Dar vieną temą užbaigėm, bet noras dirbti ir diskutuoti vis dar yra
ačiū už naujus piešėjėlių namučius
Tavi, aciu uz nauja temele!
Enija, kaip spalvingai piesia naujoji karta! O cia mano fejerverkai
Arona, labai gražu. Na mėlyna tai mano mėgiama spalva
V.Bella , pirmą kart juos matau. Gal kitos yra naudojusios.Dirbu tik su Javana
Arona, sakes ziuriu ir neatsiziuriu! Kaip atrodo ir paprasta ir tobula! Labai graziai ir spalvytes ir rastai dera. Tik va niekaip nesuprantu cia paprastas silkas ar sifonas, ir kas ten per faktura medziagytes, ar cia persisviecia is apacios kazkas? Nu, pakomentuok.
Ir kaip visad aciu Tavi uz nauja temele QUOTE(butybe @ 2010 01 15, 23:46) Arona, sakes ziuriu ir neatsiziuriu! Kaip atrodo ir paprasta ir tobula! Labai graziai ir spalvytes ir rastai dera. Tik va niekaip nesuprantu cia paprastas silkas ar sifonas, ir kas ten per faktura medziagytes, ar cia persisviecia is apacios kazkas? Nu, pakomentuok. Ir kaip visad aciu Tavi uz nauja temele Tavi, Butybe, labai aciu! Viskas paprasta.
Arona šifonas geriausia matos kai fotografuoji iš šono arbas reik sudėt
tavi, ačiū už naują temutę
Enija, labai miela matyti tokį jauną žmogutį piešiant ant šilko. Arona, nu fantastika. Kas čia per medžiaga? Fotografijoje atrodo tokia reljefinė, kaip aplikacinis popierius senais laikais kai būdavo toks grublėtas. Spalvos
Arona, fejerverkai super atrodo
pasirodau savo šiandieninį darbelį -mažas šalikėlis, užsakymas gimtadieniui
kusachius
aš norėčiau sesutei nupiešt su vandeniu šalikėlį, bet neįsivaizduoju, iš kur traukti kokį nesudėtingą motyvą. QUOTE(ELlJA @ 2010 01 16, 15:08) Arona, nu fantastika. Kas čia per medžiaga? Fotografijoje atrodo tokia reljefinė, kaip aplikacinis popierius senais laikais kai būdavo toks grublėtas. Spalvos Elija, aciu! Tai sifonas, tik nufotkintas ant juodos kompiuterines kedes Kusachius, puiki originali dovana! Toks realus "zmogaus" veidas! O koks cia salikelio ilgis mazdaug? QUOTE(ELlJA @ 2010 01 16, 17:12) kusachius aš norėčiau sesutei nupiešt su vandeniu šalikėlį, bet neįsivaizduoju, iš kur traukti kokį nesudėtingą motyvą. ačiū Papildyta: QUOTE(Arona @ 2010 01 16, 18:58) Elija, aciu! Tai sifonas, tik nufotkintas ant juodos kompiuterines kedes Kusachius, puiki originali dovana! Toks realus "zmogaus" veidas! O koks cia salikelio ilgis mazdaug? šalikėlio matmenys 130x35cm.
Arona, nepyk ant blondinės
kusachius, google visagalis, bet neišsirenku. Arba labai jau lakoniška viskas,arba man per sudėtinga. QUOTE(ELlJA @ 2010 01 16, 19:13) Arona, nepyk ant blondinės kusachius, google visagalis, bet neišsirenku. Arba labai jau lakoniška viskas,arba man per sudėtinga. bet galima paimti labai lakonišką vandenio simbolį, ir jį išpiešti kokiais raštais, ornamentais, ar kaip kitaip pagyvinti, pagal savo skonį ir galimybes
Kusachiau, fantastika
Oi,Tavi saunuole,nauja temuke pasirupino
Arona,labai graziai tavo sifoniukas gavosi kusachius,ka cia ir besakysi-ZODZIU TRUSTA O cia kam vandenio reikejo(internete radau ![]() Manau sitas nesunkiau gautusi
QUOTE(SeRi @ 2010 01 16, 21:37) Arona,labai graziai tavo sifoniukas gavosi Aciu, SeRi!
Labai grazu, Kusaciau! Beje, mano MB vandenis, tai praeitais metais gimtadieniui irgi piesiau, bet nelabai man patiko, padovanot padovanojau, kad bent pastangas ivertintu
vaje, dėjau lyg į favoritus, ir neįsidėjau
Kusachiau, neišpasakytas kruopštumas
Dar vieni skėčiai
Tavi, koks lengvumas tu sketuku, labai siltas, nuotaikingas darbelis!
