Yra labai daug priežasčių, dėl ko gali atsirasti tokie, Jūsų minėti, simptomai. Kaip ir rašė Borzika, jei protezavęs gydytojas nesuranda priežasties, pasikonsultuokite pas kitą. Galų gale Kaune yra Medicinos universiteto klinikos, kur su siuntimu konsultacija nekainuoja (reikia mokėti tik už sunaudotas vienkartines medžiagas).
Sveikos, turiu tokį klausimą. Man vakar į implantą įsuko gijimo galvutę, kelias valandas dar kraujavo ir paskui užsidėjo toks kaip šašiukas, tos galvutės nesimato, taip turi būti? Paskui susitvarkys ir ji vėl matysis, ar man blogai gyja?
QUOTE(Afterglow @ 2010 02 24, 12:57) Sveikos, turiu tokį klausimą. Man vakar į implantą įsuko gijimo galvutę, kelias valandas dar kraujavo ir paskui užsidėjo toks kaip šašiukas, tos galvutės nesimato, taip turi būti? Paskui susitvarkys ir ji vėl matysis, ar man blogai gyja? Taip gali būti, pas mane buvo truputį užtinę galvutės, bet po kelių dienų viskas praėjo. Viena galvutė buvo vienam lygyje su dantenom ir padarė protezą.
Afterglow, gali būti taip. Dantenos yra paburkusios po operacijos, prikraujavę į gijimo galvutės skylutę atsuktuvėliui. Reikėtų pasistengti kelias dienas netraumuoti tos vietos ir paskalauti burną antibakteriniu tirpalu (tikriausiai paskyrė gydytojas).
dekui uz atsakymus
turiu toki klausimeli:
pas mane dazni uzdegimai zandikaulyje per kuriuos praradau jau pora dantu, todel daktaras man patare darytis kas puse metu panoramine rentgeno nuotrauka. ar tiesa kad darant skaitmenine rentgeno nuotrauka daug mazesnis radiacijos kiekis negu paprastos rentgeno nuotraukos? Aciu is anksto QUOTE(simsimas2002 @ 2010 02 26, 15:30) turiu toki klausimeli: pas mane dazni uzdegimai zandikaulyje per kuriuos praradau jau pora dantu, todel daktaras man patare darytis kas puse metu panoramine rentgeno nuotrauka. ar tiesa kad darant skaitmenine rentgeno nuotrauka daug mazesnis radiacijos kiekis negu paprastos rentgeno nuotraukos? Aciu is anksto Bent jau mano gydytojas tikina, kad tiesa, ypač jei reikia daryti kelias mažas nuotraukas.
Ketvirtadienį įdėjo paskutinį implantą viršutiniame žandikaulyje. Viso jau penki. Įdėjo priekyje, o dešiniame šone įsuko dvi gijimo galvutes. Merginos, kas toliau bus, labai laukiu dantukų. Kai įsuko gijimo galvutes prieš tai prapjovė, bet toj vietoj nesiuvo. Žinau, kad dabar dirbs mano dantų gydytojas mano mieste, nereiks į Kauną važiuoti,
QUOTE(wajew @ 2010 02 28, 17:57) Ketvirtadienį įdėjo paskutinį implantą viršutiniame žandikaulyje. Viso jau penki. Įdėjo priekyje, o dešiniame šone įsuko dvi gijimo galvutes. Merginos, kas toliau bus, labai laukiu dantukų. Kai įsuko gijimo galvutes prieš tai prapjovė, bet toj vietoj nesiuvo. Žinau, kad dabar dirbs mano dantų gydytojas mano mieste, nereiks į Kauną važiuoti, Mėnesį nešiosi gijimo galvutes, o tada gamins protezus. QUOTE(Florestina @ 2010 02 28, 22:12) Mėnesį? Vou, ilgokai, maniau kad trumpiau, o mažiau negalima, kodėl mėnesį - prigyti kažkas turi ar kaip? tai dar ilagai man teks dantukų laukti, o maniau šv.Velykom jau bus O čia taip visose klinikose dėl gijimo galvutės trukmės? QUOTE(wajew @ 2010 02 28, 21:54) Mėnesį? Vou, ilgokai, maniau kad trumpiau, o mažiau negalima, kodėl mėnesį - prigyti kažkas turi ar kaip? tai dar ilagai man teks dantukų laukti, o maniau šv.Velykom jau bus O čia taip visose klinikose dėl gijimo galvutės trukmės? Turi išgyti dantenose vieta būsimam protezui.
