Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Fotografavimas ligoninėje?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2
Frosted
Mes fotografavom, bet jau palatoj... gimdykloj turiu tik savo kelis foto, po to ne iki nuotrauku buvo jau vyrui biggrin.gif
Bombonciuke
MB tai dukryte nufotografavo dar gimdykloj, katik islindusia, ant svarstykliu paguldyta wub.gif
kreveciuke
QUOTE(Megaera @ 2010 07 04, 23:18)
Man tai būtų nerealu,jeigu būtų fotografuotas visas gimdymas,gimimas bei naujagimis profesionaliai ax.gif Bet vyras ne itin sužavėtas tokiom mano idėjom buvo,kadangi tai jau būtų visiškai svetimas žmogus pačiais atsakingiausiai gyvenimo momentais.Tad turim tik mėgėjiškų foto bei video.Netgi pabaigos sarėmius vyras filmavo,neva,kad pažiūrėjus praeitų noras dar vaikų turėt hihihi.gif Tiesą sakant,video su sarėmiais dar neišdrįsau pažiūrėti blush2.gif O visa kita,vaikelių uždėjimas ant mamos tik gimusių,visi svėrimai,matavimai yra pačios brangiausios akimirkos,kokios tegali būt užfiksuotos gyvenime wub.gif
*

O kada jis spejo filmuoti? 4u.gif Maniskis fotografavo iki kol prasidejo daznesni saremiai. Po to jau nebe tas galvoje buvo. Cia jau mano kalte buvo, nepaleidau as jo is ranku, gavo masazuoti strenas ir man padeti.. Butu filmaves ar fotografaves tuo metu, buciau tikrai necenzuriniais zodziais isvadinusi ir pasiuntusi kuo toliau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Apie profesionalu fotografa... niekaip nesutikciau, kad svetimas zmogus dalyvautu mano gimdyme ir filmuotu ar fotografuotu.. aciu, ne schmoll.gif Mano zmogucio darytos nuotraukos pacios graziausios ir mieliausios 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.