Man ir patiko Tavi skėtukų stilius, labai jie taip lengvai grakščiai išpiešti
butybe, Shima, ačiū
Tobuli darbai
SeRi, nu ačiū Tau už netingėjimą surasti
tavi, jau pagyriau Tavo skėtukus, bet noriu ir čia pairti, labai žavūs QUOTE(Enija @ 2010 01 17, 18:37) ačiū
Tavi, grazus skieciai! Fantastiska ideja!
Elija, Arona, ačiū. Manau us dar vieni skėtukai.
Labas,
registruojuosi ir naujos temeles proga dekoju visoms tapacioms ir ikvepiancioms mane pacia
Sveikos merginos. Grįžtu ir aš pagaliau į šilkus. Kaip senai bebuvau
O aš kol kas nelabai teturiu ką rodyt. Padariau tik vienąpavykusį, tapiau garinamais ir apvėliau vilna. Reikės susikaupti ir savaitgalį nufotografuoti. Bais įdomu su ta vilna tik pasirodo ne taip jau ir paprasta kaip ir visame kame reikia patirties (vieną šalį tai ir sudirbau SeRi man rodos aš tau skoloje vis dar už šilką
O tu manei, kad apvelt tai lengva
Na, kad nelengva tai nujaučiau, bet kad ten tiek niuansų
Labai idomu, pasirodyk greiciau darbeli. As irgi labai noreciau to ismokti, labai jau man graziai atrodo tie apvelti saliai, bet vis dar nesiryztu bandyti.
... naujas mano atostogų rezultatas
pavadinau gal per poetiškai, bet taip kažkaip piešdama užsiniūniavau dainą iš Velnio nuotakos ir taip prilipo prie skaros tie žodžiai... sutema šaly žiedų... vėl dariau su garais fiksuojamais dažais ant šifono, imu jau su jais vis labiau apsiprasti
Shima, fantastika! Tavo stiliukas. Ir pavadinimas tinka labai...
QUOTE(Shima @ 2010 01 22, 18:44) ... naujas mano atostogų rezultatas Pasaka! Profesionalu! Super! O koki kontura naudoji?
Ačiū butybe, Arona
kontūras čia Javanos perlamutrinis baltas QUOTE(Arona @ 2010 01 22, 19:29) As siandien sau uzsaiau toki lyg ir neilgai džiūsta Turėjau kažkada rusišką, bet gal jų irgi visokių firmų būna, nes tą pirkau, kadangi buvo pigesnis, decola firma, bet pasigailėjau paskui, nes vieną kart naudojau, žalią, ir tas kontūras neišdžiūvo niekaip, vis lipnus ir liko, gal kokį pasenusį įsigijau...
Shima, nu tikrai profesionalu. Koks kruopstus darbelis
QUOTE(Shima @ 2010 01 22, 22:30) lyg ir neilgai džiūsta Turėjau kažkada rusišką, bet gal jų irgi visokių firmų būna, nes tą pirkau, kadangi buvo pigesnis, decola firma, bet pasigailėjau paskui, nes vieną kart naudojau, žalią, ir tas kontūras neišdžiūvo niekaip, vis lipnus ir liko, gal kokį pasenusį įsigijau... Aciu As su decola irgi sugadinau viena salika. O po to dar ilgai piesiau su konturu guminiu kliju pagrindu. Mus taip moke kursuose. Bet nuo to guminio konturo toks baisus kvapas, ko jis dziusta. O dziusta, jei be feno, vos ne para. Ir daznai kazkoks pusiau lipnus lieka net ir po savaites. Tai dabar pebeo, marabu, javana vandens pagrindu man kaip svente
Ačiū Elija
Arona, nėra už ką
shima, nuostabus darbas.
Ačiū, tavi
![]() ![]()
Shima, del krasciuku, norejau pasakyti, kad jie puikiai priderinti ir visa pagarba bei gražūs žodžiai Tau ir tik Tau. Nu ir paskutinis pribloškiantis. Mrginos, aš kai pasižiūriu į Jūsų darbelius ir pati užsimanau eiti papeckelioti. Vat dabar irgi eisu, nes užsimaniau. Paskutinis mano šalis ištemptas guli jau kokias 8 dienas
Tada ačiū ir už kraščiukus, Arona
Aš kažkaip įpratus kraščiukus visada apvesti, man gražiau, be to, tikrai pastebėjau, bent viena linija apvesta, ir jau fono dažai palei kraštus neišsilieja pagal įtempimo žymes.
Shima, nuostabus salikelis
Labai graziai suderinti konturai ir dazu spalvos Ir kaip visada pora klausimu: Koks cia silkas? Tai ponge 5? O sitie konturai is kitos salikelio puses matosi taip pat ryskiai, kaip ir is sios? Cia salikelis prisiutas prie remo ar kazkaip kitaip pritvirtintas? |