buvau susiruosusi i Gidenta implantuotis, bet daktaro kaip tik nebus kai as atvyksiu atostogom i LT
gal yra kas implantavosi dantis siose klinikose: mir klinika vilniaus implantalogijos centre eokdens abdantis ar gerai padare? QUOTE(simsimas2002 @ 2010 03 02, 10:04) vilniaus implantalogijos centre Man implantavo Simonas Grybauskas. Viskas buvo atlikta labai profesionaliai - jokių priekaištų neturiu
Sveikutes:)
regis turim panasiu isgyvenimu Noreciau mergaites pasitikslinti del kainos, nors viskas tikrai labai oki, esu patenkinta, bet mano implanto kaina su bloku beveik 7000 litu.. T.y. bloko perkelimo operacija + implantas + vaikikelis ir pan. Kokios jusu islaidos siai bedai salinti? zinau kad permokejau bet kazkaip del savo sveikatos negaila.. QUOTE(Borzika @ 2010 03 02, 11:13) Man implantavo Simonas Grybauskas. Viskas buvo atlikta labai profesionaliai - jokių priekaištų neturiu Aciu Padekit man prasau issiaiskinti: daktaras pasake kad reikalinga sinuso pakelimo operacija virsutiniame zandikaulyle ir is karto implantuoti ta danti 1.kaulo priauginimas kaulo misiniu 2.sinuso pakelimas uzdaru budu 3.sinuso pakelimas atviru budu ar dar kazkoks "velnias" apie kuri nezinau/nesuprantu? QUOTE(simsimas2002 @ 2010 03 03, 11:33) 2.sinuso pakelimas uzdaru budu Sinuso dugno pakėlimas tai operacija, kurios metu padidinamas žandikaulio keteros aukštis, į sinuso dugną pridedant kaulo. QUOTE(simsimas2002 @ 2010 03 03, 11:33) daktaras pasake kad reikalinga sinuso pakelimo operacija virsutiniame zandikaulyle ir is karto implantuoti ta danti 1.kaulo priauginimas kaulo misiniu 2.sinuso pakelimas uzdaru budu 3.sinuso pakelimas atviru budu ar dar kazkoks "velnias" apie kuri nezinau/nesuprantu? Man darė sinuso dugno pakėlimo operaciją, įtariu atviru būdu. Man trūko kaulo aukščio implantų įsukimui, tai gydytojas atvėrė sinuso ertmę ir užpildė ją dirbtinio kaulo mišiniu, viską užsiuvo ir po pusmečio įsuko implantus. Sakė, kad galima sukti ir iš karto, bet geriau palaukti. Va radau tokį video apie tai. Papildyta: QUOTE(simsimas2002 @ 2010 03 02, 10:04) Jei ne paslaptis - tai kada čia nebus, nes man reikia pas jį dėl protinio rovimo. Nes tas kitas rauti visai nemoka. QUOTE(Florestina @ 2010 03 03, 13:17) Man darė sinuso dugno pakėlimo operaciją, įtariu atviru būdu. Man trūko kaulo aukščio implantų įsukimui, tai gydytojas atvėrė sinuso ertmę ir užpildė ją dirbtinio kaulo mišiniu, viską užsiuvo ir po pusmečio įsuko implantus. Sakė, kad galima sukti ir iš karto, bet geriau palaukti. Va radau tokį video apie tai. Papildyta: Jei ne paslaptis - tai kada čia nebus, nes man reikia pas jį dėl protinio rovimo. Nes tas kitas rauti visai nemoka. aciu uz informacija gal prisimeni nuo ko kaina priklauso sinuso operacijos? pas mane 7mm gylis, bet kiek ziuriu rentgeno nuotraukos tai atrodo kad dar nevisai atsistate kaulas po danties traukimo (praejo 4,5 menesio). kyla abejones ar is tikro reikalingas sinuso pakelimas? daktaro nebus kovo pabaigoje-balandzio pradzioje.
