilnos.Tai galiu,vadinasi tokias sustras ir nesiot
Ella, Tavi, koks fantastiskas grozis!
Sakyčiau, kad ten daugiau broko nei grožio, bet tai mano pirmas darbas šia technika.
QUOTE(~ella~ @ 2010 01 26, 10:50) Shima nuostabūs darbai  Kiek kruopštumo  vajei kiek su kontūru padirbėti reikia norint tokius nuostabius ornamentus turėti Koloritas darbų labai labai patiko Na ir aš po ilgo tylėjimo po truputėlį įsibėgėju  Štai tas mano žadėtas šalikėlis derintas su vilna.  fantastika. Neprilygstama. Ella nors labai retai bet jau kai parodo, tai visuomet būna kažkas tobula, žavinga Net nežinojau kad vėlimui reik jėgos. Gerai kad nė negandžiau.
labas vakaras  vis pasiziurineju po jusu darbelius  labai grazios skaros ir salikeliai as irgi pasirodysiu su savo piesimu ant audinio  cia siaip, pagyvinau palaidine   o cia is arciau
QUOTE(efauto @ 2010 01 27, 00:05) labas vakaras  vis pasiziurineju po jusu darbelius  labai grazios skaros ir salikeliai as irgi pasirodysiu su savo piesimu ant audinio  cia siaip, pagyvinau palaidine  Kaip grazu!
Arona, dekoju  nepaminejau, kad kai kurie taskuciai sciecia tamsoje  jei pavyks gerai nufotkinti, parodysiu
QUOTE(tavi @ 2010 01 26, 19:12) Sakyčiau, kad ten daugiau broko nei grožio, bet tai mano pirmas darbas šia technika. O man lengvutis pukelis toks jis atrodo Papildyta:QUOTE(efauto @ 2010 01 26, 21:47) nepaminejau, kad kai kurie taskuciai sciecia tamsoje  jei pavyks gerai nufotkinti, parodysiu  Kaip fainai atrodo  ! O cia tekstiliniais darei?
QUOTE(efauto @ 2010 01 26, 22:47) Arona, dekoju  nepaminejau, kad kai kurie taskuciai sciecia tamsoje  jei pavyks gerai nufotkinti, parodysiu   labai šauniai.
QUOTE(SeRi @ 2010 01 27, 04:26) Kaip fainai atrodo  ! O cia tekstiliniais darei? dekoju  dariau universaliais konturais  QUOTE(Enija @ 2010 01 27, 07:14)  labai šauniai. dekoju QUOTE(tavi @ 2010 01 27, 08:02) dekoju
kaip tikrai pagyvina bliuskutę, efauto  labai daug pas mane vienspalvių, reikės gal ir man ką nors pabandyti... o universalūs kontūrai, tai čia kaip ir šilkui? ar šiaip audiniui? reikės pašniukštinėti kitą kartą parduotuvėj
dekoju, Shima  universalus konturai, tai tinka bet kokiam pavirsiuj  metalui, plastikui, stiklui, tekstilei, tik silkui ju nebandziau  as savo mergytei kelnias ismarginusi buvau, tai kelnes jau nudevejo, o dazai tebera vietoje
-Liucija-
2010 01 27, 16:29
Kaip smagiai atrodo  O brangūs kontūrai? Ir kur įsigijote?
as kai pirkau, mokejau beveik po 9 litus, bet dabar ju jau Lietuvoj nebera, bankrutavo ta firma, kur veze tuos dazus i Lietuva..
ella, o pirmiausia turbut apvelei, o paskui tapei? ar vilna ne kiek nesidaze? fantastiskai atrodo
Pagaliau ir as su naujais darbais  Dariau rinkinuka ant sintetines medziagos Tai maziukas salikelis ir maiselis jam  Tai antra rinkinuko dalis. Gelyte perpiesiau is google  O cia paskutiniu iseiginiu darbas - naujas karstos batikos bandymas  Arciau
Labai gražu, Arona  ypač pirmasis rinkinukas man, nors su spalva tokia pykstuosi šiek tiek  bet gražu, maišelis šalikėliui labai gera mintis
Aciu, Shima  Rytoj parodysiu busimai seimininkei, tikiuosi, kad jai patiks
QUOTE(Arona @ 2010 01 27, 23:51) Aciu, Shima  Rytoj parodysiu busimai seimininkei, tikiuosi, kad jai patiks  turėtų patikt. Labai gaivus ir mielas.  O batika irgi labai jauki. Taip ir norisi glostyti.