Nea, sunku komentuoti apie kainą, nes nežinau kokia situacija buvo iki gydymo, kur buvo atlikta procedūra, kokios firmos implantas suktas ir koks protezas darytas. Dabar mintyse "primečiau" kainas, tai galiu pasakyti, kad ne pigiausias variantas, bet gali kainuoti tai ir brangiau, nei 7000.
simsimas2002, kaina priklauso nuo to, kokiu būdu (uždaru ar atviru) sinusas keltas, kokios membranos naudotos, kiek nuosavo kaulo, kiek kaulo pakaitalų sunaudota ir t.t. Ar reikia sinusą kelti ir, jei reikia, kokia metodika tai geriausiai padaryti, pasakys gydytojas. Rašote, kad yra 7 mm gylis. Kas per gylis? Atstumas nuo kaulo krašto iki sinuso? Šiaip viršutiniame žandikaulyje kuo ilgesni implantai, tuo geresnė jų ilgaamžiškumo prognozė. Taip yra dėl to, kad viršutinio žandikaulio kaulas retesnis ir ne toks tvirtas, ne toks kietas kaip apatinio. Apatiniame paprastai visai neblogai laikosi ir trumpi implantai, pvz., 6mm ilgio. Viršutiniame žandikaulyje, šoninių dantų srityje tokio implanto prognozė jau būtų daug blogesnė. QUOTE(Kalpana @ 2010 03 04, 00:37) ... simsimas2002, kaina priklauso nuo to, kokiu būdu (uždaru ar atviru) sinusas keltas, kokios membranos naudotos, kiek nuosavo kaulo, kiek kaulo pakaitalų sunaudota ir t.t. Ar reikia sinusą kelti ir, jei reikia, kokia metodika tai geriausiai padaryti, pasakys gydytojas. Rašote, kad yra 7 mm gylis. Kas per gylis? Atstumas nuo kaulo krašto iki sinuso? Šiaip viršutiniame žandikaulyje kuo ilgesni implantai, tuo geresnė jų ilgaamžiškumo prognozė. Taip yra dėl to, kad viršutinio žandikaulio kaulas retesnis ir ne toks tvirtas, ne toks kietas kaip apatinio. Apatiniame paprastai visai neblogai laikosi ir trumpi implantai, pvz., 6mm ilgio. Viršutiniame žandikaulyje, šoninių dantų srityje tokio implanto prognozė jau būtų daug blogesnė. Turiu dar viena klausimeli Tie 7mm tai atstumas nuo kaulo krasto iki sinuso. Rentgeno nuotraukose maciau kad tas idubimas, kur truksta kaulo , ne is sinuso puses, o is tos puses kur vainikelis bus. Ar teisingai suprantu kad tada truputi pakels sinusa ir dar pripildys kaulo misiniu aplink implanto galvute? QUOTE(simsimas2002 @ 2010 03 04, 10:57) Turiu dar viena klausimeli Tie 7mm tai atstumas nuo kaulo krasto iki sinuso. Rentgeno nuotraukose maciau kad tas idubimas, kur truksta kaulo , ne is sinuso puses, o is tos puses kur vainikelis bus. Ar teisingai suprantu kad tada truputi pakels sinusa ir dar pripildys kaulo misiniu aplink implanto galvute? Pas mane tas pats buvo, kėlė sinuso dugną ir įsukus implantus, dar papildomai užlipdė ant kaulo.
Sveikos, gal kam nors teko protezuotis pas Rolandą Pletkų? Jis dirba Žalgirio klinikoje ir Gidentoje. Norėčiau išgirsti atsiliepimų
QUOTE(Nea @ 2010 03 02, 13:17) Sveikutes:) regis turim panasiu isgyvenimu Noreciau mergaites pasitikslinti del kainos, nors viskas tikrai labai oki, esu patenkinta, bet mano implanto kaina su bloku beveik 7000 litu.. T.y. bloko perkelimo operacija + implantas + vaikikelis ir pan. Kokios jusu islaidos siai bedai salinti? zinau kad permokejau bet kazkaip del savo sveikatos negaila.. Norejau paklausti,ar jums cia su nuosavu kaulu priaugino?Jei taip,tai kas per procedura?Manes laukia tokia pat,buciau labai dekinga jei pasidalintumet potyriais
sveikos mamos,man siandien atsitiko beda,bevalgant vytinta mesyte nuluzo priekinis dantis,is jo jau pries kiek tai metu buvo trauktas nervas.skaitineju jusu tema,bet galvoju gal atsiras kuri sutrumpintai paaiskins kaip viskas vyksta,kiek laiko trunka ir gal koki gydytoja rekomenduotu Kaune.matot parduotuvej dirbu ir man su zmonem bendrauti tenka kasdien tai norisis kuo greiciau.
Sunku patarti koks gydymo būdas geriausiai tiktų jūsų atveju. Reikia matyti vaizdą burnoje, reikia matyti rentgeno nuotrauką. Geriausiai tokiu atveju patartų gydytojas odontologas konsultacijos metu.
buvau vakar pas viena gydytoja,dave pora protezuotoju nr.sake saknis mano gera,geriausia butu deti bemetale keramika,tai siandien eisiu i gintaro klinika konsultacijai.o kokia mazdaug kaina,sake virs 1000 kainuos,kas dejosi,kiek jus mokejot?
QUOTE(ta pati Sonecka @ 2010 03 06, 19:10) Norejau paklausti,ar jums cia su nuosavu kaulu priaugino?Jei taip,tai kas per procedura?Manes laukia tokia pat,buciau labai dekinga jei pasidalintumet potyriais taip, is vienos vietos kaulo dali perkele i kita.. siaip tikrai nieko baisaus, ir viskas labai puikiai uzgijo, net uzmirsau kad operacija buvo:) zinoma teko po operacijos vaistus gerti, skalauti, ir tepti, bet ipranti ir oki:) per operacija uzmigde tai laiko ne nepajauciau kaip praejo , o paskui skausmo nebuvo tik patinimas. Tiesa sakant buvau pasiemus savaites atostogas kad atsigauciau visiskai ir nebutu nejauku del patinimo.. bet jis praejo per 3 dienas, paskui dar siek tiek mates kad patines zandas, bet nekrito i akis:) dabar laukiu kol suks implanta tiksliau varzta.. Papildyta: Nea, sunku komentuoti apie kainą, nes nežinau kokia situacija buvo iki gydymo, kur buvo atlikta procedūra, kokios firmos implantas suktas ir koks protezas darytas. Dabar mintyse "primečiau" kainas, tai galiu pasakyti, kad ne pigiausias variantas, bet gali kainuoti tai ir brangiau, nei 7000. suprantu:) na chirurgo darbu esu patenkinta, tikiuosi ir galutinis rezultatas bus geras:) pinigai uzdirbami, o sveikata svarbiausia
as truputi pasimeciau del to sinuso pakelimo...