efauto super  kaip puikiai rūbą dekoras pagyvina Žinau dar vieną labai nebrangų būdą tapyti ant audinių su paprasčiausiu akrilu. Yra toks prancūzų firmos mediumas juo skiedžiant akrilinius dažus 1:1 ant medžiagos jie laikosi fantastiškai. Mano dukra tą būdą labai pamėgusi, jau tiek darbų pridariusi. Va tik nežinau ar tebėra to mediumo pirkti. Mano mergička kaip tik savo butelaitį bebaigianti, reikės eiti į dailės pard. ieškoti SeRi tavo auskariukai beveik neabejoju padaryti iš karšinio, o jis-šiurkštus, o anklodės kaip minėjai iš merino, va ta vilna ir yra labai švelni. Jei turėtum alergiją turėtų berti ir t.t. visa kas su tuo susiję  . Aš pati buvau maloniai nustebinta šitos Australietiškos ar Naujazelandietiškos vilnos savybių Naca ne  būtent iš pradžių tapiau, kaip jau minėjau garimamais dažais, jie labai atsparūs, o po to apvėliau. Nelabai įsivaizduoju kaip reiktų ištempti apveltą šilką  Dėl vilnos, jeigu ji kokybiška manau neturėtų dažyti, na gal mano pakankamai margas šilkas tai ir nesimato. Galai žino kaip būtų pvz. su raudonu ant balto. Arona puikiai  ir mane be abejo labai traukia antrasis mėlynas nes ir aš labai vašku domiuosi ! Ar darei su karštu? Smagu ar ne  ypač kai viską išlygini ir pamatai galutinį rezultatą  būna tokių netikėtumų Enija vėlimui gal ne tiek jėgos, kiek kantrybės sakyčiau reikia  Na be abejo tai fizinis darbas  o sunkumas tame, kad jau jei išsidėliojai ir sušlapinai turi pabaigti, atidėti nebegalima  Šiam mano šalikėliui darbo suėjo gal kokios 4val. neatsitraukiant  toks tempas ir įtampa nuo neįpratimo ir išvargina
Enija, Tavi, aciu  Salikelis jau ant seimininkes  Visada taip malonu, kai nesioja tavo darbelius
QUOTE(~ella~ @ 2010 01 28, 12:18) Arona puikiai  ir mane be abejo labai traukia antrasis mėlynas nes ir aš labai vašku domiuosi ! Ar darei su karštu? Smagu ar ne  ypač kai viską išlygini ir pamatai galutinį rezultatą  būna tokių netikėtumų Aciu  Man be galo patinka su karstu vasku piesti. Ir kvapas toks jaukus  ir rezultatas galutinis neaiskus iki pacios-pacios pabaigos  Deja, dar labai truksta patirties
Arona  patirties ir aš dar daug neturiu. O įrankius kokius naudoji. Bandei su čantingu, kjantingu (net nežinau kaip teisingai). Aš tokį turiu bet man taip smarkiai iš jo liejasi, reikia baisiai gerai greitai ir tiksliai dirbti. Su teptukais irgi problema, gerų gaila, prastų tinkamų nelabai prisitaikau  Va kas patinka tai taškyti, o čia tai į valias pasilinksminu
QUOTE(Arona @ 2010 01 28, 09:42) Man be galo patinka su karstu vasku piesti. Ir kvapas toks jaukus  ir rezultatas galutinis neaiskus iki pacios-pacios pabaigos  O kaip ta vaska is medziagos po to iskrapstai? As viena kart pabandziau ir man kazko nebesinori su juo terliotis,nes skaryte tokia lipni liko,nors ir tarp laikrasciu lyginau,ir karstu vadeniu ploviau(vos ranku nenuplikau  )
SeRi aš kol Aronos nėra bandysiu atsakyti. Va taigi būtent su laikraščiais. Labai labai daug laikraščių  lygini tol kol nelieka ant jų jokio vaško pėdsako. Gal tu naudojai tą paruoštą šaltą vašką, kaip su juo einasi nežinau  grynas bičių vaškas irgi manau nelabai tinka- per riebu ir geltonumas gali pramušti, man geriausia paprastos baltos parafininės su priemaiša vaško žvakės.
QUOTE(~ella~ @ 2010 01 28, 13:45) Arona  patirties ir aš dar daug neturiu. O įrankius kokius naudoji. Bandei su čantingu, kjantingu (net nežinau kaip teisingai). Aš tokį turiu bet man taip smarkiai iš jo liejasi, reikia baisiai gerai greitai ir tiksliai dirbti. Su teptukais irgi problema, gerų gaila, prastų tinkamų nelabai prisitaikau  Va kas patinka tai taškyti, o čia tai į valias pasilinksminu  As piesiu su ciantingu  Su ciantingu man nevisada gaunasi. Melyname salikelije visi lapai turejo buti ploni, bet pradzioje nesuvaldziau karsto vasko, dabar ten ir tokiu storu baltu lapu yra  O i pabaiga jau supratau, kad norint plonai piesti reikia, kad ciantinge butu nedaug vasko. SeRi, vaska reikia islyginti su laikrasciais (bet tik su senais, nes nuo svieziu gali likti raides ant salikelio). Medvilnes rezime. Po to as dar ploviau labai karstame vandenyje su Fairy  Net neisivaizduoju, kodel skarele galejo likti lipna
Arona, puikus  ir ta batika tokia miela. Ella, as kaip tik tapiau jau apvelta. bet nedaziau fono (toks buvo sumanymas). taciau noreciau ir su fonu. manau, kad ne vilna silka, o silko dazai vilna gali nudazyti  . nors kai man reikejo padazyti vilna, tai silko dazai jos neeme. na bet juk galiu krastus tamsesnius uz fona arba tokius pat daryti, tai nieko tokio, kad kiek ir nusidazytu
QUOTE(~ella~ @ 2010 01 28, 14:06) SeRi Gal tu naudojai tą paruoštą šaltą vašką, kaip su juo einasi nežinau Aha,tik ta ir bandziau Papildyta:QUOTE(Arona @ 2010 01 28, 15:31) SeRi, vaska reikia islyginti su laikrasciais (bet tik su senais, nes nuo svieziu gali likti raides ant salikelio). Gali buti,kad man gerai neissieme del kitokio popieriaus,nes normaliu laikrasciu nelabai turiu  .As juose tik horoskopus skaitau  ,nes uzknisa apie visas nelaimes skaityneti  . Reiks pasirankioti tadu is draugiu ir bandyti dar karta
Naca, aciu  SeRi, man su saltu vasku nepatiko dirbti, nes pabandziau pora kartu, dazai kazkaip dalinai praeina po vasku. Bet gali butu, kad man paprastai pritruko kantrybes laukti, kol jis pilnai isdzius.
|
|