pagal mano panoramine trijose klinikose sako kad reikia sinuso pakelimo operacijos, o vic klinikoje sako kad kaulo priauginimo nereikes, nebent minimaliai Gal kas susidure su tokia situacija? QUOTE(simsimas2002 @ 2010 03 15, 12:48) as truputi pasimeciau del to sinuso pakelimo... pagal mano panoramine trijose klinikose sako kad reikia sinuso pakelimo operacijos, o vic klinikoje sako kad kaulo priauginimo nereikes, nebent minimaliai Gal kas susidure su tokia situacija? Matyt suks trumpesnį implantą. QUOTE(Nea @ 2010 03 14, 17:31) taip, is vienos vietos kaulo dali perkele i kita.. siaip tikrai nieko baisaus, ir viskas labai puikiai uzgijo, net uzmirsau kad operacija buvo:) zinoma teko po operacijos vaistus gerti, skalauti, ir tepti, bet ipranti ir oki:) per operacija uzmigde tai laiko ne nepajauciau kaip praejo , o paskui skausmo nebuvo tik patinimas. Tiesa sakant buvau pasiemus savaites atostogas kad atsigauciau visiskai ir nebutu nejauku del patinimo.. bet jis praejo per 3 dienas, paskui dar siek tiek mates kad patines zandas, bet nekrito i akis:) dabar laukiu kol suks implanta tiksliau varzta.. Papildyta: [ Labai didelis aciu,siek tiek apsiraminau,nes ruosiuos operuotis per atostogas,tai kazkaip labai nesinoretu visas atostogas sutinusiai pravaiksciot QUOTE(vixen @ 2010 03 10, 11:44) buvau vakar pas viena gydytoja,dave pora protezuotoju nr.sake saknis mano gera,geriausia butu deti bemetale keramika,tai siandien eisiu i gintaro klinika konsultacijai.o kokia mazdaug kaina,sake virs 1000 kainuos,kas dejosi,kiek jus mokejot? Aš baiginėju , paskutinis vizitas liko Taip pat tvarkausi priekinį bemetale keramika, tai vien tai kainuos 1200 (tiksliau galvojau, kad su tiek ir prasisuksiu Kantrybės ir pinigėlių QUOTE(Luna* @ 2010 03 19, 15:01) Aš baiginėju , paskutinis vizitas liko Taip pat tvarkausi priekinį bemetale keramika, tai vien tai kainuos 1200 (tiksliau galvojau, kad su tiek ir prasisuksiu Kantrybės ir pinigėlių o kur tvarkaisi? as neodentoj tai 1300 su cirkoniu. nueme jau antspaudus praeita karta,dar du vizitai pas ji,o su kanalais tai viskas gerai pas mane,tik dar pora dantuku estetini plombavima darysiu.tai kazkur 2000 iseis..
Mano vyrui reikia arba implantuoti, arba protezuoti 2 dantukus... virsutiniame zandikauli viena priekini ir kita krumini...
Kadangi pats jis gydytoju bijo kaip velniu, tai man reikia ji kazkur uzrasyti toms "malonioms" proceduroms. Kazkaip temoje neradau patraukianciu aki rekomendaciju, tai gal jus vistik parekomenduoti konkreciai. Jis jau lankesi AB Dantyje, bet labai skundesi, nepatiko (kas, taip ir nesupratau). QUOTE(Orma @ 2010 03 26, 16:36) jei cia tas Dantis vilniuje, tai man ir ziauriai ten nepatiko.. niekada niekam nerekomenduociau. ka ten taisiau, paskui pradejo skaudet, teko viska is naujo daryt kitur, ir dar vienas ka tik taisytas nuluzo einu dabar rugiu gatvej, nzn tiksliai pavadinimo. labai man ten patinka. tuoj turesiu viena nauja dantuka QUOTE(brumbrumai @ 2010 03 26, 17:20) einu dabar rugiu gatvej, nzn tiksliai pavadinimo Į Odontę ar Dental Care? QUOTE(brumbrumai @ 2010 03 26, 17:52) ir jus ten einat? Ne
Labas vakaras. Gal nepatingesit pakonsultuot, paskaiciau tema, bet tik nedaug aiskiau tepasidare
Pagal viska man reiktu detis breketus, nes virsutiniai dantys kreivoki. Dar pasitvarkyti dantukus, viena pliombuoti ir dar kelis pakrapstyti. Dantys ar tai tokie silpni, ar kas, bet kuo daugiau priziuriu atrodo, tuo labiau genda Na ir apatiniam zandikauly neturiu dvieju dantuku paeiliui, israuti. Turbut skaitytusi 5 ir 6. 7-tas (paskutinysis) yra, bet ji reikia uzpliombuoti. O 8-tas dar neisdyges kairej pusej. Tai tokia situacija. Noreciau 2 implantu, nes protezavimas visiskai netraukia. Nuo ko reiktu viska pradeti, net neisivaizduoju? Pas kokius gyd. kreiptis, kiek pinigu atsideti QUOTE(etamo21 @ 2010 03 26, 18:03) Labas vakaras. nu faktas, kad pirma reik susirast kur eit
Va va, geriausiai paaiškina odontologai "gyvos" konsultacijos metu
QUOTE(Orma @ 2010 03 26, 16:36) Mano vyrui reikia arba implantuoti, arba protezuoti 2 dantukus... virsutiniame zandikauli viena priekini ir kita krumini... Kadangi pats jis gydytoju bijo kaip velniu, tai man reikia ji kazkur uzrasyti toms "malonioms" proceduroms. Kazkaip temoje neradau patraukianciu aki rekomendaciju, tai gal jus vistik parekomenduoti konkreciai. Man implantavo gyd. G. Gumbelevičius Gidentoj. Viską labai puikiai atliko. Netgi tėvai stebėjosi, kad sutikau su implantacija, nes buvau tiesiog siaubinga bailė. Bet dabar jau įsitikinau, kad daug kas labai priklauso nuo gydytojo. O kas liečia "Dantį"- tai ten nebuvau, bet į Gidentą vienas gydytojas iš ten atėjo- tai jis man nelabai patiko.
Sveiki skaitinėju jusu temele jau gan senokai nes mane taip pat liecia visos šios problemos su dantukais.tai va norėjau tik papasakot savo patirti su Vilniaus implantologijos centru.
Prieš tai visus dantukus tvarkiausi pas kita gyd bet kai liko sunkiausia dalis jis mane siunte ten,ka gi nuvykau pirmajai konsultacijai sudare gydymo plana, reikejo šalinti šakni ir dėti implanta priekiniam viršutiniam dantį ir dar sekanciam dėti kaišti i kanala ir protezuot tai va jau buvo numatyta data netinkamos šaknies rovimui bet sužinojau kad aš laukiuosi pranešiau apie tai savo kuruojančiam gydytojui taigi teko keist planus dėl implantavimo sakė sudės laikinus dantukus kad neerzintu dantenu ir lauksim kada pagimdysiu.lyg ir viskas tvarkoj bet.. Pastebėjau kad gyd man labai mažai pradėjo pasakot apie eiga gydytojas tapo jau nebe toks dėmėsingas ir malonus,nuemė atspaudus uždėjo du laikinus dantukus kurie tik paskui pasirodė kad yra ryškiai per trumpi nei kad esami du greta dantukai atrodžiau kaip zombis du ilgi ir du trumpi.išjęjau tada apšalus nuo tokio vaizdo sumokėjau už ta grožy tada 400 lt Vėliau dar sekė vizitas kurio metu man dėjo kaišti i kanala ir turėjo vėl uždėt laikinus dantukus.iš karto kai tik atėjau paklausiau ka man dabar darys, tuos per trumpus dabar mes lauk ir man teks per naujo mokėti už naujus bet gyd. patikino jog nereikės, mokėti tik už kaišti ir cementavima.kagi idėjo užcementavo kai atėjo laikas mokėti vėl patyriau šoka - 500lt klausiu už ka tiek daug turiu mokėti sako cementavimas dar tokio pažeminimo nebuvau dar patyrus kaip kokia durnele atrodo nežinočiau kiek kainuoja cementavimas ir kaištis i šakni, gailiuosi kad tuo metu nepaprašiau ju kaininko. taigi mano išvada tokia kad VIC yra lupikautojai kol dar planas buvo iplantavimui o plane sumelė mirgėjo palei 10000lt tai dar laikė žmogum o kai pasikeitė planai tai net žmogum nebelaikė.už du laikinus dantukus ir kaišti gavosi 900lt tai kiek tada pas juos kainuotu nebelaikini arba tas pats implantas su protezu?
Sveikos,
buvau šiandien dantukų patikrinti, rado net 6 skyles Pirmą kartą su tokiu dalyku susidūriau, nieko nesuprantu Sutvarkys man tą dantį, sakė, kiek įmanoma. Tai ar labai skubiai man paskui jį protezuoti? O kuo skiriasi protezavimas ir implantavimas? Pas mane protezuoti reikės 5tą dantį, tai gal galima rinktis su metalu? Labai gąsdina keik reikės pinigų išleisti. Kiek supratau skaitinėdama, be 1000 lt niekaip? O labai skauda visas tas malonumas? QUOTE(A'yša @ 2010 03 30, 17:39) Sveikos, buvau šiandien dantukų patikrinti, rado net 6 skyles Pirmą kartą su tokiu dalyku susidūriau, nieko nesuprantu Sutvarkys man tą dantį, sakė, kiek įmanoma. Tai ar labai skubiai man paskui jį protezuoti? O kuo skiriasi protezavimas ir implantavimas? Pas mane protezuoti reikės 5tą dantį, tai gal galima rinktis su metalu? Labai gąsdina keik reikės pinigų išleisti. Kiek supratau skaitinėdama, be 1000 lt niekaip? O labai skauda visas tas malonumas? Aš turėjau tokią problemą, žodžiu iš vieno dantuko vidutiniškai triskart metuose iškrisdavo plomba. Jį nušlifavo ir uždėjo karūnėlę. Ir viskas. O implantavimas daromas tada, kai visai nėra dantuko. Tada į žandikaulį sriegia tokį varžtą ir ant jo daro dantuką. QUOTE(nimfa_9 @ 2010 03 29, 15:24) taigi mano išvada tokia kad VIC yra lupikautojai kol dar planas buvo iplantavimui o plane sumelė mirgėjo palei 10000lt tai dar laikė žmogum o kai pasikeitė planai tai net žmogum nebelaikė.už du laikinus dantukus ir kaišti gavosi 900lt tai kiek tada pas juos kainuotu nebelaikini arba tas pats implantas su protezu? QUOTE(A'yša @ 2010 03 30, 18:39) Pas mane protezuoti reikės 5tą dantį, tai gal galima rinktis su metalu? Labai gąsdina keik reikės pinigų išleisti. Kiek supratau skaitinėdama, be 1000 lt niekaip? O labai skauda visas tas malonumas? Pas mane negyvas buvo dantis, tai tikrai neskauda Nors malonumo ir jokio QUOTE(nimfa_9 @ 2010 03 29, 14:24) kagi idėjo užcementavo kai atėjo laikas mokėti vėl patyriau šoka - 500lt klausiu už ka tiek daug turiu mokėti sako cementavimas dar tokio pažeminimo nebuvau dar patyrus kaip kokia durnele atrodo nežinočiau kiek kainuoja cementavimas ir kaištis i šakni, gailiuosi kad tuo metu nepaprašiau ju kaininko. taigi mano išvada tokia kad VIC yra lupikautojai kol dar planas buvo iplantavimui o plane sumelė mirgėjo palei 10000lt tai dar laikė žmogum o kai pasikeitė planai tai net žmogum nebelaikė.už du laikinus dantukus ir kaišti gavosi 900lt tai kiek tada pas juos kainuotu nebelaikini arba tas pats implantas su protezu? Geriausiai butu atejus i klinika pasiskaityti kaininka, o kas neaisku, pasiklausti gydancio gydytojo, nes tikrai galima patirti soka, kai reikia susimoketi... O, jei dar nezinai uz ka moki... Reikia tiesiog klausti kiek kainuos ir nesidroveti, ypac siais laikais O, laikini vainikeliai retai kada puikiai atitinka nuosavu dantu spalva....
turiu prasyma, gal galite patarti kur Kaune butu galima kreiptis del protezavimo, kazkaip daugumoje visi kreipdavosi prie autobusus stoties esancia poliklinika, o kaip dabar kokia situacija, busiu labai dekinga uz atsakyma
Daugumoje privačių kabinetų irgi protezuoja dantis. Ir nebūtinai brangiau nei mokamoje poliklinikoje ar prasčiau. Reikėtų tiesiog pasidomėti.
Jei domina ligonių kasų kompensuojamas protezavimas (pensininkams), įstaigų pasirinkimas ne toks platus. QUOTE(georgiana @ 2010 04 03, 09:15) turiu prasyma, gal galite patarti kur Kaune butu galima kreiptis del protezavimo, kazkaip daugumoje visi kreipdavosi prie autobusus stoties esancia poliklinika, o kaip dabar kokia situacija, busiu labai dekinga uz atsakyma As ka tik susitvarkiau priekini danti neodentoj,sumokejau ~1650lt,rytoj eisiu dar susitvarkyti kita priekini,truputi nuskiles jis man tai su plomba pataisys sake.esu patenkinta rezultatu. |